Bilde 1 av Kleivveien 4, G-103Bilde 2 av Kleivveien 4, G-103
Digital salgsoppgave
Kleivveien 4, G-103

1357 Bekkestua • Bærum kommune

Prisantydning

kr 10 150 000

Omkostninger: kr 20 420Totalpris: kr 10 170 420
BEKKESTUA HAVE - Attraktiv endeleilighet m/terrasser på hhv. 24 kvm og 7 kvm - 2 sov - 2 bad - Heis - Garasje i u. etg
Vis i kartSe bladbar salgsoppgaveLast ned denne salgsoppgaven
Boligtype
Leilighet
Eierform
Eierseksjon
Antall soverom
2 soverom
Etasje
1
Primærrom (P-ROM)
93 m²
Bruksareal (BRA)
95 m²
Prisantydning
kr 10 150 000
Omkostninger
kr 20 420
Totalpris
kr 10 170 420
Byggeår
2024
Tomt
Fellestomt 15835 m²
Oppdragsnummer
18219008
card-default

Lene Rasmussen

Eiendomsmegler/ Partner
Les om Lene
card-default

Karoline Cecilie Michaelsen

Daglig leder / Eiendomsmegler / Partner
Les om Karoline
Prisantydningkr 10 150 000,-
Oppstartskapital til sameietkr 5 520,-
Anleggsbidrag til infrastruktur (gasspeis)kr 14 900,-
  
Totalpris kr 10 170 420
Eiendom
Eiendommen ligger i Kleivveien i Bærum Kommune. Eiendommen ligger på gnr. 17 og bnr. 17, 121, 122, 123, 125, 126, 143, 144, 202, 322, 431, 595, 850, 1011, 1024, 1100 og 1103 i Bærum Kommune. Tomten har et samlet areal på ca. 15.835 m². Endelige grenser og tomtestørrelse vil forekomme etter kommunal oppmåling og eventuell sammenslåing.

For sameiet vil tomten bli et fellesareal, med unntak av deler som eventuelt vil tillegges den enkelte seksjon, organiseres som et realsameie eller anleggseiendom.

Prosjektet omfatter totalt 232 leiligheter fordelt på 11 bygg. Prosjektet vil bestå av ett eller flere sameier.

Kjøper blir som eier av boligen medlem i et eierseksjonssameie. Kjøper vil få enerett til bruk av sin bolig samt eventuelle tilleggsdeler. Som medlem av eierseksjonssameie og i tråd med vedtektene vil kjøper ha rettigheter og forpliktelser. I forbindelse med gjennomføring av seksjonering vil selger utarbeide vedtekter for sameiet iht. lov om eierseksjoner, krav fra kommunen, samt nærværende salgsoppgave. Sameiet vil ivareta forvaltning av fellesarealer og felles installasjoner innenfor eiendommen.

Seksjonsnummer og eierbrøk bestemmes ved seksjonering. Endelig seksjonsnummer og adresse vil bli opplyst før overtagelse. Utbygger forbeholder seg retten til å tildele og organisere parkering, boder, utearealer, terrasser og andre rettigheter på den måte som anses hensiktsmessig, f.eks. som realsameie/ del av sameiets fellesareal, som bruksretter eller tilleggsdel til seksjonene eller som er særskilt seksjon eller anleggseiendom.

Merk at eierseksjonsloven ikke gir anledning til at mer enn to boligseksjoner erverves av en og samme fysiske/juridiske person.

Leilighetene i prosjektet kan alternativt bli inndelt i et eller flere boligsameier slik utbygger finner det hensiktsmessig. Sameiene vil i tilfelle ha delt eierskap gjennom et realsameie til felles leke - og oppholdsareal samt andre fellesarealer.

Matrikkel
Gnr. 17 bnr. 202 i Bærum kommune

Boligtype
Leilighet

Eierform
Eierseksjon

Ferdigstillelse
Forventet ferdigstillelse er beregnet til følgende perioder:

Blokk G; mellom 28. februar og 31. mai 2025.

Selger/Utbygger
Kleivveien Utbygging AS

Entrepenør:
Det er skrevet totalentreprise med Consto Øst AS på hele prosjektet inkludert torg og annen opparbeidelse som følger av reguleringsplanen for eiendommen.

Hjemmelshaver
Kleivveien Utbygging AS

Areal
Primærrom: 93 kvm, Bruksareal: 95 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra takstrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
2

Tomt
Fellestomt 15835 kvm

Totalpris inkl. omkostninger
kr 10 150 000,– (Fastpris)

Omkostninger:
kr 5 520,– (Oppstartskapital til sameiet)
kr 14 900,– (Anleggsbidrag til infrastruktur (gasspeis))
--------------------------------------------------------
kr 20 420,– (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 10 170 420,– (Totalpris inkl omkostninger)

Fellesutgifter
Størrelsen på fellesutgiftene er ikke fastsatt, men stipulerte fellesutgifter skal dekke sameiets ordinære driftsutgifter. Hvor store kostnadene blir vil avhenge av hvor mange ytelser sameiet rekvirerer. Erfaringsmessig vil dette beløpe seg til ca. kr. 40-55,- pr. kvm. BRA/mnd. Avsetning til vedlikehold vil da normalt ikke være inkludert.

Endelig fastsettelse av første års driftsbudsjett og fellesutgifter vedtas på sameiets konstituerende generalforsamling.

Andre løpende kostander som dekkes av seksjonseier utover fellesutgiftene er:
 • Kostnader ved varmeanlegg som leverer energi til romoppvarming og varmtvann. Disse vil bli fordelt til den enkelte beboer iht. forbruk ved installasjon av forbruksmålere i hver enkelt leilighet.
 • Øvrig strømforbruk og nettleie.
 • Kommunale gebyrer og avgifter, herunder eiendomsskatt. Disse er ikke beregnet for den enkelte boenhet, men vil bli beregnet av kommunen etter ferdigstillelse.
 • Abonnement for kabel-tv og internett.
 • Drift og vedlikehold av parkeringskjeller

Endelig fastsettelse av første års driftsbudsjett og fellesutgifter vedtas på sameiets konstituerende generalforsamling.

Beskrivelse
Ny, tiltalende 3-roms endeleilighet med fin planløsning. Utgang til fine syd-/ og vestvendte uteplasser. God beliggenhet i det populære boligprosjektet Bekkestua Have i hjertet av Bekkestua. Mulighet for garasjeplass i underetasjen med heis direkte til leilighetens plan.

Inneholder: Romlig hall, bad/wc med opplegg for vaskemaskin og tørketrommel, fin stue med fine soner, gasspeis i hjertet av rommet, åpen kjøkkenløsning med kjøkkenøy og utgang til ca. 24 kvm terrasse. 2 soverom hvorav hovedsoverom har direkte sadkomst til bad/wc og utgang til ca. 7 kvm sydvendt terrasse.

Det medfølger en bodplass til leiligheten i kjelleretasjen.

Viktigst av alt er at du skal like stedet du bor. Utbygger legger derfor listen litt høyere når de velger kvalitetene de tilbyr i de nye boligene.

Utbygger har i samarbeid med landets fremste interiørarkitekt Trond Ramsøskar satt sammen farger, materialvalg og detaljer som vil prege din nye leilighet. Det er også utarbeidet helhetlige innredningspakker med ulike stilarter som du kan forhåndsbestille til leiligheten som en «interiørpakke» til en fordelaktig oppgraderingspris. Dette kan du lese mere om senere i prospektet.

Beliggenhet
BO SENTRALT I NATURLIGE OMGIVELSER - NYT LIVET I FRED
I Bekkestua Have er det rom for trivsel så vel utendørs som innendørs. I samarbeid med landskapsarkitekt vil det bli opparbeidet en flott park til felles glede for beboere og besøkende. Store, grønne arealer og luft mellom husene gir gode bokvaliteter og følelsen av å bo sentralt, men samtidig tilbaketrukket og privat.

Med et bredt utvalg av butikker, apotek, vinmonopol, hyggelige kafeér og restauranter i gangavstand fra leiligheten, ligger alt til rette for en rik og innholdsrik hverdag. Det er gode barnehage- og skoletilbud i området.

Mulighetene er mange. I Bekkestua Have er det kort vei til en aktiv fritid året rundt. Liker du å gå turer i skog og mark, stå på ski, spille golf eller ta en båttur på fjorden? Alt dette og mye mer finner du i nærområdet enten du velger å kjøre bil, sykle eller gå.

Bilen står trygt forvart i garasjekjeller under eller ved byggene, med heis opp til alle etasjeplan. Ønsker du å la bilen stå, har Bekkestua et godt kollektivtilbud. En trikketur unna ligger hovedstaden og forbindelse med resten av verden hvis utferdstrangen skulle ta overhånd!

Tomt
Fellestomt, 15835 m²

Skole/barnehage
Det er flere barneskoler og ungdomsskoler i nærheten av boligen, bl.a. Bekkestua skole, Stabekk barneskole, Ringstabekk ungdomsskole.

Nærmeste videregående skoler er Nadderud videregående skole og Oslo International School. Det er flere barnehager i nærheten, f.eks. Bærumsmarka FUS barnehage, Bekkestua barnehage og Ringstabekk FUS barnehage.

Offentlig kommunikasjon
Bekkestua er et viktig knutepunkt i Bærum og har meget god kommunikasjon til Oslo med offentlig transport eller bil. Bekkestua T-banestasjon og Bekkestua bussterminal ligger kun noen få hundre meter fra boligen. Her går det både t-bane, trikk og hyppige avganger med buss. Kolsåsbanen bruker cirka 20 min til Majorstuen, hvor det er overgang til alle t-banens linjer. Fra bussterminalen går det flere linjer både til Oslo og rundt omkring i Bærum. Trikken bruker cirka 20 minutter til sentrum og kjører gjennom Jar, Lilleaker, Skøyen og Solli. Stabekk stasjon og Lysaker stasjon har gode forbindelser med tog, flytog og busslinjer.

Primærrom
Primærrom: 93 kvm
Følgende rom er inkludert i P-rom:
Hall, 2 bad/wc, stue med åpen kjøkkenløsning, 2 soverom.

Bruksareal
Bruksareal: 95 kvm

Leveransebeskrivelse
Byggebeskrivelsen/leveransebeskrivelsen skal angi hvilken teknisk standard prosjektet leveres med, samt foreløpig angi hva komplett leveranse etter kjøpekontrakten innebærer.

Hvis ikke annet er avtalt i kjøpetilbud eller kontrakt, leveres leiligheten i tråd med denne leveransebeskrivelse. Leiligheten kan også mot pristillegg leveres med konseptpakkene Urban, Herregård eller Elegant. Ved valg av konseptpakke vil en del av leveransebeskrivelsen endres knyttet til overflatekvaliteter, kjøkken, armatur, dørtyper, fargevalg med mer. Dersom man kjøper en av konseptpakkene, krysses det av for dette i kjøpstilbud. Mer informasjon om innhold og frister kan fås ved henvendelse til megler. Dette begrenser ikke kjøpers rettigheter iht budstadoppføringslova med hensyn til tilvalgsomfang.

De tekniske løsninger skal tilfredsstille plan- og bygningslovgivningen, herunder kravene i teknisk forskrift, TEK 17. Under detaljprosjektering kan det bli mindre endringer ved prosjektet. Selger forbeholder seg retten til å foreta endringer i materialvalg og konstruksjonsløsninger, samt foreta tilpasninger som er nødvendig etter hvert som tiltaket detaljprosjekteres, uten forhåndsvarsel til kjøperne. Endringene skal ikke redusere byggets eller boligens kvalitet eller vesentlig endre innholdet i prosjektet som sådan.

Slike endringer gir ikke rett til prisjusteringer fra noen av partene. Om det blir nødvendig å gjennomføre vesentlige endringer ut over forannevnte bestemmelser, plikter selger å varsle kjøper om endringene uten ugrunnet opphold. Enkelte illustrasjoner i salgsmaterialet kan vise forhold som ikke er i samsvar med standardleveransen, som møblering, fargevalg, dør- og vindusform, bygningsmessige detaljer, for eksempel fasadedetaljer, fellesarealer, materialvalg, blomsterkasser, beplantning, fargesetting etc. 3D tegninger er kun av illustrativ art og det er leveringsbeskrivelsen som inngår i salgsoppgaven som er gjeldende. Selger står fritt til å endre prisen på usolgte enheter.

Vinduenes plassering, format og mål i den enkelte leilighet kan avvike noe fra de generelle planer og fasader, som følge av blant annet den arkitektoniske utforming og/eller tekniske løsninger og avhengigheter.

Enheter som ikke er utformet for tilgjengelighet fremgår av leilighetsoversikt/prislisten.

KONSTRUKSJON OG FASADE
Byggene vil bli utført med bærekonstruksjon i stål og betong. Fasadevegger vil bli utført som isolerte stenderverksvegger av tre med dampsperre, mineralullisolasjon, vindsperre og med en blanding av tegl og trekledning.

GULV
Leiligheten leveres med 1-stavs tilnærmet kvistfri eikeparkett Vestheim Eik Oslo Ambiente 8687 Dimensjon: 13x180x2200 mm, med minifas eller tilsvarende parkett i stue/kjøkken, soverom, garderoberom og i boder som ikke har opplegg for vaskemaskin. Boligkjøper kan velge mellom natur matlakkert eik og hvitpigmentert matlakkert eik uten tillegg i pris. Det leveres gulvlist Komb LPC413 i fargen NCS S 0500-N i størrelsen 12/58 som fotlist. Mot tillegg i pris (tilvalg) kan et utvalg av andre parkettyper og gulvlistprofiler velges.

Det leveres gulvflis i entrè/gang av type Pro Nature Stonelevel, Basalt R10, matte, 30x60 cm eller tilsvarende. Fuge i mørk grå, tilpasset flisvalget. (Med entrè/gang menes første rom innenfor inngangsdør). Det kan leveres parkett som for øvrig i leiligheten uten tillegg i pris.

Keramiske gulvfliser på bad, wc rom/vaskerom leveres av type Pro Nature Stonelevel, Ivory, R10A Matte, 30x60 cm eller tilsvarende. Andre utvalgte farger på flis og andre flistyper er mulig som tilvalg mot tillegg i pris. Fugefarge i lys grå, tilpasset flisvalget. Standard leggemåte er rettlagt. Andre leggemåter vil kunne bestilles som tilvalg. Som sluk leveres Linjesluk Unidrain i børstet stål.

VEGGER
Vegger utføres som sparklet og malt betong og/eller malte gipsvegger. Veggene i stue og kjøkken males i fargen Comfort Grey i glansgrad 07 som standard. I gang/hall leveres maling i fargen Soft Teal i glansgrad 07 og i soverom Evening Green 6352 med glansgrad 07. 2 av veggene på bad males med våtromsmaling i farge Brand Stone 1145. Vegger på WC-rom males med våtromsmaling i farge Brand Stone 1145. Vegger i innvendig bod og vaskerom males i Klassisk hvit, NCS S 0500-N i glansgrad 7. Det kan velges mellom 7 andre utvalgte farger uten pristillegg, begrenset til en farge pr. rom. Veggene oppfyller forskriftskrav med hensyn til lydreduksjon og brannspredning. Vegger i baderom, vaskerom, bod/vask og wc-rom er isolerte. Innvendige vegger mellom leilighetene og mot korridorer er isolerte mht. lyd- og brann i tråd med gjeldende krav.

Keramiske veggfliser på bad av typen Pro Nature Stonelevel, Ivory, R10A Matte, 30x60 cm eller tilsvarende, på baderom på to av veggene, de to andre veggene leveres med Brandstone 1145 våtromsmaling. Fliser på alle vegger kan velges som tilvalg. Fugefarge i lys grå, tilpasset flisvalg. Utvalgte farger på flis og andre flistyper er mulig som tilvalg. Standard settemåte er rettsatt liggende format. Andre settemåter vil kunne bestilles som tilvalg.

HIMLING
Innvendige tak leveres sparklet og malt uten synlig V-fuger i stue/kjøkken, soverom og evt. andre oppholdsrom. Det kan forekomme ekstra nedforinger/innkassinger av teknisk årsaker/installasjoner. Typsik eksempel er innkassing/nedhimling av føringsvei for ventilasjonskanaler og sprinkelrær langs takenes sider og delflater. Mellom kjøkkenoverskap og tak leveres normalt Sigdal takforig.

Det leveres nedsenket, heldekkende, sparklet og malt gipshimling i bad, wc-rom, bod/vask, vaskerom, bod og gang/entré med netto takhøyde ca. 2,30 m. Systemhimling med t-profiler og himlingsplater kan bli levert i stedet for gipshimling i bod, bod/vask og vaskerom der det er hensiktsmessig. Under takmontert ventilasjonsaggregat i bod, bod/vask, vaskerom, gang/entre eller bad vil høyde bli ca. 2,2-2,3 m. Alle leiligheter leveres med downlights med dimmer i nedforet gipshimling på bad, WC-rom og i gang/entre. Det leveres minimum 3 stk. LED downlights på bad og i gang/entre og minimum 2 stk. LED downlights på WC-rom. Overgangene mellom tak/vegg leveres listløse, sparklet, fuget og malt. Taket males i farge hvit takmatt NCS S-0500N med 05 glans som males ca. 2 cm ned på vegg.

Himlingshøyden i stue/kjøkken, soverom og evt. andre oppholdsrom er ca. 2,60 m. Det kan i slike rom velges nedforet gipshimling, sparklet og malt som tilvalg, dette reduserer himlinghøyden. Entreprenøren kan velge å levere nedsenket gipshimling i stede for betonhimling, i slike tilfeller vil himlingen være ca. 2,52cm.

ENTRÉDØRER/TERRASSEDØRER
Entrédørene til leilighetene leveres i utførelse iht. arkitektens valg i fargen NCS 9000-N på begge sider, med dørkikkert og FG-godkjent låskasse og i henhold til gjeldende teknisk forskrift mht. lyd og brann. Det leveres skyvedør med glass til balkong/ terrasse med fabrikkmalt karm/ramme av tre med utvendig lakkert aluminiums bekledning og inn- og utvendig farge iht. arkitektens valg. Enkelte leiligheter leveres med balkongslagdør av tre med glass og utvendig lakkert aluminiumsbekledning til balkong/terrasse, det fremgår av salgstegningene hvilke leiligheter dette gjelder.

VINDUER OG INNVENDIGE DØRER
Vinduer leveres som fabrikkmalte trevinduer med utvendig lakkert aluminiums beslag. Det leveres samme farge innvendig og utvendig, utvendig farge iht. arkitektens valg. Der det er vist høye vinduer på plantegning går disse som hovedregel fra 10 cm over gulv. Vinduer og balkongdører er ca. 2,2m høye, dvs 2,3 meter overkant gulv. Eventuelle unntak der romtypen og innredning krever det. Det leveres energiglass iht. TEK 17 og prosjektets energiramme-beregning.

Innvendige dører leveres som 1-speils fyllingsdør type Swedoor Unique 01L eller tilsvarende, fabrikkmalt i fargen NCS S 0500-N klassisk hvit. Dør mellom gang og stue/kjøkken leveres som Swedoor Unique GW01L eller tilsvarende med glass og med karm/ramme i fargen NCS S 0500-N klassisk hvit. Dørvridere i børstet stål, type Habo A13164-19 mm eller tilsvarende. Listverk og utforing rundt innvendige dører leveres i fargen NCS S 0500-N klassisk hvit og med synlig stift. Dørene leveres med flat terskel og luftespalte for ventilasjon.

Vinduer og balkong/terrassedører leveres med listfrie smyg i valgt veggfarge (sparklede og malte gipssmyg uten vindusbrett og gerikter).

Det er minimum 1 åpningsbart vindu og/eller balkong/terrassedør pr. oppholdsrom.
Grunnet byggets arkitektur og utforming må deler av vindusvasken påregnes som rutinemessig fellesvask for sameiet håndtert fra utsiden med egnet utstyr for tilkomst.

KJØKKEN
Kjøkkeninnredning leveres av Sigdal i type Horisont i fargen NCS S 7500-N som standard, med 10 mm sort homogen laminat benkeplate, med rett forkant. Sigdal Horisont har slette fronter og innfreste grep som markerer denne oppgraderte modellens linjerene design. Det kan velges blant flere standard Palettfarger på kjøkkenfronter, uten tillegg i pris. Andre typer benkeplate kan velges som tilvalg, mot tillegg i pris.

I leveransen inngår:
• Benkelengde og plassering iht. plantegning
• Plassering og omfang av hvitevarer iht. plantegning, ferdig tilkoblet
• 2 underskap som skuffeseksjon, minimum en skuffeseksjon på 40 cm. Minimum 2 skuffeseksjoner på leiligheter over 60 kvm.
• Takhøye overskap med høyde ca. 228 cm fra gulv, iht. plantegning
• Takforing med høyde ca. 32 cm mellom kjøkken overskap og tak (Sigdal takforing)
• Legrabox skuffesystem.
• Kildesortering i skuff
• Høyskap og benkeskap forberedt for integrerte hvitevarer, med kjøkkenfronter
• Det leveres 1-2 høyskap pr. kjøkken avhengig av leilighetstype og kjøkkenutforming
• I leiligheter med 2 høyskap er kjøl/frys kombiskap i det ene og stekeovn i det andre
• Integrerte hvitevarer fra Siemens som medfølger, ferdig montert:
           - Induksjon platetopp
           - Stekeovn. Pyrolyseovn kan velges som tilvalg, mot tillegg i pris.
           - Helintegrert oppvaskmaskin
           - Helintegrert kjøl/frys kombiskap
• Oppvaskbenk med underlimt Blanco Dalago 6 i svart utførelse eller tilsvarende
• Kjøkkenbatteri type Minta Ettgrepsarmatur med høy tut eller tilsvarende
• Innfelte LED spotter i overskap levert av Sigdal med dimmer montert på vegg
• Ventilator Slimline Røros 602-12 Safe med lys og integrert komfyrvakt med smarthusfunksjoner for måling av inneklima.

Det er ikke anledning til å flytte på elektriske installasjoner, avløp, vanntilførsel eller ventilasjon. Dette gjelder dermed plassering av platetopp, stekeovn, oppvaskmaskin, kjøl/frys og kjøkkenventilator.

Som tilvalg kan det tilbys andre hvitevarer innenfor samme målbegrensninger. Det vil bli utarbeidet egne pristilbud på slike tilvalg. Som tilvalg kan det også velges blant andre type kjøkkenbatterier.

Kjøper vil sammen med kjøpekontrakt motta kjøkkentegninger fra kjøkkenleverandør.

Kjøkkenomfanget på de minste leilighetene og enkelte andre leiligheter kan på grunn av tilgjengelig plass være redusert i forhold til minimumsleveransen som står beskrevet i listen over. Slike unntak fra overnevnte kjøkkenleveranse fremgår av den enkelte leilighets plan- og kjøkkentegninger. Det utarbeides egne kjøkkentegninger for den enkelte leilighetstype.

GARDEROBE
Hvis plantegningen inneholder skyvedørsgarderobe leveres Sigdal Plain hvit uten innredning. Flere valg kan gjøres på tilvalg. Størrelse følger av endelig plantegning per leilighet. Øvrige garderobeskap leveres ikke.

BAD
På bad leveres baderomsinnredning type Sigdal Lilje eller tilsvarende, med brede skuffer og heldekkende vask i bredde 60, 80 eller 100 cm, i fargen NCS S 7500-N som standard. Det kan velges blant flere standard Palettfarger på fronter på baderomsinnredning, uten tillegg i pris. Bredde på baderomsinnredningen fremkommer av endelig plantegning av leiligheten på grunn av krav til tilgjengelighet og plassbehov til dusj, toalett, vaskemaskin og kondenstørketrommel. Speilskap med overflate i farge NCS S 0500-N skal følge samme bredde som underskap og høyde 704 mm og dybde på 160 mm. Det leveres speilskap med lyslist i toppen av skapet tilpasset baderoms innredningens bredde, heldekkende vask og 2 skuffer med krom håndtak, type Toby eller tilsvarende. Dobbel stikkontakt blir plassert til siden for speilet iht. gjeldende elektronorm. Det leveres blandebatteri Grohe Essence servantarmatur eller tilsvarende.

Vegghengt toalett med innbygget skjult cisterne og skjult vannlås, toalettskål Villeroy & Boch Subway med Softclose sete eller tilsvarende. Geberit innbyggingssisterne eller tilsvarende og trykknapp i Geberit Sigma 01 i krom utførelse.

Dusjhjørne 90x90 som prinsipp med innfellbare hengslede dører leveres av type Grace Rett i blankt krom eller tilsvarende. Enkelte dusjvegger kan være fast uten hengsling. Dusjhode/garnityr på stang type Grohe Euphoria System 180 Dusjsystem m. termostat for veggmontering i krom utførelse eller tilsvarende. I de minste leilighetene og enkelte andre leiligheter kan det bli levert dusjhjørne 80 x 80 cm på grunn av plassbegrensninger.

Det er avsatt plass til og leveres strøm, vann- og avløpsopplegg for vaskemaskin og kondens-tørketrommel. Bad inneholder dusj, wc, baderomsinnredning med servant og speilskap med lys og stikk samt opplegg for vaskemaskin og kondens-tørketrommel. I leiligheter som har eget vaskerom er det avsatt plass til og opplegg for vaskemaskin og kondenstørketrommel i vaskerommet og ikke på badet. I enkelte leiligheter er det avsatt plass til vaskemaskin og kondenstørketrommel i bod istedenfor på badet. Hvilke leiligheter det gjelder fremgår av salgstegningene. Baderom og vaskerom har sluk i gulv. Bod som har avsatt plass til og opplegg for vaskemaskin og kondenstørketrommel har samme flis på gulvet som på badet, men med sokkelflis og malte vegger. Slike boder leveres enten med lekkasjesikring eller med sluk i gulvet.

I WC-rom leveres vegghengt toalett av samme type som på bad. I WC-rom leveres baderomsmøbel Sigdal Lilje 400 x 330mm i fargen NCS S 7500-N med 1 skuff og med håndvask og blandebatteri tilpasset størrelsen på håndvask, speil på vegg over håndvask, enkel stikkontakt og el.uttak for lys iht. kontraktstegning.

Som tilvalg er det mulig å velge blant andre toalett veggskåler, dusjvegger, dusjbatterier/-garnityr, servantbatterier og servantmøbler innenfor plassbegrensningene og gjeldende regler.

TEKNISKE INSTALLASJONER
Endelig plassering av tekniske anlegg, rør, føringsveier og sjakter fremkommer ikke på tegnegrunnlaget som omfattes av kjøpekontrakten. Endelig plassering av disse bestemmes etter hva som er hensiktsmessig og nødvendig. Selger tar et særskilt forbehold om at det kan ble endring av plassering av sjakter. Det vil være nedsenket, heldekkende himling på bad/vaks, soverom, wc-rom, i gang/entrè og i bod på grunn av tekniske føringer.

BALANSERT VENTILASJON MED VARMEGJENVINNING
Leilighetene skal ha behovsstyrt balansert mekanisk ventilasjon med avtrekk fra bad, WC-rom, bod, bod/vask, vaskerom og kjøkken. Tilluft på soverom og stue/kjøkken. Det vil bli levert ett ventilasjonsaggregat for balansert ventilasjon med varmegjenvinning. Aggregatet vil i hovedsak bli plassert i tak i bod hvis teknisk mulig. Dersom ikke teknisk mulig vil aggregat blir veggmontert i bod. I leiligheter uten innvendig bod eller der det ikke er teknisk mulig, vil aggregat bli plassert i himling i bod/vask, vaskerom, gang/entre, WC-rom eller bad i denne prioriterte rekkefølge. Det vil bli tilluft i alle oppholdsrom og avtrekk fra våtrommene, bod, bod/vask og kjøkken.

SPRINKLERANLEGG
Hele bygget med fellesarealer, leiligheter og garasje blir fullsprinklet iht. gjeldende brannforskrifter ved IG. Unntak kan være garasjeetasjen dersom den i brannkonseptet brannseksjoneres fra resten av bygget. Sprinklerhoder kan bli plassert både i tak/himling og i vegg oppunder tak, samt på balkong/terrasser. Det kan i noen tilfeller være nødvendig å bygge rørføringer i synlige delhimlinger, innkassinger og/eller nedkassinger.

OPPVARMING
Energibehovet til romoppvarming og oppvarming av tappevann dekkes med minimum 60% energifleksible systemer iht. TEK17. Energiforsyningen skjer via fjernvarme plassert i egen energisentral i tilknytning parkeringskjeller. Romoppvarming i leilighetene dekkes ved termostatstyrt vannbåren gulvvarme i alle rom, med unntak av bad/wc (elektrisk gulvvarme). Oppvarming av varmt tappevann forsynes fra varmeveksler i varmesentral. I hver leilighet blir det et rør i rør skap for fordeling av varmt tappevann, kaldtvann og gulvvarmevann. Varmesystemet vil bli basert på 5-rørs rørføring fra teknisk rom (varmt tappevann tur og retur, kaldt vann, gulvvarmevann tur og retur). Ettervarming av tilluft ventilasjon skjer ved elektrisk varmebatteri i leilighetens ventilasjonsaggregat. Det leveres termostat av typen Heatit Z-Temp 2 eller tilsvarende med romføler for oppholdsrom og evt. soverom og Heatit Z-TRM3 eller tilsvarende med gulvføler for baderommet. Det vil også være mulig å bestille oppgradering for styring av varme gjennom app på mobil.

Rør i rør skapet plasseres i vegg som vender inn mot innvendig bod. Der plassering i bod ikke er mulig vil rør i rør skapet vende inn mot bod/vask, vaskerom, badet, gang/entre eller et soverom i denne prioriterte rekkefølgen.

For leiligheter hvor det er inntegnet, leveres gasspeis type Vision Line Superior 55 L eller tilsvarende. Peisen leveres med sort innramming og grå stener som standard. Det kan velges mellom andre alternative omramminger (børstet stål eller hvit) uten tillegg i pris. Peisen tilknyttes felles rør- og tankanlegg med fordelingsskap med gassforbruksmåler for hver leilighet, plassert på vegg på balkong/terrasse. Om ikke mange år, vil det trolig kreves at all boligoppvarming skal se skjer uten bruk av fossilt brensel. Derfor er alle gasspeiser i Bekkestua Have forberedt for å bruke biopropan, en miljøvennlig gasstype som er laget av biologisk materiale.

ENERGIMÅLERE
Alle leilighetene utstyres med målere for automatisk registrering av strømforbruk og energiforbruk til varmt tappevann og vannbåren gulvvarme, slik at man til enhver tid kan være oppdatert på eget energiforbruk igjennom app på telefonen. Strømforbruk til fellesarealer inngår i felleskostnadene som fordeles i sameiet. Forbruk av gass til gasspeiser avleses manuelt på gassforbruksmåler til hver leilighet og forbruket fordeles i sameiet for de som har gasspeis.

Energimålere for varmtvann til gulvvarme og varmt tappevann forberedes for fjernavlesning.

STRØM OG LYS
Alle leiligheter utstyres i samsvar med gjeldende forskrifter og normer for elektro på tidspunkt for prosjektering og anmeldelse. På grunn av at leilighetene får store vinduer, vil muligheten for plassering av kontakter mot yttervegg være begrenset.

Antall El-punkter vil være i henhold til gjeldende regelverk. I tillegg til lyspunkter inne i leilighetene, leveres lyspunkt inklusiv lysarmatur og dobbelt stikk på balkong. Sikringsskap og skap til fiberboks for bredbåndskabel og WIFI plasseres i gang/entre, bod, bod/vask eller vaskerom i hver enkelt leilighet og leveres enten som kombinert skap eller 2 separate skap. Annen plassering kan forekomme der det er hensiktsmessig eller nødvendig.

Elko Pluss brytere og kontakter kan leveres som tilvalg i leiligheten.

Det leveres avstillingsknapp for brannalarm i felles korridor i annenhver etasje og i boligparkering etasjen som hovedprinsipp. Himling på bad, WC-rom og i gang/entre leveres med LED downlights. Det leveres minimum 3 stk. LED downlights i gang/entre og bad. I WC rom leveres det minimum 2 stk. LED downlights. Der det leveres LED downlights leveres også dimmer.

INTERNETT, TV OG TLF
Utbygger vil fremforhandle avtale med anerkjent fiberleverandør, om opplegg for leveranse av internett/bredbånd.

Avtalen vil sikre leveranse av signaler til TV og bredbånd. Fremforhandlet avtale vil bli overført til sameiet.

PORTTELEFON
Det leveres porttelefon med kamera ved utvendig hovedinngangsdør til hvert leilighetsbygg. I hver leilighet leveres det porttelefon med monitor.

BALKONGER/ TERRASSER
Balkonger og terrasser utføres med tregulv av type Møre Royal eller tilsvarende, i farge 676 tjærebrun, med riller opp. Balkonger/terrasser har trinnfri adkomst. Balkongrekkverk leveres med klart glass og skjult dekkeforkant. I enkelte av blokkene leveres spilerekkverk iht arkitektens fargevalg. Se endelige tegninger for mer informasjon. Der det eventuelt er skillevegger mellom balkonger og/eller endevegger på balkong leveres disse i glass og aluminium eller kledd med egnet platekledning eller trepanel/spilekledning avhengig av forskriftskrav og arkitektens valg.

Det leveres utvendig belysning på balkong/terrasse av type Spike 1100 LED eller tilsvarende + dobbel stikkkontakt. Det forberedes for solskjerming på solutsatte vinduer/dører som går direkte mot stueterrassen med ett tomt trekkerør skjult bak kledningen med hensiktsmessig plassering på yttervegg mot balkong/terrasse.

LEILIGHET MED HYBELDEL:
Hybeldelen er utstyrt med samme type kjøkken og hvitevarer som standardkjøkken for hoveddel. Separat kjøkkenavtrekk m/kullfilterløsning. Slimline Røros 602-12 Safe, med integrert komfyrvakt SE 1000 for tilsvarende kjøkkenmodell. Tilvalg og konseptpakker tilbys mot priskonsekvens også for hybeldel.

Mellom leilighetens hoved- og hybeldel er det lyd- og brannisolerende vegger. Entrédørene i gangen inne i leiligheten som leder til hoveddelen og hybeldelen har samme lydisolerende utførelse (og brannkrav som entrédøren fra felles korridor).

For leiligheter med hybeldel leveres det som prinsipp separat ventilasjonsaggregat for hybeldelen med avtrekk fra bad og tilluft til stue/kjøkken og soverom. Aggregatet plasseres i himling som prinsipp.

Hybeldelens oppvarming skjer i form av elektriske varmekabler på badet og vannbåren varme i øvrige rom. Felles anlegg, men med egen seriemåler (undermåler) for hybeldel, dvs. kun ett abonnement. Hybel skal ha adkomst til egne sikringer, dvs. sikringsskap må stå i gang/hall, evnt lages et lite skap i hybeldel.

Felles opplegg for internett/TV med hoveddel. Leveres med ett ekstra vegguttak i hybel,
RJ45 uttak. Ekstra modem/router og dekoder i hybeldel må bestilles av kunde fra internettleverandør direkte.

Det inngår ikke egen sportsbod eller postkasse.

Separate porttelefonanlegg og ringeknapper for hybeldel. Lydsignal og åpnerknapp plasseres hensiktsmessig inne i hhv. Hoved- og hybeldel.

Utførelse for hybeldelen for øvrig følger hoveddels standardleveranse. Overflater og tekniske anlegg følger de øvrige punktene i denne leveransebeskrivelse så langt det passer (pga. hybeldelens begrensede plass).

FELLESAREALER, INNGANSPARTI, TRAPPER OG GANGER
Inngangsparti/lobby, trapper og felles ganger innvendig etableres med representativ utførelse i tråd med prosjektets interiørarkitekt. Detaljert leveransebeskrivelse på fellesarealer kan fås ved henvendelse til megler.

Felles el-skap med strømmålere plasseres i fellesarealene eller parkeringskjeller iht. den elektronorm som gjelder for prosjektet.

HEIS
Heis til alle boligetasjer fra parkeringsetasje. Byggene får maskinromløse wireheiser av anerkjent fabrikat til samtlige leilighetsetasjer. Heisen er godkjent som båreheis og har heisstol med grunnmål ca. 1,1 x 2,1m.

PARKERING
Felles parkeringsanlegg under/ved leilighetsbyggene hvor det vil bli anledning til å kjøpe parkeringsplass for kr. 495.000,- pr. plass. Ved kjøp av parkeringsplass må man bestille el-lader for elbil for kr. 33.000,- Denne leveres med variabel strømdeling som sikrer optimal ladekapasitet.

Det gjøres særskilt oppmerksom på at det ved organisering av parkeringsanlegg kan, på grunn av organisasjonsform og/eller bygge- løsning, gis rett for styret og/eller sameiermøte til å kunne omfordele plasser dersom dette er nødvendig pga. funksjonshemning eller andre særlige grunner. Enkelte av leilighetene vil få tildelt HC-plass som sin parkeringsplass. Det gjøres oppmerksom på at kjøpere av leiligheter med tilknyttet HC-plass vil måtte akseptere bruksbytte dersom en annen beboer med parkeringsplass har dokumentert behov for HC plass.

Dekke av betong eller asfalt i kjørebanen i garasjen. Vegger og tak av plasstøpt eller prefabrikert betong støvbundet hvit. Netto høyde minimum 2,25 m. Det leveres downlights i spilehimling foran inngang til heis og trapperom fra garasje.

Parkeringsplasser vil så langt det er mulig ha en bredde på ca. 250 cm, basert på bruk av faste brukere. Det må påregnes en bæresøyle som begrenser bredden i skillet mellom parkeringsplassene. Dersom parkeringsplassen er plassert ved mindre hensikts- messig kjøre/vendeareal, vil selger bestrebe å kompensere dette med større bredde på selve parkeringsplassen. Fri høyde på p-plasser vil normal være 225 cm, dog kan det forekomme tekniske installasjoner på vegg som kan begrense høyden i taket på parkeringsplassens innerste del. Eventuelle El-bil ladere vil normalt bli plassert på parkeringsplassens endevegg.

Tilbudte plasser kan fravike anbefalinger i NBI/SINTEFs blad 312.130 eller senere utgaver.

Selger vil også kunne tilby parkeringsplasser med redusert bredde eller med flere begrensninger enn nevnt over. Dette vil i så fall bli særskilt avtalt i de tilfeller med kjøper.

Det leveres 1 stk. portåpner pr. garasjeplass for automatisk åpning av garasjeport.

SYKKELPARKERING
Det vil bli avsatt areal til sykkelparkering i sykkelboder, tilknyttet felles bodavdelinger, første etasje i leilighetsbyggene og/eller i parkeringskjelleren.

Formuesverdi
Formuesverdi kr pr. Formuesverdi for denne eiendommen foreligger ikke ettersom boligen er nyoppført. Utgjør normalt 25% av boligens verdi for primærbolig, og 80% av boligens verdi for sekundærbolig (for ligningsåret 2016).

Boder
I tillegg til evt. innvendig bod og/eller skapplass i leiligheten får samtlige leiligheter sportsbod plassert i felles innvendig bod anlegg eller tett bod i parkeringskjeller som blir tildelt av utbygger i forbindelse med seksjonering. Boder i bodanlegget leveres med Troax dører og klartgjort for bruk av hengelås mens boder i parkeringskjeller levers med tett ytterdør med låsekasse. Sportsbodene leveres med himling og gulv av støvbundet betong, systemvegger av lakkerte stålrammer med netting og nettingdør med hengelås inn til hver bod. Skillevegger mellom sportsbodene vil bli utført av hele nettingvegger og/eller tette vegger med øverste del med netting for gjennomgående branndetektering, belysning, kabelføring, sprinkling og avfukting. Felles bodbelysning, sprinkling og branndetektering fra bodkorridortak.

Innvendig bod og/eller avsatt plass til garderobeskap vil fremgå av salgstegningen for hver leilighet. Ventilasjonsaggregat plasseres i tak i bod i leiligheter med innvendig bod der det er mulig mht. tekniske føringer. For noen av leilighetene vil aggregat bli veggmontert. Hvis ikke blir aggregatet plassert i himling i bod/vask, vaskerom, gang/entre, WC-rom eller bad i denne prioriterte rekkefølgen.

Odel / Konsesjon
Eiendommen er ikke konsesjonspliktig.

Reguleringsforhold / Offentlig godkjenning
Tomten er regulert til boligformål. Reguleringskart og bestemmelser kan besiktiges hos megler.

Per nå foreligger det rammetillatelse, datert 18.10.2021.
 • For blokk A, I og H gjelder sak: 21/8085 - 21/167953/FRA
 • For blokk B og J gjelder sak: 21/13164 - 21/171437/FRA
 • For blokk K og L gjelder sak: 21/13165 - 21/171478/FRA

Det foreligger planer om utvikling av naboeiendommen, Gamle Ringeriksvei 30m.fl. Et reguleringsforslag forventes behandlet av kommunen med forventet enedelig vedtak innen sommeren 2021.

Prosjektet som planlegges vil innebære et boligbygg på fire etasjer, som også vil inneholde næringslokaler. For ytterligere opplysninger, kontakt megler.

Servitutter / Rettigheter
Grunnboksutskrifter er innhentet og kan fås ved henvendelse til megler. Boligene vil overtas fri for økonomiske heftelser med unntak av lovpålagte panteretter til sameiet på 2 G. Sameiets panterett sikrer innenfor pålydende den enkelte sameiers oppfyllelse av felles forpliktelser.

Kjøper må akseptere at det på eiendommen tinglyses ytterligere servitutter/erklæringer for å sikre privatrettslige eller offentligrettslige interesser. Slike servitutter/erklæringer kan være erklæringer som regulerer drift og vedlikehold av fellesområde, drift og vedlikehold av energi/nettverk, vann- og avløpsnett e.l. Seksjonene overdras med de rettigheter og forpliktelser som grunnboken viser.

Kjøper kan ikke motsette seg eller kreve prisavslag/erstatning for tinglysninger av øvrig nødvendige erklæringer/avtaler o.l. vedrørende sameie, naboforhold eller forhold pålagt av myndighetene knyttet til gjennomføringen av prosjektet innenfor reguleringsplanen for prosjektet.

Sameiet
Leiligheten kan bli inndelt i flere boligsameier slik utbygger finner det hensiktsmessig. Sameiene vil ha delt eierskap gjennom realsameiet til felles leke- og oppholdsareal.

Eierseksjonen/selveierleiligheten med tilhørende parkeringsplass/bruksrett til parkering og sportsbod vil tilhøre et sameie.

Seksjonsnummer og eierbrøk bestemmes ved seksjonering. Sameiet vil ivareta forvaltning av fellesareal innenfor eiendommen.

Leilighetene vil bli fradelt som selveierleiligheter/eierseksjoner. Parkeringsplasser, takterrasser, bod og lignende kan bli organisert som bruksretter.

FORRETNINGSFØRER:
Forretningsfører er foreløpig ikke valgt, men kontrakt vil bli inngått før konstituerende sameiemøte. En slik avtale vil normalt ha varighet på 2-5 år.

Stipulert overtagelse
Senest ti uker før ferdigstillelse av boligen skal selger gi kjøper skriftlig melding om endelig overtakelsesdato. Den endelige datoen er bindende og dagmulktsutløsende, og skal ligge innenfor overtakelsesperioden.

Selgeren har rett til å kreve tilleggsfrist dersom kjøper krever endringer eller tilleggsarbeider, eller vilkårene nevnt i buofl. § 11 er oppfylt. Vesentlig forsinkelse gir kjøper rett til å heve kontrakten. Kjøper må i så fall gi melding til selger om hevingskravet før overtakelse. Dersom kjøper velger å heve kontrakten, skal selger tilbakebetale innbetalte beløp og kjøper plikter å returnere/kvittere garantien for opphør.

Det gjøres oppmerksom på at det etter oppgjørs- og overtakelsedato fortsatt kan foregå byggearbeider på eiendommen, herunder arbeider med ferdigstillelse av de øvrige boligene, næringsarealer, fellesarealer, tekniske installasjoner og utomhusarbeider. Kjøper aksepterer at det vil være støy fra byggearbeider, behov for anleggstrafikk og anleggsinstallasjoner for å ferdigstille prosjektet. Utbygger må følgelig forbeholde seg retten til å ha stående maskiner og utstyr på deler av tomten, sammen med visnings- og byggeplasskilt frem til siste bolig er ferdigstilt.

Kjøper kan ikke nekte å overta boligen selv om fradeling, seksjonering, eller tinglysing av hjemmelsovergang ikke er gjennomført på overtakelsesdagen. Kjøpesummen vil i slike tilfeller bli stående på meglers klientkonto inntil kjøper er sikret hjemmel.

Forsikring
Bygg og eiendom vil være forsikret av utbygger  frem til overtagelse, deretter tegnes fullverdiforsikring gjennom eierseksjonssameiet. Kjøper må selv tegne innbo- og løsøreforsikring.

Utleie
Hele eller deler av boligen kan fritt leies ut.

Fordeler ved å kjøpe nybygg
Det er mange fordeler for den som kjøper ny bolig.
For mange er det fristende å starte med blanke ark i en helt ny bolig, og det kan være mange fordeler ved å kjøpe nybygg. En av disse er at du får god tid til salg av egen bolig og forberedelse av flytteprosessen.

Lavere omkostninger og høy trygghet
Kjøpere av nybygg har ekstra trygghet gjennom at salget reguleres av Bustadoppføringslova, der utsteder selger garantier som varer i 5 år etter overtakelse. Vanligvis er det lavere omkostninger ved kjøp av prosjekterte boliger, da man kun betaler dokumentavgift av andel tomteverdi.

Lavere driftskostnader/fellesutgifter
Ved kjøp av ny bolig er det gjerne mindre vedlikehold. Du sparer penger på oppussing og det er strenge krav til isolasjon og høy energieffektivitet. Boligene blir oppført etter de nyeste byggestandarder og tekniske krav både til inneklima, isolasjon og miljø.

Fast pris gir forutsigbarhet
Prisene er faste og du vet på forhånd hva boligen koster. Forutsigbarhet i kjøpsprosessen er noe mange setter stor pris på.
Du bestemmer!

Vil du være med på utformingen av leilighetens kvaliteter? Bustadoppføringsloven gir kjøperen rett til å påvirke leveransen av løsninger ut fra gitte forutsetninger. Dette avklares sammen med entreprenør etter at byggestart er vedtatt..

Annet
OFFENTLIG BEHANDLING
Selger tar forbehold om endringer og forsinkelser som måtte oppstå som følge av offentlig saksbehandling. Selger vil varsle kjøperne om eventuelle forsinkelser, og løpende orientere om fremtiden.

AVFALLSHÅNDTERING
Det er avsatt plass ute til felles nedgravde kontainerløsninger for restavfall, papp/papir og plast med nedkast og tilkomst for tømmebil fra renovasjonsvesen. Forbehold om endelig valg og plassering av avfallsløsning etter avklaring med renovasjonsvesen.

FELLES UTEOMRÅDE
Det opparbeides felles uteområde på eiendommen iht. gjeldende reguleringsplan for lek og rekreasjon. Det leveres utendørsbelysning i parkanlegg. Endelig utomhusplan er ikke ferdig behandlet. Selger forbeholder seg retten til å bestemme endelig utforming, materialvalg og valg av belysning.

MILJØ OG LOKALSAMFUNN
Nye leiligheter er underlagt strenge bestemmelser som sikrer gode miljø- og levetidskrav. Sammenhengen mellom stadig strengere tekniske krav, samfunnets forventing om bærekraftige løsninger og lokalsamfunnenes stadig mer aktive rolle i plan- og reguleringsarbeid stiller nye krav og premisser for utbyggers virksomhet.

MILJØKRAV
Kleivveien Utbygging AS ønsker å skape et miljøriktig og fremtidsrettet prosjekt.

Kleivveien Utbygging AS skal ta arbeidsmiljø og ytre miljø på alvor. Det handler om samfunnsansvar, omdømme og troverdighet. Kleivveien Utbygging AS vil bestrebe miljøvennlige løsninger, og det vil være en egen miljøansvarlig som skal kartlegge hvilke miljøtiltak som være gjeldene for prosjektet, utarbeide et miljøprogram, samt følge dette opp igjennom hele prosessen til prosjektet er ferdigstilt. Kleivveien Utbygging AS tilstreber å oppnå BREEAM Very Good sertifisering ved ferdigstillelse av prosjektet.

BYGGEFORSKRIFTER
Alle leiligheten oppføres etter kravene i TEK 17 med unntak av enkelte dispensasjoner.

OFFENTLIGE PLANER
Det foreligger planer om utvikling av naboeiendommen, Gamle Ringeriksvei 30 m.fl. Et reguleringsforslag forventes behandlet av kommunen med forventet endelig vedtak innen sommeren 2021.

Prosjektet som planlegges vil innebære et boligbygg på fire etasjer, som også vil inneholde næringslokaler. For ytterligere opplysninger, kontakt megler.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
10 150 000,- (NB: prisen er fast)

Omkostninger
5 520,- (Oppstartskapital til sameiet)
14 900,- (Anleggsbidrag til infrastruktur (gasspeis))

20 420,- (Omkostninger totalt)

10 170 420,- (Totalpris inkl. omkostninger)
Priser:

Leilighetsprisene fremgår av prisliste. Omkostninger kommer i tillegg. Det samme gjelder eventuelt
erverv av ekstra rettigheter som f.eks. parkering. Selger står til enhver tid fritt til å endre prisen på
leiligheter som ikke er solgt.
Omkostninger:

Samlet dokumentavgift til staten vil for prosjektet i sin helhet utgjøre 2,5% av tomteverdien. Kr. 29.300,- pr.
BRA-S er avgiftsgrunnlaget for dokumentavgiften. Gebyret for tinglysning av skjøte er f.t kr. 585,-.
Tinglysningsgebyr og attestgebyr for pantobligasjoner i forbindelse med etablering av eventuelle lån er f.t
kr. 757,- pr. obligasjon inkl. attest. For leiligheter som leveres med gasspeis tilkommer et anleggsbidrag
til infrastruktur på kr. 14.900,- pr. gasspeis.
Oppstartskapital for sameiet: I tillegg til ordinære fellesutgifter innbetales à konto kr. 80,- pr. kvm BRA-S til
sameiet for likviditet i oppstartsfasen. Beløpet innbetales i forbindelse med overtagelse.
Det tas forbehold om endring av satsene for offentlige gebyrer og avgifter i tiden frem til
hjemmelsovergang finner sted.

Betalingsbetingelser
Etter kontraktsignering skal det innbetales 10% av kjøpesum, med 14 dagers frist for betaling, så snart garanti iht. Bustadoppføringsloven §12 er stilt på vegne av selger. Kjøper vil få tilsendt egne varsler om innbetaling av 10% av kjøpesum og restoppgjør. Dersom kjøper er juridisk person (selskap) betales ytterligere 5% av kjøpesummen ved byggestart. Innbetaling må være fri egenkapital.

Resterende del av køpesum, tilleggsarbeider og omkostninger skal innbetales ved overtagelse.

Megler besitter kjøpers delinnbetalinger frem til overskjøting, og kan ikke før overskjøting av boligen foreta utbetaling til selger, med mindre selger stiller nødvendig bankgaranti iht. Bustadoppføringsloven §47.
Boligene selges etter bestemmelsene i Bustadoppføringslova (lov av 13. Juni 1997 nr. 43). Loven sikrer kjøper rettigheter som ikke kan innskrenkes i kjøpekontrakten, jfr. §3.

Bustadoppføringslova kommer ikke til anvendelse når kjøper er profesjonell/investor, eller etter at boligen er ferdigstilt. Boligen vil da selges etter bestemmelsene i Lov om avhending av fast eiendom av 3.Juli 1992 nr. 93. Profesjonell kjlper/investor vil i disse tilfellene måtte innbetale forskudd uten at dette blir sikret ved garanti.

Selger står likevel fritt til å selge etter Bustadoppføringslova. Kjøpekontrakt vil bli inngått iht. standard kjøpekontrakt, som kan fås ved henvendelse til megler. Kjøper aksepterer denne ved inngivelse av bud.

Vederlaget
Megler har fast provisjon på kr. 40.000,- eks. mva. pr. leilighet solgt i prosjektet. Meglers vederlag dekkes
av oppdragsgiver. Utlegg og markedsføring kommer i tillegg.
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Avbestilling
Kjøper kan avbestille boligen inntil overtakelse har funnet sted. Ved avbestilling kommer reglene i Bustadoppføringslova kapittel VI til anvendelse. Lovens utgangspunkt er at utbygger skal holdes skadesløs ved avbestilling. Det vil si at den som avbestiller må dekke alle tap som måtte oppstå på selgers hånd. Selger kan alternativt velge å fremsette et tilbud om et fast avbestillingsgebyr som, om det aksepteres av kjøper, vil utgjøre grunnlaget for et endelig oppgjør mellom partene. Størrelsen på avbestillingsgebyret vil i tilfelle bli beregnet i det enkelte tilfelle.

Garantier
Selgeren skal stille garanti eller tilsvarende fra finansinstitusjon for rett oppfyllelse av kontrakten iht. Bustadoppføringslova §12.

For perioden frem til overtagelse skal garantien være på minst 3% av vederlaget, fra overtagelse og frem til 5 år etter overtagelse skal garantien dekke en sum som svarer til 5% av vederlaget.

Dersom selger stiller §47 garanti, vil deloppgjør utbetales til selger/byggelånsbank og godskriving av renter opphører.

Garantiene stilles direkte til kjøper med kopi til megler.

Selgers forbehold
Selger har hevet sine forbehold vedrørende gjennomføring av kontrakten:
  
 • Det er oppnådd et  tilfredsstillende forhåndssalg
 • Bærum Kommune har gitt nødvendige tillatelser for gjennomføring av byggearbeidene
 • Kleivveien Utbygging AS har mottatt og akseptert tilbud på byggelånsfinansiering fra DNB
 • Det er skrevet totalentreprise med Consto Øst AS på hele prosjektet inkludert torg og annen opparbeidelse som følger av reguleringsplanen for eiendommen
 • Styret har besluttet å igangsettelse

Ved overtagelse må det påregnes at det gjenstår mindre utvendige eller innvendige arbeider på eiendommens fellesarealer. Selger tar forbehold om å foreta endringer/omregulering av omkringliggende bebyggelse, eventuell regulering av enkeltseksjoner til næringsvirksomhet og endringer av utomhusarealer i forhold til det som er presentert for kjøper.

Det tas dermed generelt forbehold om myndighetenes saksbehandlingstid, herunder eventuelle prosessuelle steg som måtte forstyrre fremdriften, finansielle forutsetninger og leveranseavtaler. Disse forbeholdene vil også kunne føre til eventuell justering i fremdriften for overtagelse/innflytting, hjemmelsoverføring.

Det kan forekomme avvik mellom leveransebeskrivelse og plantegninger. I slike tilfeller er det alltid leveransebeskrivelse som er retningsgivende. Dersom det er avvik mellom prospekt/internettside og leveransebeskrivelse, er det den endelige leveranse- beskrivelsen i kontrakten som gjelder. Omfanget av leveransen er begrenset til denne.

Alle opplysninger i leveransebeskrivelsen er gitt med forbehold om rett til endringer som er hensiktsmessige og nødvendige, forutsatt at det ikke reduserer den generelle standard vesentlig. Kjøper aksepterer uten prisjustering at utbygger har rett til å foreta slike endringer. Eksempler på slike endringer kan være innkassing av teknisk anlegg, mindre endring av boligens areal eller liknende. Selger tar forbehold om endringer pålagt av offentlige myndigheter som kan få betydning for prosjektets gjennomføring.

Selger forbeholder seg retten til å organisere parkering, boder og eventuelle andre rettigheter på den måten som anses mest hensiktsmessig. Dette kan være som en del av sameiets fellesareal med dertil tilhørende bruksretter regulert i vedtekter, seksjonert som tilleggsareal til den enkelte seksjon eller som særskilt anleggseiendom med ideelle eierandeler, tinglyste bruksretter eller bruksretter fastsatt i vedtekter.

Selger forbeholder seg retten til å endre antall seksjoner og sammensetningen av usolgte enheter dersom det vurderes som hensiktsmessig.

Utomhusplanen i prospektet er av en slik karakter at det ikke kan ansees som et kart, men en illustrasjonsskisse fra landskapsarkitekt. Utomhusplanen er utarbeidet for å illustrere tomtens planlagte opparbeidelse.

Selger står fritt til å endre leilighetsnummer i prosjekteringsprosessen og det tas forbehold om eventuell endring av antall eierseksjoner i bygningene.

Selger forbeholder seg retten til å akseptere eller forkaste et hvert bud/ kjøpetilbud på fritt grunnlag. Selger kan velge å tildele leiligheter uten å begrunne tildelingen og uten forutgående varsel til andre som har lagt inn bud på samme leilighet.

Selger tar forbehold om å foreta justeringer i kontrakten som følge av offentlige krav m.m.

Videre har selger anledning til å avvise bud fra interessenter som måtte motsette seg å anvende eller kreve endringer i standard kjøpekontrakt. Det forutsettes at skjøtet tinglyses i kjøpers navn, hvis interessent mot formodning ikke ønsker tinglysning av skjøte, må det tas forbehold om dette i midlertidig kjøpsavtale/bud.

Ved eventuell endring i eierskap/navneendring fra kjøpers side etter bud/aksept vil det påløpe et administrasjonsgebyr som innbetales til meglers klientkonto. Eventuell endring krever utbyggers samtykke. Se ellers bestemmelsene knyttet til salg av kontraktsposisjon.

Selger forbeholder seg retten til å foreta kredittvurdering av dem som inngir bud.

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering mv. er megler pliktig til å gjennomføre kunde-kontroll av oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet. Det samme gjelder for medkontrahenten til oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet.

Dersom nevnte parter ikke oppfyller lovens krav til legitimasjon eller megler har mistanke om at transaksjonen har tilknytning til utbytte av en straffbar handling eller forhold som rammes av straffeloven §147 a, 147 b eller 147c kan megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Megler kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne medføre for oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet eller deres medkontrahent.

Selger forbeholder seg retten til å transportere sine rettigheter og forpliktelser underveis i prosjektet.

Det tas forbehold om trykkfeil i leveransebeskrivelse og prospektet forøverig. Prospektet inneholder flere perspektiver, utsiktsbilder og datagenererte bilder, som kan avvike fra endelig oppførelse med hensyn til arkitektur, tekniske løsninger, byggenes plassering på tomten og utsiktsforhold. Alle illustrasjoner må dermed betraktes som omtrentlige og skissepregede.

Byggebeskrivelsen/leveransebeskrivelsen skal angi hvilken teknisk standard prosjektet leveres med, samt foreløpig angi hva komplett leveranse etter kjøpekontrakten innebærer. Dersom det ikke er tatt inn spesifiserte bestemmelser i kjøpekontrakten, gjelder følgende krav:

De tekniske løsninger skal tilfredsstille plan- og bygningslovgivningen, herunder kravene i teknisk forskrift. Selger forbeholder seg retten til å foreta endringer i materialvalg og konstruksjonsløsninger, samt foreta tilpasninger som er nødvendig etter hvert som tiltaket detaljprosjekteres uten forhåndsvarsel til kjøperne. Endringene skal ikke redusere byggets eller boligens kvalitet eller vesentlig endre innholdet i prosjektet som sådan. Slike endringer gir ikke rett til prisjusteringer fra noen av partene. Om det blir nødvendig å gjennomføre vesentlige endringer ut over forannevnte bestemmelser, plikter selger å varsle kjøper om endringene uten ugrunnet opphold.

Seksjonering kan ta tid som følge av lang saksbehandlingstid i kommunen. Eierforholdet reguleres av eierseksjonsloven av 16.06.2017 nr. 65. Med eierseksjon forstås sameieandel i bebygd eiendom med tilknyttet enerett til bruk av bolig. Boligen leveres i byggerengjort stand.

Viktig informasjon
SIKKERHETSSTILLELSE
Alle eiendomsmeglerforetak har lovpålagt forsikring av klientmidler begrenset opptil kr 45 millioner. Enkeltsaker er forsikret inntil kr 15 millioner. Dersom kjøpers låneinstitusjon krever tilleggsforsikring ved omsetning over kr 15 millioner, må kjøper selv eller dennes låneinstitusjon dekke utgiftene forbundet med dette.

FORVALTNING, DRIFT OG VEDLIKEHOLD, (FDV)
Hver kjøper vil ved overtagelse få tildelt en FDV-dokumentasjon som viser hvilke materialer, produkter og fargevalg som er benyttet i leiligheten i tillegg til adresselister med oversikt over kontaktpersoner/firma som er ansvarlig for de forskjellige arbeider og vedlikehold.

FDV-dokumentasjon kan leveres som web basert løsning eller annen databasert løsning.

Det vil også bli overlevert en prosjekttilpasset FDV-dokumentasjon for eiendommens fellesarealer og tekniske anlegg. For tekniske anlegg kreves det inngått drifts- og serviceavtaler for å oppnå tilfredsstillende drift og ivaretakelse av garantiforutsetninger. Slike avtaler vil derfor bli fremforhandlet og inngått av utbygger på vegne av eierseksjonssameiene med de aktuelle leverandører før overtakelse for å sikre tilfredsstillende drift og garantiforutsetninger fra det tidspunkt anleggene tas i bruk. Avtalene inngås med kort oppsigelsesfrist 30 dager gjennom de 3 første måneder fra overtakelse slik at eierseksjonssameiene evt. kan velge å inngå drifts- og serviceavtale med andre leverandører.

SALGSPROSESSEN
Boligene selges til faste priser. Innlevert kjøpstilbud er bindende for kjøper. Selger har rett til å akseptere eller forkaste ethvert bud. Megler vil meddele eventuell aksept skriftlig til kjøper. Selger har rett til å endre priser på usolgte boliger til enhver tid.

Vi har tatt forbehold om trykkfeil i salgsprospektet. Vi gjør oppmerksom på at salgsprospektet ikke er et juridisk bindende dokument.

Selger har gjort et fåtall avtaler med noen personer eller husstander om forkjøpsretter til leiligheter i prosjektet. Selger vil så langt det er praktisk mulig avklare disse forkjøpsrettene forut for øvrige budaksepter.

I de tilfeller der salgsprospektet og salgsoppgave avviker fra hverandre, er det salgsoppgaven som er gjeldende. Salgsoppgaven benyttes som vedlegg til bindende kjøpstilbud og er å regne som det bindende juridiske dokumentet.

Det tas forbehold om trykkfeil i salgsoppgaven.

Videresalg av kontraktsposisjon
Salg av kontraktsposisjoner er kun tillatt etter godkjenning fra selger. Selger kan uten nærmere begrunnelse nekte slik godkjenning og overskjøte eiendommen til opprinnelig kjøper. Om slikt samtykke gis, vil selger normalt kreve at opprinnelig kjøper er solidarisk ansvarlig inntil ny kjøper har gjort opp kjøpesummen i sin helhet i forbindelse med endelig overtakelse/ferdigstillelse av boligen. Selger vil fastsette et transportgebyr i de tilfeller hvor samtykke gis. Transportgebyr vil normalt utgjøre kr 100 000,- for dette prosjektet. Utbygger står fritt til å fastsette dette i det enkelte tilfellet. Eventuelle tillatelser til salg av kontraktsposisjon vil kun bli gitt for en begrenset periode.

Tilvalg
KJØPERS ENDRINGER OG TILVALG:
Den anerkjente interiørarkitekt Trond Ramsøskar har utarbeidet tre konseptpakker for Bekkestua Have: «Urban», «Herregård» og «Elegant». Dersom man velger en av konseptpakkene er farger og kvaliteter gjennomarbeidet, og utgjør en helhetlig oppgradering av leiligheten som låser farger og kvaliteter i tråd med innholdet i pakken. Valg av tilvalgspakker medfører at en del andre muligheter for tilvalg bortfaller. Konseptpakkene er vist i vårt visningssenter med materialprøver og illustrasjoner.

Ved valg av prosjektstandard innenfor gitte rammer og tidsfrister vil det være mulig å gjøre enkelte individuelle tilpasninger. Mulighet for tilvalg og endringer kan medføre tillegg i pris. Selger/totalentreprenør vil i god tid før innredningsarbeidene starter utarbeide en tilvalgsmeny hvor priser og frister for beslutning og bestilling vil fremkomme samt eventuell betydning for overtakelsestidspunktet. Etter at byggingen har startet, tas det forbehold om at enkelte endringer ikke kan gjennomføres da innkjøpene og byggingen kan ha kommet for langt. Det kan ikke gjøres endringer på byggenes tak, fasade, vinduer, utvendige dører, balkonger, terrasser og fellesarealer inne og ute. Det kan ikke bestilles innredning som medfører endringer av faste tekniske installasjoner som ventilasjon, varme, sanitær, sprinkler, elektro, vann og avløp. Det kan ikke benyttes andre leverandører eller utførende ved kjøp av tilleggstjenester/ endringer enn de utbygger og totalentreprenør har valgt for prosjektet. Kjøper vil bli kontaktet for tilvalgsmeny på et senere tidspunkt, etter at kjøpekontrakt er inngått.

Dersom kjøper ønsker å få utført endringer og/eller tilleggsarbeider, skal dette bestilles skriftlig av selger eller den selger måtte oppnevne. Selger er ikke forpliktet til å utføre endringer eller tilleggsarbeider som endrer vederlaget med 15 % eller mer. Selger er heller ikke forpliktet til å utføre endringer eller tilleggsarbeider som vil føre til ulempe for selger og som ikke står i forhold til kjøpers interesse i å kreve endringen eller tilleggsarbeidet.

Alle tilleggsbestillinger/endringer skal faktureres av Selger eller den Selger måtte oppnevne. Selger har rett til å ta seg betalt for utarbeidelse av pristilbud, tegninger m.v. jfr. bustadoppføringslovas §44. Selger har ikke rett eller plikt til å utføre endringer/tilleggs- bestillinger (tilvalg) som medfører konsekvenser for øvrige kjøpere.

Endringer og tilvalg må bestilles skriftlig innen de frister Selger eller den Selger måtte oppnevne av hensyn til prosjektets fremdrift setter. Endringer og tilvalg faktureres ihht. entreprenørens bestemmelser.

TILVALG VED KJØPETILBUD:
Selger vil forberede noen enkle pre-tilvalg som kan velges av kjøper ved inngåelse av kjøpetilbud. Disse tilvalgene vil skje til fast pris uten ytterligere påslag til leverandøren. Selger tar forbehold om at prisene på disse tilvalg vil kunne bli høyere dersom disse tilvalgene etterbestilles eller ikke fremkommer av kjøpetilbudet. Se skjema for kjøpetilbud for nærmere opplysninger.

Ferdigattest / midlertidig brukstillatelse
Det er ulovlig å ta boligen i bruk før ferdigattest eller midlertidig tillatelse foreligger. Kjøper har heller ingen plikt til å overta eller innbetale oppgjør før midlertidig brukstillatelse foreligger. Dersom kjøper likevel velger å overta, er det ulovlig å bo i boligen/ ta boligen i bruk (kan flytte inn møbler, men ikke overnatte). Å bebo uten brukstillatelse kan medføre krav om utflytting og eventuelle bøter fra kommunen. Ved å velge å overta stopper eventuelle krav om dagbøter.

Arealangivelser
Arealene oppgitt i prospektet er angitt bruksareal (BRA) som er leilighetens mål innvendig, innbefattet innvendige boder og vegger, men ikke medregnet yttervegg. I tillegg opplyses P-rom i prislisten, dette er leilighetens BRA areal fratrukket innvendige boder og veggene til disse. Arealene angitt i markedsføringsmaterialet er ikke å betrakte som eksakte arealer. Partene har ingenkrav mot hverandre dersom det skulle bli 5% mindre eller større en det markedsførte.

AREALANGIVELSER PÅ PRIVATE UTEAREALER:
For balkonger, markterrasser og eventuelle hageparseller tas det et særskilt forbehold om at disse kan endres i proporsjonalitet, utforming, størrelse og arrondering. Det vil bestrebes å gi utearealene et estetisk godt uttrykk.

Hvitvaskingsloven
Eiendomsmeglere ble fra 06.03.09 underlagt bestemmelsene i Hvitvaskingsloven. Dette innebærer blant annet at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til økokrim om eventuelle mistenkelige transaksjoner.

[profieras

Lovgrunnlag
Boligene selges etter bestemmelsene i Bustadoppføringslova (lov av 13. juni 1997 nr. 43). Loven sikrer kjøper rettigheter som ikke kan innskrenkes i kjøpekontrakten, jfr.§3.

Bustadoppføringslova kommer ikke til anvendelse når kjøper er profesjonell/investor, eller etter at boligen er ferdigstilt. Boligen vil da selges etter bestemmelsene i Lov om avhending av fast eiendom av 3.juli 1992 nr. 93. Profesjonell kjøper/investor vil i disse tilfellene måtte innbetale forskudd uten at dette blir sikret ved garanti.

Selger står likevel fritt til å selge etter Bustadoppføringslova. Kjøpekontrakt vil bli inngått iht. standard kjøpekontrakt, som kan fås ved henvendelse til megler. Kjøper aksepterer denne ved inngivelse av bud.

Oppdragsnummer
18-21-9008

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Ansvarlig megler
Daglig leder / Eiendomsmegler / Partner Karoline Cecilie Michaelsen

Saksbehandlere
Lene Rasmussen
EIE nybygg Oslo Viken
Eiendomsmegler/Partner
Mob: 99 16 46 36 / E-post: rl@eie.no

Karoline Cecilie Michaelsen
Daglig leder / Eiendomsmegler / Partner
Mob: 95 18 30 57 / E-post: kcm@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.


Gå til budgivning
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Kleivveien 4, G-103
For mer om objektet
Kleivveien 4, G-103

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: