Bilde 1 av Solbergfjellet 5Bilde 2 av Solbergfjellet 5
Digital salgsoppgave
Solbergfjellet 5

1385 Asker • Asker kommune

Prisantydning

kr 6 990 000

Omkostninger: kr 48 120Totalpris: kr 7 038 120
Ny lekker bolig, nylig ferdigstilt, vannbåren gulvvarme, god takhøyde, tiltalende og gjennomført, lav dok. avg.
Se bladbar salgsoppgaveLast ned denne salgsoppgavenVis i kart
Boligtype
Tomannsbolig
Eierform
Selveier
Eierseksjon
1
Antall soverom
3 soverom
Primærrom (P-ROM)
113 m²
Bruksareal (BRA)
124 m²
Prisantydning
kr 6 990 000
Omkostninger
kr 48 120
Totalpris
kr 7 038 120
Byggeår
2023
Tomt
Fellestomt 708 m²
Oppdragsnummer
39230183
card-default

Petter Mamen-Lund

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF
Les om Petter
Visninger
Torsdag 28. sep.
18:00 - 18:45
Meld deg på visning
Prisantydningkr 6 990 000,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 1 500 000,-)kr 37 500,-
Boligkjøperpakke (valgfritt)kr 9 250,-
  
Totalpris kr 7 038 120
Eiendom
Solbergfjellet 5, 1385 Asker

Matrikkel
Gnr. 90 Bnr. 97 Snr. 1 i Asker kommune

Boligtype
Tomannsbolig

Eierform
Selveier

Areal
Primærrom: 113 kvm, Bruksareal: 124 kvm

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra arealoppmåling.

Antall soverom
3

Byggeår
2023

Tomt
Fellestomt 708 kvm

Prisantydning
6 990 000

Tilstandsrapport
Det er ikke innhentet offentlig godkjent tilstandsrapport.

Totalpris inkl. omkostninger
kr 6 990 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 585,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 37 500,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 1 500 000,-))
--------------------------------------------------------
kr 38 870,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 7 028 870,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 9 250,- (Boligkjøperpakke (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 7 038 120,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Kommunale avgifter
Kommunale avgifter etter gjeldende satser, fast avgift renovasjon. Vannavgift stipulert eller etter forbruk dersom det er montert vannmåler.

Eier
Thiis Eiendomsutvikling AS v. Thea Marie Wien Alvik

Beskrivelse
Velkommen til Solbergfjellet 5 & 7 - Et nytt, eksklusivt prosjekt på naturskjønne Solberg, en kort kjøretur fra Asker sentrum. Prosjektet er tegnet av Bolig Partner, som nå har levert boliger i hele Norge i over 30 år. Prosjektet har en idyllisk og barnevennlig beliggenhet med gode solforhold og kort vei til skole, barnehage og fine turområder.

Standardleveransen er av god kvalitet med et fokus på å skape en god boopplevelse og fleksibilitet i hverdagen. Moderne planløsning med stue og oppholdsrom i toppetasjen gir gode interne lysforhold og god takhøyde der man tilbringer mesteparten av tiden hjemme. Innvendig tilbys gjennomtenkte planløsninger som gir innbydende oppholdsarealer med store vindusflater, mye lys og rikelig med plass til ulike innredninger. Oppholdsrommene er plasser i øverste etasje, mens soverommene er i underetasjen for best utnyttelse av lyset. Boligen har romslig og god hovedetasje i øverste plan med stor stue i tilknytning til kjøkken med spisestue. Herfra er det utgang til altan med plass til diverse møblering. Begge boligene har utgang til markterrasse på forsiden, samt hage på baksiden.

Boligene oppføres etter TEK17 med strenge krav til isolasjon for lyd og varme. Det er installert vannbåren gulvvarme som gir et lunt underlag, samt balansert ventilasjon som gir god sirkulasjon og luftutskiftning innvendig. Det blir levert varmepumpe fra Bosch.

Det blir levert et pent kjøkken fra HTH med ventilator fra Røroshetta. Benkeplaten er i laminat. Skuff under vask med søppelbokser. Underlimt kjøkkenvask fra Intra. Kjøkkenbatteri med avstenging for oppvaskmaskin fra Hans Grohe. Kjøkkenet er levert i en delikat, tidsriktig minttone med slette fronter, nedsenket stålkum og svart armatur og detaljer.

Solbergfjellet 5 inneholder bl.a. tre soverom, stue/kjøkken, bad og wc. I tillegg får begge boligene innvendig bod og walk-in i forbindelse med hovedsoverommene. Parketten i boligen er levert av Parkettpartner. Pene, flislagte bad med Pro Carnaby street beige 19,8X19,8 cm fliser på gulv og Skara beige matt 30X60CM fliser fra Modena på veggene. Eikeinnredning med porselensvask fra Vikingbad. Servantbatteri fra Hans Grohe. Speil fra Vikingbad med dimme- og lysfarge justering. Rainshower og hånddusj på bad fra Gustavsberg. Dusjvegger fra Alterna. Det er opplegg for vaskemaskin. Vegghengt toalett, servantinnredning med underskap, speil med belysning og dusjhjørne med sorte detaljer. Boligene leveres med Visionline BLK 100-peisovn. Veggene sparkles og males i tidsriktige fargetoner.

Flotte utearealer tilhørende begge boligene i form av hage med fine solforhold. Hagen leveres med ferdigsådd plen med enkel beplanting. Kjøpere må selv sørge for fysisk deling av hagen (busker eller skjerm) dersom det er ønskelig. Parkeringsplassen blir levert med frest asfalt som underlag. Det leveres 1 redskapsbod på 5,2 kvm på deling til de to enhetene. Det leveres utelys til inngangsparti for begge enhetene og veranda for den største enheten. Boligen leveres med støyskjerm og gjerde. Disse er trykkimpregnert og krever lite vedlikehold. Dersom det er ønskelig å beholde fargen kan treverket oljes etter det første året.

Følelsen av å flytte inn i en splitter ny bolig er helt unik. Alt er nytt, og det er minimalt behov for vedlikehold. Du trenger ikke å tenke på oppussing på mange år. Dessuten blir dokumentavgiften mye lavere for en ny bolig, ettersom denne avgiften beregnes fra tomteverdien og ikke ut fra hele kjøpesummen.

Beliggenhet
Eiendommen har en flott og naturskjønn beliggenhet i et stille og meget barne- og familievennlig boligområde på Solberg i Asker. Eiendommen ligger i stikkvei med gode solforhold store deler av dagen. Området er et av Askers mest idylliske boligområder for småbarnsfamilier, med gode oppvekstsvilkår og landlige omgivelser. Turstier, skiløyper, badevann og mye mer ligger en kort bil- eller sykkeltur unna. Fra boligen er det god tilgang til marka med Vardåsen og Kjekstadmarka med flere skogsvann, et utall skogstier samt fine muligheter for bading, fiske, ski og skøyter lett tilgjengelig. Dette er det typiske området hvor folk stortrives og hvor det er enkelt og godt å bo med familien. Kort vei til barnehage, skole og bussholdeplass.

Boligen ligger særdeles barnevennlig til med trygge og gode oppvekstsvilkår. Solberg barneskole ligger på andre siden av Heggedalsveien, og området har redusert fartsgrense. For de minste er det flere barnehager i områder, den nærmeste ligger ved Verkensvannet, en liten kjøretur unna. For elever i ungdomstrinnene er det skoleskyssordning til Hovedgården ungdomsskole i Heggedal. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder.

Eiendommen ligger i et av Askers mest naturnære områder, og det er kort vei til både marka og badevann ved Dikemark. I nærmiljøet ligger Dikemark idrettsanlegg hvor Dikemark idrettsforening holder til. Idrettsforeningen satser aktivt på fotball, langrenn og aerobic, og i tillegg tilbys sykling og innebandy. Nærhet til Engelsrudmyra friområde med naturskjønne grøntområder samt både basket- og fotballbane. Lierskogen er kun en kort kjøretur unna og er kjent for et rikt utvalg av aktivitetstilbud for både store og små, bl.a. Heiahallen, skøytebane og oppkjørte skispor på vinteren. Dikemark rideklubb ligger like i nærheten, med en stor ridestall. Rideskolen tilbyr undervisning i dressur, knøtteridning og sprang, både for store og små. Kort avstand er det også til DIF-banen som ligger på Engelsrud. Hit kommer man seg trygt og enkelt via lite trafikkerte veier. DIF har mange aktiviteter rettet mot barn og ungdom, og satser aktivt på fotball, langrenn og aerobic samt både sykling og innebandy. I tillegg er det kun en kort kjøretur til Asker Golfklubb med sin populære 18-hulls bane.

Asker er kjent for sin vakre og varierte natur, og Solberg er et perfekt utgangspunkt for den aktive familien. Her kan man nyte flotte skogsområder med utallige stier og innsjøer til både bading og fiske. Det er flere flotte bade- og fiskevann i umiddelbar nærhet. Svinesjøen, Nordvannet og Ulvenvannet ligger like ved eiendommen, hvor det er tilrettelagt for bading, badebrygge og fiske. På vinterstid er det ikke lang vei til et bredt utvalg av ski- og lysløyper. På vinterstid lages det også skiløyper og skøytebaner på Svinesjøen og vannene rundt. I Oppsjø blir det satt ut fisk, og det er lagt til rette for grilling med bålplass og gapahuk. I marka rundt Vardåsen finnes et utall skogstier og rundturer. På vinterstid finnes et bredt og variert utvalg av ski- og lysløyper, samtidig som det er kort vei til Vardåsen skisenter.

Dagligvarehandelen kan gjøres på blant annet på Coop Extra Vardåsen eller Kiwi i Heggedal. Det er få minutters kjøring fra eiendommen til både Liertoppen kjøpesenter og Asker sentrum med Trekanten senter. Liertoppen kjøpesenter har en god og variert butikkmiks og kan tilby gratis parkering og shopping i 80+ forskjellige butikker og spisesteder samt treningssenter, apotek, frisør, tannlege, dyrlege og vinmonopol. Her vil du kunne finne det aller meste av hva man måtte trenge. Asker sentrum er stadig er i utvikling, og kan by på en mengde spennende butikker, restauranter og kafeer. Kulturhus med kino, bibliotek, variert konserttilbud, samt flere koselige kafeer og spisesteder.

Busstoppet Solberg Skole ligger like nedenfor boligen og betjener linje 280 mellom Asker og Heggedal. Asker stasjon er et knutepunkt når det kommer til buss- og togforbindelser. Fra Asker går det hyppige avganger retning Oslo og Drammen. Til Nasjonalteateret bruker man kun 18 minutter med toget fra Asker. Ekspressbuss til Oslo kun få minutters kjøretur unna.

Bebyggelse
Området består i hovedsak av gårdsbruk og småhusbebyggelse.

Tomt
Fellestomt, 708 kvm

Adkomst
Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startsted til den aktuelle boligen.

Skole/barnehage
Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for handelen, må interessenten selv sjekke dette med barnehagekontor og skolekontor for det aktuelle området.

Inneholder
1. etasje: Entré, stue/kjøkken og wc.
U. etasje: Gang, tre soverom, garderoberom, bad/vaskerom og bod.

Leveransebeskrivelse
Innvendig fabrikkmalte hvite treprodukter har fargekode NCS S 0502-Y.
Utvendig grunnet farge på hus er hvit som standard.

Himling/ Gulv på bjelkelag:
Sparklede og malte gipsplater i himling i hovedetasje, loft, boligrom i underetasje.
Limtredragere i gran, ubehandlet eventuelt der det er behov benyttes underliggende ståldrager som kasses inn.
Fuktbestandige sponplater på bjelkelag.
- 100mm isolasjon i bjelkelag mellom varme rom.
- Ved hybel i underetasje leveres 200mm mineralull i bjelkelag.
For bolig med leilighet i underetasje leveres etasjeskille i henhold til gjelden forskriftskrav for brann og lyd.
Himling i uinnredet kjellerrom, sparklede og malte gipsplater

Yttervegger:
Yttervegg leveres med to strøk hvitmalt kledning fra fabrikk ihht tegning og beskrivelse i produktkatalog. Panelender, baksider samt synlige spikerhoder forblir ubehandlet.
Låvepanel tett, fabrikkgrunnet hvit på "platefelt".
Yttervegger i boligrom er bygget opp av 198 mm + 48 mm bindingsverk. På yttersiden monteres vindtette plater, samt utlekting.
Yttervegg leveres med 200+50mm isolasjon med inntrukket fuktsperre.
For standard boliger der det leveres utvendig bod:
Yttervegg i utvendig uisolert bod
Standard kledning i henhold til boligen, uisolert bindingsverk.
Trevegg mot utvendig betongvegg i boligrom: 69 mm bindingsverk, 50 + 50 mm isolasjon og innvendig kledning.
For våtrom mot utvendig murvegg benyttes 50 mm våtromsplate mot murvegg.
For vaskerom mot utvendig murvegg: 100mm påforing med stålstendere og baderomsplate.

Innervegger/ Innvendige overflater:
Kledning på innvendige vegger i tørre rom: ubehandlet gipsplater.
Innervegger er isolert med 70mm mineralull.
Baderom, kombinert bad og vaskerom:
Vegg leveres med membran og flis med 15 mm rupanel og 12,5 mm våtromsplate.
Der boligen har vaskerom, er dette kledd med baderomsplate slett hvit
Lydvegg i vertikaldelt bolig
Lydvegger bygges opp som to atskilte vegger av 98 mm bindingsverk. Veggene isoleres med 100 mm isolasjon, og kles innvendig med ett lag gipsplater pluss andre lag tilsvarende standard innvendig overflate.
Isolert inspeksjonsluke fabrikk grunnet hvit med ubehandlet karm.

Tak:
Dobbeltkrummet ru betongtakstein, farge sort.
For takvinkel mindre enn 18 ° brukes takpapp farge grå.
Isolert flate tak tekkes med takfolie, farge grå
Uisolert flate tak tekkes med takfolie farge grå
Snøfanger leveres der takvinkel og taktekkingsmateriale gjør dette påkrevd.
Det leveres stigetrinn frem til pipe der dette er et krav.
Underkledning ved uisolerte åpne overbygde arealer utvendig kles med 19mm rektangulær spaltepanel, fabrikkgrunnet i hvit utførelse.
Underkledning i gesims (takfot) av 19mm dobbeltfalset panel fabrikkgrunnet hvit utførelse
Underkledning i gavl av 19mm rektangulære bord med spalte fabrikkgrunnet hvit.

Dører:
Hoveddør med karm er spesialdesignet til hver enkelt husserie og denne er beskrevet i hver husserie sin signaturbeskrivelse. Dørene leveres fabrikkmalt hvit med 2-lags energiglass, harvedterskel, låsekasse, sylinder og vrider forkrommet.
MDF utforinger, fabrikkmalt farge hvit.
Balkongdører med karm og kompositt terskel leveres iht 1:100 tegning fabrikkmalt hvit med 3 lags glass og låseknapp
Innerdører (slagdører og evnt. skyvedører) fabrikkmalt hvit med 1 speil, karm, hardvedterskel og vrider forkrommet.
Der tegning 1:100 viser tofløyede slagdører leveres disse fabrikkmalt hvite med glassfelt.

Vindu:
Vinduer med 3-lags energiglass, fabrikkmalt hvit
MDF utforinger fabrikkmalt hvit.

Kjøkken:
Kjøkkeninnredning fra HTH i begge enheter.

Trapp (2 ulike leverandører fører til noe varierende uttrykk per leverandør):
Trapp med håndløper og vanger i fabrikkmalt hvit utførelse.
Spiler leveres i stål.

Balkong / Terrasse/ Altan:
Ved åpen utførelse leveres bjelker og spaltegulv trykkimpregnert.
For bolig med skrått tak: rekkverk med pulverlakkert stående stålspiler (farge RAL 7024) og håndløper i aluminium natureloksert iht. tegning 1:100

Omramming / søyler utvendig/ Innvendig listverk (leveres med synlig spikerhoder og ubehandlet kappender):
For stående kledning avsluttes denne som sidekarm iht. 1:100 tegning.
Vannbrett over og under vinduer samt over dører ubehandlet tre med stålbeslag lakkert i fargen silver.
Glatte firkantede søyler i ubehandlet impregnert utførelse iht. tegning 1:100
Listverk i glatt hvitmalt utførelse for gulv, dør og vindu. Ingen listverk i tak.
For boliger med bi-leilighet: benyttes hulkil taklist.

Takrenner og beslag:
Komplette stål takrenner, nedløpsrør og utkaster leveres i sort farge.
Beslag til gradrenner, oppløft, parapet etc (der det er aktuelt) leveres i farge silver.

Ventilasjonsanlegg:
Balansert ventilasjonsanlegg med høyeffektiv varmegjenvinning.
Anlegget blir plassert som vist på egen prosjekteringstegning med kanaler til aktuelle rom. Opplegg fra underliggende rom bygges primært inn i vegger og i bjelkelag. I noen tilfeller må kanalene kles inn i synlige kasser eller legges i nedforet himling.
Kjøkkenventilator med avkast til det fri gjennom yttervegg eller over tak.

Brannslukningsapparat:
1 stk 6 kg ABE pulver brannslukningsapparat til hver boenhet.

Primærrom
Primærrom: 113 kvm

Bruksareal
Bruksareal: 124 kvm

Ferdigattest / midlertidig brukstillatelse
Det foreligger midlertidig brukstillatelse for nybygg enebolig med sekundærdel datert 06.09.2023.

Brukstillatelsen gis på følgende vilkår:
1. Søknad om ferdigattest må sendes inn innen 01.12.2023.

Følgende arbeider må ferdigstilles før ferdigattest:
1. Rapport etter uavhengig kontroll skal være mottatt hos Asker kommune.

Selger er ansvarlig for å innhente ferdigattest, men kjøper er innforstått med at denne normalt ikke foreligger før etter overtakelse. Kjøper er gjort uttrykkelig kjent med og aksepterer at boligen vil kunne bli klar for overtakelse før det totale prosjektet, herunder hele eller deler av fellesarealet utomhus, kan ferdigstilles. Dette innebærer at kjøper vil kunne få rett og plikt til å overta boligen før det foreligger ferdigattest og at selger kan måtte søke om midlertidig brukstillatelse/ dispensasjon om krav til ferdigattest ved overtakelse. Dersom kjøper overtar boligen på midlertidig brukstillatelse har selger krav på oppgjør i henhold til kjøpskontrakten, mot at det holdes tilbake et beløp som sikkerhet for at ferdigattesten blir gitt. Selger plikter å fremskaffe ferdigattest når utomhus ferdigstilles.

Oppvarming
Oppvarming med vannbåren gulvvarme.
Balansert ventilasjon med varmegjenvinning.
Peisovn.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter B

Kommunale avgifter
Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Eiendomsskatt
Det er ikke eiendomsskatt i Asker kommune per d.d.

Fordeling felleskostnader
Kostnader med eiendommen som ikke knytter seg til den enkelte bruksenhet, er felleskostnader. Felleskostnader skal fordeles mellom seksjonseierne etter sameiebrøken. Dersom særlige grunner taler for det, kan kostnadene fordeles etter nytten for den enkelte bruksenhet eller etter forbruk.

Dersom de seksjonseierne som berøres, uttrykkelig sier seg enige, kan det i vedtektene fastsettes en annen fordeling enn den som følger av første ledd.

Den enkelte seksjonseier skal betale et akontobeløp som fastsettes av seksjonseierne på årsmøtet, eller av styret, for å dekke sin andel av felleskostnadene. Akontobeløpet kan også dekke avsetning av midler til fremtidig vedlikehold, påkostninger eller andre fellestiltak på eiendommen dersom årsmøtet har vedtatt slik avsetning. Endring av akontobeløp kan tidligst tre i kraft etter en måneds varsel.

Forsikring med polisenummer
Frem til overtagelse vil eiendommen være forsikret av utbygger. Etter overtagelsen vil eiendommen forsikres gjennom sameiets fellesforsikring. Kjøper må selv besørge innboforsikring og forsikring av eventuelle særskilte påkostninger.

Formuesverdi
Formuesverdien er ikke fastsatt. Formuesverdien fastsettes av skatteetaten etter en beregningsmodell om boligen er primær eller sekundær. Formuesverdien for primærbolig utgjør 25% av beregnet markedsverdi og  90% av sekundærbolig for 2019 og 2020. Det gjøres oppmerksom på at kjøper selv må sende inn opplysninger om adresse, areal, boligtype og byggeår til skattemyndighetene. Det tas forbehold om endring av satser.

Diverse
Det er installert lamper på bad, wc og gang underetasje og 1 etg. i begge enheter. Disse er i hovedsak ment for visning, men de kan følge med hvis kjøper ønsker. I så fall er det ikke 5 års garanti på disse.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Heftelser
1987/34190-1/100 Erklæring/avtale Tinglyst 02.11.1987
Bestemmelse vedr felles privat vann- og kloakkledninger
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
Overført fra: 3025-90/97
Gjelder denne registerenheten med flere

1989/7814-2/100 Skjønn Tinglyst 10.03.1989
vedr. reg.plan for Heggedalsvn Badstuv-Solberg Skole
Overført fra: 3025-90/97
Gjelder denne registerenheten med flere

2021/717242-1/200 Bestemmelse om vann/kloakk Tinglyst 15.06.2021 21:00
Kan ikke slettes uten samtykke fra: ASKER KOMMUNE
Org.nr: 920125298
Bestemmelse om tiltak i nærheten av anlegg/ledninger/kabler
Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger
Overført fra: 3025-90/97
Gjelder denne registerenheten med flere

Grunndata
2022/839136-1/200 Seksjonering Tinglyst 01.08.2022 21:00
snr: 1
formål: Bolig
sameiebrøk: 3/5

Rettigheter på andre eiendommer
Ingen rettigheter funnet.


Utleie
Seksjonseieren disponerer fritt over egen seksjon med de begrensningene som følger av sameieforholdet, eierseksjonsloven og disse vedtektene. Seksjonseieren kan fritt selge, pantsette og leie ut sin egen seksjon. Seksjonseieren kan også påhefte seksjonen servitutter, forkjøpsretter eller andre løsningsretter og foreta andre rettslige disposisjoner over seksjonen.

Den andre seksjonen skal underrettes om alle overdragelser og leieforhold.

Kortidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig er ikke tillatt. Med kortidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn sammenhengende.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen har adkomst via offentlig vei.

Regulering
Eiendommen er regulert til bolig i reguleringsplan.

PlanID: 0220179B
Plantype: Eldre reguleringsplan
Planstatus: Endelig vedtatt arealplan
Lovreferanse: Pbl. 1985 eller før
Planbestemmelser: Med bestemmelser som egen tekst
Plannavn: Heggedalsveien
Ikraftredelsesdato: 1984-07-13T00:00:00

Kopi av situasjonskart og reguleringsbestemmelser er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
kr 6 990 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 585,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 37 500,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 1 500 000,-))
--------------------------------------------------------
kr 38 870,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 7 028 870,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 9 250,- (Boligkjøperpakke (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 7 038 120,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Boligselgerforsikring
Det er ikke tegnet boligselgerforsikring ifbm. salget.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller kjøpers konto i norsk finansinstitusjon. Eventuell egenkapital skal innbetales i én samlet betaling fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Visningshonorar (Kr.2 950)
Markedspakke (Kr.13 000)
Oppgjør (Kr.7 500)
Provisjon (forutsatt salgssum: 6 990 000,-) (Kr.50 000)
Tilrettelegging (Kr.12 500)
Totalt kr. (Kr.85 950)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Garantier
Garanti etter buofl. § 12 skal stilles dersom avtale inngås innen seks måneder etter ferdigstillelse, jf. avhl. § 2-11. Garantien skal tilsvare min 3 % av kjøpesum frem til overtagelse og minst 5 % i fem år etter overtagelse.
Dersom avtale om salg inngås innen 6 måneder etter ferdigstillelse og selger opptrer som ledd i næringsvirksomhet, skal selger stille garanti for oppfylling av avtalen jf. avhl. § 2-11. Garantien skal tilsvare minst 3 % av kjøpesum frem til overtagelse, og minst 5 % av kjøpesummen i fem år etter overtagelse.

Oppdragsnummer
39-23-0183

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos EIE stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist.

Eiendomsmegler har ikke ansvar for forsinkelser som skyldes tekniske feil. Akseptfristen er absolutt, det vil si at selger må akseptere budet og kjøper meddeles aksepten innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter inngivelse av bud til tett opp mot akseptfristen på et annet bud er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler og/eller megler rekker å bringe budet videre til selger. Husk alltid å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt og kan formidles til selger. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud før disse kravene er oppfylt. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no eller ved å trykke på knappen "Gi bud" i finn-annonsen. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke og boligkjøperforsikring
EIE har sammen med vår samarbeidspartner lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kjøper bolig gjennom EIE.

Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rentedekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Kjøpere (ikke juridiske personer) kan også velge å kun tegne boligkjøperforsikring.

Boligkjøperpakken/boligkjøperforsikring må tegnes senest i forbindelse med kontraktsmøtet.

 Produktark for boligkjøperpakken og boligkjøperforsikring ligger vedlagt i salgsoppgaven. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Lovanvendelse
Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakkyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern
Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret.  Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-7 (3). Dette innebærer at mulighetene for å få slettet personopplysninger er begrenset. Du kan lese om vår behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på https://eie.no/eiendom/personvernerklaering

Avdeling
Mamen-Lund, Engh, Salvesen & Partners AS
EIE Asker
Org. nr: 990997810
Bankveien 11
1383 Asker
Tlf: 66 90 15 00

Ansvarlig megler
Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF Petter Mamen-Lund

Saksbehandlere
Petter Mamen-Lund
EIE Asker
Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF
Mob: 91 61 47 22 / E-post: pml@eie.no


Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.


Gå til budgivning
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Solbergfjellet 5
For mer om objektet
Solbergfjellet 5

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: