Bilde 1 av Lagerveien 12ABilde 2 av Lagerveien 12A
Digital salgsoppgave
Lagerveien 12A

4033 Stavanger • Stavanger kommune

Prisantydning
Forus - Kjekke lagerlokaler til leie - ca. 189 kvm BRA - Wc, dusj, bad, 2 kontorrom.
Vis i kart
Oppdragstype
Næringsbygg
Eierform
Selveier
Bruksareal (BRA)
189 m²
Tomt
Fellestomt m²
Oppdragsnummer
54230038
card-default

Mats Lundal

Eiendomsmegler MNEF | Partner
Les om Mats
Visninger
Tirsdag 28. mar.
12:00 - 13:00
Meld deg på visning
  
Totalpris
Eiendom
Lagerveien 12A, 4033 Stavanger

Matrikkel
Gnr. 15 Bnr. 738 i Stavanger kommune

Eierform
Selveier

Beskrivelse
Lager for leie, som består av et stort og åpent lager med bad og to kontorrom. Ca. 189 kvm BRA. Lokalene er i god og moderne stand, så her kan en flytte rett inn. Ledig for leie omgående. Lokalet ligger sentralt til i et område bestående av næring, med god eksponering mot Lagerveien. Reoler medfølger leieavtalen.

Lokalet er tidligere benyttet som utstilling/lager/møbelverksted/kontor. Her er det også mulighet å vurdere annen form for virksomhet, da lokalet er praktisk utformet med plass til ønsket innredning.

Kontakt megler for informasjon rundt leieavtalens varighet.

Se dokumentet "vedlegg 5" som inneholder en oversikt over kostnader som inngår i månedlige fellestkostnader. Felleskostnader faktureres leietaker i tillegg til månedlig leie.

Parkering
Fri parkering, og det er førstemann til mølla prinsippet for de ca. 55 parkeringsplassene.

Leie
kr. 12 500 pr. mnd.

Beliggenhet
Eiendommen har sentral beliggenhet på Forus. God parkeringsdekning. Ny bussvei gjennom Forus har stoppested nær eiendommen. Effektiv adkomst med bil via to alternative avkjørsler fra E39. Tett opp til nåværende sykkelsti gjennom Forus og nær ny sykkelstamvei langs E39. Eiendommen er plassert på den etablerte delen av Forus med god blanding av kontor, industri og handel i nabolaget. Tvedt senteret med diverse butikker og spisesteder, samt Elkjøp, Jernia, Monter og Biltema er lokalisert i umiddelbar nærhet.

Oppdragsnummer
54-23-0038

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern
Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret.  Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-7 (3). Dette innebærer at mulighetene for å få slettet personopplysninger er begrenset. Du kan lese om vår behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på https://eie.no/eiendom/personvernerklaering

Avdeling
Rogaland Eiendomsmegling AS
EIE Stavanger RE
Org. nr:991089888
Niels Juels gate 50
4008 Stavanger
Tlf: 51 90 57 00

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler MNEF | Partner Mats Lundal

Saksbehandlere
Mats Lundal
EIE Stavanger RE
Eiendomsmegler MNEF | Partner
Mob: 41 77 44 77 / E-post: malu@eie.no


Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.


Gå til budgivning
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Lagerveien 12A
For mer om objektet
Lagerveien 12A

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: