Bilde 1 av Festningslia 18-24Bilde 2 av Festningslia 18-24
Digital salgsoppgave • Prosjekt
Festningslia 18-24

1940 Bjørkelangen • Aurskog-Høland kommune

Prisantydning i prosjekt

kr 4 950 000 - 4 950 000

Arealer: 150 - 150 m²Antall enheter: 6 (4 solgt)Byggeår: 2022
Prosjektert tomannsbolig med solrike uteplasser og panoramautsikt. 2 bad og 4 soverom. Est. Q4.
Se alle enheter i prosjektetSe bladbar salgsoppgaveLast ned denne salgsoppgaven
Boligtype
Tomannsbolig
Eierform
Selveier
Antall soverom
4 - 4 soverom
Tomt
Eiet tomt m²
Oppdragsnummer
11229012
card-default

Terje Skrolsvik

Salgsleder / Partner / Eiendomsmegler
Les om Terje
card-default

Lasse Saltkjel

Partner / Eiendomsmegler
Les om Lasse

Dette prosjektet består av følgende enheter:


150 m², 4 soverom, solgt!
Denne enheten er ikke lenger tilgjengelig


150 m², 4 soverom, solgt!

Les mer om enhet HUS B her


150 m², 4 soverom, solgt!

Les mer om enhet HUS C her


150 m², 4 soverom, solgt!

Les mer om enhet HUS D her


150 m², 4 soverom, kr 4 950 000.
Denne enheten er ikke lenger tilgjengelig


150 m², 4 soverom, kr 4 950 000.
Denne enheten er ikke lenger tilgjengelig

Nøkkelinformasjon
- Prosjektert tomannsbolig over 2 plan.
- Hver boenhet har mulighet for egen, stor carport.
- Identiske, men speilvendte boenheter.
- Beliggende i nytt og attraktivt område.
- Solrik, skrånende tomt på 780 kvm.
- Tomten seksjoneres mellom boligene.
- Fantastisk panoramautsikt fra tomten.
- Balkong på ca. 19,8 kvm ved stuen.
- Store vinduer og luftig atmosfære.
- Innbydende stue-/kjøkkenløsning.
- Kjøkken fra HTH til 80.000,-
- Bad/wc og bad/vaskerom.
- 4 soverom.
- Lagringsplass i innebod (og i potensielt utebod ved valg av carport).
- Balansert ventilasjon med varmegjen.

Hvorfor kjøpe nytt?
- Boligen er i forskriftsmessig stand med mange års reklamasjonsfrist.
- Energiøkonomiske og klimavennlige løsninger.
- Innflyttingsklar uten tanke på å måtte pusse opp først.
- Det er svært lite vedlikeholdskostnader i nær framtid.

Hovedoppdragsnummer
11-22-9012

Eiendom
Festningslia 18-24, 1940 Bjørkelangen

Matrikkel
Gnr. 2 Bnr. 416 i Aurskog-Høland kommune

Boligtype
Tomannsbolig

Eierform
Selveier

Ferdigstillelse
Ferdigstillelse estimert Q4

Ansvarlig megler
Partner / Eiendomsmegler Lasse Saltkjel

Selger/Utbygger
Færder Boligutvikling AS

Hjemmelshaver
Færder Boligutvikling AS

Priser fra - til
Priser fra 4 950 000 - til 4 950 000

Arealer
Bruksareal: 150 kvm

Eiendomsskatt
Det er eiendomsskatt på private boliger i Aurskog Høland kommune. Kommunen benytter formuesgrunnlag for boliger fastsatt av skattemyndighetene som grunnlag ved utskriving av eiendomsskatt på boliger. Disse boligene skal ikke takseres eller befares. Alle ævrige eiendommer skal befares/takseres (fritidseiendommer, boliger på landbrukseiendom og boliger uten formuesgrunnlag verdsettes av sakkyndig nemnd, som fastsetter takstene på grunnlag av forslag fra takstmenn).

Se kommunes hjemmeside for ytterligere informasjon om eiendomsskatt: https://www.aurskog-holand.kommune.no/innhold/Bolig-bygg-og-eiendom/skatter-og-avgifter/eiendomsskatt/

Kommunale avgifter
Kommunale avgifter og eiendomsskatt fastsettes når boligene er ferdig bygget og betales som hovedregel av den enkelte seksjonseier direkte til kommunen. Det tas forbehold om at disse vil kreves inn via felleskostnader til sameiet. Basert på erfaringstall estimeres de kommunale avgiftene til ca kr. 15 000,- per år for hver enkelt av boligene. Det gjøres for øvrig oppmerksom på at dette er et foreløpig estimat.

Beskrivelse
I naturnære, solrike og barnevennlige omgivelser på Festningsåsen skal det nå bygges en flott tomannsbolig over to plan med to identiske, men speilvendte boenheter. Eiendommen vil ha en attraktiv beliggenhet i et nytt boligfelt under stadig utvikling, og med marka nesten rett utenfor døren er rekreasjonsmulighetene i området upåklagelige.

På en særdeles solrik balkong på ca. 19,8 kvm ved stuen ligger alt til rette for lange sommerdager med familien, og utsiktsforholdene blir mildt sagt misunnelesesverdige. Det vil være adkomst/utgang fra hovedsoverommet under balkongen, og ved en stor gårdsplass i motsatt himmelretning vil det være mulighet for å etablere egen carport på ca. 32,5 kvm til hver boenhet.

Inne vil boligene fremstå med stilrene farge- og materialvalg og familievennlig planløsning, og mulighetene for tilvalg gir dere sjansen til å skape drømmehjemmet etter helt egen smak. Hver bolig får inngangsparti rett ved carport (tilvalg), trappefri adkomst og pent vindfang, og på samme plan vil det være soverom, bad/wc og en åpen og innbydende stue-/kjøkkenløsning. Etasjen under får bad/vaskerom, bod og tre gode soverom.

Planløsning
1. etasje: Vindfang, bad/wc, soverom og stue/kjøkken. 
Underetasje: Trappegang, bad/wc/vaskerom, bod og 3 soverom.
Annet: Mulighet for utebod på ca. 9,4 kvm ved tilvalg av carport.

Tomt
Den skrånende tomten er på 780 kvm, og seksjoneres mellom boenhetene. Tomten har gode solforhold og leveres grovplanert med stedlige masser, slik at man selv kan opparbeide eiendommen etter eget ønske. Det blir stor, opparbeidet gårdsplass, samt egen carport til hver boenhet.

Hver bolig vil få utgang fra stuen til en solrik balkong på ca. 19,8 kvm. Her kan en fantastisk panoramautsikt nytes til det fulle, og det blir god plass til grill og ønsket utemøblement. Balkongen får dekke i tre og rekkverk i tre med glassflater som ivaretar utsikten. Under balkongen vil det være en lun uteplass med adkomst fra ett av soverommene i underetasjen.

Parkering
Hver bolig har mulighet for carport på ca. 32,5 kvm som tilvalg. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Eiendommen
Eiendommen ligger i et populært og naturnært boligområde i Festningsåsen på Bjørkelangen i Aurskog-Høland kommune. Bjørkelangen har skoler i alle trinn, flere barnehager, godt kollektivtilbud og hyggelig sentrum med det meste du trenger i hverdagen. En tur til sentrum tar få minutter til fots og enda kortere på sykkel, på fine asfalterte gang- og sykkelstier.

Festningsåsen ligger rett ved marka og er et fantastisk utgangspunkt for turer. Enten du liker å ta deg frem til fots, på sykkel eller ski, har nærområdet spennende natur med kilometer lange stier og mange idylliske vann. Ved den videregående skolen er det idrettshall, friidrettsanlegg og kunstgressbane. Her finner du også både sandvolleyball- og tennisbane.

Bjørkelangen er en koselig landsby under stadig utvikling. I tillegg til ny barne- og ungdomsskole er det bygget nytt helsehus, samt ny svømmehall som åpnet høsten 2018. Bjørkelangen har en aktiv sportsforening som tilbyr både svømming, fotball, håndball, innebandy, allidrett, ski og sykkel.

Kulturskolen har en rekke tilbud innen dans, drama, forming og musikk, samt egen «øvingsboks» for band og musikere. Bjørkelangen har også et godt motorsportmiljø i NMK Aurskog-Høland (holder til på Eksismoa motorpark ca. 2 km utenfor sentrum). Det er også skytterbaner i nærheten, samt jakt- og fiskeforeninger. Alpinbakken er åpen når det er snørike vintre på Bjørkelangen.

I tillegg kan Eidsverket nevnes. Her skjer det mye gjennom året med familieaktiviteter, kurs og konserter med mer. Stedet har utleie av kurs- og konferanselokaler, samt selskapslokaler med overnattingsmuligheter. Eidsbekken kafé ligger idyllisk til på området. Ved Eidsverket skal det bygges et større ridesenter - en naturlig møteplass for hestefolk for både trening og konkurranser.

Servicetilbud
Dagligvarehandelen kan blant annet gjøres på Rema 1000, Kiwi og Extra. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Amfi Bjørkelangen Torg et fint og variert utvalg. I ytterkant av sentrum ligger Bliksrud Næringsområde med kjeder som Skeidar, Plantasjen, Mekonomen, Maxbo og Europris. Bjørkelangen er et satsningsområde og tiltrekker seg stadig nyetableringer av både store og små bedrifter.

Skole/barnehage
Fra eiendommen er det fin sykkelavstand til Bjørkelangen barne- og ungdomsskole som stod ferdig i 2018. Kommunen har et godt utvalg barnehager og god barnehagedekning, og Bjørkelangen har to videregående skoler.

Offentlig kommunikasjon
Bjørkelangen har et godt kollektivtilbud via buss og tog. Nærmeste bussholdeplass er Søndre Eidsvei som ligger ca. 1,2 km fra boligen. Det er togstasjon i Fetsund og på Blaker. Med bil fra eiendommen tar det ca. 36 min til Fetsund, 44 min til Lillestrøm, 63 min til Oslo S, 64 min til Oslo lufthavn og 65 min til Charlottenberg i Sverige.

Vindfang
Boligene får trappefri adkomst til første etasje, og nærheten til carporten gir tørrskodd ankomst selv i litt ruskevær. Innenfor en hvit, glatt ytterdør vil det være et pent vindfang på ca. 4 kvm, og vindfanget vil ha direkte adkomst til etasjens soverom og bad/wc.

Stue
Stuen og kjøkkenet blir liggende i åpen løsning, og sammen vil de danne et innbydende allrom på ca. 54,2 kvm. God takhøyde og store vindusflater skal sørge for luftig atmosfære, og utsiktsforholdene er rett og slett misunnelsesverdige. Veggene blir sparklet og malt, og på gulvet blir det lagt enstavs original elegant eik natur fra BerryAlloc 11 mm eller tilsvarende. Det blir satt inn store skyvedører i glass med direkte adkomst til en herlig balkong på ca. 19,8 kvm.

Kjøkken
Kjøkkenet får moderne innredning fra HTH eller tilsvarende, og det kan velges innredning etter egen smak med integrerte hvitevarer til en sum på 80.000,- inkl. montering. Den åpne løsningen med stuen vil lette serveringsjobben, samt skape en sosial steming undeveis i middagsforberedelsene.

Bad/wc
Boligene får et bad/wc på ca. 7,5 kvm i første etasje og et bad/vaskerom på ca. 12,2 kvm i underetasjen. Badet i første etasje leveres flislagt med store fliser fra Modena i fargen Pro Stone Grey på gulv og i dusjsonen, og på gulvet i dusjen blir det lagt matchende mosaikkfliser.

Veggene blir malt med våtromsmaling, og innredningen vil bestå av 60 cm servantseksjon og speil. Videre får badet gulvvarme, vegghengt toalett og dusjhjørne. Vaskerommet holdes i samme stil som badet, og blir videre utstyrt med opplegg for vaskemaskin.

Soverom og garderobe
Hver bolig får fire pene soverom - tre i underetasjen og ett i første etasje. Soverommet i første etasje vil være på ca. 7,9 kvm, og rommene i underetasjen vil måle ca. 10,1 kvm, 11,3 kvm og 18,3 kvm. Alle rommene vil få eikeparkett på gulvene, og det største soverommet er prosjektert med utgang til overbygd uteplass og solrik hage.

Rommene får god plass til ønsket garderobeløsning, og lagringsplass vil finnes i en innebod på ca. 7,5 kvm i underetasjen. Mulighet for utebod på ca. 9,4 kvm i evt. carport (tilvalg).

Oppvarming - Teknisk
Boligene får elektrisk oppvarming i form av blant annet termostatstyrt gulvvarme på bad og vaskerom. I tillegg får boligene balansert ventilasjon med varmegjenvinning, samt mekanisk avtrekk fra våtrom og kjøkken. Det elektriske anlegget leveres i henhold til NEK 400-2018, med nødvendige stikkontakter og lyspunkter i hvert rom.

Formuesverdi
Formuesverdien er ikke fastsatt. Formuesverdien fastsettes av skatteetaten etter en beregningsmodell om boligen er primær eller sekundær. Formuesverdien for primærbolig utgjør 25% av beregnet markedsverdi og  90% av sekundærbolig for 2019 og 2020. Det gjøres oppmerksom på at kjøper selv må sende inn opplysninger om adresse, areal, boligtype og byggeår til skattemyndighetene. Det tas forbehold om endring av satser.

Vei / Vann / Kloakk
Eiendommen er tilknyttet offentlig vann- og avløp. Vi gjør oppmerksom på at private ledninger vedlikeholdes for eiers regning. For private fellesledninger er det normalt tilknyttet solidarisk vedlikeholdsplikt. Det er privat vei til offentlig vei.

Odel / Konsesjon
Verken odel og konsesjon er relevant for denne eiendommen.

Reguleringsforhold / Offentlig godkjenning
Kopi av situasjonskart, målebrev, reguleringsplaner m/bestemmelser er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Servitutter / Rettigheter
Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse. Følgende servitutter er tinglyst på eiendommens grunnboksblad:

2020/3051833-1/200  Registrering av grunn  
Tinglyst 21.09.2020 10:37 
 
2020/2630064-1/200  Bestemmelse om jordkabel/jordkabelanlegg  
Tinglyst 22.06.2020 21:00 
Rettighetshaver:EL VERKET HØLAND AS  
Org.nr: 923488960
Adkomstrett for drift og vedlikehold av anlegg/ledninger/kabler
Bestemmelse om bebyggelse i nærhet av anlegg
Bestemmelse om (begrensning av) endring i terrenget i nærheten av anlegg
Overført fra: 3026-2/406
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2020/2637678-1/200  Bestemmelse om nettstasjon  
Tinglyst 23.06.2020 21:00 
Rettighetshaver:EL VERKET HØLAND AS  
Org.nr: 923488960
Adkomstrett for drift og vedlikehold av anlegg/ledninger/kabler
Bestemmelse om bebyggelse i nærhet av anlegg
Overført fra: 3026-2/406
Gjelder denne registerenheten med flere

Selger forbeholder seg retten til å foreta nødvendige tinglysninger som er hensiktsmessig for eiendommene som selges.

Forsikring
Eiendommen er forsikret av  utbygger frem til overtagelse. Fra og med overtagelse må kjøper selv tegne villa- og innboforsikring.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
kr 4 950 000,- (Fastpris)

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller kjøpers konto i norsk finansinstitusjon. Eventuell egenkapital skal innbetales i én samlet betaling fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Avbestilling
Kjøper kan avbestille i henhold til reglene i bustadoppføringslova §§ 52 og 53. Slik avbestilling kan gi selger rett til økonomisk kompensasjon. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Garantier
Selger skal, umiddelbart etter at avtale er inngått, stille garanti etter bustadoppføringslova § 12. Garantien skal gjelde fra tidspunkt for avtaleinngåelse og frem til fem år etter overtagelse. Garantien skal tilsvare minst 3 % av kjøpesummen frem til overtagelse, og minst 5 % etter overtagelse. Er det i avtalen tatt forbehold som beskrevet i bustadoppføringslova § 12 annet ledd, andre setning, er det tilstrekkelig at selger stiller garantien straks etter at forbeholdene er falt bort, men selger skal uansett stille garanti før byggearbeidene starter.

I tilfeller der det skal stilles garanti etter fristen i forrige avsnitt og dette ikke er gjort, kan kjøper gi selger et skriftlig varsel med en frist på minst ti virkedager til å rette forholdet. Har entreprenøren heller ikke innen denne fristen dokumentert at det er stilt garanti i samsvar med bustadoppføringslova § 12, har kjøper rett til å heve avtalen. Innbetalt beløp til meglers klientkonto tilhører kjøper og kan fritt disponeres av kjøper inntil selger har stilt forskuddsgaranti eller skjøte til kjøper er tinglyst.

Selgers forbehold
Kjøper må være innforstått med den usikkerhet som foreligger med hensyn til fremdrift og overtagelse, og kan ikke påberope seg overskridelser av de her angitte estimerte overtagelsestidspunkt som avtalt frist for ferdigstillelse/ overtagelse. En forsinkelse i forhold til disse estimatene vil således ikke kunne danne grunnlag for krav om dagmulkt eller annen erstatning.

Tegninger og bilder i illustrasjonsbok er kun illustrasjoner og kan avvike i forhold til plan- og fasadetegninger som vedlegges kontrakt, herunder teknisk beskrivelse. Alle illustrasjoner, skisser, møblerte plantegninger med mer er kun ment å danne et inntrykk av den ferdige bebyggelsen, og kan således ikke anses som endelig leveranse. Inntegnet utstyr/inventar medfølger ikke, så som for eksempel møbler og garderobeskap, og det vil derfor fremkomme elementer i presentasjonsmaterialet som ikke inngår i leveransen. Beplanting og blomster, innredninger, tepper, møbler, markiser, og annet tilbehør utover det som er beskrevet ovenfor, leveres ikke. Det tas forbehold om at sjakter og føringsveier for tekniske installasjoner ikke er ferdig inntegnet. Innkassinger vil ha varierende størrelse avhengig avboligtype og etasjeplan.

Generelle beskrivelser av prosjektet i salgs- og markedsføringsmateriell vil ikke passe for alle boligene i prosjektet. Interessent oppfordres derfor særskilt til å vurdere dette (solforhold, utsikt, beliggenhet i forhold terreng og omkringliggende bygningsmasse med mer) før budgivning. Alle opplysninger er gitt med forbehold om rett til endringer som er hensiktsmessige og/eller nødvendige, likevel slik at den generelle standard og utførelse ikke forringes eller endres vesentlig. Kjøper aksepterer uten prisjustering at selger har rett til å foreta slike endringer. Eksempel på slike endringer kan være innkassinger og nedforinger av teknisk anlegg, mindre endringer av boligens areal og lignende.

Utbygger forbeholder seg retten til å foreta nødvendige endringer som følge av offentlige pålegg eller tilpasninger i forhold til tekniske løsninger. Videre forbeholder utbygger seg rett til å bestemme endelig utforming av utomhusarealer, materialvalg og fargevalg samt innvendige og utvendige fellesarealer, uten at kjøper har rett til å kreve endringer av avtalt pris. Dette gir ikke utbygger rett til å foreta endringer som er av en slik art at boligens standard objektivt sett forringes eller objektivt svekker boligens bruksverdi. Utbygger skal så langt det er praktisk mulig informere kjøper om slike endringer. Det kan være avvik mellom de plantegninger og skisser som er presentert i prospektet, og den endelige leveransen.

Videresalg av kontraktsposisjon
Kjøper kan søke om å få transportere sine rettigheter og plikter til en ny kjøper. Transporten krever samtykke fra selger, og selger forbeholder seg retten til å nekte overdragelse på fritt grunnlag. Ved akseptering av transport, tilkommer et transportgebyr på kr. 75 000,- inkludert mva. Dette gjelder også dersom kjøper videreselger enheten med direkteoverskjøting.

Tilvalg
Mot vederlag har kjøper rett til å få utført endrings- og tilleggsarbeider. Rettigheten begrenses oppad til 15% av avtalt vederlag. Til orientering opplyses det at bustadoppføringslovas § 9, andre avsnitt inneholder bestemmelse om at ønsker om endringer og tilvalg kan avvises når disse vil føre til ulemper for entreprenør/selger som ikke står i forhold til forbrukerens interesse. Dersom det likevel er mulig å få utført de ønskede endringer, vil det kunne påløpe ekstra kostnader.

Endringene innebærer at beskrivelsen av salgsobjektet justeres i henhold til de avtalte endringer og tilvalg. Det er også etter endringene selger som er ansvarlig for hele leveransen av boligen, og kjøper kan forholde seg til selger ved eventuell forsinkelse eller mangler knyttet til endringene. Kjøper er ansvarlig for å betale hele kjøpesummen, inkludert betaling for endringene, til eiendomsmeglers klientkonto. Endringsavtaler skal være skriftlige.

Det gjøres oppmerksom på at dersom planløsningen endres, eller endringer medfører at nye byggetegninger må foreligge, vil det påløpe et gebyr til tegner/arkitekt for dette.

Ferdigattest / midlertidig brukstillatelse
Ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse skal foreligge før overtagelse kan finne sted. Ved innflytning kan det foreligge en midlertidig brukstillatelse som senere blir avløst av en ferdigattest når mindre gjenstående arbeider er utført. Utbygger er ansvarlig for at det blir utstedt ferdigattest på eiendommene.

Budgivning
Faste priser. Se egne dokumenter for prisliste og kjøpsbekreftelse. Selger kan fritt endre prisliste uten varsel. Det er til en hver tid den siste versjonen som er gjeldene.

Lovgrunnlag
Boligene selges til forbrukere i henhold til "lov om avtalar med forbrukar om oppføring av ny bustad m.m.", heretter kalt bustadoppføringslova.

Oppdragsnummer
11-22-9012

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern
Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret.  Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-7 (3). Dette innebærer at mulighetene for å få slettet personopplysninger er begrenset. Du kan lese om vår behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på https://eie.no/eiendom/personvernerklaering

For å gi bud må du gå inn på en enhet i prosjektet. Du kan se alle enhetene tilgjengelig ved å gå til og åpne prosjektenheter og klikke deg videre inn på den enheten du ønsker å legge inn bud på.

Har du spørsmål rundt budgivningen er det bare å kontakte megler.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Festningslia 18-24
For mer om objektet
Festningslia 18-24

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: