Bilde 1 av Fåmyrsrøet 15 BBilde 2 av Fåmyrsrøet 15 B
Digital salgsoppgave
Fåmyrsrøet 15 B

2030 Nannestad • Nannestad kommune

Prisantydning

kr 5 590 000

Omkostninger: kr 16 995Totalpris: kr 5 606 995
1 LEDIG - Prosjektert, innholdsrikt passivhus - Lave energikostnader - 4 sov - 2 bad - 2 stuer - Garasje - Hybelmulighet
Vis i kartSe bladbar salgsoppgaveLast ned denne salgsoppgaven
Boligtype
Tomannsbolig
Eierform
Selveier
Antall soverom
4 soverom
Primærrom (P-ROM)
145 m²
Bruksareal (BRA)
149 m²
Prisantydning
kr 5 590 000
Omkostninger
kr 16 995
Totalpris
kr 5 606 995
Byggeår
2022
Tomt
Eiet tomt 870 m²
Oppdragsnummer
11210161
card-default

Terje Skrolsvik

Salgsleder / Partner / Eiendomsmegler
Les om Terje
card-default

Lasse Saltkjel

Partner / Eiendomsmegler
Les om Lasse
Prisantydningkr 5 590 000,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgift (forutsatt tomteverdi 625.000,-)kr 15 625,-
  
Totalpris kr 5 606 995
Velkommen til ditt nye hjem!
Fåmyrsrøet 15 er en prosjektert hel tomannsbolig med utpreget familievennlig beliggenhet og marka ved tomtekanten. Tomannsboligen vil ligge omkranset av en tomt på over 870 kvm. Boligen vil ha flotte uteareal i hver etasje med en terrasse utenfor underetasje, samt nydelige balkonger utenfor hovedsoverom og kjøkken. På tomten blir det også etablert en romslig dobbelgarasje og biloppstillingsplasser.

Begge boenhetene vil ha tre etasjer med lik, men speilvendt planløsning, hver på ca 145 kvm boareal. Her får du et lekkert, stilrent hjem med gode, moderne løsninger. Boligene får en romslig entré, delikat bad og tre soverom i første etasje. I andre etasje blir det hovedstue og kjøkken i åpen løsning med tilknyttet matbod. Underetasjen får tv-stue, vaskerom, bad, teknisk rom og et soverom.

Hvorfor kjøpe nytt?
 • Boligen er i forskriftsmessig stand med mange års reklamasjonsfrist.
 • Energiøkonomiske og klimavennlige løsninger.
 • Innflyttingsklar uten tanke på å måtte pusse opp først.
 • Det er svært lite vedlikeholdskostnader i nær framtid.

Kort fortalt
 • Prosjektert hel tomannsbolig.
 • Fin, naturskjønn beliggenhet.
 • Dobbelgarasje og p-plasser.
 • To balkonger og en terrasse.
 • Tomt er på totalt 873,1 kvm.
 • Entré med store gulvfliser.
 • God plass til skap i entreen.
 • Kvik-kjøkken med kjøkkenøy.
 • Matbod i tilknytning til kjøkken.
 • Kjøkken og stue i åpen løsning.
 • Tiltalende tv-stue i underetasje.
 • To lekre bad med mørke fliser.
 • Separat vaskerom i underetasje.
 • Vaskerommet vil få egen utgang.
 • Fire soverom med plass til skap.
 • Teknisk rom innenfor ene badet.

Beliggenhet
Eiendommen vil ligge i fredelige, naturskjønne og utpreget barnevennlige omgivelser på Fåmyra i Romeriksåsen i Nannestad kommune. Beliggenheten er utpreget familievennlig med marka rett utenfor døren.

Området er et mekka for tur- og langrennsentusiaster. Naturen lokker i tomtekanten, og det er umiddelbar nærhet Åsen ILs flotte hovedanlegg for fotball og langrenn. Anlegget byr på opplyste løypetraséer og egner seg like godt for trening som for noe mer bedagelige skiturer med de minste. Snøforholdene i området er meget stabile.

Romeriksåsen har rike muligheter for friluftsliv, samt for fiske og bading i flere småvann. Den Norske Turistforening har en rekke hytter, åpne for servering. Ønsker du alpine utfordringer er snaue 10 km til Nannestad skisenter - Åslia.

Servicetilbud
Coop Extra og Kiwi ved Eltonåsen er nærmeste dagligvarebutikker. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Teigebyen (Nannestad sentrum), Gjerdrum, Jessheim og Kløfta et godt og variert utvalg. Strømmen og Lillestrøm ligger også godt innen rekkevidde via god offentlig kommunikasjon og bil.

Området har offentlig kommunikasjon via buss. Nærmeste holdeplass er Rustadsaga som ligger få minutter å gå fra eiendommen. Herfra er det avganger mot blant annet Nannestad og Lillestrøm. Med bil tar det ca. 26 min til Gjerdrum, 25 min til Kløfta, 22 min til Jessheim og 38 min til Lillestrøm.

Eiendommen sokner til Kringler-Slattum barneskole. Det er ungdomsskole på Maura, samt et godt utvalg av barnehager i kommunen.

Uteområde
Eiendommen vil totalt ha en tomt på 873,1 kvm, noe som vil gi gode muligheter for å anlegge drømmehagen. Begge boligene vil også få flere fine oppholdsplasser ute. Utenfor underetasjen vil det ligge en terrasse som strekker seg langs to sider av boligen og som vil ha adkomst både fra vaskerom og tv-stue.

Hovedsoverommet vil ha utgang til balkong og det samme vil kjøkken i andre etasje. Balkonger vil ha brune riflede terrassebord på dekke, vedlikeholdsfritt PVC rekkverk, stikkontakt og utelampe. Terrassen i underetasjen vil ligge overbygd av balkongen i etasjen over.

Parkering
Boligen vil ha én garasjeplass og én biloppstillingsplass. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Planløsning
1. etasje: Entré/gang, trapperom, bad og 3 soverom.
2. etasje: Trapperom, stue, kjøkken og matbod.
Underetasje: Trappegang, soverom, tv-stue, teknisk rom/bod, bad og vaskerom.

Entré
Inngangspartiene vil ligge i første etasje og være overbygd av balkong i etasjen over. Her vil det være inngang til et pent entré-rom med grå, store fliser på gulv, vegger malt i en dus sandfarge og LED downlights i nedforet himling. Rommene vil ha god plass til skyvedørsgarderober eller garderobeskap.

Kjøkken
Det romslige kjøkkenet vil ligge i andre etasje etasje med åpen løsning mot hovedstue og utgang via skyvedør til balkong. Kjøkkenet vil bli holdt i samme stil som stuen, men vil i tillegg få downlights i himling. Stilren, moderne innredning fra Kvik vil ligge langs den ene veggen og i tillegg vil rommet bli utstyrt med en praktisk kjøkkenøy. Over benken blir det montert benkebelysning. I tilknytning til kjøkkenet vil det ligge en praktisk matbod.

Stue
Hovedstuene vil ligge i andre etasje - nydelig rom med enstavslaminat fra Berry Allocs av typen "Champs Elysees" og vegger malt i en varm, harmonisk fargetone. I tillegg vil det være bryterstyrte stikkontakter for montering av belysning. Rommene vil få rikelig med naturlig lys fra gode vindusflater på to sider.

Tv-stue
I underetasjene vil boligene få pene kjellerstuer - et kjærkomment ekstra rom i familiehverdagen! Stuene vil ha adkomst fra trapperom og en skyvedør i glass åpner opp til terrasse. For øvrig vil stuene bli holdt i samme stil og farger som stue i første etasje.

Bad/wc/vaskerom
Boligene vil hver få to lekre baderom, henholdsvis ett i underetasjen og ett i første etasjen. Badene vil få store, nydelige fliser i en mørk fargevalør på både gulv og vegger, samt downlights i himling. Innredningen vil være av type Malin fra Alterna som er i et stilrent, moderne design. Bad vil også ha toalett, dusjhjørne, og opplegg for vaskemaskin. Fra bad i underetasjen vil det være adkomst til teknisk rom.

Vaskerom
I tillegg til at boligene vil ha opplegg for vaskemaskin på bad blir det etablert et praktisk separat vaskerom i underetasjen med adkomst via tv-stuen. Vaskerom vil også har egen utgang til terrasse og tomt.

Soverom og garderobe
Boligene vil få fire soverom hver, hvorav ett vil ligge i underetasjen og tre i første etasjen. Hovedsoverom i første etasje vil ha utgang til balkong. Alle soverommene vil få enstavs laminat fra Berry Allocs Grand Avenue serie, lysmalte vegger og avsatt plass til garderobeskap.

Oppvarming - Teknisk
Boligen vil ha elektrisk anlegg og løsninger i henhold til gjeldende NEK 400. Forskriftsmessig vannstopp blir installert på kjøkken. Teknisk rom blir plassert i underetasjen innenfor bad.

Eiendom
Fåmyrsrøet 15 B, 2030 Nannestad

Matrikkel
Gnr. 7 bnr. 104 i Nannestad kommune

Boligtype
Tomannsbolig

Eierform
Selveier

Ferdigstillelse
Ferdigstillelse Q3/Q4 2022
Det tas for ordens skyld forbehold om at rammegodkjenning blir godkjent av kommunen.

Selger/Utbygger
Godvik Utvikling AS

Hjemmelshaver
Godvik Utvikling AS

Areal
Primærrom: 145,90 kvm, Bruksareal: 149 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra takstrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
4

Tomt
Eiet tomt 870 kvm

Totalpris inkl. omkostninger
5 590 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
15 625,- (Dokumentavgift (forutsatt tomteverdi 625.000,-))

16 995,- (Omkostninger totalt)

5 606 995,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Tomt
Eiet tomt, 870 kvm

Primærrom
Primærrom: 145,9 kvm

Bruksareal
Bruksareal: 149 kvm

Formuesverdi
Formuesverdien er ikke fastsatt. Formuesverdien fastsettes av skatteetaten etter en beregningsmodell om boligen er primær eller sekundær. Formuesverdien for primærbolig utgjør 25% av beregnet markedsverdi og  90% av sekundærbolig for 2019 og 2020. Det gjøres oppmerksom på at kjøper selv må sende inn opplysninger om adresse, areal, boligtype og byggeår til skattemyndighetene. Det tas forbehold om endring av satser.

Reguleringsforhold / Offentlig godkjenning
Kopi av situasjonskart, målebrev, reguleringsplaner m/bestemmelser er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.


Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
5 590 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
15 625,- (Dokumentavgift (forutsatt tomteverdi 625.000,-))

16 995,- (Omkostninger totalt)

5 606 995,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Henvendelse til finansinstitusjon (Kr.2 000)
Innhenting av grunnbok (Kr.202)
Visningshonorar (Kr.2 900)
Innhenting av offentlige opplysninger (Kr.4 500)
Innhenting av servitutter (per stk) (Kr.202)
Kostnad for utsatt betaling (Factoring) (Kr.3 512)
Markedspakke 1 (Kr.19 900)
Markedspakke 2 (Kr.15 900)
Markedspakke 3 (Kr.4 000)
Oppgjør (Kr.6 900)
Totalt kr. (Kr.60 016)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Lovgrunnlag
Boligene selges i henhold til Bustadoppføringslova som regulerer kjøpers (forbrukers) rettigheter og plikter ved avtale om oppføring av bolig og kjøp av fast eiendom der bygningen ikke er fullført når avtalen inngås.

Oppdragsnummer
11-21-0161

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Ansvarlig megler
Salgsleder / Partner / Eiendomsmegler Terje Skrolsvik

Saksbehandlere
Terje Skrolsvik
EIE Skedsmokorset
Salgsleder / Partner / Eiendomsmegler
Mob: 40 05 54 25 / E-post: tsk@eie.no

Lasse Saltkjel
Partner / Eiendomsmegler
Mob: 47 30 08 69 / E-post: lsa@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.


Gå til budgivning
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Fåmyrsrøet 15 B
For mer om objektet
Fåmyrsrøet 15 B

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: