Bilde 1 av Straumsnesvegen byggetrinn 2Bilde 2 av Straumsnesvegen byggetrinn 2
Digital salgsoppgave
Straumsnesvegen byggetrinn 2

3853 Vrådal • Kviteseid kommune

Prisantydning

kr 2 850 000

Omkostninger: kr 15 122Totalpris: kr 2 865 122
VRÅDAL BRYGGE- Kun en ledig! Spennende prosjekterte hytter ved vannet i Vrådal.
Vis i kartSe bladbar salgsoppgaveLast ned denne salgsoppgaven
Boligtype
Fritidseiendom
Eierform
Selveier
Antall soverom
4 soverom
Primærrom (P-ROM)
77 m²
Bruksareal (BRA)
91 m²
Bruttoareal (BTA)
100 m²
Fellesutgifter
kr 500 / Mnd
Kommunale avgifter
kr 692 / Mnd
Prisantydning
kr 2 850 000
Omkostninger
kr 15 122
Totalpris
kr 2 865 122
Byggeår
2021
Tomt
Eiet tomt 500 m²
Oppdragsnummer
67200224
card-default

Håkon Syslak

Eiendomsmegler
Les om Håkon
Prisantydningkr 2 850 000,-
Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 550 000,-)kr 13 750,-
Pantattest kjøperkr 202,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
  
Totalpris kr 2 865 122
Eiendom
Straumsnesvegen byggetrinn 2, 3853, Vrådal

Matrikkel
Gnr. 14 bnr. 424 i Kviteseid kommune

Eierform
Selveier

Ferdigstillelse
Ferdigstillelse

Selger/Utbygger
Kastellet Eiendom AS v. Tor-Odd Jacobsen

Hjemmelshaver
Kastellet Eiendom AS

Areal
Primærrom: 77 kvm - 77 kvm, Bruksareal: 91 kvm - 91 kvm, Bruttoareal: 100 kvm - 100 kvm

Antall soverom
4

Tomt
Eiet tomt på ca. 500m2

Fellesutgifter
Kr.500,- pr.mnd. Fellesutgifter dekker drift av veier og anlegg på området

Kommunale avgifter
Kr. 8 296 pr. år Kviteseid kommune opplyser at avgiftene vil beløpe seg til kr. 8296,- pr. år. Dette er basert på stipulert forbruk av VA og kan således avvike noe

Beskrivelse
Spennende og prisgunstige hytter med fin utsikt og solrik beliggenhet. Hyttene oppføres i moderne stil med smakfulle materialvalg og leveres nøkkelferdig. Kjøkkenet har integrerte hvitevarer. Stilig og effektiv planløsning med hele 4,4m meter takhøyde i stue/kjøkken. Hyttene har følgende innhold:
Liten variant:
1. Etg: Vindfang, bod, åpen stue/kjøkkenløsning med utgang, 3 soverom, bad.
2. Etg: Tv-stue, soverom
Stor variant:
1. Etg: Vindfang, bod, åpen stue/kjøkkenløsning med utgang, 2 soverom, bad.
2. Etg: 2 soverom, tv-stue

Se leveransebeskrivelse og romskjema for standardbeskrivelse.

Parkering
På egen tomt

Beliggenhet
Prosjektet får en særdeles attraktiv beliggenhet ved vannet "Nisser". Hyttene er vendt mot vannet. Fra eiendommene har man utsyn mot skisenteret og omkringliggende natur- og fjellområder. Svært gode solforhold. Det er ca. en kilometer på gangvei til 9-hulls golfbane på Fossøy. Få minutters biltur til skisenteret.  Til Vrådal sentrum er det 1 km. Til Kviteseid er det 14 km.

Tomt
Eiendommene selges som eierseksjoner, men eksklusivt areal for hver hytte blir målt opp av kommunen. Ta kontakt med megler for spørsmål. Tomtene leveres med gruset parkeringsplass. Ellers planert med stedlige masser.  Området rundt blir opparbeidet med veier, gangstier, bryggeanlegg m.m.

Adkomst
Fra Vrådal sentrum kjører man mot skisenteret. Området ligger så på venstre hånd. Jfr. kartskisse.

Fritidstilbud
Vrådal er en bygd med fantastisk natur og et stort tilbud av fritidsaktiviteter. Her finner man bl.a. et stort alpinanlegg med serveringssteder, afterski osv. Golfbane. Mange flotte sandstrender rundt "Nisser og "Vråvatn" Sommarland med masse aktiviteter for store og små, og ikke minst fantastiske turmuligheter hele året. Jfr. også lister med lenker for mulighetene man finner i Vrådal.

Byggemåte
Bygget blir direkte fundamentert til grunn. Yttervegger 15+5 cm. utføres med bindingsverk, isolert med mineralull.
Utvendig er veggene kledd med standard beiset 19x148 mm. D-fals panel.
Plattinger utføres i impregnert treverk, uten rekkverk. Nivået på terrassene/balkongene kan avvike noe fra nivået på gulv inne i huset.
Innvendige vegger av trestendere og behandlet panel. Mineralull i alle innvendige vegger.
Himling kledd med behandlet panel. Yttertak er utført i tre og isolasjon belagt med helsveiset papp. Yttertak vil bli utført som pultak.
Taknedløp vil bli utført med utvendig nedløp i sort stål. Nedforede partier kan medføre noe lavere etasjehøyde.

Formuesverdi
Formuesverdi for denne eiendommen foreligger ikke ettersom boligen ikke er ferdig oppført. Utgjør normalt 25% av boligens verdi for primærbolig, og 80% av boligens verdi for sekundærbolig (for ligningsåret 2016).

Reguleringsforhold / Offentlig godkjenning
Kopi av situasjonskart, målebrev, reguleringsplaner m/bestemmelser er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Annet
Det gjøres oppmerksom på at hems har takhøyde på 200 cm. Jfr. vedlagte tegneringer.
Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra selgers tegninger og mindre avvik fra opplyst areal kan derfor forekomme. Det gjøres spesielt oppmerksom på at tegninger og illustrasjoner er omtrentlige og at noe avvik kan forekomme. Alle illustrasjonsbilder er kun ment å kunne gi et inntrykk av en ferdig bebyggelse. Det kan således inneholde elementer som ikke inngår i utbyggers leveranse, både når det gjelder utvendige forhold og innredning i boligen. Ved avvikende opplysninger vil leveransebeskrivelsen gjelde foran byggetegninger og andre illustrasjoner som er fremlagt i salgsoppgaven. Dette gjelder også reguleringskart som kan avvike i forhold til brygger, plassering av gangstier og andre installasjoner.

Vrådal Brygge er et prosjekt med mange enheter i flere byggetrinn og det må påregnes byggevirksomhet inntil hele området er ferdig utbygget.

Det vil bli mulighet for tilvalg i hyttene iht. avtale med utbygger.  Det gis ingen mulighet til å flytte på komfyr /oppvaskmaskin og nedfelt stålbeslag på kjøkken, samt utstyr tilknyttet vann- og avløp på bad. Alle tilleggsbestillinger og endringer skal
være selgers representant i hende senest ved de tidsfrister som fastsettes av selger i tilknytning til prosjektets fremdriftsplan. Kjøper kan ikke kreve utført endrings- eller tilleggsarbeid som endrer selgers vederlag med mer enn 15 % av kjøpesummen.

Salget reguleres av Bustadoppføringslovas bestemmelser. Utbygger er ansvarlig for å stille lovpålagte garantier. Kjøper kan ikke utføre eventuelle egne arbeider på boligen før den er ferdigstilt og overtatt. Eiendommen selges iht. salgsoppgave, leveransebeskrivelse og eventuell avtale om tilvalg/endringer. Kontraktsposisjonen kan ikke videreselges uten selgers samtykke. Kjøper kan avbestille boligen før overtakelse er gjennomført. Ved avbestilling før selger har vedtatt byggestart, skal kjøper betale et avbestillingsgebyr til
selger på kr 70 000,-, jfr bufl. § 54. Dersom Kjøper avbestiller etter at selger har vedtatt byggestart, kan selger kreve erstatning for sitt økonomiske tap som følge av avbestillingen, jfr. bustadoppføringslova § 53. Frem til overtagelse vil eiendommen være forsikret av utbygger.

Det legges rør for fiber frem til hyttene. Kjøper må selv bestille og bekoste tilknytning og avtale med eier Vest Telemark kraftlag.

NYTTIGE NETTSIDER:
www.kviteseid.kommune.no
www.straand.no
www.visitnorway.no/reisemal/ostlandet/telemark/vradal/
www.alpin.no
www.caprautvikling.no
www.vraadalgolfklubb.no
www.eie.no

Betalingsbetingelser
Fullt oppgjør betales ved overtagelse av eiendommen.
Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering mv. pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget
Grunnpakke (Kr.7 400)
Meglerprovisjon pr enhet: (Kr.40 000)

Oppgjørshonorar pr enhet (Kr.6 500)
I tillegg betaler utbygger løpende markedsføringskostnader.
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Avbestilling
Kjøp etter bustadoppføringslova innebærer en avbestillingsrett for kjøper. Dersom denne retten benyttes
vil kjøper kunne bli holdt ansvarlig for selgers merkostnader og tap som følge av avbestillingen.
Erstatning og avbestillingsgebyr reguleres av bustadoppføringslova §§ 53 og 54.

Videresalg av kontraktsposisjon
Kjøper kan ikke uten selgers skriftlige samtykke transportere kjøpekontrakten eller selge boligen
videre før hjemmel er overført.
Ved videresalg av kontraktsposisjon påløper transportgebyr på kr 30000,-
Ny kjøper vil være bundet av eventuelle bestillinger av tilvalg.

Tilvalg
Adgang til tilvalg eller endringer begrenset opp til 15% av kontraktsverdien ihht. Bustadoppføringslova §9. Slike tilvalg leveres mot pristillegg.
Tilvalg må bestilles ift. oppsatt produksjon, og mulighetene begrenses etter hvert som produksjonen igangsettes. Det vil bli satt opp egne tilvalgsmøter for kjøperne. Alle tilvalgsavtaler avtalefestes direkte mellom kjøper og entreprenør/ underleverandør.
Prosjektets gjennomføring og offentlige tillatelser gir begrensninger i hvilke valg av tekniske løsninger og materialer som er mulig. Dette begrenser hvilke tillegg og endringer kjøper kan forvente å få gjennomført, og innenfor hvilke tidsrom arbeider kan bestilles. Eksempler på tilvalg som ikke tillates er endring av fasade, vindusform, plassering av vann og avløp mv. Dersom selger krever tilvalgskostnadene utbetalt før hjemmelsovergang, skal det stilles §47 garanti ihht bustadoppføringslova direkte ovenfor kjøper.

Ferdigattest / midlertidig brukstillatelse
Ved overtakelse skal det foreligge midlertidig brukstillatelse. Selger er ansvarlig for å innhente ferdigattest, men kjøper er innforstått med at denne normalt ikke foreligger før etter overtakelse. Kjøper er gjort uttrykkelig kjent med og aksepterer at boligen vil kunne bli klar for overtakelse før det totale prosjektet, herunder hele eller deler av fellesarealet utomhus, kan ferdigstilles. Dette innebærer at kjøper vil kunne få rett og plikt til å overta boligen før det foreligger ferdigattest og at selger kan måtte søke om midlertidig brukstillatelse/ dispensasjon om krav til ferdigattest ved overtakelse. Dersom kjøper overtar boligen på midlertidig brukstillatelse har selger krav på oppgjør i henhold til kjøpskontrakten, mot at det holdes tilbake et beløp som sikkerhet for at ferdigattesten blir gitt. Selger plikter å fremskaffe ferdigattest når utomhus ferdigstilles.

Arealangivelser
Prislister er angitt i ca. bruksareal BRA (salgbart areal BRA-S) som er boligens mål innvendig, innbefattet innvendige boder, sjakter og innvendige vegger, men ikke medregnet yttervegger og vegger mot andre bruksenheter. I tillegg opplyses ca. P-rom i prislisten. Arealet for P-rom er inklusive innervegger men fratrukket areal for sjakter og boder. Selger tar forbehold om at mindre avvik kan forekomme.

Hvitvaskingsloven
Eiendomsmeglere ble fra 06.03.09 underlagt bestemmelsene i Hvitvaskingsloven. Dette innebærer blant annet at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til økokrim om eventuelle mistenkelige transaksjoner.

Budgivning
Faste priser. Se egne dokumenter for prisliste og kjøpsbekreftelse. Selger/megler kan fritt endre prisliste uten varsel. Det er til en hver tid den siste versjonen som er gjeldene.

Lovgrunnlag
Boligene selges i henhold til Bustadoppføringslova som regulerer kjøpers (forbrukers) rettigheter og plikter ved avtale om oppføring av bolig og kjøp av fast eiendom der bygningen ikke er fullført når avtalen inngås. Ved salg til aksjeselskap legges Avhendingslovens bestemmelser til grunn.

Oppdragsnummer
67-20-0224

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler Håkon Syslak

Saksbehandlere
Håkon Syslak
EIE Tønsberg
Eiendomsmegler
Mob: 92 82 87 05 / E-post: hsy@eie.no

EIE Tønsberg
/

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.


Gå til budgivning
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Straumsnesvegen byggetrinn 2
For mer om objektet
Straumsnesvegen byggetrinn 2

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: