Bilde 1 av Biskopshus leilighet I.4.2.XBilde 2 av Biskopshus leilighet I.4.2.X
Digital salgsoppgave
Biskopshus leilighet I.4.2.X

5042 Bergen • Bergen kommune

Prisantydning

kr 8 990 000

Omkostninger: kr 40 890Totalpris: kr 9 030 890
Ytre Sandviken | Prosjektert 4-roms toppleilighet m/to balkonger, to bad og lav dokavg! Planlagt ferdigstillelse Q3 2021
Vis i kartSe bladbar salgsoppgaveLast ned denne salgsoppgaven
Boligtype
Leilighet
Eierform
Eierseksjon
Antall soverom
3 soverom
Etasje
4
Bruksareal (BRA)
123 m²
Fellesutgifter
kr 2 430 / Mnd
Prisantydning
kr 8 990 000
Omkostninger
kr 40 890
Totalpris
kr 9 030 890
Tomt
Fellestomt m²
Oppdragsnummer
81210488
card-default

Oda Emilie Roa

Jr. Partner | Eiendomsmegler MNEF
Les om Oda
Prisantydningkr 8 990 000,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 1 581 000,-)kr 39 520,-
  
Totalpris kr 9 030 890
Eiendom
Biskopshus leilighet I.4.2.X, 5042 Bergen, Etasje: 4

Matrikkel
Gnr. 168 bnr. 1125 i Bergen kommune

Eierform
Eierseksjon

Ferdigstillelse
Ferdigstillelse

Selger/Utbygger
Roy Hjelmeland

Hjemmelshaver
Roy Hjelmeland

Areal
Bruksareal: 123 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra takstrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
3

Tomt
Fellestomt m²

Totalpris inkl. omkostninger
8 990 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
39 520,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 1 581 000,-))

40 890,- (Omkostninger totalt)

9 030 890,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Fellesutgifter
Eierseksjonens månedlige felleskostnader er beregnet til kr. 2430,- pr mnd. for første driftsår. Felleskostnader er stipulert på foreløpig budsjett. Endelig fastsettelse av felleskostnader vil bli en oppgave for sameiets styre.

Forbruker er kjent med at felleskostnadene vil bli påvirket av sameiets vedlikeholdsbehov, sameiets egne vedtak mv. Det tas forbehold om at selger kan justere felleskostnadene som følge av endringer i budsjettpostene angående felleskostnadene.

Kommunale avgifter
Det vil tilkomme kommunale avgifter, eiendomsskatt og renovasjon for hver enkelt bolig. Avgift er ikke fastsatt pr. dags dato da husene er prosjektert og ikke ferdigstilt. Bergen kommune vil fakturere i etterkant av ferdigstillelse av boligene.

For ytterligere informasjon/spørsmål henvises det til Bergen kommune.

Parkering
Det gjøres for ordens skyld oppmerksom på at parkeringsplass ikke medfølger ved kjøp av boligen, men kan kjøpes for kr 395.000,-

Beliggenhet
Leiligheten har en fantastisk sentral og attraktiv beliggenhet noen minutters spasertur unna NHH, i et stille og rolig område. Leiligheten ligger i byggets 4. etasje, som også er toppetasjen. Den kan by på to store balkonger med fine solforhold.

For studenten er området perfekt! En kort spasertur unna ligger populære NHH. Studerer du i sentrumskjernen er det heller ikke noe problem. Kollektivtilbudet i området er nemlig veldig bra! Ved NHH er det bussholdeplass med flere bussruter som har hyppige bussavganger til Bergen Sentrum, Åsane, Flesland mm.

Når det kommer til dagligvarehandelen så finner du Rema 1000 Helleveien, Spar Øyjorden og Extra Maaseskjæret i nærområdet. Nærmest er Rema 1000, som ligger ca. 600 meter unna. For et utvidet servicetilbud er alle byens fasiliteter og servicetilbud en kort busstur unna. Det er også enkelt å ta bussen nordover mot Åsane, hvor man blant annet finner flerfoldige kjøpesentre og selvfølgelig IKEA. Med bil tar det ca. 5 minutter å kjøre til sentrum.

Er du glad i å bevege deg ligger Lehmkuhl-hallen i kort gangavstand fra inngangsdøren din, i tillegg til Stemmemyren idrettsanlegg og Bergen Fitness. Hvis du foretrekker å være ute i friluft er det også greit å vite at det er flere flotte turområder kort vei fra boligen. Noen populære turmål er blant annet Fjellveien, Stoltzekleiven, Munkebotn og Sandviksfjellet. Strand og badeplass er en kort spasertur unna. I tillegg har du SATS på Måsekjæret.

Alt i alt er dette en super leilighet som ligger fint plassert i et sentralt og hyggelig område med det meste man trenger like i nærheten.

Tomt
Fellestomt, m²

Fellesfasiliteter |
Uteområde vil legge til rette for sosialt samvær og aktivitet. Her finner du både lekeområde og grøntareal. Fellesområdene vil inneholde elementer av vegetasjon, lek, vannelementer og oppholdsplasser som knytter sammen de større, solrike sonene i hvert gårdsrom.

Leveransebeskrivelse
I salgsoppgave følger informasjonsvedlegg hentet fra utbygger (Bonava). Vi oppfordrer interessenter til å sette seg grundig inn i all tilgjengelig informasjon.

Stipulert innflytting er Q3 2021.

Velkommen til Biskopshus! Dette er en rå lekker 4-roms toppleilighet i byggets 4.etasje med god planløsning og to balkonger. Materialer er nøye utvalgt og av god kvalitet. Bygget er langtidsholdbart og vedlikeholdsvennlig.

Entré |
Velkommen inn i leilighetens luftige entré, her er det mulighet for en romslig skyvedørsgarderobe hvor man kan henge fra seg jakker og sko. Gangen leder deg videre inn i stuen og resten av boligen

Stue/kjøkken |
Stor åpen stue/kjøkkenløsning på 51,5 kvm, her er det god plass til både sofagruppe og spisebord. Fra stuen er det utgang til en balkong på 14 kvm med god plass til en deilig sittegruppe. Kjøkkenet er formet som en hestesko, dette gjør slik at man har meget god benke- og oppbevaringsplass. Fra kjøkkenet er det utgang til leilighetens andre balkong på 12 kvm.

Bad |
To helflisede bad med varme i gulv. Det vil bli tilrettelagt for vaskemaskin på begge badene.

Soverom |
Leiligheten har tre soverom av god størrelse. Boligens hovedsoverom har eget bad og gode plass til garderobeløsning og andre møbler. De to resterende soverommene er på hhv. 9,9 kvm og 6,8 kvm, her har man utsikt mot balkong og godt med skap plass.

Tilvalg som er gjort av selger av kontraktsposisjon:
- Svart benkeplate med underlimt vask
- Innfelt ledspot i overskap
- Grepsløse kjøkkenfronter (Horizont) fra Sigdal
- Takhøge overskap kjøkken
- Reint kjøleskap og reint fryseskap på kjøkkenet.
- Kalkgrå farge på alle vegger
- Elektrokostnad med å koble til ledspot (overskap)
Total tilleggskostnad: kr. 77.404,-

Eierseksjonens månedlige felleskostnader er beregnet til kr. 2430,- pr mnd. for første driftsår. Felleskostnader er stipulert på foreløpig budsjett. Endelig fastsettelse av felleskostnader vil bli en oppgave for sameiets styre.

Forbruker er kjent med at felleskostnadene vil bli påvirket av sameiets vedlikeholdsbehov, sameiets egne vedtak mv. Det tas forbehold om at selger kan justere felleskostnadene som følge av endringer i budsjettpostene angående felleskostnadene. 

Kjøper må akseptere et mindre vesentlig avvik i arealer for boligen. Dette gjelder også byggets plassering, hva gjelder koordinat og høyde samt at det kan bli foretatt endringer som følge av pålegg i forbindelse med byggetillatelsen, optimalisering av sjakter, kanaler og fellesanlegg etc. kjøper kan ikke kreve prisavslag/ erstatning dersom det forekommer avvik i forhold til forannevnte.

Visualiseringen i prosjektet er av illustrativ karakter og det tar forbehold om endring av bygningsmessige detaljer og annen innredning. Selger tar forbehold om trykkfeil i salgsmateriell og prisliste. Alle illustrasjoner og perspektiver er kun ment å gi et inntrykk av den ferdige bebyggelsen. Det kan således inneholde elementer som ikke inngår i utbyggers leveranser, både når det gjelder utvendige forhold og innredning.

Kjøper er kjent med at det i en periode etter overleveringen vil foregå anleggsarbeid og at dette vil medføre anleggsstøy og trafikk.

Selger har ensidig rett til å endre antallet boenheter og/eller antall seksjoner samt boenheters/ seksjonens størrelse og nærmere utforming. Dersom slike endringer medfører behov for reseksjonering, er sameiet forpliktet til å akseptere dette. Den enkelte sameier og sameiets styre plikter å medvirke til at slik reseksjonering kan skje med signatur på begjæring om reseksjonering. Kjøper aksepterer at denne rett eventuelt tinglyses på eiendommen.

Til informasjon er Bonava utbygger.

Fullstendig ferdigstillelse av fellesarealer innenfor sameiets eiendom kan ikke påregnes utført samtidig med innflytting. Selgeren forplikter seg i midlertidig til å ferdigstille disse arbeidene så snart årstiden og andre forhold tilsier det. Manglende ferdigstillelse av fellesareal ved overtagelse anses ikke som forsinkelse eller mangel, og gir derfor ikke kjøper rett til å gjøre misligholdsbeføyelser gjeldende.

Formuesverdi
Formuesverdi for denne eiendommen foreligger ikke ettersom boligen er nyoppført. Utgjør normalt 25% av boligens verdi for primærbolig, og 80% av boligens verdi for sekundærbolig (for ligningsåret 2016).

Boder
Det medfølge 1 stk. sportsbod.

Reguleringsforhold / Offentlig godkjenning
Tomten er regulert i henhold til plan PlanID nr 18920000. Se reguleringsplan Bergenhus, Ytre Sandviken, Gnr 168 bnr 1121, 1125, 1126 m.fl, Breiviksveien/Ellerhusens vei.

Kopi reguleringsplaner vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Annet
Vi i Eie Eiendomsmegling Bergen etterstreber å ha de beste boligannonsene i Norge og vi er stolte av å ha tilknyttet oss det som etter vår mening er de beste på styling og bilder i landet. Heem Boligstyling og fotografene i Field jobber eksklusivt for Eie Eiendomsmegling i Bergen. Slik kan vi love det beste resultatet for våre kunder.

Rett til fritt å velge megler:
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne/sameiet har panterett i seksjonen for felleskostnader samt andre krav som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for den enkelte bruksenhet overstiger 2 ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunkt tvangsdekning besluttes gjennomført, jf. lov om eierseksjoner § 31 første ledd. Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Kjøper er gjort kjent med at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn 2 boligseksjoner i samme eierseksjonssameie, jf. lov om eierseksjoner § 23, første ledd

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
8 990 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
39 520,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 1 581 000,-))

40 890,- (Omkostninger totalt)

9 030 890,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Kjøper er forpliktet til å betale kjøpesummen etter følgende betalingsplan:
Forskudd: Kr 799 500,- ved kontraktsinngåelse.

Innen overtagelse: Resterende kjøpesum + omkostninger.

Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(hvitvaskingsloven) pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Grunnpakke (Kr.5 000)
Markedspakke 1 (Kr.10 900)
Oppgjør (Kr.6 990)
Provisjon (forutsatt salgssum: 8 990 000,-) (Kr.39 000)
Tilrettelegging (Kr.12 900)
Totalt kr. (Kr.74 790)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp er det avtalt intet salg - ingen regning.

Oppdragsnummer
81-21-0488

Ansvarlig megler
Jr. Partner | Eiendomsmegler MNEF Oda Emilie Roa

Saksbehandlere
Oda Emilie Roa
EIE Bergen
Jr. Partner | Eiendomsmegler MNEF
Mob: 41 76 79 38 / E-post: or@eie.no

EIE Bergen
/

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.


Gå til budgivning
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Biskopshus leilighet I.4.2.X
For mer om objektet
Biskopshus leilighet I.4.2.X

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: