Bilde 1 av Nordvikvegen 36Bilde 2 av Nordvikvegen 36
Digital salgsoppgave
Nordvikvegen 36

2315 Hamar • Hamar kommune

Prisantydning

kr 5 100 000

Omkostninger: kr 33 870Totalpris: kr 5 133 870
HAMAR - Prosjektert bolig over 2 plan med lettstelt hage og carport. Populært område med kort veg til sentrum og Mjøsa.
Vis i kartSe bladbar salgsoppgaveLast ned salgsoppgave
Boligtype
Enebolig
Eierform
Eierseksjon
Antall soverom
3 soverom
Primærrom (P-ROM)
93 m²
Bruksareal (BRA)
125 m²
Prisantydning
kr 5 100 000
Omkostninger
kr 33 870
Totalpris
kr 5 133 870
Tomt
Fellestomt 1242 m²
Oppdragsnummer
72200258
card-default

Inger Helene Simensen

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF / Partner
Les om Inger
card-default

Petter Bakke

Eiendomsmegler MNEF / Partner
Les om Petter
Prisantydningkr 5 100 000,-
Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 1 300 000,-)kr 32 500,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
  
Totalpris kr 5 133 870
Eiendom
Nordvikvegen 36, 2315 Hamar

Matrikkel
Gnr. 1 bnr. 1047 i Hamar kommune

Eierform
Eierseksjon

Ferdigstillelse
Ferdigstillelse kan forventes 9 måneder etter kontraktssignering.

Selger/Utbygger
Nordvikvegen 36 AS

Hjemmelshaver
Nordvikvegen 36 AS

Areal
Primærrom: 93 kvm, Bruksareal: 125 kvm

Antall soverom
3

Tomt
Felles eiet tomt med firemannsbolig på samme gårds- og bruksnummer. Tomten er på ca. 1 242 m2. Eiendommen er under seksjonering og tomten vil disponeres av seksjonseierne i fellesskap. Det er ikke avgjort hvor vidt hele arealet vil ligge som fellesareal eller om hver seksjon vil ha vedtektsfestet rett til hver sin del av tomten.

Tomtestørrelse/-areal er hentet fra digitalt kartverk. Det gjøres oppmerksom på at denne type kart kan være noe upresise og at man dermed kan få avvik ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet arealsvikt, jfr. avhendingslovas § 3-3, kan derfor ikke påberopes.

Innkjøring og parkering leveres gruset. Det vil bli sådd plen. Dersom overlevering finner sted på høst, vinter eller tidlig vår kan utvendige arealer bli ferdigstilt og overtatt etter overtagelse av boligen. I så tilfelle skal det gjøres et overslag over gjenstående arbeider som vil bli tilbakeholdt på meglers klientkonto til arbeidene er ferdig. Selger skal og er forpliktet til å gjøre ferdig arbeidene så snart det lar seg gjøre.

Totalpris inkl. omkostninger
5 100 000,- (Prisantydning)
Omkostninger

199,50 (Pantattest kjøper)

585,- (Tingl.gebyr pantedokument)

585,- (Tingl.gebyr skjøte)

32 500,- (Dokumentavgift (forutsatt tomteverdi: 1 300 000,-))
33 869,50 (Omkostninger totalt)
5 133 869,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

Kommunale avgifter
Beløp som vil inngå i kommunale avgifter er eiendomsskatt, renovasjon, feie- og tilsynsgebyr samt vann- og avløpsgebyr. Eiendomsskatten vil utgjøre 4 promille av boligens skattegrunnlag. Renovasjonsavgiften vil avhenge av hvilke type beholdere boligen/sameiet har. Feie- og tilsynsgebyr vil utgjøre kr. 775 (feiing av ett pipeløp årlig) og kr. 324 for tilsyn. Vann og avløp betales etter forbruk med ca. kr. 28,50 pr. m3 for vann og ca. kr. 38,51 pr. m3 for avløp. I tillegg påløper abonnementsgebyr på vann kr. 450 og på avløp kr. 583.

Beskrivelse
Areal og fordeling:
Totalt: 125 m² BRA / 93 m² P-rom
1. etasje: 76 m² BRA / 48 m² P-rom
2. etasje: 48 m² BRA/ 44 m² P-rom

Følgende rom inngår i P-rom:
1. etasje: 3 soverom, entré/trapperom, og bad/vask.
2. etasje: Åpen stue- og kjøkkenløsning, og WC.

Følgende rom inngår i S-rom:
1. etasje: Utvendig sportsbod og carport.
2. etasje:  Bod.

Arealet er hentet ut fra mottatte byggetegninger datert 06.05.2020. Arealet er avrundet til nærmeste hele tall.

Arealene i salgsoppgaven er oppgitt i bruksareal (BRA) og primærareal (P-rom). Bruksareal er arealet innenfor boligens omsluttende vegger og inklusive innvendig boder. I tillegg er det også medregnet utvendig sportsbod og carport. Kjøper er kjent med at arealet kan avvike noe fra byggetegninger.

Parkering
I carport eller på gårdsplass.

Beliggenhet
Boligen vil ligge fint til på et attraktiv område i Hamar. Herfra er det gangavstand til Maxi og Hamars sentrumskjerne. I sentrum finner du alle nødvendige servicefasiliteter et yrende kaféliv og godt kulturtilbud. Fra eiendommen er det også kun et par minutters gange til Domkirkeodden hvor det er fine tur- og rekreasjonsmuligheter langs Mjøsas bredder. Her er det milevis med idylliske turstier i historisk og naturskjønt landskap. Maxi Storsenter med et utvalg av butikker og apotek er like i nærheten. Ca. 1,5 km nord for eiendommen ligger også Ankerskogen. Dette området kan tilby fine grøntområder med fotballbaner, frisbeebaner og svømmeanlegg med velværeavdeling. Barnehager, skoler og dagligvarebutikker ligger også i kort radius fra eiendommen. Dette skaper et godt utgangspunkt for et godt hjem for familien.

Tomt
Felles eiet tomt med firemannsbolig på samme gårds- og bruksnummer. Tomten er på ca. 1 242 m². Eiendommen er under seksjonering og tomten vil disponeres av seksjonseierne i fellesskap. Det er ikke avgjort hvor vidt hele arealet vil ligge som fellesareal eller om hver seksjon vil ha vedtektsfestet rett til hver sin del av tomten.

Tomtestørrelse/-areal er hentet fra digitalt kartverk. Det gjøres oppmerksom på at denne type kart kan være noe upresise og at man dermed kan få avvik ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet arealsvikt, jfr. avhendingslovas § 3-3, kan derfor ikke påberopes.

Innkjøring og parkering leveres gruset. Det vil bli sådd plen. Dersom overlevering finner sted på høst, vinter eller tidlig vår kan utvendige arealer bli ferdigstilt og overtatt etter overtagelse av boligen. I så tilfelle skal det gjøres et overslag over gjenstående arbeider som vil bli tilbakeholdt på meglers klientkonto til arbeidene er ferdig. Selger skal og er forpliktet til å gjøre ferdig arbeidene så snart det lar seg gjøre.

Adkomst
Se vedlagt kartskisse i annonsen.

Byggemåte
Gulv på grunn utføres som plasstøpt konstruksjon, isolert og med radonduk. Utvendige vegger av tre. Isolerte vegger med 13 mm gipsplater på alle vegger. Plastfolie, bindingsverk, 20 mm isolasjon, vindtett plate, vindsperre, utlekting og utvendig kledning. 2 strøk systembehandlet kledning. Takkonstruksjonen leveres som vist på tegning, og dimensjoneres etter tekniske forskrifter og kommunale snølastbestemmelser. Diffusjonsåpnet undertak, krysslufting, taktro og folietekking. Vindskibord leveres med beslag. Typegodkjent taktrinn/stige fra takfoten og opp til pipe. Treplatting utenfor hoveddør leveres i åpen utførelse med trykkimpregnert bjelkelag og 28X120 mm terrassebord. Vinduer og balkongdører leveres med 3-lags glass. Vinduer leveres som standard med hele ruter. Vinduer, balkong- og terrassedør lik farge innvendig og utvendig - hvit malt S 0502-Y. Utenpåliggende vindussprosser. Inngangsdør med FG-godkjent lås, hvitmalt S 0502-Y. Innvendige delevegger med 98 mm stendere med 13 mm gipsplater på hver side og 50 mm isolasjon. Swedoor Easy Slette dører (hvitmalt) leveres som innerdører. Listfritt ved overgang vegg og tak, ellers leveres listverk hvitmalt i slett utførelse. Spikring vil være synlig. Foringer til dører og vinduer leveres som hvit foliert MDF. Trapp i åpen utførelse, med hvitlasert eiketrinn og hvitmalte vanger og gelender. Hvitmalt barnesikringslist i trinnene. Leveres med håndlist på begge sider. Trappa er Fauna fra Stryntrappa. Alle beslag og takrenner leveres i overflatebehandlet stål/aluminium (sort farge).

Elektrisk installasjon leveres i henhold til NEK400. Sikringsskap leveres med overbelastningsvern (hovedsikringer), overspenningsvern, automatsikringer og nødvendige jordfeilbrytere. Anlegget dimensjoneres for elektrisk oppvarming. Alle stikkontakter leveres barnesikre, unntatt til komfyr, kjøleskap og ventilasjonsvifte. Alle brytere og stikkontakter er i hvit farge. Alle lampepunkter leveres eurokontakter. Ledninger legges skjult i vegger og himlinger av tre.

Informasjon om byggemåte er hentet fra vedlagte leveransebeskrivelse datert 11.10.2020. Det kan forekomme avvik mellom leveransebeskrivelse og prospektet. I slike tilfeller gjelder leveransebeskrivelsen.

Leveransebeskrivelse
Her har vi gleden av å presentere en prosjektert enebolig over to plan med inntilbyget carport i attraktive Nordvikvegen!


Boligen ligger i gangavstand til alt du trenger i hverdagen med skoler, barnehager, dagligvarebutikker og sentrumskjernen i Hamar. I tillegg er det kun et par minutter å gå til Domkirkeodden hvor det er fine muligheter for tur, leking og bading på sommerhalvåret. Boligen får gode kvaliteter og moderne standard. Arealeffektiv bolig med godt utnyttet areal. Boligen vil blant annet inneholde tre soverom, bad, toalettrom, stue og kjøkken. Dette vil være et godt hjem for store og små!

Med direkte adkomst fra carport vil gangen være. Gangen og resten av boligens tørre rom vil få parkett på gulv av type Eik 3-stavs parkett hvit mix Harmon. Veggene og himling vil få malte (NCS S0502-Y på vegg) gipsplater. Fra gang er det adkomst til soverommene, bad og trapp opp til 2. etasje.

2. etasjen vil få åpen stue- og kjøkkenløsning. Rommet vil bli luftig med store vindusflater. Kjøkkenet vil få innredning av type Apollis fra Aubo med inkluderte hvitevarer.

Det kombinerte bad- og vaskerommet vil få 20x20 cm fliser av type BI Altamira grey på gulv, 10x10 cm fliser av samme type i dusjnisje og 20x60 fliser av type Ker White matt Waave 104 på vegger, samt downlights i himling. Baderomsinnredning leveres av Aubo. Det leveres dusjdører i glass på 90x90 cm, samt vegghengt toalett. Det vil være varme i gulvet. Toalettrommet i 2. etasje vil ha varme i gulvet og 30x60 cm fliser av type Sap Kaleido Gringo Nat på gulv. Baderomsinnredningen fra Aubo og vegghengt toalett.

Boligene har en praktisk planløsning i 2. etasjen med to soverom og en stor gang/loftstuedel. Fra gang/loftstue er det adkomst til bod, toalett og to soverom.

Boligen får tilsammen tre soverom med god størrelse. Alle soverommene ligger praktisk til i 1. etasje med adkomst fra gangen.

Formuesverdi
Ikke fastsatt. Formuesverdien fastsettes av skatteetaten etter en beregningsmodell om boligen er primær eller sekundær. Formuesverdien for primærbolig utgjør ca. 30% av beregnet markedsverdi og ca. 80% av sekundærbolig. Det gjøres oppmerksom på at kjøper selv må sende inn opplysninger om adresse, areal, boligtype og byggeår til skattemyndighetene. Det tas forbehold om endring av satser.

Vei / Vann / Kloakk
Eiendommen har adkomst fra offentlig veg.

Eiendommen vil bli tilknyttet offentlig vann- og avløpsnett via felles private stikkledninger. Sameiet er selv ansvarlig for private stikkledninger.

Reguleringsforhold / Offentlig godkjenning
Eiendommen omfattes av kommuneplanens arealdel 2018-2030. Området eiendommen ligger i er avsatt og utnyttet til boligbebyggelse og gang/sykkelvei.

Det gjøres oppmerksom på at eiendommen ligger i nærhet til alternativ Vest og område for planlagt utbygging av dobbeltsporet jernbane.
Endelig valg av trase er ikke gjort, for mer informasjon om planprosessen se www.banenor.no.

Eiendommen ligger innenfor gul støysone for veg og deler av eiendommen ligger innenfor rød sone for støy fra jernbanen. .

Sameiet
Eiendommen er under seksjonering sammen med firemannsbolig som står på samme eiendom. Det er utarbeidet utkast til standard vedtekter (vedlagt salgsoppgaven). Vedtektene fastsettes av selger ved seksjonering. Sameierne kan selv gå sammen for å organisere et sameie og engasjere en forretningsfører.

Stipulert overtagelse
Det kan forventes fordigstillelse ca. 9 måneder etter kontraktssignering. Overtagelsestidspunkt er basert på et foreløpig estimat, og endelig dato vil blant annet avhenge av kommunal behandling og fremdrift i prosjekt- og byggearbeid. Overtagelsesperiode vil bli varslet kjøper ca. 2 mnd. før antatt overtagelse. Kjøper aksepterer at endelig overtagelsesdato vil bli varslet kjøper senest 2 uker før overlevering. Overtakelsesdato er forpliktende og dagmulktbelagt. Selger skal innen rimelig tid varsle forbruker dersom det oppstår forhold som vil medføre en forsinkelse på utførelsen. Selgeren har rett til tilleggsfrist dersom vilkårene nevnt i bustadoppføringslova § 11 er oppfylt. Overtagelse av sameiets fellesarealer gjennomføres av sameiets styre. Kjøper er innforstått med at fellesarealene - avhengig av årstid - vil kunne bli ferdigstilt og overtagelsesforretning avholdt helt eller delvis etter kjøpers overtagelse av boligen.

Forsikring
Frem til overtagelse vil eiendommen være forsikret av utbygger. Fra og med overtakelse må kjøper ha tegnet egne bygnings- og innboforsikringer.

Utleie
Hele eller deler av boligen kan fritt leies ut. Sameiet kan bestemme at utleie skal meldes styret.

Fordeler ved å kjøpe nybygg
Det er mange fordeler for den som kjøper ny bolig. For mange er det fristende å starte med blanke ark i en helt ny bolig, og det kan være mange fordeler ved å kjøpe nybygg. En av disse er at du får god tid til salg av egen bolig og forberedelse av flytteprosessen.

Kjøpere av nybygg har ekstra trygghet gjennom at salget reguleres av Bustadoppføringslova, der utsteder selger garantier som varer i 5 år etter overtakelse.

Vanligvis er det lavere omkostninger ved kjøp av prosjekterte boliger, da man kun betaler dokumentavgift av andel tomteverdi.

Ved kjøp av ny bolig er det gjerne mindre vedlikehold. Du sparer penger på oppussing og det er strenge krav til isolasjon og høy energieffektivitet. Boligene blir oppført etter de nyeste byggestandarder og tekniske krav både til inneklima, isolasjon og miljø.

Vil du være med på utformingen av leilighetens kvaliteter? Bustadoppføringsloven gir kjøperen rett til å påvirke leveransen av løsninger ut fra gitte forutsetninger. Dette avklares sammen med entreprenør etter at byggestart er vedtatt.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har legalpant i eierseksjonen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre seksjonseierne har panterett i eierseksjonen for krav mot seksjonseieren og som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til to ganger folketrygdens grunnbeløp; jfr. lov om eierseksjoner.

Følgende er tinglyst eiendommen:
- Dagboknr. 900228, tinglyst den 07.10.1924. Gjelder erklæring/avtale. Bestemmelse om gjerde.
- Dagboknr. 101800, tinglyst den 21.06.1955. Gjelder bestemmelse om vann/kloakkledning. Rett for naboeiendom til å føre vann- og kloakkledninger over eiendommen.
- Dagboknr. 101259, tinglyst den 21.05.1958. Gjelder erklæring/avtale vedr. forstøtningsmur med flere. Forpliktelse til å føre opp forstøtningsmur. Ved utvidelse av Mabel Sandbergs veg må eiendommen gi avkall på den erstatning som måtte falle på den del av sagskuret som blir utvidet.

Seksjonen har følgende tinglyste rettigheter på andre eiendommer:
- Dagboknr. 102884, tinglyst den 24.09.1957. Gjelder bestemmelse om gjerde. Tinglyst på gnr. 1 bnr. 954. Tillatelse til å sette opp et plankegjerde med en høyde fra 2 til 2,50 meter.

Dokumentene kan ses hos meglerforetaket eller utleveres etter forespørsel.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
5 100 000,- (Prisantydning)
Omkostninger

199,50 (Pantattest kjøper)

585,- (Tingl.gebyr pantedokument)

585,- (Tingl.gebyr skjøte)

32 500,- (Dokumentavgift (forutsatt tomteverdi: 1 300 000,-))
33 869,50 (Omkostninger totalt)
5 133 869,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(hvitvaskingsloven) pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Markedspakke inkl Look (Kr.14 000)

Oppgjør nybygg (Kr.5 500)

Provisjon 1,25%

Tilrettelegging (Kr.14 500)

Grunnpakke enebolig (Kr.5 500)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Avbestilling
Kjøp etter bustadoppføringslova innebærer en avbestillingsrett for kjøper. Dersom denne retten benyttes vil kjøper bli holdt ansvarlig for selgers merkostnader og tap som følge av en eventuell avbestilling. Kjøper vil måtte betale et avbestillingsgebyr regulert etter bustadoppføringslova §54.

Garantier
Garanti etter § 12 vil bli stilt i forbindelse med avtaleinngåelse. Kjøper skal ved garantistillelse innbetale 10% av kjøpesummen. Resterende del av kjøpesum pluss omkostninger betales til overtagelse. Garantien skal være pålydende 3% av kjøpesummen i byggetiden og 5% i 5 år etter overlevering av boligene til kjøper. Garanti etter § 47 forutsettes stilt om selger ønsker utbetalt forskudd før hjemmelsovergang. Eventuelle påkrevde endringer av garantier ved eventuelle videresalg utføres ikke og bekostes ikke av selger.

Selgers forbehold
Selger tar forbehold om at endelig produkt kan fravike i forhold til opplysninger i prospekt, tegninger og leveransebeskrivelse. Endringer skal ikke forringe kvaliteten på boligen eller være til særlig ugunst for kjøperen.


Tegninger og illustrasjonsbilder av boligen er kun ment som illustrasjoner. Disse bør således ikke benytte som grunnlag for nøyaktig mål eller forventet produkt. Leveransebeskrivelsen gjelder i de tilfeller illustrasjonsbildene og beskrivelsen ikke samsvarer.

Kjøper er forpliktet til å godta de endringer for boligene som måtte følge av at kommunen ikke godkjenner byggetegninger. I så tilfelle må kjøper varsles angående endringene.

Viktig informasjon
Ved salg til forbruker selges boligene iht. bustadoppføringslova. Selger skal overlevere boligene i ryddig og byggerengjort stand, og uten noen form for leieforhold. Kontakt meglerforetaket ved spørsmål knyttet til hvilke lovverk som skal gjelde ved kjøp. Det er ikke mulig å tegne boligselger- og boligkjøperforsikring ved salg/kjøp etter bustadoppføringslova.

Videresalg av kontraktsposisjon
Videresalg av kontraktsposisjon aksepteres ikke av selger.

Tilvalg
Adgang til tilvalg eller endringer begrenset opp til 15% av kontraktsverdien ihht. Bustadoppføringslova §9. Slike tilvalg leveres mot pristillegg. Tilvalg må bestilles ift. oppsatt produksjon, og mulighetene begrenses etter hvert som produksjonen igangsettes. Det vil bli satt opp egne tilvalgsmøter for kjøper. Alle tilvalgsavtaler avtalefestes direkte mellom kjøper og entreprenør/ underleverandør.
Prosjektets gjennomføring og offentlige tillatelser gir begrensninger i hvilke valg av tekniske løsninger og materialer som er mulig. Dette begrenser hvilke tillegg og endringer kjøper kan forvente å få gjennomført, og innenfor hvilke tidsrom arbeider kan bestilles. Eksempler på tilvalg som ikke tillates er endring av fasade, vindusform, plassering av vann og avløp mv. Dersom selger krever tilvalgskostnadene utbetalt før hjemmelsovergang, skal det stilles §47 garanti ihht bustadoppføringslova direkte ovenfor kjøper.

Ferdigattest / midlertidig brukstillatelse
Ved overtakelse skal det foreligge midlertidig brukstillatelse. Selger er ansvarlig for å innhente ferdigattest, men kjøper er innforstått med at denne normalt ikke foreligger før etter overtakelse. Kjøper er gjort uttrykkelig kjent med og aksepterer at boligen vil kunne bli klar for overtakelse før det totale prosjektet, herunder hele eller deler av fellesarealet utomhus, kan ferdigstilles. Dette innebærer at kjøper vil kunne få rett og plikt til å overta boligen før det foreligger ferdigattest og at selger kan måtte søke om midlertidig brukstillatelse/dispensasjon om krav til ferdigattest ved overtakelse. Dersom kjøper overtar boligen på midlertidig brukstillatelse har selger krav på oppgjør i henhold til kjøpskontrakten, mot at det holdes tilbake et beløp som sikkerhet for at ferdigattesten blir gitt. Selger plikter å fremskaffe ferdigattest når utomhus ferdigstilles.

Arealangivelser
BRA (salgbart areal BRA-S) som er boligens mål innvendig, innbefattet innvendige boder og innvendige vegger, men ikke medregnet yttervegger og vegger mot andre bruksenheter. I tillegg opplyses ca. P-rom i prislisten. Arealet for P-rom er inklusive innervegger men fratrukket areal for sjakter og boder. Selger tar forbehold om at mindre avvik kan forekomme.

Hvitvaskingsloven
Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(hvitvaskingsloven) pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Budgivning
Faste priser. Se egne dokumenter for prisliste og kjøpsbekreftelse. Selger/megler kan fritt endre prisliste uten varsel. Det er til enhver tid den siste versjonen som er gjeldene.

Lovgrunnlag
Boligene selges i henhold til Bustadoppføringslova som regulerer kjøpers (forbrukers) rettigheter og plikter ved avtale om oppføring av bolig og kjøp av fast eiendom der bygningen ikke er fullført når avtalen inngås. Ved salg til aksjeselskap legges Avhendingslovens bestemmelser til grunn.

Oppdragsnummer
72-20-0258

Ansvarlig megler
Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF / Partner Inger Helene Simensen

Saksbehandlere
Inger Helene Simensen
EIE Hamar
Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF / Partner
Mob: 92 86 43 00 / E-post: ihs@eie.no

Petter Bakke
EIE Hamar
Eiendomsmegler MNEF / Partner
Mob: 97 66 16 65 / E-post: pb@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.


Gå til budgivning
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Nordvikvegen 36
For mer om objektet
Nordvikvegen 36

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: