Bilde 1 av Lingelemveien 97Bilde 2 av Lingelemveien 97
Digital salgsoppgave • Prosjekt
Lingelemveien 97

3225 Sandefjord • Sandefjord kommune

Prisantydning i prosjekt

kr 1 180 000 - 2 912 000

Arealer: 49 - 122 m²Antall enheter: 20 (9 solgt)Byggeår: 2023
Hjertås Panorama BYGGETRINN 2 - BYGGESTART BEKREFTET! Nyt en lettstelt hverdag i landlige omgivelser!
icon

Unngå doble renteutgifter

Se bladbar salgsoppgaveLast ned denne salgsoppgavenSe alle enheter i prosjektet
Boligtype
Leilighet
Eierform
Borettslag
Antall soverom
1 - 3 soverom
Etasje
1 - 4 etg
Tomt
Fellestomt 8702 m²
Oppdragsnummer
87219093
card-default

Paal Hegdahl

Eiendomsmegler | Salgs- og markedssjef
Les om Paal
card-default

Rasmus Boutenko

Eiendomsmegler | Fagansvarlig
Les om Rasmus

Dette prosjektet består av følgende enheter:


2 etg, 82 m², 2 soverom, kr 1 980 000.

Les mer om enhet 206 her


3 etg, 49 m², 1 soverom, solgt!

Les mer om enhet 301 her


3 etg, 49 m², 1 soverom, solgt!

Les mer om enhet 302 her


2 etg, 86 m², 2 soverom, kr 1 980 000.

Les mer om enhet 203 her


2 etg, 89 m², 2 soverom, kr 1 980 000.

Les mer om enhet 204 her


4 etg, 122 m², 3 soverom, solgt!

Les mer om enhet 402 her


3 etg, 89 m², 2 soverom, kr 1 980 000.

Les mer om enhet 304 her


3 etg, 81 m², 2 soverom, kr 1 980 000.

Les mer om enhet 305 her


3 etg, 82 m², 2 soverom, solgt!

Les mer om enhet 306 her


2 etg, 49 m², 1 soverom, kr 1 220 000.

Les mer om enhet 202 her


2 etg, 49 m², 1 soverom, solgt!

Les mer om enhet 201 her


1 etg, 81 m², 2 soverom, kr 1 980 000.

Les mer om enhet 105 her


1 etg, 86 m², 2 soverom, kr 1 980 000.

Les mer om enhet 103 her


4 etg, 94 m², 3 soverom, solgt!

Les mer om enhet 401 her


2 etg, 81 m², 2 soverom, kr 1 980 000.

Les mer om enhet 205 her


3 etg, 86 m², 2 soverom, solgt!

Les mer om enhet 303 her


1 etg, 89 m², 2 soverom, kr 1 980 000.

Les mer om enhet 104 her


1 etg, 49 m², 1 soverom, solgt!

Les mer om enhet 101 her


1 etg, 82 m², 2 soverom, kr 1 980 000.

Les mer om enhet 106 her


1 etg, 49 m², 1 soverom, solgt!

Les mer om enhet 102 her

Nøkkelinformasjon
EIE eiendomsmegling ønsker velkommen til Hjertås Panorama! Veidekke bygger en boligdrøm på Åbol - ca 2 kilometer nord for bykjernen i Sandefjord. Det vil bli felles takterrasse på begge bygg til glede for beboere. Her vil man kunne nyte naturen utenfor sin egen leilighet, men samtidig ha en sentral beliggenhet. For deg som ønsker et aktivt liv så ligger vakre Hjertås som nærmeste nabo - kun 300 meter unna! Hjertås har ved flere anledninger blitt kåret til Sandefjords vakreste friluftsområde, og passer utmerket til aktiviteter både sommer og vinter. Fantastiske utsiktspunkter, oppkjørte skiløyper, lavo og turstier gjør at alt ligger til rette for en aktiv hverdag. Det planlegges nærbutikk i tilknytning til prosjektet. Det vil også bli bussholdeplass utenfor, så her kan man bare la bilen stå i garasjen. Ønsker man å ta fatt sykkelen eller bena er det gang- og sykkelsti helt ned til sentrum. Ellers er det kun 3 minutters kjøring i bil før man er ute på E-18 - perfekt for deg som pendler i jobben.

Leilighetene vil få en planløsning med fokus på god plassutnyttelse - samtidig som det skal være et gjennomtenkt hjem med praktiske løsninger. God takhøyde, store vinduer og romslige balkonger - som får et vakkert utsyn så langt øyet kan se. Tidsriktige kjøkken og delikate baderom, samt sentralfyring og balansert ventilasjon med varmegjenvinning.

Nøkkelinformasjonen fra megler er en oppsummering av hovedpunktene i prosjektet. For fullstendig informasjon og dokumentasjon vises det til kjøpekontrakt med vedlegg for prosjektet, hvilket er det avtalemessige grunnlaget for kjøp av leilighet. Se www.hjertaspanorama.no for boligvelger og mer informasjon!

Selger har godkjent salgsoppgaven 15.11.2021

Hovedoppdragsnummer
87-21-9093

Eiendom
Lingelemveien 97, 3225 Sandefjord
Gnr. 38 bnr. 261 i Sandefjord kommune

Boligtype
Leilighet

Eierform
Borettslag

Ansvarlig megler
Sandefjord & Stokke Eiendomsmegling AS
NO 919667168 MVA
EIE Sandefjord | Paal Hegdahl

Saksbehandlere:
Paal Hegdahl
Eiendomsmegler | Salgs- og markedssjef
Mob: 97 15 51 87 / E-post: ph@eie.no

Rasmus Boutenko
Eiendomsmegler | Fagansvarlig
Mob: 41 44 47 64 / E-post: rbo@eie.no

Selger/Utbygger
Lingelemveien AS / Veidekke AS

Hjemmelshaver
Lingelemveien AS

Priser fra - til
Priser fra 1 180 000 - til 2 760 000

Arealer
Bruksareal: 49,50 kvm - 122,20 kvm

Energimerke
Eiendommen er enda ikke energimerket som følge av at bygget ikke er oppført. Selger i samarbeid med entreprenør vil besørge eiendommen energimerket innen overtakelse, og energiattesten vil vedlegges boligens FDV-perm.

Tomt
Fellestomt, 8702 kvm
Selger tar forbehold om mindre avvik i tomtens størrelse og endelige grenser inntil oppmålingsforretning er gjennomført, og partene må akseptere arealet etter den kommunale oppmålingen som bindende for seg. Selger forbeholder seg retten til å utføre tomtefradeling utfra det som vil være hensiktsmessig. Endelig detaljprosjektering og/eller myndighetskrav kan medføre endringer i utomhusplanen. Mindre endringer i utomhusplanen gir ikke kjøper rett til prisavslag, erstatning eller heving.

Selger tar videre forbehold om endelig oppdeling av tomtene og organisering inntil endelig organisering er besluttet og oppdelinger, herunder justeringer, er gjennomført. Gårdsnummer, bruksnummer og tomtestørrelse er dermed ikke endelig fastsatt, og avhenger av hvor mange borettslag det blir innenfor utbyggingsområdet til Selger. Kjøper er imidlertid kjent med at det vil bli foretatt fradelinger og andre justeringer av tomten i forbindelse med utbyggingen. Det vil i den forbindelse kunne bli tinglyst bestemmelser for å gi eiendommene gjensidige rettigheter og forpliktelser.

Skole/barnehage
Eiendommen ligger i Mosserød skolekrets. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv sjekke dette med skolesjefens kontor.

Leveransebeskrivelse
Følgende er hentet fra utbyggers leveransebeskrivelse:

Betongarbeider:
Det støpes stripefundamenter direkte på grunn, med plasstøpte vegger på kjellerplan. Videre opp benyttes det plattendekker og plasstøpte vegger som bæring, samt noe stål. Leiligheter leveres med synlige v-fuger i himling. Balkonger leveres fritt utkraget. Avvanning fra balkong skjer utover balkongkant. Kjeller asfalteres.

Betongkonstruksjoner:
Utvendige trapper til svalgang leveres som prefabrikkerte betonglementer, med overflate av synlig betong i både trapper og reposer.
Stålkonstruksjoner. Endeopplegg utføres med stålprofiler type HUP som bærer plattendekkene.

Mur-, puss- og flisarbeider:
Bad leveres som kabiner ferdig flislagt.

Tømrerarbeider:
Yttervegger settes opp i 198mm isolert bindingsverk, krysslektet med 48 mm på innsiden, og kles innvendig med 13mm gips. Yttervegger kles med en blanding av 19x148 trekledning og platekledning omtrent 50/50. Innvendige vegger settes opp i tre- eller stålstendere. Disse isoleres og kles med 13mm gips på hver side. Gipsplatene sparkles og males to strøk. Lydskillevegger mellom leiligheter eller mot trapperom som ikke støpes settes opp som en dobbel isolert stålstendervegg med 2 lag gips på hver side. Himlinger i gang, bad samt nedkassing over kjøkken ifm. tekniske anlegg fôres ned for plass for tekniske installasjoner. Det kan i tillegg forekomme innkassinger for øvrig av teknisk anlegg. Normal netto etasjehøyde er 2,50m. På bad og nedforede arealer er netto etasjehøyde ca 2,20m.Tremmegulv på terrasser samt øvrige utvendig terrasser leveres i CU 28mm imp.materialer. Svalganger har betong overflate.

Snekkerarbeider:
I leiligheter leveres alle gulv med 3-stavs eikeparkett natur, med unntak av vaskerom og bad som leveres med keramiske fliser. Eik fotlist 8/15x45mm monteres i alle rom med unntak av våtrom. Listverk forøvrig leveres i fabrikkmalt utførelse uten synlige stifter. Fóringer av malt furu.

Vinduer:
Det leveres alu-tre vinduer med u-verdi iht. TEK17. Eventuelt innglassing av balkonger er ikke medtatt.

Dører:
Hovedinngangsdør til felles gang for heis leveres i aluminium/glass. Alle dører i P-kjeller og i sluse leveres som lakkert eller galvanisert ståldør. Alle leiligheter leveres med standard entrédør med kikkehull, anslagsterskel og FG-godkjent lås. Brann- og lydkrav iht. TEK17. Innvendig i leiligheter monteres innerdører Harmonie type Line 1-speil, eller tilsvarende kvalitet. Boder i kjeller leveres som Troax nettingelementer eller tilsvarende, klar til hengelås.

Låser og beslag:
Det er medtatt nødvendig lås og beslag iht. gjeldende teknisk forskrift og UU-krav. Det er medtatt dørautomatikk på hovedinngangsdør, samt på dører med lukkekrav fra parkering inn til heis. Det er medtatt postkasser for felles plassering pr bygg.

Tekking:
Tak isoleres iht. gjeldende forskrifter og tekkes med papp eller tilsvarende. Nødvendig antall sluk er medtatt.

Blikkenslagerarbeider:
Alle beslag leveres i lakkert utførelse.

Metallarbeider:
Det er medtatt trapperekkverk i stål med spiler og rustfri håndløper i utvendig hovedtrapp. På svalgang leveres spilerekkverk, og på balkonger leveres glassrekkverk. På felles takterasse leveres et lavtbyggende glassrekkverk på gesimsbrystning.

Malerarbeider:
Gipsvegger sparkles og males to strøk. Betongvegger i leiligheter/trapperom helsparkles og males. Betonghimlinger i leiligheter leveres sparklet og malt med synlige v-fuger. Nedforet gipshimling sparkles, strimles og males. Taklister i oppholdsrom. Gulver i gang/fellesarealer og trapper leveres som trinnlydsdempende belegg.

Kjøkken:
Det er medtatt kjøkken fra anerkjent leverandør type Sigdal eller HTH. Type UNO eller tilsvarende. Benkeplate leveres i høytrykkslaminat med rette kanter. Benkeplaten leveres med ettgreps blandebatteri med stengeventil for oppvaskmaskin. Kjøkken leveres med hvitevarer; kjøleskap, oppvaskmaskin og innebygd komfyr. Platetopp leveres som induksjonstopp. Kvalitet Siemens eller tilsvarende.

Bad:
Bad leveres som baderomskabin. 30x60 grå fliser på gulv, 5x5 grå i dusjsone og 30x60 hvit matt flis. Dusjsonen åpnes og lukkes med 2 glassdører. Det er vegghengt toalett. Tekniske skap for vann og varme plasseres på badet. Bad leveres med baderomsmøbler inklusiv servant. Skap under vask. Det er spotter i taket på badet. Speil over vask. Kabinen leveres komplett med knagger og toalettpapirholder.

Varmeanlegg
Det er varmekabler på bad. Øvrig oppvarming skjer ved vannbåren varme med nødvendige antall radiatorer som styres av felles varmeanlegg (el-kjel) for alle beboere i bygget.

Sprinkleranlegg:
Bygget er sprinklet etter gjeldende forskrifter. Synlige sprinklerhoder montert i himling og på vegg.

Ventilasjonsanlegg:
Boligventilasjon i hver bolig, plasseres i himling i entré. Ventilator over komfyr i bolig leveres som slimline. Inntaksrist i yttervegg. Avkast over tak. Ventilasjon av bodareal, trapperom og tekniske rom iht. krav i TEK17.

Elektrisk anlegg:
Anlegget installeres iht offentlige myndigheters forskriftskrav, dvs NEK400. Det benyttes fortrinnsvis skjult anlegg, men åpent anlegg må påregnes i spesielle tilfeller.

I leilighetene er det medtatt 1 stk. benkearmatur på kjøkken og spotter i himling på bad. Alt lys i fellesarealer styres av bevegelsesdetektor. I boder i kjeller er det medtatt lysarmatur. Ute ved hovedinngang er det medtatt utelys på fasade. Ladere for el-bil kan bestilles som tilvalg i tilvalgsprosessen. Det leveres stikk og utelampe på balkong. Det er medtatt el. varmekabel på hovedbad. Porttelefon leveres uten kamera. Medtatt tomt rør til spredenett til telefon/TV i leiligheter. Det er medtatt 1stk personheiser i bygget, dører og omramming i lakkert utførelse.

Leveransebeskrivelsen går foran eventuelle bilder og illustrasjoner. Bilder i annonse og salgsoppgave er ment å visualisere for kjøper hvordan eiendommen kan bli, men gjenspeiler nødvendigvis ikke det ferdige resultat. Illustrasjoner kan være vist med tilvalgselementer og det tas forbehold om endringer og endelig detaljutforming. Leveransebeskrivelsen skal angi hvilken standard boligene leveres med og hva komplett leveranse etter kjøpekontrakten innebærer. Der det i leveransebeskrivelsen ikke er spesifisert noen standard, tas det utgangspunkt i at boligene leveres iht. kravene i plan- og bygningsloven, samt kravene i teknisk forskrift. Interessenter oppfordres til å nøye gå igjennom denne, og få eventuelle spørsmål besvart hos megler eller utbygger før kjøpetilbud gis.

Formuesverdi
Formuesverdien er ikke fastsatt. Formuesverdien fastsettes av skatteetaten etter en beregningsmodell om boligen er primær eller sekundær. Formuesverdien for primærbolig utgjør 25% av beregnet markedsverdi og  90% av sekundærbolig for 2019 og 2020. Det gjøres oppmerksom på at kjøper selv må sende inn opplysninger om adresse, areal, boligtype og byggeår til skattemyndighetene. Det tas forbehold om endring av satser.

Vei / Vann / Kloakk
Eiendommen får adkomst via offentlig vei.
Eiendommen blir tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget blir selv ansvarlig for private stikkledninger inn til bygningene.

Reguleringsforhold / Offentlig godkjenning
Eiendommen er regulert til bl.a. bolig, forretning og lekeplass iht. reguleringsplan 20160011-Lingelemveien38/261, datert 15.05.2019. For øvrig ligger eiendommen i et område som er avsatt til boligbebyggelse i kommuneplanens arealdel, datert 24.09.2019.

Sandefjord Kommune er for tiden ikke kjent med reguleringsmessige forhold som tilsier at det kan bli vesentlige endringer for området og eiendommens eksisterende kvaliteter.

Kopi av situasjonsplan er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Borettslaget
Boligene blir organisert i ett borettslag og eierforholdet vil regulers iht. borettslagslova. Borettslaget eier eiendommen og hver leilighet som inngår i borettslaget vil utgjøre en andel med tilknyttet enerett til bruk av en bruksenhet og rett til bruk av borettslagets fellesarealer. Andelseierne i borettslaget vil hvert år fastsette budsjetter på generalforsamlingen, og disse vil påvirke fellesutgiftene. Selger eller selgers representant vil besørge opprettelsen av boligselskapet, igangsetting av forretningsførsel, fastsettelse av vedtekter m.v. Kostnadene for opprettelsen, samt videre forvaltning på vegne av boligselskapet vil påhvile de til enhver tid eiere i boligselskapet. Alle andelseiere forplikter seg til respektere borettslagets rettigheter og plikter - herunder styrevedtak, ordensregler, vedtekter m.v. Prosjektets tomt og bygninger vil overskjøtes til borettslaget ved overtakelse av fellesarealer, og dokumentavgift for dette er medtatt i omkostningene for hver enkelt enhet. Utkast til borettslagets vedtekter er vedlagt salgsoppgaven.

Stipulert overtagelse
Det estimeres byggestart i 2-3. kvartal 2022, og at boligene er ferdig oppført ca. 3-4. kvartal 2023, men ferdigstillelse avhenger av salgsfremdrift. Samtidig med varsling om byggetstart, vil selger også varsle om en bindende tremåneders periode for overtakelse. Endelig overtakelsesdato vil meddeles skriftlig ca. ti uker før overtakelse.

Forsinkelse iht. varslet tremåneders periode for overtakelse, samt endelig overtakelsesdato, vil kunne gi kjøper rett på å kreve dagmulkt iht. Bustadoppføringslovas regler. Det gjøres uttrykkelig oppmerksom på at ovennevnte anslag vedrørende ferdigstillelse ikke er å anse som en avtalt frist for overtakelse iht. Bustadoppføringslova § 10. Budgivere må være inneforstått med den usikkerheten som er knyttet til fremdrift og overtakelse, og kan ikke gjøre gjeldende krav om dagmulkt o.l. iht de her angitte estimerte ferdigstillelsestidspunkt.

Forsikring
Frem til overtagelse vil eiendommen være forsikret av utbygger. Etter overtagelsen må kjøper selv besørge nødvendige forsikringer.

Utleie
Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke fra styret kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste årene, jf. borettslagsloven § 5-5. Godkjenning kan bare nektes dersom brukerens forhold gir saklig grunn til det. Godkjenning kan nektes dersom brukeren ikke kunne blitt andelseier. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. borettslagslova § 5-6. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Økonomi
Kr.5 698 - 10 932 pr.mnd. Det er planlagt at disse skal inkludere blant annet renter på andel fellesgjeld, kommunale avgifter, snøbrøyting, utvendig vedlikehold av fellesareal, forretningsførsel, forsikring av bygninger, tv/internett (grunnpakke), driftskostnader og vedlikehold av garasjeanlegg. I felleskostnader ligger også á-konto beløp for oppvarming. Det foretas avregning av hver enkelt leilighets forbruk via individuelle målere.

Fellesutgiftene består av kostnader knyttet til driftsutgifter og rentekostnader på fellesgjeld. Kostnadene er stipulert, og endelige fellesutgifter vil bli fastsatt av forretningsfører når overtakelsen er gjennomført. Videre vil økninger i felleskostnader anhenge av hvilke valg styret i borettslaget tar på vegne av de øvrige andelseierne. Utbyggers beregning av felleskostnader ligger vedlagt salgsoppgaven.

Et borettslag er organisert som et selskap. Dette innebærer at dersom noen av andelseierne ikke betaler sine fellesutgifter må borettslaget selv ta tapet og fordele det på de øvrige andelseieren. Man kan på denne måten bli tvunget til å betale dersom andre ikke betaler sine fellesutgifter. For å hindre at dette planlegges borettslaget tilknyttet en sikringsordning som vil dekke borettslagets tap i en fastsatt periode dersom noen av andelseierne ikke betaler sin fellesutgifter. Sikringsordningen er levert av BBL Finans.

I tillegg til fellesutgiftene, må kjøper belage seg på følgende løpende utgifter:
Kostnader knyttet til strømforbruk og nettleie.
Kostnader knyttet til innboforsikring.

Utgiftene vil variere etter den til enhver tid eiers forbruk.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt legalpant i borettslagets eiendom som sikkerhet for betaling av kommunale gebyr. Foruten om andel fellesgjeld, overdras andelen fri for pengeheftelser. Iht. burettslagslova § 5-20 har borettslaget legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav. Pantet er begrenset til 2G.

Følgende servitutt er tinglyst på borettslagets eiendom:

Dnr. 671715, tgl. 07.09.2010 - bestemmelse om veg
Rettighetshaver: gnr.38 bnr.250

For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til avgivereiendommen. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Det gjøres kjøper oppmerksom på at det kan bli tinglyst nødvendige erklæringer på eiendommen knyttet opp mot gjennomføringen av prosjektet. Det gjøres videre oppmerksom på at dersom offentlig myndighet krever det, kan det bli tinglyst rådighetsinnskrenkinger. Kjøper kan ikke motsette seg dette, og slik tinglysing som nevnt gir ikke grunnlag for prisavslag eller erstatning. Kjøpers bank vil få pant etter slike heftelser og servitutter.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
Totalpris avhenger av av den gitte enhetens innskudd, samt andel av fellesgjeld.

Innskuddene er fra kr. 1 180 000 - til 2 760 000, og andel fellesgjeld fra kr.
1 770 000 - 4 140 000.
Beregnet fellesgjeld tar utgangspunkt i et felles lån med løpetid på 50 år. De første 20 årene er
avdragsfrie med påfølgende 30 års nedbetalingstid. Lånerenten er foreløpig satt til 1,9 %. Borettslaget har
tilrettelagt for individuell nedbetaling av fellesgjeld. Konferer megler for ytterligere informasjon.
I tillegg kommer kjøpsomkostninger ifm. overskjøting av tomt/bygninger til borettslaget, samt opprettelse
av dette. Beløpet er stipulert til ca. kr. 17 000,- per enhet. For komplett prisinformasjon, samt totalpris
inklusive omkostninger, henvises til utbyggers prisliste.

Betalingsbetingelser
Det forutsettes at 10% av kjøpesummen innbetales som forskudd ved kontraktsinngåelse. Innbetalingen skal være fri egenkapital, det vil si at det ikke kan tinglyses pant i boligen som kjøpes, eller eiendommen hvor boligen inngår. Påløpte renter vil tilfalle kjøper frem til skjøte er tinglyst, med mindre selger får disposisjonsretten over beløpet som følge av at det stilles garanti ihht. Bustadoppføringslova §47. Resterende del av kjøpesum inkl. omkostninger og eventuelle tilvalgskostnader betales uoppfordret 2 virkedager før overtagelse.

Avbestilling
Kjøper kan kansellere inngått kjøpekontrakt mot en kostnad på 5 % av salgssum frem til selger har gitt skriftlig beskjed om oppstart av prosjektet. Etter at selger har varslet oppstart har kjøper rett til å avbestille hele eller deler av ytelsen frem til overtagelse, men da mot et vederlag og/eller erstatning til selger i henhold til lovens § 52 og 53.

Garantier
Utbygger vil stille garanti iht. Bustadoppføringslovas § 12, ifm. avtaleinngåelse eller senest når selgers forbehold er opphevet. Garantien er pålydende 3% av kjøpesummen i byggetiden og 5% i 5 år etter overlevering til kjøper. Garanti etter § 47 forutsettes stilt om selger ønsker utbetalt forskudd, delinnbetaling eller sluttoppgjør før hjemmelsovergang. Eventuelle påkrevde endringer av garantier ved eventuelle videresalg utføres ikke og bekostes ikke av selger.

Selgers forbehold
Dersom det inntreffer, eller er grunn til å anta at det inntreffer forhold som medfører at selger ikke finner det forsvarlig å iverksette byggearbeidene, kan selger kansellere inngått kjøpekontrakt uten kostnad. Eksempler på slike forhold kan være prisfall i boligmarkedet, reduserte muligheter for bolig- eller byggelån, at ikke 50 % av byggetrinnets salgssum er solgt, uforutsette offentlige krav, manglende nødvendige offentlige godkjenninger fra Sandefjord kommune m.v. Siste frist for kansellering av kjøpekontrakten er 01.08.2022, og selger skal innen nevnte frist skriftlig meddele kjøper om grunnen til kanselleringen eller skriftlig meddele om oppstart av byggearbeidene. Kjøper kan ikke fremme krav mot selger for eventuell kansellering av kjøpekontrakten.

Viktig informasjon
Det tas forbehold om små, men hensiktsmessige endringer i utformingen av prosjektet. Eventuelle endringer gjort av utbygger skal ikke føre til forringet kvalitet eller endringer i pris.

Det gjøres oppmerksom på at sjakter og føringsveier for VVS installasjoner, ventilasjon og elektro ikke er inntegnet. Påforing/ innkassing på vegger/ himlinger må påregnes og rommenes utforming kan bli noe endret som følge av dette.

Boliger idag leveres meget tette, og det brukes miljøvennlige malingstyper hvor der er fare for at støv og sot kan feste seg. Dette blir kalt for "Heksesot". For å unngå mye heksesot, anbefales det at man holder bruk av levende lys og gass til et minimum, samt ventilerer boligen godt det første året.

Skjeggkre er et insekt som har fått rask utbredelse siden 2014, men det er ikke påvist noen helse- eller bygningsmessige skader som følge av dem. De kommer inn i bygninger ofte sammen med pappemballasje, vesker, klær ol. Selger kan ikke garantere for at det ikke vil finnes skjeggkre i boligen ved overtakelse, eller andre liknende insekter som perlekre, sølvkre mv.

Av sikkerhetsmessige årsaker skal visning/befaring av eiendommen og bygningene alltid avtales på forhånd med megler og/eller utbygger. Interessenter vil måtte bruke det verneutstyr som utbygger eventuelt vil finne hensiktsmessig.

Det gjøres interessenter særskilt oppmerksom på at kun fysiske personer kan inngå kjøpsavtale uten samtykke fra selger.

Inntil samtlige enheter i prosjektet er ferdigstilt, har selger anledning å til på byggeplassen ha/oppbevare annleggsmaskiner, utstyr, brakker m.v, samt ha fremme skilt på både solgte og usolgte bygg. Skader på bygg o.l. som følge av dette skal utbedres vederlagsfritt av selger.

Kjøper må lese og sette seg inn i komplett salgsoppgave med vedlegg - herunder leveransebeskrivelse, utkast til kjøpekontrakt, reguleringsplaner og annen vedlagt dokumentasjon. Forhold som er opplyst i salgsoppgaven og vedleggene, eller forhold som kjøper på tross av oppfordring har unnlatt å sette seg inn i, har kjøper ingen rett til å reklamere på.

Videresalg av kontraktsposisjon
Kjøper som har inngått kontrakt med selger, kan ikke uten selgers samtykke videreselge kontrakten. Salg av kontraktsposisjon kan medføre at man får fullt entreprenøransvar for nye kjøper, og selv må stille egen entreprenørgaranti til nye kjøper.

Tilvalg
Det vil bli mulighet for tilvalg på interiøret iht. avtale med utbygger. Alle slike tillegs- og endringsbestillinger skal avtales direkte med selger / selgers representant, innenfor de gitte tidsfrister satt av selger i tilknytning til prosjektets fremdriftsplan. Dette vil normalt sett være under første del av byggeperioden. Adgang til tilvalg eller endringer er begrenset oppad til 15 % av kontraktsverdien iht. Bustadoppføringslova §9. Kjøper kan ikke utføre egne arbeider på boligen.

Tilvalg eller endringer må foretas innenfor et på forhånd avtalt tidspunkt slik at disse kan innpasses i byggearbeidenes ordinære fremdrift. Tilvalg gjøres på eget møte med selger iflg. bustadoppføringsloven, men selger kan anmode kjøper om å gjøre bestillingene med underleverandøren som selger har utpekt. Det skal utarbeides liste med frister for bestilling.

Eventuelle tilvalg skal betales iht. kjøpekontraktens bestemmelser. Normalt påløper et påslag til selger i forbindelse med tilvalg, som følge av utarbeidelse av tegninger, pristilbud m.v. Alle endrings- eller tilleggsarbeider som kreves av kjøper skal avtales skriftlig mellom partene, og avtalen skal redegjøre for pris og evt. fristforlengelse som følge av tilvalget.

Prosjektets gjennomføring og offentlige tillatelser gir begrensninger i hvilke valg av tekniske løsninger og materialer som er mulig. Dette begrenser hvilke tillegg og endringer kjøper kan forvente å få gjennomført, og innenfor hvilke tidsrom arbeider kan bestilles. Eksempler på tilvalg som ikke tillates er endring av fasade, vindusform, plassering av vann og avløp mv. Dersom selger krever tilvalgskostnadene utbetalt før hjemmelsovergang, skal det stilles §47 garanti ihht bustadoppføringslova direkte ovenfor kjøper.

Ferdigattest / midlertidig brukstillatelse
Ferdigattest vil bli stilt ved overtakelse, men overtakelse mot brukstillatelse kan kreves av selger i noen gitte tilfeller. Eksempelvis dersom utomhus ikke lar seg ferdigstille grunnet årstid, kommunen krever at alle bygg er ferdige e.l. Kjøper kan ikke motsette seg dette, men kan holde tilbake en forholdsmessig del av selgers vederlag som sikkerhet for selgers oppfyllelse av gjenstående arbeider, herunder utstedelse av ferdigattest. Enhver overtakelse vil stanse videre dagmulktkrav.

Kjøper er innforstått med at fellesarealene - avhengig av årstid - vil kunne bli ferdigstilt og overtagelsesforretning avholdt helt eller delvis etter kjøpers overtagelse av boligen.

Arealangivelser
Bruksareal: 49,50 kvm - 122,20 kvm

I prislister er areal angitt i ca. bruksareal BRA (salgbart areal BRA-S) som er boligens mål innvendig, innbefattet innvendige boder, sjakter og innvendige vegger, men ikke medregnet yttervegger og vegger mot andre bruksenheter. I tillegg opplyses ca. P-rom i prislisten. Arealet for P-rom er inklusive innervegger men fratrukket areal for sjakter og boder. Selger tar forbehold om at mindre arealavvik kan forekomme, og partene er enige om at avvik opp mot 5 % ikke medfører krav mot hverandre.

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra selgers tegninger, og det gjøres kjøper spesielt oppmerksom på at tegninger og illustrasjoner er omtrentlige. Illustrasjonsbilder er kun ment å gi et inntrykk av den ferdige bebyggelsen og tomtearealer. De kan således inneholde elementer som ikke inngår i utbyggers leveranse, både når det gjelder utvendige forhold og innredning i boligen. Ved avvikende opplysninger vil leveransebeskrivelsen gjelde foran byggetegninger og andre illustrasjoner som er fremlagt.

Budgivning
Se egne dokumenter for prisliste og budskjema/kjøpsbekreftelse. Selger og megler kan fritt endre prisliste uten varsel. Det er til enhver tid den siste versjonen av prislisten som er gjeldende.

Boligene i prosjektet selges til fastpris og iht. "førstemann til mølla"-prinsippet. Å inngi kjøpetilbud tilsvarende prisantydning er allikevel ikke ensbetydende med å få aksept på tilbudet. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert kjøpetilbud uten nærmere forklaring.

Megler har mottatt fullmakt fra selger til å akseptere bud som tilsvarer prisantydning. Kjøpsbekreftelser som overleveres megler anses følgelig også som mottatt av selger, og kan ikke tilbakekalles.

Lovgrunnlag
Boligene selges i henhold til Bustadoppføringslova som regulerer kjøpers (forbrukers) rettigheter og plikter ved avtale om oppføring av bolig og kjøp av fast eiendom der bygningen ikke er fullført når avtalen inngås. Ved salg til aksjeselskap legges Avhendingslovens bestemmelser til grunn.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

For å gi bud må du gå inn på en enhet i prosjektet. Du kan se alle enhetene tilgjengelig ved å gå til og åpne prosjektenheter og klikke deg videre inn på den enheten du ønsker å legge inn bud på.

Har du spørsmål rundt budgivningen er det bare å kontakte megler.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).

Boliger i prosjektet

EnhetsnrRomEtasjeStørrelseTotalprisStatus
Bilde 3 av Lingelemveien 97
For mer om objektet
Lingelemveien 97

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: