Bilde 1 av Ødegårds vei 40 - 46Bilde 2 av Ødegårds vei 40 - 46
Digital salgsoppgave • Prosjekt
Ødegårds vei 40 - 46

1470 Lørenskog • Lørenskog kommune

Prisantydning i prosjekt

kr 9 600 000 - 9 800 000

Arealer: 189 - 192 m²Antall enheter: 6 (4 solgt)Byggeår: 2021
To hele prosjekterte arkitekttegnede tomannsboliger med integrert garasje - Mulighet for hybel - 2 solgt
Se alle enheter i prosjektetLast ned salgsoppgave
Boligtype
Tomannsbolig
Eierform
Eierseksjon
Antall soverom
3 - 3 soverom
Tomt
Fellestomt 1397 m²
Oppdragsnummer
11209011
card-default

Per Anders Lindstad

Styreleder/Eiendomsmegler
Les om Per
card-default

Lasse Saltkjel

Partner / Eiendomsmegler
Les om Lasse

Dette prosjektet består av følgende enheter:


189 m², 3 soverom, solgt!

Les mer om enhet 40 her


192 m², 3 soverom, solgt!
Denne enheten er ikke lenger tilgjengelig


192 m², 3 soverom, solgt!
Denne enheten er ikke lenger tilgjengelig


189 m², 3 soverom, solgt!
Denne enheten er ikke lenger tilgjengelig

Nøkkelinformasjon
Nøkkelinformasjonen fra megler er en oppsummering av hovedpunktene i prosjektet.

For fullstendig informasjon og dokumentasjon vises det til kjøpekontrakt med vedlegg for prosjektet, hvilket er
det avtalemessige grunnlaget for kjøp av leilighet.

Selger har godkjent salgsoppgaven 16.04.2021

Hovedoppdragsnummer
11-20-9011

Eiendom
Ødegårds vei 40 - 46, 1470 Lørenskog

Matrikkel
Gnr. 106 bnr. 197 i Lørenskog kommune

Eierform
Eierseksjon

Ferdigstillelse
Estimert ferdigstillelse Q 1 2022

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler Per Anders Lindstad

Selger/Utbygger
Selger:   Peritum AS     Utbygger:  Bolig og Byggutvikling AS

Hjemmelshaver
ØDEGÅRDS VEI 40 AS

Priser fra - til
Priser fra 9 600 000 - til 9 800 000 + omkostninger.

Arealer
Bruksareal: 189 kvm - 192 kvm

Fellesutgifter
Ca. kr 3.000,- pr. mnd.
Felleskostnader skal dekke sameiets driftskostnader, som vil omfatte bl.a felles bygningsforsikring, kostnader til drift og vedlikehold, forretningsførsel (om man ønsker dette), kommunale avgifter, strøm i fellesarealer mm.
I estimatet som ligger til grunn ved oppstart representerer dette ca. 16 per kvm per mnd.

Det gjøres oppmerksom på at det er beboerne i sameiet som bestemmer hva som skal inkluderes i fellesutgifter. Jo mer som inkluderes, jo høyere vil fellesutgiftene bli. Selger er ikke ansvarlig for om fellesutgiftene vil bli høyere enn estimatet.

Eiendomsskatt
Det er ikke eiendomsskatt i Lørenskog kommune for 2021.

Kommunale avgifter
Inkludert i fellesutgifter.

Energimerke
Energiattest med energimerke er ikke mottatt av selger, men vil foreligge før kontraktinngåelse.

Beskrivelse
Kort fortalt
- Fire store boliger, lekre, prosjekterte boliger.
- I to arkitekttegnede tomannsboliger.
- Moderne stil og eksklusive løsninger.
- Solrike uteplasser.
- Meget attraktiv, sentral beliggenhet.
- Integrert garasje med egen inngang.
- Alle boligene går over tre etasjer.
- Boligene har samme planløsning.
- Romslig entré/hall i underetasjen.
- Med gulvvarme og plass for skap.
- Stue og kjøkken i åpen løsning.
- Lekker kjøkkeninnredning fra HTH.
- Evt. annen innredning som tilvalg.
- Integrerte hvitevarer av høy kvalitet.
- Alle hvitevarene leveres av AEG.
- Mulighet for montering av ildsted.
- Flott, enstavs herdet tre fra Bjelin
- Store, fine vinduer på tre sider.
- Utgang til uteplass.
- Loftstue med utsikt og egen terrasse.
- To delikate bad med pen innredning.
- Evt. annen innredning som tilvalg.
- Tre soverom, garderober fra HTH.
- Ett rom har eget walk-in closet.
- Lagringsplass i innvendig bod.
- Balansert ventilasjonsanlegg.
- Anlegget får varmegjenvinning.

MULIGHET FOR HYBEL

Innhold
Planløsning
Underetasje: Entré/hall, bad, bod og garasje.
1. etasje: Stue og kjøkken.
2. etasje: Trappegang, loftstue, bad og 3 soverom.

Det tas forbehold om små justeringer på vedlagte plantegninger.

Entré
Boligene får inngang i underetasjen, og entreen/hallen er på ca. 24 kvm. enstavs herdet tre fra Bjelin, Annen type gulv kan leveres som tilvalg. Veggene males i en tidsriktig farge, og det monteres downlights (LED) i tak.

Det er god plass for skyvedørsgarderobe og/eller lignende, og dette kan leveres som tilvalg. Fra entreen/hallen blir det direkte tilgang til bad/vaskerom. I tillegg blir det inngang fra garasjen, via en sportsbod i underetasjen, noe som er ekstra deilig på kalde og våte dager.

Stue og kjøkken
Boligene får stue og kjøkken i åpen løsning i første etasje - et nydelig rom på 50-55 kvm med store vinduer og utsikt. Gulvet får enstavs herdet tre fra Bjelin, type Falster Eik Nordlys HDF Accent 145 mm. Annen type gulv kan leveres som tilvalg. Vegger sparkles og males i tidsriktig farge. Rommet får vinduer på tre sider, noe som gir et flott gjennomlys på dagtid. I tillegg monteres det downlights (LED) i taket. Det blir utgang til uteplass på begge sider av rommet.

Kjøkkeninnredningen leveres fra HTH - en stilfull innredning med mørke, glatte fronter og en matchende benkeplate med underlimt oppvaskkum. Annen innredning kan leveres som tilvalg. En flott kjøkkenøy vil skape et naturlig skille inn mot spisestue og stue, og det blir vinduer over benken på to vegger. I tillegg blir det utgang fra kjøkkendelen til terrasse og hage, så her er det enkelt å ta med måltidene ut på fine dager.

Det leveres integrert hvitevarer av høy kvalitet fra AEG, i tillegg til ventilator fra Røroshetta med integrert komfyrvakt. Hvitevarene består av SteamBake Innbyggingsovn, Bridge Induksjon Platetopp på 80 cm, oppvaskmaskin type AirDry Technology Full bredde (60 cm), og kombinert AEG 3000 A+ kjøl/fryseskap med LowFrost. Andre hvitevarer kan leveres som tilvalg.

Tv-stue
Alle boligene får tv-stue i andre etasje på ca. 15-16 kvm. Rommet får samme, flotte enstavs herdet tre fra Bjelin, og veggene males i tidsriktige farger. Gulvet kan også endres som tilvalg. Fra loftstuen blir det utgang til altan på ca. 6 kvm, og både fra altanen og inne fra stuen er det nydelig utsikt utover området.

Bad/wc/vaskerom
Boligene får to bad, ett i underetasjen og ett i andre etasje, og det vil selvfølgelig være opplegg for vaskemaskin. Badene får delikate fliser på gulv og vegger av typen Pro Stone Dark Grey, størrelse 60x60. Andre fliser kan leveres som tilvalg. Det leveres også gulvvarme, downlights og veggmontert toalett, samt dusjhjørne med regnfallsdusj, hånddusj og innfellbare glassdører.

Innredningen leveres av Vikingbad og har blant annet en heldekkende servant med underskuffer i lys eik. Over servantene monteres det speil med intergert belysning. Det er mulig å velge alternativ baderomsinnredning som tilvalg.

Soverom og garderobe
Boligene får tre pene soverom på henholdsvis ca. 8, 11 og 13,6 kvm. Soverommene plasseres i andre etasje, i forbindelse med bad og tv-stue, og får enstavs herdet tre fra Bjelin og lysmalte vegger. Det leveres garderobeløsninger fra HTH til inntil 4 000 kroner per soverom (inkl. montering). Andre løsninger kan velges som tilvalg. Hovedsoverommet får eget walk-in closet. Ellers vil boligen ha gode lagringsmuligheter i innvendig bod og i garasje.

Hybel:
Det er mulig å etablere hybel i boligen. Tanken da er å enten bruke underetasjen til dette, og da bruke kjøkkeninngangen som inngangsparti for hoveddel. Det kan også bygges en liten hybel i entrè. Begge løsninger vil medføre en påslag i prisen. (etter avtale) Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon vedrærende dette. 

Beliggenhet
Eiendommen ligger i et nyere etablert, barnevennlig og meget sentralt boligområde i Lørenskog Stasjonsby på Fjellhamar i Lørenskog kommune. Området har nærhet til skoler, barnehager, flotte rekreasjonsområder og et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud. Fra eiendommen er det kort gangavstand til Langvannet med fin, langgrunn badeplass. Her kan du også gå på skøyter om vinteren.

I området ved stasjonsbyen, rett ved boligene, finner du verdens råeste helårsarena for snøopplevelser - SNØ. Parken åpnet i 2020 og har et areal på totalt 50 000 kvm med fire alpine nedfarter, stolheis og blåpark med bigjump, samt langrennsspor på rundt 2 km og et fantastisk lekeområde. Anlegget skal være åpent hver dag, hele året, alltid nypreppet, alltid gøy!

I 2021 åpner Thon Hotel Snø, tilknyttet helårsarenaen med ski inn/ski ut rett fra hotellet. Prosjektet SNØ er ikke bare hotell og skiarena, men som en ny bydel med aktiviteter tilpasset alle, også godt egnet for barnefamilier.
Kommunen stiller sterkt på idrettsfronten med tilbud som favner de fleste. Det er blant annet flere ballplasser, ishall bak Metro senter, golfbane på Losby, svømmehall og tennisbane ved Kjenn, samt flerbrukshall på Fjellsrud. Lørenskog har ishockeylag som ligger helt i norgestoppen, og utøvere i verdenstoppen innen freestyle og discodans.

Losby Gods og golfbane er et meget populært tur- og rekreasjonsområde. Gården er både utgangspunkt for turer innover i Østmarka, og målet for turgåere som starter i det sentrale Lørenskog. Mange tar seg innover i marka på sykkel, eller benytter kano fra Mønevann og videre innover vassdragene. Lørenskog kommune driver Losby besøksgård og kafé.

Av severdigheter og kulturelle tilbud kan populære Lørenskog Hus anbefales. Dette er et levende kultursenter med blant annet kino, søndagsåpent bibliotek, aktivitetshus for ungdom, scener, kafé, bar, restaurant, musikk- og kulturskole, kunstsal/galleri, møterom, offentlige tjenester m.m.

Veiviseren ligger i kulturhuset og er en fin møteplass for kommunens innbyggere. Her er det kafé som er åpen hver dag, inkludert søndager, samt seniortreff og forskjellige aktiviteter. Aktivitetshuset Volt er en del av kulturhuset for ungdom fra 13 år og opp. På Volt kafé kan du kjøpe billig mat, møte venner, spille foosball, bordtennis, x-box eller bare slappe av. Kafeen har trådløst nett og ingen kjøpeplikt.

Servicetilbud
Dagligvarehandelen kan blant annet gjøres på Rema 1000 og Joker. Triaden Lørenskog Storsenter og Metro ligger i nærområdet, med et rikt og variert utvalg av servicetilbud og fasiliteter. Ønsker du ytterligere servicetilbud er Strømmen Storsenter et av Norges største kjøpesentre med over 200 butikker og tilknyttede virksomheter.
Området har et godt kollektivtilbud med buss og tog. Nærmeste holdeplass er Lørenskog stasjon som ligger ca. 5-6 min fra boligen. Med bil fra Stasjonsbyen tar det ca. 5 min til Lørenskog sentrum, 6 min til Strømmen Storsenter, 8 min til Lillestrøm, 15 min til Oslo S og 27 min til Oslo lufthavn.
Fra eiendommen er det gangavstand til Luhr barneskole som ble offisielt åpnet mars 2017. For elever i ungdomstrinnene er det gangavstand til Fjellsrud og Kjenn ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, blant annet Mailand og Lørenskog, i tillegg til et godt utvalg av barnehager. OsloMet - storbyuniversitetet har avdeling på Kjeller.

Tomt
Tomtearealet er på totalt 1397 kvm.

Hver bolig vil få seksjonert ut egen tomt. Se vedlagte situasjonskart.

Ødegårds vei 40    ca. 200 kvm
Ødegårds vei 42    ca. 200 kvm
Ødegårds vei 44    ca. 200 kvm
Ødegårds vei 46    ca. 200 kvm

Boligene ligger supert plassert med gode solforhold og nydelig utsikt. Hver bolig har flotte uteplasser på begge sider, så solen kan nytes store deler av døgnet. Fra kjøkkenet i første etasje blir det utgang til en deilig uteplass. Tomten vil bli levert grovplanert. Her er det rikelig med boltreplass for de minste, og fin plass for markterrasse eller lignende.

Fra stuen blir det utgang til en lun, overbygd terrasse på ca. 4,5 kvm, og her kan sol og utsikt nytes i skjønn kombinasjon. Fra tv-stuen i øverste etasje blir det utgang til en fin terrasse på ca. 6 kvm, og herfra er det også nydelig utsikt. Terrassene får utelys og glassrekkverk, så utsikten kan nytes både ute og innenfra. Gårdsplassen blir gruslagt, og tomten blir leveret grovplanert. Avfallshåndtering plasseres i forbindelse med biloppstilling.

Tomten kan leveres med ferdigplen, etter avtale.

Leveransebeskrivelse
Vedlagt i salgsoppgave.

Formuesverdi
Formuesverdien er ikke fastsatt. Formuesverdien fastsettes av skatteetaten etter en beregningsmodell om boligen er primær eller sekundær. Formuesverdien for primærbolig utgjør 25% av beregnet markedsverdi og 90% av sekundærbolig for 2019 og 2020. Det gjøres oppmerksom på at kjøper selv må sende inn opplysninger om adresse, areal, boligtype og byggeår til skattemyndighetene. Det tas forbehold om endring av satser.

Reguleringsforhold / Offentlig godkjenning
Kopi av situasjonskart er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Eiendommen er regulert til boligformål. Grunnforhold på tomt er hovedsakelig fjell.

Planidentifikasjon00-2-01
PlantypeKommunedelplan
PlanstatusEndelig vedtatt arealplan
Ikraftredelsesdato11.02.2015
PlannavnKommuneplan 2015-2026

Sameiet
Det vil bli opprettet eierseksjonssameie i samsvar med Eierseksjonsloven av 23.mai 1997 nr.31.
Fremtidig eier plikter å være medlem av sameiet. Som seksjonseier i et seksjonssameie, vil kjøper bli sameier i eiendommen med tilhørende enerett til bruk av sin boligseksjon. Eneretten omfatter også balkong/terrasse og privat uteareal/tomt på 200kvm.

Stipulert overtagelse
Antatt overtagelse er Q1 2022 Det er under forutsetning av byggestart Q2. Ved senere byggestart endres overtagelsestidspunktet tilsvarende. Med byggestart menes fra det tidspunktet byggearbeidene faktisk igangsettes. Gravearbeider er ikke å anse som byggearbeid. Overtagelsestidspunkt er basert på et foreløpig estimat, og endelig dato vil blant annet avhenge av kommunal behandling og fremdrift i prosjekt- og byggearbeid.

Kjøper varsles senest 12 uker før endelig overtakelse.

Forsikring
Frem til overtagelse vil eiendommen være forsikret av utbygger. Etter overtagelsen vil eiendommen forsikres gjennom sameiets fellesforsikring. Kjøper må selv besørge innboforsikring og forsikring av eventuelle særskilte påkostninger.

Utleie
Hele eller deler av boligen kan fritt leies ut. Det kan etableres hybel i boligen etter avtale. Dette vil medføre et påslag i prisen. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon vedrørende dette.

Fordeler ved å kjøpe nybygg
Hvorfor kjøpe nytt?
- Boligen er i forskriftsmessig stand med 5 års reklamasjonsfrist.
- Energiøkonomiske og klimavennlige løsninger.
- Innflyttingsklar uten tanke på å måtte pusse opp først.
- Det er svært lite vedlikeholdskostnader i nær framtid.

Annet
Parkering:
Boligene får integrert garasje med egen inngang i underetasjen. I tillegg blir det 1 p- plass for hver bolig på gårdsplassen. (Se situasjonsplan vedlagt i salgsoppgave.) Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Oppvarming - Teknisk:
Boligene får elektrisk oppvarming, herunder gulvvarme, og det er mulig å montere ildsted. I tillegg monteres det balansert ventilasjonsanlegg av høy kvalitet, med varmegjenvinning og tilluft i alle oppholdsrom. Det elektriske anlegget får selvfølgelig automatsikringer med mer i henhold til NEK 400-2018.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad. For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
(Prisantydninger)
Nr. 40 Kr. 9.700.000,- (Prisantydning)

Omkostninger

200,- (Pantattest kjøper)

585,- (Tingl.gebyr pantedokument)

585,- (Tingl.gebyr skjøte)

75 000,- (Dokumentavgift (av tomteverdi kr. 3 000 000,-))
Totalsum: kr. 9 776 370,-
Nr. 42 Kr. 9.600.000,- (Prisantydning)

Omkostninger

200,- (Pantattest kjøper)

585,- (Tingl.gebyr pantedokument)

585,- (Tingl.gebyr skjøte)

75 000,- (Dokumentavgift (av tomteverdi kr. 3 000 000,-))
Totalsum: kr. 9 676 370,-
Nr. 44 Kr. 9.600.000,- (Prisantydning)

Omkostninger

200,- (Pantattest kjøper)

585,- (Tingl.gebyr pantedokument)

585,- (Tingl.gebyr skjøte)

75 000,- (Dokumentavgift (av tomteverdi kr. 3 000 000,-))
Totalsum: kr. 9 676 370,-Nr. 46 Kr. 9.800.000,- (Prisantydning)   SOLGT

Omkostninger

200,- (Pantattest kjøper)

585,- (Tingl.gebyr pantedokument)

585,- (Tingl.gebyr skjøte)

75 000,- (Dokumentavgift (av tomteverdi kr. 3 000 000,-))
Totalsum: kr. 9 876 370,-
 

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(hvitvaskingsloven) pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:
Kr. 75.000,- pr solgte enhet. (Alt inkludert)
20% meglerprovisjon av oppnådd kjøpesum som overstiger kr. 8.800.000,-
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Avbestillingsgebyr
Kjøp etter bustadoppføringslova innebærer en avbestillingsrett for kjøper. Dersom denne retten benyttes
vil kjøper bli holdt ansvarlig for selgers merkostnader og tap som følge av en eventuell avbestilling.
Avbestillingsgebyr reguleres etter bustadoppføringslova §54.

Garantier
Selger har tatt forbehold om åpning av gangsettingstillatelse og/ salg av 3 boliger. Garanti etter buofl. § 12 stilles ved bortfall av forbehold, men senest ved igangsettelse av byggearbeidene.

Garantien skal være pålydende 3% av kjøpesummen i byggetiden og 5% i 5 år etter overlevering av boligene til kjøper.

Selgers forbehold
Selger tar forbehold om endelig kommunal godkjenning. Prosjektet har tidligere vært godkjent, og selger har ikke gjort noen vesentlige endringer i det prosjektet som det nå er søkt om. Endelig godkjenning estimeres å foreligge i løpet av Q2 2021.

Videresalg av kontraktsposisjon
Kjøper kan ikke uten selgers skriftlige samtykke transportere kjøpekontrakten eller selge boligen.
Ved videresalg av kontraktsposisjon påløper transportgebyr på kr 50.000,- + nye meglerkostnader.
Ny kjøper vil være bundet av eventuelle bestillinger av tilvalg.

Tilvalg
Erfaringsmessig vet vi at de fleste ønsker å sette sitt personlige preg på boligen. Avhengig av hvor langt vi har kommet i byggeprosessen når avtale om kjøp inngås, kan det være mulighet for dette gjennom tilvalg av gulv, farger, innredning, hvitevarer med mer. Ta gjerne kontakt med megler for en hyggelig prat og ytterligere informasjon.

Ferdigattest / midlertidig brukstillatelse
Ved overtakelse skal det foreligge midlertidig brukstillatelse. Selger er ansvarlig for å innhente ferdigattest, men kjøper er innforstått med at denne normalt ikke foreligger før etter overtakelse. Kjøper er gjort uttrykkelig kjent med og aksepterer at boligen vil kunne bli klar for overtakelse før det totale prosjektet, herunder hele eller deler av fellesarealet utomhus, kan ferdigstilles. Dette innebærer at kjøper vil kunne få rett og plikt til å overta boligen før det foreligger ferdigattest og at selger kan måtte søke om midlertidig brukstillatelse/ dispensasjon om krav til ferdigattest ved overtakelse. Dersom kjøper overtar boligen på midlertidig brukstillatelse har selger krav på oppgjør i henhold til kjøpskontrakten, mot at det holdes tilbake et beløp som sikkerhet for at ferdigattesten blir gitt. Selger plikter å fremskaffe ferdigattest når utomhus ferdigstilles.

Arealangivelser
Prislister er angitt i ca. bruksareal BRA (salgbart areal BRA-S) som er boligens mål innvendig, innbefattet innvendige boder, sjakter og innvendige vegger, men ikke medregnet yttervegger og vegger mot andre bruksenheter. I tillegg opplyses ca. P-rom i prislisten. Arealet for P-rom er inklusive innervegger men fratrukket areal for sjakter og boder. Selger tar forbehold om at mindre avvik kan forekomme.

Hvitvaskingsloven
Eiendomsmeglere ble fra 06.03.09 underlagt bestemmelsene i Hvitvaskingsloven. Dette innebærer blant annet at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til økokrim om eventuelle mistenkelige transaksjoner.

Lovgrunnlag
Boligene selges i henhold til Bustadoppføringslova som regulerer kjøpers (forbrukers) rettigheter og plikter ved avtale om oppføring av bolig og kjøp av fast eiendom der bygningen ikke er fullført når avtalen inngås. Ved salg til aksjeselskap legges Avhendingslovens bestemmelser til grunn.

Oppdragsnummer
11-20-9011

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.


Gå til budgivning
Bilde 3 av Ødegårds vei 40 - 46
For mer om objektet
Ødegårds vei 40 - 46

Kontakt megleren

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: