Bilde 1 av Vålersenter 1Bilde 2 av Vålersenter 1
Digital salgsoppgave
Vålersenter 1

2436 Våler i Solør • Våler (Innlandet) kommune

Prisantydning
Butikk i Våler-Solør
Vis i kart
Oppdragstype
Næringsbygg
Eierform
Selveier
Bruttoareal (BTA)
650 m²
Byggeår
1966
Tomt
Fellestomt 1601 m²
Oppdragsnummer
14220035
card-default

Runar Bjørnerud

Managing Partner/Eiendomsmegler MNEF
Les om Runar
card-default

Haavard Skare

Daglig leder/ Partner
Les om Haavard
  
Totalpris
Eiendom
Vålersenter 1, 2436 Våler i Solør.

Matrikkel
Gnr:42 Bnr:62 i Våler kommune.

Eiendomstype
Næringslokale/butikk.

Eierform
Selveier

Areal
BTA: ;650 m2 med mulighet for 3-400 m2 til.

Byggeår
1966 og modernisert i 2003.

Tomt
 1609 kvm

Beskrivelse
Fullt utstyrt butikk lokale på 650 m2, det er mulig å utvide med 300-400 m2. Det er fire fryserom og et stort kjølerom, storkjøkken, lager, kjøledisker osv. se bilder.

Parkering
Stor parkeringsplass.

Overtagelse
Omgående.

Beliggenhet
Våler er en kommune i Solør i Innlandet. Den grenser i nord mot Elverum, i øst mot Trysil og Sverige, i sør mot Åsnes og i vest mot kommunene Stange og Løten. Etter innførelsen av formannskapsloven i Norge, i 1837, var Våler en del av storkommunen Hof.

Bebyggelse
Tre og betong.

Adkomst
Direkte fra riksvei 2.

Offentlig kommunikasjon
Bus.

Inneholder
Stort butikklokale med alt utstyr, lasterampe med kjøreport.

Standard
For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt takstrapport.

Elektrisk anlegg
Moderne elektrisk anlegg.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern
Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret.  Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-7 (3). Dette innebærer at mulighetene for å få slettet personopplysninger er begrenset. Du kan lese om vår behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på https://eie.no/eiendom/personvernerklaering

Avdeling
M2 Næringsmegling AS
EIE Næringsmegling
Org. nr:916361181

Ansvarlig megler
Managing Partner/Eiendomsmegler MNEF Runar Bjørnerud

Saksbehandlere
Runar Bjørnerud
EIE Næringsmegling
Managing Partner/Eiendomsmegler MNEF
Mob: 90 01 00 50 / E-post: rb@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.


Gå til budgivning
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Vålersenter 1
For mer om objektet
Vålersenter 1

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: