Bilde 1 av Bringebærhagen 3 og 5Bilde 2 av Bringebærhagen 3 og 5
Digital salgsoppgave • Prosjekt
Bringebærhagen 3 og 5

1390 Vollen • Asker kommune

Prisantydning i prosjekt

kr 14 790 000 - 15 000 000

Arealer: 214 - 214 m²Antall enheter: 4 (0 solgt)Byggeår: 2021
Asker/Vollen - Eksklusive familieboliger med takterrasse, sen kveldssol og sjøutsikt. Standardleveranse av høy kvalitet.
Se alle enheter i prosjektetSe bladbar salgsoppgaveLast ned denne salgsoppgaven
Boligtype
Tomannsbolig
Eierform
Selveier
Antall soverom
5 - 5 soverom
Tomt
Eiet tomt 5184 m²
Oppdragsnummer
39219009
card-default

Petter Mamen-Lund

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF
Les om Petter

Dette prosjektet består av følgende enheter:


214 m², 5 soverom, kr 15 000 000.
Denne enheten er ikke lenger tilgjengelig


214 m², 5 soverom, kr 15 000 000.
Denne enheten er ikke lenger tilgjengelig


214 m², 5 soverom, kr 15 000 000.
Denne enheten er ikke lenger tilgjengelig


214 m², 5 soverom, kr 14 790 000.

Les mer om enhet 5B her

Hovedoppdragsnummer
39-21-9009

Eiendom
Bringebærhagen 3 og 5, 1390 Vollen

Matrikkel
Gnr. 76 bnr. 25 i Asker kommune

Eierform
Selveier

Ansvarlig megler
Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF Petter Mamen-Lund

Selger/Utbygger
Skaaret Eiendom AS

Prisantydning
15 000 000

Arealer
Primærrom: 203 kvm - 203 kvm, Bruksareal: 214 kvm - 214 kvm

Fellesutgifter
Fellesutgifter er ikke fastsatt eller stipulert på nåværende tidspunkt. Utgiftsposter vil bestå i vedlikehold av felles adkomst og eiendom.

Eiendomsskatt
Det er pt. ikke eiendomsskatt i Asker kommune.

Kommunale avgifter
Kommunale avgifter fastsettes etter forbruk. Ettersom dette er en nyoppført bolig er ikke avgiftsgrunnlag for 2021 etablert.

Energimerke
Energimerking av boligen skal utføres av selger og vil foreligge ved overtagelse.

Vollen VY - Bringebærhagen 3 og 5
Et nytt, eksklusivt prosjekt i idylliske Bringebærhagen. Prosjektet består totalt av fem enheter, hvor én er forhåndsolgt. En unik mulighet nær Sjøen og kystnaturen.

Store og moderne boliger med hage og integrert dobbelgarasje med direkte adkomst inn til boligen. Stor og svært solrik takterrasse med sen kveldssol. Byggene er tegnet slik at de best mulig følger terrenget, noe som i sin tur skaper en særegen nærhet til naturen og harmoni med omgivelsene. De nye boligene i Bringebærhagen bygges for moderne, kvalitetsbevisste familier med standardleveranse av høy kvalitet. Skreddersydd arkitektur og interiørdesign, romslighet, store glassflater, effektiv planløsning og utstrakt bruk av kvalitetsmaterialer. Utearealene opparbeides med høy kvalitet av profesjonelle anleggsgartnere.

Hver bolig går over tre plan. Underetasje inneholder tre soverom, bad, vaskerom/trimrom og teknisk rom. Andre etasje er boligens inngangsnivå og omfatter en romslig gang/vindfang med wc og hall/tv-stue med utgang til hage på østsiden. Stor master-soveroms avdeling med eget bad og kontor/sekundærsoverom. Øverste plan blir et stort og åpent rom med kjøkken, spisestue og salong. Fra øverste etasje har man flott utsikt samt direkte utgang til takterrasse mot vest og balkong mot øst. Med inntil fire meters himlingshøyde oppunder mønet, vil romfølelsen i denne etasjen bli helt spesiell. Rommet løftes ytterligere av takvinduer og spilehimling.

Det leveres et moderne kjøkken fra tyske kvalitetsleverandøren Rotpunkt, fullt utstyrt med integrerte hvitevarer fra Siemens inkl. kjøl/frys, stekeovn, 80 cm. induksjon koketopp og oppvaskmaskin. Boligene får to komplette bad med innredninger fra Rotpunkt og sanitærutstyr av høy kvalitet. Badene blir lekkert flislagt med et eksklusivt preg som innbyr til velvære. Boligene leveres i tillegg med et stort vaskerom og separat wc-rom.

I de fleste oppholdsrom blir det lagt lys 1-stavs eikeparkett av god sortering fra kvalitetsleverandøren Meister. På gulv i entré, wc, baderom og vaskerom/trimrom leveres italiensk keramisk flis fra Mirage. Veggene sparkles og males i tidsriktige fargetoner. Alle overganger mellom vegger og tak leveres listefritt. Det leveres innvendige trapp av høy kvalitet fra Stepmaster med trinn og opptrinn i brede paneler av ask.

Balansert ventilasjon med varmegjenvinner og elektrisk gulvvarme i alle oppholdsrom med unntak av soverom. I 2 etasje leveres stålpipe klart for tilkobling for vedovn. Bad leveres med elektriske varmekabler. Takterrasser med royalimpregnerte terrassebord av god kvalitet og stemningsfull utebelysning. Utearealene opparbeides med høy kvalitet av profesjonelle anleggsgartnere. Innkjørsel og gårdsplass asfalteres med innramming av kantstein av granitt. Inngangsparti steinlegges med smågatestein. På hagearealer blir det lagt ferdigplen og enhetene blir adskilt av hekkplanter.

Følelsen av å flytte inn i en splitter ny bolig er helt unik. Alt er nytt og det er minimalt behov for vedlikehold. Du trenger ikke å tenke på oppussing på mange år. Dessuten blir dokumentavgiften mye lavere for en ny bolig, ettersom denne avgiften beregnes fra tomteverdien og ikke ut fra hele kjøpesummen.

Beliggenhet
Bringebærhagen ligger idyllisk til i Vollen - et av de desidert mest ettertraktede boligområdene i Asker. Eiendommene er godt skjermet for trafikk og støy, men ligger likevel sentralt plassert med kort vei til skole, barnehage, nærbutikk, ferge og kollektivtilbud. Sjøen og kystnaturen ligger bare en liten spasertur unna og korrespondansen med hurtigbåten til Oslo setter Vollen på toppen av ønskelisten til mange familier når de ser etter hus.

Fra eiendommen er det kort vei til Vollen Marina og flere badestrender, bl.a. populære Sjøstrand bad som ligger i gangavstand fra eiendommen. Sjøstrand har to flotte sandstrender, stor gresslette, molo, sandvolleyballbane og stupebrett. Det er umiddelbar nærhet til Kyststien, med mange fine turmuligheter innover og utover fjorden. Foruten vakker natur og nærhet til sjøen, finnes det et utall stier ivaretatt av entusiastiske Vollen vel i et historisk og unikt lokalmiljø. GUI sportsklubb (tidligere VUL) har mange gode tilbud til barna, med blant annet innendørshall, kunstgressbaner og fotballbaner. Asker golfbane ligger en kort kjøretur unna.

Det er ca. 15 minutters gange til kystperlen, Vollen Handelssted. Vollen Handelssted består av særegne butikker innen mote og interiør. Her finnes frisørsalonger, apotek, gallerier, museum, legekontor/helsestasjon, tannlege samt en stor dagligvareforretning. Flere populære serveringssteder, slik som Kafe Oscar, Vito`s restaurant på bryggekanten, Little England Tea Rooms med engelsk mat og Eléa med bl.a. hjemmelagde greske delikatesser. Hapag Sushi og Asian Dining som nettopp har åpnet.

Nærhet til Asker sentrum, Slemmestad Handelspark, Ankertunet og snart nye Rortunet kjøpesenter i Slemmestad. Asker sentrum kan by på en mengde spennende butikker, restauranter og kafeer. Kulturhus med kino, bibliotek, variert konserttilbud, samt flere koselige kafeer og spisesteder. For den handleglade er Trekanten senter et godt tilbud med sine totalt 75 butikker. Senteret har en god balanse mellom kjede- og nisjebutikker, så her er det noe for enhver smak.

Om sommeren er det er frodig liv i gater og parkområder. Her har du tilgang til alle tenkelige servicetilbud for mennesker i alle aldre. Asker er kjent for sin vakre og varierte natur, viktige næringsområder og for å være et av de mest populære stedene å bo i Norge. I Asker kan du nyte Oslofjorden og dens fantastiske øyer og øysamfunn, frodige daler, dyrkbar mark, utfordrende fjellsider og dype skoger med mange innsjøer til fiske og bading. Den største innsjøen er Semsvann, og området rundt vannet er populært for utendørsaktiviteter året rundt.

Vestmarka kan by på flotte turmuligheter sommer som vinter, fiskemuligheter og spennende naturopplevelser. Nærhet til Semsvann, et av Askers mest populære turområder samt Skaugumsåsen som kan by på spektakulær utsikt over fjorden og Oslo. Kort vei til Holmenskjæret og Hvalstrand med gode bade og fiskemuligheter i Oslofjorden. Det er gode skimuligheter få minutters unna på jordene ovenfor Vollen.

Tomt
Eiet tomt, 5184 m²

Utviklingseiendommens adresse er i dag Bringebærhagen 5, 1390 Vollen og har gnr/bnr 76/25. Det er i 2021 innvilget delingstillatelse for eiendommen, og når pågående oppmålingssak er gjennomført vil eiendommen bli delt i tre boligtomter, parsell 16, 17 og 18. I tillegg vil det bli fraskilt et område lengst nord på eiendommen til naturområde iht. gjeldende reguleringsplan. På Parsell 18 vil det bli oppført en enebolig og en garasje/sekundærbolig. På hver av parsellene 17 og 16 vil det bli oppført en tomannsboliger.  Det er bebyggelsen på parsell 16 og 17 som omtales i dette prospektet. Etter gjennomført deling vil parsellene bli gitt nye adresser og egne gnr/bnr. Arealene for parsell 16 og 17 er mellom 1200 og 1300 m2 hver. Nøyaktig areal for parsellene vil bli tilgjengelig når oppmålingsforretningen er gjennomført.

Leveransebeskrivelse
Konstruksjon:
Såle og gulv på mark utføres i betong. Alle yttervegger i 1 etasje utføres i betong eller passivmur/sprøytebetong. Øvrige vegger og etasjeskiller bygges i treverk/bindingsverk med eventuelle forsterkninger i stål. Grunnmur isoleres under terreng. Knotteplast føres opp til terreng og avsluttes med grunnmurslist. Skråtak oppføres i treverk med lufting mellom undertak og takbelegg Alle innvendige bærevegger utføres i bindingsverk av tre. Enkelte bærevegger kan også bli forsterket med stål iht. statikk. Innvendige skillevegger og lettvegger utføres i bindingsverk av tre og/eller stål. Alle innvendige vegger isoleres for støyreduksjon.

Utvendig kledning:
Fasader/ytterkledning leveres som horisontale kledningsbord, grunnet og malt i to strøk. Fasaden males i en dempet grå-sort farge. Kledning på garasje leveres som vertikal dobbelfals rettkant med spor.  Fasade over terreng i første etasje leveres som gråmalt betongmur. Mellombygg mellom enhetene leveres platekledd med Cembrit Frontex eller tilsvarende fasadeplater i fiberbetong.

Beslag og takflater:
Takene kles med moderne flat takstein av høy kvalitet. Type Skarpnes Flat eller lignende. Farge grå-sort. Alt beslag inkludert utvendige takrenner og beslag rundt vinduer leveres i mørk karbongrå. Husene leveres med pipe over tak (for vedovn). Det monteres også snøfangere på takflatene.

Balkong og takterrasse:
Alle utvendige balkonger på bygning leveres med tremmedekke av royalimpregnerte terrassebord av god kvalitet. På takterrasse trekkes yttervegger opp som parapet et stykke over tremmegulvet og kles på begge sider. I den øvre delen av parapeten monteres glass som trekkes opp til full rekkverkshøyde. Rekkverk til østvendt balkong i 3 etasje leveres som moderne mørklakkert spilerekkverk i stål eller glassrekkverk.

Gulv:
I de fleste oppholdsrom leveres lys en stavs eikeparkett av god sortering fra kvalitetsleverandøren Meister. Parkett kan bli fjernet under tunge permanente installasjoner (kjøkken) dersom parkettleverandør krever dette. Parketten kan bli lagt flytende eller limt. På gulv i entré, WC-rom, baderom og vaskerom/trimrom leveres italiensk keramisk flis fra Mirage, type Norr 2.0 Vit Fine RR 11. I teknisk rom leveres gulv som malt avrettet betong.

Innvendig veggkledning:
Innvendige vegger i oppholdsrom kles med gipsplater og sparklede og malte overflater. Som standard leveres vegger i oppholdsrom i fargen tilsvarende kalkgrå, mens soverom leveres i fargen tilsvarende mohair. Tidlige kjøpere kan endre fargevalg kostnadsfritt inntil tre unike farger. Vegger på våtrom med dusj leveres flislagt. På vegg i dusjsone leveres 60x60 cm keramisk flis fra Cermiche Caesar, type Be More, farge Dew, som er en mørk grå lett spettet flis. Tidligere kjøpere vil også kunne velge annen flis fra prosjektets flisleverandør.

Himling:
Himling leveres med sparklede og hvitmalte, nedforede gipsplater. Fargen er "klassisk hvit" (NCS s-0500 N). Vær oppmerksom på at teknisk anlegg og bærekonstruksjon i all hovedsak vil være skjult, men at det enkelte steder vil forekomme gipskledde utforinger/utkassinger/nedkassinger i tak og overgang tak/vegg. Nedforinger kan finne sted der det er nødvendig av hensyn til isolasjonskrav eller tekniske føringer. I himling i 3 etasje leveres spilehiming av hardtre (ask eller eik).

Kjøkken og baderomsinnredning:
Kjøkken leveres fra den tyske kvalitetsprodusenten Rotpunkt gjennom leverandøren Rotpunkt Norge AS. Fronter og skrog leveres samme farge, carbon gray og sorte gripeskinner. Som standard leveres lys benkeplate i kompaktlaminat. Kjøkkenet leveres fullt utstyrt med integrerte hvitevarer fra Siemes, inkl kjøl/frys, stekeovn, induksjon koketopp og oppvaskmaskin. Det tas forbehold om endringer av modellserier - dersom det f.eks. gjøres endringer hos leverandør.

Se vedlagte tegninger og leveransebeskrivelse fra kjøkkenleverandør for mer detaljert informasjon. Eventuelle endringer eller tilvalg på kjøkkenleveranse kan gjøres etter besøk på leverandørens showroom.

På baderom leveres underskap fra Rotpunkt. Fronter og skrog leveres i samme farge, carbon grey. Plate og vask leveres i komposittmateriale av høy kvalitet. Over underskap leveres speil i underskapets bredde fra Marbre, type Inform black med sort stålomramming.

Garderobe:
Mulig plassering av garderobeskap er antydet på salgstegning. Garderobeskap leveres ikke som standard, men kan leveres som tilvalg. Det understrekes at plassering av garderobeskap må tilpasses detaljprosjekterte løsninger (byggetegninger), dvs. at man ikke kan tilpasse innredning med utgangspunkt i salgstegninger.

Innvendige dører:
Massive dørblader av god kvalitet med kompakt kjerne. Leveres med mørk grå overflate. Type Swedoor Jeld Wen Advance line stable eller lignende. Dører leveres med åpning mellom dørblad og terskel for sirkulasjon. Moderne, mørkt designhåndtak type Beslag Design Helix 200 eller tilsvarende med mørke nøkkelskilt.

Våtrom/sanitær:
Baderomsmøbler leveres av Rotpunkt Norge AS. Ett-greps blandebatteri fra Tapwell eller tilsvarende kvalitetsprodusent som standard. Dusjvegger i glass. Dusjsett fra Tapwell eller tilsvarende kvalitetsprodusent. Lokal nedsenk og fall i dusjsone. Hengslede dusjvegger i glass. Klosett av typen Geberit Monolith med glass. Dempesete. Det kan bli terskel/nivåforskjeller fra bad til tilliggende rom.

Det leveres varmtvannstank med hurtigoppvarming tilpasset boligens størrelse. Plassering blir enten i teknisk rom eller vaskerom.
Tidligere kjøper vil også ha mulighet til å gjøre tilvalg på baderomsleveranse.

Vaskerom:
Det er avsatt plass og leveres opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Under detaljprosjekteringen vil de tekniske fagene bestemme plassering av sitt opplegg.

Det vil ikke bli levert møbler til vaskerom som standard, men dette kan bestilles av kjøkkenleverandør om ønskelig.

Bod/teknisk rom:
Under detaljprosjekteringen vil de tekniske fagene bestemme plassering av sitt opplegg. Sannsynligvis vil ventilasjonsaggregat og sikringsskap plasseres i bod/vaskerom, i tillegg til hovedinntak for vann.

Vinduer/vindusdører:
Glassdører og vinduer av høy kvalitet fra NorDan med karmer av tre og tre-lags energiglass. Karmene er belagt med pulverlakkert aluminium på utsiden for økt holdbarhet. Vinduer og vindusdører leveres med mørk grå utførelse fra fabrikk. Merk at det grunnet vinduenes lave varmegjennomgangskoeffisient (U-grad) kan dannes utvendig dugg og rim på vindusrutene under gitte værforhold.

Takvinduer leveres fra Velux eller tilsvarende leverandør. Merk at det under perioder med kulde og nedbør kan dannes issvuller under vinduet og at man derfor skal påse å fjerne snø fra vinduet som ikke glir av seg selv. Vinduer og vindusdører leveres med håndtak i stål. Hovedinngangsdør leveres i slett utførelse, i mørk grå farge.

Listverk:
I alle rom med parkett leveres tilhørende rektangulære eikelister med synlige stiftehull. Innvendige smyg rundt vinduer utføres uten foringer og gerikter, i gipset utførelse, med unntak av bunngerikt i tre. Overgang mellom tak og vegg leveres listfritt. Innvendige dører leveres med fabrikksmalte gerikter i samme farge som dør. Spikerhull sparkles og overmales. Mindre sprekkdannelse kan forekomme og anses ikke som reklamasjon.

Innvendig trapp:
Innvendige trapp av høy kvalitet fra Stepmaster, og leveres med trinn og opptrinn i brede paneler av ask. Farge tilpasses valgt parkett. Dersom annen parkett velges kan det påløpe en ekstra kostnad for å tilpasse trapp til denne. Trappen har lukkede trinn og underliggende, malte vanger. Leveres med mørkmalte rekkverkspiler og håndløper i heltre ask.

Diverse utstyr:
Alle boliger leveres med frostfri utekraner (kaldtvann) ved inngangsparti og ved hage.
Brannslukningsutstyr og røykvarslere leveres i henhold til gjeldende forskrift.

Oppvarming og ventilasjon:
Boligene leveres med elektrisk gulvvarme i alle oppholdsrom med unntak av soverom. I 2 etasje leveres stålpipe klart for tilkobling for vedovn. Bad leveres med elektriske varmekabler. I soverom leveres moderne panelovner tilpasset rommets størrelse for fleksibel oppvarming ved behov. Garasje leveres uoppvarmet og anses som kaldt rom.

Energi/oppvarmingskarakter for den enkelte bolig kan innhentes hos megler etter at detaljprosjektering er gjennomført, og vil for øvrig utgjøre en del av FDV-dokumentasjonen den enkelte kjøper får ved ferdigstillelse.

Separat balansert ventilasjonsaggregat med varmegjenvinning monteres i den enkelte bolig. Aggregat plasseres mest sannsynlig i bod/teknisk rom. Ventilasjonsventiler i de ulike rommene plasseres enten i vegg eller himling. Merk at det må påregnes utforinger/utkassinger enkelte steder for å føre frem ventilasjonskanaler.

Elektrisk:
Elektrisk anlegg er i hovedsak skjult. Synlige ledninger kan imidlertid forekomme i forbindelse med lys og stikk under overskap på kjøkken og i boder og garasje, kabelføring langs yttervegg eller på lyd- og brannvegger.

Det leveres lyspunkter for skinner eller pendler og downlights/lamper/led-striper i henhold til el-plan. Alle downlights i boligen leveres som LED type SG Juniper eller lignende. Elektriske brytere og kontakter i Elko plus eller tilsvarende kvalitet. Det leveres enkel belysning i boder. Utvendig leveres LED-lysstriper over garasjeport. I tillegg leveres utvendig belysning ved sydvendt balkong og inngang, type SG Spike eller lignende

Alle rom får stikkontakter og lampepunkter/belysning dimensjonert iht. Nek 400. Erfaringsmessig er antall stikkontakter stipulert fra NEK dekkende for de fleste husholdninger. Det vil føres frem røropplegg beregnet for mulig lading av EL-bil i garasje. Ladestasjon for EL-bil (Salto eller lignende) kan bestilles som tilvalg. Det vil legges opp til utvendige stikkontakter på takterrasse og balkong mot syd.

Hver bolig får et strømskap plassert ute på fasaden for avlesning av strøm iht krav fra strømleverandør. I tillegg monteres det sikringsskap inne i boligen.

TV/Internett:
Det legges opp til TV/internettpunkter i stue/allrom 2 etasje og i stue/allrom 1 etg. med tomme trekkerør fra fordelingsskap klart for signalleverandørens kabling. Fiber/bredbånd-kabler føres frem til fordelingsskap fra tilkoblingspunkt i vei. Selger lager på forhånd avtale om at det leveres TV/internett i hver enkelt enhet fra leverandør med infrastruktur i området. Kjøper oppretter selv forbruksavtale for signalleveranse. Kjøper betaler selv abonnement og tilkoblingsavgift.

Dersom kjøper ønsker ytterligere TV/internettpunkter i boligen, kan dette monteres som tilvalg før lukking av vegger.

Inspeksjonsluker/-dører:
Flere av de tekniske installasjonene krever inspeksjonsluker, herunder bla.a. rør-i-rør, elektroskap og fordelerskap. Slike luker vil i størst mulig grad plasseres i bod, gang og bad.

Garasje:
Det legges ikke opp til oppvarming i garasje, som er å anse som et kaldt rom. Garasjen bygges vindtettet og uisolert med naturlig ventilasjon. Garasje leveres med synlig bindingsverk innvendig. Port leveres med utvendig slett utførelse (dobbeltport) av god kvalitet med elektrisk portåpner. Mørk grå utvendig. Det leveres to stk. fjernkontroller til portåpner.

Garasjegulv opparbeides med kjøresterke heller i betong for best mulig drenering. Punktvis vannansamling kan forekomme som følge av manglende snøfjerning fra biler og er ikke reklamasjonsberettiget. Det er kjøpers ansvar å forhindre større vannansamling i garasje (snø i hjulbuer, vasking innendørs o.l.).

Utendørs arealer:
Utendørs arealer vil i hovedsak bli opparbeidet i henhold til utomhusplan. Denne er imidlertid av illustrativ karakter og selger forbeholder seg retten til å gjøre endringer mht. utforming, materialvalg mm. Vei og innkjørsel oppføres med asfalt og brostein. På private utearealer på terreng vil det bli lagt ferdigplen og gjort beplantning iht. plan. Fellesarealer vil også bli ferdig opparbeidet. Der det er mulig og hensiktsmessig bevares naturlig vegetasjon og naturtomt med eksisterende trær. Det vil bli etablert utebelysning iht. utomhusplan.

Det etterstrebes å opparbeide uteområder i henhold til vedlagt utomhusplan, men det tas forbehold om at det kan komme endringer i etterkant av detaljprosjektering eller som følge av myndighetskrav. Det planlegges at seksjonene får tinglyst disposisjonsrett på private utearealer på terreng. Det gjøres oppmerksom på at de nøyaktige grensene for disse ikke ville kunne foreligge før etter en gjennomført oppmålingsforretning.

Asker kommune stiller krav til overvannshåndtering på egen tomt (fordrøyning). I perioder med mye nedbør eller snøsmelting vil det medføre at på deler av det utvendige arealet kan stå vannansamlinger. Slike vannansamlinger er ikke reklamasjonsberettiget. Selger forbeholder seg retten til å bestemme endelig utforming og materialvalg for utomhusanlegget.

Postkasser og avfallskontainere:
Postkasser og avfallskontainere søkes å plasseres i nærheten av avkjøringen fra Bringebærhagen (vei). Det vil bli sett på muligheten for å samle avfallshåndteringen for de fire boligene på samme sted. Endelig plassering for dette er foreløpig ikke bestemt.

Vei, vann og avløp:
Alle boligene er knyttet til det offentlige VA-anlegget. Overvann fordrøyes på egen tomt. Adkomst til boligene på 197a skjer over felles adkomst markert FA i kart.

Formuesverdi
Formuesverdien er ikke fastsatt. Formuesverdien fastsettes av skatteetaten etter en beregningsmodell om boligen er primær eller sekundær. Formuesverdien for primærbolig utgjør 25% av beregnet markedsverdi og  90% av sekundærbolig for 2019 og 2020. Det gjøres oppmerksom på at kjøper selv må sende inn opplysninger om adresse, areal, boligtype og byggeår til skattemyndighetene. Det tas forbehold om endring av satser.

Odel / Konsesjon
Det er ikke odel eller konsesjon på eiendommen.

Reguleringsforhold / Offentlig godkjenning
Kopi av situasjonskart, målebrev, reguleringsplaner m/bestemmelser er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Servitutter / Rettigheter
Seksjonene overdras med de rettigheter og forpliktelser som grunnboken viser. Det gjøres oppmerksom på at det vil bli tinglyst ytterligere servitutter/erklæringer på eiendommen, herunder gjensidige rettigheter og forpliktelser i forhold til bruk, drift og vedlikehold av f.eks. veier, avkjøringer, kjørearealer i garasjekjeller, gangveier, felles boder, lekeplasser, grøntarealer, vann og avløp etc.

Kjøper kan ikke motsette seg eller kreve prisavslag/ erstatning for tinglysninger av øvrige nødvendige erklæringer/avtaler o.l. eller forhold som er pålagt av myndig- hetene knyttet til gjennomføringen av prosjektet innenfor reguleringsplanen. Seksjonen selges fri for panteheftelser med unntak av boligsameiets legalpant i hver seksjon som sikkerhet for oppfyllelse av den enkeltes sameiers fellesforpliktelser jf. lov om eierseksjoner.

1909/909061-1/100  Bestemmelse om veg  
04.08.1909 Bestemmelse om gjerde
 
1942/904245-1/100  Erklæring/avtale  
04.05.1942 Bestemmelse om vannledning
 
1944/2615-1/100  Erklæring/avtale  
17.06.1944 Vedr. fjerning av garasje

2017/1402484-2/200  Erklæring/avtale  
14.12.2017 21:00 Arealoverføring er feilregistrert
Rettet etter tingl. §18
29.12.2017 Arkivref. 17/60454-3
 
2021/303399-1/200  Bestemmelse om vann/kloakk  
12.03.2021 21:00 Kan ikke slettes uten samtykke fra: ASKER KOMMUNE  
Org.nr: 920125298
Adkomstrett for drift og vedlikehold av anlegg/ledninger/kabler
Bestemmelse om (begrensning av) endring i terrenget i nærheten av anlegg

1909/900002-1/100  Registrering av grunn  
03.02.1909 Denne matrikkelenhet opprettet fra: Knr: 3025 Gnr: 76 Bnr: 1
 
1933/900249-1/100  Registrering av grunn  
17.11.1933 Utskilt fra denne matrikkelenhet: Knr: 3025 Gnr: 76 Bnr: 71

1909/909060-1/100  Bestemmelse om veg  
04.08.1909 rettighetshaver: Knr: 3025 Gnr: 76 Bnr: 25  
Bestemmelse om planering.

Eierform og organisering
Boligene vil mest sannsynlig organiseres som eierseksjoner i to sameier: Ett for hver parsell. Seksjonsnummer bestemmes i forbindelse med seksjoneringen. Vedr. seksjonsbrøk vil hver bolig vurderes som jevnbyrdig. Sameiene vil ivareta forvaltning av fellesarealer innenfor eiendommen og den felles adkomsten. Utkast til vedtekter vil utarbeides av selger. Endringer rundt disse forholdene kan forekomme. Selger besørger oppmålingsforretning og seksjonering av eiendommen.

I et sameie har hver seksjonseier enerett til bruk av sin bolig med eventuelle tilleggsdeler, men der hele eiendommen er i sameie med andre seksjonseiere. Som medlem av et eierseksjonssameie og i tråd med vedtektene vil seksjonseier ha rettigheter og forpliktelser. Forutsatt godkjenning av kommunen og Statens Kartverk, planlegges det at både gårdsplass og utearealer disponible for boligene, reguleres i vedtektene for sameiene.

Stipulert overtagelse
Antatt byggetid er 12-14 måneder fra vedtatt byggestart" Antatt byggestart er august 2021 forutsatt nødvendige tillatelser og tilstrekkelig salg for igangsettelse.

Forsikring
Frem til overtagelse vil eiendommen være forsikret av utbygger. Etter overtagelsen vil eiendommen forsikres gjennom sameiets fellesforsikring. Kjøper må selv besørge innboforsikring og forsikring av eventuelle særskilte påkostninger.

Fordeler ved å kjøpe nybygg
Det er mange fordeler for den som kjøper ny bolig:
For mange er det fristende å starte med blanke ark i en helt ny bolig, og det kan være mange fordeler ved å kjøpe nybygg. En av disse er at du får god tid til salg av egen bolig og forberedelse av flytteprosessen.

Lavere omkostninger og høy trygghet:
Kjøpere av nybygg har ekstra trygghet gjennom at salget reguleres av Bustadoppføringslova, der utsteder selger garantier som varer i 5 år etter overtakelse. Vanligvis er det lavere omkostninger ved kjøp av prosjekterte boliger, da man kun betaler dokumentavgift av andel tomteverdi.

Lavere driftskostnader/fellesutgifter:
Ved kjøp av ny bolig er det gjerne mindre vedlikehold. Du sparer penger på oppussing og det er strenge krav til isolasjon og høy energieffektivitet. Boligene blir oppført etter de nyeste byggestandarder og tekniske krav både til inneklima, isolasjon og miljø.

Du bestemmer!
Vil du være med på utformingen av leilighetens kvaliteter? Bustadoppføringsloven gir kjøperen rett til å påvirke leveransen av løsninger ut fra gitte forutsetninger. Dette avklares sammen med entreprenør etter at byggestart er vedtatt.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.


Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
15 000 000,- (Prisantydning)
Omkostninger

75 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 15 000 000,-))

200 (Pantattest kjøper)

585,- (Tingl.gebyr pantedokument)

585,- (Tingl.gebyr skjøte)
76 370 (Omkostninger totalt)
15 076 370,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Betalingsbetingelser
Ved kontraktsinngåelse skal 10% av kjøpesum være innbetalt til oppgjørsmeglers klientkonto. Resten av kjøpesummen og omkostninger forfaller til betaling ved overtagelse. Ansvarlig oppgjørsmegler forbeholder seg retten til å utbetale oppgjør til selger ved overlevering av boligen, dvs. når midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest foreligger

Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(hvitvaskingsloven) pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Oppgjør (Kr.5 500)

Provisjon (Kr.150 000)

Markedspakke (Kr. 2 500)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Avbestillingsgebyr
Kjøp etter bustadoppføringslova innebærer en avbestillingsrett for kjøper. Dersom denne retten benyttes vil kjøper kunne bli holdt ansvarlig for selgers merkostnader og tap som følge av avbestillingen. I stedet for erstatning kan det være fastsatt et avbestillingsgebyr. Erstatning og avbestillingsgebyr reguleres av bustadoppføringslova §§ 53 og 54.

Garantier
Garanti etter buofl. § 12 vil bli stilt i forbindelse med avtaleinngåelse. Garantien skal være pålydende 3% av kjøpesummen i byggetiden og 5% i 5 år etter overlevering av boligene til kjøper. Garanti etter buofl. § 47 forutsettes stilt om selger ønsker utbetalt forskudd før hjemmelsovergang. Eventuelle påkrevde endringer av garantier ved eventuelle videresalg utføres ikke og bekostes ikke av selger.

Selgers forbehold
Prosjektet er gitt rammetillatelse. Det planlegges byggestart i august 2021 og anslått byggetid er 12-14 måneder. Ved senere byggestart endres forventet overtakelsestidspunkt tilsvarende. Med byggestart menes fra det tidspunktet byggearbeidene faktisk igangsettes. Gravearbeider er ikke å anse som byggearbeid. Overtagelsestidspunkt er basert på et foreløpig estimat, og endelig dato vil blant annet avhenge av kommunal behandling og fremdrift i prosjekt- og byggearbeid.

Det informeres tegninger og leveransebeskrivelse i dette prospektet er utarbeidet før bygninger og utearealer har blitt detaljprosjektert. Dette kan føre til avvik mellom det som blir bygget og salgsmatriell mht. mål, plassering av vegger, størrelser på vinduer og dører og plassering av disse, fasadedetaljer, materialvalg og andre bygningsdetaljer, farger, detaljer utearealer herunder private arealer amt vei- og fellesarealer, beplantning, teknikk med mer. Alle opplysninger i denne beskrivelse er gitt med forbehold om rett til uten forutgående varsel å gjøre endringer som er hensiktsmessige og nødvendige i forbindelse med nærmere detaljering av prosjektet og enhetene. Eksempelvis pålegg fra offentlige instanser eller for å tilfredsstille aktuelle forskriftskrav. Utbygger står fritt til å velge løsninger som ikke forringer den generelle standarden.

3D-Illustrasjoner og tegninger i salgsoppgave vil vise forhold som ikke er i samsvar med leveranse, herunder bla.a. møblering, garderober, solskjerming, material- og fargevalg, bygningsdetaljer, utsikt, utsyn og detaljer på ute- og fellesarealer m.m. Kjøkken vil f.eks. leveres iht. til egen plantegning fra kjøkkenleverandør. Også plasseringer av ulike funksjoner, som sjakter og VVS-funksjoner kan avvike fra salgstegningene. Stiplet innredning og garderobeskap medfølger ikke i standardleveranse med mindre det er spesielt opplyst om dette i leveransebeskrivelsen. Salgstegningene i prospektet er ikke egnet for måltaking. Alle 3D-bilder i prospekt er kun for illustrasjon.

Det tas forbehold om mindre avvik for de oppgitte arealer da beregningene er gjort på tegning. Det kan forekomme målestokkavvik ved trykking av salgsmaterialet, og prospektet må derfor ikke brukes for nøyaktig måltaking. Dersom det er motstrid mellom kvalitetsbeskrivelsen og tegninger skal kvalitetsbeskrivelsen gå foran. Salgsprisene er faste og kan ikke justeres etter kontraktsinngåelse. Selger står fritt til når som helst, og uten forutgående varsel, å regulere prisen på usolgte boliger.

Deler av utearealene kan bli ferdigstilt etter overtakelse av kjøper. Selger forplikter seg til å gjøre disse ferdig så snart som mulig etter at utbyggingen er ferdig og så snart sesong tillater ferdigstillelse. Inntil samtlige hus/seksjoner i byggetrinnet er ferdigstilt. Inntil samtlige hus/seksjoner i byggetrinnet er ferdigstilt, har selger rett til å ha stående anleggsmaskiner og utstyr, eventuelt brakker i tilknytning til.

Selger har forbehold om forhåndssalg, igangsettingstillatelse og finansiering for gjennomføring av prosjektet. Dersom finansiering eller tilstrekkelig forhåndssalg ikke oppnås, bortfaller inngått kjøpekontrakt uten at partene kan gjøre krav gjeldende mot hverandre. Eventuelle innbetalinger fra kjøper med tillegg av opptjent klientkontorente skal tilbakebetales til kjøper. Det tas forbehold om eventuelle feil i beskrivelsen.

Kjøper vil i sammenheng med overtakelse motta dokumentasjon for drift og vedlikehold av bygget og de tekniske installasjonene (FDV-dokumentasjon). Det forutsettes at kjøper setter seg godt inn i denne dokumentasjonen for å kunne innføre nødvendige vedlikeholdsrutiner.

Tilvalg
Prosjektet og deres priser er basert på arbeidene gjennomføres rasjonelt og med delvis serieproduksjon i form av systematisering av tekniske løsninger og valg av materialer. Dette gir automatisk begrensninger for hvilke endringer og tilvalg kjøper kan forvente å gjennomføre.

Kjøpere vil få anledning til å gjøre tilvalg innenfor et bredt utvalg av valgt leverandørs sortiment mot tillegg i pris. Endringer kan ikke gjennomføres dersom det berører forhold ved rammetillatelsen, utløser behov for å søke kommunen om endringstillatelse eller gir forsinkelser i prosjektet. Kjøper kan ikke kreve endringer som utgjør mer enn 15 % av avtalt kjøpesum. Etter igangsetting av prosjektet vil det gis frister for tilvalg og endringer.

Kjøper må overholde de frister som settes av entreprenør for tilvalg og endringer. Innenfor sortimentet til leverandøren av kjøkken og baderom vil det bli anledning til å velge andre modeller. Det vil bli gitt anledning til valg av andre typer gulv- og veggfliser. Øvrige tilvalgsmuligheter omfatter bl.a. ekstra el-punkter, ekstra TV-kontakter, downlights, farger på innervegger mm.

Ønskede tilvalg prises av selger og sendes til kjøper innenfor gitte frister fra entreprenør og signeres av alle parter.

Ferdigattest / midlertidig brukstillatelse
Ved overtakelse skal det foreligge midlertidig brukstillatelse. Selger er ansvarlig for å innhente ferdigattest, men kjøper er innforstått med at denne normalt ikke foreligger før etter overtakelse. Kjøper er gjort uttrykkelig kjent med og aksepterer at boligen vil kunne bli klar for overtakelse før det totale prosjektet, herunder hele eller deler av fellesarealet utomhus, kan ferdigstilles. Dette innebærer at kjøper vil kunne få rett og plikt til å overta boligen før det foreligger ferdigattest og at selger kan måtte søke om midlertidig brukstillatelse/ dispensasjon om krav til ferdigattest ved overtakelse. Dersom kjøper overtar boligen på midlertidig brukstillatelse har selger krav på oppgjør i henhold til kjøpskontrakten, mot at det holdes tilbake et beløp som sikkerhet for at ferdigattesten blir gitt. Selger plikter å fremskaffe ferdigattest når utomhus ferdigstilles.

Arealangivelser
Arealet er angitt hhv. som bruksareal (BRA) som er arealet innenfor boligens yttervegger inklusive fotavtrykket til innervegger. P-ROM er BRA fratrukket innvendig bod/sekundærrom. På tegningene kan det også være angitt et romareal som er nettoarealet innenfor omsluttende vegger. Det tas forbehold om mindre avvik fra de oppgitte arealer, da beregningene er foretatt på arkitekttegninger og ikke byggetegninger.

Angitte arealer i plantegninger er basert på foreløpige beregninger forut for detaljprosjektering og vil derfor kunne avvike. Selger forbeholder seg retten til å foreta omdisponeringer av arealet internt i boligen. Det gjøres oppmerksom på at dette kan endre angitt totalt BRA og P-rom. Ved angivelse av boligens totale P-rom eller totale BRA er arealene avrundet til nærmeste kvadratmeter basert på alminnelige avrundingsprinsipper.

Hvitvaskingsloven
Eiendomsmeglere ble fra 06.03.09 underlagt bestemmelsene i Hvitvaskingsloven. Dette innebærer blant annet at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til økokrim om eventuelle mistenkelige transaksjoner.

Lovgrunnlag
Boligene selges i henhold til Bustadoppføringslova som regulerer kjøpers (forbrukers) rettigheter og plikter ved avtale om oppføring av bolig og kjøp av fast eiendom der bygningen ikke er fullført når avtalen inngås. Ved salg til aksjeselskap legges Avhendingslovens bestemmelser til grunn.

Oppdragsnummer
39-21-9009

For å gi bud må du gå inn på en enhet i prosjektet. Du kan se alle enhetene tilgjengelig ved å gå til og åpne prosjektenheter og klikke deg videre inn på den enheten du ønsker å legge inn bud på.

Har du spørsmål rundt budgivningen er det bare å kontakte megler.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Bringebærhagen 3 og 5
For mer om objektet
Bringebærhagen 3 og 5

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: