Petter Mamen-Lund, som har 15 års erfaring og bakgrunn fra DnB Eiendom og Selvaag Bolig, håper på flere boliger for salg i Asker.
Aktuelt

Ny leder sulten på pallplass

Eie eiendomsmegling i Asker ligger som det fjerde største eiendomsmeglerforetaket i Asker og Bærum. Den nye daglige lederen, Petter Mamen-Lund, mener det er store muligheter for å ta over tredjeplassen.

– I Asker skal vi jobbe målrettet med å bli foretrukket. Nå gjelder det å øke aktivitetsnivået vårt gjennom å bygge merkevarekjennskap. Vi er gode på nisjemegling, og mener større deler av markedet er tjent med vår måte å megle eiendom på. Nå skal Eie jobbe seg inn i flere segmenter. Vi er gode på markedsforståelse og kommunikasjon med kundene, og dette må vi gjøre mer kjent, mener Mamen-Lund. Han er selv oppvokst og bor like i utkanten av Asker-sentrum, og setter stor pris på Askers nærhet til hovedstaden, marka, sjøen og båthavnene.

– Her er det mye livskvalitet. Med åpne terrassedører om sommeren, ro og fred, og kun en kort togtur til Nationaltheatret. En trikketur i Oslo kan ta lengre tid enn en togtur hit, forklarer eiendomsmegleren.

Petter Mamen-Lund, som har 15 års erfaring og bakgrunn fra DnB Eiendom og Selvaag Bolig, håper på flere boliger for salg i Asker.

– Markedet her er ikke overopphetet, men heller ikke rolig. Det gir rom for sunne handler og gode boligbytter for folk, men vi kan alltid ønske oss mer, avslutter megleren.

Var dette noe for deg?

Er du interessert i mer bolignyheter, og ønsker å holde deg oppdatert?


Meld deg opp til vårt nyhetsbrev!
Scroll videre for neste artikkel