Bilde 1 av Nedre Grinda vei 101/103 leilighet nr. A104Bilde 2 av Nedre Grinda vei 101/103 leilighet nr. A104
Digital salgsoppgave
Nedre Grinda vei 101/103 leilighet nr. A104

2070 Råholt • Eidsvoll kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

RÅHOLT - Helt ny 2 roms selveier i 1. etg. - Terrasse på ca. 18 kvm. - Ferdig sept./okt 2022 - Salg av kontrakt!
Vis i kart
Boligtype
Leilighet
Eierform
Eierseksjon
Eierseksjon
4
Antall soverom
1 soverom
Etasje
1
Primærrom (P-ROM)
43 m²
Bruksareal (BRA)
43 m²
Fellesutgifter
kr 2 274 / Mnd
Prisantydning
kr 2 890 000
Omkostninger
kr 70 974
Totalpris
kr 2 960 974
Byggeår
2022
Tomt
Eiet tomt 3825 m²
Oppdragsnummer
77220118
card-default

Harald Hauge

Eiendomsmegler / Salgsleder / Partner
Les om Harald
card-default

Jan Erik Ellefsrud

Eiendomsmegler MNEF / Partner
Les om Jan
Prisantydningkr 2 890 000,-
Administrasjonsgebyrkr 50 000,-
Dokumentavgift (av ideell andel tomteverdi)kr 5 100,-
Pantattest kjøperkr 204,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Etableringskostnader til fiber/TV/internettkr 4 500,-
Etableringskostnader til sameiekr 5 000,-
Tilkoblingsavgift til fjernvarmekr 5 000,-
  
Totalpris kr 2 960 974
Eiendom
Nedre Grinda vei 101/103 leilighet nr. A104, 2070 Råholt, Etasje: 1

Matrikkel
Gnr. 129 Bnr. 170 Snr. 4 i Eidsvoll kommune

Boligtype
Leilighet

Eierform
Eierseksjon

Ferdigstillelse
Ferdigstillelse er av utbygger estimert til september/ oktober 2022.

Selger/Utbygger
Øvre Romerike Boligutvikling AS

Hjemmelshaver
Øvre Romerike Boligutvikling AS

Areal
Primærrom: 43 kvm, Bruksareal: 43 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra tilstandsrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
1

Tomt
Eiet tomt 3825 kvm

Tomten er eiet. Endelig tomtestørrelse for bygg A og B er ca 3 825 kvm. Endelige grenser og tomtestørrelse vil fremkomme etter avståelse av offentlig veigrunn, samt sykkel/gangsti, i henhold til kommunal oppmåling. Selger og kjøper må akseptere arealet etter den kommunale oppmålingen som bindende for seg, dvs. uten tillegg eller fradrag i kjøpesummen.

Prosjektet er planlagt gjennomført med 2 separate bygninger med en felles underjordisk parkeringskjeller, med boder og sykkelparkering mv. Selger tar forbehold om den endelige organiseringen av bebyggelsen, herunder med hensyn til tomtearrondering rundt hvert bygg, seksjonering og organiseringen av fellesareal og parkeringskjeller. Dette kan således skje enten som ett eller flere eierseksjonssameier og med parkeringskjelleren organisert enten som fellesareal, eller som en egen næringsseksjon eller anleggseiendom.

Øvrig gjenværende tomteareal er planlagt organisert som fellesareal for alle beboerne med tilrettelagte ute- og gangareal, samt areal for lek, grøntareal mv, med unntak av enkelte arealer utenfor byggene som eventuelt vil utgjøre terrasser på bakken for enkelte seksjoner som tilleggsareal.

Totalpris inkl. omkostninger
kr 2 890 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 204,- (Pantattest kjøper)
kr 585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 585,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 4 500,- (Etableringskostnader til fiber/TV/internett)
kr 5 000,- (Etableringskostnader til sameie)
kr 5 000,- (Tilkoblingsavgift til fjernvarme)
kr 5 100,- (Dokumentavgift (av ideell andel tomteverdi))
kr 50 000,- (Administrasjonsgebyr)
--------------------------------------------------------
kr 70 974,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 2 960 974,- (Totalpris inkl omkostninger)
I tillegg må det innbetales oppstartskapital til sameie på kr. 7 000,-. Dette faktureres fra forretningsfører
BORI BBL, ved innflytting.

Fellesutgifter
Kr.2 274,- pr.mnd.

Drifts- og vedlikeholdskostnader avhenger av hvilke tjenester sameiet ønsker utført. Det er også andre faktorer som påvirker størrelsen på driftskostnadene slik som endringer i lønns- og prisnivå på de tjenestene og produktene som sameiet har. Sameiet vil også kunne velge andre tjenester enn det som er lagt til grunn i budsjettet. Fordelingsnøkkel for fordeling av utgifter reguleres i sameiets vedtekter.

Driftskostnader dekker blant annet:
• Kommunale avgifter for fellesarealer i sameie
• Strøm og oppvarming i fellesarealer
• Snøbrøyting
• Gressklipping
• Trappevask
• Innvendig og utvendig vedlikehold av fellesarealer
• Forretningsførerhonorar
• Revisjon
• Forsikring av bygninger
• Vaktmestertjeneste

Kostnad til TV/internett er stipulert til kr 299,- pr. mnd.

Kostnader for oppvarming og varmtvann er stipulert til ca. kr 10,- pr. kvm. BRA pr. måned.

Driftskostnadene for garasjeanlegget er stipulert til ca. kr. 150,- pr måned pr. parkeringsplass og betales av de som disponerer plasser i anlegget. I tillegg kommer kostnader til el. bil lading. Trolig blir det inngått en avtale med et firma som leverer infrastruktur og ladepunkter hvor hver enkelt bruker betaler en fast mnd. pris direkte til leverandøren.

Kommunale avgifter for hver enkelt leilighet faktureres direkte fra Eidsvoll kommune, og kommer utenom oppsatte felleskostnader. Disse er ikke fastsatt p.t. Det samme gjelder for eiendomsskatt.

Kjøper forplikter seg til å respektere den organiseringen og kostnadsfordelingen som selger anser hensiktsmessig. Endelig budsjett fastsettes av styret.

Det tas forbehold om endringer i stipulerte fellesutgifter, da dette er basert på erfaringstall og budsjett fra forretningsfører.

Stipulerte månedlige kostnader for første driftsår er hentet fra prislisten som er utarbeidet av utbygger.

Beskrivelse
Prosjektet består av ett byggetrinn, hvorav bygg A består av 30 moderne selveierleiligheter og bygg B består av 34 selveierleiligheter, alt fra arealeffektive 1-roms på ca. 29 kvm til romslige 4-roms toppleiligheter på hele 126 kvm. Byggingen er nesten ferdig, og estimert ferdigstillelse er fra august til oktober 2022 - snart kan du glede deg til å flytte inn i din nye leilighet på Råholtåsen!

Hvis Råholt har en indrefilét heter den Råholtåsen. Dette er en av de høyeste tomtene på Råholt, med lyset og utsikten som følger med. Unn deg selv en helt ny leilighet, en ny start og ikke minst et nytt og spennende nabolag - dette er begynnelsen på noe fint og nytt!

Unn deg selv ev ny start, og nyt den deilige følelsen av å flytte inn i en bolig hvor alt er nytt, moderne og lekkert! I en nybolig finner du ingen spikerhull i veggene fra forrige eier, og ingen økonomiske overraskelser. Alt er bygget etter de siste bygningsforskrifter og krav.

Råholtåsen med sitt tredje salgstrinn er tegnet av arkitektene Fosse og Aasen - arkitekter med like godt øye for kvalitet og spennende arkitektur som for god utsikt.

Inne i leilighetene får du god standard fra topp til tå med takhøyde fra 240 cm og som strekker seg helt mot 260 cm - dette sammen med store vindusflater skaper mye lys og luft. På gulvene er det valg ut en solid 1-svars laminat med tilhørende slette vegger. Badene blir bygget på stedet og leveres i et moderne uttrykk med fliser på både gulv og vegger. Også kommer hjerte i hjemmet, nemlig kjøkkenet! Kjøkkenet reflekterer standarden i resten av leiligheten, med sin gode kjøkkentegning, integrerte hvitevarer(med unntak av kjøleskapet) er det duket for å lage mat til både hverdag og fest.
 
I dette prosjektet finner du ikke bare glede inne i leiligheten, men også utenfor døren. Alle leilighetene får herlige private uteplasser, og det blir i tillegg opparbeidet fine felles områder - alt du kan drømme om på ett og samme sted. Leil. A104 vil få sørvestvendt markterrasse på ca. 18 kvm. utenfor stue/ kjøkken.Utbyggers salgsoppgave: https://www.raholtasen.no/wp-content/uploads/2021/03/Raholtaasen_Prospekt_T2_230x310_210323_LowRes.pdf

Utbyggers prosjekthjemmeside: https://www.raholtasen.no/leiligheter-og-priser/

Parkering
Gateparkering etter gjeldende bestemmelser. Biloppstillingsplass i parkeringskjeller medfølger ikke.

Det vil i en begrenset periode være mulig å kjøpe garasjeplass til kr. 250 000,- pr. stk.

Garasjeplassen kan bare selges og leies ut til seksjonseiere i Råholtåsen Boligsameier. Garasjeplassen tildeles av utbygger ved overtagelse av boligen. Det er ikke bytterett tilknyttet den ideelle andelen, med unntak av reglene rundt HC-plasser. Utbygger fordeler parkeringsplasser.

Beliggenhet
Nedre Grindaveg har navnet sitt fra en grind som stod på gården på nedsiden, og det er svært passende. Fra gammelt av var en grind et skille mellom utmark og tunet på en gård, men i overført betydning kan det stå for mye mer. Det kan være et skille mellom det urbane og naturen, mellom en knallhard treningsøkt og en lat time i skyggen av et tre. Kontrasten mellom utallige impulser fra et kjøpesenter og sofakroken, mellom jobb og fritid, forskjellen mellom samvær med gode naboer og like god alenetid. Og du velger selv når grinden åpnes og lukkes - og hvilken side av gjerdet du ønsker å være på.

Velkommen til veien oppkalt etter grinda på Råholtåsen. Et variert liv med mange valgmuligheter.

Råholt på sitt aller beste
Råholtåsen kan skilte med et av områdets beste utsikter, du får førsteklasses utsikt mot Hurdalssjøen, Mistberget og de rullende Romeriksåsene mot horisonten. Den ligger også svært sentralt til, her kan antall minutter du bruker på å gå til togstasjonen telles på to hender. Og det er like kort vei til kjøpesenteret som det er til skogen. For alle som ønsker et liv rikt på variasjoner er Råholtåsen midt i blinken - og her vil det snart stå to helt nye leilighetshus med bokvaliteter godt utenom det vanlige.

I tillegg til alt dette kan det nevnes at Råholt er det største tettstedet i Eidsvoll kommune, samtidig det raskest voksende. Og dette er fullt forståelig når vi ser hva Råholt har å by på..

De naturskjønne opplevelsene
Råholt byr på flotte tur- og friluftsområder som gir gode rekreasjonsmuligheter sommer som vinter. Her er mulighetene mange, enten om du ønsker å gå milevis på ski, sykle mil etter mil rundt Mjøsa som trening til Trondheim - Oslo. Eller hva med en rusletur i på fine turstier i nærområdet, eller opp Mistberget som byr på fantastisk utsikt? .. Alt dette finner du like i nærheten av din nye bolig på Råholtåsen.

Det urbane og tilrettelagte
Du flytter inn i et etablert boligstrøk hvor folk stortrives med å bo, og hvor lokalmiljøet og tilbud av alle slag allerede er godt tilrettelagt. På Råholtåsen blir du på mange måter en ny beboer i en veletablert liten landsby.
I sentrum av Råholt finner du smaksopplevelser i ulike sjangre. Om det er junk-food fra Jafs og New Kebabish, eller den lokale Munter Sport & Gastro Bar for god mat og mingling som frister.
 
Like i nærheten ligger Eidsvollsbygningen, som er et av Norges fremste nasjonalsymboler. Her kan du få omvisninger, gå en kultursti langs området eller besøke Kafé Standpunkt. I sommermånedene kan du ta turen langs Mjøsa med Skibladner, som er verdens eldste operative hjuldamper i rutegående trafikk. Den går mellom Eidsvoll og Lillehammer.

Når alt går på skinner
Råholt byr på meget gode togforbindelser fra Eidsvoll Verk stasjon. Hit kommer du deg til fots på unner ti minutter, og her ifra kan du komme deg verden rundt, dog med en flybillett i tillegg. Med andre ord kan den perfekte starten på dagen starte her, om du skal ut og reise er du på Gardermoen på ca. 5 minutter, eller jobben i Oslo på ca. 30 minutter. 

Rett ved, men samtidig langt nok unna
Om skinnetransport ikke passer for deg, har du E6 med firefelts motorvei ca. 5 minutter unna Råholtåsen som tar deg til bl.a Oslo, Hamar, Hønefoss eller Kongsvinger på ca. åtte mil. Alt dette har du så nært, og samtidig langt nok unna til at du slipper å tenke på støy og støv.

Bebyggelse
Området består i hovedsak av blokk- og småhusbebyggelse.

Tomt
Eiet tomt, 3825 kvm

Adkomst
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startsted til den aktuelle boligen.

Byggemåte
Bygningene fundamenteres på hovedsakelig fjellgrunn. Byggets bærekonstruksjon er utført i plasstøpt eller prefabrikkert betong. Skillevegger i betong eller plassbygde lyd og brannvegger. Etasjeskiller i betong. Fasadene kles med puss eller tilsvarende, og enkelte felt med trepanel.

Balkonggulv er å anse som utvendig konstruksjon. Balkonger ut- føres av betong, drypp fra overliggende balkonger må påregnes ved nedbør. Balkong i 4. etasje har ikke overliggende balkong, og er dermed utildekket. Det samme gjelder hele/deler av plattinger på bakkeplan, samt private takterrasser i 5.etg. Balkongrekkverk blir levert med spiler av aluminium eller tilsvarende. Rekkverk på private takterrasser blir levert med spiler av aluminium eller tilsvarende oppe over gesims.

Bærende vegger leveres som betong. Ytterlige vegger leveres i stål/tre-stenderverk, isoleres og kles med gipsplater. Vegger innvendig i leiligheter sparkles og males. Vegger i fellesareal vil få overflater som er støvbundet eller i sparklet og malt utførelse avhengig av rommenes funksjon.

Takkonstruksjon bygges av betong og/eller stålkonstruksjon. Utvendig tak er tekket med papp eller tilsvarende med innvendig nedløp. Innvendig takhøyde er normalt 2,4 meter men her vil det noe steder opp mot 2,6 meter. Unntatt er områder med nedforet himling. Nedforet himling betyr at himlingen senkes i enkelte rom for å skjule rør og kanalføringer. Dette skjer fortrinnsvis på bad, i entre/gang og enkelte områder i øvrige rom (innkassinger),  her kan innvendig høyde komme ned i 2,2m. I bodene i leilighetene vil det bli synlige tekniske føringer (ikke nedforet himling eller innkassinger). Alle leiligheter har adkomst via heishus/trapp, både fra felles garasjeanlegg og terreng.

Overnevnte er hentet fra utbyggers salgsoppgave.

Primærrom
Primærrom: 43 kvm
Følgende rom er inkludert i P-rom: Entré, bad/wc, soverom og stue/ kjøkken.

Bruksareal
Bruksareal: 43 kvm

Boder
Alle leiligheter får enerett til 1 stk. sportsbod i felles bod-/garasjeanlegg. Gulv leveres med støvbundet betong. Hver bod leveres med nettingvegger/-dør. Tekniske installasjoner må påberegnes over, igjennom eller i bod, samt tilhørende utsparinger for dette. Fordeling av sportsboder utføres av utbygger nærmere overlevering. I tillegg etableres felles sykkelparkeringsanlegg for ca. 60 sykler.

Utbygger fordeler boder/plassering.

Leveransebeskrivelse
Kjøkken
Som standard leveres hvit kjøkkeninnredning typen Uno fra Sigdal, eller tilsvarende. Det leveres benkeplate i laminat med nedfelt oppvaskkum, og 1-greps blandebatteri av typen Grohe eller tilsvarende. Kjøkkenet leveres med følgende integrerte hvitevarer som stekeovn, induksjon platetopp og oppvaskmaskin av merke Whirlpool, eller tilsvarende kvalitet. Kjøleskap eller innbyggingsskap for kjøleskap inngår ikke i leveransen. Kjøkkenventilator leveres av typen slimline, tilkoblet balansert ventilasjonsanlegg.

BAD I LEILIGHETER 1.-4.ETG.
Det leveres med hvit heldekkende porselensservant med hvitt servantskap med skuffer, fra anerkjent leverandør. Bredden på servant/servantskap vil være 60 cm i leiligheter under 50 kvm, og 80 cm i leiligheter over 50 kvm. Det vil bli levert speil over servant, vegghengt wc med utenpåliggende sisterne og hardplast toalettsete med softclose, samt dusjarmatur montert på vegg. Det leveres rette dusjvegger i klart glass. Det leveres downlights i himling med dimmer, og speil med lys. Det er avsatt plass, og leveres opplegg for vaskemaskin, og kondenstørketrommel i søyle.

Andre oppholdsrom
Gulv: Entre, soverom, stue, kjøkken og bod leveres med 1-stavs laminat som standard. Bad leveres med grå/sort keramiske fliser på gulv, i 20x20 cm.

I nedsenket dusjsone leveres tilsvarende gulvflis i mindre format 10x10 cm. Vaskerom leveres med grå/ sort keramiske fliser på gulv, i 20x20 cm, samt sokkelflis.

Vegger: Bad leveres med hvite keramiske fliser på vegg, i 40x20 cm. Alle andre innvendige vegger males som standard i fargen hvit.

Himling: I boligrom leveres hvit malt himling i betong med synlige V-fuger. Der himling fores ned, leveres malt gips.

Dører
Vinduer/vindusdører leveres etter gjeldene krav. Disse leveres i malt utførelse fra fabrikk i mørk grå, lik farge ute/inne. Enkelte vinduer er faste og kan ikke åpnes. Disse vinduene må pusses fra terrasse/balkong/terreng. Andre vinduer leveres med åpningsbare felt for vask.

Oppvarming
Leilighetene forsynes med varmtvann og vannbåren varme fra fjernvarmeanlegg med termostatstyrte radiatorer. Radiatorer monteres på vegg eller på gulv, fortrinnsvis under vindu i stue/ kjøkken. Gulv på bad leveres med elektriske varmekabler som gulvvarme.

Det monteres felles måler for varmeanlegget. Den enkelte leilighet belastes i henhold til eierbrøk (BRA). Det monteres egen kommunal måler for varmt og kaldt forbruksvann. Hver sameier må lese av vannmåleren selv, kostnadene kommer i tillegg til felleskostnader. De kommunale avgiftene vil dermed variere etter forbruk.

Formuesverdi
Formuesverdi for denne eiendommen foreligger ikke ettersom boligen er nyoppført. Utgjør normalt 25% av boligens verdi for primærbolig, og 80% av boligens verdi for sekundærbolig (for ligningsåret 2016).

Boder
Alle leiligheter får enerett til 1 stk. sportsbod i felles bod-/garasjeanlegg. Gulv leveres med støvbundet betong. Hver bod leveres med nettingvegger/-dør. Tekniske installasjoner må påberegnes over, igjennom eller i bod, samt tilhørende utsparinger for dette. Fordeling av sportsboder utføres av utbygger nærmere overlevering. I tillegg etableres felles sykkelparkeringsanlegg for ca. 60 sykler.

Vei / Vann / Kloakk
Offentlig.

Reguleringsforhold / Offentlig godkjenning
Eiendommen er regulert til boligformål.

Området er regulert til boligformål med tilhørende anlegg.

Servitutter / Rettigheter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnbokblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

2017/925216-1/200  Bestemmelse om medlemskap i velforening/huseierforening  
28.08.2017 21:00 
Gjelder også senere fradelte parseller og seksjoner
Gjelder denne registerenheten med flere

Seksjonseiere får full råderett over egen seksjon. Seksjonene overdras med de rettigheter og forpliktelser som grunnboken viser. De vil være fri for økonomiske heftelser med unntak av lovpålagt panterett til sameiet som sikkerhet for oppfyllelse av den enkelte sameiers fellesforpliktelser for inntil 2G. I tillegg kan selger tinglyse bestemmelser vedrørende sameie, naboforhold eller forhold pålagt av myndighetene.

Kopi av grunnbok med servitutter tinglyst på eiendommen kan fremlegges av megler. Disse medtats i standard kjøpekontrakt som er vedlegg til denne nøkkelinformasjonen.

Sameiet
Kjøper blir som eier av boligen deltaker i et eierseksjonssameie. Kjøper vil ha enerett til bruk av sin bolig (boligseksjon) med eventuelle tilleggsdeler. Som deltaker i eierseksjonssameiet og i tråd med sameiets vedtekter, vil kjøper få rettigheter og forpliktelser i tilknytning til eierseksjonssameiet.

Stipulert overtagelse
Iflg. utbygger er stipulert overtagelse satt til september/ oktober 2022.

Forsikring
Frem til overtagelse vil eiendommen være forsikret av utbygger. Etter overtagelsen vil eiendommen forsikres gjennom sameiets fellesforsikring. Kjøper må selv besørge innboforsikring og forsikring av eventuelle særskilte påkostninger.

Utleie
Utleie av boligene er tillatt. Styret skal meddeles før innflytting om hvem som er leietaker

Fordeler ved å kjøpe nybygg
Det er mange fordeler for den som kjøper ny bolig.

For mange er det fristende å starte med blanke ark i en helt ny bolig, og det kan være mange fordeler ved å kjøpe nybygg. En av disse er at du får god tid til salg av egen bolig og forberedelse av flytteprosessen.

Lavere omkostninger og høy trygghet. Kjøpere av nybygg har ekstra trygghet gjennom at salget reguleres av Bustadoppføringslova, der utsteder selger garantier som varer i 5 år etter overtakelse. Vanligvis er det lavere omkostninger ved kjøp av prosjekterte boliger, da man kun betaler dokumentavgift av andel tomteverdi.

Lavere driftskostnader/fellesutgifter. Ved kjøp av ny bolig er det gjerne mindre vedlikehold. Du sparer penger på oppussing og det er strenge krav til isolasjon og høy energieffektivitet. Boligene blir oppført etter de nyeste byggestandarder og tekniske krav både til inneklima, isolasjon og miljø.

Annet
Unn deg selv ev ny start, og nyt den deilige følelsen av å flytte inn i en bolig hvor alt er nytt, moderne og lekkert! I en nybolig finner du ingen spikerhull i veggene fra forrige eier, og ingen økonomiske overraskelser. Alt er bygget etter de siste bygningsforskrifter og krav.

Råholtåsen med sitt tredje salgstrinn er tegnet av arkitektene Fosse og Aasen - arkitekter med like godt øye for kvalitet og spennende arkitektur som for god utsikt.

Inne i leilighetene får du god standard fra topp til tå med takhøyde fra 240 cm og som strekker seg helt mot 260 cm - dette sammen med store vindusflater skaper mye lys og luft. På gulvene er det valg ut en solid 1-svars laminat med tilhørende slette vegger. Badene blir bygget på stedet og leveres i et moderne uttrykk med fliser på både gulv og vegger. Også kommer hjerte i hjemmet, nemlig kjøkkenet! Kjøkkenet reflekterer standarden i resten av leiligheten, med sin gode kjøkkentegning, integrerte hvitevarer(med unntak av kjøleskapet) er det duket for å lage mat til både hverdag og fest.
 
I dette prosjektet finner du ikke bare glede inne i leiligheten, men også utenfor døren. Alle leilighetene får herlige private uteplasser, og det blir i tillegg opparbeidet fine felles områder - alt du kan drømme om på ett og samme sted.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne/sameiet har panterett i seksjonen for felleskostnader samt andre krav som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for den enkelte bruksenhet overstiger 2 ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunkt tvangsdekning besluttes gjennomført, jf. lov om eierseksjoner § 31 første ledd. Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Kjøper er gjort kjent med at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn 2 boligseksjoner i samme eierseksjonssameie, jf. lov om eierseksjoner § 23, første ledd

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
kr 2 890 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 204,- (Pantattest kjøper)
kr 585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 585,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 4 500,- (Etableringskostnader til fiber/TV/internett)
kr 5 000,- (Etableringskostnader til sameie)
kr 5 000,- (Tilkoblingsavgift til fjernvarme)
kr 5 100,- (Dokumentavgift (av ideell andel tomteverdi))
kr 50 000,- (Administrasjonsgebyr)
--------------------------------------------------------
kr 70 974,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 2 960 974,- (Totalpris inkl omkostninger)
I tillegg må det innbetales oppstartskapital til sameie på kr. 7 000,-. Dette faktureres fra forretningsfører
BORI BBL, ved innflytting.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller kjøpers konto i norsk finansinstitusjon. Eventuell egenkapital skal innbetales i én samlet betaling fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

Det forutsettes at 10% av kjøpesummen innbetales som forskudd ved kontraktsinngåelse. Innbetalingen skal være fri egenkapital, det vil si at det ikke forutsettes pant i leiligheten som kjøpes.

Påløpte renter vil tilfalle kjøper frem til skjøte er tinglyst, med mindre selger får disposisjonsretten over beløpet som følge av at det stilles garanti ihht. Bustadoppføringslova §47.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Foto (Kr.1 000)
Kostnad for utsatt betaling (Factoring) (Kr.3 512)
Markedspakke 1 (Kr.7 900)
Oppgjør (Kr.5 500)
Provisjon (Kr.30 000)
Totalt kr. (Kr.47 912)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Avbestilling
Kjøp etter bustadoppføringslova innebærer en avbestillingsrett for kjøper. Dersom denne retten benyttes vil kjøper kunne bli holdt ansvarlig for selgers merkostnader og tap som følge av avbestillingen. I stedet for erstatning kan det være fastsatt et avbestillingsgebyr. Erstatning og avbestillingsgebyr reguleres av bustadoppføringslova §§ 53 og 54.

Videresalg av kontraktsposisjon
Kjøper kan ikke uten selgers skriftlige samtykke videreselge (transportere) kjøpekontrakten eller selge boligen videre før hjemmel er overført. Ved videresalg (transport) av kontraktsposisjon påløper transportgebyr på kr 50 000,-. Ny kjøper vil være bundet av eventuelle bestillinger av tilvalg.

Tilvalg
Det gis ikke mulighet for tilvalg nå da prosjektet er kommet såpass langt i byggeprosessen.

Ferdigattest / midlertidig brukstillatelse
Ved overtakelse skal det foreligge midlertidig brukstillatelse. Selger er ansvarlig for å innhente ferdigattest, men kjøper er innforstått med at denne normalt ikke foreligger før etter overtakelse. Kjøper er gjort uttrykkelig kjent med og aksepterer at boligen vil kunne bli klar for overtakelse før det totale prosjektet, herunder hele eller deler av fellesarealet utomhus, kan ferdigstilles. Dette innebærer at kjøper vil kunne få rett og plikt til å overta boligen før det foreligger ferdigattest og at utbygger/ selger kan måtte søke om midlertidig brukstillatelse/ dispensasjon om krav til ferdigattest ved overtakelse. Dersom kjøper overtar boligen på midlertidig brukstillatelse har utbygger/ selger krav på oppgjør i henhold til kjøpskontrakten, mot at det holdes tilbake et beløp som sikkerhet for at ferdigattesten blir gitt. Utbygger/ selger plikter å fremskaffe ferdigattest når utomhus ferdigstilles.

Arealangivelser
Prislister er angitt i ca. bruksareal BRA (salgbart areal BRA-S) som er boligens mål innvendig, innbefattet innvendige boder, sjakter og innvendige vegger, men ikke medregnet yttervegger og vegger mot andre bruksenheter. I tillegg opplyses ca. P-rom i prislisten. Arealet for P-rom er inklusive innervegger men fratrukket areal for sjakter og boder. Utbygger/ selger tar forbehold om at mindre avvik kan forekomme.

Budgivning
Det legges opp til ordinær budgivning.

Lovgrunnlag
Boligene selges i henhold til Bustadoppføringslova som regulerer kjøpers (forbrukers) rettigheter og plikter ved avtale om oppføring av bolig og kjøp av fast eiendom der bygningen ikke er fullført når avtalen inngås. Ved salg til aksjeselskap legges Avhendingslovens bestemmelser til grunn.

Oppdragsnummer
77-22-0118

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern
Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret.  Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-7 (3). Dette innebærer at mulighetene for å få slettet personopplysninger er begrenset. Du kan lese om vår behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på https://eie.no/eiendom/personvernerklaering

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler / Salgsleder / Partner Harald Hauge

Saksbehandlere
Harald Hauge
EIE Lillestrøm
Eiendomsmegler / Salgsleder / Partner
Mob: 97 40 31 00 / E-post: hh@eie.no

Jan Erik Ellefsrud
Eiendomsmegler MNEF / Partner
Mob: 46 42 03 00 / E-post: jee@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Nedre Grinda vei 101/103 leilighet nr. A104
For mer om objektet
Nedre Grinda vei 101/103 leilighet nr. A104

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: