Bilde 1 av Fritz Smiths gate 7Bilde 2 av Fritz Smiths gate 7
Digital salgsoppgave
Fritz Smiths gate 7

4900 Tvedestrand • Tvedestrand kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Solgt!Tvedestrand Fjordhotell med 3 restauranter selges.
Vis i kart
Oppdragstype
Næringsbygg
Eierform
Selveier
Bruttoareal (BTA)
1437 m²
Prisantydning
kr 21 500 000
Omkostninger
kr 451 370
Totalpris
kr 21 951 370
Byggeår
1976
Tomt
Eiet tomt m²
Oppdragsnummer
14220012
card-default

Runar Bjørnerud

Managing Partner/Eiendomsmegler MNEF
Les om Runar
Prisantydningkr 21 500 000,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgiftkr 450 000,-
  
Totalpris kr 21 951 370
Eiendom
Fritz Smiths gate 7, 4900 Tvedestrand.

Matrikkel
Gnr:74 Bnr:42

Eiendomstype
Hotell.

Eierform
Det er 100% av aksjene i Fritz Smithsgate 7 AS som selges.

Areal
BRA: ; 1437 m2.

Byggeår
1976 renovert i 2019.

Tomt
1200 m2

Prisantydning
Kr.21.500.000,-

Beskrivelse
Sjarmerende sørlandsidyll mwed en fantastisk beliggenhet på bryggekanten. En sjelden mulighet. Eiendommer og drift selges samlet.

I salget inngår frokostrestauranten/selskapslokalene Sjøstjernen, Lounge-bar/Tapasrestauranten Sjøsiden og den flytende restauranten PIR 4.

Tvedestrand Fjordhotell ligger idyllisk plassert på bryggekanten i Tvedestrand.

Hotellet er det eneste overnattingssted i Tvedestrand og etter mange år med skiftende eiere så har hotellet nå en stabil og solid posisjon som et naturlig overnattingssted for turister og andre tilreisende, kun 1 km fra den nye E18 motorvei.
Hotellet har idag en rating på 8,4 og 7,9 på hhv Hotels.com og Booking.com.

Hotellet er hvert år tilnærmelsesvis fullt booket fra juni til september. I vinterhalvåret er det også god belegning som følge av omfattende prosjekter med bl.a videreføring av ny motorvei, nye skoler og den planlagte batterifabrikken Morrows batteries som skal ligge få kilometer fra Tvedestrand. I tillegg har Tvedestrand Kommune etablert et nytt industriområde.
Hotellet har en belegning på nærmere 100% i sommerhalvåret og inntil 46 % på årsbasis.
Belegningen i lavsesongen kan økes betydelig som følge av de mange industriprosjekter i området.

Hotellet består idag av de nevnte 26 rom, fordelt på 4 etasjer, stor resepsjon med lounge område, personaletoalett, moderne og fullt utrustet kjøkken med kjøle- og fryserom, nytt avtrekksystem, eget anretningsområde og avdeling for oppvask.

Hotellet har moderne brannvarsling, heis, TV-overvåking, fibernett og nytt dørlåssysem.


Det er 2 gjestetoaletter i resepsjonsområdet, hvorav 1 av disse er for handicappede/stellerom.

Rett ved siden av hotellet ligger Sjøsiden Cafe & Lounge. Lokalene ble gjennomgående oppusset i 2020 og fremstår med et ypperlig design og panoramautsikt. Sjøsiden har egen bar, innendørs sitteplasser til ca 35 personer i tillegg til barområdet, samt 3 gjestetoaletter. Videre et mindre kjøkken med serveringsluke mot hovedgaten som enkelt kan utvikles til take away el. lign. Sjøsiden har et fullt utstyrt, utvendig restaurantområde med ca 80 sitteplasser, samt et stort grill/BBQ område hvor våre kokker anretter vår populære grillbuffet hele sommeren.

PIR4 er vår flytende restaurant som virkelig er et tilløpsstykke hele sommeren og byens naturlige møtested. Sitteplass til ca 100 gjester i tillegg til stort barområde. Mange av bordene har varmelamper under bordet og det er etablert eksklusive glassvegger rundt hele PIR4, samt mellom flere av bordene av smittvernshensyn.

Tvedestrand Kommune har godkjent tegninger for etablering av en Penthouse leilighet på inntil 120 kvm i hotellets uutnyttede 5 etasje (loft). Leiligheten vil få egen inngang og en 6 x 2 meter balkong med panoramautsikt over Tvedestrandsfjorden.

Hotellets anneks benyttes idag som lager. Det har også en liten 2 værelses personalleilighet med eget bad, kjøkken og soverom som enkelt kan omdannes til utleieenhet. Videre vil det være mulighet for å utvide kapasiteten ved å bygge en nye etasje med flere hotellrom over annekset.

Med sin plassering er Tvedestrand Fjordhotell en perle av de sjeldne. Sammen med Sjøsiden og PIR 4 omkranser disse 3 enheter havneområdet og man får således "eierskap" til havneområdet.

Hotellet disponerer 5 egne parkeringsplasser. Øvrig parkering er i kommunal regi og det forefinnes parkeringsplasser rett utenfor hotellet.
.

Hotellet har nylig lansert et nytt konsept for å tiltrekke gjester i "skuldersesongene". Les mere på www.Seniorhotell.no.

10 km fra hotellet ligger en praktfull 18 hulls golfbane og for båt- og fiskeinteresserte så er den 8 km lange Tvedestrandsfjorden med sin fantastiske skjærgård en opplevelse verdt.

Tvedestrand Fjordhotell A.S (driftsselskap) selges sammen med Fritz Smithsgt. 7 A.S (eiendomsselskap). I salget inngår de 3 restaurantene: Sjøstjernen, Sjøsiden og PIR4. I tillegg inngår alt driftstilbehør.

Parkering
Etter avtale.

Beliggenhet
Midt i sentrum på bryggekanten, kun en km fra Nye E:18.

Bebyggelse
Tre og betong.

Inneholder
Hotellet har 26 store rom. Hver av dem på 15-20 kvm. Alle rommene har fibernett, bad/WC/dusj, hårtørrer, vannkoker og TV.
16 av rommene har panoramautsikt over Tvedestrandsfjorden og 4 av disse har egen balkong.
Hotellet ble bygget i 1976 og nåværende eier har systematisk pusset opp rommene som idag fremstår særdeles innbydende og delikate i både farger og interiør.

Standard
God standard..

Oppvarming
Elektrisk.

Vei/vann/kloakk
Offentlig.

Regulering
Overnatting.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt evt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller kjøpers konto i norsk finansinstitusjon. Eventuell egenkapital skal innbetales i én samlet betaling fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

Oppdragsnummer
14-22-0012

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern
Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret.  Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-7 (3). Dette innebærer at mulighetene for å få slettet personopplysninger er begrenset. Du kan lese om vår behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på https://eie.no/eiendom/personvernerklaering

Avdeling
M2 Næringsmegling AS
EIE Næringsmegling
Org. nr:916361181

Saksbehandlere
Runar Bjørnerud
EIE Næringsmegling
Managing Partner/Eiendomsmegler MNEF
Mob: 90 01 00 50 / E-post: rb@eie.no


Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Fritz Smiths gate 7
For mer om objektet
Fritz Smiths gate 7

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: