Bilde 1 av Rubinveien 10 - S4Bilde 2 av Rubinveien 10 - S4
Digital salgsoppgave
Rubinveien 10 - S4

4070 Randaberg • Randaberg kommune

Prisantydning

kr 8 790 000

Omkostninger: kr 40 120Totalpris: kr 8 830 120
Grødem Sjø - Prosjektert enebolig med høy standard, carport og fantastisk sjøutsikt.
Vis i kartSe bladbar salgsoppgaveLast ned denne salgsoppgaven
Boligtype
Enebolig
Eierform
Selveier
Antall soverom
4 soverom
Bruksareal (BRA)
195 m²
Prisantydning
kr 8 790 000
Omkostninger
kr 40 120
Totalpris
kr 8 830 120
Byggeår
2021
Tomt
Eiet tomt 260 m²
Oppdragsnummer
54180013
card-default

Oddmund Kalleberg

Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig / Partner
Les om Oddmund
Prisantydningkr 8 790 000,-
Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 1 550 000,-)kr 38 750,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
  
Totalpris kr 8 830 120
Eiendom
Rubinveien 10 - S4, 4070, Randaberg

Matrikkel
Gnr. 48 bnr. 1284 i Randaberg kommune

Eierform
Selveier

Ferdigstillelse
Ferdigstillelse etter nærmere avtale, konferer megler.

Areal
Bruksareal: 195 kvm

Antall soverom
4

Tomt
Eiet tomt 260 m²

Totalpris inkl. omkostninger
8 790 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
38 750,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 1 550 000,-))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)

40 120,- (Omkostninger totalt)

8 830 120,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Beskrivelse
Hvor lenge har du drømt å bo ved sjøen?

Du kommer ikke mye nærmere enn i prosjektet Grødem Sjø. Her har man fantastisk beliggenhet ved innseilingen til Stavanger. Foruten større og mindre båter som glir sakte forbi, har du også en eventyrlig solnedgang å se fram til - når solen senker seg på andre siden av fjorden. Kort vei til barneskole, flotte turområder og Randaberg sentrum med de fleste servietilbud.

Sjøhusene ligger i fremste rekke og har med panorama utsikt mot sjøen, en utsikt som stadig er i forandring, men alltid er en bærer av det fredfulle og vakre.

Boligen kommer med et stilrent eksteriør som har sin åpenbare inspirasjon fra sin maritime beliggenhet. Sjøhuset bærer med seg klare likehetstrekk til tradisjonelle sjøhus, men med et langt mer moderne og sofistikert uttrykk.

Sjøhusene består av 3 stuer, 2 bad og 3 soverom - med mulighet for et fjerde. Kjøkkenet har en halvåpen løsning mot stuen, åpen, men noe mer skjermet fra stuen. Med vaskerom, godt med bodplass og bi-inngang mot carport får du et hus som innfrir til både hverdag og fest. Med sine 3 stuer, en i hver etasje, som alle har utsikten mot sjøen, så er dette enkelt sagt boliger for livsnytere i alle aldre. Sjøhusene vil ha et BRA på ca. 196 kvm. Sjøhusene vil i tillegg få en egen carport med sportbod i bakkant. Det vil bli lagt opp koblingsboks for montering av elbillader.

Prosjektet Grødem Sjø består av totalt 12 eneboliger og 1 verkaldelt tomannsbolig. Du finner de inndelt som Sjøhusene, de fem fremre eneboligene med panoramautsikt til sjøen, og Hagehusene, de resterende boligene med sine idylliske hager, småtun og sjøutsikt. Boligene er tegnet av det anerkjente arkitektfirmaet Sjo Fasting.

Sjekk ut www.grødemsjø.no

Beliggenhet
Flott beliggenhet på Grødem med kort vei til Grødem Skole (1-10 klasse) og Grødem Idrettsplass. Kort vei til dagligvarebutikk og ca. 2,8 kilometer til Randaberg Sentrum med de fleste servicetilbud.

Tomt
Eiet tomt, 260 m². Oppgitt tomteareal er anslått da oppmåling ikke er foretatt p.t.

Leveransebeskrivelse
Leveransebeskrivelse fremgår som egne sider i komplett prospekt.

Formuesverdi
Formuesverdi er ikke fastsatt, men fastsettes av Likningskontoret etter en beregningsmodell om hensyntar om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeier er bosatt iht Folkeregisteret) eller "sekundærbolig" (andre boliger man eier). Formuesverdi for primærbolig vil normalt utgjøre ca 25 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. For sekundærboliger vil likningsverdi normalt utgjøre ca. 90 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. For mer informasjon, se www.skatteetaten.no.

Reguleringsforhold / Offentlig godkjenning
Kopi av situasjonskart, målebrev, reguleringsplaner m/bestemmelser er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.


Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
8 790 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
38 750,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 1 550 000,-))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)

40 120,- (Omkostninger totalt)

8 830 120,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Betalingsbetingelser
10 prosent av kjøpesum ved kontraktsignering, resterende 90 % av kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.
Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering mv. pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Grunnpakke enebolig (Kr.4 850)
Markedspakke 1 (Kr.14 500)
Provisjon (forutsatt salgssum: 8 790 000,-) (Kr.50 000)
Oppgjør (Kr.6 900)
Visningshonorar (Kr.3 500)
Totalt kr. (Kr.79 750)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
54-18-0013

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig / Partner Oddmund Kalleberg

Saksbehandlere
Oddmund Kalleberg
EIE Stavanger
Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig / Partner
Mob: 91 71 59 92 / E-post: ok@eie.no

EIE Stavanger
/

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.


Gå til budgivning
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Rubinveien 10 - S4
For mer om objektet
Rubinveien 10 - S4

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: