Bilde 1 av Brantenborgveien 3 B og CBilde 2 av Brantenborgveien 3 B og C
Digital salgsoppgave • Prosjekt
Brantenborgveien 3 B og C

0778 Oslo • Oslo kommune

Prisantydning i prosjekt

kr 15 750 000 - 15 750 000

Arealer: 178 - 179 m²Antall enheter: 2 (2 solgt)Byggeår: 2020
1 solgt! Slemdal/ Ris - Eksklusiv tomannsbolig under oppføring. Underjordisk garasje, usjenert, hage og takterrasse
Last ned salgsoppgaveSe alle enheter i prosjektet
Boligtype
Tomannsbolig
Eierform
Eierseksjon
Antall soverom
4 - 4 soverom
Tomt
Eiet tomt 1132 m²
Oppdragsnummer
60209003

Se alle prosjektenhetene i tabellen lenger ned på siden.

Nøkkelinformasjon
Nøkkelinformasjonen fra megler er en oppsummering av hovedpunktene i prosjektet.

For fullstendig informasjon og dokumentasjon vises det til kjøpekontrakt med vedlegg for prosjektet, hvilket er det avtalemessige grunnlaget for kjøp av boligen.

Selger har godkjent salgsoppgaven 5.1.2021

Hovedoppdragsnummer
60-20-9003

Eiendom
Brantenborgveien 3 B og C, 0778 Oslo

Matrikkel
Gnr. 41 bnr. 906 i Oslo kommune

Eierform
Eierseksjon

Ferdigstillelse
Antatt overtagelse i 3. kvartal 2021.

Ansvarlig megler
Megler Kairon Wongraven

Selger/Utbygger
BBV3 AS

Hjemmelshaver
BBV3 AS

Priser fra - til
Pris kr. 15 750 000,-

Arealer
Bolig mot Nord
U.Etasje: BRA: 49 kvm
1.Etasje: BRA: 50 kvm
2.Etasje: BRA: 52 kvm
3.Etasje: BRA: 26 kvm

Bruksareal: 178 kvm

Bolig mot Sør
U.Etasje: BRA: 51 kvm
1.Etasje: BRA: 50 kvm
2.Etasje: BRA: 52 kvm
3.Etasje: BRA: 26 kvm

Bruksareal: 179 kvm

Fellesutgifter
Kommunale avgifter og eiendomsskatt er p.t. ikke fastsatt, fordi boligene ikke er ferdigstilt. Kontakt Oslo kommune for nærmere informasjon.
Det legges opp til at eierne av enhetene i sameiet skal dele på utgifter knyttet til strøm og nødvendig vedlikehold i eiendommens fellesareal. Alle kjøpere må i forbindelse med overtakelsen innbetale 10 000 kroner til sameiets driftskonto, slik at sameiet har driftskapital fra oppstart / overtakelsen. Ut over dette er det ikke lagt opp til fellesutgifter, og det vil være opp til sameiet, når dette er operativt, å bestemme hva som er ønskelig å ha inkludert i fellesutgiftene.
Internett / TV: Det legges trekkerør fra boligene og ut i offentlig vei. Nye eiere må påkoste og sørge for tilkobling til f.eks. fiber og det må påregnes faste løpende kostnader knyttet til de enkelte enhetenes eget strømforbruk og TV/Internett. Nye eierne må også selv gjøre avtaler knyttet til bygnings- og boligforsikring.

Eiendomsskatt
Eiendomsskatt er beregnet til: Erfaringsmessig settes verdien av nybygg til ca 40% av oppføringskost evt etter forutgående takstering av Oslo Kommune.

Energimerke
Energiattest med energimerke

Beskrivelse
<b>Høydepunkter
- Eksklusiv arkitekttegnet tomannsbolig under oppføring.
- Fin arkitektur med store vindusflater.
- Attraktiv, skjermet beliggenhet med egen hage og takterrasse med utsikt.
- Barnevennlig villaområde med nærhet til marka, byen, offentlig kommunikasjon og butikker.
- Varmekabler i hele første etasje og i hele kjelleren (ikke i garasjekjelleren).
- Svært tiltalende kjøkken fra Sigdal med kompositt benkeplate.
- Master bedroom med store vinduer, walk-in closet og separat bad med badekar.
- Eget "barnebad" med rainshower-dusj.
- Stilren baderomsinnredning fra Sigdal.
- Stor garasjekjeller i plasstøpt betong, med innkjøring via bilheis.
- Direkte adgang fra tomannsboligens kjeller til garasjekjelleren.
- Utvendig trapp ned til garasjekjelleren med varmekabler og kodelås på dør.
- Tilrettelagt for montering av ladeboks for el-bil i garasjekjelleren, tilkoblet den enkelte enhets eget sikringsskap.
- Led downlights i alle etasjer.
- Bygges etter TEK-17 med bl.a. balansert ventilasjon med varmegjenvinning.
- Enstavs hvitlasert eikeparkett.
- Pent opparbeidede uteområder med belegningsstein, gressplen og støttemurer i granitt.
- Asfaltert innkjøring med varmekabler, elektrisk smijernsport.
- To parkeringsplasser per boenhet.

Beliggenhet
Meget attraktiv og barnevennlig beliggenhet i veletablert villastrøk på Slemdal/ Ris, med umiddelbar nærhet til marka og kort vei til urbane fasiliteter. Boligene ligger i fredelige omgivelser i en rolig vei uten gjennomgangstrafikk, med kort vei til offentlig kommunikasjon, skoler, barnehager, butikker og fritidsaktiviteter.

Tomt
Samlet eiet tomt, 1132 m2. Den enkelte bolig vil få eksklusive arealer ihht seksjoneringen.

Eiendommen
I Brantenborgveien 3 bygges det en vertikaldelt tomannsbolig med høy standard. Tomannsboligen er arkitekttegnet og godt tilpasset eksisterende bebyggelse og tomt. På eiendommen står det også en enebolig, som er under oppussing. Eneboligen og tomannsboligen vil utgjøre et sameie med pent opparbeidede uteområder og en stor felles garasjekjeller med innkjøring via bilheis.

Grunnarbeidet startet våren 2020 og 1. november 2020 startet byggmester arbeidet med å oppføre tomannsboligen.

Det legges stor vekt på materialer og detaljer. Utvendig vil tomannsboligen få liggende "funkispanel", fabrikkmalt i fargen dempet sort (NCS S8500-N) og mørke vindusprofiler (RAL 7021). Området rundt inngangspartiet vil bli innbydende og lyst med hvit STO Puss, som vil stå i lekker kontrast til det mørke panelet.

Innvendig blir dette flotte familieboliger med god planløsning og en standard som vil tilfredstille de fleste. Det vil også være mulig å tilpasse boligene etter egne ønsker, via tilvalg. Kjøper vil ikke ha anledning til å utføre egenarbeid før overtagelse


1. etg:

Entre
Boligene har adkomst via både første etasje og kjelleretasjen, noe som gir flere muligheter for innredning og bruk. Hovedentreen ligger i første etasje og får et bruksareal på ca 10 kvm og god plass til garderobe. Entreen får flislagt gulv med varmekabler (Gresport Minos farge Ash mate, i format 60x60).

Det vil være direkte adgang fra entreen til separat wc, med stilren innredning fra Sigdal (Lilje palett i fargen Premium white eller mørk grå, NCS 8000), servant Orion blank, håndtak Solliden matt svart, speil over vask og høykvalitets krom armatur fra Tapwell (RT071), samt vegghengt toalett med softclose. Annen baderomsinnredning kan velges som tilvalg.

Kjøkken
Svært tiltalende kjøkken fra Sigdal, type Amfi Lakritz 2.0 i sort farge med soft close og matte sorte håndtak (Solliden). Kjøkkenet får god plass til oppbevaring med overskap bygget helt opp til taket og hjørneskap med karusell. Overskapene får også integrerte led spotlights i rustfritt stål. Kjøkkenet leveres med lekker hvit kompositt benkeplate (Silestone polert Blanco Zeus 20 mm rettkant) med planlimt kjøkkenvask i stål (Blanco Andano 500 - IF/A med oppløft). Klassisk armatur av høy kvalitet fra Tapwell (RT 184 i krom med avstengning for oppvaskmaskin). Hvitevarer følger ikke med, men det er plukket ut en hvitevarepakke fra Siemens som kan kjøpes for 50 000 kroner. Det vil også være mulig å skreddersy kjøkkeninnredningen etter egne ønsker og behov, gjennom tilvalg.

Stue
Romslig stue og kjøkkendel på ca 37 kvm med fine møbleringsmuligheter og store vindusflater. Utgang til egen skjermet hage med liten platting og videre til terreng. Større platting kan bestilles mot tillegg i prisen. Flott enstavs, hvitlasert eikeparkett fra Boen med varmekabler.

2. etg
3 flotte soverom og 2 bad.

Mastersoverommet har "suiteløsning" med walk-in closet (omkledningsrom) og eget bad med badekar, dusjnisje med rainshower (SK5200 fra Tapwell), dobbelt servant med underskap (120 cm) og vegghengt toalett med softclose.

Barnebadet får en stilren servant med underskap, dusjnisje i herdet glass med rainshower (SK5200 fra Tapwell) og vegghengt toalett med softclose.

Begge badene får lekker innredning fra Sigdal (Lilje palett i fargen Premium white eller mørk grå, NCS 8000), servant Orion blank og høykvalitets krom armatur fra Tapwell (RT071). Det legges store fliser på gulvet og på veggene i dusjnisjene (60x60 Gresport Minos, farge Ash mate) og lysegrå mosaikk (5x5) av samme type på gulvet i dusjen. For øvrig får badene malte vegger og varmekabler i gulvet.

3. etasje:
Oppholdsrom med store vinduer og utgang til takterrasse med fin utsikt, samt kontor.

Kjeller:
Bod
Romslig bod på rundt 24 kvm, med egen inngang via garasjekjelleren og enstavs hvitlasert eikeparkett med varmekabler.

Bad
Badet i kjelleren får en stilren servant med underskap fra Sigdal (Lilje palett i fargen Premium white eller mørk grå, NCS S 8000), servant Orion blank og høykvalitets krom armatur fra Tapwell (RT071), Oras dusjsett og vegghengt toalett med softclose.

Det legges store fliser på gulvet og på veggene i dusjsonen (60x60 Gresport Minos, farge Ash mate) og lysegrå mosaikk (5x5) av samme type i gulvet i dusjsonen. For øvrig får badet varmekabler i gulvet, og sparklede / malte vegger.

Vaskerom
Vaskerommet leveres umøblert, med store fliser på gulvet (60x60 Gresport Minos, farge Ash mate) og varmekabler i gulvet.

Skole/barnehage
Det er kort vei til et utvalg barnehager som Helenes barnehage, Midtstuen barnehage og Blåbærskogen barnehage. Området sogner til Slemdal barneskole som nylig er pusset opp og utvidet med nybygg og Midtstuen ungdomsskole. I nærområdet finner man også større utdanningsinstitusjoner, som Blindern/Universitetet i Oslo.

Offentlig kommunikasjon
God offentlig kommunikasjonsmuligheter i nærheten med bl.a. Frognerseterbanen (Ris og Gråkammen stasjon) og buss til byen og Holmenkollen

Fritidstilbud
Fra eiendommen er det kort vei til Heming idrettsanlegg med bl.a. tennisbaner, flerbrukshaller, utvendig sportsplass m.m. Hemingbanen er et populært samlingspunkt for både store og små i området, og har lang tradisjon med sitt trygge og sportslige miljø. Klubben er mest kjent for sine skigrupper innen alpint, langrenn og skihopping, men har også grupper bl.a. innen orientering, friidrett, fotball og tennis. Se www.heming.no.
Nærområdet har også tennisbaner i Tennisveien.
Gressbanen, som drives av Idrettsforeningen Ready, er også i nærheten, med fotballbaner på sommerstid og
skøytebaner i vinterhalvåret. Det er ca. 2 km til Holmendammen med mulighet for å bade og fiske. Her er det også et flott parkanlegg og fine turveier for rekreasjon. Videre er det drøye 4 km til Holmenkollen riksanlegg med hopp, langrenn, skiskyting og rulleski, samt Tryvann skisenter og klatrepark som har blitt betydelig oppgradert de senere år. Nordmarka byr på gode løypealternativer for både ski, sykkel og gange. Det er også gode bademuligheter i Bånntjern og Sognsvann. Flotte turområder med skogsstier og grusvei til Sognsvann og videre innover i marka i umiddelbar nærhet.
På Slemdal og Vinderen som ligger like ved, finnes et godt utvalg av forretninger og øvrige servicefunksjoner. Det er også kort vei til Majorstuen og Oslo sentrum.

Leveransebeskrivelse
Se egen leveransebeskrivelse for kjøkken, bad, gulv, belysning og andre kvaliteter. Evt tilvalg avtales skriftlig og bestilles av entrepenør etter forutgående godkjent pris.
Iillustrasjoner er omtrentlige og avvik kan forekomme.

Eiendommen blir pent opparbeidet med støttemurer i granitt, belegningsstein på gangstier (Herregård Gråmix), ferdigplen og mindre terrasser bygget i tre. Større terrasser kan bestilles som tilvalg. Området mellom naboens frittstående garasje og tomannsboligen blir gruset. Det vil bli plantet enkelte hekker og satt opp enkelte gjerder på eiendommen. Øvrige gjerder og beplantning må besørges av den enkelte seksjonseier.

Uteområdene vil bli tilpasset den planlagte seksjoneringen og den enkelte seksjonseier vil disponere egne hager. Det blir laget en egen gangsti til den eksisterende eneboligen, til høyre for innkjøringen til bilheisen.

Bilheisen er CE-godkjent (type C-3000/3500- 2C) og leveres av Hybeko. Foran bilheisen blir det montert en elektrisk smijernsport som kommuniserer med bilheisen, slik at porten bl.a. alltid vil være lukket når heisen er i bruk. Rundt bilheisen blir det montert et gjerde som tilfredsstiller gjeldende sikkerhetskrav. Nede i kjelleren vil det være en garasjeport som også kommuniserer med bilheisen, slik at garasjeporten bl.a. alltid vil være nede når heisen er bruk. Det vil også bli montert sensorer for ekstra sikkerhet.

Garasjekjelleren er bygget i plasstøpt betong med betongskille mellom kjeller og første etasje i tomannsboligen. Det vil være varmekabler i hele kjelleren til tomannsboligen og i hele tomannsboligens førsteetasje.

Det vil være direkte adgang fra tomannsboligen til garasjekjelleren, hvor hver boenhet får tildelt to garasjeplasser. Det vil også være adgang til garasjekjelleren via en utendørs betongtrapp med varmekabler og kodelås på dør.

Fordelingen av parkeringsplasser blir som følger:

- Seksjon 1: TB1

- Seksjon 2: TB2

- Seksjon 3: TB3

Det blir tilrettelagt for at hver boenhet skal kunne montere egen ladeboks for el-bil i garasjen, tilkoblet den enkelte enhetens eget sikringsskap.

Innvendig legges det opp til mørke vindusprofiler (NCS 8000-N) med klassisk hvite lister (NCS S 0500-N) Innvendige vegger vil bli sparklet og malt klassiske hvite dersom ikke annet er spesifisert. I kjelleren vil enkelte vegger bli levert i umalt beting. Himlinger blir også sparklet og malt i klassisk hvitt (NCS S0500N) Andre veggfarger kan velges som tilvalg.

Flott innvendig trapp fra Stryntrappa i åpen utførelse med trinn i hvitlasert Eik heltre med
vanger, spiler og håndløpere i hvitmalt furu. Innvendige lister, foringer og dører leveres klassisk hvite (NCS S 0500-N). Sparkling og maling av synlige spikerhull i lister kan bestilles som tilvalg.

Massive innvendige fyllingsdører med moderne, stilrent design fra Kloppen Trevirke (Visjon 1), med hvittonede terskler.

Lekker inngangsdør, type Hovedby, fra Bygg 1 med sidefelt (S-1 SF, klart glass) i fargen NCS S 8500-N.

Garderober inngår ikke, men kan bestilles som tilvalg.

Det leveres 36 LED - spotter per enhet, inkludert to spotter utendørs over hvert inngangsparti. Flere eller færre spotter kan velges som tilvalg.

Om tomtegrensen ved naboens garasje (tilhørende Brantenborgveien 5): Garasjen er nyoppført på samme sted som det stod en eldre garasje tidligere. Det kan ha oppstått et mindre avvik i plasseringen av den nye garasjen, der man per dags dato ikke vet om plasseringen er helt nøyaktig eller ikke, relativt til den opprinnelige grensen. For å bøte på dette vil det bli gjennomført en grensejustering mot Brantenborgveien 5, slik at tomtegrensen går tilnærmet kant-i-kant med garasjens yttervegger. Denne justeringen vil ikke innebære noen endring av tomtens brutto størrelse, men kan ha en marginal effekt på arealet for den enkelte enhet sin seksjon

Formuesverdi
Formuesverdi for denne eiendommen foreligger ikke ettersom boligen er nyoppført. Utgjør normalt 25% av boligens verdi for primærbolig, og 80% av boligens verdi for sekundærbolig (for ligningsåret 2021).

Vei / Vann / Kloakk
Offentlig vei, vann og kloakk med tilknytning via privat stikkledning.

Odel / Konsesjon
Det er ikke odel eller konsesjon på eiendommen.

Reguleringsforhold / Offentlig godkjenning
Kopi av situasjonskart, målebrev, reguleringsplaner m/bestemmelser er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Servitutter / Rettigheter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnbokblad. For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. Se forøvrig vedlagte avtale med Wahlstrøm (Nabo) Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Sameiet
Boligen blir en del av et sameie bestående av eksisterende hus i Brantenborgveien 3 og den nye tomannsboligen. Sameiet vil bestå av 3 seksjoner. Eiere av de tre seksjonene bestemmer i fellesskap hva som skal inngå i fellesutgifter. Kostnader som forsikring, strøm, kabel-tv, internett, alarm osv vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Stipulert overtagelse
Antatt overtagelse i 3. kvartal 2021. Overtagelsestidspunktet er basert på et foreløpig estimat og endelig dato vil være avhengig av fremdriften i byggearbeidet. Overtagelsesperiode vil bli varslet kjøper ca 3 måneder før antatt overtagelse. Kjøper aksepterer at endelig overtagelsesdato vil bli varslet senest 6 uker før overlevering.

Forsikring
Frem til overtagelse vil eiendommen være forsikret av utbygger. Etter overtagelsen vil eiendommen forsikres gjennom sameiets fellesforsikring. Kjøper må selv besørge innboforsikring og forsikring av eventuelle særskilte påkostninger.

Utleie
Hele eller deler av boligen kan fritt leies ut.
Dersom eiendommen ikke er seksjonert ved overtagelse gjøres kjøper / utleier oppmerksom på Eierseksjonslovens kapittel III som omhandler evt leietagers rett til kjøp.

Fordeler ved å kjøpe nybygg
For mange er det fristende å starte med blanke ark i en helt ny bolig, og det kan være mange fordeler ved å kjøpe nybygg. En av disse er at du får god tid til salg av egen bolig og forberedelse av flytteprosessen.
Kjøpere av nybygg har ekstra trygghet gjennom at salget reguleres av Bustadoppføringslova, der utsteder selger garantier som varer i 5 år etter overtakelse. Vanligvis er det lavere omkostninger ved kjøp av prosjekterte boliger, da man kun betaler dokumentavgift av andel tomteverdi.
Ved kjøp av ny bolig er det gjerne mindre vedlikehold. Du sparer penger på oppussing og det er strenge krav til isolasjon og høy energieffektivitet. Boligene blir oppført etter de nyeste byggestandarder og tekniske krav både til inneklima, isolasjon og miljø.
Vil du være med på utformingen av boligens kvaliteter? Bustadoppføringsloven gir kjøperen rett til å påvirke leveransen av løsninger ut fra gitte forutsetninger. Dette avklares sammen med entreprenør etter at kjøpekontrakt er signert.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.


Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
15 750 000,- (NB: prisen er fast)

Omkostninger
60 000,- (Dokumentavgift av andel tomteverdi)
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)

61 370,- (Omkostninger totalt)

15 811 370,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(hvitvaskingsloven) pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Grunnpakke (Kr.8 250)
Totalt kr. (Kr.8 250)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Garantier
Det stilles garantier i henhold til Bustadoppføringslovas bestemmelser. 10% av kjøpesum skal innbetales ved kontrakt.

Videresalg av kontraktsposisjon
Kjøper kan ikke uten selgers skriftlige samtykke transportere kjøpekontrakten eller selge boligen

Tilvalg
Adgang til tilvalg eller endringer begrenset opp til 15% av kontraktsverdien ihht. Bustadoppføringslova §9. Slike tilvalg leveres mot pristillegg.
Tilvalg må bestilles ift. oppsatt produksjon, og mulighetene begrenses etter hvert som produksjonen igangsettes. Alle tilvalg avtales via e-post direkte mellom kjøper og entrepenør / underentrepenør.
Prosjektets gjennomføring og offentlige tillatelser gir begrensninger i hvilke valg av tekniske løsninger og materialer som er mulig. Dette begrenser hvilke tillegg og endringer kjøper kan forvente å få gjennomført, og innenfor hvilke tidsrom arbeider kan bestilles. Eksempler på tilvalg som ikke tillates er endring av fasade, vindusform, plassering av vann og avløp mv. Dersom selger krever tilvalgskostnadene utbetalt før hjemmelsovergang, skal det stilles §47 garanti ihht bustadoppføringslova direkte ovenfor kjøper.

Ferdigattest / midlertidig brukstillatelse
Ved overtakelse skal det foreligge midlertidig brukstillatelse. Selger er ansvarlig for å innhente ferdigattest, men kjøper er innforstått med at denne normalt ikke foreligger før etter overtakelse. Kjøper er gjort uttrykkelig kjent med og aksepterer at boligen vil kunne bli klar for overtakelse før det totale prosjektet, herunder hele eller deler av fellesarealet utomhus, kan ferdigstilles. Dette innebærer at kjøper vil kunne få rett og plikt til å overta boligen før det foreligger ferdigattest og at selger kan måtte søke om midlertidig brukstillatelse/ dispensasjon om krav til ferdigattest ved overtakelse. Dersom kjøper overtar boligen på midlertidig brukstillatelse har selger krav på oppgjør i henhold til kjøpskontrakten, mot at det holdes tilbake et beløp som sikkerhet for at ferdigattesten blir gitt. Selger plikter å fremskaffe ferdigattest når utomhus ferdigstilles.

Arealangivelser
Selger tar forbehold om at mindre avvik kan forekomme.

Budgivning
Faste priser. Se egne dokumenter for prisliste og kjøpsbekreftelse. Selger/megler kan fritt endre prisliste uten varsel. Det er til en hver tid den siste versjonen som er gjeldene.

Lovgrunnlag
Boligene selges i henhold til Bustadoppføringslova som regulerer kjøpers (forbrukers) rettigheter og plikter ved avtale om oppføring av bolig og kjøp av fast eiendom der bygningen ikke er fullført når avtalen inngås. Ved salg til aksjeselskap legges Avhendingslovens bestemmelser til grunn.

Oppdragsnummer
60-20-9003

For å gi bud må du gå inn på en enhet i prosjektet. Du kan se alle enhetene tilgjengelig ved å gå til og åpne prosjektenheter og klikke deg videre inn på den enheten du ønsker å legge inn bud på.

Har du spørsmål rundt budgivningen er det bare å kontakte megler.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).

Boliger i prosjektet

EnhetsnrRomEtasjeStørrelseTotalprisStatus
Bilde 3 av Brantenborgveien 3 B og C
For mer om objektet
Brantenborgveien 3 B og C

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: