Bilde 1 av Doktorgården Leil. 2Bilde 2 av Doktorgården Leil. 2
Digital salgsoppgave
Doktorgården Leil. 2

3170 Sem • Tønsberg kommune

Prisantydning

kr 3 410 000

Omkostninger: kr 8 292Totalpris: kr 3 418 292
Attraktiv 3-roms selveierleilighet under oppføring på Sem. Heis til felles takterrasse med utsikt mot byfjorden
Vis i kartSe bladbar salgsoppgaveLast ned denne salgsoppgaven
Boligtype
Leilighet
Eierform
Eierseksjon
Eierseksjon
2
Antall soverom
2 soverom
Etasje
2
Bruksareal (BRA)
57 m²
Fellesutgifter
kr 2 500 / Mnd
Prisantydning
kr 3 410 000
Omkostninger
kr 8 292
Totalpris
kr 3 418 292
Byggeår
2021
Tomt
Eiet tomt m²
Oppdragsnummer
67210202
card-default

Håkon Syslak

Eiendomsmegler
Les om Håkon
Prisantydningkr 3 410 000,-
Pantattest kjøperkr 202,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 277 800,-)kr 6 920,-
  
Totalpris kr 3 418 292
Eiendom
Doktorgården Leil. 2, 3170 Sem, Etasje: 2

Matrikkel
Gnr. 43 bnr. 181 snr. 2 i Tønsberg kommune

Eierform
Eierseksjon

Ferdigstillelse
Ferdigstillelse vinter 2021

Selger/Utbygger
Doktorgården Sem AS

Areal
Bruksareal: 57,60 kvm

Antall soverom
2

Totalpris inkl. omkostninger
3 410 000,- (NB: prisen er fast)
Omkostninger

202,- (Pantattest kjøper)

585,- (Tingl.gebyr pantedokument)

585,- (Tingl.gebyr skjøte)

6945,- (Dokumentavgift av tomteverdi))
8317,- (Omkostninger totalt)
3 418 317,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Fellesutgifter
Felleskostnader er satt opp som et estimat basert på lignende sameier. Felleskostnadene skal dekke sameiets driftskostnader, som vil omfatte bl.a felles bygningsforsikring, kostnader til drift og vedlikehold, forretningsførsel, strøm i fellesarealer, fiber (tv og data), serviceavtale vedr. heis mm.

Beskrivelse
Arkitektens ord:
Prosjektet Doktorgården i Hageveien ligger på en hjørnetomt i overgangen mellom Sem sentrum og småhusbebyggelsen. Dette betyr at boligene får en svært sentral beliggenhet, samtidig som de ligger skjermet og vekk fra hovedgata. Kvartalet er i utgangspunktet preget av eneboligbebyggelse og trebygg. Nabobebyggelsen mot nord er relativt gammel trehusbebyggelse, i form av bygårder. Dette er kvaliteter som vi har tatt opp i prosjektet. Samtidig som bygget er en liten bygård, er det delt opp i mindre bygningsvolum som tilpasser seg eneboligbebyggelsen og som gir en fin identitet. Dette gjør at prosjektet fremstår i småskala og ikke en typisk boligblokk. Bebyggelsen vil få trekledning med fine variasjoner, som vil gi det særpreg og gode varme materialer. Det blir legekontor i første etasje, og boliger i de to etasjene over. Dette gjør at uteareal og terrasser er løftet en etasje opp fra gata og får en skjermet og fredelig beliggenhet. Alle leilighetene har relativt romslige terrasser og i tillegg er det en felles takterrasse på hvert av de to bygningsvolumene. Takterrassene vil ha svært gode solforhold og fin utsikt. Parkering og boder er plassert på bakkeplanet. Dette gjør det enkelt å parkering bilen, og man slipper å kjøre ned i en mørk parkeringskjeller. Fra parkeringen og bakkenivået er det heis opp til leilighetene. Det er i tillegg to trapper opp. Dette gir enkel og god tilgang til alle leilighetene. Det er lagt stor vekt på at leilighetene skal bli lyse og trivelige. Det er derfor gjennomlys i alle leilighetene, og i de fleste leilighetene er det vinduer i tre fasader. Leiligheten har to soverom, hvorav det ene eventuelt kan innlemmes i stue/kjøkken eller benyttes som kontor/arbeidsrom/gjesterom. Prosjektet skiller seg fra mange andre leilighetsprosjektet fordi det ikke er en typisk boligblokk, men kanskje mer som en bygård,  samt at det er relativt få leiligheter, noe som vil være et godt grunnlag for et godt og oversiktlig bomiljø.

Parkering
Det medfølger 1 pakeringsplass i felles parkeringsanlegg.

Beliggenhet
Prosjektet ligger sentralt til på Sem med umiddelbar nærhet til et bredt utvalg av butikker, spisesteder, legekontor med mer. Kort vei til barnehage, skoler, flotte turområder, skiløyper og badevann. Ca. fem minutter kjøretid til Tønsberg med alle tilgjengelige sentrumsfasiliteter. Få minutter til E-18 med rask adkomst til øvrige Vestfoldbyer og flyplass på Torp.

Bebyggelse
Kombinert bolig og næringsbygg over 3 plan med takterrasse. Det blir legekontor og parkeringsanlegg i første plan og boliger i plan 2 og 3.

Tomt
Andel av eiet tomt. 992 m2

Adkomst
Ta in Hageveien fra Semsveien ved Essostasjonen. Eiendommen følger etter 30 meter på høyre hånd i krysset Hageveien-Døvleveien. Jfr. også kartskisse

Skole/barnehage
Vear skole 1-10 kl. 4.8 km
Sem skole 1-7 kl. 0.4 km
Wang Ung Tønsberg 8-10 kl. 6.4 km
Kongseik ungdomsskole 8-10 kl. 7.1 km
Gjennestad videregående skole - 7.6 km
Wang Toppidrett Tønsberg - 6.3 km
Semsløkka barnehage 1-5 år 0.3 km
Aulerød Førskole for hørselshemmede - 0.3 km
Semsbyen barnehage 1-5 år 0.5 km

Primærrom
Primærrom: kvm
Følgende rom er inkludert i P-rom:

Bruksareal
Bruksareal: 57,6 kvm

Leveransebeskrivelse
Grunnlag
Følgende overordnede lover og forskrifter legges til grunn for leveransen: Plan og bygningsloven, byggeforskrift, teknisk forskrift til plan og bygningsloven (TEK 10). Brannvarsling iht. TEK 10. El-punkter leveres i henhold til NEK 400/2010.

Utbygger og arkitekt
Utbygger:               Eldevik Bygg AS
Arkitekt:                  Ola Roald AS

Utomhusanlegg
Utomhusanlegg iht. situasjonsplan.

Fundamentering
Bygget fundamenteres på mark.


Husleveranse
Yttervegger / fasader
Bygget oppføres i hovedsak i tre og betong. Utvendig kledning vil bli levert i hovedsak som stående  trepanel. Generelt vil utvendig kledning bli levert ferdig grunnet fra leverandør. Enkelte deler av fasaden blir levert med slette flater. Bygningen isoleres iht. forskriftskrav.

Bjelkelag / skillevegger
Etasjeskiller og skillevegger oppføres i betong og trekonstruksjoner.

Takkonstruksjon
Takkonstruksjonen leveres som prefabrikkerte elementer og er isolert etter forskriftskrav.

Balkong
Balkonggulvet er i tre. Utelys samt stikkontakt leveres. Rekkverk leveres i konstruksjon av glass og trevirke.

Utvendige trapper og inngangsparti
Trappehus / heis leveres med godkjente dekker.

Overbygd p-plasser, sportsboder og renovasjon
Overbygd p-plasser oppføres hovedsakelig i stål og betongkonstruksjoner. Parkeringsplassene blir oppmerket, der det medfølger en p-plass til hver leilighet. Nødvendige lyspunkter ved innkjørsel. Til hver leilighet medfølger en sportsbod oppført i lettveggsystem med 1 stk. lys punkt og kontakt, tilkoblet fellesanlegget.
Felles avfallshandtering.

Beskrivelse av innvendig standard
Vinduer
Vinduer og balkongdører leveres i hvit utførelse på innvendig side.

Gulv
Gulver legges iht. romskjema.

Vegger
Vegger leveres iht. romskjema malt i lys farge. Innervegger leveres isolerte.

Himling
Himling leveres med sparklet og hvitmalt overflate.

Listverk / foringer
Gulvlister leveres i eik. Innvendig listverk og foringer leveres i grunnet hvit utførelse.

Kjøkken
Kjøkken leveres av type Sigdal Uno eller tilsvarende med glatt hvit overflate. Benkeplate leveres i laminat. Det leveres kjøleskap, oppvaskmaskin og integrert komfyr m/platetopp. Blandebatteri av type ettgreps med stengekran for oppvaskmaskin. Lysarmatur under overskap på kjøkken leveres med stikkontakt.

Garderobeskap
Det leveres standard garderobeskap i hvit glatt utførelse fra Sigdal eller tilsvarende.

Bad
Det leveres 1 stk. vegg montert hvitt porselenstoalett. Servant leveres i hvit utførelse med blandebatteri. Dusj leveres med herdede glassdører og blandebatteri. Dusjdører er ikke tette mot gulv og er å regne som et "forheng i glass". Vannsøl utenfor glassdøren vil kunne forekomme. Gulvsluk. Opplegg for vaskemaskin og kondenstørketrommel. Innredning i glatt hvit utførelse iht. tegning.

Dører
Inngangsdøren til leiligheter er i tett utførelse med standard låskasse og vrider. Hvit balkongdør. Innvendige dører leveres som hvite slette m/pakning i karm.

Tekniske anlegg og installasjoner
Ventilasjon
Det leveres nødvendig ventilasjon iht. forskrift.

Oppvarming
Etter gjeldene krav i TEK 10. Det leveres luft til luft varmepumpe.

Elektro
El-ledninger ligger generelt som skjult anlegg. På skillevegger mellom leilighetene mot naboleiligheten er el-anlegge lagt som åpent anlegg. Det leveres med ringeklokke ved ytterdør.
El-anlegget leveres iht. NEK 400 standard.

TV, data
Det monteres en standard pakke "vår bestselger" fra Viken Fiber på TV og data. Denne pakken koster kr 999,- (pr. Desember 2017) pr mnd. Denne pakken kan hver og en oppgradere selv hos Viken Fiber i ettertid. Mer info er å finne på www.vikenfiber.no
Det legges opp til uttak i stue.

Brannsikring
Det leveres 1 stk. 6 kg. pulverapparat i hver leilighet samt røykvarslere. Brannsikring iht. gjeldene krav med fullsprinkling av bygget.

Sjakter og nedforinger
Det må påberegnes nedforinger og innkassinger av sjakter der dette er nødvendig for fremføring av tekniske anlegg. Det må også påregnes synlige rørføringer i bod.

Annet
Postkasser blir satt opp på egnet sted.

Tilvalg
Selger/entreprenør innkaller til møte for gjennomgang av tilvalgs rutiner. Frister for når tilvalgavtaler må foreligge i undertegnet stand bestemmes av selger av hensyn til rasjonell fremdrift. Etter tilvalgs møte får kjøper normalt ca 2-4 uker til å bestemme seg for hvilke tilvalg som ønskes. Særskilt tilvalgsavtale må undertegnes og vil være bindene for begge parter. Det vil ikke bli gitt muligheter for å gjennomføre tilvalg til de oppgitte priser etter at tilvalgsfristen er utløpt. Det vil heller ikke være mulighet for å gjennomføre tilvalg på bad eller kjøkken som medfører endring av oppstikk for vann og avløp, plassering av komfyr eller endringer av fasade. Tilvalg tilbys normalt innenfor en fastsatt tilvalgsliste som utarbeides av selger / entreprenør, men det kan gis mulighet for spesielle ønsker så fremt disse ikke er til hinder for felles ferdigstilling av prosjektet.

Det gis ikke tilgang til å bruke andre leverandører.

Forbehold
Salgsmateriale er ment som en orientering og veiledning for interessentene til prosjektet.

Opplysningene i salgsmaterialet er gitt av selger med forbehold om endringer, som av selger anses nødvendige, eller hensiktsmessige for å kunne gjennomføre prosjektet, dog uten at endringene forringer den generelle standarden og kvaliteten som er beskrevet.

Selger kan gjøre slike endringer uten at kjøper kan gjøre gjeldene misligholds sanksjoner.

Teksten i leveransebeskrivelsen går foran alle tegninger og andre beskrivelser. Avvik mellom tegninger og skisser og den faktiske utførelsen av prosjektet kan påregnes. Tegninger og skisser er ment som illustrasjoner og kan inneholde elementer som ikke inngår i leveransen.

Det som leveres, omfanget av dette og kvaliteten, fremgår av leveransebeskrivelsen i dette dokument samt i romskjema.

Selger forbeholder seg retten til den endelige utformingen av utomhusplanen for prosjektet. Kjøper aksepterer at eventuelt avvik fra fremlagte opplysninger ikke danner grunnlag for prisavslag og / eller heving.

Kjøper gjøres oppmerksom på at det i nye bygg kan oppstå noe svinnriss i mur, betong, sprekker i skjøter på treverk, tapet, maling m.v. og i materialoverganger. Kjøper kan ikke kreve utbedret eller gjøre gjeldende misligholdsbeføyelser for slike forhold, med mindre arbeidet ikke er fagmessig utført.

Selger forbeholder seg retten til fortløpende å endre prisene på usolgte leiligheter samt forbehold om finansiering og offentlig godkjenning.

Det tas forbehold om trykkfeil i salgsmaterialet

Formuesverdi
Formuesverdi for denne eiendommen foreligger ikke ettersom boligen er nyoppført. Utgjør normalt 25% av boligens verdi for primærbolig, og 80% av boligens verdi for sekundærbolig (for ligningsåret 2016).

Boder
Innvendig bod og utvendig sportsbod.

Vei / Vann / Kloakk
Offentlig

Reguleringsforhold / Offentlig godkjenning
Kopi av situasjonskart, målebrev, reguleringsplaner m/bestemmelser er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Forsikring
Frem til overtagelse vil eiendommen være forsikret av utbygger. Etter overtagelsen vil eiendommen forsikres gjennom sameiets fellesforsikring. Kjøper må selv besørge innboforsikring og forsikring av eventuelle særskilte påkostninger.

Utleie
Hele eller deler av boligen kan fritt leies ut.

Fordeler ved å kjøpe nybygg
Det er mange fordeler for den som kjøper ny bolig.
For mange er det fristende å starte med blanke ark i en helt ny bolig, og det kan være mange fordeler ved å kjøpe nybygg. En av disse er at du får god tid til salg av egen bolig og forberedelse av flytteprosessen.
Lavere omkostninger og høy trygghet
Kjøpere av nybygg har ekstra trygghet gjennom at salget reguleres av Bustadoppføringslova, der utsteder selger garantier som varer i 5 år etter overtakelse. Vanligvis er det lavere omkostninger ved kjøp av prosjekterte boliger, da man kun betaler dokumentavgift av andel tomteverdi.
Lavere driftskostnader/fellesutgifter
Ved kjøp av ny bolig er det gjerne mindre vedlikehold. Du sparer penger på oppussing og det er strenge krav til isolasjon og høy energieffektivitet. Boligene blir oppført etter de nyeste byggestandarder og tekniske krav både til inneklima, isolasjon og miljø.
Fast pris gir forutsigbarhet
Ofte er prisene faste og du vet på forhånd hva boligen koster. Forutsigbarhet i kjøpsprosessen er noe mange setter stor pris på.
Du bestemmer!
Vil du være med på utformingen av leilighetens kvaliteter? Bustadoppføringsloven gir kjøperen rett til å påvirke leveransen av løsninger ut fra gitte forutsetninger. Dette avklares sammen med entreprenør etter at byggestart er vedtatt..

Annet
Alle innvendige og utvendige arealangivelser er
hentet fra selgers tegninger og mindre avvik fra opplyst areal kan derfor forekomme.
Det gjøres spesielt oppmerksom på at tegninger og illustrasjoner er omtrentlige og at noe avvik kan
forekomme. Alle illustrasjonsbilder er kun ment å kunne gi et inntrykk av en ferdig bebyggelse. De kan således
inneholde elementer som ikke inngår i utbyggers leveranse, både når det gjelder utvendige forhold og
innredning i boligen. Ved avvikende opplysninger vil leveransebeskrivelsen gjelde foran byggetegninger
og andre illustrasjoner som er fremlagt i salgsoppgaven. Det tas forbehold om små men
hensiktsmessige endringer i utformingen av prosjektet. Eventuelle endringer skal ikke føre til forringet kvalitet.
Det vil bli mulighet for tilvalg på interiøret i boligene, iht. avtale med utbygger. Det gis ingen mulighet til å
flytte på komfyr /oppvaskmaskin og nedfelt  stålbeslag på kjøkken, samt utstyr tilknyttet vann- og avløp
på bad. Alle tilleggsbestillinger og endringer skal være selgers representant i hende senest ved de
tidsfrister som fastsettes av selger i tilknytning til prosjektets fremdriftsplan. Kjøper kan ikke kreve ut
ført endrings- eller tilleggsarbeid som endrer selgers vederlag med mer enn 15 % av kjøpesum
.
Utbygger er ansvarlig for å stille lovpålagte garantier.
Kjøper kan ikke utføre eventuelle egne arbeider på boligen.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne/sameiet har panterett i seksjonen for felleskostnader samt andre krav som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for den enkelte bruksenhet overstiger 2 ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunkt tvangsdekning besluttes gjennomført, jf. lov om eierseksjoner § 31 første ledd. Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Kjøper er gjort kjent med at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn 2 boligseksjoner i samme eierseksjonssameie, jf. lov om eierseksjoner § 23, første ledd

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
3 410 000,- (NB: prisen er fast)

Omkostninger
202,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
6 920,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 277 800,-))

8 292,- (Omkostninger totalt)

3 418 292,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(hvitvaskingsloven) pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Oppgjør (Kr.4 900)
Provisjon (Kr.46 500)
Totalt kr. (Kr.51 400)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Avbestilling
Kjøp etter bustadoppføringslova innebærer en avbestillingsrett for kjøper. Dersom denne retten benyttes
vil kjøper bli holdt ansvarlig for selgers merkostnader og tap som følge av avbestillingen. Erstatning og avbestillingsgebyr reguleres av bustadoppføringslova §§ 53 og 54.

Ved videresalg av kontraktsposisjon påløper transportgebyr på kr 30.000,-

Tilvalg
Adgang til tilvalg eller endringer begrenset opp til 15% av kontraktsverdien ihht. Bustadoppføringslova §9. Slike tilvalg leveres mot pristillegg.
Tilvalg må bestilles ift. oppsatt produksjon, og mulighetene begrenses etter hvert som produksjonen igangsettes. Det vil bli satt opp egne tilvalgsmøter for kjøperne. Alle tilvalgsavtaler avtalefestes direkte mellom kjøper og entreprenør/ underleverandør.
Prosjektets gjennomføring og offentlige tillatelser gir begrensninger i hvilke valg av tekniske løsninger og materialer som er mulig. Dette begrenser hvilke tillegg og endringer kjøper kan forvente å få gjennomført, og innenfor hvilke tidsrom arbeider kan bestilles. Eksempler på tilvalg som ikke tillates er endring av fasade, vindusform, plassering av vann og avløp mv. Dersom selger krever tilvalgskostnadene utbetalt før hjemmelsovergang, skal det stilles §47 garanti ihht bustadoppføringslova direkte ovenfor kjøper.

Ferdigattest / midlertidig brukstillatelse
Ved overtakelse skal det foreligge midlertidig brukstillatelse. Selger er ansvarlig for å innhente ferdigattest, men kjøper er innforstått med at denne normalt ikke foreligger før etter overtakelse. Kjøper er gjort uttrykkelig kjent med og aksepterer at boligen vil kunne bli klar for overtakelse før det totale prosjektet, herunder hele eller deler av fellesarealet utomhus, kan ferdigstilles. Dette innebærer at kjøper vil kunne få rett og plikt til å overta boligen før det foreligger ferdigattest og at selger kan måtte søke om midlertidig brukstillatelse/ dispensasjon om krav til ferdigattest ved overtakelse. Dersom kjøper overtar boligen på midlertidig brukstillatelse har selger krav på oppgjør i henhold til kjøpskontrakten, mot at det holdes tilbake et beløp som sikkerhet for at ferdigattesten blir gitt. Selger plikter å fremskaffe ferdigattest når utomhus ferdigstilles.

Arealangivelser
Prislister er angitt i ca. bruksareal BRA (salgbart areal BRA-S) som er boligens mål innvendig, innbefattet innvendige boder, sjakter og innvendige vegger, men ikke medregnet yttervegger og vegger mot andre bruksenheter. I tillegg opplyses ca. P-rom i prislisten. Arealet for P-rom er inklusive innervegger men fratrukket areal for sjakter og boder. Selger tar forbehold om at mindre avvik kan forekomme.

Hvitvaskingsloven
Eiendomsmeglere ble fra 06.03.09 underlagt bestemmelsene i Hvitvaskingsloven. Dette innebærer blant annet at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til økokrim om eventuelle mistenkelige transaksjoner.

Budgivning
Leiligheten selges til fast pris. Eventuelle bud under fastpris vil avvises automatisk

Lovgrunnlag
Boligene selges i henhold til Bustadoppføringslova som regulerer kjøpers (forbrukers) rettigheter og plikter ved avtale om oppføring av bolig og kjøp av fast eiendom der bygningen ikke er fullført når avtalen inngås. Ved salg til aksjeselskap legges Avhendingslovens bestemmelser til grunn.

Oppdragsnummer
67-21-0202

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler Håkon Syslak

Saksbehandlere
Håkon Syslak
EIE Tønsberg
Eiendomsmegler
Mob: 92 82 87 05 / E-post: hsy@eie.no

EIE Tønsberg
/

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.


Gå til budgivning
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Doktorgården Leil. 2
For mer om objektet
Doktorgården Leil. 2

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: