Bilde 1 av Bentsebrugata 13 GBilde 2 av Bentsebrugata 13 G
Digital salgsoppgave
Bentsebrugata 13 G

0476 Oslo • Oslo kommune

Prisantydning

kr 7 590 000

Omkostninger: kr 198 770Totalpris: kr 7 788 770
4-roms Penthouse leilighet på Sagene/Torshov - Nyetablert & lekker. Heis, egen takparsell og 3 soverom
Vis i kartLast ned denne salgsoppgaven
Boligtype
Leilighet
Eierform
Eierseksjon
Eierseksjon
30
Antall soverom
3 soverom
Etasje
4
Primærrom (P-ROM)
72 m²
Bruksareal (BRA)
72 m²
Bruttoareal (BTA)
79 m²
Fellesutgifter
kr 1 728 / Mnd
Prisantydning
kr 7 590 000
Omkostninger
kr 198 770
Totalpris
kr 7 788 770
Byggeår
2020
Tomt
Eiet tomt 1233 m²
Oppdragsnummer
28210027
card-default

Knut Rickoff Christensen

Megler MNEF / Partner
Les om Knut
Visninger
Søndag 07. mar.
15:00 - 16:00
Meld deg på visning
Prisantydningkr 7 590 000,-
Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 7 590 000,-)kr 189 750,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 7 650,-
  
Totalpris kr 7 788 770
Eiendom
Bentsebrugata 13 G, 0476 Oslo, Etasje: 4

Matrikkel
Gnr. 224 bnr. 65 snr. 30 i Oslo kommune

Eierform
Eierseksjon

Areal
Primærrom: 72 kvm, Bruksareal: 72 kvm, Bruttoareal: 79 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra takstrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
3

Byggeår
2020

Tomt
Eiet tomt 1233 m²

Opparbeidet felles tomtegrunn med asfaltert gang-/kjørevei og parkeringsplasser. Noe plenarealer og beplantning.

Prisantydning
7 590 000

Totalpris inkl. omkostninger
7 590 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
189 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 7 590 000,-))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))

198 770,- (Omkostninger totalt)

7 788 770,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Felleskostnad
Andel av fellesutgifter er anslått til kr. 1 728,- pr. mnd. Felleskostnadene er foreløpig ikke nøyaktig fastsatt, men er beregnet til kr. 24,- pr. kvm for denne typen boliggården.

Felleskostnad inkluderer
Andel av felleskostnader inkluderer normalt kommunale avgifter, felles forsikring, forretningsfører, etc.

Eier
Bentsebrugata 13 AS.

Beskrivelse
Bentsebrugata 13 ligger ved Akerselva, mellom Torshov og Sagene, og får tilsammen 35 godt gjennomtenkte leiligheter fordelt på fire plan. Boligene er 2- 3- 4 og 5-roms selveierleiligheter med gode planløsninger, alle er gjennomgående og har utsikt mot elven. 3 av boligene vil ha egen utleiedel, og de 22 største boligene vil disponere sine egne hageparseller på taket. Det vil også være deler av takterrassen som er felles.

Alle leilighetene får kjøkken fra Fossline (Norsk kvalitetskjøkken fra Trondheim - se Fossline.no ) med integrerte hvitevarer fra Electrolux eller annen anerkjent leverandør.

Alle etasjene får adkomst med heis, og i nederste plan blir det bygget en praktisk bod til hver leilighet.

Søknadsprosessen for å få brukstillatelse er igangsatt, og selger estimerer at denne foreligger i løpet av mai/juni. Dette er et estimat da de ikke har kontroll på plan og- bygningsetaten sin saksbehandlingstid. For å sikre kjøper vil selger varsle kjøper 2 måneder før innflytting slik at man da kan planlegge overtakelsen. Dersom midlertidig brukstillatelse ikke finner sted i løpet av 2021 har kjøper rett til å heve kjøpet vederlagsfritt.

Parkering
Sameiet har ingen parkering på egen eiendom og boligen selges uten parkering. Det er mulig å leie plass i bakgården, USBL er utleier. Det er per idag ingen ledige plasser. For å stå på venteliste: mara@usbl.no

Beliggenhet
Meget sentral beliggenhet mellom Sagene og Torshov, på Torshovsiden av Akerselva. For turglade sjeler er det kort vei til turstier og rekreasjonsmuligheter langs Akerselven. Elven renner i historiske omgivelser tvers gjennom Oslo, fra nord til sør. Dette er et eldorado for turglade sjeler hvor man kan nyte turstier og vakre naturområder langs Akerselven. Elven fører deg opp til flotte Marka eller ned til urbane sentrum. Langs elva finner du også minner og spennende industrihistorie. Det tar ca. to timer å gå fra Maridalsvannet og ned til bykjernen. Her er det anbefalt å legge inn noen pauser underveis og ta en kaffe eller matbit langs elvebredden. Hvis man ikke ønsker å gå kan man ta trikken opp mot Marka, det tar kun 10 minutter med trikk før man kan nyte de rolige omgivelsene i naturen, og ikke minst de flotte skiløypene på vinterstid.

Leiligheten ligger nære en av Oslos beste Rema1000-butikker på Torshov Torg, her finner du også blant annet apotek. Du finner en rekke søndagsåpne matbutikker som Bunnpris og Joker i nærheten.

Det florerer av kultur og servicetilbud i nærområdet. På flotte Oskar Braatens Plass finner du Vertshuset Grisen, dette er Torshovs nyeste tilskudd på øl-, spise- og uteservering. Det er en rekke småbutikker og spesialforretninger i Vogts gate. Konstabel med sin flotte interiørforretning og vår lokale slakter og delikatesseforretning Strøm Larsen bør nevnes. Spillplassen på Torshov har minigolf, volleyball, basketball, fotball og utendørs treningsapparater. Her er det fint å være for liten og stor.

Videre har Torshov flotte kulturtilbud som kulturslottet Soria Moria med konseptet HVASKJER som består av en restaurant. og cocktail-barer, to konsertscener og et retro-spillrom, Trikkestallen med teater og flott uteservering på sommerstid, samt Norges eneste heldigitale kino Ringen Kino som ligger i Ringnes Park.

Innen kort gangavstand finner du flere treningssentre med blant annet Myrens Sportssenter / Klatreverket med squash og golfsenter. Det er også kort vei til Handelshøyskolen BI i Nydalen, Blindern, Storo Storsenter som er Oslos største shoppingsenter med 130 butikker, spisesteder og tjenester.

Det tar kun et par minutter med trikk eller 10 minutters gange ned til Grünerløkka som er kjent for sitt kafé og uteliv, shopping og kulturtilbud. Her finner man noen av de mest spennende restaurantene og barene Oslo har å tilby som for eksempel Munchies, Trancher, Parkteateret, Delicatessen, Villa Paradiso, Food Story, SüdØst, Bar Boca, Fru Hagen, Nighthawk Diner m.m.

God offentlig kommunikasjon finner du i nærområdet - på dagtid går trikken hvert 5. minutt til bl.a. Grünerløkka og sentrum (trikk nr. 11, 12 og 13). Bussruter i nærområdet inkluderer blant annet rute 20 via Majorstuen til Skøyen, rute 30 via BI Nydalen til Huk/Bygdøy, rute 37 via St. Hanshaugen til Oslo S., rute 54 via Brugata til Aker Brygge og rute 56 til Solemskogen i Nordmarka med flott turterreng. Flybussekspressen går fra Ring 2.
T-bane på Storo/Nydalen eller på Carl Berners plass.

Tomt
Eiet tomt, 1233 m²

Opparbeidet felles tomtegrunn med asfaltert gang-/kjørevei og parkeringsplasser. Noe plenarealer og beplantning. Tomten er foreløpig uferdig mellom bygningen og Akerselva.

Skole/barnehage
Bjølsen skole (1-10 kl.)
Lilleborg skole (1-7 kl.)
Sagene skole (1-10 kl.)
Nordpolen skole (1-10 kl.)

Offentlig kommunikasjon
Godt kollektivtilbud:
Meget god bussforbindelse (nr. 20 til Majorstua/Skøyen, 30 til Nydalen og Bygdøy gjennom sentrum (med busstopp i Torshovparken ca. 2 min unna leiligheten). Buss nr 21 (Aker Brygge/Helsfyr) fra Chr.Michelsens gt. Det går nattbuss (20 bussen fra sentrum) og trikk nr. 12 ikke mange minutter fra leiligheten. Det er sykkelstativ hvor man kan leie sykler om sommeren rett ved ring 2. Trikk (nr. 11, 12 og 13) går like i nærheten med nærmeste stopp på Torshov 1 min unna. Nærmeste T-bane er Carl Berner.

Inneholder
Gjennomgående 4-roms leilighet i 4 etasje som består av; Entré, bad, stue, spisekjøkken og 3 soverom.

Seksjonen disponerer parsell på takterrassen på ca. 9 kvm.

Byggemåte
Bygningen er opprinlig oppført i 1959 og var regulert til næring. Byggningen er nå vestenlig rehabilitert og ombygget til leiligheter i 2020/2021.

Bygningen har støpt betonggulv på grunn med etasjeskiller i betong. Ytterveggene er av murverk med pusset og malte overflater.

Takkonstruksjonen er flatt oppforet betongdekke tekket med papp/foliemembran.

Primærrom
Primærrom: 72 kvm
Følgende rom er inkludert i P-rom:

Bruksareal
Bruksareal: 72 kvm

Boder
Seksjonen disponerer en bod i kjeller på 5 kvm.

Standard
Kjøkkeninnredning med glatte fronter. Lyslister og belysning under overskap. Laminat benkeplate med nedfelt kum. Ventilator med avtrekk til ventilasjonskanal. Induksjonstopp, stekeovn, oppvaskmaskin og kjøl/frys er integrert i innredningen. Hvitevarer i Elektrolux.

Bad: Dusj med innfellbare dører i herdet glass, servant i helstøpt plate, veggfestet klosett med innebygget sisterne og opplegg for vaskemaskin.

Overflater innvendige vegger: Flislagte overflater i bad. Sparklet og malte overflater på plater/murpuss.

Overflater innvendige gulv: Bad: Nedsenket felt i dusj belagt med mosaikkfliser og fliser forøvrig.
Gulvene er belagt med enstavs gulvkledning i øvrige rom.

For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt takstrapport.

Ferdigattest
Boligen er nyoppført og det foreligger ikke brukstillatelse eller ferdigattest. Brukstillatelse vil bli utstedt før overtakelse.

Oppvarming
Elektrisk gulvvarme i bad. Elektriske panelovner i stue/kjøkken og begge soverom.

Energimerking
Boligen er ikke energimerket.

Kommunale avgifter
Det gjøres oppmerksom på at kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Eiendomsskatt
Det er eiendomsskatt i Oslo kommune. Bunnfradraget i Oslo er i 2020 på 4 millioner kroner for bolig og fritidsboliger. Skattesatsen i 2020 er 3 promille av eiendomsskattegrunnlaget. For mer informasjon se: https://www.oslo.kommune.no/skatt-og-naring/skatt-og-avgift/eiendomsskatt/hvor-mye-skal-du-betale-i-eiendomsskatt/. Faktura for eiendomsskatt sendes den som er registrert eier av eiendommen på faktureringstidspunktet. Ved eierskifte må kjøper og selger gjøre opp betalingen av eiendomsskatten seg i mellom.

Fordeling felleskostnader
Fellesutgifter: kr 1 728,- pr..
Dette er et sannsynlig estimat. Vi har beregnet kr. 24,- pr kvm. Se vedlagt budsjett i prospeket for mer informasjon. I tillegg kommer kr. 149,- pr mnd for TV og nettleie. Se vedlagt budsjett i prospeket for mer informasjon.

Formuesverdi
Formuesverdi er i følge skatteetatens ligningskalkulator kr. 1 559 421,- som primærbolig kr. 5 613 917,- som sekundærbolig.

Sameie
Bentsebrugata Boligsameie.

Forretningsfører
Enqvist eiendomsforvaltning. Tlf. 22 80 95 95.

Tekniske installasjoner:
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Dyrehold
Er tillatt, se vedtekter for nærmere informasjon.

Diverse
Boligen vil utgjøre en eierseksjon i et eierseksjonssameie med 35 eller 36 boligseksjoner. Søknad om seksjonering er under utarbeidelse, og eiendommen vil bli seksjonert før overtakelse. Foreløpig utkast til vedtekter følger vedlagt salgsoppgaven.

Det medfølger en privat takparsell med boligen. Takparsellen er primært tenkt tillagt seksjonen som tilleggsdel. Takparsellen kan også bli lagt til seksjonen som en eksklusiv bruksrett fastsatt i vedtektene. Eksklusive bruksretter i vedtektene har en maksimal varighet på 30 år. Selger har forbeholdt seg retten til å bygge på en etasje på eiendommen. I så tilfelle vil takparseller reetableres på nytt tak. Se foreløpige vedtekter punkt 7 for mer informasjon. 

Bygningen har personheiser. Sentral dørcallinganlegg hvor hoved del og hybel har en porttelefon.

Balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning er montert med avtrekk i bad og kjøkken, samt lufttilførsel i oppholdsrom. Aggregatet er montert i himling i entré.

Selger har ikke fylt ut egenerklæringsskjema da de ikke kan tegne boligselgerforsikring. Dette fordi de er profesjonelle.

Annet
Det skal bygges en ny skole på andre siden av Akerselva. Dette vil medføre støy i byggeperioden. Kontakt megler for mer informasjon.

Dokumentavgift, tinglysning av skjøte og tinglsyning av et pantedokument.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne/sameiet har panterett i seksjonen for felleskostnader samt andre krav som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for den enkelte bruksenhet overstiger 2 ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunkt tvangsdekning besluttes gjennomført, jf. lov om eierseksjoner § 31 første ledd. Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Kjøper er gjort kjent med at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn 2 boligseksjoner i samme eierseksjonssameie, jf. lov om eierseksjoner § 23, første ledd

Utleie
Seksjonseieren disponerer fritt over egen seksjon med de begrensningene som følger av sameieforholdet og eierseksjonsloven, jf. eierseksjonsloven § 24. Seksjonseieren kan fritt selge, pantsette og leie ut sin egen seksjon. Utleie skal meldes styret.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen har adkomst via offentlig vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger.

Overtagelse
Søknadsprosessen for å få brukstillatelse er igangsatt, og selger estimerer at denne foreligger i løpet av mai/juni. Dette er et estimat da de ikke har kontroll på plan og- bygningsetaten sin saksbehandlingstid. For å sikre kjøper vil selger varsle kjøper 2 måneder før innflytting slik at man da kan planlegge overtakelsen. Dersom midlertidig brukstillatelse ikke finner sted i løpet av 2021 har kjøper rett til å heve kjøpet vederlagsfritt.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
Dokumentavgift, tinglysning av skjøte og tinglsyning av et pantedokument. Videre skal kjøper betale andel
kostnader for etablering av sameiet på kr 1200,- og à konto innbetaling til sameiet tilsvarende to
måneders fellesutgifter.

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(hvitvaskingsloven) pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Grunnpakke eierseksjon- Eier tar alle kostnader i forbindelse med forretingsfører som feks eierskiftegebyr og opplysninger til megler (Kr.1)
Markedspakke med LOOK (Kr.12 850)
Oppgjør (Kr.7 500)
Provisjon (forutsatt salgssum: 7 590 000,-) (Kr.56 925)
Tilrettelegging (Kr.5 000)
Totalt kr. (Kr.82 276)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Garantier
Garanti etter buofl. § 12 skal stilles dersom avtale inngås innen seks måneder etter ferdigstillelse, jf. avhl. § 2-11. Garantien skal tilsvare min 3 % av kjøpesum fremtil overtagelse og minst 5 % i fem år etter overtagelse.

Oppdragsnummer
28-21-0027

Budgivning
Som kjøper og selger hos Eie vil du få forelagt budjournalen på kontraktsmøtet. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden.Vi gjør oppmerksom på at ingen bud kan ha akseptfrist før minimum kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. I henhold til gjeldende regler kan megler ikke formidle bud med akseptfrist kortere enn dette.

Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, se bilag til budskjema i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Avdeling
Meglerhuset Ullevålsveien AS
EIE Fagerborg
Org. nr:993773980
Ullevålsveien 113
0359 Oslo
Tlf: 22 93 08 30, Fax:

Ansvarlig megler
Megler / Partner Knut Rickoff Christensen

Saksbehandlere
Knut Rickoff Christensen
EIE Fagerborg
Megler / Partner
Mob: 93 02 30 73 / E-post: krc@eie.no

EIE Fagerborg
/

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.


Gå til budgivning
Bilde 3 av Bentsebrugata 13 G
For mer om objektet
Bentsebrugata 13 G

Kontakt megleren

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: