Bilde 1 av Niels Leuchs vei 41 og 43 samt Bekkegrenda 2 og 4, C-201Bilde 2 av Niels Leuchs vei 41 og 43 samt Bekkegrenda 2 og 4, C-201
Digital salgsoppgave
Niels Leuchs vei 41 og 43 samt Bekkegrenda 2 og 4, C-201

1359 Eiksmarka • Bærum kommune

Prisantydning

kr 4 440 000

Omkostninger: kr 27 090Totalpris: kr 4 467 090
BEKKEGRENDA, C-201 - Vi feirer en viktig milepæl da byggeprosessen er offisielt i gang!
Se bladbar salgsoppgaveLast ned denne salgsoppgavenVis i kart
Boligtype
Leilighet
Eierform
Eierseksjon
Antall soverom
1 soverom
Etasje
2
Primærrom (P-ROM)
36 m²
Bruksareal (BRA)
36 m²
Prisantydning
kr 4 440 000
Omkostninger
kr 27 090
Totalpris
kr 4 467 090
Byggeår
2025
Tomt
Fellestomt 3750 m²
Oppdragsnummer
18239003
card-default

Lene Rasmussen

Eiendomsmegler/ Partner
Les om Lene
card-default

Marte Olea Skjæret

Salgskoordinator / Eiendomsmegler
Les om Marte
Prisantydningkr 4 440 000,-
Oppstartskapital for sameietkr 7 200,-
Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 741 600,-)kr 18 520,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
  
Totalpris kr 4 467 090
Beskrivelse
Velkommen til leilighet C-201 i prosjektet Bekkegrenda  - En flott og morderne 2-roms selveierleilighet på Eiksmarka.

Eiksmarka har stor popularitet og er i stadig utvikling, med en pulserende atmosfære. Her finner man vakre grøntområder, sjarmerende gangstier og frodige parker som tilbyr flotte naturopplevelser. Med enkel tilgjengelighet til offentlig transport, et mangfold av butikker, restauranter og de fleste nødvendige fasiliteter, er Eiksmarka det perfekte stedet for de som ønsker å kombinere det urbane liv med muligheten til å nyte fred og ro.

Leiligheten har beliggenhet i 2. etasje, vendt bort fra bilveien Niels Leuchs vei 41. Vel inne i leiligheten blir man umiddelbart ønsket velkommen av en praktisk og flisbelagt entré som ikke bare ser flott ut, men også er enkel å vedlikeholde. Flisene er robuste og tåler uten problemer både vann og spor av utendørs eventyr. Badet i leiligheten inneholder stilige detaljer som flisbelagte vegger, elegant innredning fra Foss, vegghengt toalett og en moderne takdusj. I tillegg er det praktisk tilkobling for vaskemaskin/kondenstørketrommel. Soverommet er romslig og gir god plass til en komfortabel seng, nattbord og garderobeløsninger etter ens eget ønske. Den åpne planløsningen i oppholdsrommet gir naturlige soner for både spiseplassen og sofahjørnet. Det moderne Sigdal Horisont-kjøkkenet er en lekker detalj med sin sorte laminatbenkeplate med svevekant. Videre kan man forvente gjennomgående kvalitet med 1-stavs eikeparkett, vannbåren gulvvarme og store, moderne vinduer som oversvømmer rommet med naturlig lys. Oppholdsrommet leder videre ut til en ca. 3 kvadratmeter store balkongen med glassrekkverk. Balkongen blir ens private oase i sommerhalvåret, en naturlig forlengelse av leiligheten, hvor man kan nyte frisk luft!

Ved kjøp av denne leiligheten velger man mellom to eksklusive stilpakker, helt uten ekstra kostnader. Stilpakke 1, kalt "Urban," og Stilpakke 2, kalt "Nordisk," gir unike designvalg som vil løfte opplevelsen av boligen samt sette et personlig preg.

Leiligheten leveres med sportsbod.

Det er anledning til å kjøpe parkeringsplass i felles parkeringsanlegg. Pris for parkeringsplass og ladepunkt er kr. 600.000,-.

Prosjektet
Prosjektet ligger midt i hjertet av Eiksmarka og består av 16 moderne leiligheter i ett bygg, med felles parkeringskjeller, sykkelparkering og vakre utendørsområder. I tillegg inkluderer prosjektet 11 elegante townhouse i to rekker, som også er en del av sameiet. Per nå har vi allerede solgt hele 10 leiligheter og 3 av de fantastiske rekkehusene.

Selger har satt en eksepsjonell standard for dette prosjektet, og i samarbeid med dyktige interiørarkitekter har de skapt en harmonisk blanding av farger, materialvalg og detaljer som vil prege både leilighetene og fellesarealene. Målet har vært å tilfredsstille behovene til potensielle kjøpere, og derfor er det dedikert mye tid og innsats til å utforme planløsninger som har tatt hensyn til interessenters tilbakemeldinger.

En grundig utomhusplan, utarbeidet av anerkjente landskapsarkitekter, gir prosjektet karakter og integrerer det perfekt med nærområdets offentlige gateløp, bebyggelse og private forhager. De frodige utendørsområdene er nøye utformet for å skape et visuelt samspill mellom naturlig vegetasjon, komfortable benker og hyggelige møteplasser i gangveiene mellom byggene.

Forventet overtakelse for dette prosjektet vil være fra juni til august 2025, så du kan begynne å se frem til ditt nye hjem med stor forventning. Velkommen til en unik livsstil i Eiksmarka!

Besøk vår prosjektside https://bekkegrenda.no for boligvelger og komplett prospekt!

[profieras

Selger har godkjent vedlagt salgsoppgave, datert 10.11.2023.

Eiendom
Niels Leuchs vei 41 og 43 samt Bekkegrenda 2 og 4, C-201, 1359 Eiksmarka, Etasje: 2

Matrikkel
Gnr. 34 Bnr. 272 i Bærum kommune

Eiendommen vil bli seksjonert og hver seksjon vil bestå av en sameierandel iht. oppdelingsbegjæringen.

Tomt
Tomten har et samlet areal på ca. 3750 kvm. Endelige grenser og tomtestørrelse vil fremkomme etter kommunal oppmåling, fradeling og eventuell sammenslåing.

Boligtype
Leilighet

Eierform
Eierseksjon

Areal
Primærrom: 36 kvm, Bruksareal: 36 kvm

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra selgers salgs-/plantegninger.

Ferdigstillelse
Forventet overtakelsesperiode for prosjektet er fra juni til august 2025.

Selger/Utbygger
Eiksmarka Utvikling AS

Boligprosjektet har signert totalentreprise med POB Entreprenør AS som entreprenør.

Hjemmelshaver
Eiksmarka Utvikling AS

Totalpris inkl. omkostninger
kr 4 440 000,- (Fastpris)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 585,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 7 200,- (Oppstartskapital for sameiet)
kr 18 520,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 741 600,-))
--------------------------------------------------------
kr 27 090,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 4 467 090,- (Totalpris inkl omkostninger)

Fellesutgifter
Dette er Ikke fastsatt, erfaringsmessig stipulert til ca. kr. 30-40,- pr. kvm BRA/mnd.

Se vedlagt salgsoppgave for nærmere beskrivelse.

Andre løpende kostnader
Andre løpende kostnader som dekkes av seksjonseier utover fellesutgiftene er bla. kostnader ved varmeanlegg, øvrig strømforbruk og nettleie, abonnement for tv-pakker og internett samt drift og vedlikehold av parkeringskjeller

Eiendomsskatt
Det er per nå ikke eiendomsskatt i Bærum kommune.

Kommunale avgifter
Kommunale avgifter fastsettes etter at boligen er ferdigstilt og blir fakturert eier. Kjøper plikter å betale avgifter fra overtagelsen.

Formuesverdi
Formuesverdi for denne eiendommen foreligger ikke ettersom boligen er nyoppført. Utgjør normalt 25% av boligens verdi for primærbolig, og 80% av boligens verdi for sekundærbolig (for ligningsåret 2016).

Beliggenhet
Prosjektet ligger svært attraktivt og sentralt på Eiksmarka, Bærum kommune. Eiksmarka er et veletablert og barnevennlig boligområde som tilbyr barnehager, barneskoler, lekeplasser og flotte tur-grøntarealer. Område består hovedsakelig av eneboliger, men også noen rekkehus, tomannsboliger og lavblokker.

Servicetilbud
Eiksmarka senter ligger et steinkast unna prosjektet. Senteret har en innvending handlegate og en god miks av butikker, tjenester og spisesteder. Eksempelvis Apotek 1, Domino`s Pizza, Sabi Sushi, Kiwi, Mester Grønn, Nille, Nordli, Grønt og Godt, Petite frisørene og Eiksmarka helsestasjon. Nærmeste søndagsåpne butikk er Grønt og Godt på Eiksmarka senter og Joker Eiksmarka kun en kort spasertur unna.

Skole/barnehage
Kun 2-3 minutter unna prosjektet ligger Eiksmarka barnehage, Grini barnehage Briskehaugen, Eikebo barnehage og Eiksmarka barneskole. Litt lenger unna ligger Eikeli barneskole og Østerås skole (8-10 klasse).

Nærmeste videregående skoler er Persbråten videregående skole og Eikeli videregående skole.

Offentlig kommunikasjon
Eiksmarka har meget god kommunikasjon til Oslo med offentlig transport eller bil. Eiksmarka buss- og T-banestasjon ligger i underkant av hundre meter fra boligen med hyppige avganger mot Oslo samt rundt omkring i Bærum. T-banen (linje 2) bruker 14 til Majorstua hvor det er overgang til alle t-banens linjer. Det tar 8 minutter med bil til Lysaker stasjon som er nærmeste knutepunkt med gode tog-, flytog- og bussforbindelser. Fornebu ligger 14 minutter unna og det tar ca. 49 minutter med bil til Oslo Gardemoen.

Fritidstilbud
Nærområde har et godt utvalg av fritidsaktiviteter eksempelvis tennisbaner, fotballbaner og volleyballbaner. Ellers tilbyr område blant annet golf, ridning og svømming. For de som er glad i naturen er det fine turløyper i Bærumsmarka som leder til blant annet Sætre gård, Brunkollen og Østernvann

Leveransebeskrivelse
Leveransebeskrivelsen skal angi hvilken teknisk standard prosjektet leveres med, samt foreløpig angi hva komplett leveranse etter kjøpekontrakten innebærer. De tekniske løsninger skal tilfredsstille plan- og bygningslovgivningen, herunder kravene i teknisk forskrift, TEK 17.

Beskrivelse samt mulighet for endringer og tilvalg følger av vedlagt salgsoppgave.

Energimerke
Alle boliger som selges etter 1. juli 2010 skal energimerkes iht. energimerkeforskriften. Hver bolig vil senest ved overtagelse få en energiattest som bekrefter energimerket iht. TEK 17. Alle leilighetene får minimum energiklasse B.

Forsikring
Bygg og eiendom vil være forsikret av utbygger frem til overtagelse, deretter tegnes fullverdiforsikring gjennom eierseksjonssameiet. Kjøper må selv tegne innbo- og løsøreforsikring.

Sameiet
Leilighetene, townhousene og garasjekjelleren forventes å bli organisert som et eier seksjonssameie.

Det er p.t. ikke utarbeidet vedtekter og husordensregler.

Forretningsfører
Utbygger vil inngå avtale med anerkjent boligforvalter om forvaltning av sameiet med varighet på 3 år.

Utleie
Seksjonseieren disponerer fritt over egen seksjon med de begrensningene som følger av sameieforholdet og eierseksjonsloven, jf. eierseksjonsloven § 24. Seksjonseieren kan fritt selge, pantsette og leie ut sin egen seksjon.

Korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig er ikke tillatt. Med korttidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Slik beslutning krever et flertall på minst to tredjedeler av de avgitte stemmene på årsmøtet.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av vedlagt salgsoppgave og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse. Grunnboksutskrifter er innhentet og kan fås ved henvendelse til megler.

Reguleringsforhold / Offentlig godkjenning
Kopi av situasjonskart, målebrev, reguleringsplaner m/bestemmelser etc. kan fås ved henvendelse til megler. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Ferdigattest / midlertidig brukstillatelse
Før boligen kan overtas av kjøper skal det foreligge midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest. Midlertidig brukstillatelse/ferdigattest besørges av selger. Kjøper har ingen plikt til å overta eller innbetale oppgjør før boligen er klar til overtakelse og det foreligger midlertidig brukstillatelse/ferdigattest. Det er ikke tillatt å ta en bolig i bruk uten at det minimum foreligger midlertidig brukstillatelse.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
kr 4 440 000,- (Fastpris)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 585,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 7 200,- (Oppstartskapital for sameiet)
kr 18 520,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 741 600,-))
--------------------------------------------------------
kr 27 090,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 4 467 090,- (Totalpris inkl omkostninger)

Betalingsbetingelser
Etter kontraktsignering skal det innbetales 10% av kjøpesum, med 14 dagers frist for betaling, så snart garanti iht. Bustadoppføringsloven §12 er stilt på vegne av selger. Kjøper vil få tilsendt egne varsler om innbetaling av 10% av kjøpesum og restoppgjør. Dersom kjøper er juridisk person (selskap) betales ytterligere 5% av kjøpesummen ved byggestart. Innbetaling må være fri egenkapital.

Resterende del av kjøpesum, tilleggsarbeider og omkostninger skal innbetales ved overtagelse.

Garantier
Selgeren skal stille garanti eller tilsvarende fra finansinstitusjon for rett oppfyllelse av kontrakten iht. Bustadoppføringslova §12.

For perioden frem til overtagelse skal garantien være på minst 3% av vederlaget, fra overtagelse og frem til 5 år etter overtagelse skal garantien dekke en sum som svarer til 5% av vederlaget.

Dersom selger stiller §47 garanti, vil deloppgjør utbetales til selger/byggelånsbank og godskriving av renter opphører.

Garantiene stilles direkte til kjøper med kopi til megler.

Oppdragsnummer
18-23-9003

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern
Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret.  Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-7 (3). Dette innebærer at mulighetene for å få slettet personopplysninger er begrenset. Du kan lese om vår behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på https://eie.no/eiendom/personvernerklaering

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler/Partner Lene Rasmussen

Saksbehandlere
Lene Rasmussen
EIE nybygg Oslo Viken
Eiendomsmegler/Partner
Mob: 99 16 46 36

Marte Olea Skjæret
Salgskoordinator
Mob: 97 72 42 95

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.


Gå til budgivning
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Niels Leuchs vei 41 og 43 samt Bekkegrenda 2 og 4, C-201
For mer om objektet
Niels Leuchs vei 41 og 43 samt Bekkegrenda 2 og 4, C-201

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: