Bilde 1 av Vestvang 2 (Bygg E) - E-210Bilde 2 av Vestvang 2 (Bygg E) - E-210
Digital salgsoppgave
Vestvang 2 (Bygg E) - E-210

2022 Gjerdrum • Gjerdrum kommune

Prisantydning

kr 2 650 000

Omkostninger: kr 67 620Totalpris: kr 2 717 620
ASK SENTRUM/VESTVANG - Ny 2-roms med balkong på 11,5 kvm, god standard og heis - Innflytting sommer 2022 - Sentralt
Vis i kartSe bladbar salgsoppgaveLast ned denne salgsoppgaven
Boligtype
Leilighet
Eierform
Eierseksjon
Antall soverom
1 soverom
Etasje
2
Primærrom (P-ROM)
44 m²
Bruksareal (BRA)
48 m²
Fellesutgifter
kr 2 001 / Mnd
Kommunale avgifter
kr 1 090 / Mnd
Prisantydning
kr 2 650 000
Omkostninger
kr 67 620
Totalpris
kr 2 717 620
Tomt
Fellestomt 8817 m²
Oppdragsnummer
77219010
card-default

Eirik Løvseth

Daglig leder / Megler / Partner
Les om Eirik
card-default

Alexander Søvik

Eiendomsmegler
Les om Alexander
Prisantydningkr 2 650 000,-
Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 650 000,-)kr 66 250,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
  
Totalpris kr 2 717 620
Velkommen til Vestvang 2 - Bygg E!
Vi har nå gleden av å presentere leilighet E-210 i prosjektet Vestvang 2. Dette er en 2-roms leilighet i 2.etasje med balkong på 11,5 kvm. På kjøkkenet finner du lekre detaljer og praktiske funksjoner, levert av en anerkjent leverandør. Alle hvitevarer er integrerte, og godt arbeidslys får du fra downlights under overskapene.

På gulvene blir det hvitpigmentert 1-stavs eikeparkett. Badet får keramiske fliser i duse farger, og detaljer som vegghengt toalett og dusjvegger i herdet glass gir den gode kvalitetsfølelsen. Det blir gulvvarme i gang, stue og kjøkken. Bad leveres med elektrisk gulvvarme. Dette gjelder samtlige leiligheter.

I garasjekjelleren bli det tilgang på et felles rom for smøring av ski og vedlikehold av sykkel. Herfra er det heisadkomst til alle etasjer - praktisk og behagelig.

<b>Visningssenter:
Velkommen til vårt visningssenter i Vestvang 6, innerst i gangen i samme bygget hvor Rema 1000 og Nordvæst holder til.
Ta kontakt med oss for å melde deg på visning! </b>

Prosjektets hjemmeside
Prosjektets hjemmeside finner du på:
www.vestvang.no

Her finner du boligvelger, samt fullstendig prospekt med salgsoppgave, prisliste, leveransebeskrivelse og romskjema.

Vestvang 2
Totalt vil Vestvang 2 bestå av 132 spennende leiligheter fordelt på 5 bygg. Byggene danner et flott opparbeidet og beplantet fellesareal med lekeplass for barn, og hyggelige soner å bevege seg i.

Ask ligger i et svært naturskjønt område. Arkitektene har latt seg inspirere - grønne skoger og vakre, bølgende kulturlandskap gjenspeiles både i utforming av byggene og de hyggelige fellesarealene mellom boligene.

<b>Flytt rett inn i din helt nye leilighet på Vestvang!</b>

<b>Fra arkitekten:</b>
Målsettingen med prosjektet er å berike det urbane miljøet på Ask, samt skape gode leiligheter for en variert brukergruppe. Prosjektet skal med sin volumoppbygging og estetiske utforming tilpasse seg og tilføre nye kvaliteter til omkringliggende områder.

De nye leilighetsbyggene er plassert i en stor «L», syd for eksisterende bebyggelse på Vestvang. Det dannes dermed et stort felles tun mellom eksisterende og ny bebyggelse. Tunet fylles med mye beplantning, gangstier og lekeplasser, og er tilrettelagt på gående og syklisters premisser. Dette, sammen med at alle hovedinnganger er henvendt mot tunet, skaper aktivitet og gir et trygt gårdsrom. Svalganger og private forhager er med på å sette noen rammer på offentlige, halvoffentlige og private uterom i det store felles utearealet.

<b>Vestvang - et godt sted å bo!</b>

Eiendom
Vestvang 2 (Bygg E) - E-210, 2022 Gjerdrum, Etasje: 2

Matrikkel
Gnr. 42 bnr. 45 i Gjerdrum kommune

Eierform
Eierseksjon

Priser fra - til
Priser fra 2 650 000 - til

Arealer
Primærrom: 44 kvm, Bruksareal: 48,50 kvm

Fellesutgifter
Estimert til kr. 2 001,- per mnd.

I dette budsjettet er det lagt til grunn bla. varmtvann, forsikring av bygget, strøm i fellesarealer, forretningsførsel, driftskostnader, vaktmestertjenester som snømåking og plenklipping samt renhold av fellesarealer. Månedlige felleskostnader er stipulert til ca. kr 33,- per kvm BRA for første driftsår. I dette budsjettet er det lagt til grunn at bla. varmtvann (stipulert til kr. 4,- per kvm BRA pr mnd.), forsikring av bygget, strøm i fellesarealer, forretningsførsel, driftskostnader, vaktmestertjenester som snømåking og plenklipping samt renhold av fellesarealer er inkludert. Endelig budsjett fastsettes på sameiermøte. Felleskostnader vil avhenge av hvilke tjenester sameiet ønsker utført i felles regi. I tillegg kommer kostnader for TV/bredbånd. Selger vil på vegne av sameiet inngå avtale med TV/bredbåndleverandør. Basert på erfaringstall er månedlig kostnader estimert til minstepris på kr. 400,-.

Driftskostnader tilknyttet garasjeanlegg for boligkjøperne er stipulert til kr. 150,- per plass pr måned for første driftsår, og påløper i tillegg for de som disponerer plass i garasjeanlegget. Forbruksstrøm til lading av elbil kan komme i tillegg til felleskostnadene.

Eiendomsskatt
Det er ikke innført eiendomsskatt i Gjerdrum kommune for 2021.

Kommunale avgifter
Gjerdrum kommune opplyser at kommunale eiendomsavgifter ville ligge på ca. kr 13 080,- inkl. mva. per leilighet for 2021.

Det er da estimert et forbruk på vann/avløp på 70 m3, hvor prisene i 2021 for vann utgjør kr 25,84 pr. m3 og avløp utgjør kr 45,15 pr. m3. Vann/avløp avleses via måler tilhørende hver enkelt leilighet, og faktureres direkte fra Gjerdrum kommune. Prisene som er oppgitt er estimert fra kommunen og det tas forbehold om endringer.

Garasje/parkering
Se prisliste for detaljert informasjon om hvilke leiligheter som selges med garasjeplass.

Det vil være begrenset mulighet til kjøp av garasjeplasser og plassene vil selges ut fortløpende. Utbygger står fritt til å endre pris på garasjeplassene, og siste daterte prisliste gjelder til enhver tid. El-bil parkering/ladestasjon kan bestilles som tilvalg i begrenset omfang. Det vil da påløpe en kostnad på kr. 25 000,- per lader.

Beliggenhet
Boligprosjektet Vestvang 2 ligger på Øvre Romerike i Ask sentrum. Et hyggelig og travelt tettsted, som er kommunesenteret i Gjerdrum kommune. På Ask finner du blant annet dagligvarehandel, restauranter, bibliotek, post, apotek og vinmonopol. I nabobygget finner du Sprek, et innendørs treningssenter.

Spisesteder:
Ask kan by på flere spisesteder: Hos Nabo'n, Ask grill og pizzaservice og Roma Pizza Grill. Om man skulle trekke frem to steder, må det bli Nordvæst med sin særdeles hyggelig atmosfære, og Raumergården med mat i særklasse og en navngjeten vinkjeller.

Skog og mark:
På Ask er det mye å finne på for store og små til alle årstider. Med markagrensen i gangavstand er turmulighetene mange. Her finner du flotte turforhold i Romeriksåsen hele året. Det er fine lysløyper om vinteren, og når sommeren kommer kan man ta en løpetur på en av de oppmerkede turstiene. Stolpejakt er også en fin mulighet til å gjøre seg kjent i nærområdet - les mer på stolpejakten.no

Lysdammen ligger skjermet til i Gjerdrums skoger, og er en idyllisk perle og et meget populært badested. En varm sommerkveld er det fint å sykle hit for et kveldsbad, eller hva med en tur på vannet om du har et stand-up padle board?

Det er ski- og aktivitetspark for barn og ungdom i Gjerdrum kommune. Alpinbakken har kveldsåpent ukedager til kl 21.00, med en nedfart på 500 meter.

Idrett:
Gjerdrum er en idrettsglad bygd med mye aktivitet for store og små. Kommunen tilbyr et bredt utvalg av idretter, bl.a: langrenn, skiskyting, alpint, håndball, taekwondo, innebandy, idrettsskole og fotball. Fotballbanen som ligger et steinkast unna har undervarme, og kan dermed benyttes året rundt.

Skole og barnehage:
Det er gangavstand til både barnehage, barne- og ungdomsskole. Gjerdrum ungdomsskole ble nyåpnet til skolestart i 2009, og ble senere tildelt statens byggeskikkpris. Gjerdrum kommune har også en populær fritidsklubb som holder til på ungdomsskolen.

Eiendommen
Eiendommen har fått gnr. 42 bnr. 45 i Gjerdrum kommune. Adressen for bygg E vil bli Vestlinna 2A og 2B.
Sameiets totale tomteareal er oppgitt fra selger å bli ca. 8 817 kvm og vil ligge på eiet tomt.

Fellesarealer leveres ferdig opparbeidet og beplantet i henhold til utomhusplan datert 20.08.20

Eiendommen vil bli seksjonert iht. til eierseksjonsloven.

Leveransebeskrivelse
Selger har utarbeidet leveransebeskrivelse og romskjema som gir en utfyllende beskrivelse av de viktigste bestanddelene og funksjonene for prosjektet. Last ned prospektet og få utfyllende informasjon.

Byggene er planlagt bygget med moduler i tre. Parkeringskjeller, trappe- og heissjakter utføres i betong. Yttervegger isoleres med mineralull og forblendes med luftet trekledning og fasadeplater av type Cembrit eller tilsvarende.

Det planlegges felles skibod/sykkelverksted for beboerne i underetasjen.

OPPVARMING
Leilighetene leveres med vannbåren gulvvarme i stue, kjøkken og gang. Baderomsgulvene har termostatstyrte elektriske varmekabler.

Boder
2-roms leilighetene på 48,5 kvm BRA leveres kun med bod i leiligheten. Leiligheter større enn 50m² får bod på 5m². Denne boden kan være plassert i kjeller. Arealet på 5m² kan være fordelt på 2 boder. Boder i kjeller leveres med nettingvegger og dør som kan låses med hengelås eller tilsvarende. Selger forbeholder seg retten til fordeling av boder.

Reguleringsforhold / Offentlig godkjenning
Området Vestvang/Ask Vestre ligger under detaljregulering fra 12.03.15, hvor hensikten med planen er å tilrettelegge for utbygging av bolig, forretning, kontor, samt anlegg av grønnstruktur og gang- og sykkelveg. Ask er et område utvikling og det må påregnes fremtidig utbygging av områdende omkring Vestvang 2. Store deler av områdene rundt prosjektet som i dag er åker/landbruk er regulert til bolig/forretning/kontor, i tillegg til barnehage/idrett og vei. Det er regulert inn grønnstruktur og turdrag i området.

Fra FV 120 vil det bli innkjøring til prosjektet via Vestlinna (KV4). Denne veien vil i fremtiden bli forlenget over åkeren/landbruksområdet. Iht. til reguleringsplanen vil Vestlinna møte en ny forlengelse av Fjellinna (KV3). Se reguleringskart for oversikt over hvor veien er regulert, eller kontakt megler for ytterligere informasjon.

Tomten til Vestvang 2 er plassert i risikoklasse 3 (5 er høyeste risikoklasse). Ravinedalen sikres med steinfylling (4 meter bredde og 1 meter høyde) og etterfylles med stedlige masser. I tillegg til områdesikring fundamenteres bygget med peler til fjell. Under byggene er det en gjennomgående parkeringskjeller som er fundamentert med 136 peler til fjell. Denne kjelleren danner fundamentet for de 5 byggene (Bygg A - E). 
Det er i etterkant av raset 30.12.20 blitt gjennomført tilsyn og kontroller av prosjekteringen av prosjektet. NVE har klarert området for videre utbygging og kommunen har gjennomført tilsyn, samt tredjepartskontroll både med prosjektering av geoteknikk og uavhengig kontroll av geoteknikk. Rapporten konstaterer at både prosjektering og kontroll er gjennomført i henhold til plan- og bygningslovgivning og NVEs retningslinjer, og det er gitt tillatelse for videre utbygging den 02.02.21.

Gjerdrum Kommune har gitt igangsettelsestillatelse del 1 som omfatter graving, fundamentering og bunnplate pr. 07.07.2020.

Sameiet
Obos vil bli valgt som forretningsfører for sameiet. Selger har rett til å inngå avtaler på vegne av sameiet før overtagelse (bl.a. strømleverandør, vaktmestertjenester, vedlikehold av tekniske installasjoner og valg av operatør for kabel-tv/bredbånd).

Fremtidig eier plikter å være medlem av sameiet. Hver seksjon utgjør en sameieandel med tilknyttet enerett til bruk av en bruksenhet og rett til bruk av sameiets fellesarealer. Det er ikke tillatt å eie mer enn to seksjoner i sameiet.

For øvrig gjelder lov om eierseksjoner for eierseksjonssameiet og driften av sameiet. Det vil bli avholdt konstituerende sameiermøte der det velges et styre som vil representere sameiet.

Stipulert overtagelse
Byggetiden er planlagt til ca. 20 måneder, med stipulert overtagelse er 4.kvartal 2022. Det presiseres at dette ikke er å anse som en avtalt frist for overtakelse iht. bustadoppføringslova § 10. Videre presiseres det at det alltid er knyttet en viss usikkerhet til fremdrift og gjennomføring av byggeprosjekter, særlig med tanke på offentlige godkjennelser og om hvorvidt tilstrekkelig salg oppnås.

Selger skal senest 6 måneder før ferdigstillelse av boligen gi kjøper skriftlig meddelelse om en overtakelsesperiode som ikke skal være lenger enn 30 dager. Kjøper plikter å ta over boligen innenfor overtakelsesperioden. Senest 3 måneder før overtakelse skal selger skriftlig varsle kjøper om overtakelsesdato, som skal ligge innenfor overtakelsesperioden. Overtakelsesdato er forpliktende og dagmulktbelagt.

Selger skal innen rimelig tid varsle forbruker dersom det oppstår forhold som vil medføre en forsinkelse på utførelsen. Selgeren har rett til tilleggsfrist dersom vilkårene nevnt i bustadoppføringslova § 11 er oppfylt.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
2 650 000,-(fastpris)
Omkostninger

2 250,-  (Dokumentavgift til staten 2,5% av andel tomteverdi)

5 000,- (Etableringsgebyr til sameie per seksjon)

585,- (Tinglysningsgebyr for evnt. pantedokument:)

585,- (Tinglysningsgebyr for skjøte)

202,- (Attestasjonsgebyr per obligasjon)

8 622,-  (Estimerte omkostninger totalt)
2 658 622,-(Totalpris inkl. omkostninger)
Ved kjøp av parkeringsplass, tas det forbehold om at det må betales 2,5% dokumentavgift av kjøpesum
for p-plass, samt tinglysingsgebyr kr 585,-. Dette avhenger av organiseringen av garasjeanlegget.
Det tas forbehold om endringer av omkostningsbeløpene som følge av endringer i de offentlige gebyrene
eller tomteverdien før overtagelsen. Den eventuelle merutgift som følge av forhøyet tinglysningsgebyr
og/eller dokumentavgift vil bli belastet kjøper.

Betalingsbetingelser
Det forutsettes at 200.000,- innbetales som forskudd ved kontraktsinngåelse. Beløpet må være fri kapital, dvs. at det ikke kan være knyttet vilkår til innbetalingen som medfører at selger ikke kan disponere over beløpet. Renter på klientkonto tilfaller kjøper frem til § 47 garanti er stilt, eller skjøtet er tinglyst, forutsatt at de overstiger en 1/2 R. Restkjøpesummen, eventuelle tilvalgskostnader og omkostninger betales ved overtagelse. Oppgjør og eventuelt deloppgjør vil kun skje mot tinglyst skjøte eller mot garanti for tilsvarende beløp jf. bustadoppføringslova § 47.

Garantier
Handelen reguleres av bustadoppføringslova og selger stiller som sikkerhet for oppfyllelse for sine forpliktelser, en garanti senest ved byggestart på 3% av kjøpesum frem til overtagelse. Beløpet økes til 5% av kjøpesum og står i 5 år etter overtagelse, iht. bustadoppføringslova § 12. Selger kan stille garanti i henhold til § 47 i bustadoppføringslova for å disponere innbetalte forskudd. Kjøper vil i tilfelle ikke bære renter av de beløp det stilles garanti for. Påkrevde endringer av garantier ved eventuelle videresalg/transporter bekostes ikke av selger/utbygger.

Selgers forbehold
Ved salg av boliger som skal oppføres senere enn salgstidspunktet er utbygger avhengig av en viss fleksibilitet for å sikre at prosjektet kan gjennomføres på en rasjonell og effektiv måte, samt at det kan gjøres tilpasninger og endringer som viser seg å være nødvendige eller hensiktsmessige. Før og i utbyggingsfasen er det derfor nødvendig å ta visse forbehold.

Salgsoppgaven/prospektet med vedlegg er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindene for den detaljerte utformingen, fargevalg for bebyggelsene og de enkelte enheter.

Selger står fritt til uten varsel å endre priser og betingelser på usolgte leiligheter og garasjeplasser uten nærmere varsling. Selger står fritt til å endre seksjonsnummer i prosjekteringsprosessen, og det tas forbehold om eventuell endring av antall seksjoner.

Se videre salgsoppgaven for fullstendig liste.

Oppdragsnummer
77-21-9010

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.


Gå til budgivning
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Vestvang 2 (Bygg E) - E-210
For mer om objektet
Vestvang 2 (Bygg E) - E-210

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: