Bilde 1 av Hauketoveien 15ABilde 2 av Hauketoveien 15A
Digital salgsoppgave
Hauketoveien 15A

1266 Oslo • Oslo kommune

Prisantydning

kr 7 250 000

Omkostninger: kr 182 620Totalpris: kr 7 432 620
Flott prosjektert halvpart av vertikaldelt tomannsbolig - Garasje - 5 soverom - Ferdigstillt Juli/august 2021
Vis i kartLast ned denne salgsoppgaven
Boligtype
Tomannsbolig
Eierform
Eierseksjon
Eierseksjon
2
Antall soverom
5 soverom
Bruksareal (BRA)
114 m²
Prisantydning
kr 7 250 000
Omkostninger
kr 182 620
Totalpris
kr 7 432 620
Byggeår
2021
Tomt
Fellestomt 801 m²
Oppdragsnummer
38210036
card-default

Morten Lindberg

Eiendomsmegler
Les om Morten
Prisantydningkr 7 250 000,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 7 250 000,-)kr 181 250,-
  
Totalpris kr 7 432 620
Eiendom
Hauketoveien 15A, 1266 Oslo

Matrikkel
Gnr. 189 bnr. 66 snr. 2 orgnr. 925313475 i Oslo kommune

Eierform
Eierseksjon

Ferdigstillelse
Ferdigstillelse vil bli juli/august 2021

Hjemmelshaver
Hauketoveien 15 as

Areal
Bruksareal: 114 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra takstrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
5

Tomt
Fellestomt 801 m²

Totalpris inkl. omkostninger
7 250 000,- (Prisantydning)
Omkostninger

200,- (Pantattest kjøper)

585,- (Tingl.gebyr pantedokument)

585,- (Tingl.gebyr skjøte)

50 000,- (Dokumentavgift (Tomteverdi  2.000.000,-))
51 370,- (Omkostninger totalt)
7 301 370,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Fellesutgifter
Det vil bli opp til enhetene om det skal innbetales felleskostnader. Det vil eksempelvis kunne være felles byggforsikring og eventuelt vedlikhold av fellesareal.

Kommunale avgifter
Det vil tilkomme kommunale avgifter og renovasjon for hver enkelt del. Avgift er ikke fastsatt pr. dags dato da husene er prosjektert og ikke ferdigstilt. Oslo kommune vil fakturere i etterkant av ferdigstillelse av boligen.

Parkering
Det medfølger en garasjeplass. Denne er plassert under seksjon 1 ( Nabohuset)

Beliggenhet
Svært ettertraktet beliggenhet på Hauketo med barnevennlig lokalisering med tanke på lite trafikk i området. Skoler i alle klassetrinn og barnehager ligger i nærområdet. Blant barneskoler og ungdomsskoler finner man Hallagerbakken-, Prinsdal-, Mortensrud-, Ljan-,Hauketo-, Lofsrud-, og Holmlia skole. I tillegg finnes både Nordstrand- og Bjørnholt videregående skole.

Kort vei til en rekke barnehager. Nærbutikker, togstasjon,treningssenter, Holmlia bydelssenter, Mortensrud Senter, Nye Mortensrud Torg er å finne i umiddelbar nærhet. Hele året er det fantastiske tur- og rekreasjonsmuligheter, ypperlige turstier i skog (furuskog) og mark. Både Hvervenbukta og Ingierstrand ligger i nærheten for de som vil benytte seg av to av Oslo's mest populære badestrender.

Boligen ligger i umiddelbar nærhet til Hauketo stasjon, derifra kommer man seg med tog til sentrum på ca. 10 min og med flybussen til Oslo lufthavn. Det er gode bussforbindelser i området.

Tomt
Fellestomt, 801 kvm
Boligene seksjoneres, og vil ha felles eiet tomt.

Utomhusarealene vil bli opparbeidet med utgangspunkt i utomhusplan. Selger forbeholder seg retten til å foreta endringer med hensyn til utforming og materialvalg. For ytterligere informasjon, se vedlagt leveransebeskrivelse og utomhusplan.

Fullørelsen av utomhusarbeider er avhengig av årstid og værforhold. Derfor gjøres kjøper oppmerksom på at dette vil kunne bli ferdigstilt og overtakelsesforretning for disse avholdt etter overtakelse av boligen. Det må påregnes byggeaktivitet og anleggsvirksomhet frem til arbeider er fullført.

Adkomst
Det vil bli skiltet med Eie visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen.

Byggemåte
Yttervegger i tre
Fra innsiden og ut: Gipsplater, krysslekter, 50 mm. mineralull, plastfolie, 148 mm. bindingsverk, 150 mm. mineralull, vindtette plater, utlekting og utvedig kledning. Utvendig kledning leveres som liggende Kledning. Levers grunnet med et strøk beis fra fabrikk. Sagsnitt/bakside av beslistning og alt som er impregnert vil ikke bli behandlet på plassen.  Der hvor det er krav til brann hindrene tiltak som brannvindu, brannmaling, osv. vil dette leveres iht. til gjendende krav.

Listverk
Det leveres glatte lister i grunnet utførelse mot parkettgulv type glattkant i demensjonen 12*58 mm.
Dør lister leveres som glatte lister  i grunnet hvit utførelse fra fabrikk i dimensjonen 12*58.
Flekksparkling av spikerhull og toppstrøk på listverket må påregnes etter monteringen. Dette er kjøpers ansvar

Yttertak
Takrenner og nedløpsrør leveres i plastbelagt stål eller aluminium - sort.
Det monteres utkaster på alle nedløpsrør.

Vinduer
Nordan vinduer eller tilsvarende.

Utvendige dører
Hovedinngangsdøren leveres som Swedoor Michigan eller tilsvarende. Karm leveres i hvit utførelse, terskel i hardtre, beslag, sylinder og stålvridere.
Balkongdørene leveres med mål og brystningshøyde iht. tegning slagrettning/åpningsfelt iht. tegning. Det leveres sylinderlås innvendig på alle balkongdører/skyvedører på bakkeplan. 
Dørvridere leveres i stål.


Innvendige dører
Dører i boligrom leveres fra Swedoor type Easy eller tilsvarende med håndtak i børstet stål type A716. Karm i malt furu, flat terskel i eik. Mål på innvendige dører leveres iht. tegning.
Innvendige skillevegger/bærevegger
Vegger mellom boligrom leveres med justert bindingsverk, isolasjon og gipsplater.
Gipsplatene sparkles og grunnes to strøk i lys grå utførelse.
På baderom og vaskerom leveres med rupanel bak gipsplate. Vegger med fliser påføres smøremembran og fliser lagt i standard firkantmønster.

Bruksareal
Bruksareal 114 kvm

Følgende rom er inkludert i Bra:
1 etg:
Entre, stue, kjøkken og bad/wc
2.etg:
Gang, bad/wc og 3 soverom
3 etg:
Gang, 2 soverom og bod

Boder
Det medfølger en innebod på cirka 5 kvm

Leveransebeskrivelse
Gulv 1 etasje
En stavs parkett
Entre og bad - flis

Gulv 2 etasje
Enstavs parkett i alle rom og gang.
Flis på bad

Gulv 3 etasje
Enstavs parkett i alle rom og gang.


Kjøkken
Kjøkken leveres fra Norema eller tilsvarende  iht. til kjøkkentegninger. Eventuelt andre typer innredninger/løsninger kan leveres etter avtale. Det presiseres spesielt at plantegninger og tegninger i salgsoppgaven ikke gir et riktig bilde av kjøkkeninnredningen som leveres som standard innredningen. Egen kjøkkentegning for omfang og eksakt leveranse vil bli utarbeidet senere i samarbeid med utførende entreprenør. Hvitevarer leveres ikke.

Kjøper vil sammen med kjøkkenleverandøren kunne tilpasse løsninger der dette er aktuelt.

Baderom
Baderomsinnredning leveres som type Alterna eller tilsvarende. Alle toaletter leveres veggmontert.
Det leveres blandebatterier type Oras Saga eller tilsvarende på bad samt WC. Det leveres dusbatteri med garnityr type Oras Saga eller tilsvarende på baderom.
Det leveres dusjvegger på bad type Element eller tilsvarende.

For utfyllende leveranse se leveransebeskrivelsen vedlagt i prospektet.

Formuesverdi
Formuesverdien er ikke fastsatt. Formuesverdien fastsettes av skatteetaten etter en beregningsmodell om boligen er primær eller sekundær. Formuesverdien for primærbolig utgjør 25% av beregnet markedsverdi og  90% av sekundærbolig for 2019 og 2020. Det gjøres oppmerksom på at kjøper selv må sende inn opplysninger om adresse, areal, boligtype og byggeår til skattemyndighetene. Det tas forbehold om endring av satser.

Vei / Vann / Kloakk
Eiendommen vil bli tilknyttet offentlig vann og avløp via private stikk. For private fellesledninger er der normalt tilknyttet solidarisk vedlikeholdsplikt. Offentlig vei.

Reguleringsforhold / Offentlig godkjenning
Kopi av situasjonskart, målebrev, reguleringsplaner m/bestemmelser er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Servitutter / Rettigheter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnbokblad.
Kopi av grunnbok med servitutter tinglyst på eiendommen kan fremlegges av megler.
Disse er medtatt i standard kjøpekontrakt som er vedlegg til denne nøkkelinformasjonen.

Sameiet
Det vil bli opprettet et sameie for eiendommen. Det vil bli satt en sum for felleskostnader. Disse er ikke endelig fastsatt. Sameiet vil få egne vedtekter.

Stipulert overtagelse
Antatt overtagelse er juli/august 2021.

Forsikring
Frem til overtagelse vil eiendommen være forsikret av utbygger. Etter overtagelsen vil eiendommen forsikres gjennom sameiets fellesforsikring. Kjøper må selv besørge innboforsikring og forsikring av eventuelle særskilte påkostninger.

Utleie
Hele eller deler av boligen kan fritt leies ut.

Fordeler ved å kjøpe nybygg
Det er mange fordeler for den som kjøper ny bolig.
For mange er det fristende å starte med blanke ark i en helt ny bolig, og det kan være mange fordeler ved å kjøpe nybygg. En av disse er at du får god tid til salg av egen bolig og forberedelse av flytteprosessen.

Lavere omkostninger og høy trygghet
Kjøpere av nybygg har ekstra trygghet gjennom at salget reguleres av Bustadoppføringslova, der utsteder selger garantier som varer i 5 år etter overtakelse. Vanligvis er det lavere omkostninger ved kjøp av prosjekterte boliger, da man kun betaler dokumentavgift av andel tomteverdi.

Lavere driftskostnader/fellesutgifter
Ved kjøp av ny bolig er det gjerne mindre vedlikehold. Du sparer penger på oppussing og det er strenge krav til isolasjon og høy energieffektivitet. Boligene blir oppført etter de nyeste byggestandarder og tekniske krav både til inneklima, isolasjon og miljø.

Du bestemmer!
Vil du være med på utformingen av leilighetens kvaliteter? Bustadoppføringsloven gir kjøperen rett til å påvirke leveransen av løsninger ut fra gitte forutsetninger. Dette avklares sammen med entreprenør etter at byggestart er vedtatt..

Annet
Dersom en ytelse er ulikt angitt i leveransebeskrivelse og øvrig salgsinformasjon (herunder salgstegninger), gjelder leveransebeskrivelsen.

Selger har rett til å foreta mindre endringer i konstruksjon, materialvalg, rørføringer og lignende som ikke reduserer boligens kvalitet, uten at dette gir rett til reduksjon av vederlaget. Tilsvarende kan selger foreta endringer i fellesarealer, bygningskropp m/ tilhørende tekniske anlegg samt utomhusarealer. Selger skal sålangt det er praktisk mulig informere kjøper skriftlig om dette for såvidt gjelder endringer ved boligen.

Det kan være avvik mellom de planskisser, planløsninger og tegninger som er presentert i
prospektet, og den endelige leveransen. Slike avvik utgjørr ingen mangel ved selgers leveranse som gir kjøper rett til prisavslag eller erstatning dersom arealet er mindre en 5% enn angitt.

Alle rom ryddes, kostes og støvsuges før overlevering. Innvendige overflater blir vasket en gang. Før bruk bør kjøper foreta finvask av boligen. Utvendige private arealer og felles arealer ryddes for byggavfall. Mindre gjenstander som spiker, skrues mm kan forekomme.

I nye bygg vil det normalt oppstå svinnriss, sprekker i tapet, maling mv. ved skjøter og sammenføyninger, dels på grunn av uttørking av materialer. Det påpekes spesielt at sprekker imaterialoverganger og mellom tak og vegg og i hjørner ikke kan forlanges utbedret, så lenge disse ikke innebærer avvik fra god håndverksmessig standard.

Det gjøres oppmerksom på at det er iverksatt en prosess for å få klarlagt grensene mellom eiendommene i området. Dette vil kunne få mindre innvirkninger på det totale arealet.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne/sameiet har panterett i seksjonen for felleskostnader samt andre krav som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for den enkelte bruksenhet overstiger 2 ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunkt tvangsdekning besluttes gjennomført, jf. lov om eierseksjoner § 31 første ledd. Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Kjøper er gjort kjent med at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn 2 boligseksjoner i samme eierseksjonssameie, jf. lov om eierseksjoner § 23, første ledd

1941/8953-1/105  Best. om vann/kloakkledn.  
05.09.1941 
Overført fra: 0301-189/66
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1941/12413-1/105  Bestemmelse om veg  
13.12.1941 
Bestemmelse om gjerde
Overført fra: 0301-189/66
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1954/7176-1/105  Erklæring/avtale  
03.06.1954 
Vedtak av Oslo kommunes vann- og kloakkreglement
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
Overført fra: 0301-189/66
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1973/2282-1/105  Best. om adkomstrett  
06.02.1973 
Vedtak av visse vilkår vedr. utskillelse/bebyggelse
av denne eiendom
Overført fra: 0301-189/66
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1974/1181-1/105  Erklæring/avtale  
16.01.1974 
Bestemmelse om samvirke vedkommende vertikalt delt bolig
Overført fra: 0301-189/66
Gjelder denne registerenheten med flere
 

2018/1454251-1/200  Bestemmelse om veg  
24.10.2018 21:00 
Kan ikke slettes uten samtykke fra:OSLO KOMMUNE  
Org.nr: 958935420
Midlertidig dispensasjon fra Plan- og bygningsloven
Hauketoveien godkjennes inntil videre i sin nåværende bredde
Plikt til fremtidig vederlagsfri avståelse av veigrunn til Oslo kommune
Overført fra: 0301-189/66
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2020/2292695-1/200  Bestemmelse om veg  
01.04.2020 21:00 
Kan ikke slettes uten samtykke fra:OSLO KOMMUNE  
Org.nr: 958935420
Midlertidig dispensasjon fra Plan- og bygningsloven
Plikt til framtidig vederlagsfri avståelse av veigrunn til Oslo kommune
Gjelder denne registerenheten med flere

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
7 250 000,- (Prisantydning)
Omkostninger

200,- (Pantattest kjøper)

585,- (Tingl.gebyr pantedokument)

585,- (Tingl.gebyr skjøte)

50 000,- (Dokumentavgift (Tomteverdi  2.000.000,-))
51 370,- (Omkostninger totalt)
7 301 370,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(hvitvaskingsloven) pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Provisjon (forutsatt salgssum: 7 250 000,-) (Kr.43 750)
Tilrettelegging (Kr.9 900)
Markedspakke 1 (Kr.9 900)
Grunn og forsikringshonorar (Kr.4 500)
Oppgjør (Kr.6 900)
Totalt kr. (Kr.74 950)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Avbestillingsgebyr
Kjøp etter bustadoppføringslova innebærer en avbestillingsrett for kjøper. Dersom denne retten benyttes
vil kjøper bli holdt ansvarlig for selgers merkostnader og tap som følge av en eventuell avbestilling.
Avbestillingsgebyr reguleres etter bustadoppføringslova §54.

Garantier
GARANTI ETTER BUDSTADOPPFØRINGSLOVA
Garanti etter buofl. § 12 vil bli stilt i forbindelse med avtaleinngåelse. /  eller /
Selger har tatt forbehold om åpning av byggelån / igangsettingstillatelse / salg av XX antall boliger. Garanti etter buofl. § 12 stilles ved bortfall av forbehold, men senest ved igangsettelse av byggearbeidene.
Garantien skal være pålydende 3% av kjøpesummen i byggetiden og 5% i 5 år etter overlevering av boligene til kjøper.
Garanti etter buofl. § 47 forutsettes stilt om selger ønsker utbetalt forskudd/delinnbetaling/sluttoppgjør før hjemmelsovergang.
Eventuelle påkrevde endringer av garantier ved eventuelle videresalg utføres ikke og bekostes ikke av selger.

Selgers forbehold
Samtlige tillatelser er tilgjengelig for gjennomsyn hos megler.Alle illustrasjoner, bilder, skisser, plantegninger med mer er kun ment å danne et inntrykk av den ferdige bebyggelsen, og kan ikke anses som endelig leveranse. Flere av de grafiske fremstillingene er vist med oppgraderte løsninger og samsvarer ikke med standard leveranse. Videre oppfordres også interessenter til å befare tomten grundig da de grafiske fremstillingene ikke fremstiller tomtens karakter, avstand til nærliggende bebyggelse og nærområdet godt nok.

Utstyr og inventar som er plassert påde grafiske fremstillingene er kun ment som illustrasjoner og medfølger ikke handelen. Det gjøres derav oppmerksom på at det vil forekomme elementer i presentasjonsmaterialet som ikke inngår i leveransen.

Beskrivelser av prosjektet i salgs- og markedsføringsmateriell vil i mange tilfeller våre generell og vil derav ikke være tilpasset den enkelte bolig. Derav oppfordres kjøper til særskilt å vurdere den aktuelle boligens forhold før budgivning. Eksempler på dette kan våre solforhold, utsikt, beliggenhet i forhold terreng og omkringliggende bygningsmasse.

Det presiseres at tegninger og illustrasjoner i salgsoppgaven og prospektet ikke er bindende for boligens detaljutforming som farger, materialer, innredning, kjøkken- og garderobeløsning, dør- og vindusform m.v. Det samme gjelder i forhold til situasjonsplanens og utomhusplanens angivelse av detaljene i utearealet. Opplysningene gitt i dokumentene kan fravikes dersom selger anser det nødvendig eller ønskelig, dog slik at endringene ikke skal ha innvirkning på den angitte standard.

Salgstegningene er ikke egnet for måltaking, da det er de ferdig prosjekterte og detaljerte arbeidstegninger det bygges etter.

Ferdigattest / midlertidig brukstillatelse
Ved overtakelse skal det foreligge midlertidig brukstillatelse. Selger er ansvarlig for å innhente ferdigattest, men kjøper er innforstått med at denne normalt ikke foreligger før etter overtakelse. Kjøper er gjort uttrykkelig kjent med og aksepterer at boligen vil kunne bli klar for overtakelse før det totale prosjektet, herunder hele eller deler av fellesarealet utomhus, kan ferdigstilles. Dette innebærer at kjøper vil kunne få rett og plikt til å overta boligen før det foreligger ferdigattest og at selger kan måtte søke om midlertidig brukstillatelse/ dispensasjon om krav til ferdigattest ved overtakelse. Dersom kjøper overtar boligen på midlertidig brukstillatelse har selger krav på oppgjør i henhold til kjøpskontrakten, mot at det holdes tilbake et beløp som sikkerhet for at ferdigattesten blir gitt. Selger plikter å fremskaffe ferdigattest når utomhus ferdigstilles.

Arealangivelser
Prislister er angitt i ca. bruksareal BRA (salgbart areal BRA-S) som er boligens mål innvendig, innbefattet innvendige boder, sjakter og innvendige vegger, men ikke medregnet yttervegger og vegger mot andre bruksenheter.

Hvitvaskingsloven
Eiendomsmeglere ble fra 06.03.09 underlagt bestemmelsene i Hvitvaskingsloven. Dette innebærer blant annet at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til økokrim om eventuelle mistenkelige transaksjoner.

Lovgrunnlag
Boligene selges i henhold til Bustadoppføringslova som regulerer kjøpers (forbrukers) rettigheter og plikter ved avtale om oppføring av bolig og kjøp av fast eiendom der bygningen ikke er fullført når avtalen inngås. Ved salg til aksjeselskap legges Avhendingslovens bestemmelser til grunn.

Oppdragsnummer
38-21-0036

Ansvarlig megler
Morten Lindberg

Saksbehandlere
Morten Lindberg
EIE Fornebu
Mob: 96 62 62 46 / E-post: ml@eie.no

EIE Fornebu
/

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.


Gå til budgivning
Bilde 3 av Hauketoveien 15A
For mer om objektet
Hauketoveien 15A

Kontakt megleren

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: