Bilde 1 av Biskopshus B.1.6.ABilde 2 av Biskopshus B.1.6.A
Digital salgsoppgave
Biskopshus B.1.6.A

5042 Bergen • Bergen kommune

Prisantydning

kr 3 290 000

Omkostninger: kr 14 470Totalpris: kr 3 304 470
Ytre Sandviken | Helt ny 2-roms med uteplass i rålekkert prosjekt like ved NHH. Planlagt ferdigstillelse i Q1 2022
Vis i kartSe bladbar salgsoppgaveLast ned denne salgsoppgaven
Boligtype
Leilighet
Eierform
Eierseksjon
Antall soverom
1 soverom
Etasje
1
Primærrom (P-ROM)
38 m²
Bruksareal (BRA)
41 m²
Fellesutgifter
kr 1 446 / Mnd
Prisantydning
kr 3 290 000
Omkostninger
kr 14 470
Totalpris
kr 3 304 470
Tomt
Fellestomt m²
Oppdragsnummer
16210192
card-default

Lise Abrahamsen

Partner | Eiendomsmegler MNEF
Les om Lise
Prisantydningkr 3 290 000,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 524 000,-)kr 13 100,-
  
Totalpris kr 3 304 470
Eiendom
Biskopshus B.1.6.A, 5042 Bergen, Etasje: 1

Matrikkel
Gnr. 168 bnr. 1127 i Bergen kommune

Eierform
Eierseksjon

Ferdigstillelse
Ferdigstillelse

Selger/Utbygger
Byggefirma Nilsen & Andersen AS v. John Erik Nilsen

Hjemmelshaver
Byggefirma Nilsen & Andersen AS v. John Erik Nilsen

Areal
Primærrom: 38 kvm, Bruksareal: 41 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra takstrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
1

Tomt
Fellestomt m²

Totalpris inkl. omkostninger
3 290 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
13 100,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 524 000,-))

14 470,- (Omkostninger totalt)

3 304 470,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Fellesutgifter
Eierseksjonens månedlige felleskostnader er beregnet til kr.1446,- pr mnd for første driftsår. Felleskostnader er stipulert på foreløpig budsjett. Endelig fastsettelse av felleskostnader vil bli en oppgave for sameiets styre.

Forbruker er kjent med at felleskostnadene vil bli påvirket av sameiets vedlikeholdsbehov, sameiets egne vedtak mv. Det tas forbehold om at selger kan justere felleskostnadene som følge av endringer i budsjettpostene angående felleskostnadene.

Kommunale avgifter
Det vil tilkomme kommunale avgifter, eiendomsskatt og renovasjon for hver enkelt bolig. Avgift er ikke fastsatt pr. dags dato da husene er prosjektert og ikke ferdigstilt. Bergen kommune vil fakturere i etterkant av ferdigstillelse av boligene.

For ytterligere informasjon/spørsmål henvises det til Bergen kommune.

Beliggenhet
Leiligheten har en fantastisk sentral og attraktiv beliggenhet noen minutters spasertur unna NHH, i et stille og rolig område. Leiligheten ligger i byggets 1.etasje og kan by på egen uteplass.

For studenten er området perfekt! En kort spasertur unna ligger populære NHH. Studerer du i sentrumskjernen er det heller ikke noe problem. Kollektivtilbudet i området er nemlig veldig bra! Ved NHH er det bussholdeplass med flere bussruter som har hyppige bussavganger til Bergen Sentrum, Åsane, Flesland mm.

Når det kommer til dagligvarehandelen så finner du Rema 1000 Helleveien, Spar Øyjorden og Extra Maaseskjæret i nærområdet. Nærmest er Rema 1000, som ligger ca. 600 meter unna. For et utvidet servicetilbud er alle byens fasiliteter og servicetilbud en kort busstur unna. Det er også enkelt å ta bussen nordover mot Åsane, hvor man blant annet finner flerfoldige kjøpesentre og selvfølgelig IKEA. Med bil tar det ca. 5 minutter å kjøre til sentrum.

Er du glad i å bevege deg ligger Lehmkuhl-hallen i kort gangavstand fra inngangsdøren din, i tillegg til Stemmemyren idrettsanlegg og Bergen Fitness. Hvis du foretrekker å være ute i friluft er det også greit å vite at det er flere flotte turområder kort vei fra boligen. Noen populære turmål er blant annet Fjellveien, Stoltzekleiven, Munkebotn og Sandviksfjellet. Strand og badeplass er en kort spasertur unna. I tillegg har du SATS på Måsekjæret.

Alt i alt er dette en super leilighet som ligger fint plassert i et sentralt og hyggelig område med det meste man trenger like i nærheten.

Tomt
Fellestomt, m²

Primærrom
Primærrom: 38 kvm
Følgende rom er inkludert i P-rom:

Bruksareal
Bruksareal: 41 kvm

Boder
Det leveres 1 stk sportsbod pr leilighet. Leilighet under 50 m2 får
minimum 2,5 m2 bod.

Leveransebeskrivelse
I salgsoppgave følger informasjonsvedlegg hentet fra utbygger. Vi oppfordrer interessenter til å sette seg grundig inn i all tilgjengelig informasjon.

Biskopshus III (Bygg B):
Forventet ferdigstillelse 1. kvartal 2022.

Leveransebeskrivelse hentet fra Bonava:

Entré
Entré som ønsker deg velkommen inn og leder deg videre inn i leiligheten. I enden av gangen er det også muligheter for en skyvedørsløsning.

Stue og kjøkken
Leiligheten har en åpen stue- og kjøkkenløsning hvor kjøkkenet er plassert i en L-løsning og gir mye benkeplass. Rommet er delt inn i soner for kjøkken, spisebord og stue.

Soverom
Etter en ettermiddag i sofakroken kan du rusle inn i leilighetens soverom på 8 kvm. Her har du direkte tilgang til boden på 2 kvm. Denne kan du bruke til oppbevaring eller hva med en innredet garderobe?

Bad
Leiligheten har et bad på 4 kvm. Baderommet blir levert med fliser på vegg, gulv og gulvvarme som standard. På badet finner du opplegg til vaskemaskin.

Privat uteplass
Du har egen uteplass på ca. 11 kvm.

Fellesfasiliteter
Uteområde vil legge til rette for sosialt samvær og aktivitet. Her finner du sjakkbrett, basketballkurv, lekeområde og grøntareal. Fellesområdene vil inneholde elementer av vegetasjon, lek, vannelementer og oppholdsplasser som knytter sammen de større, solrike sonene i hvert gårdsrom.

Materialer
Våre materialer er nøye utvalgt og av god kvalitet. Ditt nye hjem skal leve opp til forventningene både i dag og i fremtiden. Vi er opptatt av at boligene vi bygger skal ta vare på de som bor der, derfor er det viktig at byggene er langtidsholdbare og vedlikeholdsvennlige.


Eierseksjonens månedlige felleskostnader er beregnet til kr.1854,- pr mnd for første driftsår. Felleskostnader er stipulert på foreløpig budsjett. Endelig fastsettelse av felleskostnader vil bli en oppgave for sameiets styre.

Forbruker er kjent med at felleskostnadene vil bli påvirket av sameiets vedlikeholdsbehov, sameiets egne vedtak mv. Det tas forbehold om at selger kan justere felleskostnadene som følge av endringer i budsjettpostene angående felleskostnadene. 

Prosjektet er på et tidlig stadium, og kjøper må akseptere et mindre vesentlig avvik i arealer for boligen. Dette gjelder også byggets plassering, hva gjelder koordinat og høyde samt at det kan bli foretatt endringer som følge av pålegg i forbindelse med byggetillatelsen, optimalisering av sjakter, kanaler og fellesanlegg etc. kjøper kan ikke kreve prisavslag/ erstatning dersom det forekommer avvik i forhold til forannevnte.

Visualiseringen i prosjektet er av illustrativ karakter og det tar forbehold om endring av bygningsmessige detaljer og annen innredning. Selger tar forbehold om trykkfeil i salgsmateriell og prisliste. Alle illustrasjoner og perspektiver er kun ment å gi et inntrykk av den ferdige bebyggelsen. Det kan således inneholde elementer som ikke inngår i utbyggers leveranser, både når det gjelder utvendige forhold og innredning.

Kjøper er kjent med at det i en periode etter overleveringen vil foregå anleggsarbeid og at dette vil medføre anleggsstøy og trafikk.

Selger har ensidig rett til å endre antallet boenheter og/eller antall seksjoner samt boenheters/ seksjonens størrelse og nærmere utforming. Dersom slike endringer medfører behov for reseksjonering, er sameiet forpliktet til å akseptere dette. Den enkelte sameier og sameiets styre plikter å medvirke til at slik reseksjonering kan skje med signatur på begjæring om reseksjonering. Kjøper aksepterer at denne rett eventuelt tinglyses på eiendommen.
Til informasjon er selger, Bonava.

Fullstendig ferdigstillelse av fellesarealer innenfor sameiets eiendom kan ikke påregnes utført samtidig med innflytting. Selgeren forplikter seg i midlertidig til å ferdigstille disse arbeidene så snart årstiden og andre forhold tilsier det. Manglende ferdigstillelse av fellesareal ved overtagelse anses ikke som forsinkelse eller mangel, og gir derfor ikke kjøper rett til å gjøre misligholdsbeføyelser gjeldende.

Formuesverdi
Formuesverdi for denne eiendommen foreligger ikke ettersom boligen er nyoppført. Utgjør normalt 25% av boligens verdi for primærbolig, og 80% av boligens verdi for sekundærbolig (for ligningsåret 2016).

Reguleringsforhold / Offentlig godkjenning
Utbygger opplyser om følgende i salgsoppgave:

Eiendommen er regulert til bolig/kontor. Se reguleringsplan
Bergenhus, Ytre Sandviken, Gnr 168 bnr 1121, 1125, 1126 m.fl,
Breiviksveien/Ellerhusens vei. Plan nr 18920000.

Interessenter oppfordres til å sette seg inn i gjeldende reguleringsplan.
Det gjøres oppmerksom på at dagens høyde på bygning i
delfelt B/K/F/O (bygget sør for Bygg C) er lavere enn maksimal
regulert byggehøyde. I henhold til gjeldende reguleringsplan er det
tillatt å øke byggehøyden med inntil to etasjer.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne/sameiet har panterett i seksjonen for felleskostnader samt andre krav som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for den enkelte bruksenhet overstiger 2 ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunkt tvangsdekning besluttes gjennomført, jf. lov om eierseksjoner § 31 første ledd. Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.
Kjøper er gjort kjent med at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn 2 boligseksjoner i samme eierseksjonssameie, jf. lov om eierseksjoner § 23, første ledd

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
3 290 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
13 100,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 524 000,-))

14 470,- (Omkostninger totalt)

3 304 470,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Grunnpakke (Kr.15 000)
Markedspakke 1 (Kr.10 900)
Oppgjør (Kr.6 990)
Provisjon (forutsatt salgssum: 3 290 000,-) (Kr.115 150)
Tilrettelegging (Kr.12 900)
Visningshonorar (Kr.2 000)
Totalt kr. (Kr.162 940)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
16-21-0192

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Ansvarlig megler
Partner | Eiendomsmegler MNEF Lise Abrahamsen

Saksbehandlere
Lise Abrahamsen
EIE Bergen Nord
Partner | Eiendomsmegler MNEF
Mob: 90 74 92 88 / E-post: la@eie.no

EIE Bergen Nord
/

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.


Gå til budgivning
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Biskopshus B.1.6.A
For mer om objektet
Biskopshus B.1.6.A

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: