Bilde 1 av Vestre VallavegenBilde 2 av Vestre Vallavegen
Digital salgsoppgave
Vestre Vallavegen

5227 Nesttun • Bergen kommune

Prisantydning

kr 6 190 000

Omkostninger: kr 156 120Totalpris: kr 6 346 120
Valle | Tomannsbolig med nydelig utsikt, carport, fire soverom og høy standard - 1 av 2 solgt.
Vis i kartSe bladbar salgsoppgaveLast ned denne salgsoppgaven
Boligtype
Tomannsbolig
Eierform
Eierseksjon
Antall soverom
4 soverom
Primærrom (P-ROM)
148 m²
Bruksareal (BRA)
158 m²
Prisantydning
kr 6 190 000
Omkostninger
kr 156 120
Totalpris
kr 6 346 120
Tomt
Fellestomt 946 m²
Oppdragsnummer
81210690
card-default

Kim Rene Henne

Eiendomsmegler MNEF | Partner
Les om Kim
Prisantydningkr 6 190 000,-
Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 6 190 000,-)kr 154 750,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
  
Totalpris kr 6 346 120
Eiendom
Vestre Vallavegen, 5227 Nesttun

Matrikkel
Gnr. 49 bnr. 396 i Bergen kommune

Eierform
Eierseksjon

Selger/Utbygger
Optibo utbygging as v. Alf Helge Hesjedal Optibo utbygging as v. Helge Heggland

Hjemmelshaver
Optibo utbygging as v. Alf Helge Hesjedal Optibo utbygging as v. Helge Heggland

Areal
Primærrom: 148 kvm, Bruksareal: 158 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra takstrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
4

Tomt
Fellestomt ca. 946 m²

Totalpris inkl. omkostninger
6 190 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
154 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 6 190 000,-))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)

156 120,- (Omkostninger totalt)

6 346 120,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Kommunale avgifter
Det vil tilkomme kommunale avgifter, eiendomsskatt og renovasjon for hver enkelt bolig. Avgift er ikke fastsatt pr. dags dato da husene er prosjektert og ikke ferdigstilt. Bergen kommune vil fakturere i etterkant av ferdigstillelse av boligene.

For ytterligere informasjon/spørsmål henvises det til Bergen kommune.

Parkering
Det er en parkeringsplass i egen carport. Det blir klargjort for montering av elbillader. Øvrig parkering på felles tomt.

Beliggenhet
Boligen ligger i et rolig nabolag som er skjermet for innsyn og lite gjennomgangstrafikk.

Nærmeste dagligvarebutikk er Spar Valle eller Kiwi Valle, og her kan du gjøre unna de daglige innkjøpene samt at du finner post i butikk. Ønsker du et bredere utvalg i servicetilbudet ligger Nesttun Senter innenfor 4 kilometers rekkevidde. Her finner du bakeri, frisør, apotek, vinmonopol og flere klesbutikker. Ønsker du et enda bredere tilbud ligger Lagunen Storsenter innenfor 7 km.

Det er kort vei til bussholdeplass i Osvegen, hvor buss nr. 600 tar deg til Nesttun. Bussturen dit tar deg knappe 5 minutter og herfra er det videre forbindelse med enten buss eller bybane til både Lagunen Storsenter og i retning Bergen sentrum. Buss nr. 600 tar deg også direkte til sentrum i løpet av cirka 20 minutter.

Området er veletablert og passer godt for barnefamilier med et flott tilbud av både skoler og barnehager. Nærmeste barnehage er Valle familiebarnehage. I tillegg ligger Klem familiebarnehage og Vallalia barnehage kun 0,5 km unna. Når barna blir eldre ligger Midtun skole og Kaland skole nærmest og her kan barna gå fra 1.-7.klasse, ellers finner man også Ulsmåg og Smørås skole i området. For barn på ungdomsskoletrinnet er det Slåtthaug skole som er den nærmeste.

For den aktive familien ligger Kalandseid idrettsanlegg og Slåtthaughallen innen kort rekkevidde. Her kan barna skape mange minner med ballspill og fritidsaktiviteter allerede fra tidlig barndom. For den voksne ligger SATS Nesttun som nærmeste treningssenter, i tillegg til et mangfold av turområder. Man kan finne variert turterreng med både Smøråsfjellet og Myrdalsvannet et par minutter fra inngangsdøren. I helgene kan hele familien slå seg løs i klatreparken "Høyt og Lavt" som også ligger i kort avstand fra tomten.

Tomt
Fellestomt, ca. 946 m² ifølge seeiendom.no

Tomannsbolig med felleseiet tomt.

Utomhusarealene vil bli opparbeidet med utgangspunkt i utomhusplan. Selger forbeholder seg retten til å foreta endringer med hensyn til utforming og materialvalg. For ytterligere informasjon, se vedlagt leveransebeskrivelse og utomhusplan.

Fullførelsen av utomhusarbeider er avhengig av årstid og værforhold. Derfor gjøres kjøper oppmerksom på at dette vil kunne bli ferdigstilt og overtakelsesforretning for disse avholdt etter overtakelse av boligen. Det må påregnes byggeaktivitet og anleggsvirksomhet frem til arbeider er fullført.

Adkomst
Det anbefales skikkelig fottøy da dette er byggeplass/råtomt.

Boder
BRA inkluderer innvendig bod på ca. 4,7 kvm og sportsbod på ca. 5,5 kvm.

Leveransebeskrivelse
Alle gulv i tørre rom i leveres med eikeparkett. Tak og vegger leveres med malte overflater. Det leveres ikke taklister, overgang vegg/tak fuges og males. Lister langs gulvet.

Det blir levert kjøkken med integrerte hvitevarer.

Gulvet på badet leveres med gulvvarme. Det er helfliset på gulv og vegger, med grå fliser i størrelse 20x20cm. Nedsenket dusjsone med fliser i størrelse 10x10cm. Tak males i hvit utførelse. Det er satt av plass, og levert opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Baderomsmøbel kommer komplett med servant, ettgreps blandebatteri, speilskap og belysning. Dusjsonen leveres komplett med garnityr og veggmonterte dusjdører. Vegghengt toalett.

Varmekabler på badet. Boligen leveres med pipe, slik at ildsted kan ettermonteres.

Det er montert balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning. Hver bolig får sitt eget anlegg. Innblåsing av frisk luft til oppholdsrom, og avtrekk fra bad og WC. Avtrekk fra kjøkken via egen ventilator levert fra kjøkkenleverandør.

For nærmere beskrivelse av byggemåte, se leveransebeskrivelsen og romskjema.

Formuesverdi
Seksjonens ligningsverdi er ikke fastsatt. Ligningsverdien fastsettes av Ligningskontoret. Ligningsverdien for primærboliger vil utgjøre 25 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. For sekundærboliger vil ligningsverdien utgjøre 40 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. 

For ytterligere informasjon se www.skatteetaten.no.

Vei / Vann / Kloakk
Eiendommen vil bli tilknyttet offentlig vann og avløp via private stikk. For private fellesledninger er der normalt tilknyttet solidarisk vedlikeholdsplikt. Offentlig vei.

Reguleringsforhold / Offentlig godkjenning
Eiendommen er regulert til "konsentrert småhusbebyggelse", ifølge Bergen kommune, med følgende reguleringsplan: "FANA GNR 49 BNR 1 OG 61 MFL, VESTRE VALLA". For mer informasjon om reguleringsplanen mottatt av kommunen, se vedlegg i salgsoppgaven, eller ta kontakt med megler.

For ytterligere informasjon om hva området er regulert til med mer, så er planstatus mottatt fra Bergen kommune, tilgjengelig for gjennomsyn på meglers kontor.

Servitutter / Rettigheter
Eiendommen er regulert til "konsentrert småhusbebyggelse", ifølge Bergen kommune, med følgende reguleringsplan: "FANA GNR 49 BNR 1 OG 61 MFL, VESTRE VALLA". For mer informasjon om reguleringsplanen mottatt av kommunen, se vedlegg i salgsoppgaven, eller ta kontakt med megler.

For ytterligere informasjon om hva området er regulert til med mer, så er planstatus mottatt fra Bergen kommune, tilgjengelig for gjennomsyn på meglers kontor.

Stipulert overtagelse
Det er estimert total byggetid på 12 måneder. Byggestart er estimert til Q3 2021, men forutsetter at begge enhetene er solgt. Den ene enheten er allerede solgt. Dette er et foreløpig estimat, og kan avvikes. Herunder vil overlevering senere enn dette tidspunkt ikke gi kjøper rett på dagmulkt eller andre misligholdsbeføyelser.

Ferdigstillelsesfristen forlenges med 21 kalenderdager dersom arbeidene berøres av fellesferien. Berøres arbeidene av juleferien, forlenges den med 7 kalenderdager. Det samme gjelder om den berøres av påskeferien. Forlengelsen gjelder selv om det eventuelt utføres arbeid i en ferie.

Selger vil senest 21 kalenderdager før ferdigstillelse av boligen meddele kjøper skriftlig om overtakelsesdato, som vil være å regne som en frist ihht. bustadoppføringslova. Kjøper har da krav på dagmulkt dersom denne fristen ikke overholdes. Selger kan kreve at overtagelse skjer inntil tre måneder tidligere enn forventet. Ferdigstillelse og overlevering av boligene til boligkjøperne vil kunne skje trinnvis.

Forsikring
Frem til overtagelse vil eiendommen og utomhusarealer være forsikret av utbygger. Kjøper må selv besørge egen innbo- og løsøreforsikring. Byggforsikring vil besørges av sameiet, og dekkes av felleskostnadene. Selger er forpliktet til å holde eiendommen forsikret frem til hele prosjektet er ferdigstilt, dette innbefatter også utomhusarealer.

Utleie
Hele eller deler av boligen kan fritt leies ut.

Fordeler ved å kjøpe nybygg
Det er mange fordeler for den som kjøper ny bolig.
For mange er det fristende å starte med blanke ark i en helt ny bolig, og det kan være mange fordeler ved å kjøpe nybygg. En av disse er at du får god tid til salg av egen bolig og forberedelse av flytteprosessen.

Lavere omkostninger og høy trygghet
Kjøpere av nybygg har ekstra trygghet gjennom at salget reguleres av Bustadoppføringslova, der utsteder selger garantier som varer i 5 år etter overtakelse. Vanligvis er det lavere omkostninger ved kjøp av prosjekterte boliger, da man kun betaler dokumentavgift av andel tomteverdi.

Lavere driftskostnader/fellesutgifter
Ved kjøp av ny bolig er det gjerne mindre vedlikehold. Du sparer penger på oppussing og det er strenge krav til isolasjon og høy energieffektivitet. Boligene blir oppført etter de nyeste byggestandarder og tekniske krav både til inneklima, isolasjon og miljø.

Fast pris gir forutsigbarhet
Ofte er prisene faste og du vet på forhånd hva boligen koster. Forutsigbarhet i kjøpsprosessen er noe mange setter stor pris på.

Du bestemmer!
Vil du være med på utformingen av leilighetens kvaliteter? Bustadoppføringsloven gir kjøperen rett til å påvirke leveransen av løsninger ut fra gitte forutsetninger. Dette avklares sammen med entreprenør etter at byggestart er vedtatt..

Økonomi
Det må påregnes løpende kostnader til strøm, innboforsikring, vedlikehold, kommunale avgifter, vedlikehold o.l. tilknyttet privat stikkvei etc.

Annet
Vi i Eie Eiendomsmegling Bergen etterstreber å ha de beste boligannonsene i Norge og vi er stolte av å ha tilknyttet oss det som etter vår mening er de beste på styling og bilder i landet. Heem Boligstyling og fotografene i Field jobber eksklusivt for Eie Eiendomsmegling i Bergen. Slik kan vi love det beste resultatet for våre kunder.

Rett til fritt å velge megler:
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne/sameiet har panterett i seksjonen for felleskostnader samt andre krav som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for den enkelte bruksenhet overstiger 2 ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunkt tvangsdekning besluttes gjennomført, jf. lov om eierseksjoner § 31 første ledd. Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Kjøper er gjort kjent med at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn 2 boligseksjoner i samme eierseksjonssameie, jf. lov om eierseksjoner § 23, første ledd

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
6 190 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
154 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 6 190 000,-))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)

156 120,- (Omkostninger totalt)

6 346 120,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(hvitvaskingsloven) pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget
Avtalen med selger er basert på en fast pris pr. enhet med følgende avtalt honorar:

Provisjon: kr. 50.000,-

Grunnpakke: kr. 6.000,-

Tilrettelegging: kr. 8.000,-

Oppgjørsgebyr kr. 6.000,-.
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.
Kjøper er forpliktet til å betale kjøpesummen etter følgende betalingsplan:
Depositum ved avtaleinngåelse: 10% av kjøpesummen

Innbetales 3 dager før overtagelse: Resterende kjøpesum + omkostninger
Innbetalingen forutsetter at selger har stilt lovpålagte garantier etter bustadoppføringsloven. Herunder
skal selger før innbetalingen av depositum ha stilt § 12 garanti. Sikkerhetsstillelse etter
bustadoppføringslova § 47 tredje ledd vil i utgangspunktet ikke gis ved delinnbetaling til megler. Denne
delinnbetalingen vil være kjøpers midler og vil stå på sperret konto hos megler og være utilgjengelig for
så vel selger som megler inntil sikkerhetstillelse eventuelt skulle bli gitt eller hjemmel er overført til kjøper. 
Dersom selger stiller § 47 garanti vil delinnbetalingen gå over til å være selgers midler fra tidspunktet for
garantistillelse. Det skal uansett stå igjen 10% av kjøpesummen på meglers klientkonto til hjemmel er
overført til kjøper.
Betaling for endringer og tilvalg:

Betaling for endrings- eller tilleggsarbeider som er avtalt direkte mellom kjøper og selger, skjer enten
som forskuddsbetaling mot sikkerhet i form av forskuddsgaranti, eller i forbindelse med sluttoppgjøret og
overskjøtning. Fakturering for tilvalg vil gå via meglers klientkonto og faktura vil bli utstedt av Lilleaker
Økonomi som forestår oppgjøret.

Avbestilling
Kjøper kan iht. bufl. kapittel VI avbestille boligen inntil overtakelse har funnet sted. Hvis
avbestilling skjer før selgers forbehold er løftet, skal avbestillingsgebyret utgjøre 5 % av vederlaget inkl. mva. Ved senere avbestilling gjelder bestemmelsen i bufl. § 53, slik at selger i et slikt tilfelle skal ha dekket hele sitt økonomiske tap. Bestilte endrings- og tilleggsarbeider betales i sin helhet.

Garantier
Det forutsettes stilt garantier i henhold til Bustadoppføringslovas bestemmelser. Selger skal stille entreprenørgaranti i henhold til buofl § 12 tilsvarende minst 3% av kjøpesummen i byggetiden og minst 5% av kjøpesummen i 5 år etter overlevering. Garanti etter § 12 stilles umiddelbart etter at selger har akseptert kjøpers bud, og senest ved signering av kontrakt.

Selgers forbehold
Det tas forbehold om at kommunen utsteder rammetillatelse og igangsettelsestillatelse.

Det tas forbehold om endringer på plantegninger for fremføring av sjakter for tekniske føringer.

Viktig informasjon
Kjøper samtykker til elektronisk kommunikasjon.

Dersom en ytelse er ulikt angitt i leveransebeskrivelse og øvrig salgsinformasjon (herunder salgstegninger), gjelder leveransebeskrivelsen. Selger har rett til å foreta mindre endringer i konstruksjon, materialvalg, rørføringer og lignende som ikke reduserer boligens kvalitet, uten at dette gir rett til reduksjon av vederlaget. Tilsvarende kan selger foreta endringer i fellesarealer, bygningskropp m/ tilhørende tekniske anlegg samt utomhusarealer. Selger skal så langt det er praktisk mulig informere kjøper skriftlig om dette for så vidt gjelder endringer ved boligen.

Det kan være avvik mellom de planskisser, planløsninger og tegninger som er presentert i
prospektet, og den endelige leveransen. Slike avvik utgjør ingen mangel ved selgers leveranse som gir kjøper rett til prisavslag eller erstatning dersom arealet er mindre en 5% enn angitt.

Alle rom ryddes, kostes og støvsuges før overlevering. Innvendige overflater blir vasket en gang. Før bruk bør kjøper foreta finvask av boligen. Utvendige private arealer og felles arealer ryddes for byggavfall. Mindre gjenstander som spiker, skrues mm kan forekomme.

Det legges opp til forhåndsbefaring av boligen før overtakelse. Selger vil på forhånd sende kjøper skriftlig informasjon om tidspunkt for befaring mv. I nye bygg vil det normalt oppstå svinnriss, sprekker i tapet, maling mv. ved skjøter og sammenføyninger, dels på grunn av uttørking av materialer. Det påpekes spesielt at sprekker i materialoverganger og mellom tak og vegg og i hjørner ikke kan forlanges utbedret, så lenge disse ikke innebærer avvik fra god håndverksmessig standard.

Videresalg av kontraktsposisjon
Dersom kjøper ønsker å overdra sine rettigheter og plikter etter denne kjøpekontrakt til ny kjøper før boligen er overtatt, kan dette kun skje ved at selger godkjenner den nye kjøperen og at selgers avtaleformular "Transportavtale for kjøperposisjon under kjøpekontrakt av boligseksjon under oppføring" er undertegnet av alle parter. Selger vil beregne seg et gebyr på kr 50 000,- for slik overdragelse.                  

Tilvalg
Det vil bli muligheter for å gjøre endringer eller tilvalg som f.eks. type parkett, fargevalg maling, skapfronter og lignende. Adgangen til å gjøre endringer og tilvalg begrenses til 15 % av kontraktsverdi, jfr. buofl § 9.

Kunden vil bli innkalt til endringsmøte med utbygger og/eller underleverandører.

Det kan ikke gjøres utvendige endringer, som er i strid med godkjennelsen gitt fra Bergen kommune. Dette innbefatter blant annet flytting av vinduer og lignende.

Ferdigattest / midlertidig brukstillatelse
Ved overtagelse skal det foreligge ferdigattest. I særlige tilfeller kan selger kreve og kjøper ikke nekte å gjennomføre overtagelse mot midlertidig brukstillatelse. Herunder f.eks. dersom utomhus ikke lar seg ferdigstille pga. tele i bakken, at kommunen krever at alle boligene er ferdige før ferdigstillelse gis, og lignende. I slike tilfeller har kjøpere krav på å holde tilbake en forholdsmessig del av vederlaget til sikkerhet for at ferdigattest gis. Alternativt kan selger stille § 47 garanti til sikkerhet for dette forholdet. Overtagelse mot midlertidig brukstillatelse medfører at man har overtatt og følgelig ikke har krav på dagmulkt etter overtagelse. Kjøper overtar risiko for at ferdigattest vil bli gitt ved overtakelse mot midlertidig brukstillatelse.

Arealangivelser
Bruksareal (BRA) for et plan eller en etasje er det arealet av planet som ligger innenfor omsluttende vegger. Vegger mellom bruksenheter, felles deler (f.eks. trapperom og korridor) og vegger mellom bruksenheter og felles deler tas med. Det samme gjelder faste innredninger, installasjoner for VVS, sjakter, innvendig brystningspanel og fotlister. Inkludert er også deler av overbygg (som er måleverdige), bodareal og carport/garasje.

P-rom er nettoarealet av rom som er beregnet for opphold inkludert innvendige delevegger.

Hvitvaskingsloven
Megler er underlagt lov om hvitvasking som innebærer plikt til å melde ifra til Økokrim om
mistenkelige transaksjoner.

Budgivning
Skjema "bindende avtale / kjøpsbekreftelse" vedlagt skal benyttes ved kjøp. Denne anses som midlertidig kontrakt mellom partene frem til kontraktsmøtet og endelig kontrakt er signert mellom partene. Gyldig finansieringsbevis må fremlegges i forbindelse med budgivingen, samt signert plantegning.

Lovgrunnlag
Handelen reguleres og gjennomføres etter bustadoppføringsloven. Med mindre annet er avtalt før aksept, forutsettes det at eiendommen overskjøtes til kjøper.

Oppdragsnummer
81-21-0690

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler MNEF | Partner Kim Rene Henne

Saksbehandlere
Kim Rene Henne
EIE Bergen
Eiendomsmegler MNEF | Partner
Mob: 92 43 57 46 / E-post: krh@eie.no

EIE Bergen
/

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.


Gå til budgivning
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Vestre Vallavegen
For mer om objektet
Vestre Vallavegen

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: