card-default

Petter Mamen-Lund

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF

Petter, er tredje generasjons Askerbøring, og har kjøpt og solgt siden han var liten gutt. Gode kommunikasjonsferdigheter, interesse for og drevet av handel og salg gjør han til den selskrevne partner for å gjennomføre salget for kundene sine. Med en solid eiendomsmeglerutdannelse og lang erfaring har han opparbeidet seg god oversikt over og forståelse for markedsmekanismene. Han synes det er spennende og nyttig å få hjelpe mennesker til å løse sine bo-behov. Han trigges av å glede og hjelpe andre.

Petter har erfaring både som eiendomsmegler og som salgssjef hos Norges største boligutvikler, samt som regionsleder og salgssjef i et av Norges største eiendomsmeglerforetak. Erfaringen strekker seg fra å være en av norges mestomsettende meglere til å kurse og lære opp boligselgere, eiendomsmeglere samt strategisk planlegging og prising av boligprosjekter rundt i Norge.

Kollegaene beskriver ham som energisk, engasjert, kunnskapsrik, erfaren og dyktig. Han klarer ikke å velge ut ett spesifikk salg som det beste, han mener det blir som å velge hvilke av barna eller hundene du liker best. For ham er salg alltid gøy, uansett. Gjennom 16 år har Petter som en av Askers mest selgende meglere gjennom tidene solgt ca 1400 boliger i kommunen.

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: