Bilde 1 av Marcus Thranes vei 26EBilde 2 av Marcus Thranes vei 26E
Digital salgsoppgave
Marcus Thranes vei 26E

1470 Lørenskog • Lørenskog kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Nyoppført enebolig nær Langvannet - To store takterrasser - 4 sov - 2 bad - Dobbelgarasje - Vannbåren varme m/varmepumpe
Vis i kart
Boligtype
Enebolig
Eierform
Selveier
Antall soverom
4 soverom
Bruksareal (BRA)
180 m²
Bruttoareal (BTA)
211 m²
Prisantydning
kr 10 500 000
Omkostninger
kr 114 020
Totalpris
kr 10 614 020
Byggeår
2020
Tomt
Eiet tomt 505 m²
Oppdragsnummer
11200256
card-default

Lasse Saltkjel

Partner / Eiendomsmegler
Les om Lasse
Prisantydningkr 10 500 000,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 12 650,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgiftkr 100 000,-
  
Totalpris kr 10 614 020
Eiendom
Marcus Thranes vei 26E, 1470 Lørenskog

Matrikkel
Gnr. 106 bnr. 251 i Lørenskog kommune

Boligtype
Enebolig

Eierform
Selveier

Areal
Bruksareal (BRA): 180 m² , Bruttoareal (BTA): 211 m²

Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
4

Byggeår
2020

Tomt
Eiet tomt, 505 m2

Tomten er opparbeidet med asfaltert adkomstvei og gårdsplass, ferdigplen og thujahekker.

Prisantydning
10 500 000

Totalpris inkl. omkostninger
10 500 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
100 000,- (Dokumentavgift)

114 020,- (Omkostninger totalt)

10 614 020,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Eier
Flateby Eiendom.

Beskrivelse
Hvorfor kjøpe nytt?

- Boligen er i forskriftsmessig stand med mange års reklamasjonsfrist.
- Energiøkonomiske og klimavennlige løsninger.
- Innflyttingsklar uten tanke på å måtte pusse opp først.
- Det er svært lite vedlikeholdskostnader i nær framtid.
- Bærekraft har vært en av tankene bak denne boligen - Møre Royal kledning og terrassebord, vinduer med stålrammer etc. gir mindre vedlikehold og varmepumpe/vannbåren gulvvarme er valgt for å holde energikostnadene lave.

Parkering
Parkering på egen gårdsplass og i dobbelgarasje.

Servicetilbud
Daglige innkjøp gjøres enkelt på Rema 1000 eller Coop Mega, som ligger i nærområdet. Det finnes et rikt utvalg av take away i området. For større innkjøp og shopping kan nærområdet by på både Strømmen, Metro og Triaden kjøpesenter. Videre er det kort avstand inn til Lørenskog sentrum. Her er det to kjøpesentre (Metro og Triaden), kulturhus (med kino, bibliotek m.m), legesenter, tannklinikk, bank, matbutikker, restauranter og generelt frittliggende butikker.

Skole, barnehage og utdanningsinstitusjon
Lørenskog har et rikt tilbud for skole og utdanning. Lørenskog har ikke skolekretser, men det er definert "veiledende inntaksområder" for hver skole. For denne boligen vil Luhr skole (1-7 trinn) og Fjellsrud skole (8-10 trinn) være de nærmeste. Framtida barnehage og Margaretalia barnehage ligger i umiddelbar nærhet. Den videregående utdanningen består av varierte studieretninger på Skedsmo, Strømmen, Lørenskog og Mailand. Høgskolen - Oslomet i Oslo og Akershus ligger på Kjeller. En kort gåtur fra boligen, i tilknytning til skianlegget, ligger WANG Toppidrettsgymnas.

Offentlig kommunikasjon
Fra boligen er det gangavstand til både Hanaborg Stasjon og Lørenskog Stasjon. Her går det lokaltog fire ganger i timen begge retninger, med 11 minutters reisetid til Lillestrøm og 18 minutters reisetid til Oslo Sentralstasjon. Lørenskog Stasjon er omfattet av Sone 1 for de som er reisende mot Oslo. På stasjonen finnes det også busstopp hvor det går buss til både Lørenskog og Oslo.

Bebyggelse
Området består hovedsaklig av frittliggende småhus- og villabebyggelse.

Tomt
Eiet tomt, 505 m²

Tomten er opparbeidet med asfaltert adkomstvei og gårdsplass, ferdigplen og thujahekker.

Inneholder
1. etasje: Entré/gang, bod, tre soverom, bad og vaskerom/teknisk rom.
2. etasje: Stue, kjøkken, bad, hovedsoverom, omkledningsrom og takterrasse.
3. etasje: Takterrasse

Areal
Bruksareal (BRA): 180 m², Bruttoareal (BTA): 211 m²

Følgende rom er inkludert i P-rom: Entré/gang, fire soverom, vaskerom, to bad, stue, kjøkken og omkledningsrom.

Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene. Megler har ikke kontrollmålt boligen.

Byggemåte
Boligen har utvendig kledning av typen Talgø Møre Royal brun. Tak tekket med papp/membran, med fliser som toppdekke. Takrenner og beslag i utførelse Mørk Silver fra Icopal. Alle vinduer har hvite trekarmer med aluminiumsbeslag og 3-lags glass.

Hvitmalte innerdører fra Harmonie, type Line 1 speil kompakt. Dempelist på alle karmer og foringer. Listefrie vinduer og overgang fra vegg til tak.

Badene har flislagte vegger, og det er gulvfliser i bad, vaskerom og i entreen. Øvrige gulv har Mammut laminatgulv - det perfekte gulvet når man stiller høye krav til estetikk, kvalitet og slitestyrke.

Entré
Boligen har en romslig entré med flislagt gulv, malte vegger og downlights i himling. Det er montert skyvedørsgarderobe med speilfronter, og med vannbåren gulvvarme kommer det til og tørkes effektivt opp etter våt bekledning.

Stue og kjøkken
I andre etasje er det stue med åpen kjøkkenløsning og god plass til langbord. Et herlig allrom som er et naturlig samlingspunkt for alle anledninger. Store vindusflater fyller rommet med naturlig lys, og det er flere muligheter for plassering av sofagruppe. Spisedelen kan plasseres i tilknytning til kjøkkenet. Fra stuen er det utsikt mot Langvannet.

Kjøkkenet er levert av kvalitetsleverandøren Keo. Innredningen er L-formet, noe som gir meget god benke- og lagringsplass, i tillegg er det en satt opp en kjøkkenøy. Deler av innredningen har lyse, glatte fronter og laminat benkeplate med nedfelt kum. Det er innfelte spotlights i himling over innredningen.

Videre er kjøkkenet utstyrt med integrert stekeovn, kombiovn, koketopp, oppvaskmaskin og kombiskap. Platetoppen har avtrekk med kullfilter.

To bad
I boligen finnes totalt to bad. Alle bad har flislagte overflater, vannbåren gulvvarme og mekanisk avtrekk. Det er innfelte spotlights i himling, samt vegghengt toalett og dusjhjørne med innfellbare dører.

Vaskerom
Vaskerommet er plassert i første etasje. Vaskerommet har flislagt gulv, vannbåren varme, malte vegger og en praktisk innredning. Sigmasentralen finnes i dette rommet.

Soverom
I boligen finnes totalt fire gode soverom, som fordeles med tre i første og ett i andre etasje. Alle rommene har vannbåren gulvvarme - for følelsen av litt ekstra luksus i hverdagen, og det er god plass for garderobeløsninger. Hovedsoverommet i andre etasje har eget omkledningsrom og tilgang til bad.

Ferdigattest
Det foreligger per nå ikke ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse på boligen. Utbygger besørger at dette foreligger innen overtagelse.

Oppvarming
Boligen varmes opp med vannbåren gulvvarme fra en luft-til-vann varmepumpe og Sigmasentral.

Energimerking
Alle eiendommer som selges eller leies ut skal ha energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal mindre enn 50 m2. Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og er selv ansvarlig for at opplysningene er riktig. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket eiendommen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler. Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått.

Eiendommen vil bli energimerket av utbygger innen overtagelse.

Kommunale avgifter
Det foreligger p.t. ingen estimat av de kommunale avgiftene, da boligen nylig er ferdigstilt. Basert på erfaringstall estimeres de kommunale avgiftene til ca kr. 15 000,- per år.

Eiendomsskatt
Lørenskog kommune har p.t. ikke eiendomsskatt.

Faste løpende kostnader
Foruten eventuelle lån, vil kommunale avgifter, eiendomsskatt, medieabonnementer, strømutgifter etc., være faste løpende kostnader.

Forsikring med polisenummer
Eiendommen er fullverdiforsikret av utbygger frem til overtagelse.

Formuesverdi
Formuesverdien er per nåværende ikke fastsatt. Skatteetaten beregner en boligverdi (beregnet markedsverdi for bolig) basert på SSBs statistiske opplysninger om omsatte boliger. I beregningen tas det hensyn til din boligs beliggenhet, areal, byggeår og type bolig. For 2018 og 2019 settes formuesverdien av primærboliger til 25 prosent av boligverdien og for sekundærboliger settes den til 90 prosent av boligverdien.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse. Følgende servitutter er tinglyst på eiendommens grunnboksblad:

1980/4412-1/8  Bestemmelse om bebyggelse  
29.07.1980 
Overført fra: 3029-106/43
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1984/7231-1/8  Skjønn  
11.09.1984 
Bestemmelse om fortau
Overført fra: 3029-106/43
Gjelder denne registerenheten med flere

Fra hovedbølet som eiendommen er fradelt fra, kan det være tinglyst servitutter i form av erklæringer/avtaler som ikke fremgår av grunnboken for denne eiendommen.

Utleie
Eiendommen kan i sin helhet leies ut.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger.

Det gjøres oppmerksom på at denne eiendommen (gnr. 106 bnr. 251) har adkomstrett over naboeiendom (gnr. 106 bnr. 43). Se vedlegg i prospektet for ytterligere informasjon.

Regulering
Eiendommen er regulert til bolig i reguleringsplan. Det gjøres oppmerksom på at stasjonsområdet rundt Lørenskog Stasjon er under massiv utbygging, og at denne eiendommen ligger i nærheten av dette.

Odel og konsesjon
Verken odel eller konsesjon er relevant for denne eiendommen.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
10 500 000,- (Prisantydning)
Omkostninger

200,- (Pantattest kjøper)

585,- (Tingl.gebyr pantedokument)

585,- (Tingl.gebyr skjøte)

100 000,- (Dokumentavgift av tomteverdi kr. 4 000 000,-)
101 370,- (Omkostninger totalt)
10 601 370,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(hvitvaskingsloven) pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Betalingsutsettelse (Kr.3 512)

Henvendelse til finansinstitusjon (Kr.2 000)

Visningshonorar (Kr.2 900)

Innhenting av grunnbok (Kr.202)

Innhenting av offentlige opplysninger (Kr.4 500)

Innhenting av servitutter (per stk) (Kr.202)

Markedspakke 1 (Kr.23 900)

Oppgjør (Kr.6 900)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Garantier
Dersom avtale om salg inngås innen 6 måneder etter ferdigstillelse og selger opptrer som ledd i næringsvirksomhet, skal selger stille garanti for oppfylling av avtalen jf. avhl. § 2-11. Garantien skal tilsvare minst 3 % av kjøpesum frem til overtagelse, og minst 5 % av kjøpesummen i fem år etter overtagelse.

Oppdragsnummer
11-20-0256

Budgivning
Som kjøper og selger hos Eie vil du få forelagt budjournalen på kontraktsmøtet. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden.Vi gjør oppmerksom på at ingen bud kan ha akseptfrist før minimum kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. I henhold til gjeldende regler kan megler ikke formidle bud med akseptfrist kortere enn dette.

Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, se bilag til budskjema i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist.

For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Lovhenvisning
Eiendommen selges iht. avhl. § 3-9, som innebærer at den selges i den tilstand den er under visning. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn de regler som er ufravikelige i forbrukerforhold, jf. avhl. § 3-9, jf. § 1-2 (2). Selv om eiendommen er solgt "som den er", har eiendommen likevel mangel der dette følger av § § 3-7 eller 3-8; når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få. Det samme gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke er blitt rettet i tide på en tydelig måte.

Avdeling
Skedsmo Eiendomsmegling AS
EIE Skedsmokorset
Org. nr:997701151
Furuholtet 1
2020 Skedsmokorset
Tlf: 48 10 04 00, Fax: 63 87 42 82

Ansvarlig megler
Partner / Eiendomsmegler Lasse Saltkjel

Saksbehandlere
Lasse Saltkjel
EIE Skedsmokorset
Partner / Eiendomsmegler
Mob: 47 30 08 69 / E-post: lsa@eie.no

EIE Skedsmokorset
/

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Bilde 3 av Marcus Thranes vei 26E
For mer om objektet
Marcus Thranes vei 26E

Kontakt megleren

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: