Bilde 1 av Vidars vei 7BBilde 2 av Vidars vei 7B
Digital salgsoppgave
Vidars vei 7B

1358 Jar • Bærum kommune

Prisantydning

kr 22 800 000

Omkostninger: kr 97 950Totalpris: kr 22 897 950
NYOPPFØRT & EKSKLUSIV ENEBOLIG - HØY STANDARD - 6 SOV - 3 BAD - PRAKTIKANTDEL - DOBBELGARASJE M/ BOD - BARNVENNLIG
Se bladbar salgsoppgaveLast ned denne salgsoppgavenVis i kart
Boligtype
Enebolig
Eierform
Selveier
Eierseksjon
2
Antall soverom
6 soverom
Internt bruksareal (BRA-i)
240 m²
Bruksareal (BRA)
282 m²
Prisantydning
kr 22 800 000
Omkostninger
kr 97 950
Totalpris
kr 22 897 950
Byggeår
2024
Tomt
Fellestomt 2449 m²
Oppdragsnummer
36220030
card-default

Edvard Chapsang

Eiendomsmegler / Partner
Les om Edvard
card-default

Marketa Nigg

Eiendomsmegler
Les om Marketa
Visninger
Søndag 28. apr.
13:00 - 13:45
Mandag 29. apr.
17:30 - 18:15
Meld deg på visning
Prisantydningkr 22 800 000,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 500,-
Tingl.gebyr skjøtekr 500,-
Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 3 500 000,-)kr 87 500,-
Boligkjøperpakke (valgfritt)kr 9 250,-
  
Totalpris kr 22 897 950
Eiendom
Vidars vei 7B, 1358 Jar

Matrikkel
Gnr. 38 Bnr. 359 Snr. 2 i Bærum kommune

Boligtype
Enebolig

Eierform
Selveier

Arealer
Totalt BRA 282 kvm består av:
- BRA-i (internt bruksareal): 240 kvm
- BRA-e (eksternt bruksareal): 42 kvm

Areal
Bruksareal: 282 kvm, BRA-i: 240 kvm , BRA-e: 42 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra tilstandsrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
6

Byggeår
2024

Tomt
Snr. 2 har eksklusiv bruksrett til ca. 1322,6 kvm ihht kartet vedlagt vedtekter.
Fellestomt 2449 kvm
Tomten er seksjonert.
Den enkelte sameier har videre disposisjons- og råderett over angitt tomteareal i henhold til bruksrett kalt «Vedlegg til vedtekter for Vidars vei 7» datert 18.05.22.

Prisantydning
22 800 000

Tilstandsrapport
Takstmann: Takstdato:

Totalpris inkl. omkostninger
kr 22 800 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 87 500,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 3 500 000,-))
--------------------------------------------------------
kr 88 700,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 22 888 700,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 9 250,- (Boligkjøperpakke (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 22 897 950,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)




Det tas forbehold om at Statens Kartverk godkjenner grunnlaget for beregning av dokumentavgift.

Kommunale avgifter
Kom. avgifter tilkommer. Kommunale gebyrer for vann og avløp, renovasjon og feiing skal betales to ganger i året. Henvend deg til Bærum kommune for nærmere informasjon, samt utregning av disse.

Eier
Øke eiendom as v. Kristian Müller

Beskrivelse
Velkommen til Vidars vei 7B, presentert av eiendomsmegler Edvard Chapsang ved EIE eiendomsmegling avdeling Sandvika.

Her har du en fantastisk familiebolig!

Dette er en eksklusiv nyoppført enebolig beliggende på populære Jar. Boligen har en arealeffektiv og svært god planløsning med fine detaljer og løsninger hele veien. Det er lagt vekt på en gjennomgående høy standard. Her er det oppnådd en stilren og moderne helhet både inne og ute med arealeffektive og funksjonelle løsninger samt solide materialvalg som vil tilfredsstille de mest kresne familier.

Eiendommen er nøye planert med asfaltert vei med varmekabler  for bekvemmelighet om vinteren. Snuarealet ved garasjen samt tilgrensende flater er gruset, mens de plane områdene er dekket med sådd matjord, noe som skaper et estetisk og innbydende ytre miljø. Boligen har også en solid grunnmur og støttemurer som er optimalisert for langvarig holdbarhet og minimalt vedlikehold.

Innvendig fremstår boligen som svært tiltalende med materialer av høy kvalitet og gjennomtenkt design. Den romslige planløsningen er utstyrt med trinnlydsplater i andre etasje for forbedret lydisolasjon, og vegger og etasjeskiller er konstruert med gipsplater og isolasjon for å sikre varmeisolering og estetikk, inkludert utvendig panel malt i en moderne farger. Gulvene er nøye lagt med flis eller parkett etter romfunksjon, som gir en behagelig atmosfære og lettstelt overflate.

Kjøkkenet og badene i boligen har luksuriøse installasjoner fra anerkjente leverandører. Her har du moderne kjøkkeninnredninger og førsteklasses sanitærutstyr. Boligens tekniske systemer er av ypperste klasse, inkludert avansert ventilasjon med varmegjenvinning og toppmoderne elektriske installasjoner og sikkerhetssystemer.

Her har du også en 1-roms praktikantdel med gode kvaliteter og kjøkken. Denne kan enkelt omgjøres til en 2-roms ved å inkludere en TV-stue. Rundt alle tilstøtende rom er det installert doble lydvegger og lydhimling. Antatte leieinntekter i dette området varierer fra 12.000 til 20.000 avhengig av størrelsen.

Eksternt tilbyr eiendommen både funksjonalitet og estetikk, fra de nøye designete utvendige trappene og rekkverkene til den praktiske og romslige garasjen med elektrisk leddport og fjernkontroll.

Fra boligen er det kort vei til off. kommunikasjon med T-bane, buss og trikk gangavstand, Jar skole, barnehager, dagligvarehandel og andre servicetilbud. Den naturglade familien vil sette stor pris på den korte avstanden til Jarmyra som er en flott park/ naturområde med en egen liten innsjø (Tjernsruddammen). Område egner seg godt for en fin familietur eller som joggeløype. I tillegg er det idrettsanlegg med fotballbaner på Jarmyra.

Det er også gode rekreasjonsmuligheter i området med en rekke badestrender, båthavn, kyststien, Sjøstrand sjøbad som befinner seg rett ned i gata kun et par minutter å gå. Videre har du Vardåsen alpinsenter, skiløyper og fine turområder.

KORT OM BOLIGEN:
- FERDIGSTILT Q1 2024
- UMIDDELBAR NÆRHET TIL T-BANE. GANGVEI RETT VED.
- EKSKLUSIV OG MODERNE BOLIG
- PLAN 1 HAR STOR TAKHØYDE PÅ CA 2,6M
- PRAKTIKANTDEL/ HYBEL
- KVALITETSKJØKKEN FRA SVANE KJØKKEN MED EKSKLUSIVE HVITEVARER FRA SIEMENS
- 6 SOVEROM
- 3 BAD
- VANNBÅREN VARME I HELE 1.ETG OG 2.ETG
- MODERNE PEISOVN
- BOLIGEN OPPLEVES SVÆRT LUFTIG MED SÆRDELES GOD TAKHØYDE I PLAN 1 OG 2
- FLOTTE OPPHOLDSROM
- STORT LAGERRROM PÅ LOFT MED ADGANG FRA VASKEROM
- ROMSLIG DOBBELGARASJE MED TILGANG TIL BOD
- POPULÆRT VILLAOMRÅDE
- GODE SOLFORHOLD
- KORT OG TRYGG VEI TIL JAR SKOLE
- KORT GANGVEI TIL JARHUSET MED MENY (DAGLIGVARE), KAFE, FRISØR OG HUDPLEIER M.M
- KORT VEI TIL OFFENTLIG KOMMUNIKASJON MED T-BANE (5 MIN), TRIKK OG BUSS
- KORT VEI TIL LYSAKER TOGSTASJON (FLYTOGET)
- KORT VEI TIL BEKKESTUA OG CC VEST MED HYGGELIGE KAFEER OG BUTIKKER
- KORT VEI TIL OSLO SENTRUM
- KORT VEI TIL IDYLLISKE JARMYRA TUROMRÅDE
- SYKKELVEI TIL OSLO SENTRUM

Boligen strekker seg over 2 plan og har følgende planløsning:

1.etg.: Inneholder hybel/praktikantdel, trapperom, gang, 6 soverom, 3 bad, en romslig TV-stue, teknisk rom, samt en walk-in garderobe tilknyttet master bedroom med eget bad.
2.etg.: Inkluderer en hyggelig entré, trapperom, en innbydende stue med utgang til terrasse, et flott kjøkkenrom med plass til spisestuedel, et praktisk vaskerom med egen inngang og separat toalettrom.
Loft: Adgang fra vaskerom. Masse lagringsplass. Nesten stå høyde. Loft strekker seg fra vaskerom og forbi trapp.
 
Parkering: Dobbelgarasje med tilgang til praktisk bod. Det leveres innvendig leddport i svart farge. Garasjeporten leveres med to stk fjernkontroller.

Fordeler ved å kjøpe nybygg  
Det er mange fordeler for den som kjøper ny bolig.
For mange er det fristende å starte med blanke ark i en helt ny bolig, og det kan være mange fordeler ved å kjøpe nybygg. En av disse er at du får god tid til salg av egen bolig og forberedelse av flytteprosessen.

Lavere omkostninger og høy trygghet
Kjøpere av nybygg har ekstra trygghet gjennom at salget reguleres av Bustadoppføringslova, der utsteder selger garantier som varer i 5 år etter overtakelse. Vanligvis er det lavere omkostninger ved kjøp av prosjekterte boliger, da man kun betaler dokumentavgift av andel tomteverdi.

Lavere driftskostnader/fellesutgifter
Ved kjøp av ny bolig er det gjerne mindre vedlikehold. Du sparer penger på oppussing og det er strenge krav til isolasjon og høy energieffektivitet. Boligene blir oppført etter nyeste byggestandard og tekniske krav både til inneklima, isolasjon og miljø.

Velkommen til annonsert fellesvisning, eller visning etter avtale med Edvard Chapsang. Vi er også behjelpelige med verdivurdering av deres egen bolig om det er ønskelig eller behov før visning.

Beliggenhet
Særdeles attraktiv beliggende eiendom. Jar er kjent for å være et veletablert og attraktivt villaområde. Fra eiendommen er det umiddelbar nærhet til trikk og T-bane. Det går også buss fra Vollsveien, samt flytog fra Lysaker. Kort gangavstand til Jarhuset som byr på et rikt utvalg av butikker og servicetilbud. Det kan blant annet nevnes stor Meny dagligvarebutikk, Floriss blomsterbutikk og Vitus apotek. I Jarhuset finner du også en hyggelig kafe, frisør, tannlege og hudpleier.

Er du glad i og opptatt av å ha enkel tilgang til fine turmuligheter er det kort vei til flotte turområder på Jarmyra og langs Lysakerelven. Lysakerelven ligger like i nærheten og er en perle med gode badeplasser og turmuligheter mens Jarmyra er et park/naturområde med en egen liten innsjø (Tjernsruddammen) hvor det er ender og andre fugler om sommeren. Det er veldig hyggelig å gå tur med barna dit. Det er også en tilrettelagt (løype med demping) "joggeløype" rundt Jarmyra. I tillegg er det idrettsanlegg med fotballbaner på Jarmyra.

Det er et variert og bredt tilbud av fritidsaktiviteter i nærområdet med blant annet fotballbaner, tennisbaner og golfbaner. Nadderudhallen og flere idrettsanlegg, samt fine turmuligheter i området. Stabekk og Bekkestua har utviklet seg til moderne og aktive handelssentre med et godt utvalg av forretninger og servicetilbud, samt spisesteder og kaféer. Oslo International School på Bekkestua er noen få minutter unna med bil.

Bebyggelse
Området består for det meste av villabebyggelse og er å anse som et veletablert område.

Tomt
Fellestomt, 2449 kvm

Adkomst
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen.
Det vil bli skiltet med Eie-skilter ved fellesvisninger.

Skole/barnehage
Jar skolekrets
Jar barneskole
Ringstabekk ungdomsskole
Det er flere barnehager i umiddelbar nærhet til eiendommen

Offentlig kommunikasjon
Både T-bane, trikk og bussholdeplass er i gangavstand fra boligen.

Byggemåte
Takkonstruksjon i tre.  Adkomst til loft via vaskeorm i 2. etasje.  Taket er tekket med betongtakstein. Takrenner, nedløp og beslag i plastbelagt stål. Yttervegger i bindingsverk med liggende  trekledning.  Vinduer med ramme og karmer i tre med 3-lags  glass. Balkong/terassedører/skyvedør med ramme og  karmer i tre med 3-lags glass. Ytterdør i tre. Byggegrunn av fjell. Drenering fra byggeåret. Grummur i Jackon Thermomur. Delvis opparbeidet tomt

Bruksareal
Bruksareal: 282 kvm

Standard
Oppsummering av leveransebeskrivelse. Utfyllende beskrivelse ligger vedlagt salgsoppgaven. Det gjøres oppmerksom på at flere av punktene og tilvalgene er ferdigstilt og står her kun for å få et innblikk av hva boligen inneholder.
 
Grunnarbeider:
Tomten leveres ferdig planert med sådd matjord. Asfaltert vei med varmekabler med intelligent styring fra Isfri for besparing av energi.  Gruset snuareal og gangpassasjer. Overvann håndteres lokalt, og ingen hekker eller beplantning inngår.
 
Mur og betongarbeider:
Grunnmuren består av Thermo mur. Støttemurer i betong. Isolert thermo bunnplate.
 
Oppbygning av gulv og vegg:
Isolerte innervegger med gipsplater. Isolerte etasjeskillere med trinnlydplater, sparklet og Boen helstavs eik parkett. Vannbåren varme i plan 1 og 2. Isolerte yttervegger med liggende/stående panel og gips på innside.

Yttertak:
Leveres komplett med lekter, sløyfer og takstein, samt sort taknedløp og takrenner.
 
Innvendige gulv:
Fliser i våtrom og parkett i øvrige rom, med unntak av tekniske rom er belagt med gulvbelegg.
 
Vinduer:
Aluminiumsbeslåtte 3 lags vinduer i svart utførelse leveres med ulike åpningsmekanismer.
 
Innvendige trapper:
Leveres i hel tre eik med hvit lasur, designet av Klatre Eiendom AS.
 
Utvendige trapper og rekkverk:
Rekkverk og trapper i impregnert treverk.
 
Kjøkkeninnredninger:
Fra Svane Kjøkken med eksklusive hvitevarer fra Siemens.
 
Baderomsinnredninger:
Innredning fra Vikingbad med ulike armaturer og sanitærutstyr.
 
Garderober: Ikke inkludert.
 
Rørleggerarbeider:
Vannbåren varme i plan 1 og 2 med trådløs styring. Boligen har felles nytt pumpekum system med Vidars vei 9a,b,c og Vidars vei 7a. Installert i 2023 av utbygger.
 
Elektriske installasjoner:
Skjult anlegg med spesifikke punkter for belysning, og forberedelse for TV og datakabler.
 
Fliser:
Alle bad er flislagt med eksklusive store 60x60 fliser samt mosaikk i dusjoner.
 
Utvendig beisning:
Panel er grunnet og beiset med ett strøk., med anbefalinger om videre behandling etter ett år.
 
Ventilasjon:
Balansert system med varmegjenvinning plassert i teknisk rom på loft.
 
Peis:
3 sidig peisinnsats fra Smart varme AS i 2. etasje.
 
Vask:
Boligen leveres ryddet og "byggevasket". Med byggevask menes det at det er foretatt en utvasking av bygget, men at det kan forekomme noe smuss, som kjøper kan fjerne ved en normal rengjøring.
 
Garasje/Parkering:
Inkluderer to parkeringsplasser og leddport med fjernkontroll.
 
Sameiet: Det opprettes et sameie for eiendommen med spesifikke fordelinger av uteareal.
 
Offentlige avgifter: Inkluderer tilknytningsavgifter men ikke tinglysningsgebyrer eller dokumentavgift.
 
Ikke inkludert: Elementer som beplantning, garderobeskap, og gjerder er ikke inkludert.
 
Forbehold: Spesifikke forbehold knyttet til kjøpet er dokumentert separat.

Kommentarer fra tilstandsrapport gitt "avvik som kan kreve tiltak", TG2:
Utvendig > Veggkonstruksjoner:
Vurdering av avvik:
• Det er avvik:
En del spiker er slått langt inn i kledningen som kan øke risikoen for vanninntrenging. Festemidlene bør ligge i flukt med treoverflaten. En del  spiker er ikke slått tilstrekkelig inn i kledningen. Det mangler stedvis innfesting av kledning.  En del spiker sitter sitter for høyt opp på bordet. Normal innfesting på  denne type kledning er 15-25 mm fra kanten. Mot støttemurer er kledningen lagt direkte inn mot murvegg.  Kledningen er dermed utsatt for fukt fra murvegg.
Konsekvens/tiltak
• Tiltak:
Dype innslag bør behandles med en trebeskyttende middel, grunning og  maling/beis. Kledningen må festes tilstrekkelig med spiker. Det bør lages tilstrekkelig avstand mellom mur og kledning

Våtrom > Underetasje > Bad (m/dusj) > Overflater gulv:
Vurdering av avvik:
• Det er påvist avvik i fallforhold til sluk i forhold til krav i forskrift på byggetidspunktet. Det er under 1:100 fall på deler av gulvet utenfor dusjen. Det er under 15 mm oppkant ved dørterskel.
Konsekvens/tiltak
• Andre tiltak:
Vær oppmerksom ved bruk. For å få tilstandsgrad 0 eller 1 må gulvet bygges om, for å få riktig fall til sluk. Dersom oppkant ved dørterskel heves til 15 mm vil avviket lukkes.

Våtrom > Underetasje > Bad 2 (m/badekar) > Sluk, membran og tettesjikt:
Vurdering av avvik:
• Sluk har begrenset mulighet for inspeksjon og rengjøring. Det er ingen membran på overside av slukmansjett. Bedre tilgang inspeksjon og rengjøring av sluk må etableres.

Våtrom > Underetasje > Bad/vaskerom > Overflater gulv
Vurdering av avvik:
• Det er avvik:
Det er under 1:100 fall på deler av gulvet utenfor dusjen. Det er under 15 mm oppkant ved dørterskel.
Konsekvens/tiltak
• Tiltak:
Vær oppmerksom ved bruk. For å få tilstandsgrad 0 eller 1 må gulvet bygges om, for å få riktig fall til sluk. Dersom oppkant ved dørterskel heves til 15 mm vil avviket lukkes.

Kommentarer fra tilstandsrapport gitt "avvik som ikke krever umiddelbare tiltak", TG2:
Utvendig > Balkonger
Innvendig > Innvendig dører
Våtrom > Underetasje > Bad 1 (m/dusj) > Overflater vegger og himling
Tomteforhold > Terrengforhold
 
For den utfyllende tekniske standard for øvrig, henvises det til vedlagte tilstandsrapport.

Ferdigattest / midlertidig brukstillatelse
Prosessen ifm søknad om midl. Brukstillatelse/ ferdigattest er igangsatt. Det foreligger ikke midl. Bruktilltalelse eller ferdigattest på boligen pr.d.d.
Selger forplikter seg til å fremskaffe dette før overtakelse. Dersom ikke ferdigattest foreligger før overtakelse, har selger et ansvar for å fremskaffe ferdigattest etter overtakelse uten unødvendig opphold.

Elektrisk anlegg
Det gjøres oppmerksom på at en tilstandsrapport kun inneholder en forenklet kontroll av det elektriske anlegget.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter A

Kommunale avgifter
Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Eiendomsskatt
Det er ingen eiendomsskatt i Bærum kommune pr.d.d.

Formuesverdi
Formuesverdien er ikke fastsatt. Formuesverdien fastsettes av skatteetaten etter en beregningsmodell om boligen er primær eller sekundær. Formuesverdien for primærbolig utgjør 25% av beregnet markedsverdi og  90% av sekundærbolig for 2019 og 2020. Det gjøres oppmerksom på at kjøper selv må sende inn opplysninger om adresse, areal, boligtype og byggeår til skattemyndighetene. Det tas forbehold om endring av satser.

Tekniske installasjoner
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.


Tinglyste servitutter

1932/900364-1/100 BESTEMMELSE OM DELEFORBUD TINGLYST
04.03.1932
Bestemmelse om bebyggelse
Bestemmelse om benyttelse
Bestemmelse om gjerde
Bestemmelse om veg
Bestemmelse om vann/kloakkledning
Med flere bestemmelser
OVERFØRT FRA: 3024-38/359
Gjelder denne registerenheten med flere

1954/1665-1/100 SKJØNN TINGLYST
20.02.1954
Ekspropriasjon til idrettsanlegg og "vel-hus" m.v.
OVERFØRT FRA: 3024-38/359
Gjelder denne registerenheten med flere

1959/303291-1/100 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST
24.08.1959
Skjønn tgl. 20.02.54 fullbyrdet etter alt. II, d.v.s. kun
ekspropriasjon av villaklausul tilkommende d.eid.
OVERFØRT FRA: 3024-38/359
Gjelder denne registerenheten med flere

1971/306729-1/100 BEST. OM VANN/KLOAKKLEDN. TINGLYST
07.10.1971
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
OVERFØRT FRA: 3024-38/359
Gjelder denne registerenheten med flere

2022/1272263-1/200 BESTEMMELSE OM VANN/KLOAKK TINGLYST
09.11.2022 21:00
:Knr:3024 Gnr:38 Bnr:349 Snr:1
:Knr:3024 Gnr:38 Bnr:349 Snr:2
:Knr:3024 Gnr:38 Bnr:359 Snr:1
:Knr:3024 Gnr:38 Bnr:359 Snr:2
:Knr:3024 Gnr:38 Bnr:845
Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger
Gjelder denne registerenheten med flere

2022/1272263-2/200 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST
09.11.2022 21:00
:Knr:3024 Gnr:38 Bnr:349 Snr:1
:Knr:3024 Gnr:38 Bnr:349 Snr:2
:Knr:3024 Gnr:38 Bnr:845
Bestemmelse om rett til pumpe-, spyle- og stakekum
Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger
Gjelder denne registerenheten med flere

Grunndata

2022/1267759-1/200 SEKSJONERING TINGLYST
08.11.2022 21:00
SNR: 2
FORMÅL: Bolig
TILLEGSDEL: Bygning
SAMEIEBRØK: 1/2
For øvrige opplysninger om grunndata, se den seksjonerte matrikkelenheten.

Rettigheter på 3024-38/845, 3024-38/349/0/1,2, 3024-38/359/0/1 i eiendomsrett
2022/1272263-1/200 BESTEMMELSE OM VANN/KLOAKK TINGLYST
09.11.2022 21:00
:Knr:3024 Gnr:38 Bnr:349 Snr:1
:Knr:3024 Gnr:38 Bnr:349 Snr:2
:Knr:3024 Gnr:38 Bnr:359 Snr:1
:Knr:3024 Gnr:38 Bnr:359 Snr:2
:Knr:3024 Gnr:38 Bnr:845
Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger
Gjelder denne registerenheten med flere

Vei/vann/kloakk
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Det er felles pumpekum for eiendommen.
Det er felles avløpsledning.

Regulering
Tomten er regulert til bolig se vedlagte reguleringskart med bestemmelser som er en del av salgsoppgaven. Eiendommen er ikke konsesjonspliktig.

Kommuneplaner
Besøk kommunens hjemmeside for mer informasjon.
Id 201601 (https://www.arealplaner.no/3024/gi?funksjon=VisPlan&kommunenummer=3024&planidentifikasjon=201601)
Navn KOMMUNEPLANENS AREALDEL 2017-2035
Plantype Kommuneplanens arealdel
Status Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse 04.04.2018
Bestemmelser - https://www.arealplaner.no/3024/dokumenter/22102/5056771.pdf
Delarealer Delareal 1 758 m
KPAngittHensyn Hensyn landskap
KPHensynsonenavn H550
Delareal 2 450 m
Arealbruk Boligbebyggelse,Nåværende

Kommuneplaner under arbeid
Besøk kommunens hjemmeside for mer informasjon.
Id 202101 (https://www.arealplaner.no/3024/gi?funksjon=VisPlan&kommunenummer=3024&planidentifikasjon=202101)
Navn KOMMUNEPLANENS AREALDEL 2022-2042
Status Planforslag
Plantype Kommuneplanens arealdel

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
kr 22 800 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 87 500,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 3 500 000,-))
--------------------------------------------------------
kr 88 700,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 22 888 700,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 9 250,- (Boligkjøperpakke (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 22 897 950,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Boligselgerforsikring
Det er ikke tegnet boligselgerforsikring ifbm. salget.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller kjøpers konto i norsk finansinstitusjon. Eventuell egenkapital skal innbetales i én samlet betaling fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Grunn og forsikringshonorar (Kr.4 500)
Grunnpakke enebolig (Kr.3 525)
Visningshonorar (Kr.2 500)
Provisjon (forutsatt salgssum: 22 800 000,-) (Kr.182 400)
Markedspakke 2- Markedspakke 2- fornying av nybygg annonse- enkelthus- fra 28.6.23 (Kr.1 502)
(Kr.0)
Markedspakke 2- fornying av nybygg annonse- enkelthus fra 26.9. (Kr.1 502)
Markedspakke 2- Løft til toppen av finn- 3.11. (Kr.1 502)
Foto (Kr.2 650)
Markedspakke 2- fornying av nybygg annonse- enkelthus fra 03.12. (Kr.1 502)
Foto (Kr.4 900)
Kostnad for utsatt betaling (Factoring) (Kr.2 900)
Markedspakke 1 (Kr.14 900)
Oppgjør (Kr.6 900)
Overtagelse (Kr.2 500)
Tilrettelegging (Kr.15 900)
Totalt kr. (Kr.251 085)




Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Garantier
Garanti etter buofl. § 12 skal stilles dersom avtale inngås innen seks måneder etter ferdigstillelse, jf. avhl. § 2-11. Garantien skal tilsvare min 3 % av kjøpesum frem til overtagelse og minst 5 % i fem år etter overtagelse.

Oppdragsnummer
36-22-0030

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos EIE stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist.

Eiendomsmegler har ikke ansvar for forsinkelser som skyldes tekniske feil. Akseptfristen er absolutt, det vil si at selger må akseptere budet og kjøper meddeles aksepten innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter inngivelse av bud til tett opp mot akseptfristen på et annet bud er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler og/eller megler rekker å bringe budet videre til selger. Husk alltid å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt og kan formidles til selger. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud før disse kravene er oppfylt. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no eller ved å trykke på knappen "Gi bud" i finn-annonsen. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke og boligkjøperforsikring
EIE har sammen med vår samarbeidspartner lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kjøper bolig gjennom EIE.

Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rentedekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Kjøpere (ikke juridiske personer) kan også velge å kun tegne boligkjøperforsikring.

Boligkjøperpakken/boligkjøperforsikring må tegnes senest i forbindelse med kontraktsmøtet.

 Produktark for boligkjøperpakken og boligkjøperforsikring ligger vedlagt i salgsoppgaven. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Lovanvendelse
Generelle bestemmelser Salgsoppgaven er basert på de opplysningene selger har gitt til megler, den bygningssakyndiges tilstandsrapport, samt opplysninger innhentet fra kommunen, Kartverket og andre tilgjengelige kilder. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene, og slike forhold kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at interessenter rådfører seg med eiendomsmegler eller egne rådgivere før det legges inn bud.

En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Kjøper og selgers rettigheter og plikter reguleres av avtalen mellom partene, samt informasjonen som har vært tilgjengelig for kjøperen i forbindelse med handelen. Avtalen utfylles av avhendingsloven, og det gjelder ulike avtalevilkår avhengig av om kjøper er forbrukerkjøper eller ikke. Dette er nærmere beskrevet nedenfor.

På grunn av ulike avtalevilkår kan selger vurdere bud fra en som ikke er forbruker, ulikt fra en forbrukers bud. Dersom kjøper ikke er forbruker, er selger sitt mulige mangelsansvar begrenset fordi eiendommen selges "som den er". Selger kan ikke ta «som den er» forbehold ovenfor en forbrukerkjøper. Selv et lavere bud fra en som ikke er forbruker kan foretrekkes fordi begrensningen i mulig mangelsansvar kan ha egenverdi for selger. Selger står fritt til å forkaste eller akseptere ethvert bud, og er for eksempel ikke forpliktet til å akseptere høyeste bud. Budgiver skal i budskjemaet avgi egenerklæring om budgiver er forbruker eller næringsdrivende/person som hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Forbrukerkjøp - definisjon: Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Forbruker - avtalevilkår: Eiendommen har en mangel dersom den ikke er i samsvar med kravene som følger av avtalen, eller det foreligger brudd på bestemmelsene i avhendingsloven §§ 3-2 til 3-8. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være grunnlag for mangelskrav. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut ifra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil uriktige opplysninger ikke blir rettet i tide på en tydelig måte. Boligen kan ha en mangel etter avhendingsloven § 3-3 dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk innvendig areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr. 10 000 (egenandel).

Ikke-forbruker (næringsdrivende) - definisjon: Hvis kjøper er en juridisk person, eller en fysisk person som hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet, vil kjøpet ikke anses som et forbrukerkjøp. Ikke-forbruker - avtalevilkår: Eiendommen har en mangel dersom den ikke er i samsvar med kravene som følger av avtalen. Eiendommen selges «som den er», og selgers ansvar utover det konkret avtalte er da begrenset etter avhendingsloven § 3-9, første ledd andre setning. Avhendingsloven § 3-3 andre ledd fravikes, og hvorvidt boligens arealsvikt utgjør en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern
Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret.  Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-7 (3). Dette innebærer at mulighetene for å få slettet personopplysninger er begrenset. Du kan lese om vår behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på https://eie.no/eiendom/personvernerklaering

Avdeling
Sandvika Eiendomsmegling AS.
EIE Sandvika
Org. nr: 997288998
Kinoveien 9 A
1337 Sandvika
Tlf: 67 55 08 00

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler / Partner Edvard Chapsang

Saksbehandlere
Edvard Chapsang
EIE Sandvika
Eiendomsmegler / Partner
Mob: 98 65 19 00 / E-post: ech@eie.no

Marketa Nigg
Eiendomsmegler
Mob: 97 89 32 08
[/ E-post: mn@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.


Gå til budgivning
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Vidars vei 7B
For mer om objektet
Vidars vei 7B

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: