Bilde 1 av Elgfaret 3BBilde 2 av Elgfaret 3B
Digital salgsoppgave
Elgfaret 3B

2016 Frogner • Lillestrøm kommune

Prisantydning

kr 5 250 000

Omkostninger: kr 38 870Totalpris: kr 5 288 870
FROGNER / LINDEBERG - Halvpart tomannsbolig under oppføring - Moderne standard - Lekkert drømmekjøkken - 3 sov - 2 stue
Se bladbar salgsoppgaveLast ned denne salgsoppgavenVis i kart
Boligtype
Tomannsbolig
Eierform
Eierseksjon
Antall soverom
3 soverom
Primærrom (P-ROM)
98 m²
Bruksareal (BRA)
104 m²
Prisantydning
kr 5 250 000
Omkostninger
kr 38 870
Totalpris
kr 5 288 870
Byggeår
2023
Tomt
Eiet tomt m²
Oppdragsnummer
11230010
card-default

Lasse Saltkjel

Eiendomsmegler
Les om Lasse
Prisantydningkr 5 250 000,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 1 500 000,-)kr 37 500,-
  
Totalpris kr 5 288 870
Nøkkelinformasjon
- Prosjektert tomannsbolig fra ABChus.
- Type Noelle med høy standard.
- "Låvestil" med stramt, stilrent uttrykk.
- Solrikt, landlig og barnevennlig.
- Entré med fliser og gulvvarme.
- Stue og kjøkken i åpen løsning.
- Store, herlige vindusflater.
- Peisovn og dør ut til terrasse.
- Drømmekjøkken med hvitevarer. 
- Loftstue, perfekt for filmkvelder.
- To flislagte bad med gulvvarme.
- Opplegg for vaskemaskin på bad.
- Tre soverom med plass til klesskap.
- Sportsbod med utvendig adkomst.
- Sikringsskap med automatsikringer.
- Balansert ventilasjon med gjenvinning.
- Smarthusstyring med egen app.

Hvorfor kjøpe nytt?
- Boligen er i forskriftsmessig stand med mange års reklamasjonsfrist.
- Utbygger stiller med garantier i inntil fem år.
- Dokumentavgift kun av tomteverdien.
- Energiøkonomiske og klimavennlige løsninger.
- Tidsriktige materialer og høy bokomfort.
- Innflyttingsklar uten tanke på å måtte pusse opp først.
- Det er lite vedlikeholdskostnader i nær framtid.

Hovedoppdragsnummer
11-23-0010

Eiendom
Elgfaret 3B, 2016 Frogner

Matrikkel
Gnr. 294 Bnr. 120 i Lillestrøm kommune

Det gjøres oppmerksom på at eiendommen er under seksjonering og at endring av matrikkel vil/kan forekomme.

Boligtype
Tomannsbolig

Eierform
Eierseksjon

Ferdigstillelse
Byggestart er planlagt mars 2023 og det legges opp til en byggetid på 6-7 måneder. Tidspunktet er foreløpig og er ikke dagmulktsutløsende.

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler Lasse Saltkjel

Selger/Utbygger
Tveir Eiendom AS

Prisantydning og omkostninger
kr 5 250 000,- (Prisantydning) Omkostninger: kr 200,- (Pantattest kjøper) kr 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) kr 585,- (Tingl.gebyr skjøte) kr 37 500,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 1 500 000,-)) -------------------------------------------------------- kr 38 870,- (Omkostninger totalt ved prisantydning) -------------------------------------------------------- kr 5 288 870,- (Totalpris inkl omkostninger)

Arealer
Primærrom (P-ROM): 98 kvm, Bruksareal (BRA): 104 kvm

Følgende rom inngår i P-rom:
1. etasje: Entré/gang, bad, stue og kjøkken
2. etasje: Gang, tre soverom, bad og stue

Arealangivelsen er hentet fra godkjente byggetegninger. Det tas forbehold om eventuelle avvik i oppgitt areal.

Innhold
1. etasje: Entré/gang, bad, stue, kjøkken og sportsbod
2. etasje: Gang, tre soverom, bad og stue

Kommunale avgifter
Kommunale avgifter og eiendomsskatt fastsettes når boligene er ferdig bygget og betales som hovedregel av den enkelte seksjonseier direkte til kommunen. Det tas forbehold om at disse vil kreves inn via felleskostnader til sameiet. Basert på erfaringstall estimeres de kommunale avgiftene til ca kr. 15 000,- per år for hver enkelt av boligene.

Energimerke
Alle eiendommer som selges eller leies ut skal ha energiattest. Unntak gjelder for frittstående bygninger med bruksareal som er mindre enn 50 kvm. Utbygger plikter å fremlegge energiattest og er selv ansvarlig for at opplysningene er riktig. Som følge av at eiendommen ikke er ferdig bygget under kontraktsinngåelse vil slik energimerking først kunne gjennomføres på et senere tidspunkt og kjøper vil få oversendt informasjon om dette på det tidspunkt boligen kan energimerkes.

Oppvarming - Teknisk
Boligen vil være utstyrt med elektrisk oppvarming i form av gulvvarme i entreen og på badene. I tillegg blir stuen utstyrt med peisovn. Elanlegg leveres i henhold til NEK400, og sikringsskapet får jordfeilautomater. Ventilasjon blir balansert med varmegjenvinning. Boligen leveres med smarthus, og via en app på din telefon kan du styre lys, varme og ventilasjon.

Tomt - Utomhus
Kledningen leveres ferdig grunnet og fabrikkmalt med ett strøk dempet sort som står i stil til de sorte vindusrammene. Hver bolig vil få flotte uteområder til glede for barna, og det blir dør ut fra stuen til en terrasseplatting. Hagen blir tilsådd med plen, så her er det grunnleggende i varetatt. Man står dermed fritt til å kunne tilpasse egen hage og terrasse med beplantninger, gjerde, hekk og annet.

Det gjøres oppmerksom på at det oppgitte tomtearealet er hele tomten og vil bli bestående av tre til fire nyoppførte boliger. Først for boliger i 3A og 3B, men senere til en planlagt enebolig eller hel tomannsbolig.

Parkering
Det blir plass til bilen i egen gårdsplass, og øvrig parkering er etter områdets gjeldende bestemmelser.

Beliggenhet
Eiendommen ligger i et landlig og barnevennlig boligområde på Lindeberg i Lillestrøm kommune. Området har en svært sentral beliggenhet med tilknytning til E6-aksen for rask adkomst til Oslo sentrum og Oslo Lufthavn, og med videre veiforbindelser til hele det sentrale Østlandsområdet.

Fra eiendommen er det kort vei til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon og et godt utvalg av servicetilbud. Det er fine friluftsområder i Heksebergåsen (Vardefjellet), med turmuligheter i lett skogsterreng som har både bade- og fiskevann. Romeriksåsen og Vilbergfjellet byr dessuten på et godt løypenett både sommer og vinter.

Ved Frogner skole er det friområder med nyere lekeplass, idrettsplass, fotballbane, skaterampe og svømmehall. Frogner IL har et toppmoderne idrettsanlegg med flerbrukshall og kunstgressbane. Golf kan du spille på Hauger golfbane, Myklagard på Kløfta, på anlegget ved Lillestrøm by eller ved Losby Gods i Lørenskog.

Shopping og dagligvare
Dagligvarehandelen kan blant annet gjøres på Kiwi Frogner. Frogner sentrum har for øvrig et variert utvalg av butikker, samt serveringssteder, apotek og helsetjenester. Romerikssenteret på Kløfta, Skedsmo Senter og Strømmen Storsenter har også et rikt utvalg, og ligger i kort avstand fra eiendommen. Sistnevnte fremstår som landets mest innholdsrike kjøpesenter.

Skole/barnehage
Lindeberg FUS barnehage ligger like ved togstasjonen og er kun 6-7 minutters gange unna. Fra eiendommen er det 3 km til Frogner barne- og ungdomsskole. Langs Lindebergveien og Trondheimsveien er det etablert gang- og sykkelsti som gir en trygg skolevei. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.

Offentlig kommunikasjon
Kollektivtilbudet i området består av buss og tog. Nærmeste holdeplass er Lindeberg handel som ligger ca. 350 meter fra eiendommen. Lindeberg stasjon ligger 6-7 minutters gåtur unna og herfra går det tog hver halvtime i retning Oslo/Drammen og Jessheim/Dal. Med bil tar det ca. 5 min til Frogner, 10 min til Skedsmokorset, 16 min til Lillestrøm, 18 min til Strømmen, 20 min til Oslo Lufthavn og 30 min til Oslo S.

Leveransebeskrivelse
Elgfaret 3B vil få en topp moderne tomannsbolig med store vindusflater og høy standard. Boligen er av typen Noelle fra ABChus - en vertikaldelt bolig over to plan med familievennlig preg. Noelle har låve-stil med sort kledning og vindusrammer, noe som skaper et stramt og stilrent uttrykk.

Boligen får en flott stue med åpen kjøkkenløsning og store vindusflater som slipper lyset inn fra flere retninger. Sentrert i rommet blir det installert en peisovn og det blir utgang til terrasseplatting og hage. Kjøkkenet får lekker innredning fra Drømmekjøkkenet med kvalitetshvitevarer fra Siemens. Ellers kan boligen skilte med loftstue, 3 soverom, to bad og sportsbod.

Innvendig blir det slette vegger malt i «washed linen», en varm gråbeige farge, og listefri overgang til himling. Gulvet får lys hvitpigmentert eikeparkett, med unntak av entré og bad som får store fliser og gulvvarme. Boligen leveres med smarthus-app som styrer både lys, varme og ventilasjon.

For øvrig henvises det til vedlagt leveransebeskrivelse for ytterligere detaljer.

Entré
Boligen vil ha et overbygd inngangsparti med ytterdør som har klart glassfelt. Entreen får sparklet og malte gipsvegger med listefri overgang til himling, og på gulvet blir det lagt grå 60 x 60 cm fliser, samt varme som tørker raskt opp etter våte klær og sko. Veggene blir malt i washed linen som er en varm gråbeige farge, akkurat passe myk og lun.

Stue
I første etasje vil det være et åpent og luftig allrom som utgjør stue og kjøkken. Store vindusflater slipper lyset inn fra flere retninger, og det blir montert dør ut til terrasseplatting og hage.

Stuens utforming skaper en naturlig sofa- og spisesone, og sentrert i rommet blir det en lekker peisovn. Gulvet får lys hvitpigmentert 3-stavs eikeparkett og veggene samme farge som entreen. Listverket rundt vinduene blir malt i klassisk hvit, og trappen opp til andre etasje blir i hvitmalt furu med åpne trinn.

Kjøkken
En lekker og velutstyrt innredning fra Drømmekjøkkenet monteres i L-form, og det er mulig å bestille kjøkkenøy som tilvalg. Innredningen får fronter i svartbeiset Bistro eikefiner og laminatbenkeplater som ligner lys marmor. I benken blir det sort kompositt oppvaskkum av typen Franke med sort kran fra Newform.

Videre blir kjøkkenet utstyrt med kvalitetshvitevarer fra Siemens i form av stekeovn i høyskap, induksjonstopp, XXL oppvaskmaskin og kjøl/frys. Ventilator fra RørosHetta blir innebygd i skap over koketoppen.

Loftstue
I andre etasje blir det etablert en koselig loftstue - perfekt for filmkvelder, overnattinger og vennebesøk. Loftstuen får lik eikeparkett som første etasje og vegger malt i washed linen med listefri overgang til mønet tak. Mønet tak gir god takhøyde og et luftig preg, og loftstuen får også gode vindusflater.

Bad/wc/vaskerom
Det vil være to pene bad i boligen, ett i hver etasje. Begge bad får lik utførelse med grå 60 x 60 cm gulvfliser, gulvvarme og 30 x 60 cm veggfliser. Badene blir også likt utstyrt med toalett, dusjhjørne og innredning, hvor innredningen på badet i andre etasje blir noe større. Badet i første etasje vil være utstyrt med opplegg for vaskemaskin.

Soverom og garderobe
Boligen vil inneholde tre soverom - alle i andre etasje, og alle med plass til garderobeskap. Soverommene får eikeparkett og slette vegger med listefritt til tak, akkurat som resten av boligen. Det blir lagringsplass i en sportsbod med utvendig adkomst. Boden får gulvfliser og opplegg for vask.

Formuesverdi
Formuesverdien er ikke fastsatt. Formuesverdien fastsettes av skatteetaten etter en beregningsmodell om boligen er primær eller sekundær. Formuesverdien for primærbolig utgjør 25% av beregnet markedsverdi og  90% av sekundærbolig for 2019 og 2020. Det gjøres oppmerksom på at kjøper selv må sende inn opplysninger om adresse, areal, boligtype og byggeår til skattemyndighetene. Det tas forbehold om endring av satser.

Vei / Vann / Kloakk
Eiendommen er tilknyttet offentlig vann- og avløp via private stikkledninger. Vi gjør oppmerksom på at private ledninger vedlikeholdes for eiers regning. For private fellesledninger er det normalt tilknyttet solidarisk vedlikeholdsplikt. Det er privat vei til offentlig vei.

Odel / Konsesjon
Verken odel eller konsesjon er relevant for denne eiendommen.

Reguleringsforhold / Offentlig godkjenning
Eiendommen er regulert til boligformål og er avsatt til nåværende boligbebyggelse jf. arealplanen til Sørum (nå Lillestrøm kommune) 2019-2031.

Det gjøres oppmerksom på at det i tillegg til Elgfaret 3A og 3B som nå er under oppføring, skal føres opp én enebolig eller en hel tomannsbolig til. Denne fremgår per nå ikke i kartgrunnlaget.

Stipulert overtagelse
Bygging er påbegynt og det legges opp til en byggetid på 6-7 måneder. Tidspunktet er foreløpig og er ikke dagmulktsutløsende.

Annet
Det er marin leire i området, og iht. kartdata fra kommunen ligger eiendommen i midtre risikoklasse - kategori 3.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse. Følgende servitutter er tinglyst på eiendommens grunnboksblad:

1986/10022-1/9  Bestemmelse om vannledn.  
Tinglyst 24.11.1986 
Bestemmelse om drensvann/stikkrenne m.v.
RETTIGHETSHAVER kommunen
Overført fra: 3030-294/26
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2022/1437650-1/200  Bestemmelse om kloakkledning  
Tinglyst 19.12.2022 21:00 
Kan ikke slettes uten samtykke fra:LILLESTRØM KOMMUNE  
Org.nr: 820710592
rettighetshaver:Knr:3030 Gnr:294 Bnr:26  
Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger
 
Grunndata
2022/1437639-1/200  Registrering av grunn  
Tinglyst 19.12.2022 21:00 
Denne matrikkelenhet opprettet fra:Knr:3030 Gnr:294 Bnr:26
 
Rettigheter på andre eiendommer
Rettigheter på 3030-294/49/0/1-12
Rettigheter i eiendomsrett
2022/1437684-1/200  Bestemmelse om vannledning  
Tinglyst 19.12.2022 21:00 
Kan ikke slettes uten samtykke fra:LILLESTRØM KOMMUNE  
Org.nr: 820710592
rettighetshaver:Knr:3030 Gnr:294 Bnr:120  
Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger
Gjelder denne registerenheten med flere

Vi gjør videre oppmerksom på at det i henhold til eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn to seksjoner i sameiet.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
kr 5 250 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 585,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 37 500,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 1 500 000,-))
--------------------------------------------------------
kr 38 870,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 5 288 870,- (Totalpris inkl omkostninger)

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller kjøpers konto i norsk finansinstitusjon. Eventuell egenkapital skal innbetales i én samlet betaling fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Provisjon (0,9% av salgssum)

Innhenting av offentlige opplysninger (Kr.2 559)

Tilrettelegging (Kr.19 900)

Markedspakke (Kr.8 000)

Fakturagebyr (factoring) (Kr.3 512)

Oppgjør (Kr.6 900)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Avbestilling
Kjøper kan avbestille i henhold til reglene i bustadoppføringslova §§ 52 og 53. Slik avbestilling kan gi selger rett til økonomisk kompensasjon. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Garantier
Selger skal, umiddelbart etter at avtale er inngått, stille garanti etter bustadoppføringslova § 12. Garantien skal gjelde fra tidspunkt for avtaleinngåelse og frem til fem år etter overtagelse. Garantien skal tilsvare minst 3 % av kjøpesummen frem til overtagelse, og minst 5 % etter overtagelse. Er det i avtalen tatt forbehold som beskrevet i bustadoppføringslova § 12 annet ledd, andre setning, er det tilstrekkelig at selger stiller garantien straks etter at forbeholdene er falt bort, men selger skal uansett stille garanti før byggearbeidene starter.

I tilfeller der det skal stilles garanti etter fristen i forrige avsnitt og dette ikke er gjort, kan kjøper gi selger et skriftlig varsel med en frist på minst ti virkedager til å rette forholdet. Har entreprenøren heller ikke innen denne fristen dokumentert at det er stilt garanti i samsvar med bustadoppføringslova § 12, har kjøper rett til å heve avtalen. Innbetalt beløp til meglers klientkonto tilhører kjøper og kan fritt disponeres av kjøper inntil selger har stilt forskuddsgaranti eller skjøte til kjøper er tinglyst.

Selgers forbehold
Kjøper må være innforstått med den usikkerhet som foreligger med hensyn til fremdrift og overtagelse, og kan ikke påberope seg overskridelser av de her angitte estimerte overtagelsestidspunkt som avtalt frist for ferdigstillelse/ overtagelse. En forsinkelse i forhold til disse estimatene vil således ikke kunne danne grunnlag for krav om dagmulkt eller annen erstatning.

Tegninger og bilder i illustrasjonsbok er kun illustrasjoner og kan avvike i forhold til plan- og fasadetegninger som vedlegges kontrakt, herunder teknisk beskrivelse. Alle illustrasjoner, skisser, møblerte plantegninger med mer er kun ment å danne et inntrykk av den ferdige bebyggelsen, og kan således ikke anses som endelig leveranse. Inntegnet utstyr/inventar medfølger ikke, så som for eksempel møbler og garderobeskap, og det vil derfor fremkomme elementer i presentasjonsmaterialet som ikke inngår i leveransen. Beplanting og blomster, innredninger, tepper, møbler, markiser, og annet tilbehør utover det som er beskrevet ovenfor, leveres ikke. Det tas forbehold om at sjakter og føringsveier for tekniske installasjoner ikke er ferdig inntegnet. Innkassinger vil ha varierende størrelse avhengig avboligtype og etasjeplan.

Generelle beskrivelser av prosjektet i salgs- og markedsføringsmateriell vil ikke passe for alle boligene i prosjektet. Interessent oppfordres derfor særskilt til å vurdere dette (solforhold, utsikt, beliggenhet i forhold terreng og omkringliggende bygningsmasse med mer) før budgivning. Alle opplysninger er gitt med forbehold om rett til endringer som er hensiktsmessige og/eller nødvendige, likevel slik at den generelle standard og utførelse ikke forringes eller endres vesentlig. Kjøper aksepterer uten prisjustering at selger har rett til å foreta slike endringer. Eksempel på slike endringer kan være innkassinger og nedforinger av teknisk anlegg, mindre endringer av boligens areal og lignende.

Utbygger forbeholder seg retten til å foreta nødvendige endringer som følge av offentlige pålegg eller tilpasninger i forhold til tekniske løsninger. Videre forbeholder utbygger seg rett til å bestemme endelig utforming av utomhusarealer, materialvalg og fargevalg samt innvendige og utvendige fellesarealer, uten at kjøper har rett til å kreve endringer av avtalt pris. Dette gir ikke utbygger rett til å foreta endringer som er av en slik art at boligens standard objektivt sett forringes eller objektivt svekker boligens bruksverdi. Utbygger skal så langt det er praktisk mulig informere kjøper om slike endringer. Det kan være avvik mellom de plantegninger og skisser som er presentert i prospektet, og den endelige leveransen.

Videresalg av kontraktsposisjon
Kjøper kan søke om å få transportere sine rettigheter og plikter til en ny kjøper. Transporten krever samtykke fra selger, og selger forbeholder seg retten til å nekte overdragelse på fritt grunnlag. Ved akseptering av transport, tilkommer et transportgebyr på kr. 75 000,- inkludert mva. Dette gjelder også dersom kjøper videreselger enheten med direkteoverskjøting.

Tilvalg
Mot vederlag har kjøper rett til å få utført endrings- og tilleggsarbeider. Rettigheten begrenses oppad til 15% av avtalt vederlag. Til orientering opplyses det at bustadoppføringslovas § 9, andre avsnitt inneholder bestemmelse om at ønsker om endringer og tilvalg kan avvises når disse vil føre til ulemper for entreprenør/selger som ikke står i forhold til forbrukerens interesse. Dersom det likevel er mulig å få utført de ønskede endringer, vil det kunne påløpe ekstra kostnader.

Endringene innebærer at beskrivelsen av salgsobjektet justeres i henhold til de avtalte endringer og tilvalg. Det er også etter endringene selger som er ansvarlig for hele leveransen av boligen, og kjøper kan forholde seg til selger ved eventuell forsinkelse eller mangler knyttet til endringene. Kjøper er ansvarlig for å betale hele kjøpesummen, inkludert betaling for endringene, til eiendomsmeglers klientkonto. Endringsavtaler skal være skriftlige.

Det gjøres oppmerksom på at dersom planløsningen endres, eller endringer medfører at nye byggetegninger må foreligge, vil det påløpe et gebyr til tegner/arkitekt for dette.

Ferdigattest / midlertidig brukstillatelse
Ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse skal foreligge før overtagelse kan finne sted. Ved innflytning kan det foreligge en midlertidig brukstillatelse som senere blir avløst av en ferdigattest når mindre gjenstående arbeider er utført. Utbygger er ansvarlig for at det blir utstedt ferdigattest på eiendommene.

Lovgrunnlag
For felles ansvar og forpliktelser hefter den enkelte sameier i forhold til sin sameiebrøk, jfm. eierseksjonsloven § 24.

Boligene selges til forbrukere i henhold til "lov om avtalar med forbrukar om oppføring av ny bustad m.m.", heretter kalt bustadoppføringslova. Ved salg til profesjonelle er det avhendingslova som er gjeldende.

Oppdragsnummer
11-23-0010

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern
Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret.  Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-7 (3). Dette innebærer at mulighetene for å få slettet personopplysninger er begrenset. Du kan lese om vår behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på https://eie.no/eiendom/personvernerklaering.

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.


Gå til budgivning
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Elgfaret 3B
For mer om objektet
Elgfaret 3B

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: