Bilde 1 av Tordenskiolds gate 9DBilde 2 av Tordenskiolds gate 9D
Digital salgsoppgave
Tordenskiolds gate 9D

1606 Fredrikstad • Fredrikstad kommune

Prisantydning

kr 8 900 000

Omkostninger: kr 24 020Totalpris: kr 8 924 020
Rålekker leilighet i 3. etg på brygga | Utsikt mot Vesterelva | 2 bad og 3 soverom | Stor innglasset balkong
Vis i kartSe bladbar salgsoppgaveLast ned denne salgsoppgaven
Boligtype
Leilighet
Eierform
Eierseksjon
Eierseksjon
29
Antall soverom
3 soverom
Etasje
3
Primærrom (P-ROM)
159 m²
Bruksareal (BRA)
163 m²
Bruttoareal (BTA)
180 m²
Fellesutgifter
kr 5 285 / Mnd
Kommunale avgifter
kr 1 116 / Mnd
Prisantydning
kr 8 900 000
Omkostninger
kr 24 020
Totalpris
kr 8 924 020
Fellesformue
kr 35 023
Byggeår
2020
Tomt
Fellestomt 2644 m²
Oppdragsnummer
56210163
card-default

Jens August Larsen

Daglig leder / Fagansvarlig / Eiendomsmegler MNEF
Les om Jens
card-default

Magnus Paulsen

Eiendomsmegler MNEF
Les om Magnus
Prisantydningkr 8 900 000,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgift av tomteverdi(kr 600 000,-)kr 15 000,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 7 650,-
  
Totalpris kr 8 924 020
Eiendom
Tordenskiolds gate 9D, 1606 Fredrikstad, Etasje: 3

Matrikkel
Gnr. 300 bnr. 1312 snr. 29 orgnr. 923834265 i Fredrikstad kommune

Eierform
Eierseksjon

Areal
Primærrom: 159 kvm, Bruksareal: 163 kvm, Bruttoareal: 180 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra takstrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
3

Byggeår
2020

Tomt
Fellestomt 2644 m²

Prisantydning
8 900 000

Takstrapport
Takstmann: Erik Pedersen
Takstdato: 16.08.21

Andel fellesgjeld/Fellesformue
Andel fellesgjeld: kr. 0,- pr. 24.08.21
Andel fellesformue: kr. 35 023,- pr. 24.08.21

Totalpris inkl. omkostninger
8 900 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
15 000,- (Dokumentavgift av tomteverdi(kr 600 000,-))
7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))

24 020,- (Omkostninger totalt)

8 924 020,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Felleskostnad
Kr. 5 285,- pr. mnd.

 

Felleskostnad inkluderer
Regnskap, revisjon, forsikring bygg, vedlikehold fellesarealer, fjernvarme/varmtvann, vann/avløp, renovasjon, styrehonorar, vedlikehold heis, strøm fellesarealer, vaktmestertjenester, fremtidig vedlikehold, grunndel kabel-tv.

Kommunale avgifter
Kr. 13 381 pr. år Eiendomsskatt.

Eier
Tordenskiold brygge as v. Cato Jansen

VELKOMMEN TIL TORDENSKIOLDS GATE 9D!
Jens August Larsen v/ EIE eiendomsmegling Fredrikstad har gleden av å presentere denne rålekre leiligheten beliggende midt i sentrums perle - med båtlivet og elven som nærmeste nabo. Leiligheten ble oppført i 2020 og fremstår topp moderne med sorte, gjennomførte detaljer.

Leiligheten er på hele 159 kvm primærrom, praktisk samlet på ett og samme plan. En romslig og åpen stue- og kjøkkenløsning hvor du kan dele opp rommene med den plassbygde glasskyvedøren. Her får du hele 2 bad, 3 soverom med utgang til balkong, samt en balkong på 20 kvm med utsikt mot elven.

- Kun et stenkast fra Vesterelva
- Rålekker leilighet fra 2020
- Solrik og innglasset balkong
- Vannbåren gulvvarme

Dette er en leilighet som bare må sees. Velkommen til Tordenskiolds gate 9!

Parkering
Gateparkering etter gjeldende bestemmelser. Mulighet for kjøp av garasjeplass i bygget, konferer nærmere med megler.

Beliggenhet
Tordenskiolds gate 9D ligger i et rolig og attraktiv bo-område sentralt i Fredrikstad sentrum like ved elven og Fredrikstad bibliotek. Denne bydelen er blant de mest populære områdene i Fredrikstad, om ikke det mest populære. Den sentrumsnære beliggenheten og det rolige bomiljøet er unikt for området. Man bor "midt i byen" og kan nyte alle fordelene ved å ha gangavstand til "alt"!

Det er gang/sykkel-avstand til alle byens fasiliteter fra leiligheten; Bryggepromenaden, gågata, Litteraturhuset, Blå grotte, Helsehuset, Fredrikstad stadion og Høgskolen i Østfold på Værste-området, m.m. Togstasjonen og busstasjonen ligger en kort spasertur fra eiendommen og gjør det enkelt å ta tog/buss enten i forbindelse med jobbpendling, eller om man kun skal ut på reise. En weekend i Oslo er kun 1 times togtur unna....

Boligblokken ligger et kort rusletur fra fergeleie hvor byfergen frakter deg gratis over til Gamlebyen, Gressvik, Kråkerøy, Isegran og Værste.

Bebyggelse
Selveierleilighet i blokkbebyggelse.

Bebyggelsen i området er bestående av boligblokker, eneboliger og villabebyggelse.

Tomt
Fellestomt, 2644 m²
Tomten til sameiet består hovedsakelig av bebyggelse. Pen tomt med gode sol- og lysforhold.

Adkomst
Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.

Skole/barnehage
CICIGNON BARNE- OG UNGDOMSSKOLE:
Cicignon skole er en kombinert barne- og ungdomsskole som er bygget for 550 elever. I dag har skolen ca. 500 elever og ca. 65 ansatte. Skolen er en sentrumsskole med historie tilbake til 1860-tallet. Skolen ble renovert og bygget ut i 2009 og fremstår i dag som en moderne skole med spennende løsninger. Skolens adresse: Skolegata 2, 1606 Fredrikstad.

CHILDREN'S INTERNATIONAL SCHOOL (PRIVAT):
CIS startet i Fredrikstad i 2012 med 90 studenter fra lokalsamfunnet. Skolen er for barn og ungdom fra alderen 6 til 16 år. Her er det både norske og engelsktalende lærere. Skolen benytter moderne teknologi da de har tro på at læringen gjennom teknologi vil være mer effekt. Elevene har alle egne iPad-er som brukes både på skolen i undervisningen og hjemme.

På CIS jobbes det hardt for å gi studentene de beste læringsopplevelser og for å hjelpe dem å vokse både sosialt, emosjonelt og faglig. De har stor fokus på musikk, dans og drama. Skolens adresse: Torsnesveien 5-7, 1630 Gamle Fredrikstad.

SPEIDERFJELLET BARNEHAGE:
Barnehagen har 2 avdelinger, og en språkgruppe for minoritetsspråklige barn. Hovedfokuset er lek, språk, pedagogisk dokumentasjon og barns medvirkning. Adr.: Speiderveien 7, 1605 Fredrikstad.

KIERÅSEN BARNEHAGE:
Kiæråsen barnehage er en liten bybarnehage i Fredrikstad med nær lokalisering til Fredrikstadbrua og Glomma. Kiæråsen barnehage holder til i samme bygg som Kiæråsen avlastningssenter. Barnehagen disponerer hele første etasje og avlastningsdelen ligger i andre etasje. Bygget sto nybygd høsten 2011.

Barnehagen har fem avdelinger, hvorav tre avdelinger har barn i aldersgruppen 3-5 år, en avdeling har barn i alderen 0-3 år og en avdeling har barn i alderen 1-6 år. Sistnevnte avdeling er en forsterket avdeling for barn med nedsatt funksjonsevne og særskilte behov.  Den enkelte avdeling har ca. 18-19 barn, bortsett fra den forsterkete avdelingen som har syv barn. Antall barn i barnehagen er 75, og dette vurderes som maksgrensen. Barnehagen har i tillegg to avdelinger med 33 barn lokalisert i et annet bygg.

Offentlig kommunikasjon
Jernbanen og busstasjonene ved Torvbyen ligger begge i gangavstand fra leiligheten. Toget tar deg inn til Oslo på ca. 1 time eller en tur til Gøteborg på under 3 timer. Fra busstasjonen går det hyppige avganger både til Gardermoen, Nettbussen til Oslo busstasjon samt lokale rutebusser.

Inneholder
Areal og fordeling pr. etasje:
3. etasje: 163 kvm BRA / 159 kvm P-rom

Boligen går over ett plan og følgende rom er inkludert i P-rom:
3. etasje: Bad 1, bad 2, entré, stue, stue/kjøkken, vaskerom, 3 soverom.

I tillegg disponerer seksjonen egen bod i fellesarealer.

Byggemåte
Da dette er et sameie med 4 eller flere enheter gjøres det ikke undersøkelser av utvendige bygningsdeler som yttertak (inkludert loft), yttervegger, grunn og fundamenter m.m. Dette da boligen er organisert i et sameie hvor sameiet er ansvarlig for utvendig vedlikehold.

Primærrom
Primærrom: 159 kvm

Bruksareal
Bruksareal: 163 kvm

Boder
Seksjonen disponerer egen bod i fellesarealer.

Standard
Meget tiltalende 4-roms selveierleilighet beliggende i 3. etasje, oppført i 2020 med en innholdsrik og god planløsning. Her er det gjennomgående høy standard på alt av innredninger og utstyr med balansert ventilasjon, vannbåren gulvvarme, integrerte hvitevarer, downlights, fliser, parkett, glassrekkverk m.m. Her får du hele 3 soverom hvor hovedsoverommet har eget omkledningsrom, 2 balkonger på hhv. ca. 20 kvm, og 3 kvm samt romslig åpen stue- og kjøkkenløsning.

Bygningsmassen er tilnærmet ny og det er lang gjenværende levetid på de ulike rom, konstruksjoner og bygningsdeler. Takstmannen finner ingen avvik på de ulike konstruksjoner. Gjennomgående god tilstand og fagmessig utførte arbeider.

BADEROM
Bad 1:
Badet er helfliset i nøytrale og lyse farger som gjør det lett å innrede og dekorere. Det ligger praktisk plassert i tilknytning til det ene soverommet og vil fungere som soverommets private bad. Baderomsinnredningen består av dusjnisje, veggfestet wc og skapinnredning med speil. Det er varme via vannbåren gulvvarme og avtrekk via balansert ventilasjon i rommet.

Takstmann bemerker seg følgende:
- Fall til sluk er ivaretatt. Lekkasjevann vil renne til 1 av 2 sluk.
- God inndeling og utførelse.
- God tilstand.

Bad 2:
Dette badet blir fort hovedbadet i leiligheten med direkte adkomst fra entréen og det ene soverommet. Helfliset med hvite veggfliser og grå/beige gulvfliser hvor det varmes opp via vannbåren gulvvarme. Innredningen består av en dusjnisje, veggfestet wc og speil med underskap på vegg. Det er vannbåren gulvvarme og avtrekk via balansert ventilasjon.

Takstmann bemerker seg følgende:
- Gode fallforhold. Lekkasjevann vil renne til sluk fra alle deler av rommet.
- Sluk er inspisert og ok.
- God inndeling og utførelse.

KJØKKEN
Sort, moderne kjøkken med slette fronter og laminat benkeplate. Enkel kum med 1-greps blandebatter holdt i stil med de sorte frontene i og kjøkkenventilator i mørkegrått stål. Integrerte hvitevarer med komfyr, platetopp, oppvaskmaskin og kjøl/frys.

VASKEROM
Vaskerom med adkomst fra det ene soverommet. Her er det opplegg for vaskemaskin.

Takstmann har bemerket seg følgende:
- Det er påvist at høydeforskjell fra topp slukrist til gulv/synlig topp membran ved dørterskel er mindre enn 25 mm. TG2.

INNVENDIGE OVERFLATER
Gulv: Fliser og enstavs parkett.
Vegger: Fliser og slettmalte flater.
Himling: Slettmalte flater og utstrakt bruk av downlights.

TERRASSE, BALKONGER, TRAPPER
Fra soverom og stue/kjøkken er det adkomst til balkonger på hhv. ca. 20 kvm og 3 kvm.

Takstmann har bemerket seg følgende:
- Det ene glassfeltet på rekkverk har knust. TG2.

VINDUER OG DØRER
Vinduer med rammer og karmer i tre med isolerglass fra byggeår.
Ytterdør i tre fra byggeår.
Balkongdører i tre med stort glassfelt med isolerglass fra byggeår.

For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt takstrapport.

Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest 08.06.2020 som omhandler: Nybygg bolig- og næringsbygg.

Oppvarming
Vannbåren gulvvarme.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter B

Kommunale avgifter
Kr. 13 381 pr. år Eiendomsskatt.

Fordelingen er som følger:
Eiendomsskatt: kr. 13 381,-

Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Eiendomsskatt
Eiendomsskatt er beregnet til: kr. 13 381,- pr. år.

Fordeling felleskostnader
Fellesutgifter: kr 5 285,- pr.mnd.
Regnskap, revisjon, forsikring bygg, felles vedlikehold, fjernvarme/varmtvann, vann/avløp, renovasjon, styrehonorar, vedlikehold heis, strøm fellesarealer, vaktmester, fremtidig vedlikehold, grunndelen kabel-TV.

Forsikring med polisenummer
IF Polisenummer: 2416964

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2020: Som primærbolig Kr. ,- Som sekundærbolig Kr. ,-

Formuesverdi er ikke fastsatt, men fastsettes av Likningskontoret etter en beregningsmodell om hensyntar om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeier er bosatt iht. Folkeregisteret) eller "sekundærbolig" (andre boliger man eier). Formuesverdi for primærbolig vil normalt utgjøre ca. 25 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. For sekundærboliger vil likningsverdi normalt utgjøre ca. 90 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. For mer informasjon, se www.skatteetaten.no.

Sameie
Sameie: Sameiet Tordenskiold brygge, Orgnr: 923834265

Forretningsfører
FRAM Forvaltning AS

Styregodkjenning
Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.

Tekniske installasjoner:
- Sikringsskap med automatsikringer. 12 fordelerkurser på hhv. 15 og 25 ampere. Hovedsikring på 32 ampere.
- Vannbåren gulvvarme.
- Balansert ventilasjon som kontrollerer både mengden tilluft og avtrekksluft.

TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Dyrehold
Kjæledyr tillates men eieren plikter å informere styret om dyreholdet. Kjæledyr må ikke være til sjenanse med hensyn til støy, lukt, urenslighet etc. Eier av kjæledyr forplikter seg til omgående å fjerne eventuelle ekskrementer fra sameiets område.

Se vedlagt husordensregler for eierseksjonssameiet for øvrige opplysninger rundt dyrehold.

Diverse
Det pågår en sak med sameiet vedr. vannintrengning i kjeller. Konferer gjerne med megler om dette.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne/sameiet har panterett i seksjonen for felleskostnader samt andre krav som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for den enkelte bruksenhet overstiger 2 ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunkt tvangsdekning besluttes gjennomført, jf. lov om eierseksjoner § 31 første ledd. Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

De andre seksjonseierne har panterett i seksjonen for krav mot seksjonseieren som følger av sameieforholdet.
Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 x folketrygdens grunnbeløp, jfr. lov om eierseksjoner § 31.

1928/920004-1/86  Erklæring/avtale  
14.07.1928 
Rettighetshaver:Knr:3004 Gnr:300 Bnr:1312  
Bestemmelser vedr. visse rettigheter over en brygge
Overført fra: 3004-300/1312
Gjelder denne registerenheten med flere

Kjøper er gjort kjent med at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn 2 boligseksjoner i samme eierseksjonssameie, jf. lov om eierseksjoner § 23, første ledd

Utleie
Seksjonseieren disponerer fritt over egen seksjon med de begrensningene som følger av sameieforholdet og eierseksjonsloven, jf. eierseksjonsloven § 24. Seksjonseieren kan fritt selge, pantsette og leie ut sin egen seksjon. Utleie skal meldes styret.
Korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig er ikke tillatt. Med korttidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Slik beslutning krever et flertall på minst to tredjedeler av de avgitte stemmene på årsmøtet.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen har adkomst via offentlig vei. Offentlig tilknytning til vann og avløp.

Regulering
Kommuneplan, navn:
Kommuneplan Fredrikstad 2020 - 2032
Formål/hensynssone: 320 - Flomfare, H320_Kyst
320 - Flomfare, H320_NVE
1130 - Sentrumsformål
2001 - Samferdselsanlegg og teknisk infrastruktur (arealer)
Godkjent/vedtatt: 18.06.2020

Reguleringsplan, navn:
1081 Tordenskjoldsgate 9-13
Formål: 210 - Rød sone T-1442
1130 - Sentrumsformål
2015 - Gang- og sykkelveg
3001 - Grønnstruktur (UTGÅTT)
Godkjent/vedtatt: 15.06.2017

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
8 900 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
15 000,- (Dokumentavgift av tomteverdi(kr 600 000,-))
7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))

24 020,- (Omkostninger totalt)

8 924 020,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.Det er ikke tegnet boligselgerforsikring ifbm. salget.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Grunnpakke eierseksjon (Kr.6 450)
Visningshonorar (Kr.2 800)
Provisjon (forutsatt salgssum: 8 900 000,-) (Kr.222 500)
Kostnad for utsatt betaling (Factoring) (Kr.2 900)
Look (Kr.3 500)
Digital markedsføring på facebook (Kr.1 000)
Oppfrisk, toppen av FINN (Kr.1 500)
Direkteutlegg for selger - Løfting av finn annonse (Kr.4 090)
Direkteutlegg for selger - løfting på finn.no (Kr.4 100)
Eierskiftegebyr forretningsfører (Kr.6 115)
Innhenting av servitutter (2 stk) (Kr.440)
Markedspakke 1 (Kr.19 950)
Oppgjør (Kr.8 250)
Totalt kr. (Kr.283 595)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
56-21-0163

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Avdeling
JAL Eiendomsmegling AS
EIE Fredrikstad
Org. nr:898489582
Arne Stangebyes gate 11
1601 Fredrikstad
Tlf: 69 36 69 40, Fax: 69 36 69 48

Ansvarlig megler
Daglig leder / Fagansvarlig / Eiendomsmegler MNEF Jens August Larsen

Saksbehandlere
Jens August Larsen
EIE Fredrikstad
Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF
Mob: 99 71 78 79 / E-post: jal@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.


Gå til budgivning
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Tordenskiolds gate 9D
For mer om objektet
Tordenskiolds gate 9D

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: