Bilde 1 av JølstadtoppenBilde 2 av Jølstadtoppen
Digital salgsoppgave • Prosjekt
Jølstadtoppen

2318 Hamar • Hamar kommune

Prisantydning i prosjekt

kr 7 490 000 - 8 900 000

Arealer: 184 - 206 m²Antall enheter: 10 (2 solgt)Byggeår: 0
BØRSTAD- Nå lanseres Jølstadtoppen med 8 moderne og lettstelte eneboliger i kjede med hybel og 2 nydelige atriumshus.
Se alle enheter i prosjektetSe bladbar salgsoppgaveLast ned salgsoppgave
Boligtype
Rekkehus
Eierform
Selveier
Antall soverom
4 - 4 soverom
Tomt
Eiet tomt 3310 m²
Oppdragsnummer
72209005
card-default

Inger Helene Simensen

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF / Partner
Les om Inger
card-default

Ingrid Bøhmer

Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig
Les om Ingrid

Dette prosjektet består av følgende enheter:


184 m², 4 soverom, kr 8 900 000.

Les mer om enhet 1 her


184 m², 4 soverom, kr 8 700 000.

Les mer om enhet 2 her


204 m², 4 soverom, solgt!

Les mer om enhet 3 her


202 m², 4 soverom, kr 8 390 000.

Les mer om enhet 4 her


202 m², 4 soverom, kr 7 990 000.

Les mer om enhet 5 her


202 m², 4 soverom, kr 7 990 000.

Les mer om enhet 6 her


202 m², 4 soverom, kr 7 690 000.

Les mer om enhet 7 her


202 m², 4 soverom, kr 7 490 000.

Les mer om enhet 8 her


202 m², 4 soverom, kr 7 690 000.

Les mer om enhet 9 her


206 m², 4 soverom, solgt!

Les mer om enhet 10 her

Nøkkelinformasjon
Her har vi gleden av å presentere Jølstadtoppen - et nytt prosjekt på Børstad i Hamar hvor det vil bli bygget 10 nye og moderne boliger. 8 av boligene er kjedet eneboliger med hybel, beliggende på tomten fra øst mot vest. De to øvrige boligene vil være atriumshus i kjede som vil bli bygget på vestenden av prosjekttomten. Disse vil få balkonger som gir utsikt mot både sørøst, sør og vest. Her håper vi at vi kan tilby noe for enhver smak med boliger som har moderne standard, store vindusflater, solrike uteplasser og fin beliggenhet på attraktiv område.

Hovedoppdragsnummer
72-20-9005

Eiendom
Jølstadtoppen, 2318 Hamar

Matrikkel
Gnr. 1 bnr. 7609 i Hamar kommune

Registerbetegnelse kan bli endret i forbindelse med fradeling av tomtearealer avhengig av antall byggetrinn og organisering.

Eierform
Selveier

Ferdigstillelse
Med forbehold om tilfredsstillende forhåndssalg (60%) for utbygger vil boligene kunne bli tidligst igangsatt i tidsrommet 3-4. kvartal 2021. Med en antatt byggetid på ca 12 måneder gir dette en mulig ferdigstillelse 3-4. kvartal 2022 for de første boligene. Oppstart av hver enkelt bolig vil følge salgstakt. Oppstart og/eller ferdigstillelse kan bli endret. Det er forbehold om at det blir gitt igangsettelsestillatelse (IG).

Ansvarlig megler
Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF / Partner Inger Helene Simensen

Selger/Utbygger
Rika Eiendom Hamar AS

Hjemmelshaver
Rika Eiendom Hamar AS

Priser fra - til
Priser fra 7 490 000 - til 8 900 000

Arealer
Primærrom: 176 kvm - 179 kvm, Bruksareal: 185 kvm - 207 kvm

Fellesutgifter
Eiere av boligene vil få en ideell andel av fellesareal og vil sammen stå ansvarlig for driftsutgifter av fellesarealer og brøyting av tilhørende vei og gangveier.

Eiendomsskatt
Eiendomsskatt er ikke fastsatt. Eiendomsskatten blir fakturert direkte fra Hamar kommune.

Kommunale avgifter
Beløp som vil inngå i kommunale avgifter er eiendomsskatt, renovasjon, feie- og tilsynsgebyr samt vann- og avløpsgebyr. Eiendomsskatten vil utgjøre 4 promille av boligens skattegrunnlag. Renovasjonsavgiften vil avhenge av hvilke type beholdere boligen/sameiet har. Feie- og tilsynsgebyr vil utgjøre kr. 775 (feiing av ett pipeløp årlig) og kr. 324 for tilsyn. Vann og avløp betales etter forbruk med ca. kr. 28,50 pr. m3 for vann og ca. kr. 38,51 pr. m3 for avløp. I tillegg påløper abonnementsgebyr på vann kr. 450 og på avløp kr. 583.

Energimerke
Energimerking av boligen skal utføres av selger og vil foreligge ved overtagelse.

Innhold
Areal og fordeling:
Atriumshus 1 og 2
Totalt: 184,9 m2 BRA / 176,5 m2 P-rom
1. etasje: 129,5 m2 BRA / 87,9 m2 P-rom (32,6 m2 BRA er åpent overbygd areal og carport)
2. etasje: 66,7 m2 BRA / 66,7 m2 P-rom
3. etasje: 21,9 m2 BRA / 21,9 m2 P-rom

Følgende rom inngår i P-rom:
1. etasje: Hall/trapperom, WC, gjestebad, bad/vask, soverom og kjøkken/stue.
2. etasje: Stue/trapp, tre soverom og bad/vask.
3. etasje: "Tårnrom"/stue.

Følgende rom inngår i S-rom:
1. etasje: Sportsbod

Bolig nr. 3
Totalt: 204,4 m2 BRA / 175,7 m2 P-rom

Bolig nr. 4-9
Totalt: 202,6 m2 BRA / 175,7 m2 P-rom

Bolig nr. 10
Totalt: 206,6 m2 BRA / 179,7 m2 P-rom

Følgende rom inngår i P-rom:
1. etasje: Entré, vaskerom, inngang hybel med bad og kjøkken/stue, inngang til bolig med hall, to soverom og bad.
2. etasje: Kjøkken, stue, gang, to soverom og bad.
3. etasje: Stue

Beliggenhet
Boligene vil bli beliggende sentralt i Hamar på et veletablert boligområde på Børstad. En av grunnene til at dette område er spesielt ettertraktet er beliggenhet. Her bor du med kort veg til "alt". Område er fredelig, samt at det er gangavstand til sentrum med alle fasiliteter og servicetilbud. I Hamar sentrum er det et yrende kafé- og kulturliv, og det finnes mange deilige alternativer å legge formiddagskaffen, lunsjen, middagen, drinken og nattelivet til. Flere barnehager, skoler og dagligvareforhandlere i nærheten. Det er bussholdeplass og tilknytning til det offentlige transportsystemet i nærheten, samt at Hamar togstasjon ligger kun 2 km unna, med avgang til Oslo og Gardermoen hver time.

Område byr eller på fine tur- og friluftsområder i nærheten, med blant annet Børstadlunna, friidrettsanlegg på Børstad og Tiger´n. Ellers kan man ta turen til Koigen med badestrand og det berømte stupetårnet. Herfra kan man spasere videre langs Mjøsa til Domkirkeodden. Ankerskogen svømmehall med helse og velværeavdeling er også å finne i kort avstand fra denne leiligheten.

Tomt
Eiet tomt, 3310 m²

Felles eiet tomt for boligene. Det legges til grunn at eiendommen vil bli oppdelt og at hver av boligene vil få eget gårds- og bruksnummer. Eiendommene vil få en ideell andel i fellesareal som disponeres i fellesskap. Dersom kommunen ikke godkjenner oppdelingen vil eiendommen bli seksjonert og boligene vil få eget seksjonsnummer. I så tilfelle vil det arealet som naturlig hører til boligen bli seksjonert som tilleggsareal.

Tomtestørrelse/-areal er hentet fra digitalt kartverk. Det gjøres oppmerksom på at denne type kart kan være noe upresise og at man dermed kan få avvik ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet arealsvikt, jfr. avhendingslovas § 3-3, kan derfor ikke påberopes.

Utomhus arealet / fellesarealer opparbeides med en sammensetning av asfalterte og grusete overflater, gressplen og beplantninger. Opparbeidelsen vil skje i takt med utbyggingen og ferdigstilles til overtakelsen så langt det lar seg gjøre innenfor årstiden. Dersom arealet ikke lar seg ferdigstille skal det gjøres et overslag over gjenstående arbeider som vil bli tilbakeholdt på meglers klientkonto til arbeidene er ferdig. Selger skal og er forpliktet til å gjøre ferdig arbeidene så snart det lar seg gjøre.

Leveransebeskrivelse
Her har vi gleden av å presentere 10 prosjekterte eneboliger - to atriumshus og åtte kjedede eneboliger med hybel. Boligene vil få sentral beliggenhet på Jølstadtoppen med gangavstand til alt du trenger i hverdagen med skoler, barnehager, dagligvarebutikker og sentrumskjernen i Hamar. Boligene får gode kvaliteter, fine materialvalg og moderne standard, samt at de blir levert med en god håndverksmessig utførelse. Verdt å nevne er dessuten takhøyden som i 2. etasje vil bli på 260 cm og i 3. etasje på 270 cm.

Atriumshusene vil gå over tre plan. Det vil bli adkomst inn til boligene via uteplass. Her er det også sportbod. I 1. etasje vil det være hall, bod, soverom med utgang til terrasse og med eget bad, WC og åpen stue- og kjøkkenløsning. I 2. etasje vil det være tre soverom, bad og stue med utgang til sørvendt balkong. 3. etasje vil ha stue med utgang til balkong hvor det blir fantastiske sol- og utsiktsforhold.

De kjedede eneboligene vil også gå over tre plan. Det vil være direkte adkomst til 1. etasjen fra carport. Etasjen har entré med inngang til hybel. Hybelen inneholder stue og kjøkken i ett, og bad. Denne vil kunne gi en fin biinntekt eller være et godt oppholdsrom for ungdommen i familien. Fra entréen vil det også være adkomst til praktisk vaskerom og hall. Etasjen får i tillegg to romslige soverom og bad. Opp trappen vil det være åpen stue- og kjøkkenløsning. Rommet vil ha plass til sitte- og spisegruppe. Herfra vil det være utgang til sørvendt balkong. Etasjen vil også ha to soverom og bad. 3. etasjen får stor stue og WC. Fra stuen blir det utgang til balkong og takterrasse med flotte solforhold.

Alle boligene vil få parkeringsplass i carport tilknyttet boligen.

Boligene blir levert med innervegger med gips som skjøtesparkles og males med to strøk i standard farge (begrenset til tre farger pr. hus). I våtrommene vil veggene få 30x60 cm flis i typen Grespor Minos Dawn matt fra Faglis. Gulv i alle oppholdsrom leveres med en matt lakkert 14 mm 1-stavs eikeparkett overflatebehandlet fra fabrikk med gråhvit pigmentering. På badene vil det legges 30x60 cm Grespor Minos Dawn matt fra Fagflis. Dusjsone vil få flis med størrelse 10x10 cm. Hyblene flislegges med Vitra Block 25x40 på vegg og Vitra Ral 7500 20x20 på gulv. I entre/gang legges 30x60 Grespor Zeus Cinza fra Fagflis. I tekniske boder i boligene legges fliser type Grespor Minos Dawn matt fra Fagflis. Gulvlist leveres som eikefinér med gråhvit pigmentering. Innvendig listverk og gerikter leveres i hvit glatt utførelse. Alle himlinger leveres med fast gips, som sparkles og males.

Boligene vil få kjøkken fra HTH. Fronter type ES - Base Laminat + 5200 - Oslo. Frontene vil få farge "Grønn Laminat S700-B80G. Benkeplate i høytrykkslaminat, 30 mm. Vask og blandebatteri leveres i sort. Kjøkkenet vil få hvitevarer fra kvalitetsmerket Electrolux. Det blir levert 600 SurroundCook innbyggingsovn, indusjonstopp, integrert oppvaskmaskin, kombinert kjøl- og fryseskap og ventilator. Kjøkkenet i hybel får fronter 5200 - Oslo + 1900 - Glatt hvt. Benkeplate i høytrykkslaminat. Integrerte hvitevarer fra Electrolux.

Badene i boligene vil bli levert som plassbygde, flislagte bad. Rommene vil få hvitt veggmontert toalett og servant med ettgreps blandebatteri. Innredning med farge hvit melamin og helstøpt hvit vask. Speil med integrert LED tilpasset bredde på innredningen. Badene leveres med rette dusjvegger og ettgreps dusjbatteri. Det leveres også påålegg for vaskemaskin og tørketrommel.

Boligene leveres med elektrisk termostatstyrt panelovner i hvert rom (ikke i våtrom og bod). Stue får peisovn av type Nordpeis i bolig 3-10 og tyoe ME Ceiling i bolig 1-2. Baderom, vaskerom, teknisk rom og entré får elektrisk gulvvarme.

Formuesverdi
Formuesverdien er ikke fastsatt. Formuesverdien fastsettes av skatteetaten etter en beregningsmodell om boligen er primær eller sekundær. Formuesverdien for primærbolig utgjør 25% av beregnet markedsverdi og  90% av sekundærbolig for 2019 og 2020. Det gjøres oppmerksom på at kjøper selv må sende inn opplysninger om adresse, areal, boligtype og byggeår til skattemyndighetene. Det tas forbehold om endring av satser.

Vei / Vann / Kloakk
Adkomst til eiendommen vil bli via egen stikkveg fra Jølstadbakken.

Eiendommen vil bli tilknyttet offentlig vann- og avløpsnett via felles private stikkledninger. Man er selv ansvarlig for private stikkledninger.

Reguleringsforhold / Offentlig godkjenning
Eiendommen ligger i et område under reguleringsplan for Jølstadbakken inntil Furnesvegen, planid. 616 (feltbetegnelse B3). Området er regulert til boliger.

Eiendommen omfattes også av kommuneplanens arealdel 2018-2030, planid. 20170001. Området eiendommen ligger i er avsatt til boligbebyggelse.

Eiendommen ligger i kommuneplanens arealdel under følgende hensynssoner:
- Faresone for radon
- Rød sone for støy fra Furnesvegen
- Konsesjonsområde fjernvarme
- Bevaring av naturmiljø

Sameiet
Det legges til grunn at eiendommen vil bli oppdelt og at hver av boligene vil få eget gårds- og bruksnummer. Eiendommene vil få en ideell andel i fellesareal som disponeres i fellesskap. Dersom kommunen ikke godkjenner oppdelingen vil eiendommen bli seksjonert og boligene vil få eget seksjonsnummer. I så tilfelle vil det arealet som naturlig hører til boligen bli seksjonert som tilleggsareal.

Stipulert overtagelse
Med forbehold om tilfredsstillende forhåndssalg (60%) for utbygger vil boligene kunne bli tidligst igangsatt i tidsrommet 3-4. kvartal 2021. Med en antatt byggetid på ca 12 måneder gir dette en mulig ferdigstillelse 3-4. kvartal 2022 for de første boligene. Oppstart av hver enkelt bolig vil følge salgstakt. Oppstart og/eller ferdigstillelse kan bli endret. Det er forbehold om at det blir gitt igangsettelsestillatelse (IG).

Forsikring
Frem til overtagelse vil eiendommen være forsikret av utbygger. Fra og med overtakelse må kjøper ha tegnet egne bygnings- og innboforsikringer.

Utleie
Hele eller deler av boligen kan fritt leies ut. 8 av boligene leveres med hybel.

Fordeler ved å kjøpe nybygg
Det er mange fordeler for den som kjøper ny bolig. For mange er det fristende å starte med blanke ark i en helt ny bolig, og det kan være mange fordeler ved å kjøpe nybygg. En av disse er at du får god tid til salg av egen bolig og forberedelse av flytteprosessen.

Kjøpere av nybygg har ekstra trygghet gjennom at salget reguleres av Bustadoppføringslova, der utsteder selger garantier som varer i 5 år etter overtakelse. Vanligvis er det lavere omkostninger ved kjøp av prosjekterte boliger, da man kun betaler dokumentavgift av andel tomteverdi.

Ved kjøp av ny bolig er det gjerne mindre vedlikehold. Du sparer penger på oppussing og det er strenge krav til isolasjon og høy energieffektivitet. Boligene blir oppført etter de nyeste byggestandarder og tekniske krav både til inneklima, isolasjon og miljø.

Vil du være med på utformingen av leilighetens kvaliteter? Bustadoppføringsloven gir kjøperen rett til å påvirke leveransen av løsninger ut fra gitte forutsetninger. Dette avklares sammen med entreprenør etter at byggestart er vedtatt.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har legalpant i eierseksjoner for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre seksjonseierne har panterett i eierseksjonen for krav mot seksjonseieren og som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til to ganger folketrygdens grunnbeløp; jfr. lov om eierseksjoner.

Kjøper aksepterer at det eventuelt vil bli tinglyst servitutter.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
Pris fra 7 490 000,- til 8 900 000,-
Omkostninger

2,5% av tomteverdi i dokumentavgift

200,- (Pantattest kjøper)

585,- (Tingl.gebyr pantedokument)

585,- (Tingl.gebyr skjøte)
Se vedlagt prisliste.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse. Det forutsettes at 10% av kjøpesummen innbetales som forskudd ved kontraktsinngåelse.

Innbetalingen skal være fri egenkapital, det vil si at det ikke forutsettes pant i leiligheten som kjøpes. Påløpte renter vil tilfalle kjøper frem til skjøte er tinglyst, med mindre selger får disposisjonsretten over beløpet som følge av at det stilles garanti ihht. Bustadoppføringslova §47. Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering mv. pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Tilrettelegging for prosjektet kr. 70 000,-

Oppgjør pr. solgte enhet kr. 5.500,-

Visningshonorar kr. 1.000,-
Provisjon fordeles etter følgende nøkkel per salgstrinn:

Fra salg 1-6 kr. 30 000,- + mva.

Fra salg 6-8 kr. 40.000,- + mva.

Fra siste 2 kr. 50 000,- + mva.
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Avbestillingsgebyr
Kjøp etter bustadoppføringslova innebærer en avbestillingsrett for kjøper. Dersom denne retten benyttes vil kjøper bli holdt ansvarlig for selgers merkostnader og tap som følge av en eventuell avbestilling. Avbestillingsgebyr reguleres etter bustadoppføringslova §54.

Garantier
Det stilles garantier i henhold til Bustadoppføringslovas bestemmelser. Garantien skal være pålydende 3% av kjøpesummen i byggetiden og 5% i 5 år etter overlevering av boligene til kjøper.

Selgers forbehold
Selger tas forbehold om at det blir gitt igangsettelsestillatelse (IG).

Selger tar forbehold om at endelig produkt kan fravike i forhold til opplysninger i prospekt, tegninger og leveransebeskrivelse. Endringer skal ikke forringe kvaliteten på boligen eller være til særlig ugunst for kjøperen. Siden detaljplanlegging ikke er utført på det tidspunkt når denne beskrivelse er utarbeidet, tas det forbehold om endringer i fasadeutforminger/-uttrykk og at veggtykkelser kan bli endret for å tilpasse seg nødvendige fremføringer av sjakter og tekniske anlegg.

Tegninger og illustrasjonsbilder av boligen er kun ment som illustrasjoner. Disse bør således ikke benytte som grunnlag for nøyaktig mål eller forventet produkt. Leveransebeskrivelsen gjelder i de tilfeller illustrasjonsbildene og beskrivelsen ikke samsvarer.

Tekniske fag er ikke ferdig prosjektert, og endringer som følge av dette kan forekomme.

Kjøper er forpliktet til å godta de endringer for boligene som måtte følge av at kommunen ikke godkjenner byggetegninger. I så tilfelle må kjøper varsles angående endringene.

Illustrasjoner er ikke retningsgivende for detaljer rundt leveranser. Perspektivtegninger i 3D er illustrasjoner og kan avvike fra leveransen.

Det gjøres oppmerksom på at svinnsprekker og riss kan oppstå en tid etter overlevering. Spesielt gjelder dette i overgang mellom yttervegg og himling og i hjørnet på gerikter. Dette er i utgangspunktet ikke reklamasjonsberettiget. Dette vil bli befart i forbindelse med 1-årsbefaring hvor det gjøres avtale om en eventuell utbedring.

Mer detaljert dokumentasjon av innredninger i kjøkken, bad og garderobe vil bli fremlagt på forespørsel.

I tillegg kan det vise seg nødvendig og kasse inn mindre vertikale og/eller horisontale tekniske føringer for fremføring av tekniske anlegg. Plassering av tekniske anlegg vil primært bli plassert i teknisk bod, men detaljprosjekteringen kan medføre at plasseringen vil måtte justeres noe.

Viktig informasjon
Ved salg til forbruker selges boligene iht. bustadoppføringslova. Selger skal overlevere boligene i ryddig og byggerengjort stand, og uten noen form for leieforhold. Kontakt meglerforetaket ved spørsmål knyttet til hvilke lovverk som skal gjelde ved kjøp. Det er ikke mulig å tegne boligselger- og boligkjøperforsikring ved salg/kjøp etter bustadoppføringslova.

Videresalg av kontraktsposisjon
Videresalg av kontraktsposisjon aksepteres ikke av selger.

Tilvalg
Adgang til tilvalg eller endringer begrenset opp til 15% av kontraktsverdien ihht. Bustadoppføringslova §9. Slike tilvalg leveres mot pristillegg. Tilvalg må bestilles ift. oppsatt produksjon, og mulighetene begrenses etter hvert som produksjonen igangsettes.
Det vil bli satt opp egne tilvalgsmøter for kjøper. Alle tilvalgsavtaler avtalefestes direkte mellom kjøper og entreprenør/ underleverandør.

Prosjektets gjennomføring og offentlige tillatelser gir begrensninger i hvilke valg av tekniske løsninger og materialer som er mulig. Dette begrenser hvilke tillegg og endringer kjøper kan forvente å få gjennomført, og innenfor hvilke tidsrom arbeider kan bestilles. Eksempler på tilvalg som ikke tillates er endring av fasade, vindusform, plassering av vann og avløp mv. Dersom selger krever tilvalgskostnadene utbetalt før hjemmelsovergang, skal det stilles §47 garanti ihht bustadoppføringslova direkte ovenfor kjøper.

Ferdigattest / midlertidig brukstillatelse
Ved overtakelse skal det foreligge midlertidig brukstillatelse. Selger er ansvarlig for å innhente ferdigattest, men kjøper er innforstått med at denne normalt ikke foreligger før etter overtakelse. Kjøper er gjort uttrykkelig kjent med og aksepterer at boligen vil kunne bli klar for overtakelse før det totale prosjektet, herunder hele eller deler av fellesarealet utomhus, kan ferdigstilles. Dette innebærer at kjøper vil kunne få rett og plikt til å overta boligen før det foreligger ferdigattest og at selger kan måtte søke om midlertidig brukstillatelse/ dispensasjon om krav til ferdigattest ved overtakelse. Dersom kjøper overtar boligen på midlertidig brukstillatelse har selger krav på oppgjør i henhold til kjøpskontrakten, mot at det holdes tilbake et beløp som sikkerhet for at ferdigattesten blir gitt. Selger plikter å fremskaffe ferdigattest når utomhus ferdigstilles.

Arealangivelser
Prislister er angitt i ca. bruksareal BRA (salgbart areal BRA-S) som er boligens mål innvendig, innbefattet innvendige boder, sjakter og innvendige vegger, men ikke medregnet yttervegger og vegger mot andre bruksenheter. I tillegg opplyses ca. P-rom i prislisten. Arealet for P-rom er inklusive innervegger men fratrukket areal for sjakter og boder. Selger tar forbehold om at mindre avvik kan forekomme.

Hvitvaskingsloven
Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(hvitvaskingsloven) pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Budgivning
Det er åpent for påmelding til privat salgsmøte med megler fra lansering. Etter dette møtet kan den som ønsker å kjøpe bolig i dette prosjektet benytte skjemaet "Bindende kjøpsbekreftelse" for å levere en forpliktende kjøpsmelding på en bestemt bolig i prosjektet, og i henhold til gjeldende prisliste. Kjøpsbekreftelsen må inneholde en finansieringsbekreftelse, eller kontaktinformasjon til en bankkontakt som kan bekrefte finansiering. Skjemaet "Bindende kjøpsbekreftelse" følger vedlagt dette prospektvedlegget. F.o.m. salgsstart frem til torsdag 17. juni kl. 10, vil megler kunne motta slike "Bindende kjøpsbekreftelser". Skulle det vise seg at megler har mottatt flere "Bindende kjøpsbekreftelser" på én og samme bolig, vil de som har ønsket å kjøpe denne leiligheten få anledning til evt. å forhøye sitt bud/ kjøpesum i "Bindende kjøpsbekreftelse" eller velge å inngi en "Bindende kjøpsbekreftelse" på en annen bolig i prosjektet som ikke har mottatt dette. For de boliger hvor megler innen fristen kun har mottatt én "Bindende kjøpsbekreftelse", vil denne kunne få tilslag på kjøp og dermed være bundet av avtalen. Interessenter som innleverer en "Bindende kjøpsbekreftelse" gjøres spesielt oppmerksom på at vedkommende er bundet av denne "Bindende kjøpsbekreftelse" inntil megler har bekreftet at vedkommende interessent er løst fra videre binding og vedståelse av den "Bindende kjøpsbekreftelsen" som følge av aksept eller avslag på denne. Alle som har gitt kjøpsbekreftelse vil bli kontaktet i løpet av torsdag 17. juni. F.o.m. fredag 18. juni vil de ledige boligene selges etter prinsippet "først til mølla", til den pris som er fastsatt i den til enhver tid gjeldende prisliste.

Lovgrunnlag
Boligene selges i henhold til Bustadoppføringslova som regulerer kjøpers (forbrukers) rettigheter og plikter ved avtale om oppføring av bolig og kjøp av fast eiendom der bygningen ikke er fullført når avtalen inngås. Ved salg til aksjeselskap legges Avhendingslovens bestemmelser til grunn.

Oppdragsnummer
72-20-9005

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.


Gå til budgivning
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Jølstadtoppen
For mer om objektet
Jølstadtoppen

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: