Bilde 1 av Hønsveien 80ABilde 2 av Hønsveien 80A
Digital salgsoppgave
Hønsveien 80A

1384 Asker • Asker kommune

Prisantydning

kr 10 900 000

Omkostninger: kr 68 177Totalpris: kr 10 968 177
Prosjektert enebolig i klassisk villastrøk på Høn. Nær tog, skoler, marka. Bygging igang! Ferdig Q2 2023
Vis i kartSe bladbar salgsoppgaveLast ned denne salgsoppgaven
Boligtype
Enebolig
Eierform
Selveier
Antall soverom
3 soverom
Primærrom (P-ROM)
116 m²
Bruksareal (BRA)
157 m²
Prisantydning
kr 10 900 000
Omkostninger
kr 68 177
Totalpris
kr 10 968 177
Byggeår
2023
Tomt
Fellestomt 702 m²
Oppdragsnummer
39220141
card-default

Christian Thordén Salvesen

Eiendomsmegler / Partner / Fagansvarlig
Les om Christian
Prisantydningkr 10 900 000,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgiftkr 66 807,-
  
Totalpris kr 10 968 177
Eiendom
Hønsveien 80A, 1384 Asker

Matrikkel
Gnr. 24 Bnr. 289 i Asker kommune

Boligtype
Enebolig

Eierform
Selveier

Ferdigstillelse
Estimert ferdigstillelse er Q2 2023

Selger/Utbygger
Risnes Eiendom AS

Hjemmelshaver
Risnes Eiendom AS

Areal
Primærrom: 116 kvm, Bruksareal: 157 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare.

Antall soverom
3

Tomt
Fellestomt 702 kvm

Totalpris inkl. omkostninger
kr 10 900 000,- (Fastpris)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 585,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 66 807,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
kr 68 177,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 10 968 177,- (Totalpris inkl omkostninger)

Kommunale avgifter
Kommunale avgifter etter gjeldende satser, fast avgift renovasjon. Vannavgift stipulert eller etter forbruk dersom det er montert vannmåler.

Beskrivelse
Velkommen til Hønsveien 80 A.

Hønsveien 80 A er en moderne enebolig under oppføring beliggende i hjertet av Gamle Asker. Med kort vei til Asker sentrum, togstasjon, natur- og kulturområder på Sem, Skaugum og mer bor man her i nærheten til det meste, men samtidig tilbaketrukket. Nærområdet er familievennlig med kort vei til skoler, barnehager og friarealer.

Eiendommen er planlagt oppført med høy materialkvalitet og en planløsning som er skapt for den moderne familien. Store vindusflater gir særpreg og et lyst bomiljø, mens moderne isolasjon og løsninger som balansert ventilasjon bidrar til et behagelig inneklima. Et elegant kjøkken fra Norema med hvitevarer fra Electrolux skaper matglede som kan nytes ved vinduene i spisestuen eller i hagen.

Her er alt duket for en enkel og god hverdag. Estimert ferdigstillelse Q2 2023.

Byggingen er i gang!

Beliggenhet
Eiendommen har en flott beliggenhet i et attraktivt og familievennlig villaområde på Høn i Asker. Tilbaketrukket og landlig, samtidig sentralt med kun en kort sykkeltur til Asker sentrum. Fra eiendommen er det kort vei til flotte nærområder som Hvalstrand, Holmen Fjordhotell og Leangbukta med strand, marina, kyststi, skogsti og skiløype. Det er kun en kort sykkeltur til vakre Semsvannet, idylliske Vollen Marina og Asker Sentrum med alle fasiliteter.

Offentlig kommunikasjon:
Boligen ligger pendlervennlig med kun 300 meter til Høn togstasjon. Fra Høn bruker man kun 2 minutter til Asker stasjon og 29 minutter til Nationaltheatret. Det er også kort vei til Asker stasjon som er et knutepunkt når det kommer til buss- og togforbindelser. Fra Asker går det hyppige avganger retning Oslo og Drammen. Til Oslo S bruker man kun 22 minutter med toget fra Asker.

Skole og barnehage:
Området sokner til Jansløkka barneskole og Solvang ungdomsskole. Det er flere barnehager i området, bl.a. Asker Gård barnehage, Solgården barnehage og Læringsverkstedet Bjørndalen.

Fritid og rekreasjon:
I nærområdet finnes det spennende muligheter for aktiviteter som små og store kan nyte godt av. Det er kort vei til Føyka der det populære fleridrettslaget Asker Skiklubb holder til. Her er det et godt og variert aktivitetstilbud i flere grener, for barn og unge. Kun en sykkeltur fra boligen ligger den nye og moderne Holmen svømmehall og Holmen idrettspark, et av Asker og Bærums flotteste og mest rikholdige idrettsanlegg. Parken byr på flere fotballbaner, ishall, fjellhall og tennisanlegg. Innenfor området ligger også en lysløype, skileikområde og Tuftepark samt gode turmuligheter. I umiddelbar nærhet til idrettsparken ligger Holmen Svømmehall og Holmenskjæret badeplass med fine bademuligheter, sandvolleyballbaner, ballbinge og minigolfbane. For golf entusiasten ligger Asker golfklubb ca. 10 minutters kjøring fra boligen.

Høn er et flott sted for den aktive familien, med kort vei til både marka og sjøen som kan friste med flotte tur- og rekreasjonsmuligheter. Det er en rekke gang- og sykkelstier i området som tar deg langs sjøen, eller inn mot Vestmarka. Det er flere flotte turmuligheter rundt Semsvannet eller ved Skaugumsåsen. Semsvannet er en populær friluftsperle som ble valgt til Askers tusenårssted ved tusenårsskiftet. Rundt vannet er det anlagt en flott turvei som er farbar med både barnevogn og sykkel. Dette er med andre ord et perfekt utgangspunkt for flotte turopplevelser for hele familien, året rundt.

En kort kjøretur fra eiendommen ligger idylliske Hvalstrand bad. Hvalstrand er en hyggelig og barnevennlig sandstrand med stor gresslette, stupetårn, badebrygge, toaletter, molo, restaurant med uteservering og kiosk. I nærområdet er det flere båthavner; blant annet Leangbukta båtforening.

Handel:
Fra boligen er det kort vei til både Holmensenteret og Asker sentrum. Holmensenteret har et bredt og spennende utvalg av butikker og restauranter. Her finner man en rekke servicebedrifter som helsestasjon, seniorsenter, frisør, leger, hudpleie, tannlege, dagligvare, og vinmonopol. Det er også kort vei til Sandvika og populære Sandvika storsenter med alle fasiliteter, samt Asker sentrum.

Asker sentrum:
Asker sentrum ligger kun en kort kjøretur unna, men man kan også sette seg på sykkelen eller ta bena fatt. Asker sentrum har et rikt utvalg av servicetilbud og kan by på et moderne og urbant handelssentrum med flott arkitektur, hyggelige gågater og sosiale møteplasser. Asker sentrum har de senere år vært i stor utvikling og blitt en levende småby med flere nye serveringssteder og spennende butikker. Her finner du bl.a. Fuji Sushi, TukTuk med autentisk Thailandsk mat og Rå smak med både butikk og servering. Her kan du svinge innom Spiseriet for et deilig måltid, eller kjøpe med noen gode råvarer hjem. Pop vinbar i Strøket og ikke minst populære Porfavor Tapas & Vinbar i Wesselkvartalet. Strauss, Askers lokale sportsbar med uteservering på sommerstid, Delikatessebutikken Petra og dagligvarebutikken Handlekraftig med kortreist og økologisk mat. For øvrig har Trekanten senter et godt tilbud med sine totale 75 butikker. Senteret har en god balanse mellom kjede- og nisjebutikker, så her er det noe for enhver smak.

I Asker sentrum finnes også et blomstrende kunst- og kulturliv med bla. Asker kulturhus som har stor teater/konsertsal, kino, galleri og bibliotek. I løpet av året arrangeres aktiviteter som Spis for 100, Mat & Drikkefestival, Sommerdag, Askerdager, Kulturfestival, Det gode liv, Julegrantenning og Bondens marked.

Bebyggelse
Området består i hovedsak av villa- og småhusbebyggelse med leilighetsbebyggelse på Landås.

Tomt
Fellestomt, 702 kvm

Adkomst
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startsted til eiendommen.

Primærrom
Primærrom: 116 kvm

Bruksareal
Bruksareal: 157 kvm

Leveransebeskrivelse
Generelt:
- Systembehandlet utvendig panel med et strøk grunning og 1 strøk maling (Liggende) dobbelfals 148 x 19 (med spor) iht. tegning
- Alle beslag og takrenner leveres i overflatebehandlet stål/ aluminium, sort farge
- Utvendig mur er ferdig pusset
- Platting ved inngangsparti leveres med trykkimpregnert tregulv
- Alle innvendige vegger og tak er isolert, gipset og sparklet i skjøter og malt. NB Det er ikke hel sparklet
- Alle innvendige tak er malt i Bomull (S02502-Y) etter K2 iht. NS-3420. Tre valgfrie farger på vegg med standardmaling
- Huset har balansert ventilasjon levert av Systemair med varmegjenvinner. (det opplyses at en slik varmegjenvinner har liten effekt og må derfor ikke regnes som varmekilde) Ventilasjons aggregatet står i teknisk rom
- Alle oppholdsrom/tørre rom er belagt med enstavs mattlakkert eikeparkett Shade Eik Sisal
- Det er varmekabler med regulator i alle rom med flis
- Alle overganger mellom vegger og tak er listefritt. Alt listverk ellers er slett type. (det er ikke listefritt rundt dører da disse må kunne justeres). Eventuelle sprekker i de listefrie overgangene mellom vegg og tak, og rundt vinduer er ikke å anse som en reklamasjon
- Leveres med stålpipe og Duo 5 DV peisovn eller lignende
- Innvendig trapp leveres fra Stryntrappa, type Fauna med hvittonede eiketrinn og hvitmalte vanger og gelender
- Ytterdør leveres samme farge ute og inne.  Farge kode S 8501 G90Y, Brunsvart
- Alle vinduer leveres i samme farge ute og inne. Farge kode S 8501 G90Y, Brunsvart
- Alle innerdører leveres slette, malt hvite og med dør håndtak
- Alt synlig elektrisk materiell inne er Elko
- Hver boenhet leveres med 20stk led spotter og 6 Elko pluss dimmere. (kunde kan ikke bestemme plassering med mindre dette blir avtalt)
- Utvendig tak er tekket med membran
- Huset leveres med 1 stk frostsikker utekran for hagevanning

Kjøkken:
- Kjøkkenet blir levert av Norema. Modell Kvadrat sort eik. Moderne kjøkkenmodell med slette og slitesterke melaminbelagte fronter. Sjatteringene gir overflaten et levende og organisk uttrykk (her kan kunden endre)
- 30mm benkeplater, Utførelse 1. Prgr 1, 558 Betong
- Oppvaskbenk: Franke Maris MRG 610-52 TL, Vask Matt Black

Integrerte hvitevarer fra Electrolux:
- Koketopp: ELECTROLUX Induksjon, HKI650NF, 60 cm, 4 soner. Touch. Booster.
- Stekeovn: ELECTROLUX Stekeovn, CKB300X, Varmluft. Stål
- Oppvaskmaskin: ELECTROLUX Oppvaskkum hellimt, KEAF7200L, 60 cm
- Kjøleskap/frys: ELECTROLUX Kombiskap integrert, LNT3LF18S, h 178 cm glideskinner
- Avtrekk: Røros 8165 Crystall 1160 60 cm, sølvgrå/hvit/sort frontlist, Normalventilasjon

Gang: 
Det er fliser i gangen i 1. etasje med varmekabler under. Flis i gangen: Glade Cinza mate rect GRE-GR16533RT 60x60

Toalett - 1. etasje:
- Toalettet leveres med flislagt gulv og malte vegger samt vask, armatur og speil
- Alterna Eccovegghengt klosettskål med Grohe Skate Air, hvitbetjeningsplate
- Varmekabler i gulvet

Bad 1 og 2 - underetasje:
- Flislagte vegger og gulv
- All flis legges i rette linjer (Ikke sjakk mønster)
- Flis på hovedgulvet og på veggene i begge bad: Glade Cinza mate rect GRE-GR16533RT 60x60
- Flis på nedsenket gulv i dusjnisje: Glade Cinza mosaico matt GRE-P50333, 5x5
- Alterna Eccovegghengt klosettskål med Grohe Skate Air, hvitbetjeningsplate
- Alle badegulv er flate med nedsenk i dusj sone og med dusjdører
- Det er varmekabler i alle baderomsgulv
- Vask, armatur og tilhørende underskap samt speil
- Alle bad leveres med Rainshower dusj. Dusjen og armatur samt stålet på dusj veggene leveres i krom

Vaskerom og Teknisk rom - underetasje:
- Flislagt gulv med sokkelflis med samme flis som spesifikasjon som beskrevet under og malte vegger: Glade Cinza mate rect GRE-M833RT 30x30
- Varmtvannsbereder og ventilasjonssystem samt el skapet står her
- Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel
- Brannslukningsapparat

Garasje:
Integrert garasje med støpt såle. Garasjen leveres med elektrisk garasje dør med 2 fjernkontroller. Farge garasje dør er: Sort RAL 9005

Elektrisk:
Komplett elektrikerarbeider iht. NEK400. I tillegg til er følgende med:
- Varmekabler i alle gulv med flis.
- 20 stk. downlights (varmt lys) sort eller hvit
- 6 stk. Elko dimmere sort eller hvit
- Elko på alt synlig materiell
- LED armatur i garasjen
- Elektriker besørger trekkerør for fiber fra inntaksskskap videre til sikringsskap

Utenomhusarealer:
- Innkjørsel leveres ferdig gruset klar til bruk.
- Hagen leveres ferdigplanert i henhold til utomhusplan med ferdigplen

Tilvalg:
- Ekstra tak spotter kr 1.700 per stk. (standard spotter)
- Spotter i trappen kr 3.000 per stk.
- El styring av lys med styring fra telefonen kr 20.000,-
- Stikkontaktpunkt, kr 1000 per tilleggspunkt
- Termostatpunkt, kr 2.265 per tilleggspunkt
- Elko pluss oppgradering kr 22.600
- Vedpeis fra Nordpeis. Type: Davos U Høy - Kroner 75.000
- Blandebatteri kjøkken byttes til Quooker med kokende vann rett fra springen: kr 25.000
- Kunden kan selv velge mellom 3 farger uten tillegg (tak farge dersom hvit regnes ikke). Dersom kunden ønsker å bruke flere farger er tillegget per farge kr 10.000
- Toalettet oppgraderes fra Alterna Eccovegghengt toalettskål til Laufen pro kr. 4.800 eller til Genesis m/soft close kr 17.500
- Garasjegulvet slipes og leveres ferdig med epoxybelegg. Farge lysegrå. Kroner 35.000

Det tas forbehold om endringer i produktleveransen grunnet tilgjengelighet som følge av den pågående krisen i Ukraina/øst Europa, samt den pågående logistikkproblematikken i Østen som følge av at Kina har innført ekstremt strenge Corona tiltak.

Avvik fra bilder i salgsoppgave: Vinduene vil ha list nederst og vil ikke ligge flatt med gulv.

Formuesverdi
Formuesverdien er ikke fastsatt. Formuesverdien fastsettes av skatteetaten etter en beregningsmodell om boligen er primær eller sekundær. Formuesverdien for primærbolig utgjør 25% av beregnet markedsverdi og  90% av sekundærbolig for 2019 og 2020. Det gjøres oppmerksom på at kjøper selv må sende inn opplysninger om adresse, areal, boligtype og byggeår til skattemyndighetene. Det tas forbehold om endring av satser.

Odel / Konsesjon
Det er ikke odel eller konsesjon på eiendommen.

Reguleringsforhold / Offentlig godkjenning
Innkjørselen til eiendommen er organisert som et realsameie med matrikkel gnr. 24 bnr. 290 og eies 50/50 av gnr. 24 bnr. 20 og gnr. 24 bnr. 289.

Kopi av situasjonskart, målebrev, reguleringsplaner m/bestemmelser er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Servitutter / Rettigheter
Andel i realsameie
2022/863257-1/200 Opprettelse av realsameie Tinglyst 08.08.2022 21:00
Denne matrikkelenhet har andel i: Knr:3025 Gnr:24 Bnr:290 1/2

Heftelser
1935/904500-1/100 Bestemmelse om veg Tinglyst 31.05.1935
Overført fra: 3025-24/20
Gjelder denne registerenheten med flere

1935/904501-1/100 Bestemmelse om bebyggelse Tinglyst 30.08.1935
Bestemmelse om benyttelse
Overført fra: 3025-24/20
Gjelder denne registerenheten med flere

1937/2056-1/100 Bestemmelse om veg Tinglyst 03.06.1937
:Knr:3025 Gnr:24 Bnr:17
Overført fra: 3025-24/20
Gjelder denne registerenheten med flere

1948/6157-2/100 Skjønn Tinglyst 15.11.1948
Ekspropriasjonsforr./konduktørforr. vedrørende NSB
Vedr. dobbeltsporanlegget Sandvika-Asker
Overført fra: 3025-24/20
Gjelder denne registerenheten med flere

1970/8218-1/100 Erklæring/avtale Tinglyst 09.10.1970
Vedr. privat felles vann- og spillvannsledning
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
Overført fra: 3025-24/20
Gjelder denne registerenheten med flere

1987/41361-1/100 Bestemmelse om vannledn. Tinglyst 29.12.1987
Bestemmelse om adkomstrett
Med flere bestemmelser
Overført fra: 3025-24/20
Gjelder denne registerenheten med flere

Grunndata
2022/811508-1/200 Registrering av grunn Tinglyst 22.07.2022 09:33
Denne matrikkelenhet opprettet fra:Knr:3025 Gnr:24 Bnr:20
Elektronisk innsendt

Rettigheter på andre eiendommer
Ingen rettigheter funnet.

Stipulert overtagelse
Forventet ferdigstillelse er Q2 2023. Dette tidspunktet er foreløpig og ikke bindende og utløser ikke dagmulkt. Når selger har opphevet forbeholdene stilt i avtalen skal selger fastsette en overtakelsesperiode som ikke skal være lenger enn 3 måneder. Selger skal skriftlig varsle kjøper om når overtakelsesperioden begynner og slutter. Senest 10 uker før ferdigstillelse av boligen skal selger gi kjøper skriftlig melding om endelig overtakelsesdato.  Den endelige datoen er bindende og dagmulktsutløsende, og skal ligge innenfor overtakelsesperioden.

Selv om selger har varslet en endelig overtakelsesdato kan selger fremskynde overtakelsen i inntil 2 mnd. Selger skal i så fall varsle en slik fremskyndet overtakelse minimum 4 uker før det nye overtakelsestidspunktet. Varsel skal gis skriftlig. Dersom selger benytter seg av retten til å fremskynde overtakelsestidspunktet, vil det nye overtakelsestidspunktet være endelig og dagmulktsutløsende, jfr. bustadoppføringslova §18.

I tillegg til å gi melding jf. ovenfor, skal selger med minimum 7 dagers skriftlig varsel innkalle kjøper til overtakelsesforretning jf. bustadoppføringslova § 15.

Overtagelse kan tidligst skje når det foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse, da det er ulovlig å ta boligen i bruk uten at det foreligger enten midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest. Kjøper har ingen plikt til å overta eller innbetale oppgjør uten at ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse foreligger.

Kjøper er kjent med og aksepterer at boligen vil kunne bli klar for overtagelse før det totale prosjektet, herunder hele eller deler av fellesarealet utomhus, kan ferdigstilles. Dette innebærer at kjøper vil kunne få rett og plikt til å overta boligen mot midlertidig brukstillatelse, og altså før det foreligger ferdigattest fra Asker kommune. Selger har krav på oppgjør i henhold til kjøpskontrakten, selv om overtakelse skjer mot midlertidig brukstillatelse.

Ved overtakelse mot midlertidig brukstillatelse, er selger forpliktet til å fremskaffe ferdigattest innen rimelig tid og senest før midlertidig brukstillatelse er utløpt på tid. Ved overtakelse mot midlertidig brukstillatelse vil eiendomsmegler bistå partene med å etablere sikkerhet for kjøpernes krav på ferdigstillelse og ferdigattest, f.eks. ved tilbakehold eller ved at selger avgir garanti.

Kjøper kan ikke å nekte å overta selv om fradeling/hjemmelsovergang ikke er gjennomført: Oppgjøret vil i tråd med eiendomsmeglingsloven § 6-9 bli stående på eiendomsmeglers klientkonto inntil kjøper har fått rettsvern eller det er stilt garanti ihht. Bustadoppføringslova § 47. 
Før overtakelse vil det bli gjennomført en førbefaring der boligen blir gjennomgått/ befart samtidig som boligens drift instruks/ FDV-mappe blir utlevert/gjennomgått. Påpekte og aksepterte mangler skal utbedres innen rimelig tid.

Før utlevering av nøkler kan finne sted, skal det dokumenteres at alle innbetalinger inkludert eventuelle tilleggsleveranser er innbetalt som avtalt. 

Boligen overleveres ryddet og støvsugd, men ikke utvasket ("byggrengjort").

Ved overtakelse kan det gjenstå mindre utvendige og/eller innvendige arbeider på eiendommens fellesarealer. Gjennomgang og kontroll av fellesarealer vil bli gjennomført med styre i sameiet etter overtakelse av boligene. Kjøper aksepterer at styre i sameiet representerer alle seksjonseierne ved gjennomgang av fellesarealene. Overtakelse av boligene kan ikke nektes av kjøper selv om utomhusarealer ikke er ferdigstilt. Hvis deler av utvendige arbeider ikke er ferdigstilt ved overtakelse av boligen, skal manglende ferdigstilte arbeider anmerkes i overtakelsesprotokoll. Det gjøres oppmerksom på at leveransebeskrivelsen/utomhusplanen i salgsprospektet ikke er ferdig detaljprosjektert, og at endringer vil kunne forekomme.

Dersom det avdekkes mangler ved boligen eller fellesarealene på overtakelsestidspunktet, kan kjøper velge å holde tilbake deler av kjøpesummen som sikkerhet for krav mot selger som følge av manglene. Tilbakeholdt beløp må stå i samsvar med manglene. Tilbakehold skal protokollføres på overtakelsesprotokollen eller på annen måte skriftlig varsles eiendomsmegler og selger før hjemmelsovergang.

Det gjøres oppmerksom på at det etter oppgjørs- og overtakelsesdato fortsatt vil foregå byggearbeider på eiendommen, herunder arbeid med ferdigstillelse av de øvrige boligene, fellesarealer, tekniske installasjoner og utomhusarbeider.

Forsikring
Frem til overtagelse vil eiendommen være forsikret av utbygger. Etter overtagelsen vil eiendommen forsikres gjennom sameiets fellesforsikring. Kjøper må selv besørge innboforsikring og forsikring av eventuelle særskilte påkostninger.

Fordeler ved å kjøpe nybygg
For mange er det fristende å starte med blanke ark i en helt ny bolig, og det kan være mange fordeler ved å kjøpe nybygg. En av disse er at du får god tid til salg av egen bolig og forberedelse av flytteprosessen.

Lavere omkostninger og høy trygghet:
Kjøpere av nybygg har ekstra trygghet gjennom at salget reguleres av Bustadoppføringslova, der utsteder selger garantier som varer i 5 år etter overtakelse. Vanligvis er det lavere omkostninger ved kjøp av prosjekterte boliger, da man kun betaler dokumentavgift av andel tomteverdi.

Lavere driftskostnader/fellesutgifter:
Ved kjøp av ny bolig er det gjerne mindre vedlikehold. Du sparer penger på oppussing og det er strenge krav til isolasjon og høy energieffektivitet. Boligene blir oppført etter de nyeste byggestandarder og tekniske krav både til inneklima, isolasjon og miljø.
Fast pris gir forutsigbarhet.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
kr 10 900 000,- (Fastpris)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 585,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 66 807,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
kr 68 177,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 10 968 177,- (Totalpris inkl omkostninger)

Betalingsbetingelser
Det forutsettes at 10% av kjøpesummen innbetales som forskudd ved kontraktsinngåelse. Innbetalingen skal være fri egenkapital, det vil si at det ikke forutsettes pant i leiligheten som kjøpes. Påløpte renter vil tilfalle kjøper frem til skjøte er tinglyst, med mindre selger får disposisjonsretten over beløpet som følge av at det stilles garanti ihht. Bustadoppføringslova §47.

Resterende del av kjøpesum inkl. omkostninger og eventuelle tilvalgskostnader skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Provisjon (forutsatt salgssum: 10 900 000,-) (Kr.60 000)
Tilrettelegging (Kr.10 000)
Annonsering tomtevisning (Kr.1 000)
Markedspakke Premium (Kr.20 000)
Grunnpakke enebolig (Kr.4 190)
Oppgjør (Kr.5 500)
Totalt kr. (Kr.100 690)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Avbestilling
Kjøp etter bustadoppføringslova innebærer en avbestillingsrett for kjøper. Dersom denne retten benyttes vil kjøper kunne bli holdt ansvarlig for selgers merkostnader og tap som følge av avbestillingen. I stedet for erstatning kan det være fastsatt et avbestillingsgebyr. Erstatning og avbestillingsgebyr reguleres av bustadoppføringslova §§ 53 og 54.

Garantier
Garanti etter buofl. § 12 vil bli stilt i forbindelse med avtaleinngåelse. Garantien skal være pålydende 3% av kjøpesummen i byggetiden og 5% i 5 år etter overlevering av boligene til kjøper.  Garanti etter buofl. § 47 forutsettes stilt om selger ønsker utbetalt forskudd/delinnbetaling/sluttoppgjør før hjemmelsovergang.  Eventuelle påkrevde endringer av garantier ved eventuelle videresalg utføres ikke og bekostes ikke av selger.

Tilvalg
Adgang til tilvalg eller endringer begrenset opp til 15% av kontraktsverdien ihht. Bustadoppføringslova §9. Slike tilvalg leveres mot pristillegg.
Tilvalg må bestilles ift. oppsatt produksjon, og mulighetene begrenses etter hvert som produksjonen igangsettes. Det vil bli satt opp egne tilvalgsmøter for kjøperne. Alle tilvalgsavtaler avtalefestes direkte mellom kjøper og entreprenør/ underleverandør.

Prosjektets gjennomføring og offentlige tillatelser gir begrensninger i hvilke valg av tekniske løsninger og materialer som er mulig. Dette begrenser hvilke tillegg og endringer kjøper kan forvente å få gjennomført, og innenfor hvilke tidsrom arbeider kan bestilles. Eksempler på tilvalg som ikke tillates er endring av fasade, vindusform, plassering av vann og avløp mv. Dersom selger krever tilvalgskostnadene utbetalt før hjemmelsovergang, skal det stilles §47 garanti ihht. bustadoppføringslova direkte ovenfor kjøper.

Ferdigattest / midlertidig brukstillatelse
Ved overtakelse skal det foreligge midlertidig brukstillatelse. Selger er ansvarlig for å innhente ferdigattest, men kjøper er innforstått med at denne normalt ikke foreligger før etter overtakelse. Kjøper er gjort uttrykkelig kjent med og aksepterer at boligen vil kunne bli klar for overtakelse før det totale prosjektet, herunder hele eller deler av fellesarealet utomhus, kan ferdigstilles. Dette innebærer at kjøper vil kunne få rett og plikt til å overta boligen før det foreligger ferdigattest og at selger kan måtte søke om midlertidig brukstillatelse/ dispensasjon om krav til ferdigattest ved overtakelse. Dersom kjøper overtar boligen på midlertidig brukstillatelse har selger krav på oppgjør i henhold til kjøpskontrakten, mot at det holdes tilbake et beløp som sikkerhet for at ferdigattesten blir gitt. Selger plikter å fremskaffe ferdigattest når utomhus ferdigstilles.

Arealangivelser
Det er angitt i ca. bruksareal BRA (salgbart areal BRA-S) som er boligens mål innvendig, innbefattet innvendige boder, sjakter og innvendige vegger, men ikke medregnet yttervegger og vegger mot andre bruksenheter. I tillegg opplyses ca. P-rom. Arealet for P-rom er inklusive innervegger men fratrukket areal for sjakter og boder. Selger tar forbehold om at mindre avvik kan forekomme.

Hvitvaskingsloven
Eiendomsmeglere ble fra 06.03.09 underlagt bestemmelsene i Hvitvaskingsloven. Dette innebærer blant annet at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til økokrim om eventuelle mistenkelige transaksjoner.

Lovgrunnlag
Boligene selges i henhold til Bustadoppføringslova som regulerer kjøpers (forbrukers) rettigheter og plikter ved avtale om oppføring av bolig og kjøp av fast eiendom der bygningen ikke er fullført når avtalen inngås. Ved salg til aksjeselskap legges Avhendingslovens bestemmelser til grunn.

Oppdragsnummer
39-22-0141

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern
Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret.  Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-7 (3). Dette innebærer at mulighetene for å få slettet personopplysninger er begrenset.

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler / Partner / Fagansvarlig Christian Thordén Salvesen

Saksbehandlere
Christian Thordén Salvesen
EIE Asker
Eiendomsmegler / Partner / Fagansvarlig
Mob: 97 05 38 38 / E-post: cs@eie.no


Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.


Gå til budgivning
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Hønsveien 80A
For mer om objektet
Hønsveien 80A

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: