Bilde 1 av Storheia 7Bilde 2 av Storheia 7
Digital salgsoppgave • Prosjekt
Storheia 7

5239 Rådal • Bergen kommune

Prisantydning i prosjekt

kr 7 090 000 - 7 390 000

Arealer: 138 - 145 m²Antall enheter: 4 (4 solgt)Byggeår: 2020
Byggingen har startet - Rådal | Null innskudd | Tomannsboliger med nydelig utsikt og meget attraktiv beliggenhet
Se alle enheter i prosjektetSe bladbar salgsoppgaveLast ned denne salgsoppgaven
Boligtype
Tomannsbolig
Eierform
Eierseksjon
Antall soverom
4 - 4 soverom
Tomt
Fellestomt m²
Oppdragsnummer
81209014
card-default

Kim Rene Henne

Eiendomsmegler MNEF | Partner
Les om Kim

Dette prosjektet består av følgende enheter:


145 m², 4 soverom, solgt!

Les mer om enhet 7A her


138 m², 4 soverom, solgt!
Denne enheten er ikke lenger tilgjengelig


138 m², 4 soverom, solgt!

Les mer om enhet 7C her


145 m², 4 soverom, solgt!

Les mer om enhet 7D her

Hovedoppdragsnummer
81-20-9014

Eiendom
Storheia 7, 5239, Rådal

Matrikkel
Gnr. 120 bnr. 465 i Bergen kommune

Eierform
Eierseksjon

Ferdigstillelse
Det er estimert ferdigstillelse første kvartal 2022. Dette er et foreløpig estimat, og kan avvikes. Herunder vil overlevering senere enn dette tidspunkt ikke gi kjøper rett på dagmulkt eller andre misligholdsbeføyelser.

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler MNEF | Partner Kim Rene Henne

Selger/Utbygger
Storheia 7 Utbygning AS

Hjemmelshaver
Storheia 7 Utbygning AS

Priser fra - til
Priser fra 7 090 000 - til 7 390 000

Arealer
Bruksareal: 138 kvm - 145 kvm

Fellesutgifter
Det vil tilkomme fellesutgifter, men disse er ikke fastsatt enda. Dette vil i all hovedsak være felles forsikring, felles strøm og vedlikeholdt av vei inn til boligene og lignende.

Beskrivelse
Boligene har en perfekt beliggenhet i et svært populært boligområde. Sameiet ligger i et helt nytt boligfelt som primært er bestående av tilsvarende bebyggelse i hyggelige omgivelser.

Boligene leveres med god standard, og det vil bli muligheter for å kunne gjøre endringer. Dette er en gyllen mulighet dersom du er på jakt etter en romslig leilighet med sentral beliggenhet, flott utsikt og gode kvaliteter.

Beliggenhet
Området kan by på lekeplasser og ballbaner i umiddelbar nærhet. I tillegg er det flere skoler og barnehager like ved. Nærområdet er velutviklet og byr på idrettsanlegg ved Fana stadion, Bergens flotteste golfbane, samt mange gode turmuligheter rundt Siljustølen, Stendafjellet og Smøråsfjellet. På varme dager er Skjoldabukta en meget populær badeplass like i nærheten med både stupebrett, gressplen og benker.

Fra boligen er det kort vei til Lagunen storsenter med alt av fasiliteter og servicetilbud. Her kan det nevnes at det er mange butikker, apotek, legekontor, vinmonopol, kino, restauranter og mer.

Det er også få minutter til Sandsli, Kokstad og Bergen lufthavn, som byr på store arbeidsplasser. Nærmeste bybanestopp som tar deg mot Sentrum og Flesland ligger like ved Lagunen.

Tomt
Tomten er felles for sameiet.

Leveransebeskrivelse
Bestill salgsoppgave for full leveransebeskrivelse.

Formuesverdi
Seksjonens ligningsverdi er ikke fastsatt. Ligningsverdien fastsettes av Ligningskontoret. Ligningsverdien for primærboliger vil utgjøre 25 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. For sekundærboliger vil ligningsverdien utgjøre 40 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal.

For ytterligere informasjon se www.skatteetaten.no.

Reguleringsforhold / Offentlig godkjenning
Området er regulert til boligformål.

Utleie
Hele eller deler av boligen kan fritt leies ut.

Fordeler ved å kjøpe nybygg
Det er mange fordeler for den som kjøper ny bolig.
For mange er det fristende å starte med blanke ark i en helt ny bolig, og det kan være mange fordeler ved å kjøpe nybygg. En av disse er at du får god tid til salg av egen bolig og forberedelse av flytteprosessen.

Lavere omkostninger og høy trygghet
Kjøpere av nybygg har ekstra trygghet gjennom at salget reguleres av Bustadoppføringslova, der utsteder selger garantier som varer i 5 år etter overtakelse. Vanligvis er det lavere omkostninger ved kjøp av prosjekterte boliger, da man kun betaler dokumentavgift av andel tomteverdi.

Lavere driftskostnader/fellesutgifter
Ved kjøp av ny bolig er det gjerne mindre vedlikehold. Du sparer penger på oppussing og det er strenge krav til isolasjon og høy energieffektivitet. Boligene blir oppført etter de nyeste byggestandarder og tekniske krav både til inneklima, isolasjon og miljø.

Fast pris gir forutsigbarhet
Ofte er prisene faste og du vet på forhånd hva boligen koster. Forutsigbarhet i kjøpsprosessen er noe mange setter stor pris på.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav.

De andre seksjonseierne har panterett i seksjonen for krav mot seksjonseieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 x folketrygdens grunnbeløp, jfr. lov om eierseksjoner § 31.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
Omkostninger

199,50 (Pantattest kjøper)

585,- (Tingl.gebyr pantedokument)

585,- (Tingl.gebyr skjøte)

50 000,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 2 000 000,-))
51 369,50 (Omkostninger totalt)

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(hvitvaskingsloven) pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Oppdragsnummer
81-20-9014

For å gi bud må du gå inn på en enhet i prosjektet. Du kan se alle enhetene tilgjengelig ved å gå til og åpne prosjektenheter og klikke deg videre inn på den enheten du ønsker å legge inn bud på.

Har du spørsmål rundt budgivningen er det bare å kontakte megler.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Storheia 7
For mer om objektet
Storheia 7

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: