EIE diamantmønster bakgrunnsbilde til kontorside

EIE nybygg Asker

Besøksadresse

Bankveien 11

Postadresse

Postboks 282
1383 Asker

Juridisk navn
MAMEN-LUND, ENGH, SÆTRE & PARTNERS AS
Fagansvarlig
Christian Thordén Salvesen
Kontakt oss

EIE nybygg Asker er lokalisert sentralt i Asker sentrum. Kontoret har bred og lang erfaring med rådgivning og salg av både store og små prosjekter. Salgsteamet består av dyktige selgere, fagansvarlig, prosjektkoordinator og oppgjørsansvarlig som alle er spesialisert på nybyggtransaksjoner.

For prosjektører med ønske om et godt markedsapparat
Hva kjennetegner vår måte å jobbe med prosjekter på? Vi har erfaring fra boligutvikling og vil gjerne være med og skape verdier på din tomt. Vi starter mange av våre oppdrag med å inngå en intensjonsavtale for rådgivning, prising og kalkyle for aktuelle boligtyper og rådgir rundt marked, boligmiks, leilighetsplanlegging og uttrykk for optimal tilpassing til markedet. Hvis vi kan komme tidlig inn i prosessen, ofte før innkjøp av tomten, så vil vi kunne bidra til å optimalisere gevinsten i prosjektet.

For grunneiere og tomtekjøpere
Vi kan påta oss oppdrag med å vurdere marked, dybde og gjøre prisanalyser for prosjekter og tomter for å finne verdien på din tomt som utviklingstomt både før og etter regulering. For grunneiere som vil ha oversikt over nåverdier og verdier basert på regulering vil vi kunne gjøre verdivurderingsoppdrag med mulighetsstudier og hypotetiske analyser. Med stor aktivitet i prosjektmarkedet har vi til en hver tid kjøpere for hånden til rene tomtekjøp eller som ønsker å inngå opsjonsavtaler for å jobbe med din tomt til omregulering og oppgjør som boligtomt.

Prosjektsalg
Digitalt og personlig salg, vi håndterer hele salgsprosessen for deg. Vi har med over 20 års erfaring knyttet til oss, og prøvd ut, leverandører innen design, 3D, arkitektur og kommunikasjon som du kan få nytte av på veien til optimalisering av salgsinntekter. Vi rådgir deg til riktig fremgangsmåte, hva er lønnsomt for ditt prosjekt? og vi bidrar inn i alle faser. Prosjekt-teamet ønsker å være en del av utformingen og den kreative fasen for å sikre riktig markedsmateriell til prosjektet. I salgsfasen håndterer vi både fastpris- eller budgivningssalg, kundeoppfølging, visningssenter visninger og jobber personlig mot kundene for å jakte på salgene som skal til for å realisere prosjektet.

Referanseprosjekter:

Blakstadmarka, 59 leiligheter Asker – Skaaret eiendom AS

Helleristningen, 80 leiligheter og rekkehus i Drammen – Helleristningen AS

Wesselkvartalet, 55 leiligheter i Asker - Wesselkvartalet AS

Billingstad Panorama, 23 leiligheter Asker – Gimse As

I tillegg selger vi svært mange mindre prosjekter med eneboliger, tomannsboliger, rekkehus og leiligheter fra en til ti enheter.Våre medarbeidere

card-default

Petter Mamen-Lund

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF
Les om Petter
card-default

Christian Thordén Salvesen

Eiendomsmegler / Partner / Fagansvarlig
Les om Christian

Kontakt oss

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: