Bolig Asker
Aktuelt

New York-luksus i Asker selges

På en drøy uke har boligannonsen som reklamerer med «et lite stykke Hamptons» over 57.000 visninger, skriver Budstikka.

Det er en enebolig på Syverstadkollen som skal være Askers svar på det sagnomsuste rikmannsstrøket på Long Island utenfor New York.

Der kjendiser ferierer og eier noen av USAs og verdens flotteste eiendommer. Og det vekker interesse blant de mange som har klikket seg inn for å se eiendommen, ifølge meglerne i Eie Asker, Kine Sætre og Petter Mamen-Lund til Budstikka.

– Vi har lagt ned veldig mye arbeid i markedsføring av boligen med bilder som formidler den gode følelsen eiendommen gir deg. Denne landlige, hyggelige og åpne følelsen appellerer til veldig mange, sier daglig leder og eiendomsmegler i Eie Asker, Petter Mamen-Lund.

Han mener vi er ute etter den gode følelsen når vi søker på nettet. Det er dette de nå har prøvd å gjenskape gjennom bilder tatt på en godværsdag og med utstrakt bruk av droneføring.

Uvanlig mange interessenter

Eiendommen har 1,6 mål eiet tomt og et bruttoareal på 500 kvm. Da får man en enebolig, en garasje med plass til syv biler og en separat leilighet på 70 kvm over garasjeanlegget. Bak garasjen er det også et treningsrom med innlagt varme i gulvet, skriver Budstikka.

Kvadratmeterprisen er på 65.075 kroner, noe som er 20.500 kroner mer enn den gjennomsnittlige kvadratmeterprisen i Asker.

– Skulle man kjøpt en sånn eiendom på Snarøya hadde den nok kostet nærmere 50 millioner, kommenterer Mamen-Lund.

Få dager etter at annonsen ble publisert, hadde «den gode følelsen» gitt ham åtte interessenter på liste. Så langt har det vært to privatvisninger. Hvem interessentene er, vil ikke Mamen-Lund fortelle, men det skal være snakk om alt fra forretningsfolk til barnefamilier med både små og store barn.

– Det er at det er uvanlig å ha så mange interessenter etter så kort tid. Jeg hadde noen kjøpere i skuffen før den ble lagt ut, men nå har enda flere meldt sin interesse. Og de er alle helt forskjellige, sier han til Budstikka.

Garasjeplass med syv biler: Da boligen ble solgt for 10 år siden var salgssummen 21,75 millioner kroner. Korrigering av dagens boligpriser, hvor særlig luksusmarkedet har vært i et godt driv det siste året, samt noen referansesalg rundt Nesøya, har vært utgangspunktet for prisantydningen på 30 millioner kroner.
Eneboligen ligger på Nesbru ut mot Holmenbukta. Eiendommen har blant annet stor dypvannsbrygge og egen strandlinje.

Artikkelen ble opprinnelig publisert i Budstikka 19. oktober 2016

Var dette noe for deg?

Er du interessert i mer bolignyheter, og ønsker å holde deg oppdatert?


Meld deg opp til vårt nyhetsbrev!
Scroll videre for neste artikkel