Bilde 1 av Hedrum Ravei 235CBilde 2 av Hedrum Ravei 235C
Digital salgsoppgave
Hedrum Ravei 235C

3232 Sandefjord • Larvik kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

BUD INNKOMMET Moderne halvpart fra 2021 innerst i blindvei. Solrike uteplasser, 3 soverom, integrert carport Lav dok.avg
Vis i kart
Boligtype
Tomannsbolig
Eierform
Eierseksjon
Eierseksjon
3
Antall soverom
3 soverom
Primærrom (P-ROM)
97 m²
Bruksareal (BRA)
108 m²
Kommunale avgifter
kr 987 / Mnd
Prisantydning
kr 3 590 000
Omkostninger
kr 14 020
Totalpris
kr 3 604 020
Byggeår
2021
Tomt
Fellestomt 1346 m²
Oppdragsnummer
87210240
card-default

Tomas Vedvik

Eiendomsmeglerfullmektig
Les om Tomas
Prisantydningkr 3 590 000,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 7 650,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgiftkr 5 000,-
  
Totalpris kr 3 604 020
Eiendom
Hedrum Ravei 235C, 3232 Sandefjord

Matrikkel
Gnr. 2046 bnr. 33 snr. 3 i Larvik kommune

Boligtype
Tomannsbolig

Eierform
Eierseksjon

Areal
Primærrom: 97 kvm, Bruksareal: 108 kvm

Antall soverom
3

Byggeår
2021

Tomt
Fellestomt 1346 kvm

Prisantydning
3 590 000

Eier
PD utvikling AS v. Paul Almås

Beskrivelse
EIE eiendomsmegling ønsker velkommen til Hedrum Ravei 235C! Moderne og lekker del av tomannsbolig, oppført i 2021. Her kan man bare flytte rett inn! Bolig har en gjennomgående god standard, innredet i tidsriktige og moderne farger. Lys og romslig stue/spisestue/kjøkken med plass til både sofa- og spisegruppe. Det er gjennomgående god standard over det hele med smakfulle farge- og materialvalg. Stuen/spisestuen og kjøkkenet har en åpen løsning, noe som gjør det til et meget sosialt og godt oppholdsrom. Fra stuen er det utgang til deilig terrasse, hvor man kan nyte solen.

- Gjennomgående god standard.
- Solrike og fine uteplasser.
- Attraktiv beliggenhet midt mellom Sandefjord og Larvik.
- Praktisk og velfungerende planløsning.
- Romslig parkeringsplass i carport.
- 3 gode soverom.
- Meget barnevennlig boområde, med lekeplasser i umiddelbar nærhet.
- Kort vei til offentlig kommunikasjon

Parkering
Parkering i asfaltert carport og på gårdsplass. Det er også en ekstra parkeringsplass til boligen nord for carporten til Hedrum Ravei 235A.

Beliggenhet
Beliggende midt mellom Sandefjord og Larvik. Kort vei til barnehage, skole og idrettsanlegg. Kort vei til skog og natur, samtidig som man har under 15 minutter til både Sandefjord og Larvik sentrum. Her oppe bor man nær E-18 og har dermed kollektivtrafikk i alle retninger. Meget pratisk beliggenhet for deg som pendler.  Kort vei til alle fritidsaktivitetene i Bugården, som har blant annet tennishall, svømmehall, ishall og fotballbaner. På Pindsle finner man de fleste servicefunksjoner som, matbutikk, blomsterbutikk og treningssenter og ikke minst Sandefjords "storstue" Komplett.no Arena.

Ønsker man å bo i et barnevennlig område med de fleste service funksjoner i umiddelbar nærhet er dette den perfekte kombinasjonen!

Tomt
Fellestomt, 1346 kvm

Adkomst
Ved å trykke på kartet i annonsen får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen. Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt ved fellesvisninger.
Megler anmoder interessenter å kjøre forsiktig til eiendommen da det bor og ferdes mange barn her.

Skole/barnehage
Se nabolagsprofilen i salgsoppgavens vedleggsdel, for oversikt over skoler og barnehager i nærheten.
Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv sjekke dette med skolesjefens kontor.

Inneholder
Totalt primærrom: 97 kvm
Totalt bruksareal: 108 kvm

Arealene fordeler seg som følger:

Første etasje
P-rom 49 m²: Entré. bad, vaskerom og kjøkken/stue.
S-rom 5 m²: Sportsbod

Andre etasje
P-rom 48 m²: Stue, 3 soverom og bad.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare, og oppgitte arealer er hentet fra utbyggers orignaltegning. Hverken selger eller megler har kontrollmålt leiligheten og kan således ikke ansvarliggjøres for eventuelle avvik.

Byggemåte
Halvpart av vertikaldelt tomannsbolig som går over to etasjer. Boligen er oppført med støpt plate på mark, og yttervegger i bindingsverk av tre. Fasader har kledning av stående trepanel. Takkonstruksjon av tre som er tekket med dobbelkrummet betongtakstein. Tilknyttet carport med sportsbod og overliggende terrasse. Boligen har også en romslig terrasse på bakkenivå. Boligen holder normal tilstand for byggeåret, og har god kvalitet på innredninger og overflater.

Boder
Sportsbod isolert med 10mm mineralull i carport, det er derfor mulig å hold den frostfri med minimal oppvarming. Boden er ikke beregnet til å være et varmt rom. Det er ekstra lagringsplass for dekk osv under trappen i carporten, det er laget en dør fra bod til dette.

Standard
Entre: Du har adkomst via en innbydende entre i første etasje, som gir et godt og representativt førsteinntrykk av boligen. Rommet har store fliser på gulv med varmekabler og en nisje hvor det kan være garderobeskap.

Stue: Tomannsboligen har en romslig og tiltalende stue i første etasje, med åpen løsning til det moderne kjøkkenet. Stuen ligger pa hjørnet av boligen, og har store vindusflater i to retninger som gir godt med naturlig sollys. I rommet er det downlights i himling, laminat på gulv med varme, samt god plass for sofaløsning og spisebord. Fra stuen er det utgang til en romslig platting, med videre adkomst til hage.

Kjøkken: Kjøkkenet ligger i bakkant av stuen, og her har du et stilrent og bruksvennlig kjøkken med god benke- og skapplass. I kjøkkensonen er det god plass for spisebord, og i himling er det noen downlights som gir bra arbeidslys. Innredningen har glatte fronter med grå handtak. Laminert benkeplate med oppvaskkum. Videre har kjøkkenet integrert platetopp,stekeovn, oppvaskmaskin og kjøleskap, samt ventilator over kokesone.

Bad/ wc/ vaskerom: Boligen har to delikate bad, samt eget vaskerom. Begge badene delikate fliser pa gulv med varmekabler. Badet i 2. etasje har heldekkende sort servantskap, veggmontert toalett, dusjhørne med waterfall dusj og mekanisk avtrekk. Downlights i himling. Badet i første etasje har grå fliser samt varmekabler i gulv. Inneholder wc, sort servant og dusjhjørne. Vaskerommet ligger i første etasje, og har fliser på gulv og malte vegger. Rommet er utstyrt med arbeidsbenk, nedfelt utslagsvask, opplegg for vaskemaskin og plass for tørketrommel.

Soverom: Tre fine og romslige soverom i andre etasje, som alle er holdt i et moderne, behagelig fargevalg. Alle soverommene har god plass til å montere garderobeskap.

Kvaliteter/ teknisk:
- Lys, moderne halvpart fra 2021.
- Attraktiv bolig i sentralt omrade.
- "Futurehome, som enkelt lar deg styre belysning, klima, brannvarsling og trygghet i hjemmet.
- Carport og asfaltert gardsplass.
- Pent opparbeidet, planert tomt.
- To solrike, hyggelige uteplasser.
- Lyst og tidsriktig fargevalg inne.
- Åpen stue- og kjøkkenløsning.
- Stilrent kjøkken med hvitevarer.
- Romslig stue, gode vindusflater.
- To delikate bad, og vaskerom.
- Tre fine soverom i andre etasje.
- Bra lagringsplass i sportsbod.
- Automatsikringer i sikringsskap.
- 200 liters varmtvannsbereder.
- Balansert ventilasjonsanlegg.
- Terrassedekket på carporten er i vedlikeholdsfri lerk.

Velkommen til en hyggelig visning!

Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest datert 12.11.2021 som omhandler to vertikalte tomannsboliger. Byggetegninger fra kommunen datert 17.11.2020 samsvarer med dagens bruk av boligen. Kopi av attesten, samt byggetegninger kan fås ved henvendelse hos megler.

Oppvarming
Varmekabler i hele 1 etg (utenom vaskerom) og bad i 2 etg.

Dersom rom for varig opphold ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Energimerke Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter B

Faste løpende kostnader
Kommunale avgifter utgjør Kr. 11 839 pr. år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn. Beløpet betales over fire terminer p.a. Det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Ny eier må belage seg på bl.a. følgende løpende utgifter i tillegg:
Kostnader knyttet til årlig strømforbruk.
Kostnader knyttet til årlig forsikringspremie.
Kostnad for brøyting/vedlikehold av privat vei.
TV og internett. Fiber er tilgjengelig fra Sandefjord Bredbånd

Boligen er nyoppført og det foreligger ingen tidligere historikk på disse kostnadene.

Formuesverdi
Formuesverdien er ikke fastsatt. Formuesverdien fastsettes av skatteetaten etter en beregningsmodell om boligen er primær eller sekundær. Formuesverdien for primærbolig utgjør 25% av beregnet markedsverdi og  90% av sekundærbolig for 2019 og 2020. Det gjøres oppmerksom på at kjøper selv må sende inn opplysninger om adresse, areal, boligtype og byggeår til skattemyndighetene. Det tas forbehold om endring av satser.

Sameie
Sameiet består av 4 seksjoner og den aktuelle seksjonen har sameiebrøk .

Eierseksjonssameiet består av fire enheter. Det foreligger vedtekter (se vedlegg) ihht. eierseksjonsloven.

Kjøper er gjort kjent med at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn 2 boligseksjoner i samme eierseksjonssameie, jf. lov om eierseksjoner § 23, første ledd

Tekniske installasjoner
- Det er installert Futurehome i boligen.
"Futurehome et innovativt smarthus system som enkelt lar deg få bedre utnyttelse av hjemmet ditt. Med Futurehome kan du styre belysning, klima, brannvarsling og trygghet i hjemmet."

Diverse
Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra E.Verk på eiendommen.

I internettannonsen, salgsoppgaven og eventuell avisannonse er det bruken av boligens rom som er opplyst, selv om denne kan være i strid med dagens krav for tilsvarende bruk. Kommunen har ofte gamle byggetegninger eller kan mangle slike tegninger helt og holdent. Derfor kan det i gitte tilfeller være vanskelig å sjekke om dagens rominndeling stemmer med hva som i sin tid ble byggemeldt. Kjøper vil overta ansvaret for slike eventuelle avvik, og vil selv måtte søke nødvendige bruksendringer eller tillatelser.

Annet
Salgsoppgavens vedleggsdel inneholder:
- Situasjonskart
- Plankart
- Reguleringskart m/bestemmelser
- Byggetegninger
- Vedtekter

Radonmåling
Det gjøres oppmerksom på at det ved utleie er krav til å gjennomføre radonmåling, og at forsvalige nivåer skal kunne dokumenteres. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig, såfremt det betales husleie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt legalpant i sameiets eiendom som sikkerhet for betaling av kommunale gebyr. Eiendommen overdras fri for pengeheftelser. Iht. eierseksjonsloven § 31 har sameiet legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav. Pantet er begrenset til 2G per bruksenhet.

Tinglyste servitutter følger eiendommen og eventuelle kopier av disse kan fås ved henvendelse til megler. For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til avgivereiendommen. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Utleie
Seksjonseieren kan fritt selge, pantsette og leie ut sin egen seksjon. Leietaker må følge ordensregler og vedtekter på lik linje som eier.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulering
Eiendommen er regulert til bolig, friområde og avkjørsel iht. reguleringsplan 165.01-Danebo, datert 29.04.1982.
For øvrig ligger eiendommen i et område som er avsatt til boligbebyggelse i kommuneplanens arealdel, datert 06.10.2021.
Larvik Kommune er for tiden ikke kjent med reguleringsmessige forhold som tilsier at det kan bli vesentlige endringer for området og eiendommens eksisterende kvaliteter.

Kopi av situasjonskart og reguleringsbestemmelser er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
Total kjøpesum inkl. offentlige gebyrer, avgifter og øvrige kostnader:

3 590 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
5 000,- (Dokumentavgift)

14 020,- (Omkostninger totalt)

3 604 020,- (Totalpris inkl. omkostninger)
Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til
prisantydning. Det tas forbehold om at tinglysingsmyndighetene godtar avgiftsgrunnlaget.

Boligselgerforsikring
Det er ikke tegnet boligselgerforsikring ifbm. salget.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Vederlaget
Provisjonsbetingelser:

Tilrettelegging : 5 000,-
Avtalt fast pris : 25 000,-
Inklusiv mva
Visningshonorar kr. 1950,-

Oppgjørshonorar kr. 5 950,-

Markedspakke kr. 15 900,-

I tillegg blir selger belastet for utlegg.
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp, har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, markedspakke og utlegg.

Garantier
Garanti etter buofl. § 12 skal stilles dersom avtale inngås innen seks måneder etter ferdigstillelse, jf. avhl. § 2-11. Garantien skal tilsvare min 3 % av kjøpesum fremtil overtagelse og minst 5 % i fem år etter overtagelse.

Oppdragsnummer
87-21-0240

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Lovhenvisning
Boligen er nyoppført og har ikke vært brukt som bolig i mer enn 1 år på avtaletidspunkt. Der kjøper er forbruker og selger har gjort salget som ledd i næringsvirksomhet vil eiendommen på denne bakgrunn ikke selges "som den er" iht. avhendingsloven § 3-9, jf. avhendingsloven § 1-2 annet ledd. Lovens normalordning som beskrevet i avhendingsloven §§ 3-2 til 3-6 gjelder, og evt. feil/mangler vil reguleres av avhendingsloven § 3-1 flg. Der kjøper er næringsdrivende selges eiendommen "som den er".

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Avdeling
EIE Sandefjord

Sandefjord & Stokke Eiendomsmegling AS
NO 919667168 MVA

Ansvarlig megler
Rasmus Boutenko
Eiendomsmegler | Kontorsjef

Saksbehandlere
Tomas Vedvik
EIE Sandefjord
Eiendomsmeglerfullmektig
Mob: 93 82 66 82 / E-post: tv@eie.no


Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Hedrum Ravei 235C
For mer om objektet
Hedrum Ravei 235C

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: