Bilde 1 av Inndyrsvågen - TBBilde 2 av Inndyrsvågen - TB
Digital salgsoppgave • Prosjektenhet
Inndyrsvågen - TB

8140 Inndyr • Gildeskål kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

INNDYR - 7 nye og moderne 3-roms selveierleiligheter med flott beliggenhet ved Inndyr havn.
Gå til prosjektsiden
Boligtype
Leilighet
Eierform
Eierseksjon
Eierseksjon
7
Antall soverom
2 soverom
Etasje
1
Bruksareal (BRA)
86 m²
Prisantydning
kr 3 790 000
Omkostninger
kr 5 370
Totalpris
kr 3 795 370
Tomt
Fellestomt m²
Oppdragsnummer
86200258
Prisantydningkr 3 790 000,-
Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 790 000,-)kr 4 000,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
  
Totalpris kr 3 795 370
Nøkkelinformasjon
Eiendomsmegler Bjørn Armand Vagle og Kristian Vagle presenterer her 7 nye, moderne og romslige 3-roms selveierleiligheter med carporter, med svært god beliggenhet rett ved Inndyr havn. Leilighetene har pen utsikt over Havneområdet.

Leilighetene holder meget god standard og blir bygget etter dagens strenge krav til byggestandard. De vil ha en praktisk og god utnyttet planløsning. Bra takhøyde og store vindusflater i stue/kjøkken bidrar til en god romfølelse og godt med lys inn. Seksjonene leveres med bad med flislagt gulv og vegger, stilrent kjøkken med hvitevarer.

Boligene har også store balkonger, med rekkverk oppført i stål/aluminium og glass.

Sentral beliggenhet på Inndyr med kort vei til sentrums fasiliteter, skoler, barnehage og flott turterreng.

Benytt denne sjeldne sjansen til å få deg en ny leilighet med meget god beliggenhet!

For visning, kontakt eiendomsmegler!

Eie Eiendomsmegling, Bodø har samarbeid med Gildeskål Sparebank, som kan være behjelpelig med finansiering.

PS. SE 360-GRADERS PRESENTASJON FRA BALKONG PÅ HØYRE SIDE, MERKET: Se eiendommen i 3D.

Hovedoppdragsnummer
86-20-0258

Eiendom
Inndyrsvågen - TB, 8140 Inndyr, Etasje: 1

Matrikkel
Gnr. 25 bnr. 82 snr. 7 i Gildeskål kommune

Eierform
Eierseksjon

Ferdigstillelse
Selger tar sikte på ferdigstillelse estimert til 2.kvartal 2022, forutsett snarlig oppstart.

Det gjøres uttrykkelig oppmerksom på at tidsanslaget ikke er å regne som en avtalt frist etter buofl § 10.

Ansvarlig megler
Bjørn Armand Vagle 970 07601
Kristian Vagle tlf 918 83523

Priser fra - til
Priser fra kr. 3.720.000,- til 3.840.000,-

PRISLISTE:
H0101 KR. 3 840 000,- SOLGT
H0102 KR. 3 720 000,- SOLGT
H0103 KR. 3 720 000,-
H0104 KR. 3 720 000,-
H0105 KR. 3 720 000,-
H0106 KR. 3 720 000,-
H0107 KR. 3 790 000,- SOLGT

Arealer
Bruksareal: 86,50 kvm
Leilighetene ligger i en forhøyet 1.etasje og vil ha inngang fra baksiden av bygg, via felles trapp og utvendig svalgang.
Alle seksjonene vil ha egen sportsbod på 5 kvm ved inngangsparti. Sportsbod kommer i tillegg til areal oppgitt over.

Leilighetene inneholder: Gangareal, 2 soverom, bod/teknisk rom, bad og stue/kjøkken.
Utgang til romslig, delvis takoverbygd balkonger.

Se vedlagte tegninger.

Fellesutgifter
Kr. 2472,- pr. mnd og dekker kabel-tv/internett, vann/avløp, renovasjon, brøyting, bygningsforsikring, forr.førsel og noe midler til vedlikehold og drift.
Fellesutgiftene er stipulert ut fra dagens nivå mtp kjente kostnader. Det tas forbehold om endring fra salgstart til ferdigstillelse, samt prisøkning på renovasjon, kommunale avgifter ol. Se vedlegg i salgsoppgaven.

Eiendomsskatt
Eiendomsskatt vil komme i tillegg til fellesutgiftene.
Eiendomsskatt er ikke fastsatt pr. dd.

Tomt
Fellestomt for sameiet.

Standard
OVERFLATER INNVENDIG GULV
Gulv på bad leveres med matte grå fliser i str. 20x20 cm. På gulv i nedsenket dusjsone leveres fliser i samme utseende, men i mindre størrelse pga. fall til sluk. I bod/teknisk rom leveres belegg og for alle øvrige rom leveres gulv med 3-stavs eikeparkett. Sportsbod leveres med betong eller tregulv.

VEGGER
På bad leveres vegger med lyse fliser i str 30x60 cm. Øvrige vegger sparkles og males i lyse farger/ hvit i alle rom. For ønsker om avvikende farger og materialvalg henvises det til tilvalgsmøter.

HIMLINGER
Himlinger leveres hovedsakelig som sparklet og malte gipsplater. Rørføringer vil i all hovedsak bli skjult bak innkassinger, som helt eller delvis nedforede platehimlinger, fortrinnsvis i entré, bad og over kjøkkenskap. Innkassinger vil ha den samme overflatebehandling som øvrige overflater.

Hver leilighet utstyres med separat balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning. Aggregatet plasseres i bod/teknisk. Det leveres varmekabel i gulv på bad og el. panelovner i stue, kjøkken og soverom.

KJØKKEN
Det er medregnet kjøkkeninnredning fra HTH, i hvit glatt overflate med moduler iht. plantegninger. Benkeplate inkl. oppvaskkum og det leveres enkelt ettgreps blandebatteri.
Avtrekkshette over komfyr leveres. Det er ikke anledning til å flytte på ventilasjon eller avløp og vanntilførsel.  For hver leilighetstype vil det bli utarbeidet standard kjøkkentegning fra utbygger. Kjøpere vil kunne få muligheter for individuell tilpassing og velge design på innredning, med tilvalgskonsulent og eller med valgte kjøkkenleverandør for prosjektet innenfor gitte frister.
Spesifikasjon innredning:
"               Front modell Glatt hvit, laget av 1,6 cm plate og belagt med hvit silkematt melamin. Kantet med kant i hvitt kunststoff.
"               Sokler - sider i hvit dekor.
"               Overskap er med høyde 70,4 cm
"               Høytrykks laminat benkeplate 30 mm, farge 608 Oslo forkant i samme farge.
"               Vask Franke Ascona ASX 611 og Franke steel RB 480C for nedfelling.
"               Håndtak stål nude 128mm bøyle.
"               Metallskuffer med demping - samt demping i dører.
Hvitevarer: Electrolux innebygget koketopp og ovn. Frittstående kjøl/frys og oppvaskmaskin.

BAD
Det leveres en standard baderoms modul i 90cm bredde. Denne består av et servantskap, servant med ettgreps servantbatteri, speil og lyslist med stikkontakt. I tillegg monteres dusjbatteri og dusjvegger av glass. Det leveres veggmontert klosett i hvitt porselen. Det kan forekomme terskel/ nivåforskjell mellom bad og tilliggende rom.

Eiendommen
KONSTRUKSJON
Prosjektet består av butikkdel i 1 etg med leiligheter i 2 etg. Bygget oppføres med bærekonstruksjoner av stål og betong I butikkdel og trekonstruksjon i 2 etg. Etasjeskillene er i betong og/eller betongelementer. 
Fasadene bygges opp som isolerte bindingsverksvegger, hovedsakelig med kledning av tre og/eller plater.

Terrasse og balkonggulv er å anse som utvendig konstruksjon. Utvendige rekkverk blir utført i stål/aluminium og glass. Balkonger får gulv utført i terrassebord som standard.

Innvendige vegger bygges med tre- eller stålstendere som kles med gipsplater. Vegger mellom leiligheter, mot fellesarealer i lydisolerte og brannsikre gipsvegger.

Hver leilighet utstyres med separat balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning. Aggregatet plasseres i bod/teknisk. Det leveres varmekabel i gulv på bad og el. panelovner i stue, kjøkken og soverom.

PARKERING:
Hver leilighet for tildelt bruksrett for en plass i carportanlegg på felles parkeringsområde i samme gate som inngangsparti. Se kart i prospekt, merket med P. Dette er inkludert i prisen. I tillegg opparbeides det et nødvendig antall p-plasser/gjesteplasser ihht situasjonsplan. Utbygger vil tildele de enkelte leilighetene fast parkeringsplass før overtakelse.
Det legges fram trekkerør til parkering for mulig etablering av ladestasjoner. Se mer informasjon i leveransebeskrivelse.

Leveransebeskrivelse
Denne leveransebeskrivelsen er utarbeidet for Prosjekt Inndyrsvågen i Gildeskål Kommune. Beskrivelsen er utarbeidet som en orientering om byggets viktigste bestanddeler og funksjoner. Dersom det for prosjektet forekommer avvik mellom prospekt, plantegninger og leveransebeskrivelse er det denne leveransebeskrivelsen som er gjeldende. Utbygger har rett til å foreta endringer basert på offentlige krav. Det tas forbehold om trykkfeil.
Prospekt, nettpresentasjoner og annet materiell som tegningsmateriell m.v. kan vise elementer som ikke inngår i utbyggers leveranse. Eksempler på dette kan være møblering, fargevalg/ fargesetting, dør- og vindusform, bygningsmessige detaljer i fasader og fellesareal, materialvalg, beplantning m.m. Det presiseres spesielt at kjøkken leveres etter egen kjøkkentegning.

Det kan forekomme mindre endringer i plassering av vinduer, dører m.m. i den enkelte leilighet som følge av konstruksjonsmessige hensyn, og for å sikre uforutsette detaljer av teknisk art som er nødvendig for leilighetens og byggets funksjoner.

Formuesverdi
Formuesverdi for denne eiendommen foreligger ikke ettersom boligen er nyoppført. Utgjør normalt 25% av boligens verdi for primærbolig, og 80% av boligens verdi for sekundærbolig (for ligningsåret 2016).

Reguleringsforhold / Offentlig godkjenning
Kopi av situasjonskart og reguleringsplaner m/bestemmelser kan sees hos megler.

Servitutter / Rettigheter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnbokblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Seksjonene overdras med de rettigheter og forpliktelser som grunnboken viser. De vil være fri for økonomiske heftelser med unntak av lovpålagt panterett til sameiet som sikkerhet for oppfyllelse av den enkelte sameiers fellesforpliktelser for inntil 2G. I tillegg kan selger tinglyse bestemmelser vedrørende sameie, naboforhold eller forhold pålagt av myndighetene.

Sameiet
Det vil bli opprettet eierseksjonssameie i samsvar med Eierseksjonsloven av 23.mai 1997 nr.31.
Fremtidig eier plikter å være medlem av sameiet.  Som seksjonseier i et seksjonssameie, vil kjøper bli sameier i eiendommen med tilhørende enerett til bruk av sin boligseksjon. Seksjonseierne får felles bruksrett til sameiets fellesareal.

Stipulert overtagelse
Antatt overtagelse er 2. kvartal 2022.
Det er under forutsetning av byggestart januar 2021.
Ved senere byggestart endres overtagelsestidspunktet tilsvarende. Med byggestart menes fra det tidspunktet byggearbeidene faktisk igangsettes. Gravearbeider er ikke å anse som byggearbeid. Overtagelsestidspunkt er basert på et foreløpig estimat, og endelig dato vil blant annet avhenge av kommunal behandling og fremdrift i prosjekt- og byggearbeid.
Overtagelsesperiode vil bli varslet kjøper ca. 2 mnd. før antatt overtagelse. Kjøper aksepterer at endelig overtagelsesdato vil bli varslet kjøper senest 2 UKER  før overlevering.

Forsikring
Frem til overtagelse vil eiendommen være forsikret av utbygger. Etter overtagelsen vil eiendommen forsikres gjennom sameiets fellesforsikring. Kjøper må selv besørge innboforsikring og forsikring av eventuelle særskilte påkostninger.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne/sameiet har panterett i seksjonen for felleskostnader samt andre krav som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for den enkelte bruksenhet overstiger 2 ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunkt tvangsdekning besluttes gjennomført, jf. lov om eierseksjoner § 31 første ledd. Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Kjøper er gjort kjent med at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn 2 boligseksjoner i samme eierseksjonssameie, jf. lov om eierseksjoner § 23, første ledd

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
Omkostninger

Ved kjøp av nybygg betales det dokumentavgift kun av andel tomteverdi.

Tomteverdi pr enhet er kr. 160.000,-




Dokumnetavgift pr enhet er kr. 4.000,-

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(hvitvaskingsloven) pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Fast pris kr. 49.000,- pr. solge enhet.

Selger dekker i tillegg utgifter til annonsering, markedsføring, utlegg mm.




Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Avbestillingsgebyr
Kjøp etter bustadoppføringslova innebærer en avbestillingsrett for kjøper. Dersom denne retten benyttes vil kjøper bli holdt ansvarlig for selgers merkostnader og tap som følge av en eventuell avbestilling. Avbestillingsgebyr reguleres etter bustadoppføringslova §54.

Garantier
Det stilles garantier i henhold til Bustadoppføringslovas bestemmelser.
Garantien skal være pålydende 3% av kjøpesummen i byggetiden og 5% i 5 år etter overlevering av boligene til kjøper.

Selger har tatt forbehold om salg av 4 antall boliger og endelig godkjenning fra Gildeskål kommune/igangsettingstillatelse. Garanti etter § 12 stilles ved bortfall av forbehold, men senest ved igangsettelse av byggearbeidene.

Selgers forbehold
Selger tar forbehold om endelig godkjenning/igangsettingstillatelse fra Gildeskål kommune.

Videresalg av kontraktsposisjon
Kjøper kan ikke uten selgers skriftlige samtykke transportere kjøpekontrakten eller selge boligen videre før hjemmel er overført.
Ved videresalg av kontraktsposisjon påløper transportgebyr på kr. 35 000,-. Ny kjøper vil være bundet av eventuelle bestillinger av tilvalg.

Tilvalg
Utover de tilvalgsmuligheter som er beskrevet i prospektet, vil det bli gitt mulighet for individuell tilpassing og tilvalg. Tilvalgene gjelder overflater, enkelte veggplasseringer, fargevalg m.m. Selger vil i god tid før innredningsarbeidene starter utarbeide en tilvalgsmeny hvor priser og frister for beslutninger vil komme frem. Det tas forbehold om at tilvalgsmulighetene vil bli begrenset etter som arbeidene skrider frem på byggeplassen.
Det vil ikke være anledning til å trekke ut leveranser eller benytte annen leverandør enn hva utbygger har engasjert på prosjektet, og som har offentlige myndigheters godkjennelse til å arbeide på prosjektet. Det er ikke anledning til å flytte på ventilasjon, elektriske installasjoner eller vann og avløpsopplegg.

Alle tilvalgsavtaler avtalefestes direkte mellom kjøper og entreprenør/ underleverandør.

Prosjektets gjennomføring og offentlige tillatelser gir begrensninger i hvilke valg av tekniske løsninger og materialer som er mulig. Dette begrenser hvilke tillegg og endringer kjøper kan forvente å få gjennomført, og innenfor hvilke tidsrom arbeider kan bestilles. Eksempler på tilvalg som ikke tillates er endring av fasade, vindusform, plassering av vann og avløp mv. Dersom selger krever tilvalgskostnadene utbetalt før hjemmelsovergang, skal det stilles §47 garanti ihht bustadoppføringslova direkte ovenfor kjøper.

Ferdigattest / midlertidig brukstillatelse
Ved overtakelse skal det foreligge midlertidig brukstillatelse. Selger er ansvarlig for å innhente ferdigattest, men kjøper er innforstått med at denne normalt ikke foreligger før etter overtakelse. Kjøper er gjort uttrykkelig kjent med og aksepterer at boligen vil kunne bli klar for overtakelse før det totale prosjektet, herunder hele eller deler av fellesarealet utomhus, kan ferdigstilles. Dette innebærer at kjøper vil kunne få rett og plikt til å overta boligen før det foreligger ferdigattest og at selger kan måtte søke om midlertidig brukstillatelse/ dispensasjon om krav til ferdigattest ved overtakelse. Dersom kjøper overtar boligen på midlertidig brukstillatelse har selger krav på oppgjør i henhold til kjøpskontrakten, mot at det holdes tilbake et beløp som sikkerhet for at ferdigattesten blir gitt. Selger plikter å fremskaffe ferdigattest når utomhus ferdigstilles.

Arealangivelser
Prislister er angitt i ca. bruksareal BRA (salgbart areal BRA-S) som er boligens mål innvendig, innbefattet innvendige boder, sjakter og innvendige vegger, men ikke medregnet yttervegger og vegger mot andre bruksenheter.
Selger tar forbehold om at mindre avvik kan forekomme.

Budgivning
Faste priser. Selger/megler kan fritt endre prisliste uten varsel. Det er til en hver tid den siste versjonen som er gjeldene.
Iht eget budgivningsskjema. Kontakt megler før kjøp.

Lovgrunnlag
Boligene selges i henhold til Bustadoppføringslova som regulerer kjøpers (forbrukers) rettigheter og plikter ved avtale om oppføring av bolig og kjøp av fast eiendom der bygningen ikke er fullført når avtalen inngås.

Oppdragsnummer
86-20-0258

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Inndyrsvågen - TB
For mer om objektet
Inndyrsvågen - TB

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: