Bilde 1 av Breiviksveien 54Bilde 2 av Breiviksveien 54
Digital salgsoppgave
Breiviksveien 54

5043 Bergen • Bergen kommune

Prisantydning

kr 4 690 000

Omkostninger: kr 42 382Totalpris: kr 4 732 382
Ytre Sandviken | Helt ny 3-roms endeleilighet med heis i 3.etg, mulighet for parkering og egen balkong på 15 kvm!
Vis i kartSe bladbar salgsoppgaveLast ned denne salgsoppgaven
Boligtype
Leilighet
Eierform
Eierseksjon
Eierseksjon
58
Antall soverom
2 soverom
Etasje
3
Primærrom (P-ROM)
70 m²
Bruksareal (BRA)
75 m²
Bruttoareal (BTA)
75 m²
Fellesutgifter
kr 1 854 / Mnd
Prisantydning
kr 4 690 000
Omkostninger
kr 42 382
Totalpris
kr 4 732 382
Byggeår
2021
Tomt
Fellestomt 5528 m²
Oppdragsnummer
16210027
card-default

Lise Abrahamsen

Partner | Eiendomsmegler MNEF
Les om Lise
Prisantydningkr 4 690 000,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 990 000,-)kr 33 362,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 7 650,-
  
Totalpris kr 4 732 382
Eiendom
Breiviksveien 54, 5043, Bergen, Etasje: 3

Matrikkel
Gnr. 168 bnr. 1125 snr. 58 i Bergen kommune

Eierform
Eierseksjon

Areal
Primærrom: 70 kvm, Bruksareal: 75 kvm, Bruttoareal: 75 kvm

Antall soverom
2

Byggeår
2021

Tomt
Fellestomt 5528 m²

Prisantydning
4 690 000

Andel fellesgjeld/Fellesformue
Andel fellesgjeld: kr. 0,-
Andel fellesformmue kr. 0,-

Totalpris inkl. omkostninger
4 690 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
33 362,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 990 000,-))
7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))

42 382,- (Omkostninger totalt)

4 732 382,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Felleskostnad
Kr. 1 854,- pr. mnd.

Felleskostnad inkluderer
Fellesutgifter er stipulert pr. dags dato da bygget er prosjektert og ikke ferdigstilt, se prisliste og budsjettutkast. Kjøperne må delta andelsmessig i felleskostnadene i samsvar med fordeling fastsatt i vedtektene. Budsjettutkastet er estimert på dagens prisnivå på tjenester, og ut fra forventet omfang av forbruk. Man må påregne at dette vil bli justert før innflytning, og etter at sameiet kommer i drift.

Pliktig medlemskap med Bergen Fiber og Altibox på TV og internett. Avtalen er inngått av Bonava på vegne av sameiet, med bindingstid på 3 år fra brukerne er koblet opp, og faktureringen er startet. Bonava har valgt Totalpakke 200 Flex. Når styret er etablert kan de velge en annen pakke om ønskelig. Pakken inneholder: TV-basispakke og bredbånd 200/200. Total mnd. kost kr 429,- pr. boenhet. Denne kostnaden er inkludert i budsjetterte
felleskostnader.

Bonava opplyser om at felleskostnadene vil inkludere strøm i fellesarealer, felles byggforsikring, trappevask, generelt vedlikehold, TV og internett.

Kommunale avgifter
Det vil tilkomme kommunale avgifter, eiendomsskatt og renovasjon for hver enkelt bolig. Avgift er ikke fastsatt pr. dags dato da husene er prosjektert og ikke ferdigstilt. Bergen kommune vil fakturere i etterkant av ferdigstillelse av boligene.

For ytterligere informasjon/spørsmål henvises det til Bergen kommune.

Eier
Margrethe Mykland

Highlights
  • Heis i bygget
  • Helt nyoppført
  • God takhøyde
  • Lav dokumentavgift
  • Egen uteplass på 15 kvm
  • Felles innvendig sykkelparkering i første etasje
  • Mulighet for garasjeplass, samt gjesteparkering
  • Nytt kjøkken levert av kvalitetsleverandøren Sigdal
  • Attraktiv beliggenhet med alt du behøver i nærheten

Parkering
Det er mulighet for parkering i multipark parkeringskjeller ved kjøp av garasjeplass. Bonava opplyser om at denne vil koste 395 000,-.
Gjesteparkering og HC-plasser vil være i garasjeanlegget utenom multiparksystemet.

Garasjeanlegget seksjoneres som egen næringsseksjon og vil være et eget sameie mellom sameiene Biskopshus B-D og Biskopshus A, samt de eierseksjoner i nevnte sameier som har kjøpt garasjeplass.

Beliggenhet
Leiligheten har en fantastisk sentral og attraktiv beliggenhet noen minutters spasertur unna NHH, i et stille og rolig område. Leiligheten ligger i byggets 3.etasje (med heis) og kan by på en stor balkong med gode solforhold.

For studenten er området perfekt! En kort spasertur unna ligger populære NHH. Studerer du i sentrumskjernen er det heller ikke noe problem. Kollektivtilbudet i området er nemlig veldig bra! Ved NHH er det bussholdeplass med flere bussruter som har hyppige bussavganger til Bergen Sentrum, Åsane, Flesland mm.

Når det kommer til dagligvarehandelen så finner du Rema 1000 Helleveien, Spar Øyjorden og Extra Maaseskjæret i nærområdet. Nærmest er Rema 1000, som ligger ca. 600 meter unna. For et utvidet servicetilbud er alle byens fasiliteter og servicetilbud en kort busstur unna. Det er også enkelt å ta bussen nordover mot Åsane, hvor man blant annet finner flerfoldige kjøpesentre og selvfølgelig IKEA. Med bil tar det ca. 5 minutter å kjøre til sentrum.

Er du glad i å bevege deg ligger Lehmkuhl-hallen i kort gangavstand fra inngangsdøren din, i tillegg til Stemmemyren idrettsanlegg og Bergen Fitness. Hvis du foretrekker å være ute i friluft er det også greit å vite at det er flere flotte turområder kort vei fra boligen. Noen populære turmål er blant annet Fjellveien, Stoltzekleiven, Munkebotn og Sandviksfjellet. Strand og badeplass er en kort spasertur unna. I tillegg har du SATS på Måsekjæret.

Alt i alt er dette en super leilighet som ligger fint plassert i et sentralt og hyggelig område med det meste man trenger like i nærheten.

Tomt
Fellestomt, 5528 m²

Inneholder
Areal og fordeling pr etasje
3.etg: 74,5 kvm BRA / 70,4 kvm P-rom

Boligen går over 1 plan og følgende rom er inkludert i P-rom:
3.etg: Entre, stue/kjøkken, bad og to soverom.

I tillegg er det 1 stk innvendig bod på ca. 3 kvm og 1 stk ekstern bod i fellesarealer på ca. 5 kvm.

Byggemåte
Informasjon om byggemåte er hentet fra leveringsbeskrivelsen levert av utbygger Bonava:

Yttervegger:
Fasade leveres i pussystem som luftede plater med malt puss på plate. Utførelsen blir lyse fasader med innslag av fargefelt.

Takkonstruksjoner:
Yttertak av betong isoleres og tekkes.

Gulvsystemer:
Leiligheten leveres med hvitpigmert 3-stavs eikeparkett.

For ytterligere informasjon om byggemåte se leveringsbeskrivelsen som ligger vedlagt salgsoppgaven.

Primærrom
Primærrom: 70 kvm

Bruksareal
Bruksareal: 75 kvm

Standard
Velkommen til Breviksveien 54! En strøken endeleilighet i nydelige Ytre Sandviken fra 2021! Her kan du flytte rett inn i en ubebodd bolig med masse gode kvaliteter, god planløsning og svært høy standard. Leiligheten kan blant annet skilte med balansert ventilasjonssystem, kjøkken levert av kvalitetsleverandøren Sigdal og privat uteplass på hele 15 kvm. Velkommen på visning!

Entre |
Leiligheten gir et godt første inntrykk med sin innbydende entre på ca. 7,4 kvm. Her har man slitesterk eike parkett på gulvet, slette vegger og tak, samt LED downlights. Herfra har man tilkomst til leilighetens øvrige rom.

Stue/kjøkken |
Videre kommer man inn i en romslig stue/kjøkken løsning på hele 34 kvm! Rommet kan med andre ord enkelt innredes med både sittegruppe, spisebord og TV i hver sine soner. Her er det også utgang til leilighetens private uteplass på 15 kvm med gode solforhold.
Kjøkkeninnredningen er som sagt levert av kvalitetsleverandøren Sigdal, og består av hvite fronter og laminat benkeplate. Alle hvitevarer er nye fra 2021 og har aldri vært i bruk tidligere. Av integrerte hvitevarer medfølger stekeovn, platetopp, ventilator, oppvaskmaskin og kjøleskap med frysedel.

Bad |
Leiligheten har et romslig bad på 5,9 kvm og har meget god standard. Baderommet er helfliset og består av vegghengt toalett, servant med heldekkende baderomsmøblering og dusj. I tillegg er det opplegg og plass til vaskemaskin og tørketrommel. Her er det også selvfølgelig varmekabler i gulvet.

Soverommene |
Leilgheten har to romslige soverom der det er god plass til både dobbelseng og skrivebord på begge soverommene. Hovedsoverommet måler 12,3 kvm og har rikelig med lysinnslipp fra vinduet. Det andre soveromme måler 7,6 kvm og passer ypperlig til gjesterom, barnerom eller kontor, alt etter behov. Soverommene har i likhet med resten av boligen 3-stavs eike parkett.

For å oppsummere er dette en perfekt mulighet for deg som ønsker en helt ny leilighet men ikke interessert i å bygge selv. Leiligheten har en attraktiv beliggenhet med alt av fasiliteter du trenger like i nærheten og gode kvaliteter. Er du fortsatt i tvil er du hjertelig velkommen på visning!

For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt takstrapport.

Ferdigattest
Ferdigattest vil bli utstedt etter ferdigstillelse av de to andre byggene. Antatt ferdigstillelse er Mars 2022.

Oppvarming
Leiligheten har elektrisk oppvarming ved panelovner og varmekabler i gulvet på badet.

Energimerking
Energiattest med energimerke
Boligene bygges etter gjeldende energikrav i teknisk forskrift, TEK 17, og vil som minimum tilfredsstille kravene i denne forskriften. Gjennom pågående detaljprosjektering vil det kunne gjøres mindre endringer slik at boligens endelige energimerking først fastsettes på et senere tidspunkt.

Kommunale avgifter
Kommunale avgifter og eiendomsskatt blir fastsatt på et senere tidspunkt av kommunen, og faktureres direkte fra kommunen utenom fellesutgiftene. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Eiendomsskatt
I likhet med kommunale avgifter, blir også eiendomsskatt fastsatt på et senere tidspunkt av kommunen, og faktureres direkte fra kommunen utenom fellesutgiftene.

Fordeling felleskostnader
Fellesutgifter: kr 1 854,- pr.mnd.

Felleskostnad inkluderer
Fellesutgifter er stipulert pr. dags dato da bygget er prosjektert og ikke ferdigstilt, se prisliste og budsjettutkast. Kjøperne må delta andelsmessig i felleskostnadene i samsvar med fordeling fastsatt i vedtektene. Budsjettutkastet er estimert på dagens prisnivå på tjenester, og ut fra forventet omfang av forbruk. Man må påregne at dette vil bli justert før innflytning, og etter at sameiet kommer i drift.

Pliktig medlemskap med Bergen Fiber og Altibox på TV og internett. Avtalen er inngått av Bonava på vegne av sameiet, med bindingstid på 3 år fra brukerne er koblet opp, og faktureringen er startet. Bonava har valgt Totalpakke 200 Flex. Når styret er etablert kan de velge en annen pakke om ønskelig. Pakken inneholder: TV-basispakke og bredbånd 200/200. Total mnd. kost kr 429,- pr. boenhet. Denne kostnaden er inkludert i budsjetterte felleskostnader.

Bonava opplyser om at felleskostnadene vil inkludere strøm i fellesarealer, felles byggforsikring, trappevask, generelt vedlikehold, TV og internett.

Faste løpende kostnader
For aktuell bolig vil dette blant annet være strøm etter forbruk, forsikringer etc.

Spesifikasjon av fellesgjeld
Sameiet har ingen fellesgjeld.

Årsregnskap
Bonava har opprettet et forslag til driftsbudsjett for sameiet i Biskopshus B-C-D:
- Overskudd kr 37 868,-

For ytterligere informasjon se årsberetning og regnskap som følger i salgsoppgaven. Vi oppfordrer interessenter til å sette seg grundig inn i disse.

Forsikring med polisenummer
Tryg Polisenummer: 7981154

Formuesverdi
Formuesverdien er ikke fastsatt enda. Formuesverdi fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Sameie
,
Sameiet Biskopshus B-D vil bestå av 72 leiligheter fordelt på to bygg (Bygg B og Bygg C) , samt 4 rekkehus (Bygg D) på to etasjer over bakkeplan i front av Bygg C.

Forretningsfører
OBOS blir engasjert som forretningsfører

Tekniske installasjoner:
VVS:
-Leilighetene leveres med balansert ventilasjonssystem.
-Elektrisk gulvvarme på bad.
-Varmt tappevann forsynes fra sentralt plassert elektrokjel.

Elektrisk anlegg:
-Leiligheten leveres med skjult elektrisk anlegg i henhold til gjeldende elektrostandard, NEK 400.
-Der hvor vegger og tak er i betong og lyd-/brannvegger er i gips vil det bli synlige kabler og
utenpålagte stikkontakter.
-Som standard leveres LED downlights på bad og entre. Lysarmatur montert over benk på kjøkken.
-Det leveres utelys med stikkontakt på terrasse/balkong.

Dyrehold
I følge vedtektene er dyrehold tillatt så lenge dette ikke på en urimelig eller unødvendig måte er til skade eller ulempe for de øvrige brukerne av eiendommen.

Diverse
Følgende hvitevarer medfølger i handelen: Stekeovn, induksjonsplatetopp, ventilator, oppvaskmaskin og kjøleskap med frysedel.

I internettannonsen, salgsoppgaven og eventuell avisannonse er det bruken av boligens rom som er opplyst, selv om denne kan være i strid med dagens krav for tilsvarende bruk.

Leiligheten ble vasket ut av firma i forkant av styling, og blir ikke ytterligere utvasket før overtakelse.

Annet
Vi i Eie Eiendomsmegling Bergen etterstreber å ha de beste boligannonsene i Norge og vi er stolte av å ha tilknyttet oss det som etter vår mening er de beste på styling og bilder i landet. Heem Boligstyling og fotografene i Field jobber eksklusivt for Eie Eiendomsmegling i Bergen. Slik kan vi love det beste resultatet for våre kunder.

Rett til fritt å velge megler:
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne/sameiet har panterett i seksjonen for felleskostnader samt andre krav som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for den enkelte bruksenhet overstiger 2 ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunkt tvangsdekning besluttes gjennomført, jf. lov om eierseksjoner § 31 første ledd. Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Erklæring tinglyst 15.04.1948 med dagboknr 3580 vedrørende bestemmelse iflg skjøte.

Erklæring tinglyst 27.05.1949 med dagboknr 5011 vedrørende erklæring/avtale om innkjørsel.

Erklæring tinglyst 14.12.1951 med dagboknr 11360 vedrørende bestemmelse om rettigheter og plikter iflg kommunalt skjøte.

Erklæring tinglyst 09.02.1959 med dagboknr 1423 vedrørende midlertidig dispensassjn fra Bygningsloven vedr. bygning.

Erklæring tinglyst 12.01.1966 med dagboknr 193 vedrørende midlertidig dispensassjn fra Bygningsloven vedr. lagerskur.

Erklæring tinglyst 27.10.1975 med dagboknr 2248 vedrørende bestemmelse om loakkledning.

Erklæring tinglyst 28.02.1983 med dagboknr 5090 vedrørende midlertidig dispensasjon fra Bygningsloven vedr. søppelhus og halvtekketak.

Erklæring tinglyst 06.09.2021 med dagboknr 1095842 vedrørende bestemmelse om kloakkledning.

Erklæring tinglyst 15.09.2021 med dagboknr 1141885 vedrørende bruksrett.

Erklæring tinglyst 15.12.1947 med dagboknr 9481 vedrørende registrering av grunn.

Erklæring tinglyst 10.03.1949 med dagboknr 2268 vedrørende grunnstykket fradelt fra Breiviken 7.
 
Erklæring tinglyst 09.06.2021 med dagboknr 685624 vedrørende sammenslåing.

Erklæring tinglyst 25.02.2020 med dagboknr 2149365 vedrørende bestemmelse om sprening og planere terreng, samt støttemur.
 
Erklæring tinglyst 25.02.2020 med dagboknr 2149415 vedrørende bestemmelse om bebyggelse. 

Kjøper er gjort kjent med at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn 2 boligseksjoner i samme eierseksjonssameie, jf. lov om eierseksjoner § 23, første ledd

Interessenter oppfordres til å sette seg inn i gjeldende reguleringsplan. Det gjøres oppmerksom på at dagens høyde på bygning i delfelt B/K/F/O (bygget sør for Bygg C) er lavere enn maksimal regulert byggehøyde. I henhold til gjeldende reguleringsplan er det
tillatt å øke byggehøyden med inntil to etasjer.

Utleie
Seksjonseieren disponerer fritt over egen seksjon med de begrensningene som følger av sameieforholdet og eierseksjonsloven, jf. eierseksjonsloven § 24. Seksjonseieren kan fritt selge, pantsette og leie ut sin egen seksjon. Utleie skal meldes styret.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen blir tilknyttet offentlig avløpsnett og vann via private stikkledninger. Privat tilkomstvei via offentlig vei i følge informasjonsbeskrivelsen levert av Bonava.

Vi gjør oppmerksom på at private ledninger vedlikeholdes for eiers regning. For private fellesledninger er der normalt tilknyttet solidarisk vedlikeholdsplikt.

Regulering
Reguleringsplaner over grunnen
PlanID: 18920000, BERGENHUS. GNR 168 BNR 1121, 1125, 1126, 1127 OG 1128, YTRE SANDVIKEN, BREIVIKSVEIEN - ELLERHUSENS VEI
Ikrafttradt: 23.04.2014
Saksnr: 200501862
Dekningsgrad: 38,0 %

Reguleringsformål (Reguleringsplaner over grunnen)
PlanID: 18920000
Reguleringsformål: 760 - Felles gårdsplass
Dekningsgrad: 38,0 %

Reguleringsplaner på grunnen
PlanID: 18920000, BERGENHUS. GNR 168 BNR 1121, 1125, 1126, 1127 OG 1128, YTRE SANDVIKEN, BREIVIKSVEIEN - ELLERHUSENS VEI 
Ikrafttradt: 23.04.2014
Saksnr: 200501862
Dekningsgrad: 100,0 %

Reguleringsformål (Reguleringsplaner på grunnen)
Området er regulert til kombinert formål samt bolig/kontor ifølge Bergen kommune.

Begrensninger (Reguleringsplaner på grunnen)
PlanID: 18920000 Reguleringsformål: 640 - Frisiktsone Dekningsgrad: < 0,1 % (2,0 m2)

Reguleringsplaner under grunnen
PlanID: 18920000, BERGENHUS. GNR 168 BNR 1121, 1125, 1126, 1127 OG 1128, YTRE SANDVIKEN, BREIVIKSVEIEN - ELLERHUSENS VEI
Ikrafttradt: 23.04.2014
Saksnr: 200501862
Dekningsgrad: 49,5 %

Reguleringsformål (Reguleringsplaner under grunnen)
PlanID: 18920000 Reguleringsformål: 730 - Felles parkeringsplass Dekningsgrad: 49,5 %

Planendringer relatert/muligens relatert aktuell eiendom
Ingen planendringer er markert innenfor - eller i umiddelbar nærhet til den aktuelle eiendommen. Sjekk likevel kartet og planarkivsystem for punktrepresenterte planendringer.

Kommuneplan
PlanID: 65270000, KOMMUNEPLANENS AREALDEL 2018
Ikrafttradt: 19.06.2019
Dekningsgrad: 100,0 %

Arealformål i kommuneplanen
Området er i henhold til gjeldende kommuneplan avsatt til byfortettingssone ifølge Bergen kommune.

Hensynssoner Gul støy i kommuneplanen
PlanID: 65270000
Hensynssonetype: KpStøySone
Hensynssonenavn: H220_3
Beskrivelse: Vei støy - gul sone
Dekningsgrad: 8,8 %

Kommunedelplan(er)
PlanID: 15750000, BERGENHUS. KDP SANDVIKEN - FJELLSIDEN NORD
Ikrafttradt: 19.02.2001
Dekningsgrad: < 0,1 % (1,4 m2)

Planer i nærheten av eiendommen
PlanID: 18350000, BERGENHUS. GNR 168 BNR 139, NORGES HANDELSHOYSKOLE Saksnr: 200408629

11380200 30 BERGENHUS. DELER AV GNR 168 BNR 1158 MFL., BISKOPSHAVN OG EIKEVIKEN 200504150

Godkjente tiltak i nærheten av eiendommen
Byningsnr: 139334914- 1
Endring: Tilbygg
Bygningstype: Tomannsbolig, vertikaldelt
Status: Bygningsnummer utgått
Dato: Ukjent
Saksnr: 941090

Gnr/Bnr: 168/1121, Bygningsnr: 139849671
Bygningstype: Kontor- og adm.bygning rådhus
Status: Bygning godkjent for riving/brenning
Dato: 06.08.2021
Saksnr: 201420663

Gnr/Bnr: 168/1121, Bygningsnr: 139849671
Bygningstype: Kontor- og adm.bygning rådhus
Status: Bygning godkjent for riving/brenning
Dato: 06.08.2021
Saksnr: 202110017

Gnr/Bnr: 168/1121, Bygningsnr: 139849671- 1
Endring: Påbygg
Byningstype: Kontor- og adm.bygning rådhus
Status: Bygging avlyst
Dato: 01.01.2020
Saksnr: 201420663

Gnr/Bnr: 168/1121, Bygningsnr: 139849698
Bygningstype: Annen kontorbygning
Status: Bygning godkjent for riving/brenning
Dato: 09.02.2018
Saksnr: 201739122

Gnr/Bnr: 168/1121, Bygningsnr: 139849701
Bygningstype: Annen kontorbygning
Status: Bygning godkjent for riving/brenning
Dato: 09.02.2018
Saksnr: 201739122

Gnr/Bnr: 168/1121, Bygningsnr: 300916184
Bygningstype: Store sammenb. boligbygg på 5 etg. el. mer
Status: Rammetillatelse
Dato: 06.08.2021
Saksnr: 202110017

Gnr/Bnr: 168/1121, Bygningsnr: 300916380
Bygningstype: Store sammenb. boligbygg på 5 etg. el. mer
Status: Rammetillatelse
Dato: 06.08.2021
Saksnr: 202110017

Gnr/Bnr: 168/1121, Bygningsnr: 300916411
Bygningstype: Store sammenb. boligbygg på 5 etg. el. mer
Status: Rammetillatelse
Dato: 06.08.2021
Saksnr: 202110017

Gnr/Bnr: 168/1128, Bygningsnr: 9413766-3
Endring: Påbygg
Bygningstype: Annen lagerbygning
Status: Meldingssak tiltak fullført
Dato: 01.01.2011
Saksnr: 200809378

Gnr/Bnr: 168/1132, Bygningsnr: 139334892- 1
Endring: Ombygging
Bygningstype: Enebolig
Status: Ferdigattest
Dato: 26.09.2011
Saksnr: 200911350

Gnr/Bnr: 168/1133, Bygningsnr: 9426612-1
Endring: Tilbygg
Bygningstype: Tomannsbolig, vertikaldelt
Status: Tatt i bruk
Dato: 01.10.1984
Saksnr: 811933

Gnr/Bnr: 168/1133 Bygningsnr: 9426612-3
Endring: Tilbygg
Bygningstype: Tomannsbolig, vertikaldelt
Status: Ferdigattest
Dato: 10.02.2009
Saksnr: 200611573

Gnr/Bnr: 168/1135, Bygningsnr: 139334914- 2
Endring: Tilbygg
Bygningstype: Tomannsbolig, vertikaldelt
Status: Tatt i bruk
Dato: 13.04.1999
Saksnr: 990552

Gnr/Bnr: 168/1136, Bygningsnr: 139334930- 1
Endring: Tilbygg
Bygningstype: Enebolig
Status: Tatt i bruk
Dato: 01.01.2004

Gnr/Bnr: 168/1136, Bygningsnr: 139334930- 2
Endring: Tilbygg
Bygningstype: Enebolig
Status: Tatt i bruk
Dato: 01.01.2006

Gnr/Bnr: 168/1177, Bygningsnr: 139335341- 1
Endring: Tilbygg
Bygningstype: Enebolig m/hybel/sokkelleil.
Status: Tatt i bruk
Dato: 21.11.1997
Saksnr: 961270

Gnr/Bnr: 168/1181, Bygningsnr: 139335384- 1
Endring: Tilbygg
Bygningstype: Tomannsbolig, vertikaldelt
Status: Bygging avlyst
Dato: 21.10.2016
Saksnr: 201324184

Gnr/Bnr: 168/1181, Bygningstype: 139335384- 2
Endring: Underbygg
Bygningstype: Tomannsbolig, vertikaldelt
Status: Midlertidig brukstillatelse
Dato: 14.05.2020
Saksnr: 201805859

Gnr/Bnr: 168/1181, Bygningsnr: 300675489
Bygningstype: Garasjeuthus anneks til bolig
Status: Igangsettingstillatelse
Dato: 22.03.2018
Saksnr: 201805859

Gnr/Bnr: 168/1184, Bygningsnr: 139335414- 1
Endring: Tilbygg
Bygningstype: Enebolig m/hybel/sokkelleil.
Status: Tatt i bruk
Dato: Ukjent
Saksnr: 200100429

Gnr/Bnr: 168/1191, Bygningsnr: 139335503- 1
Endring: Tilbygg
Bygningstype: Enebolig
Status: Tatt i bruk
Dato: 01.01.2005

Gnr/Bnr: 168/1211, Bygningsnr: 9428003-1
Endring: Tilbygg
Bygningstype: Kirke kapell
Status: Tatt i bruk
Dato: 22.04.1985
Saksnr: 842141

Gnr/Bnr: 168/156, Bygningsnr: 139325028- 1
Endring: Tilbygg
Bygningstype: Enebolig m/hybel/sokkelleil.
Status: Ferdigattest
Dato: 15.02.2013
Saksnr: 201201440

Gnr/Bnr: 168/159, Bygningsnr: 139325044- 1
Endring: Påbygg
Bygningstype: Enebolig
Status: Rammetillatelse
Dato: 13.08.2018
Saksnr: 201816263

Gnr/Bnr: 168/1886, Bygningsnr:  9418040-1
Endring: Tilbygg
Bygningstype: Enebolig
Status: Tatt i bruk
Dato: 01.01.2018
Saksnr: 200917376

Gnr/Bnr: 168/2021, Bygningsnr:  20830948-1
Endring: Tilbygg
Bygningstype: Tomannsbolig, vertikaldelt
Status: Tatt i bruk
Dato: 01.01.2006
Saksnr: 2532007

Andre opplysninger
Hele eller deler av eiendommen antas a. vare berort av stoy fra veitrafikk, flytrafikk, jernbanetrafikk, motorsportsaktivitet, bruk av skytebane etc. over grenseverdier gitt av statlige myndigheter og i kommuneplanens bestemmelser. Antakelsen er basert på overordnede stoyberegninger. Dette vil kunne fa. betydning for behandlingen av plan- og byggesaker som omfatter den aktuelle eiendommen, blant annet medfore utredningsplikt for tiltakshaver/forslagstiller og eventuelt krav om avbotende tiltak.

Kopi av basiskart og planinformasjon er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Av basiskart som følger vedlagt salgsoppgaven fremkommer det skravert område. Dette indikerer byggemeldte bygg/bygg under oppføring. I forbindelse med oppføring av nye bygg etc kan det forekomme byggestøy, støv og tilhørende ulemper i en byggeperiode.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
4 690 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
33 362,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 990 000,-))
7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))

42 382,- (Omkostninger totalt)

4 732 382,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Det er ikke tegnet boligselgerforsikring ifbm. salget.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(hvitvaskingsloven) pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Grunnpakke (Kr.5 000)
Markedspakke 1 (Kr.10 900)
Oppgjør (Kr.6 990)
Provisjon (forutsatt salgssum: 4 990 000,-) (Kr.52 110)
Totalt kr. (Kr.75 000)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
16-21-0027

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Avdeling
Mekleriet Nord AS
EIE Bergen Nord
Org. nr:925833770
Eidsvågbakken 1
5105 Eidsvåg i åsane
Tlf: 56 12 64 64

Ansvarlig megler
Partner | Eiendomsmegler MNEF Lise Abrahamsen

Saksbehandlere
Lise Abrahamsen
EIE Bergen Nord
Partner | Eiendomsmegler MNEF
Mob: 90 74 92 88 / E-post: la@eie.no

EIE Bergen Nord
/

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.


Gå til budgivning
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Breiviksveien 54
For mer om objektet
Breiviksveien 54

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: