Bilde 1 av Østerli terrasse 7CBilde 2 av Østerli terrasse 7C
Digital salgsoppgave
Østerli terrasse 7C

1185 Oslo • Oslo kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Ny og eksklusiv 1/2 tomannsbolig i veletablert område - Takterrasse - Mulighet for praktikantdel
Vis i kart
Boligtype
Tomannsbolig
Eierform
Eierseksjon
Eierseksjon
1
Antall soverom
4 soverom
Primærrom (P-ROM)
207 m²
Bruksareal (BRA)
214 m²
Bruttoareal (BTA)
247 m²
Prisantydning
kr 11 900 000
Omkostninger
kr 46 520
Totalpris
kr 11 946 520
Byggeår
2021
Tomt
Fellestomt 673 m²
Oppdragsnummer
38210014
card-default

Morten Lindberg

Eiendomsmegler
Les om Morten
Prisantydningkr 11 900 000,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 7 650,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgiftkr 37 500,-
  
Totalpris kr 11 946 520
Eiendom
Østerli terrasse 7C, 1185 Oslo

Matrikkel
Gnr. 160 bnr. 1212 snr. 1 i Oslo kommune

Eierform
Eierseksjon

Areal
Primærrom: 207 kvm, Bruksareal: 214 kvm, Bruttoareal: 247 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra takstrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
4

Byggeår
2021

Tomt
Fellestomt 673 m²

Prisantydning
11 900 000

Totalpris inkl. omkostninger
11 900 000,- (Prisantydning)
Omkostninger

200,- (Pantattest kjøper)

585,- (Tingl.gebyr pantedokument)

585,- (Tingl.gebyr skjøte)

37 500,- (Dokumentavgift (Tomteverdi))
38 870,- (Omkostninger totalt)
11 938 870,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Kommunale avgifter
Det foreligger ikke informasjon om kommunale avgifter per. d.d

Eier
Andersen & skildrud invest as

Parkering
Parkering i dobbelcarport

Beliggenhet
Østerli terrasse 7C ligger i et populært, sentralt og barnevennlig boligområde. Østerli Terrasse er en blindvei så det er lite trafikk her. Boligen har en skjermet beliggenhet og en solrik tomt med gode solforhold hele dagen. Det er kort vei til service-tilbud, offentlig kommunikasjon og forretninger på Karlsrud, Lambertseter og Brattlikollen samt rekreasjonsområder ved Brannfjell, Ekeberg samt Østensjø med turveier videre til marka. Ønsker man naturopplevelser finner man blant annet Ulsrudvannet og Nøklevann i Østmarka med fine badeplasser og unike turmuligheter året rundt: gang- og sykkelstier, turveier og lysløyper. Østensjøvannet og Ekebergparken er også kun en kort sykkeltur unna. Nærhet til fjorden med mange flotte badeplasser langs Bunnefjorden - Hvervenbukta, Katten og lokale Nordstrand bad er kun en kort sykkeltur unna. Dette er stedet for de som ønsker å etablere seg i et attraktivt boligområde med svært barnevennlig beliggenhet og samtidig med nærhet til byen. Et mangfold av tilbud i lokale idrettslag og foreninger, som f.eks.: Lambertseter idrettsforening med friidrettsanlegg og fotballbaner på Lambertseter - svømmehall i tilknytning til Lambertseter skole samt lokal lysløype på Bergkrystallen. Bekkelaget sportsklubb(BSK) - håndball, fotball m.m. Anlegg på sportsplassen med bl.a. kunstgressbane, samt Ekeberghallen. Bekkelaget Tennisklubb (BTK) med anlegg innerst i Jomfrubråtveien. Nordstrand tennisklubb (NTK) med uteanlegg i Seterveien og tennishall ved Nordseter skole i Ekebergveien. Nordstrand IF på 'Niffen' med ny håndballhall og fotballbane. Områdets lokale alpinbakker: Sloreåsen og Leirskallen. Treningsstudio: Elixia på Karlsrud og Lambertseter, BestHelse på Holtet og Evo på Sæter.

Bebyggelse
Småhusbebyggelse

Tomt
Fellestomt, 673 m²

Adkomst
Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med EIE Eiendomsmegling visningsskilter. Velkommen til visning!

Skole/barnehage
Barnehager: Lille venn familiebarnehage - Ca. 12 min. gangavstand Tyrihans barnehage (2-5 år) - Ca. 14 min. gangavstand Nylænde barnehage (1-6 år) - Ca. 15 min. gangavstand Skoler: Abildsø skole (1-10 kl.) - Ca. 15 min. gangavstand Karlsrud skole (1-10 kl.) - Ca. 17 min. gangavstand Bekkelaget skole (1-7 kl.) - Ca. 6 min. kjøreavstand Brannfjell skole (8-10 kl.) - Ca. 24 min. gangavstand Lambertseter videregående skole - Ca. 17 min. gangavstand Holtet videregående skole - Ca. 22 min. gangavstand Fritid/sport: Abildsøparken balløkke - Ca. 11 min. gangavstand Lambertseter videregående - ca. 16 min. gangavstand Mudo Nordstrand - ca. 15 min. gangavstand SATS Karlsrud - Ca. 16 min. gangavstand

Offentlig kommunikasjon
Buss: Smedberg (linje 70, 70N, 78A og 78B) - Ca. 9 min. gangavstand T-bane: Brattlikollen (linje 1 og 4) - Ca. 1 min. gangavstand Trikk: Holtet (linje 13 og 19) - Ca. 26 min. gangavstand Tog: Bryn stasjon (linje L1) - Ca. 6 min. kjøreavstand

Byggemåte
Nyoppført tomannsbolig over 4 etasjer og takterrasse. Støpt såle og vegger som ligger mot terreng, støpt dette over underetasje. Isolert med 300mm isopor mot grunn, og med 100-200mm. Isopor på vegger mot terreng, og der yttervegger kun er isolert med 100mm isopor er det i tillegg stendervegg innvendig, isolert med glava, denne stendervegg tjener som bæring for bjelkelag over. Alle vegger innvendig er plateslått med trefinérplater, og deretter med gipsplater, dog med Tetti våtromsplater og fliser i baderom. Utvendig er fasader med isopor pusset med armert strukturpuss, og huset for øvrig med liggende trekledning av sibirsk lerk. Takterrasse utført i sibirsk lerk, og innrammet med glass/stål rekkverk. Arealer og byggemåte er hentet fra vedlagte tilstandsrapport.

 Byggemåte er kun et utdrag av boligrapportens fullstendige opplysninger, for ytterligere informasjon se vedlagt rapport. Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på.

Primærrom
Primærrom: 207 kvm
Følgende rom inngår i primærareal kjeller: Gang og trapperom.
Følgende rom inngår i primærareal underetasje: Hall m/trapp, kjellerstue, bad, vaskerom og wc.
Følgende rom inngår i primærareal 1. etasje: Gang, bad 1, stue, bad 2 og 3 soverom.
Følgende rom inngår i primærareal 2. etasje: Stue/kjøkken. Boligen har 3 soverom

I tillegg er det en stor carport med flidser på gulv.

Bruksareal
Bruksareal: 214 kvm

Boder
Det er veldig bra med lagringsplass både i kjelleretasje og underetasje.

Standard
Standard fra 2021

<b>Kjeller</b>
Kjeller med carport på ca. 37 kvm med flislagt betonggulv og ladekontakt for elbil, carporten har direkte adkomst til gang, trapperom, teknisk rom og bod. Overflater i kjelleren består av flislagt betonggulv, malte flater av gipsplater på vegger og malt betongtak.

<b>Underetasje - Mulighet for praktikantdel</b>
Hovedinngangen til boligen ligger i underetasjen med adkomst via en terrasse på ca. 12,8 kvm. Underetasjen består av Entré/hall, wc, vaskerom, bad og kjellerstue. Kjellerstuen har utgang til terrassen. Overflater i underetasjen består av flislagt betonggulv, vegger i malte flater av gipsplater og himling i malte gipsplater.

<b>3 Bad og et toalettrom</b>
Alle rommene har vegghengt toalett, servant i skapsinnredning og speil. Badene har i tillegg dusjhjørne med glass svingdør og ett bad har badekar.

<b>1. etasje</b>
I 1. etasjen ligger alle soverommene, stue 1, samt 2 bad. Badene er flislagt og soverommene og stuen har parkett på gulv og malte flater på vegger og himling.

<b>3 soverom</b>
Boligen har totalt 3 soverom, alle beliggende i 2. etasje. Alle rommene er av god størrelse og er perfekte som barnerom, gjesterom, kontor osv. Her har man plass til å møblere med seng, skap, kommode, skrivebord e.l. I tillegg kan man man lage et masterbedroom nede ved entre med eget bad. Her er det også mulig å lage en praktikantdel.

<b>2. etasje</b>

<b>Stue og kjøkken</b>
Innbydende og romslig stue i åpen løsning med kjøkkenet. Rommet har gode vindusflater i flere retninger, noe som gir både stuen og kjøkkenet rikelig med naturlig lys. Det er god plass for sofaløsning og tv-krok i stuen, og ved kjøkkenet kan du ha langbord. Videre har rommet eikeparkett 1 stavs i 26 cm bredde. Fra stuen/kjøkkenet er det utgang til en terrasse på ca. 17,5 kvm som videre har direkte adkomst til takterrassen. Eksklusivt malt kjøkken fra Aubo kjøkken med integrerte hvitevarer i høy kvalitet. Liebherr fryseskap og kjøleskap, Eico Nikola Tesla Prime platetopp med innebygget ventilator, Siemens pyrolyseovn, og tilhørende Siemens innebygget kaffemaskin og Bosch integrert oppvaskmaskin.

Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest for tommansbolig fra 2021

Oppvarming
Vannbåret gulvvarme i alle gulv med termostatstyring, fra luft til vann varmepumpe. Varmeslanger i innkjøring som oppvarmes av egen varmeanordning som er plassert i teknisk rom i kjeller. Innkjøring er oppvarmet i 2 spor, hver halvdel av tomannsboligen har 50% av dette

Energimerking
Alle eiendommer som selges/leies ut skal ha energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og er selv ansvarlig for at opplysningene er riktig. Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Dette følger av forskrift om energimerking av bygninger og tekniske anlegg § 5 (3). Energiattest er basert på nåværende eiers/ husstands senere års forbruk og utgifter. Dette vil kunne variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtale mv. Megler har intet ansvar for informasjon som fremgår av energiattesten.

Kommunale avgifter
Det foreligger ikke informasjon om kommunale avgifter per. d.d.

Eiendomsskatt
Det er eiendomsskatt i Oslo kommune. Bunnfradraget i Oslo er i 2021 på 4 millioner kroner for bolig og fritidsboliger. Skattesatsen i 2020 er 3 promille av eiendomsskattegrunnlaget. For mer informasjon se: https://www.oslo.kommune.no/skatt-og-naring/skatt-og-avgift/eiendomsskatt/hvor-mye-skal-du-betale-i-eiendomsskatt/. Faktura for eiendomsskatt sendes den som er registrert eier av eiendommen på faktureringstidspunktet. Ved eierskifte må kjøper og selger gjøre opp betalingen av eiendomsskatten seg i mellom.

Formuesverdi
Det foreligger ikke informasjon om formuesverdi for boligen for 2019. Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi per kvadratmeter, og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Skatteetaten fastsetter årlige kvadratmetersatser basert på kvadratmesterprisene til SSB. Satsene utgjør hhv. 25% av kvadratmeterprisen for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (øvrige boliger).

Diverse
Kun integrerte hvitevarer medfølger handelen. Se forøvrig vedlagte løsøreliste.

Selger har selv ikke bebodd eiendommen, og sitter derfor med begrenset kjennskap til eiendommens tilstand. Interessenter oppfordres til å foreta grundige undersøkelser, gjerne sammen med takstmann eller annen fagkyndig.

Bildene i annonse og prospekt er fra seksjon 2 i tomannsboligen. Denne seksjonen er derfor speilvendt fra det man ser på bildene. Men har helt lik standard.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne/sameiet har panterett i seksjonen for felleskostnader samt andre krav som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for den enkelte bruksenhet overstiger 2 ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunkt tvangsdekning besluttes gjennomført, jf. lov om eierseksjoner § 31 første ledd. Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

På eiendommen er det tinglyst følgende servitutter/rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 301/160/1212/1: 26.07.2017 - Dokumentnr: 811658 - Bestemmelse om veg Kan ikke slettes uten samtykke fra: Oslo Kommune Org.nr: 958 935 420 Midlertidig dispensasjon fra Plan- og bygningsloven Plikt til fremtidig vederlagsfri avståelse av veigrunn til Oslo kommune
Overført fra: Knr:0301 Gnr:160 Bnr:1212 Gjelder denne registerenheten med flere 12.10.2020 - Dokumentnr: 3158018 -
Seksjonering Opprettet seksjoner: Snr: 1 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 1/2

Vei/vann/kloakk
OFF/PRIVAT VEI
Eiendommen har adkomst via offentlig vei.
OFF. V/A
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger.

Regulering
Området er regulert til "byggeområde for boliger, reguleringsplan S-4220, 15.3.06.

Østerliveien 16B har fått godkjent tilbygg på nåværende enbolig. Se mere informasjon på Oslo Kommune sine saksinnsyn sider.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
11 900 000,- (Prisantydning)
Omkostninger

200,- (Pantattest kjøper)

585,- (Tingl.gebyr pantedokument)

585,- (Tingl.gebyr skjøte)

37 500,- (Dokumentavgift (Tomteverdi))
38 870,- (Omkostninger totalt)
11 938 870,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Det er ikke tegnet boligselgerforsikring ifbm. salget.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(hvitvaskingsloven) pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Grunnpakke eierseksjon (Kr.3 900)

Provisjon (forutsatt salgssum: 11 900 000,-) (Kr.138.000))

Markedspakke 1 (Kr.12 900)

Oppgjør (Kr.6 900)

Totalt kr. (Kr.172 495)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
38-21-0014

Budgivning
Som kjøper og selger hos Eie vil du få forelagt budjournalen på kontraktsmøtet. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden.Vi gjør oppmerksom på at ingen bud kan ha akseptfrist før minimum kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. I henhold til gjeldende regler kan megler ikke formidle bud med akseptfrist kortere enn dette.

Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, se bilag til budskjema i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Avdeling
Sandvika Eiendomsmegling AS
EIE Fornebu
Org. nr:997288998
Solgangsbrisen 5
1364 Fornebu
Tlf: 67 15 03 00, Fax: 94 76 07 95

Ansvarlig megler
Morten Lindberg

Saksbehandlere
Morten Lindberg
EIE Fornebu
Mob: 96 62 62 46 / E-post: ml@eie.no

EIE Fornebu
/

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Bilde 3 av Østerli terrasse 7C
For mer om objektet
Østerli terrasse 7C

Kontakt megleren

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: