card-default

Christian Thordén Salvesen

Eiendomsmegler / Partner / Fagansvarlig

Christian Thordén Salvesen har jobbet som eiendomsmegler i Asker i 15 år og har solgt boliger i de aller fleste gatene i Asker. Han har i 10 år hatt det faglige ansvaret for kontorene hvor han har jobbet og levert gode salgsresultater. Han har tidligere jobbet i Krogsveen og DNB. Han ble i 2016 partner i Eie Asker og overtok fagansvaret også her.

Christian er bosatt på Vettre og har unik lokalkunnskap om hele Asker som er det området hvor han selger mest. Han brenner for å gjøre både kjøper og selger fornøyde og ligger alltid i toppen på kundetilfredshet. Han mener blant annet en strukturert salgsprosess, målrettet arbeid og tilgjengelighet ligger bak de gode salgsresultatene.

Fritiden tilbringes helst med familien, enten på utflukter i nærområdet, på fjorden, fjellet eller til andre reisemål.

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: