Bilde 1 av Smørblomstveien 10 - 24Bilde 2 av Smørblomstveien 10 - 24
Digital salgsoppgave • Prosjekt
Smørblomstveien 10 - 24

1890 Rakkestad • Rakkestad kommune

Prisantydning i prosjekt

kr 3 500 000 - 3 500 000

Arealer: 114 - 114 m²Antall enheter: 8 (2 solgt)Byggeår: 2020
3 av 8 Solgt! Tomannsbolig under oppføring, 3 sov, 2 bad, barnevennlig, dobbel garasje, blindvei.
Se alle enheter i prosjektetLast ned denne salgsoppgaven
Boligtype
Tomannsbolig
Eierform
Selveier
Antall soverom
3 - 3 soverom
Tomt
Eiet tomt 3493 m²
Oppdragsnummer
84209005
card-default

Mats Våge

Eiendomsmeglerfullmektig
Les om Mats

Dette prosjektet består av følgende enheter:


114 m², 3 soverom, solgt!

Les mer om enhet H0101 her


114 m², 3 soverom, kr 3 500 000.

Les mer om enhet H0102 her


114 m², 3 soverom, kr 3 500 000.

Les mer om enhet H0103 her


114 m², 3 soverom, solgt!

Les mer om enhet H0104 her


114 m², 3 soverom, kr 3 500 000.

Les mer om enhet H0101 her


114 m², 3 soverom, kr 3 500 000.

Les mer om enhet H0101 her


114 m², 3 soverom, kr 3 500 000.

Les mer om enhet H0101 her

Nøkkelinformasjon
Nøkkelinformasjonen fra megler er en oppsummering av hovedpunktene i prosjektet.

For fullstendig informasjon og dokumentasjon vises det til kjøpekontrakt med vedlegg for prosjektet, hvilket er
det avtalemessige grunnlaget for kjøp av leilighet.

Hovedoppdragsnummer
84-20-9005

Eiendom
Smørblomstveien 10 - 24, 1890, Rakkestad

Matrikkel
Gnr. 5 bnr. 342 i Rakkestad kommune

Eierform
Selveier

Ferdigstillelse
Ferdigstillelse byggetrinn 1: er planlagt til 1 kvartal 2021. Smørblomstveien 18-24.
Ferdigstillelse byggetrinn 2: er planlagt til 4 kvartal 2021. Smørblomstveien 10-16.
Dette gjelder ikke som en bindende frist for å ha boligen klar for overtagelse, herunder ikke grunnlag for å kreve dagmulkt.

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler MNEF Rune Ørndal

Selger/Utbygger
Abc eiendom service as v. Thai Hung Nguyen

Hjemmelshaver
Thai Hung Nguyen
Susan Vo

Priser fra - til
Pris 3 500 000, - 3 500 000,-

Arealer
Primærrom: 108 kvm, Bruksareal: 114 kvm

Fellesutgifter
Ikke fastsatt

Eiendomsskatt
Det er eiendomsskatt i Rakkestad kommune. Ikke fastsatt da boligen er nybygg.

Kommunale avgifter
Kommunale avgifter etter gjeldende satser, fast avgift renovasjon. Vannavgift stipulert eller etter forbruk dersom det er montert vannmåler. Ettersom boligen er under oppføring er ikke avgiftsgrunnlag for 2020 etablert.

Beskrivelse
Drømmer du om ny bolig? Ønsker du å kjøpe ved siden av venner eller familie? Eller bare etablere noe eget helt fra start? Lekker og praktiske tomannsboliger med terrasse på ca. 25 kvm og dobbel garasje. Hovedplanet er lag t til 1. etasje slik at man enkelt kan gå fra stue/kjøkken og ut på den solfylte terrassen og hagen. To lekre bad med sorte detaljer, tre store soverom og mulighet for lesekrok i 2. etasje. Byggetrinn 1 antatt ferdigstilt 1. kvartal  2021 og byggetrinn 2 antatt ferdig 4 kvartal 2021.

Innvendig tilbys en gjennomtenkt planløsning som gir flotte oppholdsarealer med store vindusflater og godt med plass til ulike innredninger. Fine lys- og solforhold samt gode materialvalg på overflater og innredninger. Boligen vil få en romslig og god hovedetasje med stor stue i tilknytning til kjøkken med spisestue. Det leveres et moderne kjøkken fra Epos i sort utførelse.

Boligen leveres balansert ventilasjon. På gulvene blir det lagt lekker 1-stavs laminat og veggene sparkles og males i tidsriktige fargetoner.  Boligen leveres med gulvvarme på bad, og i entré, stue og kjøkken blir det lagt varmefolie.

Det er lagt vekt på utvikle en moderne og praktisk bolig med gode løsninger, tilpasset mennesker i ulike faser av livet. Fra unge førstegangsetablerere til familier med både en, to og tre barn. Her er det god plass til barn, ungdom og voksne.

Boligen leveres med gjennomgående god standard og overdras nøkkelferdige etter TEK 17. Flotte utearealer i form av hage (sådd) med gode solforhold samt gruset oppkjørsel og gårdsplass.

Følelsen av å flytte inn i en splitter ny bolig er helt unik. Alt er nytt og det er minimalt behov for vedlikehold. Du trenger ikke å tenke på oppussing på mange år. Dessuten blir dokumentavgiften mye lavere for en ny bolig, ettersom denne avgiften beregnes fra tomteverdien og ikke ut fra hele kjøpesummen. Nye boliger som dette har moderne løsninger for både isolasjon, ventilasjon og oppvarming - noe som sikrer et godt inneklima og energibesparende løsninger. Boligen er gjennomarbeidet, moderne og fleksibel med plass nok til å være sammen, og til å være litt for seg selv. Planløsningen er åpen og du kan enkelt tilpasse rommene til det du har mest behov for.

Ta kontakt for mer info!

Beliggenhet
Boligen har adkomst fra blindvei med alle fordeler det medfølger for store og små. Nabolaget består av et boligområde med relativt ny bebyggelse og fine turområder i umiddelbar nærhet. Med gangavstand til dagligvareforretning, barnehage, barneskole og ungdomsskole er dette en beliggenhet som passer boligkjøpere i flere ulike faser av livet.

Her får du både tryggheten og trivselen til et lite lokalsamfunn. For barnefamilier dette et fantastisk område hvor alt ligger til rette både for den trygge leken med venner i nabolaget og det spennende livet i naturområdene. Dette vil skape gode minner for livet. Her kan du trygt slippe barna utendørs til aktiv utfoldelse da området også er uten gjennomgangstrafikk.

Dersom man benytter offentlig kommunikasjon er det gode muligheter for det da bussholdeplass ligger i underkant av 250 m fra boligen som vil ta deg til Rakkestad Stasjon med tilknyttede forbindelser.

Rakkestad er kjent som en av de største landbrukskommunene i Norge, og kan by på flotte og trygge naturopplevelser for den som søker det gode liv i landlige omgivelser. I Rakkestad Sentrum er det et variert utvalg av forretninger, der du finner Rema 1000, restauranter, apotek, helsekost, bankfilialer, vinmonopol mm. For den turinteresserte er også turstier sentralt beliggende i nærhet til sentrum, samt "Rakkestadfjella" som byr på tur og rekreasjonsområder vinter som sommer.

Stipulerte tidsavstander i bil:
Ca 1 minutt - Musikktrollet barnehage
Ca 2 minutter - Kiwi Bergenhuskrysset
Ca 2 minutter - Bergenhus barneskole
Ca 3 minutter - Rakkestad ungdomsskole
Ca 5 minutter - Rakkestad togstasjon
Ca 5 minutter - Rakkestad Sentrum
Ca 30 minutter - Sarpsborg Sentrum
Ca 35 minutter - Halden Sentrum
Ca 1 time og 10 minutter - Oslo S

Tomt
Eiet tomt, 3493 m²
Ideell del av felles eiet tomt. Boligene skal seksjoneres og hver enhet vil få sitt "dedikerte" område som naturlig tilhører boenheten. Dette er pr. dags dato ikke avklart, men er under utarbeidelse. Det vil ikke bli målt opp hvor stort fellesarealet er på hver av tomtene.

Leveransebeskrivelse
1. Etasje: Entré, bad, kjøkken og stue. Teknisk rom/ bod.
2. Etasje: 3 soverom, bad.

Leilighetene leveres i en meget god standard.

Entré
Entré med plass til skyvedørsgarderobe. Leveres med 1-stavs laminat. Varme i gulv med termostat.

Stue
Romslig stue med store vindusflater. 1-stavs laminat. Varme i gulv med termostat.

Kjøkken
Sort kjøkkeninnredning fra epoc. Glatte fronter og laminat benkeplate. Integrerte hvitevarer. Hvitevarene bestå av stekeovn, platetopp induction, kombi kjøl/frys, ventilator, mikrobølgovn. Se bilde som ligger vedlagt.

Bad
Bad 1. etasje
Gulv og veggfliser 60x60. Varmekabler i gulvet. Dusjnisje, veggehengt toalett og baderomsinnreding. Speil. Opplegg til vaskemaskin og tørketrommel.

Bad 2.etasje
Gulv og veggfliser 60x60. Varmekabler i gulvet. Dusjnisje, veggehengt toalett og baderomsinnreding. Speil.

Soverom
Soverommene har mørke vegger, 1-stavs laminat.

Innvendige overflater
Malte vegger og himlinger.
Hvitmalte listverk.
Listfritt tak.

Elektrisk
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap.

Rør
Det monteres "rør i rør" system med sentralen montert på vegg i teknisk rom. Stoppekran er på teknisk rom. Frostsikker utekran

Oppvarming
Varme i gulv med termostat i entre, kjøkken og stue, bad.

Isolasjon
Yttervegger i boligen er isolert med 250 mm mineralull og yttertak isoleres med 400 mm mineralull.

Ventilasjon
Det leveres balansert ventilasjonsanlegg.

Utvendig
Tomt er planert med stedlig masse. Dobbelgarasje på støpt betong. For drenering er det singel ca 1 meter rundt hele boligen.

Formuesverdi
Ikke fastsatt. Formuesverdien fastsettes av skatteetaten etter en beregningsmodell om boligen er primær eller sekundær. Formuesverdien for primærbolig utgjør ca. 30% av beregnet markedsverdi og ca. 80% av sekundærbolig. Det gjøres oppmerksom på at kjøper selv må sende inn opplysninger om adresse, areal, boligtype og byggeår til skattemyndighetene. Det tas forbehold om endring av satser.

Boder
Det er bod i forbindelse med inngangsparti.

Vei / Vann / Kloakk
Offentlig vei, vann og kloakk.

Odel / Konsesjon
Det er ingen odelsrett eller konsesjonsplikt på denne eiendommen.

Reguleringsforhold / Offentlig godkjenning
Kopi av situasjonskart, målebrev, reguleringsplaner m/bestemmelser er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Stipulert overtagelse
Byggetrinn 1: 1. Kvartal 2021
Byggetrinn 2: 4. Kvartal 2021

Forsikring
Frem til overtagelse vil eiendommen være forsikret av utbygger. Kjøper må selv besørge innboforsikring og forsikring av eventuelle særskilte påkostninger.

Utleie
Boligene kan i sin helhet leies ut.

Fordeler ved å kjøpe nybygg
For mange er det fristende å starte med blanke ark i en helt ny bolig, og det kan være mange fordeler ved å kjøpe nybygg. En av disse er at du får god tid til salg av egen bolig og forberedelse av flytteprosessen.

Lavere omkostninger og høy trygghet:
Kjøpere av nybygg har ekstra trygghet gjennom at salget reguleres av Bustadoppføringslova, der utsteder selger garantier som varer i 5 år etter overtakelse. Vanligvis er det lavere omkostninger ved kjøp av prosjekterte boliger, da man kun betaler dokumentavgift av andel tomteverdi.

Lavere driftskostnader/fellesutgifter:
Ved kjøp av ny bolig er det gjerne mindre vedlikehold. Du sparer penger på oppussing og det er strenge krav til isolasjon og høy energieffektivitet. Boligene blir oppført etter de nyeste byggestandarder og tekniske krav både til inneklima, isolasjon og miljø.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.


Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
3 500 000,- (NB: prisen er fast)

Omkostninger
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
199,50 (Pantattest kjøper)
6 250,- (Dokumentavgift)

7 619,50 (Omkostninger totalt)

3 507 619,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(hvitvaskingsloven) pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Meglerprovisjon (Kr.29 500)
Oppgjørshonorar (Kr.8 900)
Finn.no prosjekt annonse 02.02.2021 (Kr.3 247)
Totalt kr. (Kr.41 647)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Garantier
Garanti etter § 12 vil bli stilt i forbindelse med avtaleinngåelse. Garantien skal være pålydende 3% av kjøpesummen i byggetiden og 5% i 5 år etter overlevering av boligene til kjøper.

Tilvalg
Selger vet av erfaring at noen kjøpere ønsker å sette sitt personlige preg på boligen. Prosjektet og dets priser er basert på at arbeidene gjennomføres rasjonelt og med delvis serieproduksjon i form av systematisering av tekniske løsninger og valg av materialer. Dette gir begrensninger for hvilke tilvalg og endringer som kjøper kan forvente å få gjennomført, og innenfor hvilket tidsrom disse kan bestilles. Kjøper vil få anledning til å gjøre tilvalg innenfor entreprenørens tilvalgsmuligheter mot tillegg i pris. Kjøperen kan ikke kreve å få utført endrings- eller tilleggsarbeid som endrer kjøpesummen mer enn 15%, jf. bustadoppføringslova § 9. Kjøper kan heller ikke forvente å få utført endrings- eller tilleggsarbeider som vil forsinke fremdriften i prosjektet. Alle endrings- eller tilleggsarbeider som kreves av kjøper skal avtales skriftlig mellom partene.

Ikke med i leveransen, dersom ikke annet er avtalt:
- Søppelstativ, markiser, blomsterkasser, pergola og levegger.
- Garderobeskap
- Boligvask. Bygget leveres byggrengjort dvs. at kjøper må
   påregne "finvask" før boligen tas i bruk

Arealangivelser
Arealer er angitt i ca. bruksareal BRA (salgbart areal BRA-S) som er boligens mål innvendig, innbefattet innvendige boder, sjakter og innvendige vegger, men ikke medregnet yttervegger og vegger mot andre bruksenheter. Selger tar forbehold om at mindre avvik kan forekomme.

Hvitvaskingsloven
Eiendomsmeglere ble fra 06.03.09 underlagt bestemmelsene i Hvitvaskingsloven. Dette innebærer blant annet at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til økokrim om eventuelle mistenkelige transaksjoner.

Lovgrunnlag
Boligene selges i henhold til Bustadoppføringslova som regulerer kjøpers (forbrukers) rettigheter og plikter ved avtale om oppføring av bolig og kjøp av fast eiendom der bygningen ikke er fullført når avtalen inngås.

Oppdragsnummer
84-20-9005

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.


Gå til budgivning
Bilde 3 av Smørblomstveien 10 - 24
For mer om objektet
Smørblomstveien 10 - 24

Kontakt megleren

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: