Bilde 1 av Kvernslåttvegen 43ABilde 2 av Kvernslåttvegen 43A
Digital salgsoppgave
Kvernslåttvegen 43A

5237 Rådal • Bergen kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

FANA | Helt ny funkisbolig (2021). Svært familievennlig beliggenhet, solrik terrasse på 63 kvm, carport og 4(5) soverom.
Vis i kart
Boligtype
Enebolig
Eierform
Selveier
Antall soverom
4 soverom
Primærrom (P-ROM)
156 m²
Bruksareal (BRA)
186 m²
Bruttoareal (BTA)
228 m²
Prisantydning
kr 8 950 000
Omkostninger
kr 83 770
Totalpris
kr 9 033 770
Byggeår
2021
Tomt
Eiet tomt 606 m²
Oppdragsnummer
16210179
card-default

Joakim Wiik Bjerknes

Eiendomsmeglerfullmektig MNEF
Les om Joakim
card-default

Lise Abrahamsen

Partner | Eiendomsmegler MNEF
Les om Lise
Prisantydningkr 8 950 000,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 12 650,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgiftkr 69 750,-
  
Totalpris kr 9 033 770
Eiendom
Kvernslåttvegen 43A, 5237 Rådal

Matrikkel
Gnr. 119 bnr. 1004 i Bergen kommune

Eierform
Selveier

Areal
Primærrom: 156 kvm, Bruksareal: 186,80 kvm, Bruttoareal: 228,70 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra leveringsbeskrivelse fra utbygger. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
4

Byggeår
2021

Tomt
Eiet tomt 606 m²

Prisantydning
8 950 000

Totalpris inkl. omkostninger
8 950 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
69 750,- (Dokumentavgift)

83 770,- (Omkostninger totalt)

9 033 770,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Eier
Mesterbygg-Bergen AS

Parkering
Biloppstillingsplass til to biler i egen carport (39,7 kvm). Fremlegg for fremtidig el.bil lader i carport.

Beliggenhet
Eie Eiendomsmegling har gleden av å ønske deg velkommen til Kvernslåttvegen 43A, som ligger perfekt til for deg som ønsker å bo i trygge, veletablerte og familievennlige omgivelser.

Området byr ellers på flotte omgivelser, med gode muligheter for å holde seg aktiv med diverse turområder hvor du kan både jogge og sykle. Det kort vei til Nordåsvannet, hvor du finner gode bademuligheter, blant annet i Skjoldabukten. Ved Nordåsvannet ligger også Bergen roklubb med fine fasiliteter. Innenfor gangavstand ligger Skranevatnet og her ligger Sandsli fotballbane og Søvik fotballbane. Perfekt for den fotballinteresserte familien. Gangavstand til eventyrlige Siljustøl med skog og parkanlegg, samt Smøråsfjellet. Trives du best på treningssenter ligger Nr1 Fitness Fana nærmest og ellers finner du EVO på Nordås og SATS på lagunen.

Området kan for øvrig by på nærhet til barneskoler (Søråshøgda som nylig er påbygget og blitt en svært flott skole), ungdomsskoler (Rå og Rådal slien), Nordahl Grieg videregående skole, samt et rikt utvalg av barnehager. Kulur Barnehage er en ny, flott og stor barnehage som ligger i umiddelbar nærhet.

Her bor du få minutter med bil unna Lagunen Storsenter som har et bredt utvalg av shoppingmuligheter, restauranter, vinmonopol m.m. Dersom du foretrekker å ta buss så er det kort avstand til busstopp hvor buss går hyppig til Lagunen bussterminal. Beliggenheten gir nærhet til Sandsli, Kokstad og Flesland, som har mange arbeidsplasser. Bilturen i retning Flesland tar ca. 8-10 minutter.

Her er det også effektiv infrastruktur med kort kjøretur til Flesland, industriområdene på Kokstad/Sandsli, samt motorvei til sentrum. Nærmeste bybane stopp er Råstølen.

Stoppet er ved den nye Zinken hopp skole og den nye fysakhallen som ligger ved Rema, bare minutters gangavstand fra leilighet. 1 min med bybane til stopp ved lagunen. Ca. 20 min gangavstand.  Ellers er det også kort vei til Kilden senter, hvor det er flere butikker og diverse helsetjenester. Her finner du også dagligvarebutikk med post i butikk, apotek, bakeri m.m. Nærmeste dagligvare er Bunnpris i Steinsviken og den ligger like oppi bakken. Ellers ligger Kiwi Sørås og Meny Dolvik i området.

Tomt
Eiet tomt, 606 m²

Inneholder
Areal og fordeling pr etasje
1.etg: 87 kvm BRA / 77 kvm P-rom
2.etg: 89,8 kvm BRA / 79,1 kvm P-rom

Boligen går over 2 plan og følgende rom er inkludert i P-rom:
1.etg: Gang/hall, tre soverom, TV-stue, bad og vaskerom/sluse.
2.etg: Stue/kjøkken, et soverom, gang og bad.

I tillegg medfølger 2 stk innvendig bod på ca. 5 og 4,9 kvm, samt et innvendig garderoberom på hhv. 2,7 kvm. I tillegg medfølger 1 stk ekstern sportsbod på ca. 12,5 kvm samt 2 stk fast parkeringsplass i egen carport.

Byggemåte
Informasjon om byggemåte er hentet fra leveringsbeskrivelsen levert av utbygger Mesterbygg-Bergen AS:

Grunn og fundamenter:
Grunnmur med 200 mm betong med 100 mm utvendig isolering Perimate DI-A-N som er pusset med 2 lag fiberpuss med armering og sluttpuss farge grå. Betongmur i utvendig sportsbod er ikke isolert utvendig. Innside grunnmur er påforet og isolert i alle rom med unntak av utvendig sportsbod.

Yttervegger:
Liggende/stående grunnet kledning med ett mellomstrøk, (toppstrøk påføres av kjøper), utlekting, vindtetting/asfaltplater, 198 mm reisverk, 200 mm glava isolasjon proff 34, dampsperre og 13 mm gipsplater.

Takkonstruksjoner:
Papptekking, OSB-plater, krysslufting, vindsperre, i-bjelkerH 350 som sperr, 350 mm I-bjelke isolasjon glava proff 34, dampsperre, klemlekter, lekter og 13 mm gipsplater.

Gulvsystemer:
Etasjeskille med I-bjelker H300, 100 mm I-bjelke isolasjon og vannfast gulvspon. Elektrikerlekter og 13 mm gipsplater.

For ytterligere informasjon om byggemåte se leveringsbeskrivelse som ligger vedlagt salgsoppgaven.

Standard
Velkommen til Kvernslåttvegen 43A! En strøken, innflyttingsklar funkisbolig (2021). Boligen har flere moderne kvaliteter, gjennomgående god planløsning og høy standard. Boligen levers med bl.a. balansert ventilasjon av type Flexit, vinduer med innebygd screens (i stue mot sør), sentralstøvsuger fra Flexit og kjøkken fra kvalitetsleverandøren Sigdal.

Først vil boligens 1. etasje presenteres. Velkommen inn!

Man blir ønsket velkommen hjem i en romslig entré med fliser på gulv. Varmekabler i gulv både på soverommene, bad, entré, gang og vaskerom. Trappen er levert av Hagen Treindustri, belysning i hvert trappetrinn setter et eksklusivt preg. Entréen forgrener seg pent videre til de øvrige rommene i etasjen.

Etasjen kan skilte med tre gode soverom, en TV-stue, et bad, et praktisk vaskerom og en bod. TV-stuen måles til 10,2 kvm og kan enkelt innredes med både sofa, tv-benk og et bord. Rommet har egen utgang ut. Et ypperlig oppholdsrom hvor barna kan trekke seg litt unna de voksne.

Vis-a-vis med tv-stuen finner man et av tre soverom. Rommet måles 11 kvm. Rommet kan enkelt innredes med både seng, skrivepult og en garderobeløsning. Soverom 2 måles til 11 kvm og passer ypperlig som et barne- eller gjesterom. Soverom 3 måles til 13 kvm og kan enkelt innredes med både dobbeltseng, nattbord, skrivepult og en garderobeløsning. Fine, lyse overflater gjør dette til et svært behagelig rom å oppholde seg i. 

Helfliset bad i 1. etasje med varmekabler i gulv. Badet er innredet med dusj m/glassdører, servant med tilhørende møblement, speil og vegghengt toalett. Praktisk vaskerom/sluse i 1. etg. Her er det også en bod på ca. 5 kvm.

Videre vil boligens 2. etasje presenteres. Velkommen opp!

Kjernen i boligen måles til hele 57,7 kvm og kan enkelt innredes med både en sofagruppe og en spisesone. De store vindusflatene sørger for rikelig med naturlig lysinnslipp til rommet. Den generøse takhøyden gir en svært god romfølelse. Lekker peisovn som varmer godt, samt den sklir pent inn som et eget interiør i stuen. Flott 1-stavs parkett fra Boen. Vinduene er fra Nordan med innebygd screens på vinduene i stuen mot sør. Listefri løsninger mellom vegg, tak og vinduer gir et eksklusivt preg på hele boligen.

God plass til en større spisegruppe på stuen. Denne får en naturlig plassering i tilknytning til kjøkkenet. Kjøkkenet ligger i en pen, åpen løsning mot spisestuen. Kjøkkenet er levert av kvalitetsleverandøren Sigdal og er innredet med slette fronter, laminert benkeplate og nedfelt vask av stål. Alle hvitevarer blir montert før overtagelse. Rikelig med oppbevaringsplass i både skuffer og skap på kjøkkenet. Fra spisestuen er det adkomst ut til en herlig, solrik terrasse.

Terrassen måles til hele 63 kvm og kan enkelt innredes med både solsenger, sittegruppe og grill. Her kan hele familien nyte svært gode solforhold. Glassrekkverk med hvite stolper. Opalfarget glass som reduserer innsyn. Fra terrassen har man fin utsikt over nærområdet.

Hovedsoverommet måles til 11,4 kvm og kan enkelt innredes med en dobbeltseng, nattbord på hver side og en skrivepult. Fra hovedsoverommet er det utgang til en fin balkong.

Bod i 2. etasje. Her er også aggregatet til det balanserte ventilasjonsanlegget. Levert av Flexit med varmegjenvinning. Helfliset bad med varmekabler i gulv. Badet blir ferdig montert med baderomsmøbler før overtagelsen.

Carporten måles til 39,7 kvm og har god plass til to biler. Det er egen sportsbod på 12,5 kvm i carporten.

Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest datert 26.07.2021 vedrørende nybygg bolig.

Oppvarming
Eneboligen har følgende oppvarming:
- Varmekabler i gulv i gang/hall, TV-stue, vaskerom/sluse, begge bad og alle soverom i 1. etasje.
- Peisovn i stue av type Ild 9. Ventilert stålpipe.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter B

Kommunale avgifter
Det vil tilkomme kommunale avgifter, eiendomsskatt og renovasjon for hver enkelt bolig. Avgift er ikke fastsatt pr. dags dato da husene er prosjektert og ikke ferdigstilt. Bergen kommune vil fakturere i etterkant av ferdigstillelse av boligene.

For ytterligere informasjon/spørsmål henvises det til Bergen kommune.

Faste løpende kostnader
Det må påregnes løpende kostnader til strøm, innboforsikring, vedlikehold, kommunale avgifter, TV og internett etc.

Forsikring med polisenummer
Byggmesterforsikring Polisenummer: 20899

Formuesverdi
Eiendommens ligningsverdi er ikke fastsatt. Ligningsverdien fastsettes av Ligningskontoret. Ligningsverdien for primærboliger vil utgjøre 25 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. For sekundærboliger vil ligningsverdien utgjøre 40 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. For ytterligere informasjon se www.skatteetaten.no.

Tekniske installasjoner:
VVS:
- Balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning fra Flexit type Nordic S4.
- Sentralstøvsuger fra Flexit type CVR 3000 med uttak i hver etasje.
- 1 stk. 200 liter varmtvannsbereder.
- Avløpsrør i plastutførelse.
- Utvendig/innvendige bunnledninger/avløpsledninger 110 mm PVC rør.
- Vannledninger PE vannslange.

Elektrisk anlegg:
- El. installasjon i henhold til NEK 400-2018.
- El. punkter iht. til NEK 400.
- Utvendig målerskap.
- 34 stk. innvendige leddspotter.
- Fremlegg for fremtidig el.bil lader i carport.

Diverse
Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra leveringsbeskrivelse fra utbygger og er ikke kontrollmålt av megler.

Selger skal sammen med naboene asfaltere innkjørselen. Dette er en kostnad som selger tar på seg.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra E.Verk eller brann/feiervesen på eiendommen.

Utvendig kledning leveres grunnet med ett mellomstrøk, toppstrøk utføres av kjøper.

I internettannonsen, salgsoppgaven og eventuell avisannonse er det bruken av boligens rom som er opplyst, selv om denne kan være i strid med dagens krav for tilsvarende bruk.

Alle rom ryddes, kostes og støvsuges før overlevering. Innvendige overflater blir vasket en gang. Før bruk bør kjøper foreta finvask av boligen. Utvendige private arealer og felles arealer ryddes for byggavfall. Mindre gjenstander som spiker, skrues mm kan forekomme.

I nye bygg vil det normalt oppstå svinnriss, sprekker i tapet, maling mv. ved skjøter og
sammenføyninger, dels på grunn av uttørking av materialer. Det påpekes spesielt at sprekker i materialoverganger og mellom tak og vegg og i hjørner ikke kan forlanges utbedret, så lenge disse ikke innebærer avvik fra god håndverksmessig standard.

Annet
Vi i Eie Eiendomsmegling Bergen etterstreber å ha de beste boligannonsene i Norge og vi er stolte av å ha tilknyttet oss det som etter vår mening er de beste på styling og bilder i landet. Heem Boligstyling og fotografene i Field jobber eksklusivt for Eie Eiendomsmegling i Bergen. Slik kan vi love det beste resultatet for våre kunder.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.


Erklæring tinglyst 29.05.1985 med dagboknr 15889-3  vedrørende Bestemmelse om veg

Erklæring tinglyst 29.05.1985 med dagboknr 15889-4 vedrørende Bestemmelse om gjerde.

Erklæring tinglyst 05.06.2020 med dagboknr 2548843-2 vedrørende Bestemmelse om adkomstrett.

Erklæring tinglyst 05.06.2020 med dagboknr 2549071-2 vedrørende Bestemmelse om vann/kloakk.

Erklæring tinglyst 05.10.2020 med dagboknr 3121556-1 vedrørende Bestemmelse om vann/kloakk.

Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav.

Utleie
Eiendommen kan i sin helhet leies ut.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen er tilknyttet offentlig til privat vei, offentlig vann og avløp ifølge Bergen kommune.

Vi gjør oppmerksom på at private ledninger vedlikeholdes for eiers regning. For private fellesledninger er der normalt tilknyttet solidarisk vedlikeholdsplikt.

Regulering
Området er regulert til boliger, offentlig bygg, kjørevei og felles avkjørsel ifølge Bergen kommune.

Området er i henhold til gjeldende kommuneplan avsatt til sentrumsformål ifølge Bergen kommune.

Reguleringsplaner på grunnen:
Planid: 15760000
Plannavn: YTREBYGDA. GNR 39, 119 og 120, RÅSTØLEN.
Dato: 15.01.2001
Saksnr: 20004039
Dekningsgrad: 100%
Reguleringsformål: Boliger, offentlig bygg, kjørevei og felles avkjørsel.
Dekningsgrad: 100%

Kommuneplan:
Planid: 65270000
Plannavn: KOMMUNEPLANENS AREALDEL 2018
Dato: 19.06.2019
Dekningsgrad: 100%
Arealformål: Sentrumsformål - byfortettingssone.

Planer i nærheten:
Planid: 64100000
Planavn: YTREBYGDA. GNR 120 BNR 452 MFL., RÅSTØLEN SYKEHJEM
Saksnr: 201416760

Planid: 6360000
Plannavn: YTREBYGDA. GNR 120 BNR 10, 425 MFL., FOLLDALEN
Saksnr: 201323752

Planid: 30150000
Planavn: YTREBYGDA. GNR 119 BNR 3 OG 75, GNR 120 BNR 10, RÅ-SØRÅS

Planid: 15760010
Plannavn: YTREBYGDA. GBR 120 BNR 472 MFL., KVERNSLÅTTEN BARNEHAGE
Saksnr: 201112194

Godkjente tiltak i nærheten av eiendommen:
Eiendom: 120/442
Bygningsnr: 23648970-1
Endring: Tilbygg
Bygningstype: Enebolig
Status: Igangsettingstillatelse
Dato: 23.04.2021
Saksnr: 2021110000

Av basiskart som følger vedlagt salgsoppgaven fremkommer det skravert område. Dette indikerer byggemeldte bygg/bygg under oppføring. I forbindelse med oppføring av nye bygg etc. kan det forekomme byggestøy, støv og tilhørende ulemper i en byggeperiode.

Kopi av basiskart og planinformasjon er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
8 950 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
69 750,- (Dokumentavgift)

83 770,- (Omkostninger totalt)

9 033 770,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Det er ikke tegnet boligselgerforsikring ifbm. salget.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(hvitvaskingsloven) pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:
Grunnpakke: Kr.13 000,-

Markedspakke 2: Kr.14 900,-

Oppgjør: Kr.6 990,-

Provisjon: 1,1% av salgssummen.
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp gjelder prinsippet "intet salg, ingen
kostnad".

Oppdragsnummer
16-21-0179

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" - avhendingsloven (avhl.) § 3-9.
Eiendommen selges "som den er" noe som innebærer at den selges i den stand den er under visning. For en kjøper betyr dette at selgers ansvar for eventuelle mangler er begrenset.
Selv om eiendommen er solgt "som den er" kan det foreligge en mangel dersom boligen er i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper kunne forvente ut fra den avtalte kjøpesummen og forholdene ellers. Et "som den er"- forbehold fritar heller ikke selger fra sin opplysningsplikt, og det kan foreligge en mangel hvis selger har holdt tilbake opplysninger om eiendommen som han kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få (avhl. § 3-7). Det kan også foreligge en mangel dersom selger eller noen på hans vegne gjennom annonse, salgsoppgave eller annen markedsføring har gitt uriktige opplysninger om eiendommen (avhl. § 3-8).

En manglende eller en uriktig opplysning kan bare gjøres gjeldende mot selger dersom den har hatt innvirkning på den avtalen som er inngått.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må gjennomgås grundig av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessentene(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Avdeling
Mekleriet Nord AS
EIE Bergen Nord
Org. nr:925833770
Eidsvågbakken 1
5105 Eidsvåg i åsane
Tlf: 56 12 64 64, Fax:

Ansvarlig megler
Partner | Eiendomsmegler MNEF Lise Abrahamsen

Saksbehandlere
Joakim Wiik Bjerknes
EIE Bergen Nord
Eiendomsmeglerfullmektig MNEF
Mob: 41 08 68 85 / E-post: jow@eie.no

Lise Abrahamsen
EIE Bergen Nord
Partner | Eiendomsmegler MNEF
Mob: 90 74 92 88 / E-post: la@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Kvernslåttvegen 43A
For mer om objektet
Kvernslåttvegen 43A

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: