Bilde 1 av Smiehaugen 8Bilde 2 av Smiehaugen 8
Digital salgsoppgave
Smiehaugen 8

1900 Fetsund • Lillestrøm kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Stor familiebolig over tre etasjer under oppføring - Tre bad - Fem sov - Hybelmulighet - Barnevennlig - Nær off. komm.
Vis i kart
Boligtype
Enebolig
Eierform
Eierseksjon
Eierseksjon
4
Antall soverom
5 soverom
Primærrom (P-ROM)
196 m²
Bruksareal (BRA)
217 m²
Prisantydning
kr 6 990 000
Omkostninger
kr 25 840
Totalpris
kr 7 015 840
Byggeår
2021
Tomt
Eiet tomt m²
Oppdragsnummer
11200020
card-default

Lasse Saltkjel

Partner / Eiendomsmegler
Les om Lasse
Prisantydningkr 6 990 000,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 7 650,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgiftkr 16 820,-
  
Totalpris kr 7 015 840
Nøkkelinformasjon
- Smakfull, moderne innredning.
- Oppføres i henhold til TEK17.
- Parkering i carport og på tomt.
- Gode solforhold.
- Innbydende vindfang med gulvvarme.
- Studio-kjøkken fra Drømmekjøkkenet eller tilsvarende.
- Alle hvitevarene blir integrerte.
- Delvis åpen løsning mot nydelig stue.
- Rommet får stemningsfull peisovn.
- I tillegg får rommet utgang til balkong.
- Et delikat bad med vaskerom.
- Bad i 2. etasje i tilknytning til soveromsfløy.
- Tre soverom, alle i første etasje.
- Lagringsplass i utvendig sportsbod.
- Balansert ventilasjonsanlegg.
- Med roterende varmeveksler.
- Mulighet for smarthusteknologi.
- Det klargjøres for ladestasjon til elbil.
- Mulighet for foreldreavdeling i andre etasje, med bad og walk-in closet.
- Boligene er bygget av anerkjente boligbyggere.
- Bygges på tradisjonelt vis!
- Flott sokkeletasje med stue, bad og disponibelt rom - muligheter for praktikantdel til eldstemann!

Hvorfor kjøpe nytt?
- Boligen er i forskriftsmessig stand med fem års reklamasjonsfrist.
- Energiøkonomiske og klimavennlige løsninger.
- Innflyttingsklar uten tanke på å måtte pusse opp først.
- Det er svært lite vedlikeholdskostnader i nær framtid.
- Bærekraft har vært en av tankene bak dette prosjektet - Ferdigbehandlet kledning og Royalimpregnerte terrassebord, vinduer med aluminiumsrammer etc. gir mindre vedlikehold.
- Dokumentavgift av tomteverdi!

Hovedoppdragsnummer
11-20-0020

Eiendom
Eiendommens opprinnelige adresse er Varåveien 13, men boligen har nå adresse Smiehaugen 8.

Matrikkel
Gnr. 431 bnr. 225 snr. 4 i Lillestrøm kommune

Boligtype
Enebolig i kjede

Eierform
Eierseksjon

Ferdigstillelse
Boligen er nettopp ferdigstilt og er klar for innflytning

Ansvarlig megler
Partner / Eiendomsmegler Lasse Saltkjel

Utbygger / selger
Aksen Eiendom AS

Prisantydning
Kr. 7 090 000,- + omk.

Arealer
Primærrom (P-rom): 196 kvm, Bruksareal (BRA): 216 kvm

Fellesutgifter
Boligen er en del av et sameie bestående av 18 boenheter. Sameiet er nyopprettet, og det er nylig valgt styre blant de som allerede har flyttet inn. Hva som blir vedtatt i forhold til fellesutgifter er på nåværende tidspunkt ukjent. Man bør derfor legge til grunn at tv-tjenester, felles bygningsforsikring med mer vil gå gjennom sameiet og bli gjenstand for månedlige fellesutgifter.

Eiendomsskatt
Lillestrøm kommune har eiendomsskatt på 2 promille. Skattetaksten beregnes fra eiendomsskattetaksten minus 20% forsiktighetsmargin, minus bunnfradraget på kr. 1 800 000,-. Nye boliger skal ikke betale eiendomsskatt de første tre årene. Selger tar forbehold om endringer i slik eiendomsskatt.

Se Lillestrøm kommunes hjemmeside for ytterligere informasjon om eiendomsskatt.

Kommunale avgifter / Andre løpende utgifter
Kommunale avgifter og eiendomsskatt fastsettes når boligene er ferdig bygget og betales som hovedregel av den enkelte seksjonseier direkte til kommunen. Det tas forbehold om at disse vil kreves inn via felleskostnader til sameiet. Basert på erfaringstall estimeres de kommunale avgiftene til ca kr. 15 000,- per år for hver enkelt av boligene. Det gjøres for øvrig oppmerksom på at dette er et estimat, og at kommunesammenslåingen mellom Fet, Skedsmo og Sørum, kan ha en innvirkning på dette.

Det må forventes at sameiet fastsetter felleskostnader på bakgrunn av vaktmestertjenester, felles bygningsforsikring, eventuell forretningsførsel med mer. Se ytterligere informasjon under "felleskostnader og vedlikehold".

Foruten ovennevnte, vil innboforsikring, medieabonnementer, strømutgifter etc. være faste løpende kostnader.

Lekre, prosjekterte eneboliger i kjede
Boligen er romslig, svært innholdsrik og med mange rom gir mulighet for fleksible boløsninger med mulighet for praktikantdel/hybel til eldstemann i huset. Eiendommen er oppført med kvalitetsmaterialer og har selvfølgelig 5 års reklamasjonsrett.

Inngangspartiet ligger i tilknytning til carporten, så her kan du gå tørrskodd til og fra bilen. Et lunt vindfang med gulvvarme ønsker deg velkommen inn i første etasje. Etasjen har bad, vaskerom og tre pene soverom, samt hall med trapp opp til andre etasje. I andre etasje finner du stue og kjøkken i en delvis åpen løsning - et nydelig rom med listefrie vinduer, stemningsfull peisovn og utgang til en solrik balkong. Kjøkkenet er levert av Drømmekjøkkenet og har integrerte hvitevarer. Mellom stue og kjøkken, i tilknytning til soveromsfløyen, finnes det et romslig bad med toalett.

Stue og kjøkken
Boligene har stue og kjøkken i andre etasje, i en delvis åpen løsning Rommet er ca. 46,2 m2 og har enstavs laminatgulv fra Mammut av typen 3197 Everest Oak White. Gulvlistene har samme farge. Veggene er sparklet og malt, og rommet har store, listefrie vinduer. Det er vinduer på flere sider, noe som gir et fint gjennomlys og en luftig romfølelse. Rommet har også en stemningsfull peisovn, samt utgang til balkong.

Kjøkkeninnredningen er fra Drømmekjøkkenet, av type Studio kulør, og har hvite, profilerte fronter og en laminert benkeplate med oppvaskkum. Det er avtrekksvifte over kokesonen, og alle hvitevarer er integrert. Den åpne løsningen inn mot stuen gjør rommet til et perfekt samlingssted for familien, og et bad er praktisk plassert sammen med soveromsfløyen.

Entré, soverom og garderobe
Boligene har et trivelig, overbygd inngangsparti i forbindelse med carporten, så her kan du gå tørrskodd til og fra bilen. Et lunt vindfang ønsker deg velkommen inn i første etasje, og rommet har pene fliser på gulv med varmekabler.

Hallen har malte vegger og enstavs laminatgulv, og gulvet leveres fra Mammut av typen 3197 Everest Oak White. I tillegg har boligene hvite innerdører av type Harmonie Line. Opp mot andre etasje er det hvitmalt trapp med beisede trinn for å matche gulvet.

Boligen har minimum fem soverom, tre i første etasje og to i andre etasje. Rommene i første etasje er på henholdsvis 8, 9 og 11 m2 og har enstavs laminatgulv fra Mammut av typen 3197 Everest Oak White. Veggene er sparklet og malt, og vinduene er listefrie. Soverommene har god plass for senger, kommoder, skap med mer. I andre etasje er det i all hovedsak to soverom, men det kan være muligheter for å benytte dette som en foreldreavdeling med soverom, bad og walk-in closet. I tillegg har boligene gode lagringsmuligheter i utvendig sportsbod.

Bad/wc/vaskerom
Hoveddelen av boligen har bad og vaskerom. Badet og vaskerommet ligger sammen i første etasje, og det andre badet ligger i andre etasje. Vaskerommet ligger i eget rom innenfor badet og har varmtvannsbereder, skyllekum og opplegg for vaskemaskin.

Badet er flislagt og får gulvvarme og downlights. Innredningen er fra Viking Bad, av type Mie, og består av en heldekkende servant med hvite underskuffer. Over servanten er det speil med belysning. I tillegg har badet et veggmontert toalett, samt et 90x90 cm dusjhjørne fra Viking Bad (type Mats Krom).

Uteområdene
Eiendommen rundt boligene er levert planert, med jord, og tilsådd. Det er utgang fra stue/kjøkken i andre
etasje til en flott terrasse med god plass for utemøbler, grill med mer - et perfekt samlingssted på varme sommerdager. Hver enhet har vedtektsfestet bruksrett til sitt naturlige areal.

Balkongen har vedlikeholdsvennlige terrassebord, samt et fint rekkverk i alu/glass fra Plastmo. Kledningen er også ferdigbehandlet og levert i grå/brun utførelse. Det er utelys av typen SG Ludo.

Fellesområdene er opparbeidet med plen, diverse lekeapparater og felles sittegruppe. Gårdsplassene og adkomstvei leveres med freseasfalt.

Parkering
Det blir parkering i carport og på gårdsplassen, og det gjøres klart for ladestasjon for elbil. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Tomt
Boligene får vedtektsfestet bruksrett til sitt naturlige areal. Se vedlagte vedtekter i salgsoppgaven.

Nærområdet
Eiendommen ligger i et naturskjønt og landlig boligområde på Roven, drøye 2 km fra Fetsund sentrum i Lillestrøm kommune. I nærområdet finnes barnehager, barne- og ungdomsskole, daglige servicetilbud og god offentlig kommunikasjon.

Fra Hvaltjern, Varsjøen og Heia renner elva Varåa, og denne passerer rett ved eiendommen. Langs denne elva lå et av tidligere Fet kommunes tidligste og største industrier - Varåbruket. På 1600 og 1700-tallet ga sager og kverner mange arbeidsplasser her. Varåbruket var eid av forskjellige Christiana-borgere og handelshus opp gjennom hundreårene. Familien Quille var de siste som dreiv møllebruket Warå mølle, og de har nå eid bruket i over hundre år.

Lillestrøm kommune har et rikt kulturliv og en vakker natur som innbyr til friluftsliv. Fine bademuligheter finnes ved Varsjøen, Heiavann og Hvalstjern. Sistnevnte har også skistadion med lysløyper og skiskyting. Fet IL tilbyr fotball, håndball, innebandy og allidrett. Idrettslaget har fine fasiliteter med bl.a. friidrettsbane og idrettshall. Fet Golfklubb har 9-hulls golfbane nær Nordre Øyeren naturreservat.

Av severdigheter og kulturelle tilbud anbefales Fetsund lenser - landets eneste gjenværende fløtningsanlegg. Det er bevart som et levende museum med verksteder for tradisjonelt håndverk, kafé og museumsbutikk. Fetsund lenser ligger i et vakkert naturområde ved innfallsporten til Nord- Europas største innlandsdelta, og har både natur- og kultursti.

Beliggenhet
I Fetsund sentrum finnes det tre dagligvarebutikker, Rema 1000, Extra og Spar, samt en rekke andre butikker og servicetilbud som apotek, vinmonopol og pub. I tillegg ligger Fokus senter på Sørumsand ca. 7-8 km unna. Ønsker du ytterligere servicetilbud er Lillestrøm Torv en selvskreven møteplass i bykjernen
på Lillestrøm. Strømmen Storsenter og Oslo sentrum ligger også godt innen rekkevidde.

Området har mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og tog. Nærmeste bussholdeplass er Dammerud som ligger ca. 200 meter fra eiendommen, og Svingen togstasjon ligger ca. 750 meter unna. Det er meget gode pendlermuligheter fra stasjonen med bl.a. tog til Oslo som tar ca. 20 min. Ny 4-felts motorvei mellom Fetsund og Lillestrøm har forkortet reiseveien med bil. Ved å benytte bil tar det ca. 7 min til Fetsund, 7 min til Sørumsand, 13 min til Lillestrøm, 27 min til Oslo og 33 min til Oslo Lufthavn.

Fra eiendommen er det ca. 2,5 km til Riddersand barneskole og Østersund ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.

Oppvarming - Teknisk
Boligen varmes opp med panelovner (medfølger ikke) i rom og gulvvarme på bad og i vindfang, supplert med vedfyring. I tillegg får boligen et balansert ventilasjonsanlegg med roterende varmeveksler. Det blir tilluft til alle oppholdsrom og uttrekk fra alle våtrom. Det elektriske anlegget får selvfølgelig sikringsskap med automatsikringer, og det monteres en 200 liters varmtvannsbereder på vaskerom.

Energimerking
Byggene er ført opp i henhold til TEK 17. Energimerking blir beregnet i forbindelse med detaljprosjektering. Energimerking gir relevant informasjon om hvor energieffektiv eiendommen er. Karakterskalaen strekker seg fra A (høyest) til G (lavest). Se www.energimerking.no for mer informasjon om energimerking av boliger.

Ferdigattest / Midlertidig brukstillatelse
Det foreligger midlertidig brukstillatelse på boligrekken fra Lillestrøm kommune datert 29. juli 2021. Den midlertidige brukstillatelsen vil erstattes av en ferdigattest når utomhusarbeider er ferdigstilt. Frist for dette er satt til 31. desember 2021, men dette vil kunne utsettes til våren, da slik ferdigstillelse ikke lar seg gjøre på vinterstid. I korte trekk mangler det asfalt, noe beplantning m.v.

Formuesverdi
Formuesverdien er per nåværende tidspunkt ikke fastsatt. Skatteetaten beregner en boligverdi (beregnet markedsverdi for bolig) basert på SSBs statistiske opplysninger om omsatte boliger. I beregningen tas det hensyn til din boligs beliggenhet, areal, byggeår og type bolig. For 2018 og 2019 settes formuesverdien av primærboliger til 25 prosent av boligverdien og for sekundærboliger settes den til 90 prosent av boligverdien.

Heftelser / Tilliggende rettigheter
Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse. Følgende servitutter er tinglyst på eiendommens grunnboksblad:

1983/103030-2/8 Bestemmelse om vannledn.
Tinglyst 19.05.1983
Rettighetshaver: Fet kommune
Gjelder denne registerenheten med flere

1983/103299-1/8 Best. om vann/kloakkledn.
Tinglyst 30.05.1983
Rettighetshaver: Fet kommune
Gjelder denne registerenheten med flere

2004/7208-1/8 Best. om vann/kloakkledn.
Tinglyst 30.04.2004
Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m.
Med flere bestemmelser
Gjelder denne registerenheten med flere

2006/246730-1/200 Elektriske kraftlinjer
Tinglyst 23.05.2006
Rettighetshaver:HAFSLUND NETT AS
Org.nr: 980489698
Avtale om rettigheter og plikter ved bygging, drift og vedlikehold av
høyspenningsluftledninger.
Gjelder denne registerenheten med flere

2009/572921-1/200 Erklæring/avtale
Tinglyst 06.08.2009
Rettighetshaver: HAFSLUND NETT AS
Org.nr: 980489698
Overenskomst om rettigheter og plikter ved oppføring, drift og vedlikehold
av frittliggende nettstasjon (prefabrikkert kiosk) (stedsvarig rett)
Gjelder denne registerenheten med flere

Vi gjør videre oppmerksom på at det i henhold til eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn to seksjoner i sameiet.

Kjøpers ansvar for øvrige sameiers mislighold
For felles ansvar og forpliktelser hefter den enkelte sameier i forhold til sin sameiebrøk, jfm. eierseksjonsloven § 24.

Vei / Vann / Kloakk
Eiendommen er tilknyttet offentlig vann- og avløp. Vi gjør oppmerksom på at private ledninger vedlikeholdes for eiers regning. For private fellesledninger er det normalt tilknyttet solidarisk vedlikeholdsplikt. Det er privat vei til offentlig vei.

Odel / Konsesjon
Verken odel eller konsesjon er relevant for denne eiendommen.

Reguleringsforhold / Offentlig godkjenning
Eiendommen er regulert til boligformål jf. reguleringsplan "Smiehaugen".

Sameiet
Sameiet ble opprettet 12. mars 2021 og har fått navnet Smiehaugen Park sameie. Sameiet består av totalt 18 boligseksjoner, der hver seksjon har en eierandel på 1/18-del slik den fremgår av seksjoneringsbegjæringen.

I tillegg vil fellesarealer m.m. på eiendom 431/125 bli tilknyttet hver seksjon (bolig) gjennom et realsameie med en eierbrøk på 1/22-del, unntatt for adkomstveien som er 1/18-del.

Felleskostnader og vedlikehold
Felleskostnader er alle kostnader ved drift som ikke gjelder den enkelte bruksenhet og som berører seksjonene. Dette inkluderer, men er ikke begrenset til, eiendomsforsikring og offentlige skatter og avgifter som ikke utlignes på den enkelte bolig.

Felleskostnader fordeles med 1/18 - del på hver boligseksjon. For sameiernes felles ansvar og forpliktelser hefter den enkelte sameier i henhold til sameiebrøken. Det presiseres her felleskostnadene med 1/18-del er iht. sameiet, og at det vil være forbundet felleskostnader til fellesareal iht. annen brøk.

Sameieren har plikt til også å gjennomføre forsvarlig vedlikehold av egen seksjon, slik at det ikke oppstår skade på andre bruksenheter, eller ulempe for andre sameiere. Vedlikehold av tak, terrasse eller markterrasse utføres og bekostes av den seksjonen den tilhører.

Styret skal påse at alle felleskostnader blir dekket av sameiet etter hvert som de forfaller, slik at man unngår at kreditor gjør krav gjeldende mot de enkelte sameiere for sameiernes felles forpliktelser.

Til dekning av sin andel av felleskostnadene skal den enkelte sameier forskuddsvis hver måned betale et á kontobeløp fastsatt av styret. Sameiermøtet vedtar med alminnelig flertall avsetning til fond til dekning av fremtidige vedlikeholdsutgifter, påkostninger eller andre fellestiltak på eiendommen.

De beløp sameierne skal betale til fondet innkreves samtidig med den månedlige betalingen til dekning av felleskostnader.

Forsikring
Frem til overtagelsen vil eiendommen være forsikret av utbygger. Etter overtagelse må kjøper selv besørge fullverdiforsikring og innboforsikring.

Utleie
Seksjonseieren disponerer fritt over egen seksjon med de begrensningene som følger av sameieforholdet og eierseksjonsloven, jf. eierseksjonsloven § 24. Seksjonseieren kan fritt selge, pantsette og leie ut sin egen seksjon. Utleie skal meldes styret.

Det gjøres oppmerksom på at boligen ikke er godkjent med en egen utleiedel.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
6 990 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
16 820,- (Dokumentavgift)

25 840,- (Omkostninger totalt)

7 015 840,- (Totalpris inkl. omkostninger)
Det gjøres oppmerksom på at det vil måtte påregnes å innbetale en til to måneders andel felleskostnader
som oppstartskapital til sameiet. Dette vil avklares nærmere av utbygger, når sameiet er opprettet.

Betalingsbetingelser
Hele kjøpesummen inkludert omkostninger skal være innbetalt til meglers klientkonto to dager før overtagelse.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Markedspakke 2 (Kr.15 900)
Provisjon (Kr.35 000)
Tilrettelegging (Kr.18 500)
Oppgjør (Kr.6 900)
Visningshonorar (Kr.2 900)
Totalt kr. (Kr.79 200)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Garantier
Garanti etter buofl. § 12 skal stilles dersom avtale inngås innen seks måneder etter ferdigstillelse, jf. avhl. § 2-11. Garantien skal tilsvare min 3 % av kjøpesum fremtil overtagelse og minst 5 % i fem år etter overtagelse.

Tilvalg
Tilvalg vil ikke være mulig på nåværende tidspunkt, da byggingen nærmer seg ferdigstillelse.

Opplysninger
Opplysninger som fremgår av dette salgsprospekt er hentet fra salgsoppgaven fra da prosjektet var under utbygging og er godkjent av utbygger. En oppfordres til selv å foreta undersøkelser som en mener er av betydning for sitt eventuelle bud/kjøp av boligen. Reguleringsplan, kommuneplan mm. fremlegges ved forespørsel.

Hvitvaskingsloven
I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering mv. er megler pliktig til å gjennomføre kundekontroll av oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet. Det samme gjelder for medkontrahenten til oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet.

Dersom nevnte parter ikke oppfyller lovens krav til legitimasjon eller megler har mistanke om at transaksjonen har tilknytning til utbytte av en straffbar handling eller forhold som rammes av straffeloven §§ 147 a, 147 b eller 147 c kan megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Megler kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne medføre for oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet eller deres medkontrahent.

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Lovanvendelse
Boligen er nyoppført og har ikke vært brukt som bolig i mer enn 1 år på avtaletidspunkt. Kjøper er videre forbruker og selger har gjort salget som ledd i næringsvirksomhet. Eiendommen er på denne bakgrunn ikke solgt "som den er" iht. avhendingsloven § 3-9, jf. avhendingsloven § 1-2 annet ledd. Lovens normalordning som beskrevet i avhendingsloven §§ 3-2 til 3-6 gjelder, og evt. feil/mangler vil reguleres av avhendingsloven § 3-1 flg.

Oppdragsnummer
11-20-0020

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Smiehaugen 8
For mer om objektet
Smiehaugen 8

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: