Bilde 1 av Seivallmoen 70 - Hytte 2Bilde 2 av Seivallmoen 70 - Hytte 2
Digital salgsoppgave
Seivallmoen 70 - Hytte 2

3949 Porsgrunn • Porsgrunn kommune

Prisantydning

kr 7 000 000

Omkostninger: kr 20 090Totalpris: kr 7 020 090
Fire prosjekterte hytter med høy standard, fellesstrand og mulighet for båtplass! Sol fra morgen til kveld (Hytte 2)
Vis i kartSe bladbar salgsoppgaveLast ned salgsoppgave
Boligtype
Hytte
Eierform
Selveier
Antall soverom
3 soverom
Primærrom (P-ROM)
81 m²
Bruksareal (BRA)
81 m²
Prisantydning
kr 7 000 000
Omkostninger
kr 20 090
Totalpris
kr 7 020 090
Byggeår
2021
Tomt
Eiet tomt 455 m²
Oppdragsnummer
39210304
card-default

Petter Mamen-Lund

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF
Les om Petter
card-default

Mathias Carlsen

Eiendomsmeglerfullmektig
Les om Mathias
Prisantydningkr 7 000 000,-
Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 749 999,-)kr 18 720,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
  
Totalpris kr 7 020 090
Eiendom
Seivallmoen 70 - Hytte 2, 3949 Porsgrunn

Matrikkel
Gnr. 35 bnr. 50 i Porsgrunn kommune

Eierform
Selveier

Ferdigstillelse
Ferdigstillelse

Selger/Utbygger
Adurna AS

Hjemmelshaver
Adurna AS

Areal
Primærrom: 81,30 kvm, Bruksareal: 81,30 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra takstrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
3

Tomt
Eiet tomt 455 m²

Totalpris inkl. omkostninger
7 000 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
18 720,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 749 999,-))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)

20 090,- (Omkostninger totalt)

7 020 090,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Fellesutgifter
Fellesutgifter er ikke fastsatt eller stipulert på nåværende tidspunkt. Utgiftsposter vil bestå i vedlikehold av felles adkomst og eiendom.

Beskrivelse
Et nytt, eksklusivt prosjekt i idylliske Seivallmoen. Prosjektet består totalt av fire enheter. En unik mulighet nær sjøen og kystnaturen.

Elegante 4-roms familiehytter på ett plan med nøye gjennomtenkt planløsning. Kjørevei helt frem, vestvendte med svært gode solforhold, takterrasser i naturskjønne omgivelser med flotte utsiktsmuligheter, strandrett til ca. 30 meter privat langgrunn sandstrand og mulighet for båtplass er blant kvalitetene man får som skiller hyttene fra det resterende fritidseiendom markedet.

Hyttene går over ett plan med en familievennlig planløsning og et areal på 100 kvm BYA og 81,3 kvm BRA. Inngang fra bakkeplan og en god intern romfordeling som gir fleksibilitet i hverdagen med sonedelte oppholdsrom. Hyttene vil inneholde stue med åpen kjøkken løsning, romslig bad med lekre fargematerialvalg, toalettrom og 3 soverom med mer.

Det leveres et moderne kjøkken fra danske kvalitetsleverandøren Aubo, fullt utstyrt med integrerte hvitevarer fra Electrolux inkl. kjøl/frys, stekeovn, induksjon koketopp og oppvaskmaskin. Hyttene får ett komplett bad med innredninger fra Aubo og sanitærutstyr av høy kvalitet. Badene blir lekkert flislagt med et eksklusivt preg som innbyr til velvære. Hyttene leveres med mulighet for kjeller.

Alle oppholdsrom blir lagt med hvislasert eikeparkett med unntak av bad. Veggene kles med gipsplater som er sparket og males i tidsriktige fargetoner. Alle overganger mellom vegger og tak og rundt vinduer og dører leveres med fabrikkmalte lister.

Prosjektet består av 4 hytter med høy standard fordelt over ett plan med takterrasser. Den terrasserte bebyggelsen har en gjennomtenkt, organisk utforming som komplementerer det naturlige terrenget og omgivelsene. Fra hyttefeltet er det kort vei til en rekke fasiliteter i Porsgrunn sentrum som restauranter, kulturhus, aktiviteter, barer og uteliv. Området byr også flotte turstier, badestrender og et bredt utvalg fritidsaktiviteter.

Prosjektet er nøye gjennomarbeidet og det er lagt vekt på å skape et levende nærmiljø med høy trivselsfaktor. Fasadene får en spennende arkitektur med panel i gran som gir en organisk følelse i kombinasjon av felter med fasadeplater, glass og metall. Gårdplass, uteområder og 2 biloppstillingsplasser levers ferdig gruset og komprimert. Dersom man ønsker raket, tilsådd eller ferdigplen må det gjøres avtale om dette. Det blir god plass mellom hver hytte og store grønt områder for opphold og rekreasjon.

Den enkelte fritidsbolig vil få to biloppstillingsplasser ved egen fritidsbolig. Biloppstillingsplassene er plassert slik at den ikke hindrer gode uteoppholdsarealer på syd- og vestsiden av fritidsboligene. For øvrig kan eksisiterende felles parkeringsanlegg ved Brønstadbukta benyttes

Følelsen av å flytte inn i en splitter ny fritidsbolig er helt unik. Alt er nytt og det er minimalt behov for vedlikehold. Du trenger ikke å tenke på oppussing på mange år. Dessuten blir dokumentavgiften mye lavere for en ny bolig, ettersom denne avgiften beregnes fra tomteverdien og ikke ut fra hele kjøpesummen.

Vi anbefaler interessenter å benytte 360 graders visning. Her har du mulighet til å orientere deg rundt eiendommen.

Beliggenhet
Seivallmoen ligger i idylliske omgivelser på et lite høydedrag og befinner seg langs fastlandet av Eidangerfjordens østside. Eiendommen ligger syd i vika med en fantastisk beliggenhet helt nede ved stranda og sjøen. Eiendommen ligger skjermet for sydlig vind, med sol fra tidlig morgen til sen kveld. Nede ved sjøen er det en flott sandstrand og brygge. Fjordene inn mot Brevik som ender i havet med Helgeroa og Langesund på sin side av innfartsleden er et paradis for de som elsker sjø og båtliv. Eidangerfjorden har et eldorado av holmer, sunder og flotte badeplasser. Fra eiendommen er det heller ikke langt over Rognsfjorden til Kragerø eller kjente steder som Jomfruland og Stråholmen. Området byr på idyllisk natur med flotte turområder langs kyststien. Fokus på gode uteområder, og moderne løsninger er hjørnesteinen i denne utviklingen og reflekteres av prosjektets omgivelser.

Seilskutebyen, Porselensbyen, byen med stolt industrihistorie. Byen ligger idyllisk til, delt i to av elva. Sentrum strekker seg langs østsiden av elvebredden med en blanding av moderne nybygg og gamle, sjarmerende trehus. Sør i kommunen ligger iskrembyen Brevik som oser av gammel historie med trange smug og fine gallerier. Kysten i sør innbyr til et friskt sjøbad og fine naturopplevelser. Porsgrunn har et langt bysentrum som bukter seg langs elven, hovedsakelig på østsiden. I sørenden av Storgata finner du kjøpesenteret DownTown med et bredt utvalgt butikker. DownTown er et kjøpesenter for familien, moteløvene, de sporty, de voksne, de gamle og de unge. Med 1200 parkeringsplasser og bussforbindelse rett utenfor døren er det lett å legge turen innom. Byens øvrige butikker finner du i dette strøket og nordover Osebrostrøket. Bredt utvalgt fra spennende frittstående butikker til vintage og second hand-butikker. Porsgrunn har også flere spennende gallerier som nyter stor oppmerksomhet fra et trofast publikum.

For de som er interessert i turgåing og annen friluftsaktivitet er dette et svært attraktivt område. Porsgrunn byr på aktiviteter for både store og små med et stort utvalg turstier i både velkjente områder, samt en rekke skjulte perler. Her finnes det turmuligheter for ethvert ambisjonsnivå. Sandøya er som en liten Saltkråkan med koselige stier, små viker, nydelige strender og koselige hus. Ønsker du å overnatte kan du slå opp telt flere steder for en natt eller overnatte på den lille campingplassen på øya. De fem dammene er Breviks gamle drikkevannskilde og stod ferdig i 1884. Her er det innbydende turområder med fine stier som ligger i et vakkert, vekslende og kupert terreng.

Porsgrunn har et variert utvalg av restauranter og spisesteder med alt fra gourmetretter og norsk husmannskost til spennende menyer med lokalmat. For å nevne noen tilbyr området Elvespeilet Mat og Vinbar, nydelig beliggende ved vannkanten i Porsgrunn. Her kan du sitte innendørs i lune omgivelser eller om det er fint vær, så kan du nyte den flote uteplassen langs elven. Fransk kjøkken på Merci Restaurant hvor kokkene tilbereder nydelige utsøkte matretter med de beste råvarer og med lidenskap for mat og smaker.

Tomt
Eiet tomt, 455 m²

Skole/barnehage
Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for handelen, må interessenten selv sjekke dette med barnehagekontor og skolekontor for det aktuelle området.

Offentlig kommunikasjon
Sandefjord lufthavn Torp 42 minuttr med bil
Porsgrunn togstasjon 16 minutter med bil, Linje R11, R11x, 52
Leerstang bussholdeplass 8 minutters gange, Linje 82
Ca. 1,40 timer med bil til Sandvika
Ca. 1, 40 timer med bil Asker
Ca. 2 timer med bil til Oslo

Primærrom
Primærrom: 81,3 kvm
Følgende rom er inkludert i P-rom:

Bruksareal
Bruksareal: 81,3 kvm

Leveransebeskrivelse
Grunn- og fundamenter, betong-, mur og pussarbeider:
Grunnarbeider og gravearbeider samt opparbeiding av utomhusarealer inngår i prisen.

Grunnarbeider bolig i henhold til tegning/situasjonsplan:
Gårdsplass, uteområde og 2 biloppstillingsplasser leveres ferdig gruset og komprimert med grus 0-16 som topp lag.
Maskin planert med stedlige masser. Dersom man ønsker raket og tilsådd, eller ferdigplen, må det gjøres avtale om dette

Bæresystem
Utføres i tradisjonelt bindingsverk med stendere i konstruksjonsvirke med senteravstand c/c 600mm. Bjelkelag utføres i trekonstruksjoner, dimensjonert jfr. spennvidder og nyttelast. Takkonstruksjon utføres i trekonstruksjoner, enten av taksperrer eller prefabrikkerte takstoler. Takkonstruksjon samt nødvendige søyler og dragere av limtre eller stål dimensjoneres jfr. stedlig krav til snølast. Innvendig leveres søyler og dragere av limtre i ubehandlet gran, type malingskvalitet og stålkonstruksjoner kles/kasses inn. Utvendige trekonstruksjoner til balkonger og annen bæring leveres impregnert såframt disse er eksponert for fuktighet.

Yttervegger
Yttervegger bygges opp av tradisjonelt bindingsverk i konstruksjonsvirke og isoleres i henhold til krav i gjeldende Teknisk forskrift.
Dersom det velges kjeller som tilvalg, er nødvendige vegger er medtatt, men kjeller er ikke innredet. Kledning på yttervegg er stående dobbeltfals i 19x148mm gran. Kledningen levers grunnet fra fabrikk. Hyttemodellen har felter av mellomgrå fasadeplater. Utvendig kledning som leveres grunnet bør overmales innen 1-2 måneder for å forlenge levetiden. Fabrikk malt ett strøk over grunning er tilvalg. Dette forlenger behovet for ett strøk til med 1-2 år. Fritidsboligen isoleres med 200mm isolasjon i yttervegger.

Vinduer og dører
Vinduer og balkongdører leveres med fabrikkmalt hvit overflate. I stue og kjøkken levers skyvedører på hver side, og foldedører i front, noe som gir mulighet for å åpne veggen nesten helt opp. For vinduer med høy U-verdi (3-lags glass) må man forvente utvendig kondens /dugg. Noen vindusleverandører har tilvalg på antidugg. Ytterdører og boddører leveres tilsvarende som på tegning med fabrikkmalt hvit overflate fra standard sortimentet. Foringer og belisting til vindu, ytterdør og balkongdør leveres fabrikkmalt hvit. Lister leveres med synlig spikring.

Innvendige vegger
Innvendige vegger bygges opp av konstruksjonsvirke og isoleres. Vegger kles med gipsplater som er sparklet og malt. For vegger i våtrom er det tilsvarende oppbygning, men med flis på gulv og vegger. Tykkelse på vegger kan variere og kan bli tykkere enn angitt på kontraktstegninger, avhengig om de er bærende eller om de omfatter føringer for tekniske anlegg. Innerdører leveres som formpresset fabrikkmalt i hvit utførelse. Dørvridere i krom inngår. Foringer og listverk til dører samt listverk til tak og gulv leveres fabrikkmalt hvit med synlig spikring.

Dekker og bjelkelag:
Det er plate på mark av betong samt isolasjon og radonsperre i standard beskrivelse. Bjelkelag mellom oppvarmede rom bygges opp av trekonstruksjoner dimensjonert for spennvidder og nyttelast/egenlast i henhold til Norsk Standard. Alle gulv for stue, kjøkken, gang og soverom leveres med eikeparkett. Våtrom leveres med fliser. Himlinger kles med hvitlasert furu glattpanel. Foringer og listverk til dører samt listverk til tak og gulv leveres fabrikkmalt hvit med synlig spikring.

Takkonstruksjon
Takkonstruksjonen oppføres av prefabrikkerte takstoler eller taksperrer. Takkonstruksjoner med tilhørende dragere og bærebjelker dimensjoneres etter gjeldende forskrifter og stedlige krav til snølast. Inklusiv i leveransen er nødvendige limtredragere og søyler i gran. For utvendig bæresystem til takkonstruksjoner leveres limtre. Innvendig vil synlige ståldragere og søyler kasses inn. Takkonstruksjonen varmeisoleres med minimum 250mm isolasjon. Takpapp er standard for alle fritidsboliger med flatt tak. Takrenner og taknedløp med tilbehør leveres i sort stål. Pipehatter og beslag for lufting etc. er medtatt. I himling under takoverbygg og lignende legges det kledningsbord, tilsvarende som på vegg. Takutstikk kles med kledning tilsvarende kledning inklusiv nødvendig lufting.

Fast inventar:
For fritidsboligene er det tegnet og priset forslag til både baderoms- og kjøkkeninnredning fra vår leverandør. Kjøkken- og baderomsinnredning kommer fra Aubo. Hvitevarer er inkludert og er av typen Electrolux. Evt. endring av hvitevarer gjøres direkte med kjøkkenleverandør. Garderobeskap og innredning til disse er ikke medtatt i standard leveranse, men er priset separat i tilvalgslisten. Her er det priset skyvedørsgarderobe i speil i mellomgang og 2 soverom. Garderobeskap i soverom 3. I standard beskrivelse er det medtatt stålpipe og peisovn av type Nordpeis Duo 5 eller duo 1, med standard pipebeslag for papptekking. Det leveres 1 stk. 6 kg. godkjent brannslokningsapparat.

Trapper/balkong/terrasse:
Tremmegulv ved inngangsparti er medtatt. Terrasser på bakkenivå er ikke medtatt i standard leveranse selv om det er tegnet inn. Terrasser bør planlegges etter terreng og tomteforhold. Utvendig trapp til takterrasse er tett tretrapp og er medregnet i leveransen. Innvendig trapp leveres der hvor kjeller tas med som tilvalg. Trappen er åpen og produseres iht. gjeldene forskrifter med hensyn til barnesikring, stigningsforhold, trinnstørrelse og høyde. Trappen leveres i ubehandlet furu med enkelt rekkverk av stående spiler. Tilsvarende for returgelender.

VVS - installasjoner:
Sanitærutstyr leveres i hvit farge. Ett-greps blandebatteri og tappekraner er forkrommet. Alle skjulte vannledninger legges heltrukket, rør i rør. Åpne installasjoner legges av stive kobberrør. Avløpsrørene er i plast. Reduksjonsventil med ekspansjonskar er medregnet. Vannmåler er ikke medtatt i standard leveranse da dette ikke er noe krav i Porsgrunn kommune.

Utvendig:
2 stk. 1/2" tappekran frostfri.

Bad:
Dusj på vegg med ett-greps blandebatteri
Servant med ett-greps blandebatteri og vannlås- dobbel servant
Sluk i gulv
WC veggheng toalett
Dusjnisje med glassvegg

WC:
Servant med ett-greps blandebatteri og vannlås
WC veggheng toalett
Waterguard monteres på WC for automatisk vannavstenging ved lekkasje, så framt det ikke er montert sluk

Vaskerom:
Legg merke til at vaskerom fremstår som del av garderobe i mellomgang på prosjektert hytte, men må etableres etter ønske i kjeller, om kjeller velges som tilvalg.
Kran og avløpstrakt for vaskemaskin
Varmtvannsbereder 120 l
På vaskerom leveres 1 stk. gulvsluk i plast
Fordelerskap for varmt og kaldt vann.

Vann og avløp:
Det er i området utbygd vann og avløpssystem gjennom lokalt VA-lag, tilkoblet det kommunale nettverket og eierskap overført kommunen. I leveransen inngår reduksjonsventil på vannet inn i hyttene. Det blir levert ferdig løsning med brønn og brønnpumpe, som sender avløpet videre til det kommunale nettverket. Der hvor det velges kjeller som tilvalg anbefaler VA-laget at brønnen legges under kjellergulv i teknisk rom, med aluminium kumlokk over brønnen. For løsning uten kjeller legges brønnen utvendig. Brønnene leveres med tett plastlokk uavhengig av plassering. Hele installasjonen og tilkobling er inkludert i leveransen. Kommunale renovasjonsavgifter tilkommer sammen med avfallsavgifter. Porsgrunn Kommune fakturer disse avgiftene månedlig pt. Tilgang for service på brønnpumpe må påregnes annethvert år. Som med alle vannklosett skal det ikke kastes q-tips, bleier, bind, våtservietter, etc. i toalettene. Ei heller benyttes såkalt miljøvennlig toalettpapir, da disse inneholder store mengder lim.

Ventilasjon
Mekanisk ventilasjon/avtrekksvifte leveres og monteres i kjøkken og våtrom. Synlige kanaler kasses inn. På rom der det er nødvendig å sikre tilstrekkelig frisklufttilførsel monteres det veggventiler.

Elektriske installasjoner
Gjeldende NEK 400 legges til grunn ved prosjektering og utførelse av all installasjon. Norgeshus sine fritidsboliger. Det skal etter NEK 399-1:2014 etableres tilknytningsskap på utside av fritidsboligen. Dette vil være tilknytningspunktet fra nettselskap og eventuelt leverandør kablet tv/ data o.l.  
Installasjonen inkluderer:
Inntakskabel fra tilknytningsskap til sikringsskap
Ringjord (hovedjording), utjevningsforbindelser og tilkobling av "tjømemuffe" 
Sikringsskap komplett med nødvendig antall kurser og jordfeilautomater
Fotocelle og forankoplet bryter for utelys
Branndetektorer seriekoblet og tilkoblet nettspenning
Inntak for svakstrøm (tv/data) fra tilknytningsskap
Standard installasjon med antall stikkontakter, brytere og lyspunkt i henhold til anbefalinger i gjeldende normer 
Det leveres 2 stk. røykvarsler (type for seriekobling) til hvert innredet plan
Den elektriske installasjonen utføres så langt som mulig som skjult røranlegg.
Lysutstyr og varmeutstyr inngår i standard leveranse. Gulvvarme som tilvalg har kun lokal temperaturstyring. Varmeovner kan ved utskiftning av termostat tilkobles sentralenhet for varmestyring. Det leveres taklampe 7 stk Disc 290 led lamper på bad, wc, soverom, gang. Utelamper er av typen Artes led sorte utelamper, det leveres 5 stk. Taklamper i stue/kjøkken er av hensyn til personlig smak ikke inkludert i leveransen. Lamper her og for øvrig bør vurderes opp mot tilvalget av spotter i tak. Utarbeidet romskjema/punktbeskrivelse for den enkelte fritidsbolig er tilgjengelig og kan innhentes hos lokal Norgeshusforhandler. Disse skal være i henhold til gjeldende regelverk. Det oppfordres til at kjøper nøye vurderer sitt behov for evt flere elektriske punkter ute og inne, og får dette priset konkret.

Formuesverdi
Formuesverdien er ikke fastsatt. Formuesverdien fastsettes av skatteetaten etter en beregningsmodell om boligen er primær eller sekundær. Formuesverdien for primærbolig utgjør 25% av beregnet markedsverdi og  90% av sekundærbolig for 2019 og 2020. Det gjøres oppmerksom på at kjøper selv må sende inn opplysninger om adresse, areal, boligtype og byggeår til skattemyndighetene. Det tas forbehold om endring av satser.

Odel / Konsesjon
Det er ikke odel eller konsesjon på eiendommen.

Reguleringsforhold / Offentlig godkjenning
Kopi av situasjonskart, målebrev, reguleringsplaner m/bestemmelser er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Servitutter / Rettigheter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnbokblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon. Kopi av grunnbok med servitutter tinglyst på eiendommen kan fremlegges av megler.
Disse er medtatt i standard kjøpekontrakt som er vedlegg til denne nøkkelinformasjonen.

1931/917268-1/101  Rettigheter iflg. skjøte  
28.10.1931 
rettighetshaver:Knr:3806 Gnr:35 Bnr:47  
Rett til tømmerkjøring

Rettigheter på 3806-35/47
Rettigheter i eiendomsrett

1931/917267-1/101  Bestemmelse om veg  
28.10.1931 
rettighetshaver:Knr:3806 Gnr:35 Bnr:50  
Bestemmelse om vannrett
 
Rettigheter på 3806-35/1, 3806-35/308
Rettigheter i eiendomsrett

1937/500691-1/101  Bestemmelse om vannledn.  
23.06.1937 
rettighetshaver:Knr:3806 Gnr:35 Bnr:43  
rettighetshaver:Knr:3806 Gnr:35 Bnr:50  
rettighetshaver:Knr:3806 Gnr:35 Bnr:58  
rettighetshaver:Knr:3806 Gnr:35 Bnr:65  
Brønn
Gjelder denne registerenheten med flere

Det skal tinglyses rettighet i fellesområder. Se erklæring i vedleggslisten.

Stipulert overtagelse
Antatt byggetid er 6 måneder fra vedtatt byggestart.

Forsikring
Frem til overtagelse vil eiendommen være forsikret av selger. Etter overtagelsen vil kjøper selv være ansvarlig for å forsikre eiendommen. Kjøper må selv besørge innboforsikring og forsikring av eventuelle særskilte påkostninger.

Utleie
Hele eller deler av boligen kan fritt leies ut.

Fordeler ved å kjøpe nybygg
Det er mange fordeler for den som kjøper ny bolig:
For mange er det fristende å starte med blanke ark i en helt ny bolig, og det kan være mange fordeler ved å kjøpe nybygg. En av disse er at du får god tid til salg av egen bolig og forberedelse av flytteprosessen.

Lavere omkostninger og høy trygghet:
Kjøpere av nybygg har ekstra trygghet gjennom at salget reguleres av Bustadoppføringslova, der utsteder selger garantier som varer i 5 år etter overtakelse. Vanligvis er det lavere omkostninger ved kjøp av prosjekterte boliger, da man kun betaler dokumentavgift av andel tomteverdi.

Lavere driftskostnader/fellesutgifter:
Ved kjøp av ny bolig er det gjerne mindre vedlikehold. Du sparer penger på oppussing og det er strenge krav til isolasjon og høy energieffektivitet. Boligene blir oppført etter de nyeste byggestandarder og tekniske krav både til inneklima, isolasjon og miljø.

Du bestemmer!
Vil du være med på utformingen av hyttas kvaliteter? Bustadoppføringsloven gir kjøperen rett til å påvirke leveransen av løsninger ut fra gitte forutsetninger. Dette avklares sammen med entreprenør etter at byggestart er vedtatt.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.


Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
Fritidsbolig 2:

8 000 000,- (Prisantydning)
Omkostninger

18 720,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 8 000 000,-))

200,- (Pantattest kjøper)

585,- (Tingl.gebyr pantedokument)

585,- (Tingl.gebyr skjøte)
20 090,- (Omkostninger totalt)

8 020 090,- (Totalpris inkl. omkostninger)
Fritidsbolig 3:

7 800 000,- (Prisantydning)
Omkostninger
18 720,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 8 000 000,-))

200,- (Pantattest kjøper)

585,- (Tingl.gebyr pantedokument)

585,- (Tingl.gebyr skjøte)
20 090,- (Omkostninger totalt)

8 020 090,- (Totalpris inkl. omkostninger)
Fritidsbolig 4:

7 500 000,- (Prisantydning)
Omkostninger
18 720,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 8 000 000,-))

200,- (Pantattest kjøper)

585,- (Tingl.gebyr pantedokument)

585,- (Tingl.gebyr skjøte)
20 090,- (Omkostninger totalt)

8 020 090,- (Totalpris inkl. omkostninger)
Fritidsbolig 5:

7 600 000,- (Prisantydning)
Omkostninger
18 720,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 8 000 000,-))

200,- (Pantattest kjøper)

585,- (Tingl.gebyr pantedokument)

585,- (Tingl.gebyr skjøte)
20 090,- (Omkostninger totalt)

8 020 090,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Betalingsbetingelser
Det skal stilles dokumentert finansieringsbevis i forbindelse med budgivning. Det skal ikke betales forskudd.

Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(hvitvaskingsloven) pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Timesbasert vederlag, timesats kr. 2500,-
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Avbestilling
Kjøp etter bustadoppføringslova innebærer en avbestillingsrett for kjøper. Dersom denne retten benyttes vil kjøper kunne bli holdt ansvarlig for selgers merkostnader og tap som følge av avbestillingen. I stedet for erstatning kan det være fastsatt et avbestillingsgebyr. Erstatning og avbestillingsgebyr reguleres av bustadoppføringslova §§ 53 og 54.

Selgers forbehold
Selger tar forbehold om godkjent rammesøknad og igangsettelsestillatelse. Ved kjøp skal det sendes inn byggesøknad i selgers regi.  Forventet behandlingstid i kommunen ca 3 uker men forholdet ligger utenfor selgers kontroll og kan bli lengre iht kommunal saksbehandlingstid. Dersom igangsettelsestillatelse ikke oppnås er partene fri fra avtalen. Frist for IG senest 30.12.21. Etter dette er partene fri fra avtalen hvis IG ikke er gitt. Selger er forpliktet til å sende komplett byggesøknad til kommunen senest 4 uker etter aksept av bud. Kjøper kan ikke kreve endringer i denne perioden eller senere som ikke tillates i reguleringsbestemmelsene for området. Dersom tilvalgsønskene til kjøper går ut over reguleringsbestemmelse eller går ut over 4 ukers planleggingstid er selger pliktig å sende inn byggesøknad basert på tegninger og leveransebeskrivelsen i salgsprospektet, kjøper mister da muligheten til å påvirke byggets utforming. Dersom igansettelsestillatelse ikke er gitt innen 30.12.21 er partene fri fra avtalen.

Ved godkjent igangsettingstillatelse gitt av kommunen skal selger umiddelbart varsle kjøper om en løpende tre måneders periode for forventet ferdigstillelse. Fritidsboligen har en forventet byggetid på ca 6 mnd. Dette er både sesongavhengig og kan være påvirket av materialtilgang og tilgang på håndverkere og ansees som en indikasjon og indikerer ikke endelig overtagelse. Leveringstidspunkt vil være basert på ovennevnte planleggingstid, søknadstid og byggetid. Selger er pliktig å varsle kjøper om ferdigstillelse senest 7 dager før endelig overtagelse.

Det informeres at tegninger og leveransebeskrivelse i dette prospektet er utarbeidet før bygninger og utearealer har blitt detaljprosjektert. Dette kan føre til avvik mellom det som blir bygget og salgsmatriell mht. mål, plassering av vegger, størrelser på vinduer og dører og plassering av disse, fasadedetaljer, materialvalg og andre bygningsdetaljer, farger, detaljer utearealer herunder private arealer samt vei- og fellesarealer, beplantning, teknikk med mer. Alle opplysninger i denne beskrivelse er gitt med forbehold om rett til uten forutgående varsel å gjøre endringer som er hensiktsmessige og nødvendige i forbindelse med nærmere detaljering av prosjektet og enhetene. Eksempelvis pålegg fra offentlige instanser eller for å tilfredsstille aktuelle forskriftskrav. Utbygger står fritt til å velge løsninger som ikke forringer den generelle standarden.

3D-Illustrasjoner og tegninger i salgsoppgave vil vise forhold som ikke er i samsvar med leveranse, herunder bla.a. møblering, garderober, solskjerming, material- og fargevalg, bygningsdetaljer, utsikt, utsyn og detaljer på ute- og fellesarealer m.m. Kjøkken vil f.eks. leveres iht. til egen plantegning fra kjøkkenleverandør. Også plasseringer av ulike funksjoner, som sjakter og VVS-funksjoner kan avvike fra salgstegningene. Stiplet innredning og garderobeskap medfølger ikke i standardleveranse med mindre det er spesielt opplyst om dette i leveransebeskrivelsen. Salgstegningene i prospektet er ikke egnet for måltaking. Alle 3D-bilder i prospekt er kun for illustrasjon.

Videresalg av kontraktsposisjon
Kjøper kan ikke uten selgers skriftlige samtykke transportere kjøpekontrakten eller selge boligen videre før hjemmel er overført.
Ved videresalg av kontraktsposisjon påløper transportgebyr på kr 25.000,- Ny kjøper vil være bundet av eventuelle bestillinger av tilvalg.
Kjøper 1 er ansvarlig for at kjøper av kontraktsposisjon kan stille finansiering til oppgjør for objektet.

Tilvalg
Prosjektet og deres priser er basert på arbeidene gjennomføres rasjonelt og med delvis serieproduksjon i form av systematisering av tekniske løsninger og valg av materialer. Dette gir automatisk begrensninger for hvilke endringer og tilvalg kjøper kan forvente å gjennomføre.

Kjøpere vil få anledning til å gjøre tilvalg innenfor et bredt utvalg av valgt leverandørs sortiment mot tillegg i pris. Endringer kan ikke gjennomføres dersom det berører forhold ved rammetillatelsen, utløser behov for å søke kommunen om endringstillatelse eller gir forsinkelser i prosjektet. Kjøper kan ikke kreve endringer som utgjør mer enn 15 % av avtalt kjøpesum. Etter igangsetting av prosjektet vil det gis frister for tilvalg og endringer.

Kjøper må overholde de frister som settes av entreprenør for tilvalg og endringer. Tilvalgsmulighetene omfatter bl.a. Varmekabler i stue og kjøkken, spotter i himling, kledning malt ett mellomstrøk, treplatting på terreng 30 kvm, garderobe i gang, og tre soverom, kjeller med trapp ned og kun nødvendige bærevegger. Der hvor kjeller velges som tillegg vil planløsningen bli litt annerledes for tilpasning av innvendig trapp til kjelleren.

Ekstrakostnader ved tilvalg av kjeller kan tilkomme dersom kjeller gjør at det må sprenges og/eller ekstra arbeid med svært store steiner.
Ønskede tilvalg prises av selger og sendes til kjøper innenfor gitte frister fra entreprenør og signeres av alle parter.

Ferdigattest / midlertidig brukstillatelse
Ved overtakelse skal det foreligge midlertidig brukstillatelse. Selger er ansvarlig for å innhente ferdigattest, men kjøper er innforstått med at denne normalt ikke foreligger før etter overtakelse. Kjøper er gjort uttrykkelig kjent med og aksepterer at boligen vil kunne bli klar for overtakelse før det totale prosjektet, herunder hele eller deler av fellesarealet utomhus, kan ferdigstilles. Dette innebærer at kjøper vil kunne få rett og plikt til å overta boligen før det foreligger ferdigattest og at selger kan måtte søke om midlertidig brukstillatelse/ dispensasjon om krav til ferdigattest ved overtakelse. Dersom kjøper overtar boligen på midlertidig brukstillatelse har selger krav på oppgjør i henhold til kjøpskontrakten, mot at det holdes tilbake et beløp som sikkerhet for at ferdigattesten blir gitt. Selger plikter å fremskaffe ferdigattest når utomhus ferdigstilles.

Arealangivelser
Arealet er angitt hhv. som bruksareal (BRA) som er arealet innenfor boligens yttervegger inklusive fotavtrykket til innervegger. P-ROM er BRA fratrukket innvendig bod/sekundærrom. På tegningene kan det også være angitt et romareal som er nettoarealet innenfor omsluttende vegger. Det tas forbehold om mindre avvik fra de oppgitte arealer, da beregningene er foretatt på arkitekttegninger og ikke byggetegninger.

Angitte arealer i plantegninger er basert på foreløpige beregninger forut for detaljprosjektering og vil derfor kunne avvike. Selger forbeholder seg retten til å foreta omdisponeringer av arealet internt i boligen. Det gjøres oppmerksom på at dette kan endre angitt totalt BRA og P-rom. Ved angivelse av boligens totale P-rom eller totale BRA er arealene avrundet til nærmeste kvadratmeter basert på alminnelige avrundingsprinsipper.

Hvitvaskingsloven
Eiendomsmeglere ble fra 06.03.09 underlagt bestemmelsene i Hvitvaskingsloven. Dette innebærer blant annet at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til økokrim om eventuelle mistenkelige transaksjoner.

Lovgrunnlag
Boligene selges i henhold til Bustadoppføringslova som regulerer kjøpers (forbrukers) rettigheter og plikter ved avtale om oppføring av bolig og kjøp av fast eiendom der bygningen ikke er fullført når avtalen inngås. Ved salg til aksjeselskap legges Avhendingslovens bestemmelser til grunn.

Oppdragsnummer
39-21-0304

Ansvarlig megler
Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF Petter Mamen-Lund

Saksbehandlere
Petter Mamen-Lund
EIE Asker
Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF
Mob: 91 61 47 22 / E-post: pml@eie.no

Mathias Carlsen
EIE Asker
Eiendomsmeglerfullmektig
Mob: 47 01 95 71 / E-post: mc@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.


Gå til budgivning
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Seivallmoen 70 - Hytte 2
For mer om objektet
Seivallmoen 70 - Hytte 2

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: