Bilde 1 av Skjettenveien 48 CBilde 2 av Skjettenveien 48 C
Digital salgsoppgave
Skjettenveien 48 C

2013 Skjetten • Lillestrøm kommune

Prisantydning

kr 9 800 000

Omkostninger: kr 63 870Totalpris: kr 9 863 870
GAMLE SKJETTEN - Ny, praktisk og stilfull enebolig - 4 soverom - 2 bad - 2 stuer - Vaskerom - Smarthus - Ferdig i 2022
Vis i kartSe bladbar salgsoppgaveLast ned denne salgsoppgaven
Boligtype
Enebolig
Eierform
Selveier
Antall soverom
4 soverom
Primærrom (P-ROM)
155 m²
Bruksareal (BRA)
167 m²
Kommunale avgifter
kr 1 834 / Mnd
Prisantydning
kr 9 800 000
Omkostninger
kr 63 870
Totalpris
kr 9 863 870
Byggeår
2022
Tomt
Eiet tomt 794 m²
Oppdragsnummer
77200265
card-default

Harald Hauge

Eiendomsmegler / Salgsleder / Partner
Les om Harald
card-default

Kristine Flusund Kolstad

Fagansvarlig / Eiendomsmegler MNEF
Les om Kristine
Prisantydningkr 9 800 000,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 2 500 000,-)kr 62 500,-
  
Totalpris kr 9 863 870
Flytt inn i en helt ny enebolig!
EIE eiendomsmegling ved Harald Hauge og Kristine Kolstad har nå til salgs en prosjektert enebolig over 2 plan med meget god planløsning og høy kvalitet. Eneboligen leveres av ABC-hus og er et smarthus av typen "Nelly" og skal etter planen stå klar for innflytting i løpet av 3.kvartal 2022. Boligen vil få en flott beliggenhet i barnevennlig og etablert nabolag.

Eneboligen leveres med gjennomgående høy standard. Det blir lagt vekt på kvalitetsmaterialer i alle ledd. Det blir lyse parkettgulv i alle oppholdsrom. Vegger får malte flater i lys farge, "Washed Linen", som kler de fleste interiørstiler. Videre er dette et smarthus med automatiserte og intelligente funksjoner som er med på å bidra til bedre komfort og et lavere energiforbruk. Eneboligen leveres bla. med balansert ventilasjon, som gir lavere energiforbruk og økt bokomfort. Ventilasjonsanlegget filtrerer uteluften og fjerner fukt. Du får lun temperatur og et sunnere inneklima - uten kald trekk og innestengt lukt.

Videre får eneboligen får en stor og innbydende entré med flislagte gulv med varmekabler og god plass til garderobeløsning. Entreen vil bli direkte knyttet til vaskerommet og husets sportsbod. En romslig stue-/kjøkkenløsning på ca. 39 kvm, som utgjør en trivelig sosial arena. Stuen fremstår som meget luftig, her er det store vindusflater som gir god naturlig belysning. I stuen blir det montert peis. Kjøkkenet leveres fra Drømmekjøkkenet med alle hvitevarer inkludert. I tilknytning til stuen finner vi et at eneboligens bad hvor det blir flislagt gulv og vegger, varme i gulv, wc og dusjhjørne. Fra stuen er det utgang til boligens hage med god plass til sittegruppe, grill, beplantning, soling samt leking for de minste.

Tar man turen opp til eneboligens 2.etasje kommer di til en romslig stue på ca. 25 kvm. Dette rommet kan bli en fin plass for barna eller en fin tv-stue for de voksne dersom man vil trekke seg litt bort. Rundt suten finner man hele fire soverom som alle får god plass til seng og garderobeløsninger. Hovedsoverommet bygges med et eget omkledningsrom som utgjør ca. 3 kvm. I 2.etasje finner man også eneboligens andre bad med fliser på vegger og gulv, varmekabler, dusj, wc og innredning. Praktisk er også boden på ca. 3,3 kvm hvor familiens ekstra utstyr kan stues bort.

Kort fortalt:
- God og familievennlig planløsning med 4 soverom og 2 stuer
- To flislagte bad med varme i gulv og downlights i tak
- Smarthus med bla. balansert ventilasjon
- Kjøkken fra Drømmekjøkkenet
- Lys og romslig stue med peis
- Stor hage med gode solforhold og boltreplass for barna
- Vaskerom med adkomst fra entré eller via sportsbod
- Sentralstøvsuger
- Nærhet til barnehager/skoler og turområder
- Meget sentral og fin beliggenhet
- Kort vei til skoler, barnehager, butikker og Lillestrøm/Strømmen
- Forventet tid for innflytting er 3.kvartal 2022
- Lave omkostninger ved kjøp!
- Fem års reklamasjonsrett. Boligen blir bygget i forskriftsmessig stand etter nyeste TEK-bestemmelser
- Lave bokostnader. Nye boliger er underlagt strenge krav til isolasjon og varmegjenvinning etter de nyeste byggeforskrifter. Dette betyr energieffektive boliger som medfører lave kostnader til oppvarming som igjen gir deg som forbruker lavere månedlige bokostnader

Eiendom
Skjettenveien 48 C, 2013 Skjetten

Matrikkel
Gnr. 73 bnr. 69 orgnr. 825820752 i Lillestrøm kommune

Ferdigstillelse
Forventet ferdigstillelse er 3.kvartal 2022.

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler / Salgsleder / Partner Harald Hauge

Selger/Utbygger
Huser og Martinsen Eiendomsutvikling AS

Arealer
Primærrom: 155,1 kvm
Bruksareal: 167,7 kvm

Bra 1.etasje: 84 kvm
Bra 2.etasje: 83,7 kvm

Eiendomsskatt
Lillestrøm kommune har eiendomsskatt og den faktureres i 2 terminer, med forfall 1.juni og 1.november.

Lillestrøm kommune benytter formuesgrunnlag for boliger, fastsatt av Skatteetaten, som grunnlag for å fastsette eiendomsskatten på boliger. Fra takstverdien trekkes en reduksjonsfaktor som skal bidra til at grunnlaget for eiendomsskatten ikke overstiger omsetningsverdien for eiendommen. Lillestrøm kommune har vedtatt å følge en minimumssats fra regjeringen på 30%. Det vil si at skattenivået eiendomsskatten beregnes av er 70% av taksen.

Eiendomsskatt for denne eiendommen er ikke fastsatt.

Kommunale avgifter
Det er ikke fastsatt kommunale avgifter for denne eiendommen. De kommunale avgiftene på en eiendom varierer ut fra forbruk på eks. vann, avløp og renovasjon. Estimerte kostnader på denne eiendommen vil ligge på ca. 22 000,- per år.

Gebyrer for 2021:
Fast gebyr vann bolig: 725,-
Fast gebyr avløp bolig: 997,50,-
Kubikkpris vann: 25,74,-
Kubikkpris avløp: 37,90,-
Renovasjon 240l: 4 577,50,-
Renovasjon 240l: 7 847,50,-
Feie- og tilsynsgebyr: 575,-

Det vil bli montert vannmåler,og deter normal å beregne et forbruk på ca 50 kubikk pr år pr person. 
Inneværende år er prisene som følger (inkl mva):

Energimerke
Energimerking av boligen skal utføres av selger og vil foreligge ved overtagelse.

Innhold
1.etasje: Entré, vaskerom og sportsbod, bad og stue med åpen kjøkkenløsning.
2.etasje: 4 soverom, bad , bod og stue.

Beliggenhet
Meget attraktiv beliggenhet midt mellom Skjetten og Strømmen. Usjenerte og pent opparbeidede utearealer.

Servicetilbud
Dine daglige innkjøp kan gjøres ved flere butikker på Skjetten eller Strømmen, hvor Meny på Skjetten og Joker på Strømmen er noen av de nærmeste mulighetene. Det kun noen få minutter med bil til en rekke butikker i Strømmen sentrum. Her finner du også Strømmen Storsenter, som er et av Norges største kjøpesentre med over 200 butikker og tilknyttede virksomheter. Det er også forretninger og servicetilbud ellers sentrum.

I motsatt retning kommer du til Lillestrøm, som byr på alle bymessige fasiliteter. Her finner du blant annet Lillestrøm Torv kjøpesenter, øvrige handlegater med en rekke forretninger og servicetilbud, stort kultursenter med varierte forestillinger og konserter, Odeon kino m.m. Deler av Storgata i Lillestrøm er bilfri og har et rikt tilbud av serverings - og spisesteder, som Casa Mia, Olivia, Klamt, Lillestrøm bar og Martins.

Fritid/rekreasjon
Skjettenveien 48 har perfekt beliggenhet midt mellom Skjetten, Strømmen og Lillestrøm! Svært attraktivt når du ønsker nærhet til noe av det beste Nedre Romerike kan by på av forretninger, i kombinasjon med et utvalg gode restauranter og andre tilbud. Her kan du starte dagen med å bruke gang- og sykkelveien som ligger i kort avstand fra ytterdøren. Sagstien ble åpnet i 2008, og strekker seg idyllisk mot Strømmen. Boligen ligger også i nærhet til flotte tur- og friluftsområder rundt Nitelva, skiløyper og turstier, noe som gir gode rekreasjonsmuligheter. Det er også nærhet til Østmarka med ski og turterreng, bade- og fiskevann.

Kollektivtilbud
Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og tog. Nærmeste bussholdeplass, Stav, ligger ca. 2 min gange fra boligen og det er ca. 15 minutters gange til Sagdalen togstasjon. Hurtigtog/flytog fra Lillestrøm til Oslo S/Oslo Lufthavn har en reisetid på 10 og 12 min.

Skoler og barnehager
Eiendommen har gangavstand til Skjetten barneskole med SFO og Stav ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder. Høyskolen OsloMet har beliggenhet på Kjeller.

Det er gang- og kjøreavstand til flere barnehager, som Løvehjerte barnehage (0,8 km), Bitteliten familiebarnehage (1 km) og Kløverenga familiebarnehage (1,1 km).

Tomt
Eiet tomt, 794 kvm

Leveransebeskrivelse
Entré:
I entreen legges det lysgrå fliser i størrelse 60x60 cm og varmekabler i gulv.

Kjøkken:
Som standard leveres et hvitt, moderne kjøkken fra Drømmekjøkkenet av typen Bistro. Det leveres laminat benkeplate av type 2134, og vask fra Franke. Kjøkkenet leveres med integrerte hvitevarer fra Siemens; integrert kombiskap, innbygningsovn, helintegrert oppvaskmaskin og induksjonstopp. Veggmontert ventilator i edelstål.

Bad:
Badene leveres med lysgrå fliser på vegger (30x60 cm) og gulv (60x60 cm). Her blir det satt inn hvi innredning med servant og armatur. Vegghengt wc.  Varmekabler i gulv. Dusjhjørne.

Vaskerom:
Vaskerommet leveres med skapinnredning, vask og benkeplate fra Drømmekjøkkenet. Innredningen heter Harmoni og er i hvit utførelse med laminat benkeplate av type 2134. På gulvet blir det lagt lys grå flis i 30x30 cm. Vaskerommet leveres med opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

Vegger:
I alle oppholdsrom blir det gipsvegger som sparkles og males. Alle rom males i NCS 2303-Y19R Washed Linen.

Gulv/Trapp:
- Lys hvitpigmentert 3-stavs eikeparkett i oppholdsrom.
- Hvitmalt furutrapp med åpne trinn.
- I sportsbod leveres lysgrå flis på 30x30 cm

Pipe/Ildsted:
Huset leveres med pipeløp og ferdig montert ildsted i stue. Som standard leveres ildsted med innsyn som leveres av Peisselskapet.

Terrasse:
Eneboligen leveres med treplatting utenfor hoveddør. Markterrasse/veranda er ikke inkludert, og kan eventuelt bestilles som tilvalg.

Utvendig utforming:
Eneboligen leveres med liggende dobbelfalset kledning i fargen dempet sort. Kledningen vil leveres fabrikkmalt med 1-strøk. Yttertaket blir i sort betongstein, og leveres sammen med sorte takrenner, nedløp og bordtakbeslag. Vinduer og terrassedør leveres med 3-lags energiglass med alukledning i sort. Ytterdøren leveres i fargen bomull med vindu med klart glass.

Annet:
- Ventilasjonsanlegg
- Komplett sentralstøvsuger
- Det blir lagt asfalt og plen

Smarthus:
Eneboligen leveres som et smarthus med automatiserte og intelligente funksjoner fra Kardi Smart. Kardia smarthus leverer skreddersydde løsninger som gir deg en helt ny, intelligent kontroll på lysstyring, adgangskontroll, varmestyring og måling av luftkvalitet.

For utdypende informasjon, se leveransebeskrivelse og romskjema som ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Link til tilvalgskatalog:
https://katalog.abchus.no/tilvalgskatalog/?page=1

Formuesverdi
Formuesverdien er ikke fastsatt. Formuesverdien fastsettes av skatteetaten etter en beregningsmodell om boligen er primær eller sekundær. Formuesverdien for primærbolig utgjør 25% av beregnet markedsverdi og  90% av sekundærbolig for 2019 og 2020. Det gjøres oppmerksom på at kjøper selv må sende inn opplysninger om adresse, areal, boligtype og byggeår til skattemyndighetene. Det tas forbehold om endring av satser.

Boder
Eneboligen leveres med sportsbod på ca. 7,8 kvm BRA og bod i 2.etasje på ca. 3,3 kvm BRA.

Vei / Vann / Kloakk
Offentlig vei, vann og avløp.
Private stikkledninger ut i offentlig nett.

Det vil bli satt opp støyskjerm mot Øvre Ryensvei.

Odel / Konsesjon
Det er ikke odel eller konsesjon på eiendommen.

Reguleringsforhold / Offentlig godkjenning
Eiendommen er regulert til frittliggende småhusbebyggelse, og grenser til områder som er avsatt til offentlig bebyggelse, friområder, vei, kombinert hotell/bolig og uregulerte områder. Gjeldende regulering er Skjettenplanen nr. 114/69.

Eiendommen er i kommuneplan 2019-2030 avsatt til boligformål, og grenser til områder som er avsatt til bla tjenesteyting og kombinerte formål. Eiendommen ligger under hensynssone hvor H570_6 og H310_7. Hensynssone H570_6 er registrert som sone hvor det skal tas særlige hensyn til kulturminner og kulturmiljø. Innen for hensynssoneområde H310_7 er det registrert kvikkleireforekomster og før førstegangsbehandling av reguleringsplan være gjennomført geotekniske grunnundersøkelser i henhold til NVEs veileder 7/2014 Sikkerhet mot kvikkleireskred, eller nyere retningslinjer som erstatter denne.. Søknadspliktige tiltak innenfor hensynssonene kan bare godkjennes dersom geoteknisk grunnundersøkelse og fagkyndig. Geotekniske rapporter skal ha klare og entydige konklusjoner.

Ellers er omkringliggende områder under hensynssone H560 naturmiljø, hvor oppføring av bygninger og anlegg eller vesentlige terrenginngrep er ikke tillatt innenfor hensynssone raviner. Samt områder for

Deler av tomten grenser mot vei, og kan gi begrensninger med tanke på utnyttelse av tomten da kommunen setter krav til frisiktsoner og avstand mellom vei og bebyggelse. Det en hjørnet av tomten ligger under frisiktsone og kommunen kan her pålegge fri sikt for vei osv.

Servitutter / Rettigheter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnbokblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Kopi av grunnbok med servitutter tinglyst på eiendommen kan fremlegges av megler.

Stipulert overtagelse
Antatt overtagelse er 3.kvartal 2022. Det er under forutsetning av byggestart i Q4 2021. Ved senere byggestart endres overtagelsestidspunktet tilsvarende. Med byggestart menes fra det tidspunktet byggearbeidene faktisk igangsettes. Gravearbeider er ikke å anse som byggearbeid. Overtagelsestidspunkt er basert på et foreløpig estimat, og endelig dato vil blant annet avhenge av kommunal behandling og fremdrift i prosjekt- og byggearbeid.

Overtagelsesperiode vil bli varslet kjøper ca. 3 mnd. før antatt overtagelse. Kjøper aksepterer at endelig overtagelsesdato vil bli varslet kjøper senest 3 uker før overlevering.

Overtakelsesdato er forpliktende og dagmulktbelagt. Selger skal innen rimelig tid varsle forbruker dersom det oppstår forhold som vil medføre en forsinkelse på utførelsen. Selgeren har rett til tilleggsfrist dersom vilkårene nevnt i bustadoppføringslova § 11 er oppfylt.

Forsikring
Frem til overtagelse vil eiendommen være forsikret av utbygger. Etter overtagelsen vil eiendommen forsikres gjennom sameiets fellesforsikring. Kjøper må selv besørge innboforsikring og forsikring av eventuelle særskilte påkostninger.

Utleie
Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
9 800 000,- (NB: prisen er fast)

Omkostninger
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
62 500,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 2 500 000,-))

63 870,- (Omkostninger totalt)

9 863 870,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Betalingsbetingelser
Det forutsettes at 10% av kjøpesummen innbetales som forskudd ved kontraktsinngåelse. Innbetalingen skal være fri egenkapital, det vil si at det ikke forutsettes pant i leiligheten som kjøpes. Påløpte renter vil tilfalle kjøper frem til skjøte er tinglyst, med mindre selger får disposisjonsretten over beløpet som følge av at det stilles garanti ihht. Bustadoppføringslova §47.

Resterende del av kjøpesum inkl. omkostninger og eventuelle tilvalgskostnader betales uoppfordret 2 dager før overtagelse.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Foto (Kr.7 750)
Grunnpakke eierseksjon (Kr.15 000)
Visningshonorar (Kr.500)
Gebyr for utsatt betaling (Factoring) (Kr.3 512)
Grunnpakke enebolig (Kr.8 477)
Markedspakke 2 (Kr.29 900)
Oppgjør (Kr.5 500)
Provisjon (forutsatt salgssum: 9 800 000,-) (Kr.50 000)
Tilrettelegging (Kr.7 375)
Totalt kr. (Kr.128 014)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Avbestilling
Kjøp etter bustadoppføringslova innebærer en avbestillingsrett for kjøper. Dersom denne retten benyttes vil kjøper kunne bli holdt ansvarlig for selgers merkostnader og tap som følge av avbestillingen. I stedet for erstatning kan det være fastsatt et avbestillingsgebyr. Erstatning og avbestillingsgebyr reguleres av bustadoppføringslova §§ 53 og 54.

Garantier
Selger har tatt forbehold om åpning av byggelån og igangsettingstillatelse. Garanti etter buofl. § 12 stilles ved bortfall av forbehold, men senest ved igangsettelse av byggearbeidene. Garantien skal være pålydende 3% av kjøpesummen i byggetiden og 5% i 5 år etter overlevering av boligene til kjøper. Garanti etter buofl. § 47 forutsettes stilt om selger ønsker utbetalt forskudd/delinnbetaling/sluttoppgjør før hjemmelsovergang. Eventuelle påkrevde endringer av garantier ved eventuelle videresalg utføres ikke og bekostes ikke av selger.

Selgers forbehold
Utbygger/selger tar forbehold om at Lillestrøm kommune gir igangsettelsestillatelse og at tillatelse som gis ikke medfører tyngende vilkår.

Alle opplysninger er gitt med selgers forbehold om rett til endringer som er hensiktsmessige og nødvendige uten at den generelle standard forringes. Kjøper aksepterer uten prisjustering at utbygger har rett til å foreta slike endringer. Eksempel på slike endringer kan være innkassing av teknisk anlegg, mindre endringer av boligens areal, tilpasninger av utomhusplan og liknende. Ved arealavvik på 5% eller mindre, har partene ikke krav mot hverandre.

Selger må rette seg etter eventuelle offentlige pålegg i byggesaken. Det gjøres oppmerksom på at frihåndstegninger, perspektiver, utomhusplan, plantegninger og bilder i prospektet er av illustrativ karakter og inneholder derfor detaljer som farger, innredninger, møblering, beplantning og arkitektoniske detaljer mv. som ikke inngår i leveransen. Plantegninger og illustrasjoner som viser ulike innredningsløsninger er ment som illustrasjoner for mulige løsninger. Disse løsningene inngår ikke i standardleveransen. Tegningene i prospektet bør ikke benyttes som grunnlag for nøyaktig møbelstilling, da målestokkavvik kan forekomme ved trykking/kopiering. Det tas forbehold om at sjakter og føringsveier for VVS-installasjoner kan bli endret.

Videresalg av kontraktsposisjon
Kjøper kan ikke uten selgers skriftlige samtykke transportere kjøpekontrakten eller selge boligen videre før hjemmel er overført.
Ved videresalg av kontraktsposisjon påløper transportgebyr på kr 50 000,-. Ny kjøper vil være bundet av eventuelle bestillinger av tilvalg.

Tilvalg
Adgang til tilvalg eller endringer begrenset opp til 15% av kontraktsverdien ihht. Bustadoppføringslova §9. Slike tilvalg leveres mot pristillegg.
Tilvalg må bestilles ift. oppsatt produksjon, og mulighetene begrenses etter hvert som produksjonen igangsettes. Det vil bli satt opp egne tilvalgsmøter for kjøperne som administreres via utbygger/ABC hus. Alle tilvalgsavtaler avtalefestes direkte mellom kjøper og entreprenør/ underleverandør. Prosjektets gjennomføring og offentlige tillatelser gir begrensninger i hvilke valg av tekniske løsninger og materialer som er mulig. Dette begrenser hvilke tillegg og endringer kjøper kan forvente å få gjennomført, og innenfor hvilke tidsrom arbeider kan bestilles. Eksempler på tilvalg som ikke tillates er endring av fasade, vindusform, plassering av vann og avløp mv. Dersom selger krever tilvalgskostnadene utbetalt før hjemmelsovergang, skal det stilles §47 garanti ihht bustadoppføringslova direkte ovenfor kjøper.

Ferdigattest / midlertidig brukstillatelse
Ved overtakelse skal det foreligge midlertidig brukstillatelse. Selger er ansvarlig for å innhente ferdigattest, men kjøper er innforstått med at denne normalt ikke foreligger før etter overtakelse. Kjøper er gjort uttrykkelig kjent med og aksepterer at boligen vil kunne bli klar for overtakelse før det totale prosjektet, herunder hele eller deler av fellesarealet utomhus, kan ferdigstilles. Dette innebærer at kjøper vil kunne få rett og plikt til å overta boligen før det foreligger ferdigattest og at selger kan måtte søke om midlertidig brukstillatelse/ dispensasjon om krav til ferdigattest ved overtakelse. Dersom kjøper overtar boligen på midlertidig brukstillatelse har selger krav på oppgjør i henhold til kjøpskontrakten, mot at det holdes tilbake et beløp som sikkerhet for at ferdigattesten blir gitt. Selger plikter å fremskaffe ferdigattest når utomhus ferdigstilles.

Arealangivelser
Prislister er angitt i ca. bruksareal BRA (salgbart areal BRA-S) som er boligens mål innvendig, innbefattet innvendige boder, sjakter og innvendige vegger, men ikke medregnet yttervegger og vegger mot andre bruksenheter. I tillegg opplyses ca. P-rom i prislisten. Arealet for P-rom er inklusive innervegger men fratrukket areal for sjakter og boder. Selger tar forbehold om at mindre avvik kan forekomme.

Hvitvaskingsloven
Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering mv. pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Budgivning
Eneboligen selges til fastpris.

Lovgrunnlag
Boligene selges i henhold til Bustadoppføringslova som regulerer kjøpers (forbrukers) rettigheter og plikter ved avtale om oppføring av bolig og kjøp av fast eiendom der bygningen ikke er fullført når avtalen inngås. Ved salg til aksjeselskap legges Avhendingslovens bestemmelser til grunn.

Oppdragsnummer
77-20-0265

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.


Gå til budgivning
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Skjettenveien 48 C
For mer om objektet
Skjettenveien 48 C

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: