Bilde 1 av Bryggeribakken A42Bilde 2 av Bryggeribakken A42
Digital salgsoppgave
Bryggeribakken A42

2316 Hamar • Hamar kommune

Prisantydning

kr 10 250 000

Bryggeribakken - Fantastisk 4-roms toppleilighet med hjørnebeliggenhet. Nydelige sol- og utsiktsforhold. Høy standard.
Vis i kartLast ned denne salgsoppgaven
Boligtype
Leilighet
Eierform
Eierseksjon
Antall soverom
3 soverom
Etasje
4
Bruksareal (BRA)
114 m²
Prisantydning
kr 10 250 000
Tomt
Eiet tomt m²
Oppdragsnummer
72219007
card-default

Inger Helene Simensen

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF / Partner
Les om Inger
Prisantydningkr 10 250 000,-
  
Totalpris kr 10 250 000
Nøkkelinformasjon
Her av i gleden av å presentere en flott toppleilighet i Bryggeribakken! Leiligheten ligger på hjørne i 4. etasje med fantastiske sol- og utsiktsforhold fra den vestvendte terrassen. Leiligheten har funksjonell planløsning med stor stue, åpen kjøkkenløsning, to bad, bod/vaskerom og tre soverom. Prosjektet vil holde en gjennomgående høy standard og med mulighet for å gjøre tilvalg kan dette bli nettopp din drømmeleilighet! Attraktiv beliggenhet i Hamar sentrum med gangavstand til alt du trenger i hverdagen, samt flott tur- og rekreasjonsmuligheter langs Mjøsa.
Vi gjør oppmerksom på at det er illustrasjonstegninger som er ifra en annen leilighet.

Vi kan stolt presentere Bryggeribakken.
I Bryggeribakken er det brukt mye tid på planløsning og materialvalg for at det skal bli et unikt og flott prosjekt.  Vi håper at vi kan tilby akkurat den leiligheten du/dere drømmer om. Velg mellom 2-, 3- eller 4-roms leilighet, med areal fra rundt 42 til 130 kvadratmeter. Alle leilighetene har flotte uteplasser og de fleste har nydelig utsikt til Mjøsa.
Se prosjektet sin hjemmeside www.bryggeribakken.no

For fullstendig informasjon og dokumentasjon vises det til kjøpekontrakt med vedlegg for prosjektet, hvilket er det avtalemessige grunnlaget for kjøp av leilighet.

Hovedoppdragsnummer
72-19-9005

Eiendom
Bryggeribakken A42, 2316, Hamar, Etasje: 4

Matrikkel
Gnr. 1 bnr. 48 i Hamar kommune

Registerbetegnelse kan bli endret i forbindelse med fradeling av tomtearealer avhengig av antall byggetrinn og organisering.

Eierform
Eierseksjon

Ansvarlig megler
Navn: Inger Helene Simensen
Tittel: Eiendomsmegler MNEF / Daglig leder / Partner / Fagansvarlig
Firmanavn: Hamar Eiendomsmegling AS
Adresse: Seminargata 1
Org nr: 916933568

Selger/Utbygger
UPL Hamar AS

Hjemmelshaver
UPL Hamar AS

Priser fra - til
Priser fra 10 250 000 - til

Arealer
Bruksareal: 114 kvm

Generell informasjon
Velkommen til Bryggeribakken og dette spennende prosjektet i Hamar!
Utstillingsplassen Eiendom AS og EIE er stolte av å presentere dette nye sameiet som blir bestående av 20 enheter. Boligblokken vil få en fin beliggenhet med herlig utsikt mot Mjøsa og strandpromenaden.

Sameiet Bryggeribakken skal føres opp på vestre del av Kvartal 6 i Hamar kommune. Inngangene blir plassert i 1. etasje via gårdsrommet mot øst til to oppganger, A og B. Totalt vil bygget gå over 4 etasjer samt kjeller. For våre kjøpere har vi brukt mye tid på utformingen av plantegningene, slik at leilighetene skal favne de fleste behov og ønsker.

Leilighetene fordeles over alle fire etasjene.
1. etasje vil bestå av 6 seksjoner.
2. og 3. etasje vil bestå av 5 seksjoner.
4. etasje vil består av 4 toppleiligheter.

Her har du muligheten til å få drømmeleiligheten, enten det er en 2-roms leilighet på ca. 42 kvm, 4-roms leilighet på ca. 130 kvm, eller noe midt i mellom.

Bryggeribakken skal ligge orientert mot vest, parallelt og i forlengelsen av Vestregate - mot Storhamargata. Boligblokken har en underliggende kjeller med innkjøring fra Vestregate, og skal inneholde parkeringsplasser, boder, sykkelparkering, tekniske rom samt søppelrom. Det vil også være adkomst til heis og trapperom.

Leilighetene vil fremstå med god håndverksmessig kvalitet, og det er lagt vekt på gode kvaliteter på overflater og materialvalg.

Boder
Hver av leilighetene vil få en bod i kjeller

Energimerke
Før overtakelse vil alle leilighetene bli energimerket. Boligens varmetap og energibehov er dimensjonert iht. Teknisk forskrift av 2017. Det er ventet at leilighetene vil bli klassifisert i kategori C, men plassering og størrelse på vindusflater kan medføre individuelle forskjeller og en annen klassifisering enn kategori C.

Beliggenhet og tomt
Det er noe helt eget ved å bo ved Mjøsa, som er et vakkert skue sommer som vinter. I sommerhalvåret kan man både starte og avslutte dagen med bad i Norges største innsjø, da Bryggeribakken ligger såpass nærme at man praktisk talt kan ta på seg slåbroken og tusle ned for et bad.
På sommerstid er det flere strender og bademuligheter langs Mjøsa. Sommer og vinter er det fine turmuligheter, både til lands og til vanns. Turstien langs Mjøsa går fra Hamar sentrum og helt til Jessnes, via Ridehusstranda og historiske Domkirkeodden. Ønsker man rekreasjon i skog og mark er det kort veg til Furuberget.

Vil man ta et bad i vinterhalvåret er Ankerskogen svømmehall, med egen helse- og velværeavdeling, i kort avstand fra leilighetene. I Ankerskogen er det også opplyste turstier/skiløyper, skøytebane, akebakke, frisbeégolfbane med mer.

Like utenfor Bryggeribakken finner man nærmeste bussholdeplass hvor bybussene går hvert 15. minutt. Skal du ta toget er det ca. 10 minutters gange til Hamar stasjon, med hyppige togavganger mot både nord og sør.

I Bryggeribakken får man en meget sentral beliggenhet i umiddelbar nærhet til det man behøver i en hektisk hverdag. Stortorget, gågata, kulturhuset og Hamar kino ligger innenfor kort gangavstand. Coop Prix er nærmeste dagligvarebutikk, og ligger innenfor 250 meters avstand. I Hamar sentrum er det et yrende kafé- og kulturliv, og det finnes mange deilige alternativer å legge formiddagskaffen, lunsjen, middagen, drinken og nattelivet til.
Det er også gangavstand til både Maxi Storsenter og CC stadion, Innlandets største kjøpesenter.

Her i Bryggeribakken får man den herlige kombinasjonen av bylivet, Mjøsa og rekrasjon.

TOMT
Selveiet felles tomt. Arealet vil bli hensiktsmessig delt mellom bebyggelsen for kvartalet, og tomtearealet vil dermed bli justert av utbygger i forbindelse med fradeling.

ADKOMST
Eiendommen har adkomst fra Vestregate.

PARKERING
Se prisliste for detaljert informasjon om garasjeplasser. Gjesteparkering i tilstøtende gater og på offentlig parkeringsområde, etter gjeldende regler. Mulighet for beboere i området å tegne kort- og langtidsleie gjennom Hamar kommune.

Økonomi
FELLESUTGIFTER
Se gjeldende prisliste.
Felleskostnadene inkluderer: Forretningsførsel, felles drift og vedlikehold, felles bygningsforsikring, á-konto fyring og varmtvannsforbruk, renovasjon, á-konto vann- og avløpsavgifter, TV og internett m.m.

EIENDOMSSKATT
Eiendomsskatt er ikke fastsatt. Eiendomsskatten blir fakturert direkte fra Hamar kommune

FORMUESVERDI
Formuesverdi for denne eiendommen foreligger ikke ettersom boligen er nyoppført. Utgjør normalt 25% av boligens verdi for primærbolig, og 80% av boligens verdi for sekundærbolig (for ligningsåret 2016).

BYGNINGSFORSIKRING
Eiendommen vil bli fullverdiforsikret gjennom sameiets fellespolise, og betjenes gjennom felleskostnadene. Den enkelte eier må selv tegne innboforsikring.

KOMMUNALE AVGIFTER
De kommunale avgiftene er delvis inkludert i felleskostnadene. Eiendomsskatt kommer i tillegg.

FYRINGS- OG STRØMUTGIFTER
Den årlige kostnaden vil variere etter størrelse og beliggenhet til leilighet samt eget forbruksmønster. For fyring og varmtvannsforbruk er et á-konto beløp inkludert i de månedlige felleskostnadene

Offentlige forhold
REGULERINGSFORHOLD / OFFENTLIG GODKJENNING
Eiendommen omfattes av "Kommuneplanens arealdel 2018-2030" med planid.: 20170001. Dato for ikrafttredelse: 30.05.2018. Formål: Sentrumsformål.

Eiendommen er regulert til annet byggeområde i henhold til "Bebyggelsesplan for Hamar bryggeri" med planid.: B571. Dato for ikrafttredelse: 22.08.2001.

Eiendommen omfattes av "Kommunedelplan for sentrum" med planid.: 19950001. Dato for ikrafttredelse: 14.06.1995. Formål: Kombinert bebyggelse og anleggsformål.

Eiendommen ligger i varslingsområde ifm. planlegging av ny kommunedelplan for sentrum. For kopi av gjeldende reguleringsplan eller informasjon om øvrige reguleringsplaner i området, ta kontakt med megler.

Det gjøres oppmerksom på at det pågår planlegging av en boligblokk langs Torggata i samme kvartal. Eksakt utforming av boligblokken og antall enheter er foreløpig ikke bestemt. Se situasjonskart eller kontakt megler for ytterligere informasjon.

Ny regulering av kvartal 9 til i hovedsak boligformål er vedtatt, men med innsigelse fra Fylkeskommunen. Planforslaget er under mekling hos Fylkesmannen og videre behandling av klagen kan bli oversendt Direktoratet.  

Kopi av situasjonskart, målebrev, reguleringsplaner m/ bestemmelser er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne/sameiet har panterett i seksjonen for felleskostnader samt andre krav som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for den enkelte bruksenhet overstiger 2 ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunkt tvangsdekning besluttes gjennomført, jf. lov om eierseksjoner § 31 første ledd. Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen.

1892/900106-1/11  Skjønn  
15.01.1892 
Regulering av areal i forbindelse med veggrunn/jernbanegrunn
 
1908/905929-1/11  Erklæring/avtale  
02.03.1908 
Bestemmelse om kloakkledning
Bestemmelser om felles sidespor m.v. med Nestle
 
1933/900383-1/11  Elektriske kraftlinjer  
29.09.1933 
Bestemmelse om trafostasjon/kiosk
 
2002/18211-3/11  Erklæring/avtale  
20.12.2002 
Gjelder denne registerenheten med flere

Eiendommen er under seksjonering og servitutter som ikke er av betydning, vil bli slettet.

Kjøper er gjort kjent med at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn 2 boligseksjoner i samme eierseksjonssameie, jf. lov om eierseksjoner § 23, første ledd

Øvrige forhold
FERDIGSTILLELSE
Med forbehold om tilfredsstillende forhåndssalg for utbygger, vil blokken kunne bli igangsatt i tidsrommet 2. kvartal 2021 eller 3. kvartal 2021. Med en antatt byggetid på ca. 14-15 måneder gir dette en mulig ferdigstillelse 3. kvartal 2022 eller 4. kvartal 2022. Oppstart og/eller ferdigstillelse kan bli endret.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
Fra kr 2 390 000,- til kr 11 750 000,-  (Prisantydning)
Omkostninger

585,- (Tingl.gebyr pantedokument)

585,- (Tingl.gebyr skjøte)

200,- (Pantattest kjøper)

5 620,- (Dokumentavgift)
6 990,- (Omkostninger totalt)
Fra kr. 2 396 990,- til kr. 11 756 990,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse. Det forutsettes at 10% av kjøpesummen innbetales som forskudd ved kontraktsinngåelse.
Innbetalingen skal være fri egenkapital, det vil si at det ikke forutsettes pant i leiligheten som kjøpes. Påløpte renter vil tilfalle kjøper frem til skjøte er tinglyst, med mindre selger får disposisjonsretten over beløpet som følge av at det stilles garanti ihht. Bustadoppføringslova §47. Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering mv. pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:


Oppstartsgebyr kr. 50 000,-
Provisjon fordeles etter følgende nøkkel per salgstrinn:

Fra salg 1-10 kr. 25 500,- + mva.

Fra salg 11-16 kr. 34 500,- + mva.

Fra siste 4 kr. 50 000,- + mva.
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Avbestillingsgebyr
Kjøp etter bustadoppføringslova innebærer en avbestillingsrett for kjøper. Dersom denne retten benyttes vil kjøper bli holdt ansvarlig for selgers merkostnader og tap som følge av en eventuell avbestilling.
Avbestillingsgebyr reguleres etter bustadoppføringslova §54.

Garantier
Det stilles garantier i henhold til Bustadoppføringslovas bestemmelser. Garantien skal være pålydende 3% av kjøpesummen i byggetiden og 5% i 5 år etter overlevering av boligene til kjøper.

Ferdigattest / midlertidig brukstillatelse
Ved overtakelse skal det foreligge midlertidig brukstillatelse. Selger er ansvarlig for å innhente ferdigattest, men kjøper er innforstått med at denne normalt ikke foreligger før etter overtakelse. Kjøper er gjort uttrykkelig kjent med og aksepterer at boligen vil kunne bli klar for overtakelse før det totale prosjektet, herunder hele eller deler av fellesarealet utomhus, kan ferdigstilles. Dette innebærer at kjøper vil kunne få rett og plikt til å overta boligen før det foreligger ferdigattest og at selger kan måtte søke om midlertidig brukstillatelse/ dispensasjon om krav til ferdigattest ved overtakelse. Dersom kjøper overtar boligen på midlertidig brukstillatelse har selger krav på oppgjør i henhold til kjøpskontrakten, mot at det holdes tilbake et beløp som sikkerhet for at ferdigattesten blir gitt. Selger plikter å fremskaffe ferdigattest når utomhus ferdigstilles.

Arealangivelser
Prislister er angitt i ca. bruksareal BRA (salgbart areal BRA-S) som er boligens mål innvendig, innbefattet innvendige boder, sjakter og innvendige vegger, men ikke medregnet yttervegger og vegger mot andre bruksenheter. I tillegg opplyses ca. P-rom i prislisten. Arealet for P-rom er inklusive innervegger men fratrukket areal for sjakter og boder. Selger tar forbehold om at mindre avvik kan forekomme.

Budgivning
Salgsstart for prosjektet vil være i forbindelse med salgs- og informasjonsmøte som avholdes etter avtale med megler i uke 50. Grunnet covid 19 vil det ikke bli avholdt et samlet møte for alle. Det er åpent for påmelding til privat salgsmøte med megler fra lansering. Etter dette møtet kan den som ønsker å kjøpe leilighet i dette prosjektet benytte skjemaet "Bindende kjøpsbekreftelse" for å levere en forpliktende kjøpsmelding på en bestemt leilighet i prosjektet, og i henhold til gjeldende prisliste. Kjøpsbekreftelsen må inneholde en finansieringsbekreftelse, eller kontaktinformasjon til en bankkontakt som kan bekrefte finansiering. Skjemaet "Bindende kjøpsbekreftelse" følger vedlagt dette prospektvedlegget. F.o.m. salgsstart frem til mandag 14 desember kl 12, vil megler kunne motta slike "Bindende kjøpsbekreftelser". Skulle det vise seg at megler har mottatt flere "Bindende kjøpsbekreftelser" på én og samme leilighet, vil de som har ønsket å kjøpe denne leiligheten få anledning til evt. å forhøye sitt bud/ kjøpesum i "Bindende kjøpsbekreftelse" eller velge å inngi en "Bindende kjøpsbekreftelse" på en annen leilighet i prosjektet som ikke har mottatt dette. For de leiligheter hvor megler innen fristen kun har mottatt én "Bindende kjøpsbekreftelse", vil denne kunne få tilslag på kjøp og dermed være bundet av avtalen. Interessenter som innleverer en "Bindende kjøpsbekreftelse" gjøres spesielt oppmerksom på at vedkommende er bundet av denne "Bindende kjøpsbekreftelse" inntil megler har bekreftet at vedkommende interessent er løst fra videre binding og vedståelse av den "Bindende kjøpsbekreftelsen" som følge av aksept eller avslag på denne. Alle som har gitt kjøpsbekreftelse vil bli kontaktet i løpet av mandag 14.desember,

F.o.m. tirsdag 15. desember vil de ledige leilighetene selges etter prinsippet "først til mølla", til den pris som er fastsatt i den til enhver tid gjeldende prisliste.

Finansiering/Verdivurdering
Kjøper forplikter seg til å fremskaffe bekreftet finansiering for kjøpsbekreftelse inngis. Dersom det er ønskelig vil megler bistå med uforpliktende verdivurdering og kontakt med bank for finansiering.

Oppdragsnummer
72-21-9007

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.


Gå til budgivning
Bilde 3 av Bryggeribakken A42
For mer om objektet
Bryggeribakken A42

Kontakt megleren

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: