Bilde 1 av Skjoldvegen 63Bilde 2 av Skjoldvegen 63
Digital salgsoppgave
Skjoldvegen 63

5221 Nesttun • Bergen kommune

Prisantydning

kr 6 990 000

Omkostninger: kr 49 220Totalpris: kr 7 039 220
Skjold | Helt ny leilighet med høye kvaliteter og lave bokostnader i et av Bergens mest moderne prosjekter.
Vis i kartSe bladbar salgsoppgaveLast ned denne salgsoppgaven
Boligtype
Leilighet
Eierform
Eierseksjon
Eierseksjon
4
Antall soverom
2 soverom
Etasje
2
Primærrom (P-ROM)
108 m²
Bruksareal (BRA)
108 m²
Fellesutgifter
kr 3 240 / Mnd
Prisantydning
kr 6 990 000
Omkostninger
kr 49 220
Totalpris
kr 7 039 220
Byggeår
2020
Tomt
Fellestomt 640 m²
Oppdragsnummer
81210496
card-default

Kim Rene Henne

Eiendomsmegler MNEF | Partner
Les om Kim
Prisantydningkr 6 990 000,-
Oppstartskapital sameietkr 10 000,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 1 208 000,-)kr 30 200,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 7 650,-
  
Totalpris kr 7 039 220
Eiendom
Skjoldvegen 63, 5221 Nesttun, Etasje: 2

Matrikkel
Gnr. 40 bnr. 8 snr. 4 orgnr. 926471902 i Bergen kommune

Eierform
Eierseksjon

Tomt
Fellestomt 640 m²

Totalpris inkl. omkostninger
6 990 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
10 000,- (Oppstartskapital sameiet)
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
30 200,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 1 208 000,-))
7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))

49 220,- (Omkostninger totalt)

7 039 220,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Felleskostnad
Kr. 3 240,- pr. mnd.

Eier
Heldal Eiendom AS

Beskrivelse
Prosjektet Skjold Stall er referanseprosjektet til Heldal Eiendom i SKjold-området, og ligger meget attraktivt til i rolige omgivelser, men likevel med nærhet til det aller meste.

I tillegg til sin gode beliggenhet er det mange elementer ved dette prosjektet som vil sørge for at du får en enklere og mer behagelig hverdag. Vi nevner i fleng:
- Mulighet for fast parkeringsplass i garasje med heis opp til leiligheten.

- Batteri i leiligheten som lader seg opp når strømprisen er på sitt laveste, og som blir brukt istedenfor nettstrøm når strømprisen er høy. Penger spart, uten at du trenger å løfte en finger!

- Ventilasjonsanlegg med varmepumpe og oppvarming av varmtvann - alt i ett. Kåret til best i test for høyeste varmefaktor, varmtvannskapsitet og høyeste energibesparing på boliger opp til 120 kvm.

- Solcellepanel på taket som reduserer kostnadene for strøm på fellesarealer.

- Nøkkelfri adkomst i hele bygget. Her trenger du kun kode.

- Felles drivhus for beboerne. Hva smaker vel bedre enn ferske tomater fra egen hage?

- Felles kjølerom i tilknytning til garasjen. Her kan du få levert matvarene dine fra MENY slik at du slipper å gå på butikken selv! Du får med gavekort på kr. 2000,- fra MENY for å teste tjenesten. Kjølerommet kan også tidvis benyttes til oppbevaring av blomster, mat eller andre store ting som trenger å stå kaldt, etter nærmere avtale med sameiet.

- Hvitevarer i høyeste kvalitet fra Miele, alle med fem års utvidet garanti.

- Ferdig tilrettelagt for smarthus, så kan du styre lys og varme fra mobilen.

Parkering
Det er totalt 13 parkeringsplasser, og det er ledig kapasitet i garasjen. Parkeringsplass koster kr. 250.000,-. Garasjeporten betjenes med fjernkontroll. Fra garasjen er det heis opp til leiligheten, og man kan følgelig gå tørrskodd fra bilen og til leiligheten.

Beliggenhet
Boligen ligger tilbaketrukket til på populære og barnevennlige Skjold. Noe som gjør boligområdet svært ettertraktet, er den korte avstanden til Lagunen, Nesttun, Skjoldabukten, busstopp og Bybanen, samtidig som det kun er ca. 15 minutter med bil fra sentrum.

Er man glad i å bevege seg finner man Osbanetraseen, Smøråsfjellet og Stendafjellet i nærheten, som byr på varierte turløyper, noe som er en naturlig søndagsaktivitet for den sporty bergenseren. Ta turen til Tranevatnet eller Skjoldabukten på de flotte sommerdagene hvor man finner fine turstier, rasteplasser og bålplasser som er populært for både store og små.

En av grunnene til at dette området er ettertraktet er som nevnt den korte avstand til dagligvarebutikk og kollektivtilbud. Nesttun og Lagunen ligger like i nærheten med flere virksomheter hvor man finner butikker, serveringssteder og øvrige service- og tjenestetilbud. Midt i blinken for helgehandelen, og for den shoppingglade.

Nærmeste dagligvarebutikker er Rema 1000 i Fanaveien som har søndagsåpent. Alternativt er det også gangavstand til Spar Skjoldtun i Hjortevegen. Bybanestoppet ved Mårdalen tar deg rett til Bergen sentrum med videre korrespondanse til øvrige bydeler, og hit går du på ca. 6 minutter.

Er du av den aktive typen skal det ikke stå på utvalget i området. Trives du best med trening innendørs ligger SATS Lagunen som nærmeste treningssenter og dersom du tar bilen fatt ligger EVO Nesttun innen kort avstand. SATS Nesttun tilbyr i tillegg til flotte egentreningslokaler og flere forskjellige gruppetimer som bør passe for de aller fleste. For den tur- og friluftsinteresserte kan det være verdt å få med seg at man like i nærheten har flotte turmuligheter på allerede nevnte Smøråsfjellet. Ellers er det en kort kjøretur til Myrdalen, Totlandsfjellet med skiløyper om vinteren samt Hordnesskogen for å nevne noen. Dessuten finner du isbanen på Slåtthaug en kort spasertur unna.

Området er flott for store og små når det kommer til utdanning og jobb. Man finner skoler som Smørås Skole, Skjold skole, Midtun Skole, Steinerskolen, Slåtthaug Ungdomsskole og Slåtthaug videregående skole, som alle ligger rundt kilometeren fra boligen. Nærmeste barnehager er Idavollen, Skjold barnehage og Skjoldtun Barnehage. Er man kommet lengre i livsløpet er kjente arbeidsplasser som Flesland og Kokstad en kort biltur unna.

Tomt
Fellestomt, 640 m²

Tomten er nydelig opparbeidet for hele Skjold Stall. Her er det frodig og grønt rundt alle byggene, samt trappefri adkomst til alle enhetene. Prosjektet har også egen lekeplass.

Inneholder
Boligen går over ett plan og følgende rom er inkludert i P-rom:
Entré, vaskerom/teknisk, hall, to bad, walk in garderobe, soverom og stue/kjøkken.

I tillegg medfølger 1 stk innvendig bod på ca. 5 kvm.

Byggemåte
Konstruksjon og utførelse oppfyller kravene i Plan og Bygningsloven, med tilhørende forskrift TEK17, tekniske forskrifter av 1, juni 2017.

Informasjon om byggemåte er hentet fra leveransebeskrivelse:

Grunn og fundamenter:
Bygget er fundamentert på sprengsteinsfylling.

Yttervegger:
Fasaden har luftet stående/liggende trekledning med yttervegger på 250mm med påforet 48mm innvendig.

Takkonstruksjoner:
Taket er lettak fra Lavik med isolert betong dekke. Innvendig tak plates med 13mm gips.

Gulvsystemer:
Terrassehuset er oppført i bærende konstruksjoner av betong med søyler i parkeringskjeller og som etasjeskiller. Betongtak som er sparklet og malt.

Standard
Dette er en rålekker leilighet som nylig er oppført i 2020. Her er det en meget god planløsning. Det er gjennomgående 1-stavs parkett i alle rom med unntak av bad og entré. Hver minste detalj i leiligheten er godt gjennomtenkt som gir et helhetlig preg av høy kvalitet

Entré |
Det første som møter deg er en entre på 5,7 kvm. med god plass til oppbevaringsløsninger av yttertøy og sko. Her er det fliser på gulvet, slik at man ikke trenger å bekymre seg for våte sko.

Stue |
Boligen har en åpen stue/kjøkkenløsning. Her har du god plass til en deilig sofagruppe og et spisegruppe av god størrelse. Takhøyden sammen med store vinduer skaper en god romfølelse og gir rikelig med naturlig lysinnslipp. Det er også mulig å sette opp en lettvegg i stuen for å få et ekstra soverom.

Kjøkken |
Det rålekre kjøkkenet er fra Epoq og har en moderne utførelse med kjøkkenøy, samtidig som rikelig med oppbevaring- og arbeidsplass. Innredningen består av sorte fronter og benkeplate i kompositt. Alle hvitevarer er integrerte og levert av kvalitetsleverandøren Miele. Følgende hvitevarer medfølger: stekeovn, platetopp med induksjon, ventilator, oppvaskmaskin og kjøl- og fryseskap.

Bad |
Badene er helfliset med mosaikkutførelse i dusjsone for en "spa"-følelse. Badet for øvrig er helfliset med nydelige sandfargede fliser. Det inneholder et vegghengt toalett, møblement med speil og belysning, og dusjhjørne med dusjvegger, i nedsenket sone.

Soverom | 
Boligen har et romslig soverom, med mulighet for å etablere ytterligere et soverom. I tilknytning til dagens hovedsoverom er det en meget generøs walk in-garderobe, som eventuelt også kan benyttes som kontor eller lignende. Her er også direkte tilknytning til det ene toalettet, og det er tiltenkt at disse tre rommene utgjør en egen privat avdeling, adskilt fra resten av boligen.

Ellers er det lagt frem fiber med tilknytning til Telenor. Det er også helt nye rør i grunnen på tomten, samt nytt elektrisk anlegg, balansert ventilasjon, sprinkler anlegg, felles brannsystem og porttelefon. Her får du alle fordelene med å kjøpe ny bolig.

Ferdigattest
Det foreligger midlertidig brukstillatelse datert 26.10.2020 vedrørende nybygg bolig.

Oppvarming
- Varmekabler på bad.
- Balansert ventilasjon med varmegjenvinning.
- Nibe anlegg med viftekonvektor.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter B

Kommunale avgifter
Det vil tilkomme kommunale avgifter. Disse er ikke endelig fastsatt.

Fordeling felleskostnader
Fellesutgifter: kr 3 240,- pr.mnd.
Felleskostnadene inkluderer TV, internett, byggforsikring, brøyting og strøm til fellesarealer, samt vedlikehold av heis, garasje og fellesarealer.

Formuesverdi
Formuesverdien er ikke fastsatt. Formuesverdien fastsettes av skatteetaten etter en beregningsmodell om boligen er primær eller sekundær. Formuesverdien for primærbolig utgjør 25% av beregnet markedsverdi og  90% av sekundærbolig for 2019 og 2020. Det gjøres oppmerksom på at kjøper selv må sende inn opplysninger om adresse, areal, boligtype og byggeår til skattemyndighetene. Det tas forbehold om endring av satser.

Sameie
Sameie: Sameiet Skjold Stall, Orgnr: 926471902

Forretningsfører
BOB

Tekniske installasjoner:
VVS:
- Opplegg for vaskemaskin.
- Balansert ventilasjon med varme gjenvinning fra Nibe.
- Tilluft på soverom og stue. Avtrekk på kjøkken (hette), bad og bod.

Elektrisk anlegg
- Varmekabler med termostat på bad.
- LEAF strømpakke fra Eaton.
- Nøkkelfrie dører, kun kodelås og app.
- Downlights i himling.

Dyrehold
Det er tillatt med dyrehold.

Diverse
Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra arkitektens tegninger og er ikke kontrollmålt av megler.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra E.Verk eller brann/feiervesen på eiendommen.

I internettannonsen, salgsoppgaven og eventuell avisannonse er det bruken av boligens rom som er opplyst, selv om denne kan være i strid med dagens krav for tilsvarende bruk.

Annet
I nye bygg vil det normalt oppstå svinnriss, sprekker i tapet, maling mv. ved skjøter og sammenføyninger, dels på grunn av uttørking av materialer. Det påpekes spesielt at sprekker i materialoverganger og mellom tak og vegg og i hjørner ikke kan forlanges utbedret, så lenge disse ikke innebærer avvik fra god håndverksmessig standard.

Vi i Eie Eiendomsmegling Bergen etterstreber å ha de beste boligannonsene i Norge og vi er stolte av å ha tilknyttet oss det som etter vår mening er de beste på styling og bilder i landet. Heem Boligstyling og fotografene i Field jobber eksklusivt for Eie Eiendomsmegling i Bergen. Slik kan vi love det beste resultatet for våre kunder.

Rett til fritt å velge megler:
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne/sameiet har panterett i seksjonen for felleskostnader samt andre krav som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for den enkelte bruksenhet overstiger 2 ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunkt tvangsdekning besluttes gjennomført, jf. lov om eierseksjoner § 31 første ledd. Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Kjøper er gjort kjent med at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn 2 boligseksjoner i samme eierseksjonssameie, jf. lov om eierseksjoner § 23, første ledd

Utleie
Seksjonseieren disponerer fritt over egen seksjon med de begrensningene som følger av sameieforholdet og eierseksjonsloven, jf. eierseksjonsloven § 24. Seksjonseieren kan fritt selge, pantsette og leie ut sin egen seksjon. Utleie skal meldes styret.

Vei/vann/kloakk
Kommunal vei til privat.
Privat anlegg frem til offentlig tilknytning.

Vi gjør oppmerksom på at private ledninger vedlikeholdes for eiers regning. For private fellesledninger er der normalt tilknyttet solidarisk vedlikeholdsplikt.

Regulering
Området er regulert til boligbebyggelse konsentrert småhusbebyggelse og boligbebyggelse blokkbebyggelse.

Reguleringsplaner på grunnen:
Planid: 9580000. Fana. Del av gnr. 40, Skjold.
Ikrafttrådt: 24.06.1996. Berøringsgrad: 52,6%.
Planid: 63530000. Fana. Gnr. 40, bnr. 8 m.fl.,
Skjoldvegen boligtun. Ikrafttrådt: 26.06.2015.
Berøringsgrad: 47,4%.

Kommunedelplan:
Planid: 60910000. Bergen. Kommuneplanens
arealdel 2010-2021. Ikrafttådt: 24.04.2013.
Berøringsgrad: 100%.

Kopi av basiskart og planinformasjon er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
6 990 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
10 000,- (Oppstartskapital sameiet)
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
30 200,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 1 208 000,-))
7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))

49 220,- (Omkostninger totalt)

7 039 220,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Det er ikke tegnet boligselgerforsikring ifbm. salget.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(hvitvaskingsloven) pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Oppdragsnummer
81-21-0496

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Avdeling
Mekleriet AS
EIE Bergen
Org. nr:917989338
Edvard Griegs vei 3 C
5059 Bergen
Tlf: 53 51 98 80, Fax:

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler MNEF | Partner Kim Rene Henne

Saksbehandlere
Kim Rene Henne
EIE Bergen
Eiendomsmegler MNEF | Partner
Mob: 92 43 57 46 / E-post: krh@eie.no

EIE Bergen
/

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.


Gå til budgivning
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Skjoldvegen 63
For mer om objektet
Skjoldvegen 63

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: