Bilde 1 av Lille Øverberg vei 13Bilde 2 av Lille Øverberg vei 13
Digital salgsoppgave
Lille Øverberg vei 13

1397 Nesøya • Asker kommune

Prisantydning

kr 19 200 000

Omkostninger: kr 496 020Totalpris: kr 19 696 020
NESØYA - Nyoppført enebolig med utleieleilighet - Meget høy teknisk standard - Stille villavei, nær sjøen.
icon

Unngå doble renteutgifter

Last ned salgsoppgaveVis i kart
Boligtype
Enebolig
Eierform
Selveier
Antall soverom
6 soverom
Primærrom (P-ROM)
215 m²
Bruksareal (BRA)
240 m²
Bruttoareal (BTA)
278 m²
Prisantydning
kr 19 200 000
Omkostninger
kr 496 020
Totalpris
kr 19 696 020
Byggeår
2022
Tomt
Eiet tomt 699 m²
Oppdragsnummer
9220008
card-default

Lars Faale

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF / Partner
Les om Lars
Prisantydningkr 19 200 000,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 19 200 000,-)kr 480 000,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 14 650,-
  
Totalpris kr 19 696 020
Eiendom
Lille Øverberg vei 13, 1397 Nesøya

Matrikkel
Gnr. 40 Bnr. 1819 i Asker kommune

Eiendommen har ideell 1/3 del eierandel i gnr 40 bnr 1820
( felles adkomst vei for Lille Øverberg vei nr 11 a,11 b og 13 )

Boligtype
Enebolig m/ separat sekundærleilighet

Eierform
Selveier

Areal
Primærrom: 215 kvm, Bruksareal: 240 kvm

Arealene er hentet fra vedlagte takst.

Antall soverom
6  (4 i hoveddel og 2 i leiligheten)

Byggeår
2022

Tomt
Eiet tomt, 699 kvm

Prisantydning
19 200 000

Totalpris inkl. omkostninger
kr 19 200 000,- (Prisantydning)
Omkostninger:

kr 200,- (Pantattest kjøper)

kr 585,- (Tingl.gebyr pantedokument)

kr 585,- (Tingl.gebyr skjøte)

kr 162 720,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag er tomteveri kr 6 500 000,- og forutsatt salgssum: 19 500
000,-))

--------------------------------------------------------

kr 164 049,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)

--------------------------------------------------------

kr 19 364 720,- (Totalpris inkl omkostninger)

Kommunale avgifter
I hht gjeldende satser for Asker kommune.

Eier
Erlend Waade

Beskrivelse
Velkommen til denne iøynefallende og lekre villaen, meget barnevennlig beliggende i et attraktivt, stille og rolig nabolag på Nordre Nesøya, med kun få minutters gange til sjøen med bademulighet.

Den moderne villaen utnytter boligareal, tomt, og solforhold på en optimal måte, og må oppleves. Detaljkvalitet og standard på teknisk utstyr og utførelse holder gjennomgående meget høy kvalitet, og boligen har en meget god planløsning og vil dekke de fleste familiers behov.

I underetasjen er det en helt separat 3 - roms leilighet med samme lekre detalj gjennomføring og kvalitet som resten av huset.

Energieffektivt, med energibrønn/ bergvarme til oppvarming.

Stor dobbelgarasje hvor det i tillegg er god plass for sportsutstyr, samt lademuligheter for el-bil ute og inne er selvfølgelig på plass.

Parkering
Stor dobbetgarasje ( 38 kvm ) som er trukket inn i terrenget. God plass  for sportsutstyr i tillegg til parkering, samt lademuligheter for el-bil ute (32 A) og inne  (32 A) Lyst epoxybelegg på gulv. Hørman isolert garasjeport, fargetilpasset inngangsdør i u etg i huset. (LPU) Plan L Farge NCS 7500 N / (CH 703 Reno) . Liftronic 800 portåpner med 2 håndsendere og tastaur. LED belysning i portåpning og armaturer med bevegelsessensorer inne i garasjen.

Beliggenhet
Eiendommen ligger meget barnevennlig og flott til i en liten blindvei i et meget attraktivt villaområde på Nordre Nesøya.

Kun få minutters gange til sjø og strand.

Fine turmuligheter i nærområdet med bl.a.Nesøytjern Naturreservat og Brønnøya samt kort vei til barnehager og Nesøya skole med bl.a. fotball- og skøytebane. Ca. 7 minutters gange til dagligvareforretning og ca. 5 minutters gange til bussholdeplass i Broveien. Til Sandvika er det kun ca. 5 min med bil og her har man de aller fleste servicetilbud inkl. kino- og kulturhus.

Nesøya barneskole ligger i underkant av 1 km fra boligen, en nyere og topp moderne skole med en stor flerbrukshall. Nesøya idrettslag (NIL) har i tillegg et flott idrettsanlegg lenger ut på øya, hvor det tilbys diverse aktiviteter med bl.a. 2 kunstgressbaner, løpebaner, basketballbane, skateboardrampe og Tuftepark. Her er også tennisanlegg med 6 tennisbaner hvorav 3 innendørs i boblehall.

Det er busstopp like i nærheten med ekspressbuss til Oslo, gode bussforbindelser til Sandvika som er et knutepunkt for offentlig kommunikasjon.

Det finnes en delikatesseforretning med catering, bakevarer og gaver Nesøya, samt en Kiwi butikk på Nesøya, begge kun ca. 5-10 minutters gange fra eiendommen. Videre er det få minutter med bil til Slependen eller Holmensenteret med bredt utvalg av forretninger, treningssenter og spisesteder m.m.

På Slependen finner man blant annet Coop (tidligere Smart Club) og IKEA. Sandvika eller Asker ligger omlag 5-10 minutter unna med bil, her finner man alt av fasiliteter. Videre tar det ca. 15 minutter med bil til Oslo.

Bebyggelse
Enebolig over 3 plan med separat sokkelleilighet, oppført i 2022.
Garasje med plass for to biler, oppført i 2022

Boligprosjektet er rammesøkt og bygget etter teknisk forskrift TEK 17. Malerarbeid etter K3 standard..

Det er fortatt taksering med arealoppmåling, men ikke utført tilstandsrapport da bygget er nyoppført og ikke tatt i bruk.

Tomt
Eiet tomt, 699 kvm

Tomten er dels skrånende og omfattende opparbeidet for å ivareta en god utnyttelse av uteområdene, og på det øvre plenarealet står det gamle tuntreet og setter en fin signatur for eiendommen.  En solid granittrapp ivaretar adkomsten herfra og ned til terrasseonrådet ved inngangspartiet.

Garasjen er trukket inn i terrenget og det er lagt plen over, og avtrappet med granitt mur mot gårdsplassen.  Innkjørselen er asfaltert og innrammet med granitt kantstein og søyler med utebelysning Det er lagt ned snø smelte anlegg i flere soner som er koblet opp mot husets jordvarme anlegg. Det ligger separate sløyfer ved inngangen, på gårdsplass, foran garasje, og i innkjørsel/ felles adkomst.

Mellom garasjen og huset leder en støpt betongtrapp opp til inngangspartiet. Her der det innfelt led-belysning mot skiftebelagte trinn. Støpt dekke og trappeavsats foran inngangspartiet er belagt med bruddskifer og skiferheller. Snøsmelteanlegg er også her i flere soner, inngang, avsats og trappeløp.

Uteområdet på denne siden er avgrenset opp mot naboeiendommen med stablet granitt mur som omrammer terrasseområdet. På toppen av granittmuren løper et sort smijerns gjerde som omrammer det hele.  Ut fra muren er det lagt felt med dekor sten, avgrenset med granitt kantstein mot terrasseplattingen. Fra terrassen er det avtrappet med granittmurer i terrenget ned mot nedre del av uteområdet. Her er det fint plenområde, innrammet mot vei og naboeiendom med liten voll med hekkbeplantning. I grunnen her der det lagt ned  vanningsanlegg (svettelange)

Uttak for vann ute ved inngang til leiligheten, ved inngangspartiet/ sportsboden i 1. etasje samt på hushjørnet  mot skråning/ plenområde i u. etg.

Ved innkjørselen er det etablert felles stativ for postkasser og plass for avfall og papirdunker for nr 13, 11a og 11b.
Adkomstveien opp til nr 11a og 11b går langs denne eiendommens plen, og er avgrenset med samme granitt stein.

Adkomst
E-18 avkjøring Nesøya, følg Nesøyveien til Broveien, ta opp til venstre ved Øverbergveien. Lille Øverberg vei er første vei på høyre side.
Eiendommen ligger på venstre side.

Asfaltert adkomstvei, avgrenset med granittkantsten og med dekorativ og moderne belysning. Adkomstveien er felles med nr 11a og 11b

Skole/barnehage
Nesøya skole (1-7 kl.)
Landøya ungdomsskole (8-10 kl.)
Torstad ungdomsskole (8-10 kl.)

Bikuben barnehage3-5 år,
Nesøya barnehage1-5 år
Mellom Nes FUS barnehag e0-6 år

Offentlig kommunikasjon
Buss 5 min gange fra eiendommen. Hals - Linje 265 og 265E
Jernbanestasjon 5 min med bil Billingstad stasjon
Knutepunkt 7 min med bil til Sandvika med buss, tog og flytog

Fritidstilbud
Nesøya Idrettshall - Aktivitetshall, fotball
Skøytebane
Nesøya IL -tennis, seilng, padling mm
Sjøspeiderne
Båtforeninger
Tuftepark
SATS Billingstad
Nr1 Fitness Nesbru

Inneholder
Praktisk og moderne familiebolig over 3 plan. Hoveddelen består av 1. og 2. etasje, og u. etasjen inneholder en  lekker og praktisk 3 roms leilighet, ideell til utleie, ungdoms - eller som generasjonsdel. 

Leiligheten er helt separat  og godt skjermet fra resten av boligen, og oppleves særs privat.
Den har et flott uteareal/ plen og egen bilopptillingsplass ved inngangspartiet . Lademulighet for el-bil finnes også her.

U.Etasje:
Entre, garderobe/ teknisk rom, stor kombinert stue og kjøkken med praktisk og innholdsrik kjøkkeninnredning og utgang til hage, stort bad/ wc/ vaskerom, 2 soverom hvorav hovedsoverommet har direkte adkomst til romslig walk-inn-garderobe.

1. Etasje:
Overbygget inngangsparti. Separat inngang til sportsbod.
Hall m/ trapp, bad/ wc, soverom med direkte adkomst til bad, kjøkken/ spiestue/ stue i åpen løsning - med utgang til terrasse

2. Etasje
Allrom/ tv-stue, 3 soverom, bod og bad/wc

Byggemåte
Fundamentert på faste komprimerte masser. Støpt gulv på grunn. Isolitt grunnmur, senere pusset. Yttervegger med isolerte vegger med bindingsverk av tre. Stående malt kledning. Trebjelkelag som etasjeskiller, isolert. Vinduer og dører i tre med 3 lags isolerglass. Utvendig malt med mørk grå farge/ innvendig utført med hvit maling. Isolerte ytterdører, mørk blå i hoveddel og sportsbod, grå i leilighetsdel og garasje.

Primærrom
Primærrom: 215 kvm

Følgende rom er inkludert i P-rom:

U. etg: Entre, soverom 1, soverom 2, stue/ kjøkken, bad
1. etg: Hall, bad, soverom 3, kjøkken/spisestue/ stue
2. etg: Allrom/ tv-stue, soverom 4, soverom 5, soverom 6, bad

Bruksareal
Bruksareal: 240 kvm

Standard
Detaljkvalitet og standard på teknisk utstyr og utførelse holder gjennomgående meget høy kvalitet. Alt er gjenomført med et stødig blikk på detaljer som går igjen i alt fra at fargen på kjøkkeninnreding i hovedetasen er den samme som på inngangsdøren, flisene i entre harmonerer med fargen på stuegulv, spesialdesignet trapp med glassvanger og innfelt belysning i trinnene til plassering av belysning og valg av utstyr. Gjennomgående for hele eiendommen er aty det  er vektlagt praktisk, funksjonelle løsninger uten å gå på kompromis med komfort og design.


U.ETG  - SEPARAT LEILIGHET

ENTRÈ/ HALL
Inngangsdør med rundt glassfelt, fargeanpasset med samme farge som garasjeport og utvendige vinduskarmer. Gulv med store gråspettede fliser (samme som entre/ hall i 1 etg ) er lagt frem mot eikeparketten i kjøkken/ stue. Vegger med hvite panelplater. Hvite tak og fotlister og omramming rundt dører og vinduer. Lysskinne i tak med flyttbare/ justerbare led spotter fra Deltalights. Vannbåren gulvvarme.

BOD/ TEKNISK ROM
Flislagt gulv og flis kantlist mot vegg. Vegger med hvite panelplater. Vannbåren gulvvarme.
Dette rommet fungerer som teknisk rom for hele huset, og varmepumpe og varmepumpe etc er plasser her.
Rommet fungerer også som ekstra lagringsareal for leiligheten i u.etg.

SOVEROM 1 (1av 6)
Gulv med 1-stav lys eik parkett, Vegger med hvite panelplater. Hvite tak og fotlister og omramming rundt dører og vinduer. Himlinger med hvite plater - noe nedforing i forbindelse med gjennomføring og uttak til varme/ ventilasjon. Hvit, glatt dør med krom dørvrider. Vannbåren gulvvarme med separat styring.
Fast montert belysning på vegg, samt strømuttak med 200v/ usb.  LED lyslist innfelt i tak/ endevegg.

STUE/ KJØKKEN
Gulv med 1-stav lys eik parkett. Vegger med hvite panelplater. Hvite tak og fotlister og omramming rundt dører og vinduer. Himlinger med hvite plater - noe nedforing i forbindelse med gjennomføring og uttak til varme/ ventilasjon. 3 stk lysskinner i tak med flyttbare/ justerbare led spotter. Kjøkkeninnredning med hvite slette fronter. Rikelig takhøy innredning. Sort benkeplate. Led lys under overskap. Integrert i
innredningen er: oppvaskmaskin, dampovn/stekeovn, mikrobølgeovn, platetopp og kjøl/frys. Ventilator integrert i koketopp (Bora). Stålkum med ett-greps blandebatteri med Quooker (kokende vann rett fra springen). Det er montert komfyrvakt over platetopp. Waterguard montert under kum (automatisk stenging av vanntilførsel ved vannlekkasje).


BAD/ WC/ VASKEROM (bad 1 av 3)
Dusjhjørne med hengslede glassdører. Dobbelt servantskap med toppmonterte bollevask ( 2 stk) og ett-greps blandebatteri. Laminert benkeplate. Overskap m/ speil. Elektrisk håndkletørker. Innebygd, vegghengt toalett. (Geberit aquaclean m fjernkontroll) Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Flislagte gulv og vegger.  Himlinger med hvite plater - noe nedforing i forbindelse med gjennomføring og uttak til varme/ ventilasjon. Hvit, glatt dør med krom dørvrider. Lysskinne i tak med flyttbare/ justerbare led spotter.

SOVEROM 2 (2av 6)
Gulv med 1-stav lys eik parkett. Vegger med hvite panelplater. Gjennomføring og uttak til varme/ ventilasjon i vegg. Hvite tak og fotlister og omramming rundt dører og vinduer. Himlinger med hvite plater. Hvit, glatt dør med krom dørvrider. Vannbåren gulvvarme med separat styring. Fast montert belysning på vegg, samt strømuttak med 200v/ usb. Lysskinne i tak med flyttbare/ justerbare led spotter.

WALK-INN GARDEROBE
1-stav lys eik parkett. Vegger med hvite panelplater. Gjennomføring og uttak til varme/ ventilasjon i vegg. Hvite tak og fotlister og omramming rundt dør. Himlinger med hvite plater. Hvit, glatt skyvedør med krom hentering.  Lysskinne i tak med flyttbare / justerbare led spotter. Vannbåren gulvvarme.


1. ETASJE  - HOVEDDEL:

UTVENDIG SPORTSBOD:
Flislagt gulv og flis kantlist mot vegg.  Vegger er sparklet og glattmalt, listefri overgang til himling. Malt, slett himling med belysning. Vannbåren varme i gulv.

ENTRÈ/ HALL
Inngangsdør med kvadratiske gassfelt, fareanpasset med samme farge som sidedør til sportsboden samt kjøkkeninnredningen som man ser i forlengelsen av entréen. Gulv med storformat grå fliser ( samme som bad, og samme som bad/entre/ hall i u.etg ) er lagt frem mot eikeparketten i kjøkken/ stue. Vegger sparklet og glattmalt, med listfri avslutning mot tak/ himling. Hvite fotlister og omramming rundt dører. Innfelte downlights i tak samt faste vribare designspotter. Glass skyvedørsfronter til garderobe. Vannbåren gulvvarme

BAD/ WC (bad 2 av 3)
Flislagte gulv og vegger med grå fliser av storformat.  Dusjhjørne med hengslede glassdører, regnfallsdusjarmatur. Dusjnisje med led lys . Innredning  med dobbelt servantskap med hvit plate og toppmontert bollevask ( 2 stk ) og ett-greps blandebatteri. Overskap m/speil og integrert belysning. Elektrisk håndkletørker. Innebygd, vegghengt toalett. (Geberit aquaclean med fjernkontroll) . Vannbåren gulvvarme.

SOVEROM 1 (3 av 6)
Gulv med 1-stav lys eik parkett, med eik sokkel list mot vegg. Vegger er sparklede og glattmalte i lys sand kulør, med listfri overgang til hvitmalt tak/ himling. Hvite karmer og innramming rundt vindu. 4 stk Innfelte downlights i tak samt led-belysning i overkant mot himling på en side. 2 x fast belysning på vegg ved tiltenkt plassering av seng, samt strømuttak med 220 v/ usb. Vannbåren gulvvarme
Vannbåren gulvvarme.


KJØKKEN/ SPISESTUE / STUE
Gulv med 1-stav lys eik parkett, med eik sokkel list mot vegg. Vegger er sparklede og glattmalte i lys hvit kulør, med listfri overgang til hvitmalt tak/ himling. Hvite karmer og innramming rundt vindu. Himlinger er glatt sparklet og malte.

Kjøkkeninnredning med malte, blå fronter og håndtak i rustfritt stål. Takkhøy innredning med enkelte vitrineskap. Rikelig benk og skapplass. Stor kjøkkenøy med serveringsområde. Integrert i innredningen er: oppvaskmaskin, stekeovn/ damp og kjøl/frys. Ventilator integrert i koketopp (Bora). Dobbel stålkum med ett-greps blandebatteri tilknyttet Quooker (kokende vann rett fra springen). Waterguard montert under kum (automatisk stenging av vanntilførsel ved vannlekkasje)

Integrert belysning med 8 innfelte downlights i stuedelen, 7 justerbare led-spotter i spisestue/ kjøkken samt 5 innfelte downlights og 3 hengende arbeidslys i kjøkken  samt led-lys i bakkant av overskap - alt fra Deltalights

Vannbåren gulvvarme i 2 soner

Frittstående, rentbrennede designpeis


2. ETASJE:
Opp til 2 etasje leder en lekker fritthegende designtrapp med sidevanger i herdet glass, eik håndløper og tinn med innfelte led-lys. I himling i trappeløpet er det forberedt kontaktpunkt i for hengende belysning.

ALLROM/ LOFSTUE
Gulv med 1-stav lys eik parkett, med hvit sokkel list mot vegg. Vegger er sparklede og glattmalte i hvit, med listfri overgang til hvitmalt tak/ himling. Hvite karmer og innramming rundt vindu og dører til soverom, bad og bod. Sparklet og malt himling.  6 stk justerbare led-spotter i tak.  Gulvvarme med varmefolie.

SOVEROM 2 (4 av 6)
Gulv med 1-stav lys eik parkett, med eik sokkel list mot vegg. Vegger er sparklede og glattmalte i hvit, med listfri overgang til hvitmalt tak/ himling. Hvite karmer og innramming rundt vindu. 2 stk Innfelte downlights i tak samt fast belysning på vegg ved tiltenk sengplassering. Gulvvarme med varmefolie.

SOVEROM 3 ( 5 av 6)
Gulv med 1-stav lys eik parkett, med eik sokkel list mot vegg. Vegger er sparklede og glattmalte i lys hvit, med listfri overgang til hvitmalt tak/ himling. Hvite karmer og innramming rundt vindu som går helt ned til gulv. Fast belysning på vegg ved tiltenk sengplassering. " vridbare downlights. Gulvvarme med varmefolie.

SOVEROM 4 ( 6 av 6)
Gulv med 1-stav lys eik parkett, med eik sokkel list mot vegg. Vegger er sparklede og glattmalte i lys beige kulør, med listfri overgang til hvitmalt tak/ himling. Hvite karmer og innramming rundt vindu som går helt ned til gulv. 4 stk Innfelte downlights i tak . 2 x fast belysning på vegg ved tiltenk sengplassering, samt strømuttak med 220 v/ usb. Gulvvarme med varmefolie.

BAD/ WC ( bad 3 av 3)
Flislagte gulv og vegger med sandfargede fliser av storformat.  Innbygget nisje med led-belysning i dusjsonen for plassering av shampo og såpe etc.  Dusjhjørne med hengslede glassdører og regnfallsdusjarmatur. Innredning med dobbelt servantskap med hvit plate og toppmontert bollevask ( 2 stk ) og ett-greps blandebatteri. Overskap m/speil og integrert belysning. Elektrisk håndkletørker. Innebygd, vegghengt toalett. (Geberit aquaclean med fjernkontroll) Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel ( eventuelt badekar isteden). Veggmontert belysning, 2 stk  med up/downlight samt innfelte downlights i himling. Gulvvarme med varmekabler.

BOD
Gulv med parkett, vegger sparklet og malte. God lagringsplass samt plasseringssted for ventilasjonsanlegg.

Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest, datert 11.07.2022

Elektrisk anlegg
Elarbeid iht. NEK 400 standard. 3x80 hovedsikring. Automatsikringer m/jordfeilbryter. Separat anlegg og måler for hoveddel og leilighet.

Det elektriske anlegget er forberedt for tilkobling av solcellepaneler.

Eiendommen leveres med omfattende fast designbelysning både utvendig og innvendig, hovedsaklig utstyr fra Delta Lights og Neko Lightning, plassert og levert av Stokkan Lysdesign.

Utvendig er det montert belysning som både fremhever og løfter eiendommen samt tjener til praktiske formål. Utebelysning med up/ downlight, er plassert på husets endevegger og siden mot terrasse og inngangspartiet. I takoverbygget ved inngangsdøren er det downlights innfelt, og i trappen ned til gårdsplassen er det indirekte belysning mot trinnene. Utekontakter finnes også ved inngang til leiligheten, inngangspartiet til hoveddel, på terrasse og mot hage.

2 ladestasjon for el-bil fra EASE, en montert inne i garasjen og en på yttervegg ved biloppstillingsplass.

Sentralstøsuger med uttak i 1.  og 2. etasje

Oppvarming
Boligen er utstyrt med NIBE S1255-6 R EM 3x400V inverter styrt væske - vann varmepumpe med NIBE ELK 15 trinnsyrt 15kW 400V el-kjele. Anlegget er koblet opp mot 2 energibrønner ( jordvarme )og leverer både varme og kjøling. Anlegget gir en betydelig energigevinst i forhold til konvensjonell oppvarming med panelovner, etc

Anlegget leverer vannbåren gulvvarme i større deler av u. etg og 1. etasje inne i huset, samt utvendig for snøsmelting ved inngangspartiet ( 2 soner), i trappen ned til gårdsplassen, foran garasjen, på gårdsplass og i innkjørsel.

Gulvvarme med varmefolie  i alle soverom og  allrom/ tv-stue i 2 etasje. Varmekabler i alle bad.

Frittstående design peisovn i stue i hoveddel.

Boligen leveres med balansert ventilasjon med varmegjennvinning.
Agregat plassert i bod i 2. etg.

Energimerking
Energiattest med energimerke:

A for leilighetsdel
B for hoveddel ( B får den grunnet innslag av fosil varmekilde, peisovn)

Kommunale avgifter
Kommunale avgifter for vann, avløp, feier og renovasjon betales etter gjeldende satser i Asker kommune pt.

Det er installert vannmåler og kostnadene vil avhenge av reelt forbruk. Vann og avløp koster til sammen 41,20 pr m³ og i tillegg kr 3.047,- i fast årsgebyr. Årsgebyr for renovasjon vil avhenge av størrelse/ omfang. Standard renovasjonsløsning med 140 liter restavfall koster kr 4.847,-.  Feie- og tilsynsgebyr utgjør kr 338,- pr år.

Kommunale avgifter faktureres 4 ganger i året. Se kommunens hjemmesider for ytterligere informasjon og priser for andre beholdninger. Tallene er hentet fra kommunens hjemmeside og gjelder for 2022. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Eiendomsskatt
Det betales ikke eiendomsskatt i Asker kommune pt.

Formuesverdi
Formuesverdien er ikke fastsatt. Formuesverdien fastsettes av skatteetaten etter en beregningsmodell om boligen er primær eller sekundær. Formuesverdien for primærbolig utgjør 25% av beregnet markedsverdi og  90% av sekundærbolig for 2020 og 2021.

Det gjøres oppmerksom på at kjøper selv må sende inn opplysninger om adresse, areal, boligtype og byggeår til skattemyndighetene.

Det tas forbehold om endring av satser.

Tekniske installasjoner
TV/INTERNETT
Det er lagt opp for tilknytning med fiber til boligen. Kjøper
velger selv om det ønskes å inngå forbruksleveranse for
signalleveranse.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig.

I denne boligen er det foretatt preventivt legging av radonsperre, i tillegg er det installert radonbrønnsystem. Radonbrønnsystemet er uaktivert. Systemet kan aktiviseres med egnet viftesystem dersom radonkonsentrasjon i inneluften overstiger definerte grenseverdier.
I utleieboliger, som er omfattet av strålevernforskriften, stilles det bindende krav til radonnivåene. Strålevernforskriften stiller krav til at årsmiddelverdien av radon i oppholdsrom i utleid bolig må være under 200 becquerel per m?. I tillegg skal tiltak for å redusere radonnivået alltid gjennomføres dersom det overstiger 100 Bq/m3. Dette er viktig å merke seg dersom man kjøper bolig som helt eller delvis skal leies ut. Utleier skal kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlige. Dokumentasjonen skal ikke registreres hos myndighetene, men den skal være tilgjengelig både for leietaker og ved et eventuelt tilsyn. For ytterligere informasjon om radon, se www.nrpa.no/radon.

Måling som nylig er utført viser verdier på 22 Bq/m3, som ligger langt under definerte grenseverdier.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad. For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen.


2013/50444-2/200 Bestemmelse om bebyggelse18.01.2013
Kan ikke slettes eller endres uten samtykke fra kommunen

2017/455984-3/200 Bestemmelse om vannledning 02.05.2017 21:00
Kan ikke slettes uten samtykke fra:ASKER KOMMUNE Org.nr: 920125298

2017/455984-4/200 Bestemmelse om kloakkledning 02.05.2017 21:00
Kan ikke slettes uten samtykke fra:ASKER KOMMUNE Org.nr: 920125298

2021/600837-1/200 Bestemmelse om spillvann/drensvann/stikkrenner 21.05.2021 21:00
rettighetshaver:Knr:3025 Gnr:40 Bnr:70
Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger

Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Utleie
Eiendommen kan i sin helhet leies ut.
Boligen har egen utleiedel (egen separat boenhet) som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger.
Vi gjør oppmerksom på at private ledninger vedlikeholdes for eiers regning. For private fellesledninger er det normalt tilknyttet solidarisk vedlikeholdsplikt.

Regulering
Kopi av situasjonskart og reguleringsbestemmelser er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
kr 19 200 000,- (Prisantydning)
Omkostninger:

kr 200,- (Pantattest kjøper)

kr 585,- (Tingl.gebyr pantedokument)

kr 585,- (Tingl.gebyr skjøte)

kr 162 720,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag er tomteveri kr 6 500 000,- og forutsatt salgssum: 19 800
000,-))

--------------------------------------------------------

kr 164 049,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)

--------------------------------------------------------

kr 19 364 720,- (Totalpris inkl omkostninger)

Boligselgerforsikring
Det er ikke tegnet boligselgerforsikring ifbm. salget.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller kjøpers konto i norsk finansinstitusjon. Eventuell egenkapital skal innbetales i én samlet betaling fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:
Grunnpakke enebolig (Kr.13 425)

Markedspakke 1 (Kr.16 938)

Grunn og forsikringshonorar (Kr.3 750)

Oppgjør (Kr.5 500)

Provisjon (forutsatt salgssum: 19 500 000,-) (Kr.220 000)

Visningshonorar (Kr.2 500)

Totalt kr. (Kr.259 613)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
9-22-0008

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos EIE stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist.

Eiendomsmegler har ikke ansvar for forsinkelser som skyldes tekniske feil. Akseptfristen er absolutt, det vil si at selger må akseptere budet og kjøper meddeles aksepten innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter inngivelse av bud til tett opp mot akseptfristen på et annet bud er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler og/eller megler rekker å bringe budet videre til selger. Husk alltid å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt og kan formidles til selger. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud før disse kravene er oppfylt. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no eller ved å trykke på knappen "Gi bud" i finn-annonsen. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke og boligkjøperforsikring
EIE har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kjøper bolig gjennom EIE.

Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rentedekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet.
Kjøpere (ikke juridiske personer) kan også velge å kun tegne boligkjøperforsikring.

Boligkjøperpakken/boligkjøperforsikring må senest tegnes i forbindelse med kontraktsmøtet.

Produktark for boligkjøperpakken og boligkjøperforsikring ligger vedlagt i salgsoppgaven. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Lovanvendelse
Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern
Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret.  Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-7 (3). Dette innebærer at mulighetene for å få slettet personopplysninger er begrenset. Du kan lese om vår behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på https://eie.no/eiendom/personvernerklaering

Avdeling
Stabekk Eiendomsmegling AS
EIE Stabekk
Org. nr:990997861
Gml. Drammens vei 45
1321 Stabekk
Tlf: 67 53 23 10

Ansvarlig megler
Lars Faale
Eiendomsmegler MNEF / Partner / Daglig leder

Saksbehandlere
Lars Faale
Eiendomsmegler MNEF / Partner/ Daglig leder
Mob: 90 61 90 00 / E-post: lf@eie.no

EIE Stabekk

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.


Gå til budgivning
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Lille Øverberg vei 13
For mer om objektet
Lille Øverberg vei 13

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: