Bilde 1 av Elvengveien - Hus 48Bilde 2 av Elvengveien - Hus 48
Digital salgsoppgave
Elvengveien - Hus 48

2007 Kjeller • Lillestrøm kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

KJELLER- Enderekkehus o/3 plan + takterrasse ca. 45,9 kvm- Nytt boligfelt - Barnevennlig- Sentralt- Resalg av kontrakt
Vis i kart
Boligtype
Rekkehus
Eierform
Eierseksjon
Eierseksjon
48
Antall soverom
4 soverom
Primærrom (P-ROM)
148 m²
Bruksareal (BRA)
177 m²
Fellesutgifter
kr 3 639 / Mnd
Prisantydning
kr 7 990 000
Omkostninger
kr 73 774
Totalpris
kr 8 063 774
Byggeår
2022
Tomt
Eiet tomt 71334 m²
Oppdragsnummer
77220189
card-default

Jan Erik Ellefsrud

Eiendomsmegler MNEF / Partner
Les om Jan
Prisantydningkr 7 990 000,-
Dokumentavgift til Staten (2,5 % av andel tomteverdi)kr 20 000,-
Administrasjonsgebyrkr 25 000,-
Kapitalinnskudd til sameietkr 5 000,-
Tilkoblingsavgift bredbånd/TVkr 5 000,-
Etablering av sameiet, seksjoneringkr 15 204,-
Tilvalgkr 2 200,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
  
Totalpris kr 8 063 774
Eiendom
Elvengveien - Hus 48, 2007 Kjeller

Matrikkel
Gnr. 33 Bnr. 82 Snr. 48 i Lillestrøm kommune

Boligtype
Rekkehus

Eierform
Eierseksjon

Ferdigstillelse
Ferdigstillelse er iflg. utbygger Bakke stipulert til 4. kvartal 2022.

Selger/Utbygger
Bakke AS

Hjemmelshaver
Nitteberg Panorama Nord AS

Eier av kontrakt er Thuy Van Thi Vo og Duy Quang Nguyen

Areal
Primærrom: 148 kvm, Bruksareal: 177 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra utbygger. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
4

Tomt
Eiet tomt 71334 kvm

Regulert areal er ca. 71 334,7 kvm. Endelige grenser og tomtestørrelse for sameiet vil framkommme etter kommunal oppmåling. Selger og kjøper må akseptere arealet etter den kommunale oppmålingen som bindende for seg, dvs. uten tillegg eller fradrag i kjøpesummen. Deler av tomten vil bli et fellesareal for sameiet, med unntak av deler som eventuelt vil tillegges til den enkelte seksjon.

Det vil kunne bli grensejustering i fobindelse med utbyggingen. Den enkelte sameiers tomt etter eventuelle justeringer er ennå ikke fastsatt.

Totalpris inkl. omkostninger
kr 7 990 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 585,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 2 200,- (Tilvalg)
kr 5 000,- (Kapitalinnskudd til sameiet)
kr 5 000,- (Tilkoblingsavgift bredbånd/TV)
kr 15 204,- (Etablering av sameiet, seksjonering)
kr 20 000,- (Dokumentavgift til Staten (2,5 % av andel tomteverdi))
kr 25 000,- (Administrasjonsgebyr)
--------------------------------------------------------
kr 73 774,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 8 063 774,- (Totalpris inkl omkostninger)

Fellesutgifter
Kr.3 639,- pr.mnd. Fellesutgifter er i henhold til utbygger stipulert til kr. 20,56 pr. måned pr. kvm BRA.

Alle seksjonseiere i sameiet må svare for sin forholdsmessige andel av forpliktelser/ fellesutgifter overfor sameiet. Fellesutgifter er i henhold til utbyggers prospekt stipulert til kr. 20,56 pr. måned pr. kvm BRA, kr 3 639,- pr. måned, for første driftsår, hvor man har lagt til grunn at bl.a. forretningsførsel, styrehonorar, felles bygningsforsikring, fellesstrøm (gatelys), vedlikeholdsfond, bredbånd/kabel-tv og fjernvarme er inkludert.

Endelig budsjett fastsettes på sameiermøte. Det tas forbehold om endringer i stipulerte fellesutgifter, da dette er basert på erfaringstall. Kjøper er innforstått med at sameiet fellesutgiftenes størrelse kan endres fra år til år, og vil blant annet avhenge av hvilke tjenester sameiet ønsker utført i felles regi.

Kommunale avg. og eiendomsskatt kommer i tillegg til dette.

Kommunestyret har vedtatt at nye boliger fritas fra eiendomsskatt i ett år. Fritaket gjelder året etter brukstillatelsen foreligger og gjelder kun boligeiendommer.

Kommunale avgifter
Ikke fastsatt av kommunen p.t. Lillestrøm kommune fastsetter endelige kommunale avgifter og eiendomsskatt og det tas derfor forbehold om dette. Kommunale avgifter og eiendomsskatt faktureres direkte til hver enkelt eier.

Kommunestyret har vedtatt at nye boliger fritas fra eiendomsskatt i ett år. Fritaket gjelder året etter brukstillatelsen foreligger og gjelder kun boligeiendommer.

Beskrivelse
Velkommen til Elvenglia på Kjeller ved Lillestrøm by.

Har har man nå muligheten til å kjøpe et enderekkehus i det populære og utsolgte prosjektet Elvenglia Trinn 4.

Salgstrinn 4 består av en flott boligmoddell med størrelse 177 kvm. BRA inkludert sportsbod og garasje. Dette er moderne, funkisinspirerte boliger med god standard. Området (Trinn 4)  vil i sin helhet bebygges med 48 boliger.

Flytt rett inn!
Boligen leveres komplett og nøkkelferdig med hvitevarer fra anerkjent leverandør, ferdigplen og asfaltert oppgjørsel. Her kan du begynne å bo og leve med en gang. Det er ingenting som slår følelsen av å flytte inn i en bolig som er helt ny.

Boligen består av følgende plan
Plan 1: Gang/trapperom, bad/vasekrom, soverom, teknisk rom, sportsbod og garasje.
Plan 2: Stue og kjøkken. Utgang til balkong på ca. 6,8 kvm. utenfor stue.
Plan 3: Gang/trapperom, bod, bad og 3 soverom hvorav ett med utgang til veranda på ca. 4,9 kvm.
Takplan: Gang/trapperom.

Det nye nabolaget vil etableres i Elvengveien med trinnvis bebyggelse i høyden. Det blir nydelige utsiktforhold fra store og solrike takterrasser.

Bakke som utbygger tilrettelegger for gode nabolag med soiale møyeplasser, lekeplasser og trivelige grøntområder. Her er det bare å begynne å glede seg!

Elvenglia på Kjeller er et ideelt sted å starte et nytt kapittel i livet, med splitter nytt hus og nye gode naboer. Her vil det kunne oppstå nye gode vennskap for liten og stor. På boligfeltet finner man også lekeplass, felles sittegrupper og grillplass.

I Elvenglia bor du nær skole og barnehage, med de landlige omgivelsene rett utenfor døra.

Link til utbyggers salgsoppgave:
https://issuu.com/bakkeas/docs/elvenglia_trinn_4

Parkering
1 garasjeplass integrert i boligen medfølger. Motorisert garasjeport med fjernkontroll. Det er i tillegg mulig å parkere rett utenfor garasjen.

Beliggenhet
Beliggende i meget barnevennlig, rolig, solrikt og populært område som er i utvikling. Fra boligen er det kort vei til barnehager, skoler i alle trinn, bussforindelse og nærbutikk.

Ca. 2, 5 km til Lillestrøm by hvor man finner alle bymessige fasiliteter som butikker, servicetjenster, kino, kulturhus, caféer, restauranter, puber, barer samt Lillestrøm stasjon. Toget tar deg til Oslo på ca. 10 min. og til Oslo Lufthavn på ca. 12 min. Forvørig kort vei til E6-aksen som tar deg til Oslo eller Oslo Lufthavn.

Videre er det kort vei til flotte tur- og friluftsområder. Langs Nitelva finner man flotte tur- og sykkelstier. Er man glad i å fiske kan dette også mulig i Nitelva. Nebbursvollen friluftsbad ligger på Volla i Lillestrøm by - et meget populært badeanlegg. Golfbane finnes i området - Lillestrøm golfklubb, men det er heller ikke lange kjøreturen til Losby i Lørenskog. I Tæruddalen finner man inngangsporten til Romeriksåsen. Dette er et flott friluftsområde, sommer som vinter, med tur- og sykkelstier, ski- og lysløper og badevann. Liker man fotball så ligger Åråsen kun en kort spasertur unna.

Bebyggelse
Området er i utvikling men består av enebolig-, rekkehus- og blokkbebyggelse.

Tomt
Eiet tomt, 71334 kvm

Tomten BKS 1-3 vil bli organisert som ett eller flere seksjonssameier. Veiareal som ikke overtas av kommunen, vil bli tillagt fellesarealet, med felles rett til bruk og felles plikt til drift og vedlikehold. Eiendommene blir seksjonsert og hver seksjon får tinglyst rett til del av tomt (privat tomt) som tilhører seksjonen. Ved seksjonering, krever Kartverket at arealet som boligen legger besklag på ikke medregnes i seksjonens andel av tomt (tomteareal). Det henvises til utkast til vedtekter for ytterligere infromasjon om sameiet.

Foiruten opparbeidelse av tomten for oppføring av boligen, vil tomtene bli opparbeidet med asfaltert innkjøring/biloppstillingsplass samt fedigplen (opparbeides etter årstid). Det vil bli etablert noe vegetasjon i henholdt til reguleringsbestemmelser, dette er ikke detaljprosjektert. De delene av tomten som er fjell, vil bli lvert som "naturtomt" med synlige knauser.

Skråninger mot veiareal og lignende som er bratt kan bli opparbeidet med geoduk og pukk i stedet for ferdigplen. Høydesetting og høydetilpasninger mellom ulike arealer (bebyggelse, vei, fellesarealer) er ikke endelig deltaljprosjektert og kan derfor avvike fra situasjonplan og bilder, vist i salgsoppgave. Høydesprang tas fortrinnsvis opp med skråninger av pukk/sprengstein, men det kan også bli aktuelt med støttemurer. Materialvalg for eventuell støttemur er ikke fastsatt. Utforming og omfang av støtemurer kan avvike fra illustrasjoner og/eller situasjonsplan. Skråninger/støttemurer kan plasseres innenfor de enkelte eierseksjonene. Veigrøfter og sideareal på veiene kan bli liggende helt eller delvis på den enkelte tomt. 

Ovennevnte er hentet fra utbyggers salgsoppgave.

Adkomst
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startsted til den aktuelle boligen.

Byggemåte
Fundament
Boligene fundamenteres på betongsåler og betonggulv på grunn, samt lettklikerbetong eller tilsvarnede der ve3gger står helt eller delvis under terreng. Isoleres etter gjeldende forskrifter. det vil bli lagt radonsperre i grunnen.

Isolasjon
Termisk isolasjon leveres i henhold til TEK 17 og i henhold til gjeldende regler for omfordeling av U-verdi. Øvrige konstruksjoner isoleres.
Bjelkelag 150 mm (lydisolering). Innvendige skillevegger: 70 mm.

Utvendig overflate
På vegger påføres vindtette plater der det er utlekting og industrielt overflatebehandlet bordkledning. Boligenes kledning er maskinelt overflatebehandlet, før montering på vegg (synlig spiker). Omrammingsbord/staffasje i samme farge som utvendig kledning. Det kan forekomme enkelte steder som mangler overflatebehandling, så som bordender osv. Dette må behandels av kjøper så snart det lar seg gjøre. Materialer av impregnert virke har tørketid og kan ikke behandles  før 1-2 år. Overflatebehandlingen er utført med tostrøkssystem. Det gis ingen garanti for varigheten av behandlingen før nytt strøk må påføres, anbefalt etterbehandling ila. første "malersesong"  (12 mnd). Vindusbeslag, takrenner, nedløp og lignende leveres i tråd med boligens øvrige stil. Yttertak betår av taktro med papptekking.

Vinduer
Leveres i godkjent utførelse og i henhold til varmetapsberegning. Mørk farge, utvendig og innvendig.

Primærrom
Primærrom: 148 kvm
Følgende rom er inkludert i P-rom:
Plan 1: Gang/trapperom, bad/vasekrom og soverom.
Plan 2: Stue og kjøkken.
Plan 3: Gang/trapperom, bad og 3 soverom.
Takplan: Gang/trapperom.

Bruksareal
Bruksareal: 177 kvm

Boder
Sportsbod på ca. 6 kvm. i bakkant av garasje.

Leveransebeskrivelse
Innredning
Bad plan 1
På bad i plan 1 leveres ca. 60 cm. underskap med skuffer i hvit høyglans og heldekkende servanttopp. Speil ca. 60 cm. med lysstripe og bruter.

På veggene blir det fliser - 20x60 cm. Vitra Plain. På gulvet blir det fliser - 20x2030 cm., i dusj - 10x10 cm. i samme farge (Kinetic Grey).

Bad plan 3
På bad i plan 3 leveres ca. 120 cm. underskap med skuffer i hvit høyglans og heldekkende servanttopp. Speil ca. 120 cm. bredde med lysstripe og bryter.

På veggene blir det fliser - 20x50 cm. Millerighe Bianco Plain. På gulvet blir det fliser - 30x30 cm., i dusj - 10x10 cm. i samme farge (Zeus Cinza).

Kjøkken
Kjøkkeninnredning levers av anerkjent nordisk fabrikat (Sigdal iflg. utbygger). Innbygningshvitevarer inngår med:
  • Innbygningskomfyr
  • Koketopp (induksjon)
  • Kjøl/frys (kombiskap)
  • Oppvaskmaskin

Det leveres separat kjøkkenventilator fra kjøkkenleverandør. Separat komfyrvakt leveres av elektriker.

Selger har gjort følgende tilvalg/endring på kjøkken:
Damixa silhouet kjøkkenkran m/avst, krom.

Totalt utgjør tilvalgene kr. 2 200,-, og ny kjøper vil stå ansvarlig for betaling av tilvalg (lagt inn under omkostninger).

Gulv
Gulvene i oppholdsrom og soverom får hvitpigmentert 3 stavs eikeparkett. I gang blir det grå fliser 30x60 cm. (Zeus Cinza). I teknisk rom blir det fliser - 20x20 Kinetic Grey. Ubehandlet betong i garasje og sportsbod.

Vegger
Malte gipsplater, farge klassisk hvit S0500-N. Ubehandlet OSB-plate/ubehandlet betong i garasje og sportsbod.

Tak
Malte gipsplater, farge klassisk hvit S0500-N. Ubehandlet gips i garasje og sportsbod.

Oppvarming
Det leveres vannbåren varme i alle oppholdsrom og bad/wc (ikke boder og garasje). Fjernvarme fra Akershus Energi.

Ventilasjon
Det leveres balansert ventilasjon med varmegjenvinner. Avtrekk i alle våtrom, bod og kjøkken, tilluft (friskluft) i alle oppholdsrom (stue og soverom). Aggregat plasseres i egnet bod. Det leveres separat kjøkkenventilator fra kjekkenleverandør.

Garderobeskap
Det leveres garderobeskap som vist på tegning i hvit glatt utførelse, samt skyvedørsgarderobe med hvite fronter i hall/gang med enkel innredning. Øvrige innredninger leveres ikke.

Rør og sanitær
Til kjøkken leveres oppvaskkum i stål med blandebatteri og uttak for oppvaskmaskin.

Toalett leveres i standard hvit utførelse (vegghengt). Det kan være en synlig innkassing på vegg hvor toalettet er plassert. Det lveres sluk i guvl på bad og teknisk rom. Opplegg for vaskemaskin på bad i plan 1. Det leveres dusjhjørne i aluminium og glass og termostatstyrt dusjbatteri. Det leveres utevannskran i hver boenhet som plasseres på inngangsside. Tekniske installasjoner plasseres i teknisk rom plan 1. Sikringsskap plasseres i gang.

El-installasjon, telefon, etc.
Boligene leveres med skjult elektrisk anlegg iht. gjeldende forskrifter - NEK 400. Det leveres standard hvite brytere og stikkontakter. Enkelte steder kan kabler være synlige. Opplegg til bredbånd og kabel-tv bestilles av utbygger på vegne av sameiets styre.

Det lveres lys under overskap på kjøkken med stikkontakt. I tillegg leveres 4 stk. utelamper. Det leveres like utelamper til hver bolig.

Godkjent brannvarsling leveres i hver bolig. Det leveres i tillegg 16 downlights med demper. For øvrige lampepunkter leveres ikke lampe.

Plassering/antall downlights:
Bad - 4 stk.
Gang - 3 stk.
Kjøkken - 4 stk
Stue - 5 stk.

Det vil etableres el-punkt (med 10 Amp) til Elbil-lading i garasjen.

Balkonger/uteplasser
Boligene levers med balkonger av trykkimpregnert treverk med synlig skruing.

Drypp og gjennomrenning kan forekomme. Baklong er å anse som utendørs anlegg. Rekkverk i gals og metall. Stolper og dragere til balkong leveres i ubehandlet impregnert treverk. Foran hovedinngang leveres fast dekke i betong. Øvrige plattinger leveres ikke.

Vinduer
Leveres i godkjent utførelse og i henhold til varmetapsberegning. Mørk farge, utvendig og innvendig.

Dører
Innvendige dører leveres i hvit utførelse med hvite karmer - i tråd med boligens øvrige stil. Vridere i stål. Ytterdør leveres i mørk utførelse. Balkong/terrassedør leveres med glasskvalitet/farge som vindu.

Garasjeport
Garasjeport leveres som "vedlikeholdsvennlig" port av stål/aluminium i mørk utførelse - leddport. Elektrisk portåpner med 2 stk. fjernkontroller inngår.

Trapp og listverk
Innvendig trapp leveres med hvitmalte vanger og rekkverk, med eikelaserte åpne trinn i tilnærmet samme farge som standard parkett (trappen er produsert i furu).

Karmlister og utforinger på dører og vindu på bad leveres hvitmalt i glatt utførelse. Fotlister leveres i eik i tråd med standard parkettleveranse. Listverk utføres med synlig spikring. Smyg rund vinduer blir utført med sparklet og malt gips, uten listverk. Overgang tak/vegg leveres sparklet og malt, uten taklist.

Sikkerhet
Det leveres godkjent brannvarslingsanlegg (intern varsling) og brannslukker type pulverapparat.

Byggvask
Boligen vaskes før overtakelse. En byggvask innebærer at alle flater vaskes, men byggstøv virvles opp, og vil legge seg etter endt vaskin. Det må derfor påregnes noe byggstøv på overflater ved overtaglese av boligen. Vinduer vaskes utvendig og innvendig dersom værforhold tillater det.

Avvik/endringer
Selger kan gjøre mindre endringer av konstruksjon eller materialvalg uten fohåndsvarsel med likeverdige løsninger/materialer, uten at kontraktsummen endres. Føringsveier for rør og kanaler kan forekomme som sjakter og innkassinger som ikke nødvendigvis er vist på tegning. Det kan være avvikende takhøyde i bod, bad og vaskerom som følge av rørføringer. Andre utførelser/leveranser bestilt av kjøper utover standard kan medføre tillegg i leveringstid og/eller pris. Det gjøres forøvrig oppmerksom på at det nå er stengt for endringer/tilvalgsmuligheter grunnet prosjektets framdrift.

Ovennevnte er hentet fra utbyggers salgsoppgave. Det tas forbehold om endringer og ev. skrivefeil.
 
Primærrom 
Primærrom: 148 kvm
Følgende rom er inkludert i P-rom:
Plan 1: Gang/trapperom, bad/vasekrom og soverom.
Plan 2: Stue og kjøkken.
Plan 3: Gang/trapperom, bad og 3 soverom.
Takplan: Gang/trapperom.

Formuesverdi
Formuesverdi for denne eiendommen foreligger ikke ettersom boligen er nyoppført. Utgjør normalt 25% av boligens verdi for primærbolig, og 80% av boligens verdi for sekundærbolig (for ligningsåret 2016).

Boder
Sportsbod i bakkant av garasje, samt 1 bod på plan 3.

Vei / Vann / Kloakk
Offentlig

Reguleringsforhold / Offentlig godkjenning
Eiendommen ligger i et område som er regulert til boligbebyggelse, samferdsel, vei, fortau, gang- og sykkelvei, grøntareal, natur- og friområde. Området er omfattet av reguleringsplan med reviderte bestemmelser. Det må påregnes byggeaktivitet både på eiendommen, naboeiendommen og i området generelt i årene som kommer.

Reguleringsplaner m/bestemmelser og kart kan sees hos megler.

Sameiet
BORI BBL er valgt som forretningsfører for Eierseksjonssameiet.

Utbygger/selger har rett til å inngå avtaler på vegne av eierseksjonssameiet før overtagelse (bl.a. strømleverandør, vaktmestertjenester, vedlikehold av tekniske installasjoner og valg av signaloperatør for kabel-tv og data).

Stipulert overtagelse
Forventet ferdigstillelse er 4. kvartal 2022. Dette tidspunktet er foreløpig og ikke bindene og utløser ikke dagmulkt. Når selger har opphevet forbeholdene stilt i avtalen skal selger fastsette en overtakelsesperiode som ikke skal være lenger enn 3 måneder. Selger skal skriftlig varsle kjøper om når overtakelsesperioden begynner og slutter. Senest 10 uker før ferdigstillelse av boligen skal selger gi kjøper skriftlig melding om endelig overtakelsesdato. Den endelige datoen er bindende og dagmulktsutløsende, og skal ligge innenfor overtakelsesperioden.

Forsikring
Frem til overtagelse vil eiendommen være forsikret av utbygger. Etter overtagelsen vil eiendommen forsikres gjennom sameiets fellesforsikring. Kjøper må selv besørge innboforsikring og forsikring av eventuelle særskilte påkostninger.

Utleie
Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Fordeler ved å kjøpe nybygg
Det er mange fordeler for den som kjøper ny bolig.

For mange er det fristende å starte med blanke ark i en helt ny bolig, og det kan være mange fordeler ved å kjøpe nybygg. En av disse er at du får god tid til salg av egen bolig og forberedelse av flytteprosessen.

Lavere omkostninger og høy trygghet
Kjøpere av nybygg har ekstra trygghet gjennom at salget reguleres av Bustadoppføringslova, der utsteder selger garantier som varer i 5 år etter overtakelse. Vanligvis er det lavere omkostninger ved kjøp av prosjekterte boliger, da man kun betaler dokumentavgift av andel tomteverdi.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne/sameiet har panterett i seksjonen for felleskostnader samt andre krav som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for den enkelte bruksenhet overstiger 2 ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunkt tvangsdekning besluttes gjennomført, jf. lov om eierseksjoner § 31 første ledd. Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Kjøper er gjort kjent med at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn 2 boligseksjoner i samme eierseksjonssameie, jf. lov om eierseksjoner § 23, første ledd

1997/5851-1/8  Bestemmelse om veg  
02.05.1997 
rettighetshaver:Knr:3030 Gnr:33 Bnr:15  
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
Overført fra: 3030-33/82
Gjelder denne registerenheten med flere

2015/11453-1/200  Erklæring/avtale  
07.01.2015 
Rettighetshaver:ELVIA AS  
Org.nr: 980489698
Rett til bygging, drift og vedlikehodl av nettstasjon med tilhørende kabelanlegg/luftanlegg.
Bestemmelse om adkomstrett
Bestemmelse om bebyggelse
Bestemmelse om beplantning
Overført fra: 3030-33/82
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2015/1088306-1/200  Erklæring/avtale  
20.11.2015 
Rettighetshaver:LILLESTRØM KOMMUNE  
Org.nr: 820710592
Bestemmelse om salamanderdam
Rett for kommunen til å anlegge, drifte og vedlikeholde dammen mv
Fri ferdsel for allmennheten
Overført fra: 3030-33/82
Gjelder denne registerenheten med flere

2021/1242307-1/200  Bestemmelse om nettstasjon  
06.10.2021 21:00 
Rettighetshaver:ELVIA AS  
Org.nr: 980489698
Bestemmelse om stedsevarig rett til bygging,drift,vedlikehold og fornyelse
Bestemmelse om transport og ferdsel
Bestemmelse om byggeforbud og beplantning
Overført fra: 3030-33/82
Gjelder denne registerenheten med flere

2021/1610939-1/200  Seksjonering  
22.12.2021 21:00 
opprettet seksjoner:
snr: 48
formål: Bolig
tillegsdel: Grunn
sameiebrøk: 1773/78724
For øvrige opplysninger om grunndata, se den seksjonerte matrikkelenheten.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
kr 7 990 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 585,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 2 200,- (Tilvalg)
kr 5 000,- (Kapitalinnskudd til sameiet)
kr 5 000,- (Tilkoblingsavgift bredbånd/TV)
kr 15 204,- (Etablering av sameiet, seksjonering)
kr 20 000,- (Dokumentavgift til Staten (2,5 % av andel tomteverdi))
kr 25 000,- (Administrasjonsgebyr)
--------------------------------------------------------
kr 73 774,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 8 063 774,- (Totalpris inkl omkostninger)

Betalingsbetingelser
Det forutsettes at kr. 100 000,- innbetales som forskudd ved kontraktsinngåelse + administrasjonsgebyr kr. 25 000,-. Innbetalingen skal være fri egenkapital, det vil si at det ikke forutsettes pant i leiligheten som kjøpes. Påløpte renter vil tilfalle kjøper 2 frem til skjøte er tinglyst.

Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller kjøpers konto i norsk finansinstitusjon. Eventuell egenkapital skal innbetales i én samlet betaling fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

Avbestilling
Kjøp etter bustadoppføringslova innebærer en avbestillingsrett for kjøper. Dersom denne retten benyttes vil kjøper kunne bli holdt ansvarlig for selgers merkostnader og tap som følge av avbestillingen. I stedet for erstatning kan det være fastsatt et avbestillingsgebyr. Erstatning og avbestillingsgebyr reguleres av bustadoppføringslova §§ 53 og 54.

Garantier
Garanti etter buofl. § 12 vil bli stilt i forbindelse med avtaleinngåelse.

Garantien skal være pålydende 3% av kjøpesummen i byggetiden og 5% i 5 år etter overlevering av boligene til kjøper.
 
Eventuelle påkrevde endringer av garantier ved eventuelle videresalg utføres ikke og bekostes ikke av selger.

Selgers forbehold
Alle opplysninger er gitt med selgers forbehold om rett til endringer som er hensiktsmessige og nødvendige uten at den generelle standard forringes. Kjøper aksepterer uten prisjustering at utbygger har rett til å foreta slike endringer. Eksempel på slike endringer kan være innkassing av teknisk anlegg, mindre endringer av boligens areal, tilpasninger av utomhusplan og liknende. Ved arealavvik på 5% eller mindre, har partene ikke krav mot hverandre.

Selger kan ikke garantere at det ikke er skjeggkre i boligen ved overlevering.

Tegninger og perspektiv er kun ment som en illustrasjon. Det kan således inneholde elementer som ikke inngår i selgers leveranse, både når det gjelder utvendige innvendige og forhold. Mindre justeringer må påregnes i detaljprosjekteringen. Det gjøres oppmerksom på at dersom det er avvik mellom endelig leveransebeskrivelse og fremlagte tegninger/planskisser/illustrasjoner, er det endelige leveransebeskrivelse som gjelder. Slike avvik utgjør ingen mangel ved selgers leveranse som gir kjøper rett til prisavslag eller erstatning.

Selger kan tinglyse bestemmelser som vedrører sameiet, naboforhold eller forhold pålagt av myndighetene.

Ved avvik mellom informasjon gjelder dokumentene i den rekkefølge som er nevnt over. Lovpålagte opplysninger om eiendommen er ufullstendig uten alle vedlegg.

Videresalg av kontraktsposisjon
Kjøper kan ikke uten selgers skriftlige samtykke videreselge (transportere) kjøpekontrakten eller selge boligen videre før hjemmel er overført.

Tilvalg
Grunnet fremdriften i prosjektet er det ikke lenger mulig å gjøre tilvalg.

Ferdigattest / midlertidig brukstillatelse
Ved overtakelse skal det foreligge midlertidig brukstillatelse. Utbygger er ansvarlig for å innhente ferdigattest, men kjøper er innforstått med at denne normalt ikke foreligger før etter overtakelse. Kjøper er gjort uttrykkelig kjent med og aksepterer at boligen vil kunne bli klar for overtakelse før det totale prosjektet, herunder hele eller deler av fellesarealet utomhus, kan ferdigstilles. Dette innebærer at kjøper vil kunne få rett og plikt til å overta boligen før det foreligger ferdigattest og at selger kan måtte søke om midlertidig brukstillatelse/ dispensasjon om krav til ferdigattest ved overtakelse. Dersom kjøper overtar boligen på midlertidig brukstillatelse har selger krav på oppgjør i henhold til kjøpskontrakten, mot at det holdes tilbake et beløp som sikkerhet for at ferdigattesten blir gitt. Selger plikter å fremskaffe ferdigattest når utomhus ferdigstilles.

Arealangivelser
Prislister er angitt i ca. bruksareal BRA (salgbart areal BRA-S) som er boligens mål innvendig, innbefattet innvendige ev. boder, sjakter og innvendige vegger, men ikke medregnet yttervegger og vegger mot andre bruksenheter. I tillegg opplyses ca. P-rom i prislisten. Arealet for P-rom er inklusive innervegger men fratrukket areal for sjakter og ev. boder. Selger tar forbehold om at mindre avvik kan forekomme.

Budgivning
Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen i våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Ta kontakt dersom du har behov for bistand i forbindelse med budgiving.

Lovgrunnlag
Boligen selges i henhold til Bustadoppføringslova som regulerer kjøpers (forbrukers) rettigheter og plikter ved avtale om oppføring av bolig og kjøp av fast eiendom der bygningen ikke er fullført når avtalen inngås. Ved salg til aksjeselskap legges Avhendingslovens bestemmelser til grunn.

RESALG AV BOLIG UNDER OPPFØRING:
Kjøper 1 har inngått avtale med Utbygger om kjøp av ny eierseksjon i sameie på eiet grunn. Eiendommen vil tildeles seksjonsnummer og sameiet vil bli etablert før ferdigstillelse.

Ny kjøper (Kjøper 2) er gjort kjent med at seksjonen er under oppføring, og tidligere er solgt fra Utbygger til Kjøper 1 i følge signert kontrakt.

Utbygger er Nitteberg Panorama Nord AS, orgnr. 920 898 327.

Ny kjøpere (Kjøper 2) er kjent med at utbygger forholder seg til Kjøper 1, og at Kjøper 1 er ansvarlig for å bringe all informasjon videre til Kjøper 2.

Kjøper 1 og Kjøper 2 har begge rett til/krav på ettårsbefaring av boligen.

Kjøper 2 får et kontraktsforhold med Kjøper 1, og ikke med Utbygger. Kjøper 1 står fullt ut ansvarlig for å oppfylle alle sine forpliktelser i henhold til kjøpekontrakten inngått med Utbygger helt frem til overtagelse av boligen.

Oppdragsnummer
77-22-0189

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern
Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret.  Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-7 (3). Dette innebærer at mulighetene for å få slettet personopplysninger er begrenset. Du kan lese om vår behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på https://eie.no/eiendom/personvernerklaering

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler MNEF / Partner Jan Erik Ellefsrud

Saksbehandlere
Jan Erik Ellefsrud
EIE Lillestrøm
Eiendomsmegler MNEF / Partner
Mob: 46 42 03 00 / E-post: jee@eie.no


Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Elvengveien - Hus 48
For mer om objektet
Elvengveien - Hus 48

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: