Bilde 1 av Syverstadkollen 46 BBilde 2 av Syverstadkollen 46 B
Digital salgsoppgave
Syverstadkollen 46 B

1394 Nesbru • Asker kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

SOLGT VISNING AVLYST !
Vis i kart
Boligtype
Enebolig
Eierform
Selveier
Eierseksjon
1
Antall soverom
4 soverom
Primærrom (P-ROM)
168 m²
Bruksareal (BRA)
211 m²
Prisantydning
kr 13 900 000
Omkostninger
kr 101 740
Totalpris
kr 14 001 740
Byggeår
2021
Tomt
Eiet tomt 319 m²
Oppdragsnummer
39200118
card-default

Petter Mamen-Lund

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF
Les om Petter
Prisantydningkr 13 900 000,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 7 650,-
Dokumentavgiftkr 92 720,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
  
Totalpris kr 14 001 740
Eiendom
Syverstadkollen 46 B, 1394 Nesbru

Matrikkel
Gnr. 42 bnr. 381 snr. 1 i Asker kommune

Eierform
Selveier

Areal
Primærrom: 168,40 kvm, Bruksareal: 211,60 kvm

Antall soverom
4

Byggeår
2021

Tomt
Eiet tomt 319 m²

Prisantydning
13 900 000

Totalpris inkl. omkostninger
13 900 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
92 720,- (Dokumentavgift)
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)

101 740,- (Omkostninger totalt)

14 001 740,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Kommunale avgifter
Kommunale avgifter fastsettes etter forbruk. Ettersom dette er en nyoppført bolig er ikke avgiftsgrunnlag for 2020 etablert.

Eier
Byggro AS

Beskrivelse
Velkommen til Syverstadkollen 46 B - en lekker og påkostet enebolig på toppen av Syverstadkollen. Boligen er nyoppført i 2021 og ligger fint til på en høyde med gode solforhold og fin utsikt. Det er foretatt påkostninger og oppgraderinger utover det vanlige hvor standardleveransen er av høy kvalitet. Følelsen av kvalitet og varighet har gjennomgående vært viktig i valg av materialer og løsninger. Bygget er tegnet slik at det best mulig følger terrenget, noe som i sin tur skaper en særegen nærhet til naturen og harmoni med omgivelsene. Boligen har siktlinje mot fjorden, men det står trær og busker på naboeiendommen som skjermer utsikten. Utbygger er ikke herre over disse og kan ikke bekrefte fjerning eller forbedring av utsikten.

Boligen har en gjennomtenkt planløsning med generøse oppholdsarealer, store vindusflater og rikelig med plass til ulike innredninger. Flotte lys, sol- og utsiktsforhold samt gode materialvalg på overflater og innredninger. Romslig og god hovedetasje i øverste plan med stor stue i tilknytning til kjøkken med spisestue. Moderne kjøkken fra kvalitetsleverandøren Drømmekjøkkenet, modell Solid med integrerte hvitevarer fra Siemens. Kjøkkenet er bl.a. påkostet med integrert vinskap fra Temptec, blandebatteri fra Quooker for direkte kokende vann i springen, benkeplate av komposittstein fra kvalitetsleverandøren Silestone samt 80 cm. platetopp med integrert vifte. Separat fryseskap og separat kjøleskap. Fire soverom og tre komplette bad med innredninger fra Drømmekjøkkenet og sanitærutstyr av høy kvalitet. Stort, innredet vaskerom med direkte adkomst fra garasjen i 1. etasje.

Boligen leveres med en topp moderne gasspeis, type Vision Line Superior 1100 med 3-sidet glass. Balansert ventilasjon levert av Systemair med varmegjenvinner. På gulvene er det lagt lekker 1-stavs eikeparkett, type Saga Exclusive Pearl Oak og veggene er sparklet og malt i tidsriktige fargetoner. Alle overganger mellom vegger og tak leveres listefritt. Det er i tillegg listefritt rundt vinduer i stue og kjøkken. Boligene leveres med gulvvarme på alle bad og flislagt del av hall/gang. Det er varmekabler i alle oppholdsrom i 1. etasje og varmefolie i hele 2. etasje. Alt av innvendig synlig elektrisk materiell er Elko Pluss (foruten sportsbod og vaskerom). Boligen er i tillegg oppgradert med elektrisk styring av lys samt integrerte høyttaleranlegg i takene med forsterker som snakker med både wifi og bluetooth. To stk. er plassert i stue, 1 stk. i gangen nede  og 1 stk. på badet oppe.

Flotte utearealer i form av hage, ferdig planert med sollet matjord til legging av ferdigplen og gruset gårdsplass. Integrert dobbelgarasje med direkte inngang til boligen. Garasjen har plass til to biler og leveres med 25 Amp. el-bil lader.

Følelsen av å flytte inn i en splitter ny bolig er helt unik. Alt er nytt og det er minimalt behov for vedlikehold. Du trenger ikke å tenke på oppussing på mange år. Dessuten blir dokumentavgiften mye lavere for en ny bolig, ettersom denne avgiften beregnes fra tomteverdien og ikke ut fra hele kjøpesummen. Det er viktig å påpeke at disse husene er bygget etter TEK17 og er derfor svært energieffektiv.

Parkering
Parkering i innbygd dobbelgarasje med direkte inngang inn til boligen. Det er montert elbillader 25 Amp.

Beliggenhet
Syverstadkollen 46 B har en særdeles flott beliggenhet øverst på populære Syverstadkollen, et av områdets beste eiendommer. Solrik og idyllisk beliggenhet med utsikt mot bl.a. Skaugumsåsen og mot Oslofjorden. Her bor du i landlige omgivelser med nærhet til sjøen og fine turområder. Det er kort vei til offentlig kommunikasjon med bussforbindelser fra Slemmestadveien, både lokalbuss og ekspressbuss til Oslo. Ca. 10-15 minutters spasertur til Holmensenteret med flere servicetilbud.

Like ved boligen ligger Hvalskogen som strekker seg fra toppen av Syverstadkollen og ned mot sjøen. Skogen er et yndet turområde for beboerne i området. En kort sykkeltur fra eiendommen ligger idylliske Hvalstrand bad, en hyggelig og barnevennlig sandstrand med stor gresslette, stupetårn og badeflåte. Holmenskjæret med fine bademuligheter. Det er flere båthavner i området, bl.a. Leangbukta båtforening, Asker seilforening, Holmenskjæret båthavn med flere. Her er det maritime miljøer med båtutstyr-forretninger og opplags og reparasjonsmuligheter.

Det er også kort vei til Asker sentrum, som stadig er i utvikling og kan by på en mengde spennende butikker, restauranter og kaféer. Kulturhus med kino, bibliotek, variert konserttilbud, samt flere koselige kafeer og spisesteder. For den handleglade er Trekanten senter et godt tilbud med sine totalt 75 butikker. Om sommeren er det et frodig liv i gater og parkområder. Her har du tilgang til alle tenkelige servicetilbud for mennesker i alle aldre. Asker er kjent for sin vakre og varierte natur, viktige næringsområder og for å være et av de mest populære stedene å bo i Norge. I Asker kan du nyte Oslofjorden og dens fantastiske øyer og øysamfunn, frodige daler, dyrkbar mark, fjellsider og skoger med mange innsjøer til fiske og bading. Semsvann og området rundt vannet er populært for utendørsaktiviteter året rundt.

Tomt
Eiet tomt, 319 m²
Boligen er seksjonert med egen uteplass.

Adkomst
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen.

Skole/barnehage
Eiendommen sokner til Hofstad barneskole og Torstad ungdomsskole. Det er flere barnehager i området, bl.a. Hval Gård barnehage, Nesbru barnehage og Landøya barnehage.

Inneholder
Hall:
Boligen har adkomst fra en gruset gårdsplass via et overbygget inngangsparti. Fra gårdsplassen er det egen inngang til garasjen med videre adkomst inn til boligen. Hallen i 1. etasje skaper et godt førsteinntrykk og bidrar med en liten smakebit på den gjennomgående stilen i boligen. Rommet har lekre 60x60 fliser på gulv, downlightsbelysning og gode plass til å innrede med garderobeskap. Interiøret er vakkert sammensatt med tidsriktig fargevalg, noe som gjenspeiles i øvrige rom og danner et gjennomført helhetsinntrykk. Varme i gulvet tørker effektivt opp etter våte klær og sko. Sortmalt ytterdør med glassfelt, sidefelt i glass og kodelås. Trappen opp til 2. etasje er levert av Synntrappa.

Stue:
Boligen har en åpen og fin hovedetasje med fantastiske lysforhold og fin romfølelse, ivaretatt av store vindusflater. Vinduene strekker seg fra gulv og opp mot himlingshøyde hvor de mørke vinduskarmene gir boligen et lekkert uttrykk. Stuen er stor og svært innbydende hvor du enkelt kan innrede etter eget ønske og behov. 1-stavs eikeparkett av typen Saga Exclusive Pearl Oak, varmefolie i gulv og utstrakts downlightsbelysning. Stemningsfull og påkostet peisovn med glass på tre sider sørger for et fint blikkfang. Det er listefritt rundt vinduer samt mellom vegger og himling. Brytere og stikkontakter i sort utførelse fra Elko Plus. Elektrisk styring av lys samt integrerte høyttaleranlegg i takene med forsterker som snakker med både wifi og bluetooth. Stuen ligger i åpen løsning mot kjøkken og sammen utgjør de et fint og sosialt allrom. Fra stuen er det utgang til en flott balkong med glassrekkverk. Fra balkongen kan man skimte fjorden mellom trærne.

Stue i 1. etasje med store vindusflater og flotte lysforhold. En ekstra stue kan bidra med spillerom for hele familien og er et fint sted å trekke seg tilbake. Fra stuen er det utgang til markterrasse og hage. Terrassen blir nærmest som en ekstra stue i sommerhalvåret og egner seg ypperlig til sosialt samvær med venner og familie.

Kjøkken:
Romslig og velutstyrt kjøkkensone i åpen løsning mot stue. Store vindusflater med mørke omramminger og lysinnslipp fra flere himmelretninger gir rommet et flott særpreg. Moderne kvalitetskjøkken fra Drømmekjøkken med integrerte hvitevarer fra Siemens. Kjøkkenet er bl.a. påkostet med integrert vinskap fra Temptec, blandebatteri fra Quooker for direkte kokende vann i springen, benkeplate av komposittstein fra kvalitetsleverandøren Silestone samt 80 cm. platetopp med integrert vifte. Separat fryseskap og separat kjøleskap. Avbildet stekeovner er satt inn midlertidig pga. forsinkelser på opprinnelig levering fra leverandør. Tilsvarende vil bli levert.

Kjøkkenet er lekkert utformet med et stilrent og nordisk design, skreddersydd til en familie. Kjøkkenøy med gode arbeidsflater og ekstra oppbevaringsplass. Et fint sted å samles over gode måltider. Det flotte oppholdsrommet har 1-stavs parkett av typen Saga Exclusive Pearl Oak, varmefolie i gulv og utstrakts downlightsbelysning. Her får du en unik kontakt med omgivelsene utenfor som visuelt trekkes inn i rommet.

Bad:
Boligens inneholder tre delikate bad med varmekabler i gulv og downlights i himling. To befinner seg i boligens 2. etasje og et befinner seg i boligens 1. etasje. Alle badene har et lekkert interiør med gjennomtenkt material- og fargevalg. Et av badene er tilknyttet hovedsoverommet i suiteløsning med adkomst via walk-in garderobe. Alle badene er innredet med vegghengt toalett og baderomsinnredning fra Drømmekjøkkenet. Dusjhjørne med mosaikkflis på gulv, innfellbare glassdører og behagelig regnfallsdusj. Sorte, lekre detaljer som på bl.a. armaturer, betjeningspanel og profiler på dusj er gjennomgående. På det ene badet i 2. etasje er det uttak for badekar.

Vaskerom:
Romslig vaskerom i underetasje med direkte adkomst til garasje. Rommet har flislagt gulv, malte veggoverflater og downlights i himling. Det er også flislagt i dusjsonen. Rommet er utstyrt med benkeplate med nedfelt vask og skapinnredning med rikelig av oppbevaringsmuligheter. Dusjhjørne med innfellbare glassdører og regnfallsdusj. Opplegg samt plass for vaskemaskin og tørketrommel.

Soverom:
Boligen inneholder tilsammen fire soverom. Tre befinner seg i boligens 2. etasje og et befinner seg i boligens 1. etasje. Stort og svalt hovedsoverom i 2. etasje med store vindusflater samt gode lys- og utsiktsforhold. Hovedsoverommet ligger i suiteløsning med direkte adkomst til eget bad via en praktisk walk-in garderobe. Alle soverommene i boligen er lyse og fine med gode møbleringsmuligheter og overflater som harmonerer godt med boligens øvrige rom. Soverommene i 2. etasje har varmefolie i gulv.

Primærrom
Primærrom: 168,4 kvm

Bruksareal
Bruksareal: 211,6 kvm

Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest datert 12.04.2021 som omhandler Nybygg enebolig og frittliggende sekundærbolig.

Energimerking
Energimerking av boligen skal utføres av selger og vil foreligge ved overtagelse.

Kommunale avgifter
Kommunale avgifter fastsettes etter forbruk. Ettersom dette er en nyoppført bolig er ikke avgiftsgrunnlag for 2020 etablert.

Eiendomsskatt
Det er pt. ikke eiendomsskatt i Asker kommune.

Faste løpende kostnader
Strøm, kommunale avgifter og forsikring.

Faste kostnader som kommunale avgifter, forsikring, strøm, parabol/kabel-tv, internett og alarm osv. vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Formuesverdi
Formuesverdien er ikke fastsatt. Formuesverdien fastsettes av skatteetaten etter en beregningsmodell om boligen er primær eller sekundær. Formuesverdien for primærbolig utgjør 25% av beregnet markedsverdi og  90% av sekundærbolig for 2019 og 2020. Det gjøres oppmerksom på at kjøper selv må sende inn opplysninger om adresse, areal, boligtype og byggeår til skattemyndighetene. Det tas forbehold om endring av satser.

Tekniske installasjoner:
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Diverse
- Kun integrerte hvitevarer medfølger handelen. Se forøvrig vedlagte løsøreliste
- Boligenes areal er angitt så nøyaktig som mulig. Selger tar imidlertid forbehold om mindre avvik/endringer

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

1941/3556-1/100  Bestemmelse om deleforbud  
16.07.1941 Bestemmelse om bebyggelse
Bestemmelse om gjerde
Bestemmelse om veg
Bestemmelse om vannrett
Bestemmelse om kloakkledning
Med flere bestemmelser
Overført fra: 3025-42/381
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1961/4794-1/100  Best. om vann/kloakkledn.  
13.11.1961 Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
Overført fra: 3025-42/381
Gjelder denne registerenheten med flere

2019/1479810-1/200  Bestemmelse om kloakkledning  
10.12.2019 21:00 Kan ikke slettes uten samtykke fra: ASKER KOMMUNE  
Org.nr: 920125298
Bestemmelse om bebyggelse i nærhet av anlegg
Adkomstrett for drift og vedlikehold av anlegg/ledninger/kabler
Gjelder for utskilte parseller
Overført fra: 3025-42/381
Gjelder denne registerenheten med flere

2021/274241-1/200  Seksjonering  
05.03.2021 21:00 opprettet seksjoner:
Snr: 1
Formål: Bolig
Tillegsdel: Grunn
Sameiebrøk: 1/2

Utleie
Eiendommen kan i sin helhet leies ut til boligformål.

Regulering
Kopi av situasjonskart og reguleringsbestemmelser er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
13 900 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
92 720,- (Dokumentavgift)
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)

101 740,- (Omkostninger totalt)

14 001 740,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Det er ikke tegnet boligselgerforsikring ifbm. salget.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(hvitvaskingsloven) pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Provisjon (Kr.70 000)
Oppgjør (Kr.5 500)
Tilrettelegging (Kr.8 000)
Markedspakke 1: Finn-annonse, instagram og Look (Kr.10 000)
Fotopakke - Relansering (Kr.4 500)
Totalt kr. (Kr.98 000)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Garantier
Dersom avtale om salg inngås innen 6 måneder etter ferdigstillelse og selger opptrer som ledd i næringsvirksomhet, skal selger stille garanti for oppfylling av avtalen jf. avhl. § 2-11. Garantien skal tilsvare minst 3 % av kjøpesum frem til overtagelse, og minst 5 % av kjøpesummen i fem år etter overtagelse.

Oppdragsnummer
39-20-0118

Budgivning
Som kjøper og selger hos Eie vil du få forelagt budjournalen på kontraktsmøtet. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden.Vi gjør oppmerksom på at ingen bud kan ha akseptfrist før minimum kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. I henhold til gjeldende regler kan megler ikke formidle bud med akseptfrist kortere enn dette.

Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, se bilag til budskjema i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Lovhenvisning
Boligen er nyoppført og har ikke vært brukt som bolig i mer enn 1 år på avtaletidspunkt. Kjøper er videre forbruker og selger har gjort salget som ledd i næringsvirksomhet. Eiendommen er på denne bakgrunn ikke solgt "som den er" iht. avhendingsloven § 3-9, jf. avhendingsloven § 1-2 annet ledd. Lovens normalordning som beskrevet i avhendingsloven §§ 3-2 til 3-6 gjelder, og evt. feil/mangler vil reguleres av avhendingsloven § 3-1 flg.

Avdeling
Mamen-Lund, Engh, Sætre & Partners AS
EIE Asker
Org. nr:990997810
Bankveien 11
1383 Asker
Tlf: 66 90 15 00, Fax: 66 90 21 00

Ansvarlig megler
Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF Petter Mamen-Lund

Saksbehandlere
Petter Mamen-Lund
EIE Asker
Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF
Mob: 91 61 47 22 / E-post: pml@eie.no

EIE Asker
/

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Bilde 3 av Syverstadkollen 46 B
For mer om objektet
Syverstadkollen 46 B

Kontakt megleren

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: