Bilde 1 av Gamle Strømsveg 78ABilde 2 av Gamle Strømsveg 78A
Digital salgsoppgave
Gamle Strømsveg 78A

2010 Strømmen • Rælingen kommune

Prisantydning

kr 12 490 000

Omkostninger: kr 76 370Totalpris: kr 12 566 370
Familievennlig bolig under oppføring. Høy, solfylt beliggenhet, fin utsikt, stor terrasse og integrert dobbelgarasje.
Vis i kartSe bladbar salgsoppgaveLast ned denne salgsoppgaven
Boligtype
Enebolig
Eierform
Selveier
Antall soverom
4 soverom
Bruksareal (BRA)
219 m²
Prisantydning
kr 12 490 000
Omkostninger
kr 76 370
Totalpris
kr 12 566 370
Tomt
Eiet tomt 513 m²
Oppdragsnummer
11210162
card-default

Terje Skrolsvik

Salgsleder / Partner / Eiendomsmegler
Les om Terje
card-default

Lasse Saltkjel

Partner / Eiendomsmegler
Les om Lasse
Prisantydningkr 12 490 000,-
Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 3 000 000,-)kr 75 000,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
  
Totalpris kr 12 566 370
Velkommen til Gamle Strømsveg 78 A - Din nye bolig!
Dette blir en lekker enebolig med høy beliggenhet og fin utsikt mot Lillestrøm. De gode solforholdene kan nytes fra en inntrukket terrasse utenfor stuen. Boligen vil gå over tre plan og får en innholdsrik planløsning med høy standard. Det hele blir svært familievennlig med blant annet to stuer, to bad, eget vaskerom og en integrert dobbelgarasje med direkte adkomst. Beliggenhetene er svært attraktiv med nærhet til absolutt "alt".

Stuen får peisovn og ligger i delvis åpen løsning med kjøkkenet. Et lyst og luftig allrom på over 48 kvm hvor du velger kjøkken selv. Det blir romslig loftstue, samt flislagt bad, toalettrom og vaskerom med gulvvarme. Det blir også gulvvarme i hallen. Soverommene blir trivelige - og hovedsoverommet får flott suiteløsning. I tillegg kommer garderoberom og tre boder.
  
 • Lekker enebolig under oppføring.
 • Familievennlig med høy standard.
 • Dobbelgarasje med direkte adkomst.
 • En inntrukket terrasse ved stuen.
 • Høyt og med fin utsikt mot Lillestrøm.
 • Ekstra takhøyde og store vinduer.
 • Flislagt entré/hall med gulvvarme.
 • Kjøkken til en verdi av kr 120.000,-.
 • Stue med god spiseplass.
 • Loftstue med peisovn og galleri.
 • To flislagte bad med gulvvarme.
 • Gjestetoalett og eget vaskerom.
 • Fire soverom, ett med suiteløsning.
 • To boder inne og én i garasjen.
 • Balansert ventilasjonsanlegg.
 • Komplett sentralstøvsugeranlegg.
 • Leveres med listefrie vinduer i sort/mørk grå.
 • Opplegg for vann og avløp i garasjen.
 • Mulighet for å påvirke tilvalg/endringer.

Eiendom
Gamle Strømsveg 78A, 2010 Strømmen

Matrikkel
Gnr. 106 Bnr. 24

Boligtype
Enebolig

Eierform
Selveier

Ferdigstillelse
Ferdigstillelse forespeilet Q4 2022

Utbygger
Bygg-Team Romerike AS

Selger
Vidar Nordvik Pettersen
June Nordvik Pettersen

Areal
Bruksareal: 219,10 kvm

Antall soverom
4

Tomt
Eiet tomt 513 kvm

Totalpris inkl. omkostninger
kr 12 490 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 585,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 75 000,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 3 000 000,-))
--------------------------------------------------------
kr 76 370,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 12 566 370,- (Totalpris inkl omkostninger)

Beliggenhet
Eiendommen ligger i et sentralt og meget barnevennlig boligområde på Stalsberg/Gamle Strømmen i Rælingen kommune. Beliggenheten er høy og solfylt med nydelig utsikt over området mot Lillestrøm. Det er bussholdeplass "rett utenfor døren", kort gange til skoler og umiddelbar nærhet til Strømmen Storsenter med en avstand på ca. 700 m i rett luftlinje. Området er svært populært og i stadig prisvekst.

Nærområdet byr blant annet på fotballbane, lekeplass, skøytebane, svømmehall og akebakke. Det er ca. 8 min på sykkelen til både Slora idrettspark og Strømmen stadion. Ellers byr området på skaterampe, hesteridning og flere treningssentre med mer. I tilknytning til Strømmen Storsenter planlegges det dessuten et fantastisk badeland som vil bli et av Østlandets mest attraktive.

Boligen ligger nær flotte tur- og friluftsområder med badevann, skiløyper og turstier, noe som gir gode rekreasjonsmuligheter. Bråteskogen ligger i underkant av 2 km unna, og det er ca. 3,5 km til Nebbursvollen Friluftsbad. Her er det basseng, vannsklier, grøntområder og kiosk. Du kan også følge asfalterte gang- og sykkelveier i flotte omgivelser langs Nitelva.

Servicetilbud
Det er flere dagligvarebutikker i området og ca 3 min med bil til Strømmen Storsenter. Senteret fremstår i dag som landets mest innholdsrike kjøpesenter med over 200 butikker og tilknyttede virksomheter. Det er i tillegg kort vei til Lillestrøm sentrum, samt til Lørenskog med både Metro og Lørenskog Storsenter Triaden.

Området byr på offentlig kommunikasjon buss og tog. Nærmeste bussholdeplass er Kastellveien som ligger ca. 80 m fra boligen, og det er ca. 5-6 min på sykkelsetet til Strømmen stasjon. Med bil tar det ca. 5 min til Lillestrøm, 9 min til Lørenskog, 20 min til Oslo S og 28 min til Oslo Lufthavn.

Fra eiendommen er det sykkelavstand til både barne- og ungdomsskole tilknyttet Rælingen kommune.. Det er også kort vei til Rælingen, Strømmen, Skedsmo og Lillestrøm vgs., samt et godt utvalg av private og kommunale barnehager. Forøvrig kan det nevnes at OsloMet - storbyuniversitetet har avdeling på Kjeller ved Lillestrøm.

Tomt
Eiet tomt, 513 kvm

Bruksareal
Bruksareal: 219,1 kvm

Uteområde
Tomten leveres grovplanert. Dermed kan man selv skape sitt eget, perfekte uterom. Fra stuen blir det utgang til en inntrukket terrasse med glassrekkverk. Terrassen blir av den romslige sorten med god plass for sittegrupper, grilling og sosiale sammenkomster. Overbygget gjør at utvendig hygge også kan nytes på dager med yr i luften. Fra terrassen blir det utgang til hagen.

Forøvrig får hovedsoverommet i første etasje også utgang til hagen. Dette blir i motsatt ende av huset hvor alt ligger til rette for å lage markterrasse. Dermed kan man enkelt flytte seg etter solen - eller finne en sval plass i skyggen.

Boligen får yttervegger i stående malmfuru. Malmfuru er et naturlig, miljøvennlig materiale som varer, selv på værutsatte steder. Dessuten krever det lite vedlikehold. Taket får takplater av typen SRP Click i fargen mørk grå/sort. Beslag og takrenner leveres i overflatebehandlet stål og fargen mørk grå/sort som står i stil til øvrige beslag.

Parkering
Det blir parkering i en integrert dobbelgarasje på ca. 35 kvm. Garasjen får to isolerte aluminiumsporter med motor og direkte adkomst inn til boligen. Opplegg for vann og avløp i garasjen for mulighet for fremtidig praktikantdel/hybelleilighet. Øvrig parkering skjer på eiendommen og etter områdets gjeldende bestemmelser.

Planløsning
U. etasje: Hall/trapperom, gang, bad/wc, vaskerom, 2 soverom, bod og teknisk rom/sluse.
1. etasje: Trapperom, stue/kjøkken, gang, toalettrom, bad/wc, bod, 2 soverom og garderobe.
Loft: Loftstue og kontor.
Annet: Bod, dobbelgarasje og terrasse.

Entré
Det blir trappefri adkomst til inngangspartiet. Innenfor døren venter en rommelig hall/trapperom på over 13 kvm hvor det settes av plass til garderobeløsning. Hallen vil gi et meget godt førsteinntrykk og en liten smakebit på den gjennomførte standarden som preger boligen. Det er verd å merke seg at det også blir direkte adkomst fra garasjen.

Gulvet får fliser fra Flisekompaniet av typen Pro Trav Black i 30 x 60 cm og det blir lagt gulvvarme. Varmen vil tørke effektivt opp etter våte klær sko. Videre blir det slette vegger malt i standard hvit, hvitmalt listverk, og listefri overgang mellom vegg og himling.

Alle dører leveres av Swedoor, og leveres komplette med låskiste og vrider. Trappen som fører oppover i etasjene leveres av Trapperingen A/S. Trappene er av typen Salvi, levers i åpen, hvitmalt utførelse og har en verdi på kr 107.000,-.

Kjøkken
Boligen leveres med kjøkken til en verdi av kr 120.000,-. Innredningen kan hentes fra valgfri leverandør. Det er i illustrasjoner og tegninger satt inn en kjøkkenløsning levert av Rotpunkt Kjøkken med blant annet Simen induksjonstopp, oppvaskmaskin, kjøleskap, DeDietrich pyrolyseovn, kombi/mikroovn og kompositt/stenplate på kjøkkenøy. Dette kjøkkenet overstiger original leveranseverdi og har en merverdi på ca. kr. 104 800,- Kjøkkenet får enstavs eikeparkett med flytende overgang til stuen og de slette veggene blir malt i standard hvit. Kjøkkenet får også adkomst til en praktisk matbod på ca. 1,3 kvm. Eikeparketten blir av typen hvit matt Kährs Antium. Et hvitpigmentert, mattlakkert plankegulv, rustikt med all eikens naturlige fargevariasjon.

Stue
Stuen og kjøkkenet vil ligge i delvis åpen løsning, slik at det hele blir et herlig allrom på over 48 kvm. Den gode takhøyden vil gjøre rommet ekstra luftig og de store vindusflatene vil sende dagslyset inn fra flere retninger. Det blir skyvedør til terrasse hvor solforholdene kan nytes fullt ut. Terrassen blir overbygget og gir således en fin forlengelse på varme sommerdager.

Stuen får plass til både sofagruppe og spisebord. Dermed blir det hele et hyggelig samlingspunkt for alle type måltider og hyggelige spillkvelder. Stuen får enstavs eikeparkett og slette vegger malt i standard hvit.

Loftstue
Eneboligen får en trivelig loftstue på ca. 24 kvm med galleri mot stuen. Stuen får god plass for møblement, og kan gi ytterligere spillerom og privatliv for alle i familien. En peisovn vil bidra med kos og varme på kjøligere dager. De store gulvvinduene vil gi god belysning og ivareta utsikten over området. Det blir rekkverk mot stuen, enstavs eikeparkett og slette vegger malt i standard hvit. I illustrasjonsbildene er det oppgradert til glassrekkverk langs trapp og loftsgelender, dette er et tilvalg som kommer utover standardleveransen.

Bad/wc/vaskerom
Eneboligen får to bad/wc, gjestetoalett og eget vaskerom. Et eget vaskerom kan nok være kjærkomment for småbarnsfamilier. Det ene badet ligger i underetasjen med adkomst fra soveromsgangen, mens det andre badet ligger i første etasje og tilhører hovedsoverommet.

Begge badene får fliser på gulv og vegg, varme i gulvet og avtrekk via ventilasjonsanlegget. Flisene leveres av Flisekompaniet og på gulvet blir det lagt fliser i 20 x 20 cm av typen El Barco Oslo Black. På veggene legges det fliser i 20 x 50 cm av typen Uni White matt.

Baderomsinnredning kommer fra Vikingbad og a-collection. Bad tilhørende hovedsoverommet får glassvegger for dusj i 90 x 90 cm, samt et badekar i støpemarmor fra Bathlife of Sweden. Badet i underetasjen får glassvegger for dusj i 90 x 90 cm.

Toalettrom
Toalettrommet ligger i første etasje og får adkomst fra gangen. Det blir gulvvarme og gulvfliser i 20 x 20 cm av typen El Barco Oslo Black. De slette veggene blir malt i standard hvit. Innredning leveres av Vikingbad og a-collection.

Vaskerom
Vaskerommet ligger i underetasjen og får direkte adkomst fra garasje og slusen. En smart løsning hvor man kan ta seg tørrskodd til og fra bilen på dager med regn og snø i luften - eller gjøre en kort pitstop med skittent yttertøy på vei inn i boligen. Vaskerommet får varme i gulvet og gulvfliser i 20 x 20 cm av typen El Barco Oslo Black. De slette veggene blir malt i standard hvit.

Soverom og garderobe
Eneboligen får fire soverom, fordelt med to i underetasjen og to i første etasje. Hovedsoverommet blir liggende i første etasje, og får en flott suiteløsning med eget bad, skyvedør til garderoberom og utgang til hagen. Alle soverommene får enstavs eikeparkett og slette vegger malt i standard hvit.

Soverommene får plass til garderobeskap og det avsettes plass til garderobe i hallen. Det blir ytterligere lagringsmuligheter i en bod på ca. 4,1 kvm med adkomst fra soveromsgangen i underetasjen og i en sportsbod tilknyttet garasjen. Sistnevnte blir på ca. 6,4 kvm, hvilket skulle gi plass for bildekk, ski, leker og utstyr. I tillegg blir det en liten matbod tilknyttet kjøkkenet.

Oppvarming - Teknisk
Eneboligen vil bli varmet opp med elektrisitet og vedfyring. Det blir gulvvarme i hall/trapperom i underetasjen, samt på alle våtrom og i sluse med utgang til garasjen. Det suppleres med en peisovn i stuen av typen Cirius 1 fra Schiedel. Luftbehandling vil skje via balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning. Boligen får komplett sentralstøvsugeranlegg med sugeenhet og slangesett.

Formuesverdi
Formuesverdi for denne eiendommen foreligger ikke ettersom boligen er nyoppført. Utgjør normalt 25% av boligens verdi for primærbolig, og 80% av boligens verdi for sekundærbolig (for ligningsåret 2016).

Reguleringsforhold / Offentlig godkjenning
Området er regulert til boligformål.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen.


Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
kr 12 490 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 585,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 75 000,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 3 000 000,-))
--------------------------------------------------------
kr 76 370,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 12 566 370,- (Totalpris inkl omkostninger)

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Oppgjør (Kr.6 900)
Provisjon (forutsatt salgssum: 12 490 000,-) (Kr.75 000)
Tilrettelegging (Kr.19 000)
Markedspakke Premium (Kr.19 000)
Innhenting av grunnbok (Kr.202)
Innhenting av servitutter (per stk) (Kr.202)
Totalt kr. (Kr.120 304)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
11-21-0162

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Ansvarlig megler
Salgsleder / Partner / Eiendomsmegler Terje Skrolsvik

Saksbehandlere
Terje Skrolsvik
EIE Skedsmokorset
Salgsleder / Partner / Eiendomsmegler
Mob: 40 05 54 25 / E-post: tsk@eie.no

Lasse Saltkjel
Partner / Eiendomsmegler
Mob: 47 30 08 69 / E-post: lsa@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.


Gå til budgivning
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Gamle Strømsveg 78A
For mer om objektet
Gamle Strømsveg 78A

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: